- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #33.801
Gunaydin kizlar ....
Ben doktordayim biraz canim sikkin bebegim gecen sefer 5gun ondeydi bu sefer tam gununde cikti doktor normmal dedi ama ben igneler yetersizmi geliyo acaba diye icim icimi yemeye basladi tahlil verdim bekliyorum bakalim dua edin bize...
Tubacim yuz adet tefriciyeni okudum....
Gunaydin kizlar ....
Ben doktordayim biraz canim sikkin bebegim gecen sefer 5gun ondeydi bu sefer tam gununde cikti doktor normmal dedi ama ben igneler yetersizmi geliyo acaba diye icim icimi yemeye basladi tahlil verdim bekliyorum bakalim dua edin bize...
İyi akşamlar pıtırcıklar :)
Ben çok mutluyum benim sıpayla bugün itibari ile emzirme kampına girdik ben hep sağıp veriyodum yetmiyodu mama yapıyodum bugün dedim artık yeter meme uçlarımda yavaş yavaş iyileşti vereyim bakayım dedim doğru pozisyonda verince hiç acı hissetmedim aksine zevkli bişiymiş emzirmek.. Tabi Selim paşa biberonun rahatlığına alıştığın için kızarak alıyor memeyi söyleniyo karnı bira doyunca dba çok ağlıyo yıktı bugün ortalığı babası dayanamıyo aplamasına hayır dedim alışcak sonuçta ilk doğduğu zamanlar emiyodu nasıl biberona alıştı buna alışcak çok kararlıyım bakalım sürekli emzirip durucam hem sütüm artıcak hemde mamaya elveda divez inşallah.. En azından bunu da denemek istiyorum mama verirken vicdanım sızlıyo..
Buarada oğlumun bir süt annesi benimde bir süt oğlum var artık ..
Yasemin adında çok yakın arkadaşım var o benimkini emzirdi bende onunkini negüzel ben doğurmadım ama o da benim oğlum işte..
Çarşamba günü kırkımız çıkıyo sonunda saçlarımı kestirip bi rahatlıycam çok bunaldım sıcaklarda belime kadar geliyo yıkaması ayrı kurtması ayrı taraması ayrı bıktım valla kısacık erkek tipi kestircem hatta eşim kesck kendisi erkek kuaförü :))
Mis olucam missssss..
Açıkça söyliyim bu sene ramazandan bişi anlamadım tutamadığım için bir türlü moda giremedim şuanlık dua flnda. Okuyamıyorum, garibim eşim tek başına tutuyo neyse kışın ben tutarkende o yicek ama dimi :))
Benden durumlar böyle buarada doğumdan çıkar çıkmaz 10 kilo fln gitmiyo kandırmışlar bizi benim daha yeni 10 kilom gitmiş daha 15 kilo faZlam var napcam bilmiyorum iştah desen hiç kesilmedi hele süt verdirten sonra ölüyüm açlıktan ve susuzluktan .. Yavaş yavaş her şey dimi vericem elbet..
Benden bukadar hepinizi çok çok öpüyoruz paşamla Allaha emanet olun..
Günaydın canlar nasılsınız bende durumlar aynı hastanın başım yerden kalkmıyor sade yatıyorum birde kızlar ben idrar yaparken çok canım yanıyor sanki içerde idrar torbam patlıyor
meral çok iyisin yaaa ayy yanımda olsan şöyle yanaklarını şıkıştırırdım içimden geldi
aayyy çok mutlu olduumm...canım benim Ankara ya geldiğimde ALLAH nasip eder de görüşürsek kesin sıkıştırırsın yanakları zaten dayanamazsın çünkü yerçekimine karşı hiç savaşmamış iki yanak var bende:))
Yok Bedisim daha cinsiyeti belli degil 36 haftalik olan bebisim erkekti ya ondan heral de hep oglum diye seviyorum .Bugune kadar iyiydimde bugun evham yaptim.Tümay Canını sıkma doktorda normal demiş zaten benim ayrıntılıda çocuk 1 hafta önde çıktı ama normal ultrasonda aynı haftasında çıkıyor. hayırlısıyla haftasında uyumlu olarak gider gebeliğin bebeğini de hayırlısıyla inşAllah alıcaksın kucağına, kalben inanıyorum.. inşAllah.. ve nedense bunları yazarken resmen oğlun olucakmış sanıyorum erkek çocukları zaten önde tamamlamıyorlarmış galiba diyecektim.. Ya tümay sen oğlum olucak diye söylemiş miydin yoksa..:26:
canım inşallah tahlillerin güzel çıkar insan illa bir şeyelere kafasını takıyor kolay değil ama vesvese yapma bol bol dua oku bak günündeymiş de doktor da normal demiş.
offf yaa herkesten herşeyden geri kalmışım..
tümaaayyy nolir yaavvv nolirr:)) takma kafaya dur bi...bak benim karnım ilk gün nasılsa hala öğle..ilk gün 100 gr dı şimdi 320 gr ama karın hala aynı nasıl oluyo bu iş diye soruyomuyum:)))benimki sırtıma doğru büyüyoo..göbeğime doğru değilde:))
Allah razı olsun özlemim ağzına yüreğine Saglikcanlar duaları okuyamamıştım kaldığım yerden devam ettim,Allah kabul etsin.
