- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #33.861
Bak sana çok komik bişey anlatayım Bediye'm..2.evlilik yıldönümümüzde koşa koşa eve gittim..cancazım benden ıspanak istemişti...hemen yaptım..işte çorbası salatası elimden geldiğince en hızlı ne hazırlanabilirse hazırladım...hediyesini de her zaman oturduğu sandalyeye koyup sandalyeyi masanın altına doğru sürdüm...kapı çaldı...ben bi heyecan mum yakacaktım çünkü ama ayarlamamıştım...salonun ortasından mısır heykelleri var mumluk koca heykelimsi bişey onu alıp kütük gibi masanın ortasına koydum bi de güzel yaktım..neyse geldi benim süpersonik kocam...masanın başına geçti ve ne dedi biliyor musun? "kııızzz altı-üstü ıspanak yaptın ne bu seramoni" dedi...inanabiliyorsun...mr. öküz...şaka gibi ben bir ağlamaya başladım bi yandan kahkaha atıyorum bi yandan baya baya ağlıyorum...yazık o da bişey anlamadı...sandalyeyi bi çekti hediye paketi...kalakaldı... ama en ufak bir fikri yok acaba bütün bunlar ne anlama geliyor....en son söyledim de öyle anladı...ama çoook utandı...ve benim romantizm girişimlerim de böylece son buldu...temizlik yapmayı yeğlerim anlıcan:))))
ama ne yapalım ama temizlik şartayy Bircaann al benden de o kadar bi de biz aynı yerde de çalışıyoruz alışveriş için bile beraber gitmemiz gerekiyor ama şu var özeleştiri olsun bu da bence bize bunca zamandır en azından bir kere yapabileceğimiz ortamımız olmuştur bizde onu öyle değerlendirmeyip temizlik falan yapmışızdır.
ay canım benim senin koca resmen seni romantizmden soğutmuşBak sana çok komik bişey anlatayım Bediye'm..2.evlilik yıldönümümüzde koşa koşa eve gittim..cancazım benden ıspanak istemişti...hemen yaptım..işte çorbası salatası elimden geldiğince en hızlı ne hazırlanabilirse hazırladım...hediyesini de her zaman oturduğu sandalyeye koyup sandalyeyi masanın altına doğru sürdüm...kapı çaldı...ben bi heyecan mum yakacaktım çünkü ama ayarlamamıştım...salonun ortasından mısır heykelleri var mumluk koca heykelimsi bişey onu alıp kütük gibi masanın ortasına koydum bi de güzel yaktım..neyse geldi benim süpersonik kocam...masanın başına geçti ve ne dedi biliyor musun? "kııızzz altı-üstü ıspanak yaptın ne bu seramoni" dedi...inanabiliyorsun...mr. öküz...şaka gibi ben bir ağlamaya başladım bi yandan kahkaha atıyorum bi yandan baya baya ağlıyorum...yazık o da bişey anlamadı...sandalyeyi bi çekti hediye paketi...kalakaldı... ama en ufak bir fikri yok acaba bütün bunlar ne anlama geliyor....en son söyledim de öyle anladı...ama çoook utandı...ve benim romantizm girişimlerim de böylece son buldu...temizlik yapmayı yeğlerim anlıcan:))))
Yahu bu doktor işi bu kadar sürer mi? bişey mi oldu acaba? üzgün de o nedenle mi giremiyor nete? ben acayip endişelenmeye başladım...Arkadaşlar Burcu nun telefonu vardır sizde bi arasanız...mümkün mü? Face de de online değil...
inşallah üzgünlüğünden gelmiyor değildir inşallah çok güzel haberlerle gelir, belki işi çıkmıştır yoksa üzgünde olsa gelirdi burcu
canlarııııııımmmmmmmmm
ballarımmmmmmmmmmm
hakkınızı helal edin...ben bugün doktora gidemedim..sahurda belim tuttu, ne eğildim ne doruldum ..öğlene kadar yattım..şimdi kendime geldim oturuyorum ve hemen topiğe girdimçok çok özür diliyorum hepinizden hakkınızı helal edin...
eşimin sonuçları bugün çıkmış..Allah nasip ederse yarın gidiyorum inşallah bir engel çıkmaz hayırlısıyla
beni merak etmişsiniz ..canlarım..aklıma geldi..ama inan şimdi kaynar su tuttum belime ( bu sıcakta ) biraz iyi oldum şükür
ben sizi çok seviyorum
geçmiş olsun canım, bi hatırlatma eşinin sonuçlarını sana vermezler
geçmiş olsun canım, bi hatırlatma eşinin sonuçlarını sana vermezler
sat 12 temmuz tam gününde adet oldum
asli ve burjum basiniz sagolsun Rabbim mekanlarini cennet eylesin insaallah
Ama ben kuran okumayı bilmiyorum bugüne kadar listedeki herkesin duası derken pek anlamadım orasını ama yapmaya çalışırım
[TABLE="class: grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]nick
[/TD]
[TD]okunacak tarih
[/TD]
[TD]ne için okuyoruz?
