Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Tümay Canını sıkma doktorda normal demiş zaten benim ayrıntılıda çocuk 1 hafta önde çıktı ama normal ultrasonda aynı haftasında çıkıyor. hayırlısıyla haftasında uyumlu olarak gider gebeliğin bebeğini de hayırlısıyla inşAllah alıcaksın kucağına, kalben inanıyorum.. inşAllah.. ve nedense bunları yazarken resmen oğlun olucakmış sanıyorum erkek çocukları zaten önde tamamlamıyorlarmış galiba diyecektim.. Ya tümay sen oğlum olucak diye söylemiş miydin yoksa..:26:

canım inşallah tahlillerin güzel çıkar insan illa bir şeyelere kafasını takıyor kolay değil ama vesvese yapma bol bol dua oku bak günündeymiş de doktor da normal demiş.

anaaaaamm oku oku bitmedi kudurmuşdunuz yine..

günaydınlar hekeşlere:)

anaam yesinler tosusunumu..alıştırırmuışta..valla çido bende ramazandan hiç bişey anlamadım ..sıcaklardan yatamıyorum zaten..sen bari kendine iyi bak..kiloları dert etme

Günaydın canlar nasılsınız bende durumlar aynı hastanın başım yerden kalkmıyor sade yatıyorum birde kızlar ben idrar yaparken çok canım yanıyor sanki içerde idrar torbam patlıyor

benimde olurdu..oradaki kaslarla alakalıuymış..

bu arada aramıza yeni gelenler olmuş..hoş gelmişler

tubaaaaaaaaaaaaa tefriciye başlamışsın. 50 tane de ben okurum..kaçırmışım senin başladığını..haber ver bana okuyim mi okumiyim mi..ne aşamadasın bilmiyorum????

burcu sanada lemyelid okurum...kaç tane okuncak nezamana kadar okunacak özet geç bakiimm:))

meral çok iyisin yaaa ayy yanımda olsan şöyle yanaklarını şıkıştırırdım içimden geldi

aayyy çok mutlu olduumm...canım benim Ankara ya geldiğimde ALLAH nasip eder de görüşürsek kesin sıkıştırırsın yanakları zaten dayanamazsın çünkü yerçekimine karşı hiç savaşmamış iki yanak var bende:))

offf yaa herkesten herşeyden geri kalmışım..

tümaaayyy nolir yaavvv nolirr:)) takma kafaya dur bi...bak benim karnım ilk gün nasılsa hala öğle..ilk gün 100 gr dı şimdi 320 gr ama karın hala aynı nasıl oluyo bu iş diye soruyomuyum:)))benimki sırtıma doğru büyüyoo..göbeğime doğru değilde:))

tamam o zaman ama fena sıkıştırırım şöyle ik taraftan kıskaca alır o kafanı bi sağa bi sola sallarım çok haşin severim

Yok Bedisim daha cinsiyeti belli degil 36 haftalik olan bebisim erkekti ya ondan heral de hep oglum diye seviyorum .Bugune kadar iyiydimde bugun evham yaptim.

canım inşallah tahlillerin güzel çıkar insan illa bir şeyelere kafasını takıyor kolay değil ama vesvese yapma bol bol dua oku bak günündeymiş de doktor da normal demiş.

İnsallah canim doktor normal desede ben gerildim agliycaktim doktorun odasinda zor tuttum kendimi

Buket guldurdun beni ya ben seni cok seviyorum...Canim kiminin ic karni buyuk olur gobusu gec cikar sen bide zayiftin zaten 25 haftada bi bakarsin koca gobusun olmus

Selam günaydın kızlar nasıldınız
Allah razı olsun özlemim ağzına yüreğine Saglik

BİRCAN CNm keseyi görmeye gidecekmişsin cok güzel haberlerle gelirsin inşallah hadi hayırlısı

