Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

git tabiki canım ihmale gelmez,hem aklını meşgul etmez rahatlarsın

Tabi öylede CNm ne bileyim bir türlü cesaret edemedim daha dogrusu kızıma hicbirsey kondurmuyorum yok birşeyi deyip Rabb'ime bırakmıştım hatta unutmuştum sen hatırlattın ne yapsam doktorumu arayıp sorsam mı acaba

sagol canım hosbulduk amin cümlemize insallah :)

Anladım CNm cok sagol aklımda bulundun bende seni ve oğlunu mucux:)))

hosbulduk datlım amin allah hepmizin dualarını kabul eylesin
Âmin cumlemizinkini inşallah cnm

anammm betüş ve güzel annesi gelmiş, nasılsınız canlarım. benim kızımın adaşı nasılmış? son resimleri varmı, ayyy boncuk yaa bayılıyorum senin kızına maşallah subhanallah

Gülcüm gelmiş ama yakalayamadım galiba dünürümü yaa, damadım benim kskoca olmuş yerim ben onu saçları uzadımı acaba sn resimleri bekliyorum kızlar yaa

ara sor canım ne yapman gerektiğini söyler

♥ kırık bir aşk……………..hikayesi bu…♥
♥umutsuzluklarla……….ve hüzünle dolu…♥
♥güneşinden yoksun; umut, bulutlar ardında♥
♥gökyüzü kapkaranlık ve biz burada ışıksızız♥
♥yollar aşılamaz türden, ufuklar bizden uzak♥
♥bugünler mutsuz ve yarınlar çok umutsuz♥
♥amaçlar belirsiz ve araçlar çok yetersiz♥
♥görüşebilmek zor, görüşmemek zor.♥
♥sevebilmek ve de sevilebilmek♥
♥ne kadar mümkün sence?♥
♥ne kadar olası bu düş?♥
♥birleşebilir miyiz?♥
♥sen-ve-ben♥
♥bir gün!♥
♥♥♥♥
♥

Yasom biz buralardayiz zaten de sen yosun kuzum iyiyim betüş de iyi teyzesi banyo yaptırdım masajını yaptım gazını çıkardım babası ile uyuyorlar CNm uyanında çeker resmini atarım süt sagol tatlım benim kızım da cok tatlı ama teyzesi sizler gibi aman bu halinle bayılma kızına birseycikler olmasın oda büyüyor maşallah totosunu yediğim :)))

ara sor canım ne yapman gerektiğini söyler

Tmm CNm ben bı ara arayıp sorayım sagol sorduğun ilgilendiğin için tatlım

Geldim canım geldim oğluşu emzirip geldim hemen :) biraz uzadı canım bayramdan sonra tekrar keseriz belki şu sıcaklar bi gecsinde :) son resmini koymuştum tatlım bak albüme sen görmedin sanırım

sağol mesudecim inşallah, inşallah
bediş bende hep romantik bir masa hazırlamak istemişimdir ama eve aynı anda giriyoruz, hafta sonu desen birlikte bi şeyler yapıyoruz romantizm falan kalmıyo canım
Geldim canım geldim oğluşu emzirip geldim hemen :) biraz uzadı canım bayramdan sonra tekrar keseriz belki şu sıcaklar bi gecsinde :) son resmini koymuştum tatlım bak albüme sen görmedin sanırım
maşallah canım oğluşuna Allah nazarlardan saklasın çok tatlı

ayy Bircaann al benden de o kadar bi de biz aynı yerde de çalışıyoruz alışveriş için bile beraber gitmemiz gerekiyor ama şu var özeleştiri olsun bu da bence bize bunca zamandır en azından bir kere yapabileceğimiz ortamımız olmuştur bizde onu öyle değerlendirmeyip temizlik falan yapmışızdır.

[TABLE="class: grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]nick[/TD]
[TD]okunacak tarih[/TD]
[TD]ne için okuyoruz?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] ecrinn07/ aslı[/TD]
[TD]01.07.2013 pazartesi[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamiilik ve tüp bebeğin hayırlısıyla tutması[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burju82 / B. burcu[/TD]
[TD]02.07.2013 salı[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] serap-serap/ serap[/TD]
[TD]03.07.2013 çarşamba[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] btskn/ bircan[/TD]
[TD]04.07.2013 perşembe[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik +aşılamasının hayırlısıyla tutması[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] hayatumuttur / K. Gamze[/TD]
[TD]05.07.2013 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] ranana/ mesude[/TD]
[TD]08.07.2013 pazartesi[/TD]
[TD]Evladına sağlıklı ve hayırlı uzun bir ömür[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] melek2828/ nazan[/TD]
[TD]09.07.2013 salı[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] kevok08/aylin[/TD]
[TD]10.07.2013 çarşamba[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik +kolay doğum [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 7verengul/ K. gül[/TD]
[TD]11.07.2013 perşembe[/TD]
[TD]Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asyamca/ gülhan[/TD]
[TD]12.07.2013 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
şekerkiz67/ tuğba
[/TD]
[TD]15.07.2013 pazartesi[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Kızlarrrr dualarınızı okudum ... Mevlam dileklerimizi kabul eder inşallah...

SAĞOL bircancım ALLAH sanada nasib etsin İNŞALLAH...:)

Bak sana çok komik bişey anlatayım Bediye'm..2.evlilik yıldönümümüzde koşa koşa eve gittim..cancazım benden ıspanak istemişti...hemen yaptım..işte çorbası salatası elimden geldiğince en hızlı ne hazırlanabilirse hazırladım...hediyesini de her zaman oturduğu sandalyeye koyup sandalyeyi masanın altına doğru sürdüm...kapı çaldı...ben bi heyecan mum yakacaktım çünkü ama ayarlamamıştım...salonun ortasından mısır heykelleri var mumluk koca heykelimsi bişey onu alıp kütük gibi masanın ortasına koydum bi de güzel yaktım..neyse geldi benim süpersonik kocam...masanın başına geçti ve ne dedi biliyor musun? "kııızzz altı-üstü ıspanak yaptın ne bu seramoni" dedi...inanabiliyorsun...mr. öküz...şaka gibi ben bir ağlamaya başladım bi yandan kahkaha atıyorum bi yandan baya baya ağlıyorum...yazık o da bişey anlamadı...sandalyeyi bi çekti hediye paketi...kalakaldı... ama en ufak bir fikri yok acaba bütün bunlar ne anlama geliyor....en son söyledim de öyle anladı...ama çoook utandı...ve benim romantizm girişimlerim de böylece son buldu...temizlik yapmayı yeğlerim anlıcan:))))

Yahu bu doktor işi bu kadar sürer mi? bişey mi oldu acaba? üzgün de o nedenle mi giremiyor nete? ben acayip endişelenmeye başladım...Arkadaşlar Burcu nun telefonu vardır sizde bi arasanız...mümkün mü? Face de de online değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…