- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #3.381
merhaba canım moral olarak çok fena sayılmam artık tecrübeli olduğum için biliyorum herşeyi bu yoldan 2.kez geçiyorum ilkinde sanırım çok yıprattım kendimi eşimle bile arayı bozmaya başlamıştım,ama çok şükür sonra toparlamıştım şimdi de tecrübeli olmanın avantajını yaşıyorum sanırım, üzülüyorum tabi ama şu saatten sonra bana ne faydası olacak giden gitmiştir zaten,ama anladımki ben istediğim kadar bu sefer olacak desemde daha önümde gidilecek çok yolum var,allah herşeyin hayırlısını nasip etsin hayırsız olanı vermesin demekki iki gebeliğimde benim için hayırlı değildi rabbim vermedi o herşeyi bizden iyi bilen ve görendir biz ancak bize biçilen hayatı yaşarız elimizden fazlası gelmez
gülüm tesbihini okudum rabbim kabul etsin inş.
canım İNŞALALH az önce lavaboya gittim kahverengi lekelenme oldu..korktum yerleşmemidir acaba.. ALLAHım inşallah yerleşmedir..nolur RABBİMMhadiii inş. gelmiştir bebişinn :)))))
AMİN canım ALLAH razı olsun...
canım İNŞALALH az önce lavaboya gittim kahverengi lekelenme oldu..korktum yerleşmemidir acaba.. ALLAHım inşallah yerleşmedir..nolur RABBİMM
İNŞALLAH canım benim acık kırmızı ile başlar..kahve ilk defa geldi..hımm inş. öyledir lekeler kırmızıya dönmedikçe ümidimizi kesmiyoruz ama gününede var daha dimi inş. yerleşmedir normalde nasıl başlar lekelenme ilemi başlar adetin
İNŞALLAH canım benim acık kırmızı ile başlar..kahve ilk defa geldi..
AMİN canım İNŞALLAH benimde cok ihtiyacım var inan gecen ay 3 haftalıkken erken düşük oldu..üstüne moral olur ALLAHIM nasib ederse..ama yarın tatile giidoruz cumaya kadar yokum cepten girmeye çalışırım gelişmeler için RABBİM sağlıklı,sıhatli,hayırlı evlatlar nasib etsin bizlere anne olma mutluluğuna eriştirsin İNŞALLAH..hımmm ozaman bu iyi haber hadi inş. gülcümm hayırlı haberler ver bizlere ihtiyacımız var
AMİN canım İNŞALLAH benimde cok ihtiyacım var inan gecen ay 3 haftalıkken erken düşük oldu..üstüne moral olur ALLAHIM nasib ederse..ama yarın tatile giidoruz cumaya kadar yokum cepten girmeye çalışırım gelişmeler için RABBİM sağlıklı,sıhatli,hayırlı evlatlar nasib etsin bizlere anne olma mutluluğuna eriştirsin İNŞALLAH..
evet canım çift çizgiyi gördük sabahta 2-3 damla kahverengi lekelenme oldu kesildi şimdi..canım benim ALLAH razı olsun RABBİM dualarını kabul etsin ALLAHım kimseye evlat özlemi çektirmesin..ailemle beraber memlekete gidicez canım yarın test yapıcam tekrar bakıym belli olmaz belki dr giderim yarın olmadı pzrtesi ilk işim dr gitmek olcak İNŞALLAH..gül.. nekadar da güzel hem dua günüm hem testde çift çizgi gördün..tatile gitmesen keşke hep dinlen.. kahverengi akıntının devamı gelirse nerde olursan ol doktora git lutfen hemmen hatta keşke tatile gitmeden de kan testi yaptırsan onaylasan gebeliğini sonrada doktorla konuşup progestana başlasan hemen.. inşAllahbu sefer gönlüne göre versin mevlam hayırlısıyla.. Duanı okudum.. Rabbim kabul etsin.
evet canım çift çizgiyi gördük sabahta 2-3 damla kahverengi lekelenme oldu kesildi şimdi..canım benim ALLAH razı olsun RABBİM dualarını kabul etsin ALLAHım kimseye evlat özlemi çektirmesin..ailemle beraber memlekete gidicez canım yarın test yapıcam tekrar bakıym belli olmaz belki dr giderim yarın olmadı pzrtesi ilk işim dr gitmek olcak İNŞALLAH..
