- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #33.741
ayyy kızlar maşallah 41 kere maşallah size aman Allahım sayfaları inanın göz gezdirerek geçmek orunda kaldım, genel olarak bilgim olsun diye, maşallah sohbetler coşmuş
aramıza yeni eklenen 2 arkadaş olmuş, nekadar tatlısınız yaaa, hoşgeldiniz sefalar getirdiniz canlarım. benim baş yardımcım Bucu sağolsun sizi eklemiş ilgilenmiş, kendisini öpüyorum kocaman
dua listesi ile ilgili sorularınız olmuş, arkadaşlar yanıtlamış ama bende bir yazayım;
listede ismi yazan her bir kişi için 33 defa o yazan duyaı okuyup, o arkadaşımız için dua ediyoruz. isterseniz geçmiştekileri okuyup bitirdikten sonra, günü gelen arkadaşlarınkini gününe gün okuyun, isterseniz vaktiniz varsa hepsini birgünde oturup okuyun bitirin, size kalmış bu seçenek. yeterki orda ismi yazan herkes için 33'er kere okunmuş olsun
kızlarr bugün tv de bebek programı izlerken e-bebek te birçok ürünün %50 indirimde olduğunu gördümi , siteye girdim baktım hakkaten süper indirim vardı, 4 tane biberon, 1 emzik, 1 de dijital ateş ölçer aldım hayırlısıyla hamiş arkadaşlarıma şiddetle tavsiye ederim yani resmen 6 parça ürün aldım 3 tane almış kadar para ödedim
0 800 211 3331 ası danısma merkezi bi bunu ara canım
çalmıyo cnm numara hemen kapanıyo telefon aradım..saol ilgin için
Aşı Danışma Merkezi | Sanofi Pasteur bir su siteye bak gülüm haftasonu diemi acaba böle
Bu ÜCRETSİZ telefon hattından Aşı Danışma Merkezi sorumlusuna hafta içi mesai saatleri dahilinde (08:30-17:30) direkt olarak ulaşılınabilip ve sorulara anında veya en kısa sürede cevap alınabiliniyor.
ayyy kızlar maşallah 41 kere maşallah size aman Allahım sayfaları inanın göz gezdirerek geçmek orunda kaldım, genel olarak bilgim olsun diye, maşallah sohbetler coşmuş
aramıza yeni eklenen 2 arkadaş olmuş, nekadar tatlısınız yaaa, hoşgeldiniz sefalar getirdiniz canlarım. benim baş yardımcım Bucu sağolsun sizi eklemiş ilgilenmiş, kendisini öpüyorum kocaman
dua listesi ile ilgili sorularınız olmuş, arkadaşlar yanıtlamış ama bende bir yazayım;
listede ismi yazan her bir kişi için 33 defa o yazan duyaı okuyup, o arkadaşımız için dua ediyoruz. isterseniz geçmiştekileri okuyup bitirdikten sonra, günü gelen arkadaşlarınkini gününe gün okuyun, isterseniz vaktiniz varsa hepsini birgünde oturup okuyun bitirin, size kalmış bu seçenek. yeterki orda ismi yazan herkes için 33'er kere okunmuş olsun
kızlarr bugün tv de bebek programı izlerken e-bebek te birçok ürünün %50 indirimde olduğunu gördümi , siteye girdim baktım hakkaten süper indirim vardı, 4 tane biberon, 1 emzik, 1 de dijital ateş ölçer aldım hayırlısıylahamiş arkadaşlarıma şiddetle tavsiye ederim yani resmen 6 parça ürün aldım 3 tane almış kadar para ödedim
mobil hatlar için ayrı bi numara varmş onu aradım açmıolar pazar bugün ya yarın tekrar arıyayım bakayım dediğinz gibi aşıyı ihmal etmemem lazım
'184 Aşı Danışma Hattı'mız hafta içi her gün, mesai saatlerinde sürekli hizmet verecektir
hosbulduk canım o sizin tatlılığınız ramazanın bereketi vede insallah hayırlı oluruz bu topiğe :) yaaa alamak nasip olur insallah onları insallah hepimize