TUMAY lüzum bir hafta ileri geri farketmez yeterki sağlıklı olsun Betül haftasından belgesi geliyordu ne oldu saglicakla doğdu hem cok değişiyor 1 ay sonra bakmissin yine one gecmis böyle seylere uzulup de kafanı takma tatlım Rabbim ikinizede Saglik versin

günaydın canım,Allah sendende razı olsun canım
mesude bişey sorucam ne zamandır aklımda unutuyorum,senin kızın için hamileyken kalbi ile ilgili bişey demişlerdi doğduktan sonra muayene ettilermi bir sorun yokdeğilmi

tümaycığım canım üzme kendini okuduğumuz kadarıyla 1 hafta oynama olabiliyor bazen önde bazende geride kalabiliyor, düşünsene o ölçen cihazlarda kul yapımı olabilir öyle şeyler daha sonra yakalar haftasını

AYYY Meralll böölee gözlerim camdan camdan oldu seni okurkeenn.. sana kocamaaaann sarıldımmmmm.. bu unutkanlığı ne yapıcaz bilmiyorum inan bende B12 vitamın alıyorum sabah akşam içiyorum bana mısın demedi.. Canımm beniimmmm sen nasıl beni çağırmışsınnn ayy geldim sarıldımm sana şu an koskocamanından, aslında benim eşimde gezmeyi falan çok sever ama kalabalığa gelemez beyefendi için eyübü boşalttıramıycağımıza göre canım benimm çok sağoll.. eşinle romantik ortamınızı ben nasıl bozayımm, bide meral benim karnım burnumda değil ööle kocaman değil.. bizim ki pek minik minik gidiyor ben bu arada esenyurt tarafındayım.. belki bir gün ağırlarız sizi bizde hee.

o sıkıntı bendede vardı caım 5 gün önde gidiyodu 3 gün geri düştü üstelik ben doktora bile soramadım eve gelince dank etti kafama

o sıkıntı bendede vardı caım 5 gün önde gidiyodu 3 gün geri düştü üstelik ben doktora bile soramadım eve gelince dank etti kafama

Canim sordumda ne oldu sadece normal dedi bana kalp atisini falan gostermedi acelesi vardi bastan savdi sanki herzaman aciklama yapar rahatlatirdi beni bugun gicikligi ustundeydi.

Valla 1 gr itirazım yok...karşında sevgiye aç bir insan var cancazım...bu memlekette o kadar yalnız kaldım ki...istersen kafamı kopar gıkım çıkmaz:)))

oyyy kıyamam sana anlatıyorumda yanımda olsan yapamam zaten ben bu şekilde yegenlerimi severim bazende yanaklarını avucumun içine alır şıkıştırırım

Canim sordumda ne oldu sadece normal dedi bana kalp atisini falan gostermedi acelesi vardi bastan savdi sanki herzaman aciklama yapar rahatlatirdi beni bugun gicikligi ustundeydi.

üzülme bi sıkıntı olsa bikaç gün sonra gel derdi allaha bin şükür dua et benim kontrole daha iki hafta var aklıma kötü seyler geliyo uzaklaştırıyorum inş. saglıklıdır diyorum elimizde dua etmekte başka bişe gelmiyo su zaman oldu daha agız dolusu bebegimden bahsedemedim evham yapmaktan sende rahat ol önümüzde uzun bi sürec var en sıkıntısız şekilde atlatalım inş.

canım yaa sende benim gibisn..bende geçen hafta doktorun yüz şeklini beğenmedim..bu hafta başka doktora gidecemÇ))

ama aklında olsun kalp atışına dikkatli bak ekranda sende görebilirsin..allah korusun..zaten kalpde bi sıkıntı olsa bişey yok diyip gönderir mi?

Evet Bedriyem gerçekten çok romantikdik Eyüp Sultan da el ele, göz göze dua ettik:))) alemsin kız ne romantik olcaz...normalde değiliz kaldı ki camii de:))) kuzum benim aslında ben de senin eşin gibiyim ama benim süpersonik kocam bana mısın demiyor...o kalabalıkta bir kere öf bu ne demedi inanır mısın? çıkarken kadın erkek karışık çıkıyor iğrenç...beni kattı önüne...sakinleştire sakinleştire çıkardı beni...çünkü ben acayip gergin biriyim heran kavga çıkarabilirdim...ama biz bi daha Eyüp Sultan a gitmicez her hafta başka yere gidicez ALLAH nasip ederse...sen yine de teklifimi değerlendir kuzu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…