Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

sat 12 temmuz tam gününde adet oldum

asli ve burjum basiniz sagolsun Rabbim mekanlarini cennet eylesin insaallah

canım ya okudum tekrar okudum.inan inanasım gelmedi.o kadar emindimki senin sonucunun pozitif olacağına.hakkında hayırlısı olsun inşallah.benim gittiğim merkezi bi araştır bakalım.belki aklına yatar

günde 33 kez duayı listedeki herkesemi okuyacağız gün günmü tek tekmi canım kafam karıştı

Hıııı biz listeye yeni katıldıgımız için listenin basındakilere yani tarihi gecenlere okunmuslarada okuyacaYız cünkü onlarda bize okuyacaklar.ama buarada pazartesi günü sekerkız67 için 33 tane okuyacagız ama gecen ayın 17 deki arKadastan baslayıp onlar içinde bu duayı 33 kez okuyacagız

Son düzenleme:
günde 33 kez duayı listedeki herkesemi okuyacağız gün günmü tek tekmi canım kafam karıştı

canım ikizbebiş cevaplamış ama bende yazayım.normalde gün gün okuyoruz ama siz listeye eklenecekseniz listenin başından itibaren bugüne kadar olan herkese okuyacaksınız,çünkü sizin sıranız geldiğinde onlarda size okuyacaklar.ama çok olur okuyamam derseniz diğer listeye katılırsınız.biz sürekli okuyoruz.bu liste bitince yeni bi liste hazırlanıyor(burcum ve yasemin sağolsun) yeni bir dua belirleniyor ve başlıyoruz.sırada kura ile belirleniyor.snradan katılmak isteyen olursa onu sona ekliyorlar :)

peki okudugumuzda buraya yazıcakmıyızzz okuduk diye birde 33 kere okuyup tek tek listedekilere bağışlıyacaz önceden olanlara yani yoksa herbiri içinmi 33 kere eski liste için söylüyorum

yok kuzum ben okumaya baslıyom adetliyken okumamda sorun olmaz demi

tamam canım sözümüz söz cansuda hemsom zaten insalalh dualarımız kabul olur ...ne yapmamız gerek neler yapmamız gerek sadece onu bize bilgi verirseniz acemiyiz cünkü

bana kefil oldugun için tşk edrm hemşoo okudugumz zaman buraya yazcazmı okuduk diyeee yaaa

Sagol datlım sende cok sekersin:) sanırım yazılmıcak canım biz en bastan baslayıp okuyalım basta okumadıklarımız için bu günden.pazarteside okunacak arkadasa ve bastaki okumadıklarımıza okuruz kuzum

Sagol datlım sende cok sekersin:) sanırım yazılmıcak canım biz en bastan baslayıp okuyalım basta okumadıklarımız için bu günden.pazarteside okunacak arkadasa ve bastaki okumadıklarımıza okuruz kuzum

tamam canım okuruz allh izin verirse ama herkesin okuyup okumadıgını nasıl anlıyacazki neyse biz okuyalımda okuyanda sağolsun okumayanda

Okudugumuz hem bize hem arkadaslarımız için datlım.her sekilde allah görür ondan biz geregini yapalım yeter kuzum ben okumaya baslıyom gene girereim cok öptüm sirine :)

ayyy kızlar maşallah 41 kere maşallah size aman Allahım sayfaları inanın göz gezdirerek geçmek orunda kaldım, genel olarak bilgim olsun diye, maşallah sohbetler coşmuş

aramıza yeni eklenen 2 arkadaş olmuş, nekadar tatlısınız yaaa, hoşgeldiniz sefalar getirdiniz canlarım. benim baş yardımcım Bucu sağolsun sizi eklemiş ilgilenmiş, kendisini öpüyorum kocaman

dua listesi ile ilgili sorularınız olmuş, arkadaşlar yanıtlamış ama bende bir yazayım;
listede ismi yazan her bir kişi için 33 defa o yazan duyaı okuyup, o arkadaşımız için dua ediyoruz. isterseniz geçmiştekileri okuyup bitirdikten sonra, günü gelen arkadaşlarınkini gününe gün okuyun, isterseniz vaktiniz varsa hepsini birgünde oturup okuyun bitirin, size kalmış bu seçenek. yeterki orda ismi yazan herkes için 33'er kere okunmuş olsun

kızlarr bugün tv de bebek programı izlerken e-bebek te birçok ürünün %50 indirimde olduğunu gördümi , siteye girdim baktım hakkaten süper indirim vardı, 4 tane biberon, 1 emzik, 1 de dijital ateş ölçer aldım hayırlısıyla hamiş arkadaşlarıma şiddetle tavsiye ederim yani resmen 6 parça ürün aldım 3 tane almış kadar para ödedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…