İnanmiyoruuumn olur da bu kadar olur ancak.....valla Zeynebim biz evden 1:30 gibi çıktık amman bi trafik aklın durur şok olduk. 2 adimlik yol olmasın rağmen vardığımızda saat 2:20 falandi...hiç oyalanmadan sahur yapmak üzere bi yere ourduk kalktığınızda 3 du...zemzem suyu, acve vurması falan aldık Iste yiye yiye, içe içe yürüdük camiiye girisimiz 3:15 falandi...kendime muhteşem bi yer buldum...oturdum Yasin nin ilk 2 ayetini ya okudum ya okumadım aman bur gürültü ve itisme kafayı bi kaldırdım inanın camiinin halısı görünmüyordu...namazı kılarken ellerimi göğsünde zor bulusturdum..pres halde kıldık vallahi...çıkarken de ezilme tehlikeleri falan ama yine de sahaneydi...bizde yatsiyı Süleymaniye de kılıp oyle zamanı gecirecektik ama yetisemeyiz yine vazgeçtik..yani yatsıya yetissemeyiz dedik...vesselam eve geldiğimizde saat 6 ydi o saat bu saat aylaklik içindeyim yataktan cikmadim desem yeri...yemegim var evimi de dün temizledim valla bugun yorgunluk attım....meral var ya anca bukadar olur.bende eyüpteydim sahurda.ama maalesef biz geç kaldık yer bulamadık.namaz bittikten sonra girebildik kılmaya.neyse çooooooooooooook güzeldi.bende herkese tektek dua ettim.tabi kader arkadaşım olarak ilk önce sanaben daha önce hiç.okadar güzel bi atmosferi varki.bidahaki sefere bizde erken gideriz inşallah.siz kaçta ordaydınız?
neyse konuyu dağıtmayayim.dün arkadaşlarla iş çıkışı kalktık yla çıktık.iftarda sultan ahmetteydik.yatsıyı süleymaniyede kıldık.sabahta Eyüp sultan.okadar güzeldiki.....uzun zamandır kendimi bu denli iyi hissetmemiştim.tekrarlamayı nasip eder
inşallah Allah.tabi bol bol dua ettim.buarada
kızlar konudan konuya atlıyorum ama lem yelid çekmeye bende başladım.14000
oldu.kendim tamamlayacaktım ama çok
ağızdan dua banada mantıklı geldi.lütfen
herkes 10 ar tane okurmu?sadece çok kişi
olsun maksat.okuyanlar yazsın lütfen.buarada transferden önce tefriciyeye niyetleneceğim inşallah(tabi yardım ederseniz) bunun bitmesini bekliyorum
TUBA canım nedenini bilmiyorum ama benim içimden ordan gitmeniz için dua etmek gelmiyor nedense.sanki senin için orası daha hayırlıymış hissi var içimde...ama bebiş için seve seve dua ederim.100 tefriciyede bana yazarmısın?
DİDEM cim senin için bende okurum fetih suresini inşallah.okuyunca haber veririm.
BURCUM canım 1 ağustos demişsin.benim
transfer olayı geçsin istediğin kadar okurum
tatlım.
Hoş geldin aramıza Merve bende İzmir deyim inşallah hayırlısı ile Rabbim sana da evlatlar nasip eder
didem dualarımızı okumuşsun Allah razı olsun canım..Rabbim çok kolay bir doğum nasip etsin san ainşallah..doğum yaklaştıkça sık sık yaz burda san abol bol dua ederiz..hatta doğuma giderken yazsan keşke arkandan yasir oukurum
canım Allah razı olsun ben senin durumunu tabiki biliyorum hiç kendini zorlama kalbinden geçmesi bile yeter..
duyg ve cansu duayi okuyanlar okudum diye yaziyor okuyamayan adetliydim ve yahut su neden den okuyamadim diye yaziyor daha sonra okuyor okudugunu haber veriyor...
