- 12 Eylül 2012
- 1.118
- 27
- 93
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #33.721
sat 12 temmuz tam gününde adet oldum
asli ve burjum basiniz sagolsun Rabbim mekanlarini cennet eylesin insaallah
Günde 33 kez o kişiler için bu duayı okuyacagız degilmi
evet canım.hangi nick,ismi ne ,niyeti ne hepsi yazıyor zaten listede.aramıza hoş geldin.ben zeynep :)
günde 33 kez duayı listedeki herkesemi okuyacağız gün günmü tek tekmi canım kafam karıştı
canım ikizbebiş cevaplamış ama bende yazayım.normalde gün gün okuyoruz ama siz listeye eklenecekseniz listenin başından itibaren bugüne kadar olan herkese okuyacaksınız,çünkü sizin sıranız geldiğinde onlarda size okuyacaklar.ama çok olur okuyamam derseniz diğer listeye katılırsınız.biz sürekli okuyoruz.bu liste bitince yeni bi liste hazırlanıyor(burcum ve yasemin sağolsun) yeni bir dua belirleniyor ve başlıyoruz.sırada kura ile belirleniyor.snradan katılmak isteyen olursa onu sona ekliyorlar :)
canım ya okudum tekrar okudum.inan inanasım gelmedi.o kadar emindimki senin sonucunun pozitif olacağına.hakkında hayırlısı olsun inşallah.benim gittiğim merkezi bi araştır bakalım.belki aklına yatar
tamam canım sözümüz söz cansuda hemsom zaten insalalh dualarımız kabul olur ...ne yapmamız gerek neler yapmamız gerek sadece onu bize bilgi verirseniz acemiyiz cünkü
Canım simdi insallah hani hamiş kalanlarınki hamiş die yazıyorya benimkide insalalh olursa evlendi diemi yazacak :)heyecan yaptım :)
Sagol datlım sende cok sekersin:) sanırım yazılmıcak canım biz en bastan baslayıp okuyalım basta okumadıklarımız için bu günden.pazarteside okunacak arkadasa ve bastaki okumadıklarımıza okuruz kuzum
duygucum özele bak bi
Okudugumuz hem bize hem arkadaslarımız için datlım.her sekilde allah görür ondan biz geregini yapalım yeter kuzum ben okumaya baslıyom gene girereim cok öptüm sirine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?