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecrinn07/ aslı
[/TD]
[TD]01.07.2013 pazartesi
[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamiilik ve tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burju82 / B. burcu
[/TD]
[TD]02.07.2013 salı
[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap-serap/ serap
[/TD]
[TD]03.07.2013 çarşamba
[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]btskn/ bircan
[/TD]
[TD]04.07.2013 perşembe
[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik +aşılamasının hayırlısıyla tutması
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayatumuttur / K. Gamze
[/TD]
[TD]05.07.2013 cuma
[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ranana/ mesude
[/TD]
[TD]08.07.2013 pazartesi
[/TD]
[TD]Evladına sağlıklı ve hayırlı uzun bir ömür
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melek2828/ nazan
[/TD]
[TD]09.07.2013 salı
[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kevok08/aylin
[/TD]
[TD]10.07.2013 çarşamba
[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik +kolay doğum
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7verengul/ K. gül
[/TD]
[TD]11.07.2013 perşembe
[/TD]
[TD]Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asyamca/ gülhan
[/TD]
[TD]12.07.2013 cuma
[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
şekerkiz67/ tuğba
[/TD]
[TD]15.07.2013 pazartesi
[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Kızlarrrr dualarınızı okudum ... Mevlam dileklerimizi kabul eder inşallah...
geçmiş olsun..kuzum şu lem yelidleri toplada üstümüze düşeni yapalım..yazsdımda belki görmemişsindir..özlemim aradım kromozom sonuçlarını verecekler.
sperm sonucu için lab. ulaşamadım adam da bir suratsızdı ki, sonra doktorun sekreterini aradım , dedim böyle böyl ebana sonuç verirlerimi, siz gelin vermezse bile ben burdan arar rica ederim dedi..haydi bismillah..
inşallah yarına bir engel çıkmazsa hastaneye gideceğim..
özlemim aradım kromozom sonuçlarını verecekler.
sperm sonucu için lab. ulaşamadım adam da bir suratsızdı ki, sonra doktorun sekreterini aradım , dedim böyle böyl ebana sonuç verirlerimi, siz gelin vermezse bile ben burdan arar rica ederim dedi..haydi bismillah..
inşallah yarına bir engel çıkmazsa hastaneye gideceğim..
meral var ya anca bukadar olur.bende eyüpteydim sahurda.ama maalesef biz geç kaldık yer bulamadık.namaz bittikten sonra girebildik kılmaya.neyse çooooooooooooook güzeldi.bende herkese tektek dua ettim.tabi kader arkadaşım olarak ilk önce sanaben daha önce hiç.okadar güzel bi atmosferi varki.bidahaki sefere bizde erken gideriz inşallah.siz kaçta ordaydınız?
neyse konuyu dağıtmayayim.dün arkadaşlarla iş çıkışı kalktık yla çıktık.iftarda sultan ahmetteydik.yatsıyı süleymaniyede kıldık.sabahta Eyüp sultan.okadar güzeldiki.....uzun zamandır kendimi bu denli iyi hissetmemiştim.tekrarlamayı nasip eder inşallah Allah.tabi bol bol dua ettim.buarada kızlar konudan konuya atlıyorum ama lem yelid çekmeye bende başladım.14000 oldu.kendim tamamlayacaktım ama çok ağızdan dua banada mantıklı geldi.lütfen herkes 10 ar tane okurmu?sadece çok kişi olsun maksat.okuyanlar yazsın lütfen.buarada transferden önce tefriciyeye niyetleneceğim inşallah(tabi yardım ederseniz) bunun bitmesini bekliyorum
TUBA canım nedenini bilmiyorum ama benim içimden ordan gitmeniz için dua etmek gelmiyor nedense.sanki senin için orası daha hayırlıymış hissi var içimde...ama bebiş için seve seve dua ederim.100 tefriciyede bana yazarmısın?
DİDEM cim senin için bende okurum fetih suresini inşallah.okuyunca haber veririm.
BURCUM canım 1 ağustos demişsin.benim transfer olayı geçsin istediğin kadar okurum tatlım.
kıııızzzzzzzzz napıyon,ne alemdesin??
geçmiş olsun..kuzum şu lem yelidleri toplada üstümüze düşeni yapalım..yazsdımda belki görmemişsindir..
bizim kromozom sonuçlarını vermiyorlardı kendileri söyledi,hatta geçen ablam eniştemin spermiogram sonuçlarını alamadı kendisi yok diye
off boşver sen..inanki bu hayatta hiç bir iş devam etmez değil..sen gidersin, seve seve bulur birini yaptırırlar..sen boşver işi mişi..kütüphanemi batıyo ??batıyosa batsın..offf..sende benim gibi dert ettikçe ettin..canımı ıkma benim..al iznini git..baktın olmuyo bastır raporu..senelerdir bekliyosun bu aşamaya gelmiş insanlar seni idare edemeyecekmi..
