Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Of kızlaar ya moralim çökmüş vaziyette nasıl bir yer burası anlamadım valla ya. Şimdi yerine baktığım kız cuma günü 10 dk kala çıkmaya bana izin aldığını söyledi. Kütüphaneye kimse ayarlanmadı filan neyse şimdi sabah öğrenci işçi buldular ama her gün biri gelecek sanırım öyle de olmaz ki sürekli başkasına yapacağı işi mi anlatıcam ben. Öğlen gelen çocuk zaten biliyor sonrada bir iki saat kapalı kalacak. Normalde sabaha gelen öğrenci iş kız burun ameliyatı için izin aldı izine çıkar çıkmaz yaptırmamış geçen salı olmuş daha mesaj attım demez mi ben amire dedim 31 ine kadar gelmicem diye. Yerine baktığım kız da o zamana kadar yok ee ben erken regl olursam yumurtam daha erken toplanırsa ne olacak yerine baktığım kızın yerine kimi koyucam hadi onu buldum yeni ve sürekli değişen öğrenci işçilere kütüphaneyi nasıl emanet edicem benim sürekli olan öğrencçi işçi kız gelene kadar birkaç gün olur arada valla bilmiyorum ya ilk defa regl erken gelmese bari diyorum c.tesi gelirse ucu ucuna olacak herşey. Herkeste işin biliyor yaa dünkü öğrenci işçi daha şubatta girdi acilde olmamasına rağmen burun ameliyatı oluyor 1 ay gelmiyor ya hayret yani. Neyse regl olunca bu durumu amirle konuşucam.

Haklisin canim istiyorumki herseyi tane tane anlatsin azicik guler yuzlu olsun ama yogun olucan cok sert oluyor dogru duzgun cvp vermiyor

Haklisin canim istiyorumki herseyi tane tane anlatsin azicik guler yuzlu olsun ama yogun olucan cok sert oluyor dogru duzgun cvp vermiyor

eveeeett bende öyle bi doktor istiyorum ben sormadan anlatsın, sevecen olsun güler yüzlü olsun bişey sorarken çekinmeyeyim öyle sert olmasın hatta şakalaşabilir bile

Arkadaşlar Burcu nerde? aaa doktora mı gittiiii? amaaannn İNŞALLAH hayırlı haberlerle gelirsin Burcuuumm....

burcu bugün doktora gidecekti

off boşver sen..inanki bu hayatta hiç bir iş devam etmez değil..sen gidersin, seve seve bulur birini yaptırırlar..sen boşver işi mişi..kütüphanemi batıyo ??batıyosa batsın..offf..sende benim gibi dert ettikçe ettin..canımı ıkma benim..al iznini git..baktın olmuyo bastır raporu..senelerdir bekliyosun bu aşamaya gelmiş insanlar seni idare edemeyecekmi..

alalala

haklısın..benimkide anlatır aslında herşeyide ne bileyim ben bi tuhafım..hafta souda tsh yaptırdım aklıma esti öle bi baktırım dedim..:))

selam kızlar nasılsınız yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler dualarını okudum RABBİM kabul etsin İNŞALLAH.

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]kizbebis44/ duygu[/TD]
[TD]23.07.2013 salı[/TD]
[TD]hayırlısıyla evlenmesi ve sağlıklı sorunsuz hamişlik [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bıdıkcım/ cansu[/TD]
[TD]24.07.2013 çarşamba[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

BURCU
2000 ADET OKUDUM ŞİMDİLİK DAHA OKUYUNCA YAZARIM CANIM

CANIMBENİM Lansinoh Lanolin Krem VAR MEME UCUNA TAVSİYE EDERİM.BİDE SADECE MEME UCUNUN EMZİRDİĞİN İÇİN YARA OLUR MEME UCU İLE GÖGÜSTEKİ KOYU KAHVE HALKAYIDA BEBEGİN TAMAMMEN AGZINA ALARAK EMMESİNİ SAGLA KUZUM.EMZİRDİKTEN SONRADA KENDİ SÜTÜNÜ GÖGÜS UCUNA SÜR İYİ GELİR VE KURU TUTMAYA BAK DATLI ÖPTÜM ALLAH BAGISLASIN

allah Kabul etsin canım cok sagol hosbulduk kızlar

Son düzenleme:

