Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

hosbulduk canım o sizin tatlılığınız ramazanın bereketi vede insallah hayırlı oluruz bu topiğe :) yaaa alamak nasip olur insallah onları insallah hepimize

mobil hatlar için ayrı bi numara varmş onu aradım açmıolar pazar bugün ya yarın tekrar arıyayım bakayım dediğinz gibi aşıyı ihmal etmemem lazım

tşk hoş buldukkk bebeğinz aldıgınz ürünler hayırlı olsun darısı bzm başımıza inşşşş

Cocuklari Olmayanin Insallah Cocuklari Olmasi icin
19 gece arka arka ya okunur.
*-Abdes alip Allah rizasi icin 2 rekat namaz kilinir
*-Kibleye karsi oturarak
*-Niyet edilir
* 21 defa Selavatu selam okunur
* 1 adet Fatiha
*3 adet Ihlas
* 15 adet Ayetul Kursi
* 95 adet .Bismillahir Rahmanur Rahim Ferdun Hayyun Kayyemun Hakemun Adlun Kuddus
Inne Rabbeke Huvel Hallakul Alim
* 661 defa = Ya Musavvir Ya Halik Ya Bari okunur
*ALLAHA sukret
tecrube edilmistir
=kaynagi Gizli Ilimler Hazisesinden alintidir .
not=
Ilk gece okumaya baslamadan once Namaz kilinir
Diger geceler sart degil namaz kilmak ama istiyen kilabilir
MANASI
YA MUSAVVIR
Herseye Butun Varliklara Sekil verendir
YA Halik
Yaratan Halk eden .Yoktan var eden
Ya Bari
Ornegi olmaksizin Yaratan ve Mukemmel Olarak Yaratan demektir
Ayrıca başka bir tertib daha var.
Çoçuğu olmayanlar 4 Cuma üstüste 1000 kere “Ya Evvel” okumalıdır.
Çoçugu olmayan kimse 707 kere “Ya Varis” okursa Allahin izniyle hayırıi evlat sahibi olur.

hosbulduk canım o sizin tatlılığınız ramazanın bereketi vede insallah hayırlı oluruz bu topiğe :) yaaa alamak nasip olur insallah onları insallah hepimize

Duyg ve Cansu duayi okuyanlar okudum diye yaziyor okuyamayan adetliydim ve yahut su neden den okuyamadim diye yaziyor daha sonra okuyor okudugunu haber veriyor...

İnanmiyoruuumn olur da bu kadar olur ancak.....valla Zeynebim biz evden 1:30 gibi çıktık amman bi trafik aklın durur şok olduk. 2 adimlik yol olmasın rağmen vardığımızda saat 2:20 falandi...hiç oyalanmadan sahur yapmak üzere bi yere ourduk kalktığınızda 3 du...zemzem suyu, acve vurması falan aldık Iste yiye yiye, içe içe yürüdük camiiye girisimiz 3:15 falandi...kendime muhteşem bi yer buldum...oturdum Yasin nin ilk 2 ayetini ya okudum ya okumadım aman bur gürültü ve itisme kafayı bi kaldırdım inanın camiinin halısı görünmüyordu...namazı kılarken ellerimi göğsünde zor bulusturdum..pres halde kıldık vallahi...çıkarken de ezilme tehlikeleri falan ama yine de sahaneydi...bizde yatsiyı Süleymaniye de kılıp oyle zamanı gecirecektik ama yetisemeyiz yine vazgeçtik..yani yatsıya yetissemeyiz dedik...vesselam eve geldiğimizde saat 6 ydi o saat bu saat aylaklik içindeyim yataktan cikmadim desem yeri...yemegim var evimi de dün temizledim valla bugun yorgunluk attım....

aminnnn canım inşallah dualarınıza çok ihtiyacım var gerçekten elimden geldikçe haber vermeye çalışıcam tabi canım Rabbim herkesin bebişini sağsalim kucağına almayı nasip etsin inş

bu arada 1050 tane çektim bende burcucum lemyelib

ZEYNEPÇİM şimdiden Ağzına sağlık canım çok sağol doğumu kolaylaştırır diye okutmak istiyorum bende en makbulü müslüman kardeşinin duası malum

Kızlar iyi akşamlar. Bugün yoruldum valla. Kaynanamlar gelecekti giridm mutfağa yemekleri yaptım bir yanda toz aldım filan sonra aradılar gelemiyorlarmış kaynanakm rahatsızlanmış bende zeytinyağlı bamya yemeği yapmıştım seviyorlar diye, kayınpederimin sevdiği değişik bir patates çanağı salayam var ondan yaptım, kek yaptım çayın yanına, tavuk aldım şnitzel istemişlerdi ee onlar dahil aldım sayıyı kalacaktı. Bende tavukları da kızarttım, yemeği, tavukların yarısını, salatayı kekin yarısını onlara götürdük. Geldim bu sefer bize hazırladım yedik mutfağı topladım filan ama yoruldum yani çok oturdum kaldım. Şimdi zorla bir duş alıcam meryem duamı okucam daha lem yelid ve tefriciyelere başlayamadım kızlar buranın dualarını da okumak istiyorum artık benim tefriciyelerde dolayı kalmışltı onlarda bu akşam bitsin Tubanın tefriciyeleri 2 günde bitiririm fazlasını da alırım. Burcunun da işyerinde bile okurum.

