- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #33.781
İyi akşamlar pıtırcıklar :)
Ben çok mutluyum benim sıpayla bugün itibari ile emzirme kampına girdik ben hep sağıp veriyodum yetmiyodu mama yapıyodum bugün dedim artık yeter meme uçlarımda yavaş yavaş iyileşti vereyim bakayım dedim doğru pozisyonda verince hiç acı hissetmedim aksine zevkli bişiymiş emzirmek.. Tabi Selim paşa biberonun rahatlığına alıştığın için kızarak alıyor memeyi söyleniyo karnı bira doyunca dba çok ağlıyo yıktı bugün ortalığı babası dayanamıyo aplamasına hayır dedim alışcak sonuçta ilk doğduğu zamanlar emiyodu nasıl biberona alıştı buna alışcak çok kararlıyım bakalım sürekli emzirip durucam hem sütüm artıcak hemde mamaya elveda divez inşallah.. En azından bunu da denemek istiyorum mama verirken vicdanım sızlıyo..
Buarada oğlumun bir süt annesi benimde bir süt oğlum var artık ..
Yasemin adında çok yakın arkadaşım var o benimkini emzirdi bende onunkini negüzel ben doğurmadım ama o da benim oğlum işte..
Çarşamba günü kırkımız çıkıyo sonunda saçlarımı kestirip bi rahatlıycam çok bunaldım sıcaklarda belime kadar geliyo yıkaması ayrı kurtması ayrı taraması ayrı bıktım valla kısacık erkek tipi kestircem hatta eşim kesck kendisi erkek kuaförü :))
Mis olucam missssss..
Açıkça söyliyim bu sene ramazandan bişi anlamadım tutamadığım için bir türlü moda giremedim şuanlık dua flnda. Okuyamıyorum, garibim eşim tek başına tutuyo neyse kışın ben tutarkende o yicek ama dimi :))
Benden durumlar böyle buarada doğumdan çıkar çıkmaz 10 kilo fln gitmiyo kandırmışlar bizi benim daha yeni 10 kilom gitmiş daha 15 kilo faZlam var napcam bilmiyorum iştah desen hiç kesilmedi hele süt verdirten sonra ölüyüm açlıktan ve susuzluktan .. Yavaş yavaş her şey dimi vericem elbet..
Benden bukadar hepinizi çok çok öpüyoruz paşamla Allaha emanet olun..
nazancığım bunlar okunuyor canım
Canım bence de doğrusunu yapıyorsun göğsünün yarası geçtiyse alışsın emmeye yani nasıl alışırsa öyle gider demek oğlunun süt kardeşi oldu sen de süt anne oldun ne güzel. Bir haber vardı süt bankası kuracakları ihtiyacı olan sütü olmayanlar oradan alacaklardı ama dinen sakıncalı mı filan çok tartışılmıştı da bence alakası yok ne olacak sağdığın sütü başkası içse hani kim alacak belli değil ya filan diye. Sonra bilmem ne oldu. Kilolar da gider merak etme şimdi enerjiye ihtiyacın var yemelisin uykusuz kalıyorsun enerji harcıyorsun.
Ya ben okumadım başlarken 600 tane okudum dün Burcu'ya ama önce bunu okumadım sayılmaz mı okuduklarım o zaman bu akşam baştan başlıyım :26:
anaaaaammm dilim dolanıyor okuyamıyorum
hoşgeldin aramıza inşallah burası sanada uğur getirir, bende pcosluyum 2. aşılamala 10 gün önce hamile olduğumu öğrendim, inşallah seninde güzel haberlerini alırız.yaptırdık canım, en son çareyi aşılamada bulduk şimdi de onun sonucunu bekliyoruz bakalım, 20 temmuz şafak
burcummmm bende çekerim çektikçe özelden yazarım sana, ben tubanın tefriciyesini kaçırdım eğer bitmediyse onada okurum ama hangi tuba şekerkız tubamı diğer tuba mı?CANLARİM BALLARIM
şimdi ben size bişey diyecegim Allah nasip ederse ben 70.000 tane lem yelid cekmeye başladım, sağlıklı ve hayırlı bir evlat sahibi olabilme niyetiyle...şimdi aslında kendim bitirecektim ama sizin temiz ve günahsız ağzınızdan da bir katkı olsun istedim, TUBA 'nın tefriciyesini okumayı bitiren benim içinde lem yelid çekebilirmi? öyle kendinizi çok zorlamayın yeterki bir iki katkınız olsun istedim..ne dersiniz? ama önce Tubiş'in duasi.şimdi kaynak yapmış gibi olmayayım :))) sonra hemen eğer isterler özlem ve seda için de okuruz, ben başladım, çok kolay çekemesi
Allah hepinizden razı olsun..Tubam senin önüne geçmiş gibi olmayayım, benim acelem yok, senin duan bittikten sonra başlarız inşallah,1 agustosa kadar bitireyim dedim inşallah
canım çok üzüldüm keşke olsaydı ama demekki zamanı varmış benimde 1. aşılama olmamıştı çok üzülmüştüm dr. 2yi yapalım dediğinde hiç içimden gelmemişti ama iyiki yaptırmışım sen de pes etme 2yi derlerse vardır bir bildikleri zaten umutları olmasa direkt tüp diyorlar hakkında hayırlısı olsun inşallahsat 12 temmuz tam gününde adet oldum
asli ve burjum basiniz sagolsun Rabbim mekanlarini cennet eylesin insaallah
aayyy Özleemm al benden de o kadar...kekemeler gibi okudum..kimseciklerde böyle bir şikayette bulunmayınca utandım yazamadım..bir süre sonra lem velid oluyor...çok fenaa...valla o kadar zor okudum ki anlatamam....
