Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ayyyy çok güldüm meral demek unutmuş seninki yıl dönümünüzü çok erken unutmuş ama yaa 2.yıl hemen unutulurmu

ama ne yapalım ama temizlik şart doğum günü süprizi bile yapamıyordum ben akşam beni almaya geldiğinde elimde bir pasta poşeti görüyordu süpriz falan kalmıyordu ama bu sene yiğenim yanımdaydı ona aldırdım azcık sürpiz olmuştur belki
ay canım benim senin koca resmen seni romantizmden soğutmuş

inşallah üzgünlüğünden gelmiyor değildir inşallah çok güzel haberlerle gelir, belki işi çıkmıştır yoksa üzgünde olsa gelirdi burcu

barısozlem/ Özlem 17.06.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
zakkumx/ Zeynep 18.06.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik +tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
didemss_23/ Didem 19.06.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik + kolay doğum
gul1982/ B. Gül 20.06.2013 perşembe Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür
tmyomar/ Tümay 21.06.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum
akyuzcigdem / Çiğdem 24.06.2013 pazartesi Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür
dejavu_one / Seda 25.06.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik+tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
tb_fb/ tuba 26.06.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik
bdroner/ bedriye 27.06.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamilelik +kolay doğum
buketdemet/ buket 28.06.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum
ecrinn07/ aslı 01.07.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamiilik ve tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
burju82 / B. burcu 02.07.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
serap-serap/ serap 03.07.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum
btskn/ bircan 04.07.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik +aşılamasının hayırlısıyla tutması
hayatumuttur / K. Gamze 05.07.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum
ranana/ mesude 08.07.2013 pazartesi Evladına sağlıklı ve hayırlı uzun bir ömür
melek2828/ nazan 09.07.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum
kevok08/aylin 10.07.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik +kolay doğum
7verengul/ K. gül 11.07.2013 perşembe Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür
asyamca/ gülhan 12.07.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum
şekerkiz67/ tuğba 15.07.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik

kızlar dualarınızı okudum ALLAH kabul eder inşallah dularımızı

canlarııııııımmmmmmmmm
ballarımmmmmmmmmmm

hakkınızı helal edin...ben bugün doktora gidemedim..sahurda belim tuttu, ne eğildim ne doruldum ..öğlene kadar yattım..şimdi kendime geldim oturuyorum ve hemen topiğe girdim çok çok özür diliyorum hepinizden hakkınızı helal edin...

eşimin sonuçları bugün çıkmış..Allah nasip ederse yarın gidiyorum inşallah bir engel çıkmaz hayırlısıyla

beni merak etmişsiniz ..canlarım..aklıma geldi..ama inan şimdi kaynar su tuttum belime ( bu sıcakta ) biraz iyi oldum şükür

ben sizi çok seviyorum

inşallah üzgünlüğünden gelmiyor değildir inşallah çok güzel haberlerle gelir, belki işi çıkmıştır yoksa üzgünde olsa gelirdi burcu

böğüre böğüre ağlasam bile ilk girip yazacağım yer burası..ayyy ne kadar üzüldüm bilemezsiniz...sizi merakta bıraktığım için

geçmiş olsun canım, bi hatırlatma eşinin sonuçlarını sana vermezler

geçmiş olsun canım, bi hatırlatma eşinin sonuçlarını sana vermezler

özlemim aradım kromozom sonuçlarını verecekler.
sperm sonucu için lab. ulaşamadım adam da bir suratsızdı ki, sonra doktorun sekreterini aradım , dedim böyle böyl ebana sonuç verirlerimi, siz gelin vermezse bile ben burdan arar rica ederim dedi..haydi bismillah..
inşallah yarına bir engel çıkmazsa hastaneye gideceğim..

sat 12 temmuz tam gününde adet oldum

asli ve burjum basiniz sagolsun Rabbim mekanlarini cennet eylesin insaallah

canım ben ne diyeceğimi bilmiyorum Rabbim böyle istedi..bence de bir daha aşılama yaptırma..eğer imkanlarınız uygunsa işten izin falan alabiirseniz gel istanbul'a hayırlısıyla yaptır tüp bebğini..Allah'ın izniyle gelsin yavruların..inşallah şu mübarek günde Rabbim san asağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder

Ama ben kuran okumayı bilmiyorum bugüne kadar listedeki herkesin duası derken pek anlamadım orasını ama yapmaya çalışırım

sevgili cansu,
ilk sayfada ki dua listemize bak,listenin başında 33 defa okunacak bir dua var..
kuran bilmene gerek yok, sen de herkes için o duayı okuyacaksın, herkesde senin için okuyacak..
eğer ben yapamam dersen lütfen bana yaz, sevgiler

kıııızzzzzzzzz napıyon,ne alemdesin??

geçmiş olsun..kuzum şu lem yelidleri toplada üstümüze düşeni yapalım..yazsdımda belki görmemişsindir..

