Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Canım bence de doğrusunu yapıyorsun göğsünün yarası geçtiyse alışsın emmeye yani nasıl alışırsa öyle gider demek oğlunun süt kardeşi oldu sen de süt anne oldun ne güzel. Bir haber vardı süt bankası kuracakları ihtiyacı olan sütü olmayanlar oradan alacaklardı ama dinen sakıncalı mı filan çok tartışılmıştı da bence alakası yok ne olacak sağdığın sütü başkası içse hani kim alacak belli değil ya filan diye. Sonra bilmem ne oldu. Kilolar da gider merak etme şimdi enerjiye ihtiyacın var yemelisin uykusuz kalıyorsun enerji harcıyorsun.

nazancığım bunlar okunuyor canım

Ya ben okumadım başlarken 600 tane okudum dün Burcu'ya ama önce bunu okumadım sayılmaz mı okuduklarım o zaman bu akşam baştan başlıyım :26:

Kızlar günaydın. Bugün izne çıkan kızın yerine bakıyorum sakin ve serin burası. Bir gelen hocalara kurs kitapları veriliyor zaten o da arada gelirler zaten teneffüs arası filan. Ama kütüphane boş kaldı kapattım bakalım ne olacak amire sorucam onu da ancak benim yumurta toplama daha erken olursa o gelmeden çıkmak zorunda kalıcam izine bakalım o zaman ne olacak :26:

sedacığım dinen şöyle sakıncalı onlar süt kardeşi olunca diyelim bir kız bir erkek evlenmeleri dinen yasak oluyor,kimden süt aldığını bilmemek yada takip edememek bu açıdan tehlikeli hatta ben tam bilmiyorum ama süt emen çocuklardan sonra doğanlarda da evlenme olmuyor sanırım

okuduklarını iptal etme canım geçen günde konuştuk niyet önemli sen bunları oku ondan sonra devam et

günaydın kuzularrrrr çok mutlu bir hafta geçirin inşallah, haftasonum çok yoğundu misafir ağırladım misafirliğe gittim, ama burası da çok yoğunmuş maşallahınız var yine:) ben yarın keseyi görmeye gidicem çok heyecanlıyım inşallah her şey güzel olur
yaptırdık canım, en son çareyi aşılamada bulduk şimdi de onun sonucunu bekliyoruz bakalım, 20 temmuz şafak
hoşgeldin aramıza inşallah burası sanada uğur getirir, bende pcosluyum 2. aşılamala 10 gün önce hamile olduğumu öğrendim, inşallah seninde güzel haberlerini alırız.
burcummmm bende çekerim çektikçe özelden yazarım sana, ben tubanın tefriciyesini kaçırdım eğer bitmediyse onada okurum ama hangi tuba şekerkız tubamı diğer tuba mı?
sat 12 temmuz tam gününde adet oldum

asli ve burjum basiniz sagolsun Rabbim mekanlarini cennet eylesin insaallah
canım çok üzüldüm keşke olsaydı ama demekki zamanı varmış benimde 1. aşılama olmamıştı çok üzülmüştüm dr. 2yi yapalım dediğinde hiç içimden gelmemişti ama iyiki yaptırmışım sen de pes etme 2yi derlerse vardır bir bildikleri zaten umutları olmasa direkt tüp diyorlar hakkında hayırlısı olsun inşallah

Günaydın Kızlar,

herkeeeesss iyidir inşAllah.. aslında hafta sonu okumaya çalıştım ama maşaAllah diyorum..

aklımda kaldığınca.. 2 yeni arkadaşımız katılmış aramıza, hoşgeldiniz kızlar, sefalar getirdiniz.. Gönlünüze göre olsun herşeyy..

* Meraaall nasıl özendim eyüp sultana gidişinize derken Zeynep'lerde gitmiş iki kere özendim.. bende çok isterim gitmeyi ama eşimi o kalabalığa götürebilme imkanım olmaz, hiç hoşlanmaz yoğunluktan.. ( ben işte öünümüzdeki hafta sonuna iftar vaktinde sultanahmetde olalım diye ısrar ediceğim ya bakalım.. Allah tümm ettiğiniz duaları, niyetleri inşAllah hayırlısıyla kabul eder..

*Dideemm, bu doktorun sezeryan anlayışı beni sanırım başka bir doktora gitmeye yönlendirecek ama bu doktorla başladım onunla devam etmeyi çok istiyorum da beni yüreklendirmesi gerekirken sürekli bir sezeryen hayranlığı var, zaten netde araştırdım yazıyor ki çatı muayenesi türkiyede son yıllarda meşhur oldu diyor, doğum anında görmeden çatı darlığı belli olmazmış, sezeryan bahanesidir diyor ben zaten çatı muayenesi olmak falanda istemiyorum yine dedi yapıcağız diye.. yurtdışında sıkıntı yoksa doğumun başlaması beklenirmiş eğer normal gelmiyorsa acil sezeryen yapılırmış ki kadınlar bazı hormonları sadece doğum esnasında salgılarlarmış salgılasınlar diye ama benim doktor daha ortada bişey yok sezeryanda sezeryen.. Hayırlısı Allah tan hepimiz için..