Geçen izinlerinizi ayarlayın dediği kız amirin, izine çıktı bana sormadı bile izin aldım dedi ben ağustos başı ayrılıma dedim ya ama kütüphanede kimse yok bir öğrenci işçi var o da öğlen geliyor napıcam kapatamam da. Kızın odasından da bir kurs için kitap dağılıtılıyor o yüzden çakışmasın demişlerdi ama erken regl olursam ya da yumurta daha erken toplanırsa kız gelmeden ayrılmak zorundayım izine ne olacak bilmiyorum yarın hanbi bir yere baksam bilmiyorum amirle konuşuıcam off karışık işler işte ya.

İyi akşamlar pıtırcıklar :)
Ben çok mutluyum benim sıpayla bugün itibari ile emzirme kampına girdik ben hep sağıp veriyodum yetmiyodu mama yapıyodum bugün dedim artık yeter meme uçlarımda yavaş yavaş iyileşti vereyim bakayım dedim doğru pozisyonda verince hiç acı hissetmedim aksine zevkli bişiymiş emzirmek.. Tabi Selim paşa biberonun rahatlığına alıştığın için kızarak alıyor memeyi söyleniyo karnı bira doyunca dba çok ağlıyo yıktı bugün ortalığı babası dayanamıyo aplamasına hayır dedim alışcak sonuçta ilk doğduğu zamanlar emiyodu nasıl biberona alıştı buna alışcak çok kararlıyım bakalım sürekli emzirip durucam hem sütüm artıcak hemde mamaya elveda divez inşallah.. En azından bunu da denemek istiyorum mama verirken vicdanım sızlıyo..
Buarada oğlumun bir süt annesi benimde bir süt oğlum var artık ..
Yasemin adında çok yakın arkadaşım var o benimkini emzirdi bende onunkini negüzel ben doğurmadım ama o da benim oğlum işte..
Çarşamba günü kırkımız çıkıyo sonunda saçlarımı kestirip bi rahatlıycam çok bunaldım sıcaklarda belime kadar geliyo yıkaması ayrı kurtması ayrı taraması ayrı bıktım valla kısacık erkek tipi kestircem hatta eşim kesck kendisi erkek kuaförü :))
Mis olucam missssss..
Açıkça söyliyim bu sene ramazandan bişi anlamadım tutamadığım için bir türlü moda giremedim şuanlık dua flnda. Okuyamıyorum, garibim eşim tek başına tutuyo neyse kışın ben tutarkende o yicek ama dimi :))
Benden durumlar böyle buarada doğumdan çıkar çıkmaz 10 kilo fln gitmiyo kandırmışlar bizi benim daha yeni 10 kilom gitmiş daha 15 kilo faZlam var napcam bilmiyorum iştah desen hiç kesilmedi hele süt verdirten sonra ölüyüm açlıktan ve susuzluktan .. Yavaş yavaş her şey dimi vericem elbet..
Benden bukadar hepinizi çok çok öpüyoruz paşamla Allaha emanet olun..

canım herşey yolundaymış ne güzel ohh emsin emsin tombiklesin kuzucuk yarasın sütün inş canım bana hemşire göğüsünüz kurursa acırsa kendi sütünüzle ovun oda iyi geliyo dedi geçen kontrolümde iilkkez duydum ben sende bi dene istersen inşallah yara olmaz bir daha
senin normal doğumdu dimi tatlım

Sagol cnm benim bencede siz şimdiden çaresine bakın ılerde sorun olmasın
Sunduzcum gündüzleri pek hareket etmezdi şimdi de gündüzleri genelde uyuyor geceleri cok hareketinizi ama doğduğunda geceleride uyuyordu bu bı kacgundur uyumuyor oda gaz sancısı çekiyor yavrum yani pek uymadı benimki kayıtdış niye sordun sen bakım:))

ooooo akşam akşam kalabalık bugün burası geçmişi okudum hemen çıkacağım kızlar

sendende Allah razı olsun canım, evet sen suya oku sonra ikiniz içersiniz

sat 12 temmuz tam gününde adet oldum

asli ve burjum basiniz sagolsun Rabbim mekanlarini cennet eylesin insaallah

ayşeciğim canım yaa ümitlenmiştim ben bu sefer olacak diye hayırlısı olsun canım,rabbim inşallah tez zamanda hayırlısı ile nasip eder

yaseminciğim ben o program başlamadan pc yi hazır etmiştim hediye veriyorlarmış diye programda şifre veriyorlar onu internet sayfalarına yazınca indirim kazanıyorsun banada 100 tl alışverişe 50 tl indirim gelmişti ama o gün içinde kullanmak lazımmış ben kullanamadım gitti tekrar takip etmedim eğer alışveriş yapıyorsan takip edersen ilk mail gönderenlere 50 tl indirim mesajı geliyo daha geç gönderenlere daha az geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…