Neden romantık değiliz acaba, ben mesela şu ana kadar evde hiç mum ısıgında masa hazırlamadım, hazırlasaydım romantik çift olur muyduk? Hepte hazırlamayı düşündüm de zor geldi nedense

Canim sordumda ne oldu sadece normal dedi bana kalp atisini falan gostermedi acelesi vardi bastan savdi sanki herzaman aciklama yapar rahatlatirdi beni bugun gicikligi ustundeydi.

ben doktora giderken yol boyu doktorun üzerinede dua okuorum.. Rabbi Yessir okuyorum ki iyi davransın, doğru düzgün cevaplar versin diye.. sizlerde okusanıza, bence çok faydalı, yoksa benim doktor da gergin gibi, sinirli gibi..

bu agrılar ne zaman geçicek kızlar bende başka kimse demio agrım sızım var diye sol kasıgım ve vajina aralıklarla gün boyu agrıyo of yaaa

seda o patates salatasının tarifini yaz, bende deneyeceğim..
Bide inşallah bu hafta içinde reglin hemenceceik gelir....

Ayyy gül bu ne güzel bir bilgi, ben hiç bilmem böyle şeyleri ,mal gibi olurum herhalde
sağol canım zaten araştırmayı seviyoruz ya bebiş olunca daha bi araştırmacı oluyosun gör bak sende öle olcan ...............
canımm güle güle kullansın gelinimm :)
mesudecimm benim oğluşunda sadece dilinde pamukcuk mu bende bilmiorum ama karbonat pamukcuk oluşumunu engelliomuş bide kırmızı dut geciriyomuş haberin olsun muckkkkk

Özlemcim hafızana hayranım kuzum unutmamissin
Doguna yakın kendi doktoruma sörfüm kalbindeki leke gitmiş mı diye ona doğduktan sonra bakılacak dendi pr. Cocuk doktoru bakacakmış daha gitmedim gitsemmi gitmesem mı kararda vermis değilim aslında
allah Kabul etsin canım cok sagol hosbulduk kızlar
Hoş geldin duygu
Rabbim sana önce hayırlı bir evlilik ınsanda cici evlatlar nasip etsin insallah

Son düzenleme:

git tabiki canım ihmale gelmez,hem aklını meşgul etmez rahatlarsın

canım benim moralini bozma anaormal bi durum olsa zaten doktor söylerdi içini ferahtut gülüm

hosbulduk kuzucuk DUALARIMIZ KABUL OLSUN

hosbulduk datlım amin allah hepmizin dualarını kabul eylesin

hayırlı haftalar sevgili arkadaşlarım
gemişe göz attım geldim.

tuba ve burcu galiba duaya başlamışlar, topiğe gelince eğer eksikleri varsa yazsınlar, toplam kaç tane olmuş filan ona göre destek vereyim bende hemen inşallah.

meraaaaalll canım yaaa, bende gelicem bendeeee, geçen hafta sultanahmete gittim eşimle. şimdi sırada eyüp sultan var inşallah, Allah nasibederse oraya gitmek istiyorum birgün. belki aynı güne getirip karşılaşırız bende seni mıncıklarım ozaman, göbeğimden solayı pek sıkı sarılamasamda yanaklarını sıkıştırırım bigüzel gerçi ben senin resmini hiç görmedim ama söylenenlere göre yanakların tam sıkmalıkmış

Sedacımmm canımmm buketin dediği gibi kafana takma ne olur, hakkaten kütüphaneyi sen mi kurtaracaksın, bazen akışına bırak kuşum, herşey olacağına varır, sen üstüne düşen görevleri yapabildiğin kadarıyla yap, devamını akışna bırak canı benim. şu sıra senin stres olmaman lazım hemde.

Tümayım o hafta hesaplarına hiç kafanı takma lütfen, her hafta değişkenlik gösteriyor çünkü. bidahaki gidişinde mutlaka ileri bir hafta çıkar yine Allahın izni ile.

Aslım canım Allahım sana sabır ve bunu gözlerinin önünden silme gücü nasibetsin. hayattaki en zor olayı yaşadın gördün çok haklısın hep gözünün önüne gelmesi konusunda. kıyamam ben sana yaa, hep stres hep üzüntü şu sıra. ama çok şükürki eşin ailen herkes sağ ve salim en önemlisi bunlar canım benm. bunları düşün kendini yıpratma ne olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…