AMİN canım ya İNŞALLAH..çok sağol düşünmemeye çalışıyorum ama engelde olamıyorum uyusammı biraz napsam :))eveeett budurr.. muhtemelennnn yerleşme kahverengisi yaşadın :)))ayy inşAllah güzel olurherşey.. memleketse o zaman tamam bol dinlenn, bol temiz hava.. inşAllah iyi gelir size.. Ayrıca düşünme bence şuandan itibaren kafanı biraz dağıtmaya bak.. yerleşti mi kanama var mı dedikçe stres altına girme.. inşAllah çok çok güzel olur herşey.
gül.. nekadar da güzel hem dua günüm hem testde çift çizgi gördün..tatile gitmesen keşke hep dinlen.. kahverengi akıntının devamı gelirse nerde olursan ol doktora git lutfen hemmen hatta keşke tatile gitmeden de kan testi yaptırsan onaylasan gebeliğini sonrada doktorla konuşup progestana başlasan hemen.. inşAllahbu sefer gönlüne göre versin mevlam hayırlısıyla.. Duanı okudum.. Rabbim kabul etsin.
Özlemm.. canım sanada dua ediyorum. Allah sabrını arttırsın.. mevlam hayırlısıyla sağlığıyla kucağına alıcağın evladını sana inşAllah Yarabbim tez hayırlı vakitlerde versin..
Yaseminnnn.. canımcımmm çok zaman oldu sanki seni yakalayamıyorum burada.. test yaptın mı canımcım sen.. senin de duanı okudum.. Allah ımm hayırlısıyla bir evlat nasip etsin inşAllah sana da sağlığıyla sıhhatıyle..
Allah hepimizin gönlüne göre versin.. Amin.
Kızlar yumurtlama testlerini yapıyordum ya dün akşam 12.akşamımdı ve iki çift kırmızı çizgiyi gördüm.. çok duygulandım rabbimin işine baktım.. vücudumu hayırlısıyla gebeliğe hazır hale getirdi.. Bundan sonrası Rabbimin bileceği iş kısmet ederseee olucak, yok etmezsee olmayacak.. ve biz herişte bir hayır vardır diyeceğiz.. İnanıyorum artık çok mevlam bu yolda boynumuzu bükük bırakmayacak.. Rabbime şükürler olsun.
yasemin canımsın sen benim, listeye seni çok seviyoruz yazmışsın sağol sanım Allah hepinizden razı olsun okur okumaz ağlamaya başladım
AMİN canım ya İNŞALLAH..çok sağol düşünmemeye çalışıyorum ama engelde olamıyorum uyusammı biraz napsam :))
ağlamaaa dedimm bende ağlamaya başladım şuan.. seni o kadar hissediyorum ki çok istiyorum güzel şeyler yaşa.. ama ben dün en çok ne için dua ettim biliyor musun sebebinide öğrensinler inşAllah diye.. sende demişsin ya 3 den sonra genetiğe gönderiyorlar ki doğru bak beni gönderdiler genetiğe ayın 9 unda kromozomlarıma falan bakıcaklar.. inşAllah temiz sonuçları almayı nasip eder mevlam. sende sebebini tam olarak öğrenince şimdi belki o coraspirin veriyorlarmış ya belki iğneye falan geçicekler.. ben doktora gittiğimde bana dedi ki sen gebe kaldığında direk gel iğnelere hemen başlıyacağız ki bende pıhtılaşma çıkmadı aslında ama önlem olsun diye deneyecekler.. gerçi hep aynı kapı hep aynı kapı Allah kısmet etsin, gerisi teferruat sadece.. ya benim senden yana gönlüm çok ferah ben inanıyorum ki sen pıt diye hamile kalıcaksın.. pıt diyede doğuracaksın normal doğumlainşAllah yarabbim..
özlemm kan testine gitsene kafandan soru işaretleri kalkar hem stresede girmezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?