İyi akşamlar pıtırcıklar :)
Ben çok mutluyum benim sıpayla bugün itibari ile emzirme kampına girdik ben hep sağıp veriyodum yetmiyodu mama yapıyodum bugün dedim artık yeter meme uçlarımda yavaş yavaş iyileşti vereyim bakayım dedim doğru pozisyonda verince hiç acı hissetmedim aksine zevkli bişiymiş emzirmek.. Tabi Selim paşa biberonun rahatlığına alıştığın için kızarak alıyor memeyi söyleniyo karnı bira doyunca dba çok ağlıyo yıktı bugün ortalığı babası dayanamıyo aplamasına hayır dedim alışcak sonuçta ilk doğduğu zamanlar emiyodu nasıl biberona alıştı buna alışcak çok kararlıyım bakalım sürekli emzirip durucam hem sütüm artıcak hemde mamaya elveda divez inşallah.. En azından bunu da denemek istiyorum mama verirken vicdanım sızlıyo..
Buarada oğlumun bir süt annesi benimde bir süt oğlum var artık ..
Yasemin adında çok yakın arkadaşım var o benimkini emzirdi bende onunkini negüzel ben doğurmadım ama o da benim oğlum işte..
Çarşamba günü kırkımız çıkıyo sonunda saçlarımı kestirip bi rahatlıycam çok bunaldım sıcaklarda belime kadar geliyo yıkaması ayrı kurtması ayrı taraması ayrı bıktım valla kısacık erkek tipi kestircem hatta eşim kesck kendisi erkek kuaförü :))
Mis olucam missssss..
Açıkça söyliyim bu sene ramazandan bişi anlamadım tutamadığım için bir türlü moda giremedim şuanlık dua flnda. Okuyamıyorum, garibim eşim tek başına tutuyo neyse kışın ben tutarkende o yicek ama dimi :))
Benden durumlar böyle buarada doğumdan çıkar çıkmaz 10 kilo fln gitmiyo kandırmışlar bizi benim daha yeni 10 kilom gitmiş daha 15 kilo faZlam var napcam bilmiyorum iştah desen hiç kesilmedi hele süt verdirten sonra ölüyüm açlıktan ve susuzluktan .. Yavaş yavaş her şey dimi vericem elbet..
Benden bukadar hepinizi çok çok öpüyoruz paşamla Allaha emanet olun..
Sagol cnm benim bencede siz şimdiden çaresine bakın ılerde sorun olmasınallah kabul etsin canım bizde akaşm düşündük gitmeyi ama ben ağrılardan kıpırdayamadım çok seviorum orayaı en maneviyatlı yer orası
ayy canım geçmiş olsun çok şükür sorun olmamaış bizim evdeki kapıların kilidi otel kapısı gibi yuvarlak olanlardan arkadan bas kilitleniyoo gecen aklıma düştü bebişimiz dedim ya oynarken basar içerde kalırsa naparı diyee maalesef kilit deişemiyoo tüm kapıları değiştirmemeiz lazım seni çok ii anlıyorum için gitmiştir demek betüş hanım seni uyutmuyoo bak sen şu yaramaza bişi sorucam karnındaki hareket zamanıyla şimdiki uayanık zamanları aynımı değişiomu
günaydın taze hamişimiz nasılsınız bulantılar başladımı
günaydın nasılsın doktorlukta tecrübe meselesi herkes tecrübesine göre karar verio hastalıklar bireyden bireye farklılık gösteriyo ilaçların etkileride öyle aynı hasatalığa aynı ilaç verio birinde ii birinde hiç tedavi etmiyor tabi klinikte karşılaştığı vakalrda önemli ama napalım güvenmek zorundayız rabbim işinin ehli merhametli dr hemşire ile karşılaştırsın
Özlemim Allah senden razı olsun inşallah Rabbim sana da sağlıklı hayırlı bir ramazan bebesi nasip eder..inşallah iyi bir doktor çıkartır karşına
anam ben çektiklerimi suya okuyayım o zaman iftarda içeriz o suyu
sat 12 temmuz tam gününde adet oldum
asli ve burjum basiniz sagolsun Rabbim mekanlarini cennet eylesin insaallah
kızlarr bugün tv de bebek programı izlerken e-bebek te birçok ürünün %50 indirimde olduğunu gördümi , siteye girdim baktım hakkaten süper indirim vardı, 4 tane biberon, 1 emzik, 1 de dijital ateş ölçer aldım hayırlısıylahamiş arkadaşlarıma şiddetle tavsiye ederim yani resmen 6 parça ürün aldım 3 tane almış kadar para ödedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?