- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #33.821
1000 adet daha okudum allah kabul etsin
canım yaa sende benim gibisn..bende geçen hafta doktorun yüz şeklini beğenmedim..bu hafta başka doktora gidecemÇ))
ama aklında olsun kalp atışına dikkatli bak ekranda sende görebilirsin..allah korusun..zaten kalpde bi sıkıntı olsa bişey yok diyip gönderir mi?
Haklisin canim istiyorumki herseyi tane tane anlatsin azicik guler yuzlu olsun ama yogun olucan cok sert oluyor dogru duzgun cvp vermiyor
Arkadaşlar Burcu nerde? aaa doktora mı gittiiii? amaaannn İNŞALLAH hayırlı haberlerle gelirsin Burcuuumm....
Of kızlaar ya moralim çökmüş vaziyette nasıl bir yer burası anlamadım valla ya. Şimdi yerine baktığım kız cuma günü 10 dk kala çıkmaya bana izin aldığını söyledi. Kütüphaneye kimse ayarlanmadı filan neyse şimdi sabah öğrenci işçi buldular ama her gün biri gelecek sanırım öyle de olmaz ki sürekli başkasına yapacağı işi mi anlatıcam ben. Öğlen gelen çocuk zaten biliyor sonrada bir iki saat kapalı kalacak. Normalde sabaha gelen öğrenci iş kız burun ameliyatı için izin aldı izine çıkar çıkmaz yaptırmamış geçen salı olmuş daha mesaj attım demez mi ben amire dedim 31 ine kadar gelmicem diye. Yerine baktığım kız da o zamana kadar yok ee ben erken regl olursam yumurtam daha erken toplanırsa ne olacak yerine baktığım kızın yerine kimi koyucam hadi onu buldum yeni ve sürekli değişen öğrenci işçilere kütüphaneyi nasıl emanet edicem benim sürekli olan öğrencçi işçi kız gelene kadar birkaç gün olur arada valla bilmiyorum ya ilk defa regl erken gelmese bari diyorum c.tesi gelirse ucu ucuna olacak herşey. Herkeste işin biliyor yaa dünkü öğrenci işçi daha şubatta girdi acilde olmamasına rağmen burun ameliyatı oluyor 1 ay gelmiyor ya hayret yani. Neyse regl olunca bu durumu amirle konuşucam.
Haklisin canim istiyorumki herseyi tane tane anlatsin azicik guler yuzlu olsun ama yogun olucan cok sert oluyor dogru duzgun cvp vermiyor
ALLAAHH Nazan koptu gidiyor tutabilene aşkolsun....70.000 i bugün tek başına tamamlarsın gibi geliyor bana Nazan...hey MAŞALLAH....
selam kızlar nasılsınız yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler dualarını okudum rabbim kabul etsin inşallah.
[table="class: Cms_table_grid, width: 700, align: Center"]
[tr]
[td]kizbebis44/ duygu[/td]
[td]23.07.2013 salı[/td]
[td]hayırlısıyla evlenmesi ve sağlıklı sorunsuz hamişlik[/td]
[/tr]
[tr]
[td]bıdıkcım/ cansu[/td]
[td]24.07.2013 çarşamba[/td]
[td]sağlıklı sorunsuz hamişlik[/td]
[/tr]
[/table]
burcu 2000 adet okudum şimdilik daha okuyunca yazarım canım
Evet Bedriyem gerçekten çok romantikdik Eyüp Sultan da el ele, göz göze dua ettik:))) alemsin kız ne romantik olcaz...normalde değiliz kaldı ki camii de:))) kuzum benim aslında ben de senin eşin gibiyim ama benim süpersonik kocam bana mısın demiyor...o kalabalıkta bir kere öf bu ne demedi inanır mısın? çıkarken kadın erkek karışık çıkıyor iğrenç...beni kattı önüne...sakinleştire sakinleştire çıkardı beni...çünkü ben acayip gergin biriyim heran kavga çıkarabilirdim...ama biz bi daha Eyüp Sultan a gitmicez her hafta başka yere gidicez ALLAH nasip ederse...sen yine de teklifimi değerlendir kuzu...