bizim kromozom sonuçlarını vermiyorlardı kendileri söyledi,hatta geçen ablam eniştemin spermiogram sonuçlarını alamadı kendisi yok diye

zeynep canım Allah dualrını kabul etsin ,Allah razı olsun canım ..
tatlım tefriciye fikri çok iyi transfer haftasında yaparız ben seve seve yardım ederim..
sende lem yelid çekiyormuşsun..sana da çeker sayıyı yazarım tatlım..
ayyy bende camide namaz kılmaya bayılırım ..ohh için açılmış desene

kıııızzzzzzzzz napıyon,ne alemdesin??

geçmiş olsun..kuzum şu lem yelidleri toplada üstümüze düşeni yapalım..yazsdımda belki görmemişsindir..

canım Allah razı olsun..şimdi geçmişi okuyorum tek tek..not alıyorum listeyi yayınlarım birazdan..

bizim kromozom sonuçlarını vermiyorlardı kendileri söyledi,hatta geçen ablam eniştemin spermiogram sonuçlarını alamadı kendisi yok diye

ayy özlem kromozomu kesin bana verecek adam..telde konuştuk hatta adam şaşırdı tebiki niye vermeyelim ki dedi..bide yüz kere gittim adam beni tanıyor artık..geçen gittiğimde adam dedi ki" hatırladım siz 5 düşük yaptınız dimi" dedi

spermiogramdan şüpheliyim ama sekreter araya girer inşallah..ben eşimi sperm vermeye zor götürdüm..hele sonuç almaya gelmesi ..ooooo çok zor..

Buketim ama hep beni buluyor şöyle oh deyip bir izne çıkamadım ya hele bu sene bu kadar önemliyken bir de ben amire ağustos başı dedim ama erken regl olursam erken tedavi biterse bana dicem ama sen ağustos başı dedin diye ay bilmiyorum bakalım regl olayımda konuşucam artık amirle zaten idare ederlerse de 3-4 gün önce ayrılmış olucam dediğim zamanda o kadar da yaparlar canım yaa.

Bak sen şu kocaya 2. yılda daha unuttu demek. Yok anam erkekler kadınların önemsediği şeyler farklı. Biz aylar öncesinden saymaya başlarız planlar yaparız yok onlarda öyle bir şey. Benimki çiçek filan alırdı şimdi o da yok. Bir yemeğe gideriz geliriz işte unutmaz neyse ki doğum günümü de bilir ama öncesinden tantanaya başlarım tabii nereye gidiyoruz diye. Ancak arada sorarım neydi diye doğru cevap verir ana babasınınkini bilmiyor daha onları da hep ben kutluyorum. Sende yap bir daha hiçbir şey canım o hatırlasın hatırlarsa gece olunca da evlilik yıldönümümüz kutlu olsun der sırtını döner uyursun.

Canımm olsun sağlığın iyi olsun da yarın alırsın tabii sen de merak ediyorsundur. Sıcak iyi gelir sıcak havlu koy filan çok iyi geliyor canım yakı da yapabilirsin. Ben 600 okudum lem yelid ama başlangıç duası varmış onu okumadım bugün onu okucam öyle devam edicem ama 600 ü de say bence okundu yani daha devam ederim kızlar hep okudular bir topla bakalım.

burdaki hastanelerde uygulama böyle demekki zekai tahirde kendisine veririz demişti zübeyde hanımda

günde 33 kez duayı listedeki herkesemi okuyacağız gün günmü tek tekmi canım kafam karıştı

peki okudugumuzda buraya yazıcakmıyızzz okuduk diye birde 33 kere okuyup tek tek listedekilere bağışlıyacaz önceden olanlara yani yoksa herbiri içinmi 33 kere eski liste için söylüyorum

Canım simdi insallah hani hamiş kalanlarınki hamiş die yazıyorya benimkide insalalh olursa evlendi diemi yazacak :)heyecan yaptım :)

Sagol datlım sende cok sekersin:) sanırım yazılmıcak canım biz en bastan baslayıp okuyalım basta okumadıklarımız için bu günden.pazarteside okunacak arkadasa ve bastaki okumadıklarımıza okuruz kuzum

CANSU VE DUYGU

iki sayfa boyunca bu konuyu konuşmuşsunuz Allah iyiliğinizi versin emi Duygu'cum sen işi çözmüşsün ama ben sizi aydınlatmak için kısa bir özet geçeyim

1. bu dua adetliyken okunmuyor çünkü kuran ayeti
2. okuduğumuz zaman burada yazıyoruz mesela "burju82 duanı okudum" diye
3. listede ki herkes için ayrı ayrı 33 kere bu dua okunuyor
4. siz sonradan katıldığını için bugüne kadar olan kişilere tek tek bu duayı okuyorsunuz çünkü onlarda size okuayacak hak geçmesin diye

Cansu 3-4. cevaplar özellikle senin için, yine kafan karışırsa burda sor, mutlaka cevaplarız...
duydu sen evlenince de evlendi diye yazarım ben

haydi kolay gelsin

Ay ay ay İNŞALLAAAHHH....Kuzum benden sana naçizane tavsiye haftaiçi gidin...kesinlikle haftasonuna kalma...gerçekten izdiham vardı resmen...keşke karşılaşsaaakk...keşkee...bu arada yanaklarımın müşterisi artıyor...mıncırmak isteyenlerin listesini alacağım...kimsenin içi kalmasın...bu da bir nevi insanlık görevi değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…