50 adet tefriciye okudum allah kabul etsin cnm
aayyy Özleemm al benden de o kadar...kekemeler gibi okudum..kimseciklerde böyle bir şikayette bulunmayınca utandım yazamadım..bir süre sonra lem velid oluyor...çok fenaa...valla o kadar zor okudum ki anlatamam....
sedacığım dinen şöyle sakıncalı onlar süt kardeşi olunca diyelim bir kız bir erkek evlenmeleri dinen yasak oluyor,kimden süt aldığını bilmemek yada takip edememek bu açıdan tehlikeli hatta ben tam bilmiyorum ama süt emen çocuklardan sonra doğanlarda da evlenme olmuyor sanırım
okuduklarını iptal etme canım geçen günde konuştuk niyet önemli sen bunları oku ondan sonra devam et
yanlız değilmişim ne güzel
maşallah maşallah nasıl hemen okudun öyle
evet öyleymiş ama oraya gelen farklı insanların sonradan büyüyünce tanışıp evlenme oranı nedir ki yani o kadar nüfuslu ülkede dimi ama. Ben o zaman akşam başlama duasını da okuyayım öyle devam edeyim yazık dimi 600 tane okudum. Bende başlıcam da bakalım.
valla açtım öüme verdim kafamı bitridim bide aldıgım zaman kaygılanıyorum en iyisi hemen bitrimek
bugun pek istekliyim gönderin dualrı gönderin
agzına saglık cnm bugun benımm dua gunummuş yasasııınn:)anam sizde hiç vicdan merhamet yokmu ayol bu ne kadar sayfa oku oku bitiremedim tubişim duanı okudum rabbim kabul etsin inş.
tatlım ben ılk nıyet edılınce okunuyo dıye burcu okumuştur dıye sadece 5000 tane cektım bu duayı okumadan burcuya problem olurmukı aklıma takıldı sımdınazancığım bunlar okunuyor canım
tatlım tefrıcıye dıger tubanın:)günaydın kuzularrrrr çok mutlu bir hafta geçirin inşallah, haftasonum çok yoğundu misafir ağırladım misafirliğe gittim, ama burası da çok yoğunmuş maşallahınız var yine:) ben yarın keseyi görmeye gidicem çok heyecanlıyım inşallah her şey güzel olur
hoşgeldin aramıza inşallah burası sanada uğur getirir, bende pcosluyum 2. aşılamala 10 gün önce hamile olduğumu öğrendim, inşallah seninde güzel haberlerini alırız.
burcummmm bende çekerim çektikçe özelden yazarım sana, ben tubanın tefriciyesini kaçırdım eğer bitmediyse onada okurum ama hangi tuba şekerkız tubamı diğer tuba mı?
canım çok üzüldüm keşke olsaydı ama demekki zamanı varmış benimde 1. aşılama olmamıştı çok üzülmüştüm dr. 2yi yapalım dediğinde hiç içimden gelmemişti ama iyiki yaptırmışım sen de pes etme 2yi derlerse vardır bir bildikleri zaten umutları olmasa direkt tüp diyorlar hakkında hayırlısı olsun inşallah
Benimde çok dolandıhafta sonu hatta kulaklarını çınlattım, nasıl direk okudum yazmış hiç dilim dolanıyor dememiş dedimm..
tatlım ben ılk nıyet edılınce okunuyo dıye burcu okumuştur dıye sadece 5000 tane cektım bu duayı okumadan burcuya problem olurmukı aklıma takıldı sımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?