Canim sordumda ne oldu sadece normal dedi bana kalp atisini falan gostermedi acelesi vardi bastan savdi sanki herzaman aciklama yapar rahatlatirdi beni bugun gicikligi ustundeydi.
sağol canım zaten araştırmayı seviyoruz ya bebiş olunca daha bi araştırmacı oluyosun gör bak sende öle olcan ...............seda o patates salatasının tarifini yaz, bende deneyeceğim..
Bide inşallah bu hafta içinde reglin hemenceceik gelir....
Ayyy gül bu ne güzel bir bilgi, ben hiç bilmem böyle şeyleri ,mal gibi olurum herhalde
canımm güle güle kullansın gelinimm :)ayyy kızlar maşallah 41 kere maşallah size aman allahım sayfaları inanın göz gezdirerek geçmek orunda kaldım, genel olarak bilgim olsun diye, maşallah sohbetler coşmuş
Aramıza yeni eklenen 2 arkadaş olmuş, nekadar tatlısınız yaaa, hoşgeldiniz sefalar getirdiniz canlarım. Benim baş yardımcım bucu sağolsun sizi eklemiş ilgilenmiş, kendisini öpüyorum kocaman
Dua listesi ile ilgili sorularınız olmuş, arkadaşlar yanıtlamış ama bende bir yazayım;
listede ismi yazan her bir kişi için 33 defa o yazan duyaı okuyup, o arkadaşımız için dua ediyoruz. Isterseniz geçmiştekileri okuyup bitirdikten sonra, günü gelen arkadaşlarınkini gününe gün okuyun, isterseniz vaktiniz varsa hepsini birgünde oturup okuyun bitirin, size kalmış bu seçenek. Yeterki orda ismi yazan herkes için 33'er kere okunmuş olsun
Kızlarr bugün tv de bebek programı izlerken e-bebek te birçok ürünün %50 indirimde olduğunu , siteye girdim baktım hakkaten süper indirim vardı, 4 tane biberon, 1 emzik, 1 de dijital ateş ölçer aldım hayırlısıylaHamiş arkadaşlarıma şiddetle tavsiye ederim yani resmen 6 parça ürün aldım 3 tane almış kadar para ödedim
mesudecimm benim oğluşunda sadece dilinde pamukcuk mu bende bilmiorum ama karbonat pamukcuk oluşumunu engelliomuş bide kırmızı dut geciriyomuş haberin olsun muckkkkksağolasin sedoşum benim hakkaten zor o yüzden uyumaya bakın gece uykusu bı başka oluyor cnm anahtar vardı eşimde ama birden yüzümüze kapandı kapi arkasında bir başka anahtar olduğu için açamadık malesef
bu arada sende temizlik yemek derken yorulmuştum yat dinlen fazla yorma kendini cnm
evet kötü bir tecrübe oldu cnm zaten bende ağladım tatlım bı böğürmem eksikto yani tabi teyzesi kızıma birsey olmasın ünsüz be yaparım ben tatlım benim ya şimdi nasıl da uyuyor iki gündür gaz sancısı çekiyor yavrum ne kendi uyudu ne beni uyuttu
gülüm biz biberun ve emzik kullanmıyoruz zaten ağzındaki beyazlık cok değil acıdı yok ortasında oda sütten olduğunu düşünüyorum pamukcuk biraz daha yogun damaklarda da oluyormuş kaebonatli suyu bende duydum kimisi bebeğin diline de sürüyormuş ama bu sakıncalı ama göğsümü silerim cok sagol cnm
evet uyuyor tatlı kızım benim âmin inşallah uğurunda büyüsün burcu ablasının elini öpmeye gelsin:)
aysem hakkında hayırlısı olsun bı daha ki sefere inşallah
