- 30 Kasım 2012
- 4.729
- 162
- 123
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #33.761
Sağolasin sedoşum benim hakkaten zor o yüzden uyumaya bakın gece uykusu bı başka oluyor CNm anahtar vardı eşimde ama birden yüzümüze kapandı Kapi arkasında bir başka anahtar olduğu için açamadık malesefay canım uykusuzluk kötü olmaz mı gece uyuyup biraz uykumuzu alamasak geç yatıp erken kalksak ble sersem gibi oluyoıruz yani Allah kolaylık versin. Kapı konusunda filan aman dikkatli ol canım anahtar eşinde olsa da sen mutlaka yanına al kapının önüne çöp koymaya bile çıksan al anahtarını. Ben anahtar konusunda çok hassasım hatta büyük depremde İstanbulda sallanıyoruz o arada ben kapıdan anahtarı aldım da çıktım tabi giriş katındaydık çıkmamız kolay oldu onunda etkisi var. Neyse halletmişsiniz.
Canımm Allah razı olsun Rabbim açılan elleriin dualarını kabul etsin inşallah hayırlısıyla tedavin hayırlı sonuçlasım müjdeler ver bize
Bu arada sende temizlik yemek derken yorulmuştum yat dinlen fazla yorma kendini cnm
evet kötü bir tecrübe oldu CNm zaten bende ağladım tatlım bı böğürmem eksikto yani tabi teyzesi kızıma birsey olmasın ünsüz be yaparım ben tatlım benim ya şimdi nasıl da uyuyor iki gündür gaz sancısı çekiyor yavrum ne kendi uyudu ne beni uyuttuAyyy MEsude akurken bile strese girdimmtabikide Allah'a emanet birşey olmaz ama bende olsam böğüre böğüre ağlardım..aman buda sana br, tecrübe bebeğem..Allah'ım esirgesin
Gülüm biz biberun ve emzik kullanmıyoruz zaten ağzındaki beyazlık cok değil acıdı yok ortasında oda sütten olduğunu düşünüyorum pamukcuk biraz daha yogun damaklarda da oluyormuş kaebonatli suyu bende duydum kimisi bebeğin diline de sürüyormuş ama bu sakıncalı ama göğsümü silerim cok sagol cnmçok şükür canım iyiz bizde....dilinde ki beyazlığı sormuşsun pamukcuk canım o sana tavsiyem
her emzirmenden önce göğsünü karbonatlı suyla sil
emzirdikten sonra bebişine su ver ağzında süt kalıntısı kalmasın
biberonunu ve emziğini temiz tutmaya calış kaynatmadan kullanma
karbonatlı suyla gazlı bez veya ağız mendilleri varya onlarla ağzını temizleye bilirsin
AMİN canım ALLAH sendende razı olsun..
Evet uyuyor tatlı kızım benim âmin inşallah uğurunda büyüsün burcu ablasının elini öpmeye gelsin:)günaydın canımoyy senin fıstık annesini uyutmamış ohh şimdi keyiflice uyuyor demek, maşallah uyusunda büyüsün
Aysem hakkında hayırlısı olsun bı daha ki sefere inşallahevet canim ilk asilamamdi ve sanirim son asilamam bidaha yaptirmak istemiyorum
Sanirimi yok hani vazgeçmek yoktu ne çabuk vazgeçtin öyle ahh birbilswn nasıl güzel bı duygu hiç bırakmaz her imkanı sağlarsın CNm devam et Allahın izni ile olacak buna önce sen İnan
Rica ederim CNm hadi hayırlısı Rabbim hakkında güzel seyler yazsın sende meleğine kavuşursun inşallah nerede oturuyorsun pekihoşbulduk, bugüzel karşılama için teşekkür ederim, smyrna art bayraklıda tüp bebek merkezi oraya gidiyorum ben, ilk aşılamamızı olduk, inşallah amin
Hoş geldin CNm bugün bende seni merak etmiştim hatta sordum bu kız nerelerde diye iyi ve mutlu olmana sevindim bencede emzirmenin yeri başka anne ve bebeğin birbirine bağı güçleniyor sende ne yap ne et emzirmeye devam et ac kalicsk değil ya sonunda alışacak biberonu ve mamayı bırakİyi akşamlar pıtırcıklar :)
Ben çok mutluyum benim sıpayla bugün itibari ile emzirme kampına girdik ben hep sağıp veriyodum yetmiyodu mama yapıyodum bugün dedim artık yeter meme uçlarımda yavaş yavaş iyileşti vereyim bakayım dedim doğru pozisyonda verince hiç acı hissetmedim aksine zevkli bişiymiş emzirmek.. Tabi Selim paşa biberonun rahatlığına alıştığın için kızarak alıyor memeyi söyleniyo karnı bira doyunca dba çok ağlıyo yıktı bugün ortalığı babası dayanamıyo aplamasına hayır dedim alışcak sonuçta ilk doğduğu zamanlar emiyodu nasıl biberona alıştı buna alışcak çok kararlıyım bakalım sürekli emzirip durucam hem sütüm artıcak hemde mamaya elveda divez inşallah.. En azından bunu da denemek istiyorum mama verirken vicdanım sızlıyo..
Buarada oğlumun bir süt annesi benimde bir süt oğlum var artık ..
Yasemin adında çok yakın arkadaşım var o benimkini emzirdi bende onunkini negüzel ben doğurmadım ama o da benim oğlum işte..
Çarşamba günü kırkımız çıkıyo sonunda saçlarımı kestirip bi rahatlıycam çok bunaldım sıcaklarda belime kadar geliyo yıkaması ayrı kurtması ayrı taraması ayrı bıktım valla kısacık erkek tipi kestircem hatta eşim kesck kendisi erkek kuaförü :))
Mis olucam missssss..
Açıkça söyliyim bu sene ramazandan bişi anlamadım tutamadığım için bir türlü moda giremedim şuanlık dua flnda. Okuyamıyorum, garibim eşim tek başına tutuyo neyse kışın ben tutarkende o yicek ama dimi :))
Benden durumlar böyle buarada doğumdan çıkar çıkmaz 10 kilo fln gitmiyo kandırmışlar bizi benim daha yeni 10 kilom gitmiş daha 15 kilo faZlam var napcam bilmiyorum iştah desen hiç kesilmedi hele süt verdirten sonra ölüyüm açlıktan ve susuzluktan .. Yavaş yavaş her şey dimi vericem elbet..
Benden bukadar hepinizi çok çok öpüyoruz paşamla Allaha emanet olun..
Bugün bende komşumun kızını emzirdim oda benimkini endişeden benimse süt kızım oldu cnm
Bende bu Ramazan oruç tutmadığım için sanki Ramazan gibi gelmiyor tadı tuzu yok esın tutuyor benim de aynı durumdayız bı evse biri tutup biri tutmadığında zor oluyor neyse bizim ki zevki değil zaten
CNm benim bütün kiloların gitti hamile kaldığım kilomdayim şuanda zaten az kilo almıştım 10 kilo onuda ben almamisim zaten:))
Bende seni ve oğluşunu öptüm iyi bak kendine