*Burcu sana 2000 adet tesbih çektim sen bunları al benden ben okudukça yazıcam kısmetse..

aayyy Özleemm al benden de o kadar...kekemeler gibi okudum..kimseciklerde böyle bir şikayette bulunmayınca utandım yazamadım..bir süre sonra lem velid oluyor...çok fenaa...valla o kadar zor okudum ki anlatamam....

yanlız değilmişim ne güzel

50 adet tefriciye okudum allah kabul etsin cnm

maşallah maşallah nasıl hemen okudun öyle

aayyy Özleemm al benden de o kadar...kekemeler gibi okudum..kimseciklerde böyle bir şikayette bulunmayınca utandım yazamadım..bir süre sonra lem velid oluyor...çok fenaa...valla o kadar zor okudum ki anlatamam....

aynen yaa bende kolay okunur diyordum bir süre sonra her şekle girdi yani zor toparlıyorum yavaş yavaş okumaya çalışıyorum ama dil bu dolanıyor işte.

evet öyleymiş ama oraya gelen farklı insanların sonradan büyüyünce tanışıp evlenme oranı nedir ki yani o kadar nüfuslu ülkede dimi ama. Ben o zaman akşam başlama duasını da okuyayım öyle devam edeyim yazık dimi 600 tane okudum. Bende başlıcam da bakalım.

ihtimal her zaman vardır riske atmamak lazım,dünya küçük

valla açtım öüme verdim kafamı bitridim bide aldıgım zaman kaygılanıyorum en iyisi hemen bitrimek
bugun pek istekliyim gönderin dualrı gönderin

imrendim valla ama ben burda okuyamam tefriciyeyi eve saklıyorum dün bütün gün tembellik ettim halbuki niyet etmiştim okumaya

Benimde çok dolandı hafta sonu hatta kulaklarını çınlattım, nasıl direk okudum yazmış hiç dilim dolanıyor dememiş dedimm..

anam sizde hiç vicdan merhamet yokmu ayol bu ne kadar sayfa oku oku bitiremedim tubişim duanı okudum rabbim kabul etsin inş.
agzına saglık cnm bugun benımm dua gunummuş yasasııınn:)
nazancığım bunlar okunuyor canım
tatlım ben ılk nıyet edılınce okunuyo dıye burcu okumuştur dıye sadece 5000 tane cektım bu duayı okumadan burcuya problem olurmukı aklıma takıldı sımdı

tatlım tefrıcıye dıger tubanın:)

Ben tefriciyelerimi okurken ezberledim 300 aldım tubadan ama okuyamadım henüz bu akşam daha topiğin dualarını okucam. Bir 50 tane okurum sonrasını da 2 günde bitiririm ezberlediğim için. Daha zamanı olacak zaten yine alırım bu arada lem yelid okuyoruz bende lem yelide başlıcam da önce biriken duaları bitireyim.

Gunaydin kizlar ....
Ben doktordayim biraz canim sikkin bebegim gecen sefer 5gun ondeydi bu sefer tam gununde cikti doktor normmal dedi ama ben igneler yetersizmi geliyo acaba diye icim icimi yemeye basladi tahlil verdim bekliyorum bakalim dua edin bize...
Tubacim yuz adet tefriciyeni okudum....

Benimde çok dolandı hafta sonu hatta kulaklarını çınlattım, nasıl direk okudum yazmış hiç dilim dolanıyor dememiş dedimm..

:26: çaktırmadım Bedriyem, kimsenin hevesi kırılsın istemedim ayrıca ben sana hiç kıyamam...senin ev nerdeydi Bedriyem (daha önce sorduysam hakkını helal et..B12 vitamin eksikliği naparsın...ciddi unutkanlık yapıyo) Kuzum ALLAH izin verirse biz eşimle bunu her haftasonu yapmaya karar verdik...Eğer eşin bişey demezse ve senin için bir mahsuru olmazsa seve seve seni de alırız...Benim eşim gezdirme delisi bi adamdır...Hiç üşenmez ve söylenmez...bütün samimiyetimle söylüyorum bunu...gerçi seni karnın burnunda nasıl korurum bilemiyorum...bulurum ben bir çaresini iriyim ya...koruyabilirim sanırım:)))

Kızlar Günaydın iyi haftalar...Burcu canım lem yelid çekince haber veririm canım Zeynepcim senin için de çekicem canım benim Kızlar teyzem bana lem yelid çekmemi sölediğin de suya oku üfle bitince de eşinle için demişti sizin de aklınızda bulunsunKızlar ben sabahlara kadar uyuyamıyorum nasıl uyucam nasıl unutucam bilmiyorum gözlerimi kapatıyorum görüyorum sürekli düşünüyorum nasıl üstesinden gelicem bilmiyorum (

tatlım ben ılk nıyet edılınce okunuyo dıye burcu okumuştur dıye sadece 5000 tane cektım bu duayı okumadan burcuya problem olurmukı aklıma takıldı sımdı

canım aslında sadece niyet edenmi okuyor yoksa okuyan herkesmi okuyor bilmediğim için duaya başlama usulü böyledir diye başladım ama bilmiyorumki ama dediğimiz gibi madem niyet önemli bişey olmaz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…