Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Sağolasin sedoşum benim hakkaten zor o yüzden uyumaya bakın gece uykusu bı başka oluyor CNm anahtar vardı eşimde ama birden yüzümüze kapandı Kapi arkasında bir başka anahtar olduğu için açamadık malesef
Bu arada sende temizlik yemek derken yorulmuştum yat dinlen fazla yorma kendini cnm
Ayyy MEsude akurken bile strese girdimmtabikide Allah'a emanet birşey olmaz ama bende olsam böğüre böğüre ağlardım..aman buda sana br, tecrübe bebeğem..Allah'ım esirgesin
evet kötü bir tecrübe oldu CNm zaten bende ağladım tatlım bı böğürmem eksikto yani tabi teyzesi kızıma birsey olmasın ünsüz be yaparım ben tatlım benim ya şimdi nasıl da uyuyor iki gündür gaz sancısı çekiyor yavrum ne kendi uyudu ne beni uyuttu
Gülüm biz biberun ve emzik kullanmıyoruz zaten ağzındaki beyazlık cok değil acıdı yok ortasında oda sütten olduğunu düşünüyorum pamukcuk biraz daha yogun damaklarda da oluyormuş kaebonatli suyu bende duydum kimisi bebeğin diline de sürüyormuş ama bu sakıncalı ama göğsümü silerim cok sagol cnm
günaydın canım oyy senin fıstık annesini uyutmamış ohh şimdi keyiflice uyuyor demek, maşallah uyusunda büyüsün
Evet uyuyor tatlı kızım benim âmin inşallah uğurunda büyüsün burcu ablasının elini öpmeye gelsin:)
evet canim ilk asilamamdi ve sanirim son asilamam bidaha yaptirmak istemiyorum
Aysem hakkında hayırlısı olsun bı daha ki sefere inşallah
Sanirimi yok hani vazgeçmek yoktu ne çabuk vazgeçtin öyle ahh birbilswn nasıl güzel bı duygu hiç bırakmaz her imkanı sağlarsın CNm devam et Allahın izni ile olacak buna önce sen İnan
hoşbulduk, bugüzel karşılama için teşekkür ederim, smyrna art bayraklıda tüp bebek merkezi oraya gidiyorum ben, ilk aşılamamızı olduk, inşallah amin
Rica ederim CNm hadi hayırlısı Rabbim hakkında güzel seyler yazsın sende meleğine kavuşursun inşallah nerede oturuyorsun peki

Hoş geldin CNm bugün bende seni merak etmiştim hatta sordum bu kız nerelerde diye iyi ve mutlu olmana sevindim bencede emzirmenin yeri başka anne ve bebeğin birbirine bağı güçleniyor sende ne yap ne et emzirmeye devam et ac kalicsk değil ya sonunda alışacak biberonu ve mamayı bırak
Bugün bende komşumun kızını emzirdim oda benimkini endişeden benimse süt kızım oldu cnm
Bende bu Ramazan oruç tutmadığım için sanki Ramazan gibi gelmiyor tadı tuzu yok esın tutuyor benim de aynı durumdayız bı evse biri tutup biri tutmadığında zor oluyor neyse bizim ki zevki değil zaten
CNm benim bütün kiloların gitti hamile kaldığım kilomdayim şuanda zaten az kilo almıştım 10 kilo onuda ben almamisim zaten:))
Bende seni ve oğluşunu öptüm iyi bak kendine

günaydın hanımlar iyi haftalar,

nazaaaann ben seni görmüyorum 1-2 gündür merak ettim cuma görmedim galiba cmts de görmedim

allah sabır versin aslı zor genç ölüm hele dahada zor mekanı cenet olsun inş.

ikizbebis44/ duygu 23.07.2013 salı hayırlısıyla evlenmesi ve sağlıklı sorunsuz hamişlik
bıdıkcım/ cansu 24.07.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik ben lısteyı bıtırmıştım dularınızı okudum rabbım kabul eglesın

tubiş 50 adette ben okuyayım inş.

güaydın şekerim cuma çok ugramadım cumarteside işe gelmedim yattım :))) iyiyim çok şükür ne nasılsın belin nasıl

ooooh yattın demek aman bişey olmasında göremeyince merak ettim bende, belimde ağrı var daha doğrusu belimin daha altı kalçaya doğru ama şuan için yok ara ara gidiyor sonra geri geliyor tek tarafta var ağrı bide yetmiyormuş gibi sırtımda da var ağrı

Günaydın canlar nasılsınız bende durumlar aynı hastanın başım yerden kalkmıyor sade yatıyorum birde kızlar ben idrar yaparken çok canım yanıyor sanki içerde idrar torbam patlıyor

yok çok şükür cık cık geçmiş olsun oturuşuna falan dikkat et dik otur bi doktora gitsen hiç fena olmaz hani

Günaydın canlar nasılsınız bende durumlar aynı hastanın başım yerden kalkmıyor sade yatıyorum birde kızlar ben idrar yaparken çok canım yanıyor sanki içerde idrar torbam patlıyor

geçmiş olsun canım iltihap falanmı var acaba bol su içsen bide doktora sorsan

canlar duaları okuyamamıştım kaldığım yerden devam ettim,Allah kabul etsin.

[TABLE="class: cms_table_grid, align: center"]
[TR]
[TD]ecrinn07/ aslı[/TD]
[TD]01.07.2013 pazartesi[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamiilik ve tüp bebeğin hayırlısıyla tutması[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burju82 / B. burcu[/TD]
[TD]02.07.2013 salı[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap-serap/ serap[/TD]
[TD]03.07.2013 çarşamba[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]btskn/ bircan[/TD]
[TD]04.07.2013 perşembe[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik +aşılamasının hayırlısıyla tutması[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayatumuttur / K. Gamze[/TD]
[TD]05.07.2013 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ranana/ mesude[/TD]
[TD]08.07.2013 pazartesi[/TD]
[TD]Evladına sağlıklı ve hayırlı uzun bir ömür[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melek2828/ nazan[/TD]
[TD]09.07.2013 salı[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kevok08/aylin[/TD]
[TD]10.07.2013 çarşamba[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik +kolay doğum [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7verengul/ K. gül[/TD]
[TD]11.07.2013 perşembe[/TD]
[TD]Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asyamca/ gülhan[/TD]
[TD]12.07.2013 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

nasıl yani bendemi okucam ne okucam yazsanda bende okusam

nazancığım bunlar okunuyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…