sanirimi yok hani vazgeçmek yoktu ne çabuk vazgeçtin öyle ahh birbilswn nasıl güzel bı duygu hiç bırakmaz her imkanı sağlarsın cnm devam et allahın izni ile olacak buna önce sen inan
rica ederim cnm hadi hayırlısı rabbim hakkında güzel seyler yazsın sende meleğine kavuşursun inşallah nerede oturuyorsun peki
hoş geldin cnm bugün bende seni merak etmiştim hatta sordum bu kız nerelerde diye iyi ve mutlu olmana sevindim bencede emzirmenin yeri başka anne ve bebeğin birbirine bağı güçleniyor sende ne yap ne et emzirmeye devam et ac kalicsk değil ya sonunda alışacak biberonu ve mamayı bırak
bugün bende komşumun kızını emzirdim oda benimkini endişeden benimse süt kızım oldu cnm
bende bu ramazan oruç tutmadığım için sanki ramazan gibi gelmiyor tadı tuzu yok esın tutuyor benim de aynı durumdayız bı evse biri tutup biri tutmadığında zor oluyor neyse bizim ki zevki değil zaten
cnm benim bütün kiloların gitti hamile kaldığım kilomdayim şuanda zaten az kilo almıştım 10 kilo onuda ben almamisim zaten:))
bende seni ve oğluşunu öptüm iyi bak kendine
Özlemcim hafızana hayranım kuzum unutmamissingünaydın canım,Allah sendende razı olsun canım
mesude bişey sorucam ne zamandır aklımda unutuyorum,senin kızın için hamileyken kalbi ile ilgili bişey demişlerdi doğduktan sonra muayene ettilermi bir sorun yokdeğilmi
Hoş geldin duyguallah Kabul etsin canım cok sagol hosbulduk kızlar
Özlemcim hafızana hayranım kuzum unutmamissin
Doguna yakın kendi doktoruma sörfüm kalbindeki leke gitmiş mı diye ona doğduktan sonra bakılacak dendi pr. Cocuk doktoru bakacakmış daha gitmedim gitsemmi gitmesem mı kararda vermis değilim aslında
gunaydin kizlar ....
Ben doktordayim biraz canim sikkin bebegim gecen sefer 5gun ondeydi bu sefer tam gununde cikti doktor normmal dedi ama ben igneler yetersizmi geliyo acaba diye icim icimi yemeye basladi tahlil verdim bekliyorum bakalim dua edin bize...
Tubacim yuz adet tefriciyeni okudum....
anaaaaamm oku oku bitmedi kudurmuşdunuz yine..
Günaydınlar hekeşlere:)
Anaam yesinler tosusunumu..alıştırırmuışta..valla çido bende ramazandan hiç bişey anlamadım ..sıcaklardan yatamıyorum zaten..sen bari kendine iyi bak..kiloları dert etme
benimde olurdu..oradaki kaslarla alakalıuymış..
Bu arada aramıza yeni gelenler olmuş..hoş gelmişler
tubaaaaaaaaaaaaa tefriciye başlamışsın. 50 tane de ben okurum..kaçırmışım senin başladığını..haber ver bana okuyim mi okumiyim mi..ne aşamadasın bilmiyorum????
Burcu sanada lemyelid okurum...kaç tane okuncak nezamana kadar okunacak özet geç bakiimm:))
özlemcim hafızana hayranım kuzum unutmamissin
doguna yakın kendi doktoruma sörfüm kalbindeki leke gitmiş mı diye ona doğduktan sonra bakılacak dendi pr. Cocuk doktoru bakacakmış daha gitmedim gitsemmi gitmesem mı kararda vermis değilim aslında
hoş geldin duygu
rabbim sana önce hayırlı bir evlilik ınsanda cici evlatlar nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?