[TABLE="class: cms_table_grid, align: center"]
[TR]
[TD]ecrinn07/ aslı[/TD]
[TD]01.07.2013 pazartesi[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamiilik ve tüp bebeğin hayırlısıyla tutması[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burju82 / B. burcu[/TD]
[TD]02.07.2013 salı[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap-serap/ serap[/TD]
[TD]03.07.2013 çarşamba[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]btskn/ bircan[/TD]
[TD]04.07.2013 perşembe[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik +aşılamasının hayırlısıyla tutması[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayatumuttur / K. Gamze[/TD]
[TD]05.07.2013 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ranana/ mesude[/TD]
[TD]08.07.2013 pazartesi[/TD]
[TD]Evladına sağlıklı ve hayırlı uzun bir ömür[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melek2828/ nazan[/TD]
[TD]09.07.2013 salı[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kevok08/aylin[/TD]
[TD]10.07.2013 çarşamba[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik +kolay doğum
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7verengul/ K. gül[/TD]
[TD]11.07.2013 perşembe[/TD]
[TD]Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asyamca/ gülhan[/TD]
[TD]12.07.2013 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Selam günaydın kızlar nasıldınız
Allah razı olsun özlemim ağzına yüreğine Saglik
BİRCAN CNm keseyi görmeye gidecekmişsin cok güzel haberlerle gelirsin inşallah hadi hayırlısı
TUMAY lüzum bir hafta ileri geri farketmez yeterki sağlıklı olsun Betül haftasından belgesi geliyordu ne oldu saglicakla doğdu hem cok değişiyor 1 ay sonra bakmissin yine one gecmis böyle seylere uzulup de kafanı takma tatlım Rabbim ikinizede Saglik versin
:26: çaktırmadım Bedriyem, kimsenin hevesi kırılsın istemedimayrıca ben sana hiç kıyamam...senin ev nerdeydi Bedriyem (daha önce sorduysam hakkını helal et..B12 vitamin eksikliği naparsın...ciddi unutkanlık yapıyo ) Kuzum ALLAH izin verirse biz eşimle bunu her haftasonu yapmaya karar verdik...Eğer eşin bişey demezse ve senin için bir mahsuru olmazsa seve seve seni de alırız...Benim eşim gezdirme delisi bi adamdır...Hiç üşenmez ve söylenmez...bütün samimiyetimle söylüyorum bunu...gerçi seni karnın burnunda nasıl korurum bilemiyorum...bulurum ben bir çaresini iriyim ya...koruyabilirim sanırım:)))
Gunaydin kizlar ....
tamam o zaman ama fena sıkıştırırım şöyle ik taraftan kıskaca alır o kafanı bi sağa bi sola sallarım çok haşin severim
o sıkıntı bendede vardı caım 5 gün önde gidiyodu 3 gün geri düştü üstelik ben doktora bile soramadım eve gelince dank etti kafama
Valla 1 gr itirazım yok...karşında sevgiye aç bir insan var cancazım...bu memlekette o kadar yalnız kaldım ki...istersen kafamı kopar gıkım çıkmaz:)))
Canim sordumda ne oldu sadece normal dedi bana kalp atisini falan gostermedi acelesi vardi bastan savdi sanki herzaman aciklama yapar rahatlatirdi beni bugun gicikligi ustundeydi.
Canim sordumda ne oldu sadece normal dedi bana kalp atisini falan gostermedi acelesi vardi bastan savdi sanki herzaman aciklama yapar rahatlatirdi beni bugun gicikligi ustundeydi.
AYYY Meralll böölee gözlerim camdan camdan oldu seni okurkeenn.. sana kocamaaaann sarıldımmmmm.. bu unutkanlığı ne yapıcaz bilmiyorum inan bende B12 vitamın alıyorum sabah akşam içiyorum bana mısın demedi.. Canımm beniimmmm sen nasıl beni çağırmışsınnn ayy geldim sarıldımm sana şu an koskocamanından, aslında benim eşimde gezmeyi falan çok sever ama kalabalığa gelemez beyefendi için eyübü boşalttıramıycağımıza görecanım benimm çok sağoll.. eşinle romantik ortamınızı ben nasıl bozayımm, bide meral benim karnım burnumda değil ööle kocaman değil.. bizim ki pek minik minik gidiyor ben bu arada esenyurt tarafındayım.. belki bir gün ağırlarız sizi bizde hee.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?