- 30 Kasım 2012
- 4.729
- 162
- 123
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #33.841
git tabiki canım ihmale gelmez,hem aklını meşgul etmez rahatlarsın
ikizbebis44/ duygu 23.07.2013 salı hayırlısıyla evlenmesi ve sağlıklı sorunsuz hamişlik
bıdıkcım/ cansu 24.07.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik ben lısteyı bıtırmıştım dularınızı okudum rabbım kabul eglesın
özlemcim hafızana hayranım kuzum unutmamissin
doguna yakın kendi doktoruma sörfüm kalbindeki leke gitmiş mı diye ona doğduktan sonra bakılacak dendi pr. Cocuk doktoru bakacakmış daha gitmedim gitsemmi gitmesem mı kararda vermis değilim aslında
hoş geldin duygu
rabbim sana önce hayırlı bir evlilik ınsanda cici evlatlar nasip etsin insallah
Anladım CNm cok sagol aklımda bulundun bende seni ve oğlunu mucux:)))sağol canım zaten araştırmayı seviyoruz ya bebiş olunca daha bi araştırmacı oluyosun gör bak sende öle olcan ...............
canımm güle güle kullansın gelinimm :)
mesudecimm benim oğluşunda sadece dilinde pamukcuk mu bende bilmiorum ama karbonat pamukcuk oluşumunu engelliomuş bide kırmızı dut geciriyomuş haberin olsun muckkkkk
Âmin cumlemizinkini inşallah cnmhosbulduk datlım amin allah hepmizin dualarını kabul eylesin
Tabi öylede CNm ne bileyim bir türlü cesaret edemedim daha dogrusu kızıma hicbirsey kondurmuyorum yok birşeyi deyip Rabb'ime bırakmıştım hatta unutmuştum sen hatırlattın ne yapsam doktorumu arayıp sorsam mı acaba
Yasom biz buralardayiz zaten de sen yosun kuzum iyiyim betüş de iyi teyzesi banyo yaptırdım masajını yaptım gazını çıkardım babası ile uyuyorlar CNm uyanında çeker resmini atarım süt sagol tatlım benim kızım da cok tatlı ama teyzesi sizler gibi aman bu halinle bayılma kızına birseycikler olmasın oda büyüyor maşallah totosunu yediğim :)))anammm betüş ve güzel annesi gelmiş, nasılsınız canlarım. benim kızımın adaşı nasılmış? son resimleri varmı, ayyy boncuk yaa bayılıyorum senin kızına maşallah subhanallah
Gülcüm gelmiş ama yakalayamadım galiba dünürümü yaa, damadım benim kskoca olmuş yerim ben onu saçları uzadımı acaba sn resimleri bekliyorum kızlar yaa
ara sor canım ne yapman gerektiğini söyler
sağol mesudecim inşallah, inşallahSelam günaydın kızlar nasıldınız
Allah razı olsun özlemim ağzına yüreğine Saglik
BİRCAN CNm keseyi görmeye gidecekmişsin cok güzel haberlerle gelirsin inşallah hadi hayırlısı
TUMAY lüzum bir hafta ileri geri farketmez yeterki sağlıklı olsun Betül haftasından belgesi geliyordu ne oldu saglicakla doğdu hem cok değişiyor 1 ay sonra bakmissin yine one gecmis böyle seylere uzulup de kafanı takma tatlım Rabbim ikinizede Saglik versin
bediş bende hep romantik bir masa hazırlamak istemişimdir ama eve aynı anda giriyoruz, hafta sonu desen birlikte bi şeyler yapıyoruz romantizm falan kalmıyo canımNeden romantık değiliz acaba, ben mesela şu ana kadar evde hiç mum ısıgında masa hazırlamadım, hazırlasaydım romantik çift olur muyduk? Hepte hazırlamayı düşündüm de zor geldi nedense
ben doktora giderken yol boyu doktorun üzerinede dua okuorum.. Rabbi Yessir okuyorum ki iyi davransın, doğru düzgün cevaplar versin diye.. sizlerde okusanıza, bence çok faydalı, yoksa benim doktor da gergin gibi, sinirli gibi..
maşallah canım oğluşuna Allah nazarlardan saklasın çok tatlıGeldim canım geldim oğluşu emzirip geldim hemen :) biraz uzadı canım bayramdan sonra tekrar keseriz belki şu sıcaklar bi gecsinde :) son resmini koymuştum tatlım bak albüme sen görmedin sanırım
şekerkız tuba duanı okudum.Allah kabul etsin.niyetin dileğ,in hayırlısıyla tez zamanda olsun inş..
sağol mesudecim inşallah, inşallah
bediş bende hep romantik bir masa hazırlamak istemişimdir ama eve aynı anda giriyoruz, hafta sonu desen birlikte bi şeyler yapıyoruz romantizm falan kalmıyo canım
maşallah canım oğluşuna Allah nazarlardan saklasın çok tatlı
Burcu bugun kesin hastaneye mi gidiyordu kızlar, kaçta olduğuunu bilen var mı?
SAĞOL bircancım ALLAH sanada nasib etsin İNŞALLAH...:)sağol mesudecim inşallah, inşallah
bediş bende hep romantik bir masa hazırlamak istemişimdir ama eve aynı anda giriyoruz, hafta sonu desen birlikte bi şeyler yapıyoruz romantizm falan kalmıyo canım
maşallah canım oğluşuna Allah nazarlardan saklasın çok tatlı
ayy Bircaann al benden de o kadar bi de biz aynı yerde de çalışıyoruz alışveriş için bile beraber gitmemiz gerekiyor ama şu var özeleştiri olsun bu da bence bize bunca zamandır en azından bir kere yapabileceğimiz ortamımız olmuştur bizde onu öyle değerlendirmeyip temizlik falan yapmışızdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?