alalala
haklısın..benimkide anlatır aslında herşeyide ne bileyim ben bi tuhafım..hafta souda tsh yaptırdım aklıma esti öle bi baktırım dedim..:))
Bak sana çok komik bişey anlatayım Bediye'm..2.evlilik yıldönümümüzde koşa koşa eve gittim..cancazım benden ıspanak istemişti...hemen yaptım..işte çorbası salatası elimden geldiğince en hızlı ne hazırlanabilirse hazırladım...hediyesini de her zaman oturduğu sandalyeye koyup sandalyeyi masanın altına doğru sürdüm...kapı çaldı...ben bi heyecan mum yakacaktım çünkü ama ayarlamamıştım...salonun ortasından mısır heykelleri var mumluk koca heykelimsi bişey onu alıp kütük gibi masanın ortasına koydum bi de güzel yaktım..neyse geldi benim süpersonik kocam...masanın başına geçti ve ne dedi biliyor musun? "kııızzz altı-üstü ıspanak yaptın ne bu seramoni" dedi...inanabiliyorsun...mr. öküz...şaka gibi ben bir ağlamaya başladım bi yandan kahkaha atıyorum bi yandan baya baya ağlıyorum...yazık o da bişey anlamadı...sandalyeyi bi çekti hediye paketi...kalakaldı... ama en ufak bir fikri yok acaba bütün bunlar ne anlama geliyor....en son söyledim de öyle anladı...ama çoook utandı...ve benim romantizm girişimlerim de böylece son buldu...temizlik yapmayı yeğlerim anlıcan:))))
canlarııııııımmmmmmmmm
ballarımmmmmmmmmmm
hakkınızı helal edin...ben bugün doktora gidemedim..sahurda belim tuttu, ne eğildim ne doruldum ..öğlene kadar yattım..şimdi kendime geldim oturuyorum ve hemen topiğe girdimçok çok özür diliyorum hepinizden hakkınızı helal edin...
eşimin sonuçları bugün çıkmış..Allah nasip ederse yarın gidiyorum inşallah bir engel çıkmaz hayırlısıyla
beni merak etmişsiniz ..canlarım..aklıma geldi..ama inan şimdi kaynar su tuttum belime ( bu sıcakta ) biraz iyi oldum şükür
ben sizi çok seviyorum
ayy özlem kromozomu kesin bana verecek adam..telde konuştuk hatta adam şaşırdı tebiki niye vermeyelim ki dedi..bide yüz kere gittim adam beni tanıyor artık..geçen gittiğimde adam dedi ki" hatırladım siz 5 düşük yaptınız dimi" dedi
spermiogramdan şüpheliyim ama sekreter araya girer inşallah..ben eşimi sperm vermeye zor götürdüm..hele sonuç almaya gelmesi ..ooooo çok zor..
biliyoruz kuşum sen sıkma canınıböğüre böğüre ağlasam bile ilk girip yazacağım yer burası..ayyy ne kadar üzüldüm bilemezsiniz...sizi merakta bıraktığım için
Hıııı biz listeye yeni katıldıgımız için listenin basındakilere yani tarihi gecenlere okunmuslarada okuyacaYız cünkü onlarda bize okuyacaklar.ama buarada pazartesi günü sekerkız67 için 33 tane okuyacagız ama gecen ayın 17 deki arKadastan baslayıp onlar içinde bu duayı 33 kez okuyacagız
günde 33 kez duayı listedeki herkesemi okuyacağız gün günmü tek tekmi canım kafam karıştı
peki okudugumuzda buraya yazıcakmıyızzz okuduk diye birde 33 kere okuyup tek tek listedekilere bağışlıyacaz önceden olanlara yani yoksa herbiri içinmi 33 kere eski liste için söylüyorum
Canım simdi insallah hani hamiş kalanlarınki hamiş die yazıyorya benimkide insalalh olursa evlendi diemi yazacak :)heyecan yaptım :)
Sagol datlım sende cok sekersin:) sanırım yazılmıcak canım biz en bastan baslayıp okuyalım basta okumadıklarımız için bu günden.pazarteside okunacak arkadasa ve bastaki okumadıklarımıza okuruz kuzum
Ay ay ay İNŞALLAAAHHH....Kuzum benden sana naçizane tavsiye haftaiçi gidin...kesinlikle haftasonuna kalma...gerçekten izdiham vardı resmen...keşke karşılaşsaaakk...keşkee...bu arada yanaklarımın müşterisi artıyor...mıncırmak isteyenlerin listesini alacağım...kimsenin içi kalmasın...bu da bir nevi insanlık görevi değil mi?meraaaaalll canım yaaa, bende gelicem bendeeee, geçen hafta sultanahmete gittim eşimle. şimdi sırada eyüp sultan var inşallah, Allah nasibederse oraya gitmek istiyorum birgün. belki aynı güne getirip karşılaşırızbende seni mıncıklarım ozaman, göbeğimden solayı pek sıkı sarılamasamda yanaklarını sıkıştırırım bigüzel gerçi ben senin resmini hiç görmedim ama söylenenlere göre yanakların tam sıkmalıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?