- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #33.881
ayyy kızlar maşallah 41 kere maşallah size aman Allahım sayfaları inanın göz gezdirerek geçmek orunda kaldım, genel olarak bilgim olsun diye, maşallah sohbetler coşmuş
aramıza yeni eklenen 2 arkadaş olmuş, nekadar tatlısınız yaaa, hoşgeldiniz sefalar getirdiniz canlarım. benim baş yardımcım Bucu sağolsun sizi eklemiş ilgilenmiş, kendisini öpüyorum kocaman
dua listesi ile ilgili sorularınız olmuş, arkadaşlar yanıtlamış ama bende bir yazayım;
listede ismi yazan her bir kişi için 33 defa o yazan duyaı okuyup, o arkadaşımız için dua ediyoruz. isterseniz geçmiştekileri okuyup bitirdikten sonra, günü gelen arkadaşlarınkini gününe gün okuyun, isterseniz vaktiniz varsa hepsini birgünde oturup okuyun bitirin, size kalmış bu seçenek. yeterki orda ismi yazan herkes için 33'er kere okunmuş olsun
kızlarr bugün tv de bebek programı izlerken e-bebek te birçok ürünün %50 indirimde olduğunu gördümi , siteye girdim baktım hakkaten süper indirim vardı, 4 tane biberon, 1 emzik, 1 de dijital ateş ölçer aldım hayırlısıylahamiş arkadaşlarıma şiddetle tavsiye ederim yani resmen 6 parça ürün aldım 3 tane almış kadar para ödedim
Bak sana çok komik bişey anlatayım Bediye'm..2.evlilik yıldönümümüzde koşa koşa eve gittim..cancazım benden ıspanak istemişti...hemen yaptım..işte çorbası salatası elimden geldiğince en hızlı ne hazırlanabilirse hazırladım...hediyesini de her zaman oturduğu sandalyeye koyup sandalyeyi masanın altına doğru sürdüm...kapı çaldı...ben bi heyecan mum yakacaktım çünkü ama ayarlamamıştım...salonun ortasından mısır heykelleri var mumluk koca heykelimsi bişey onu alıp kütük gibi masanın ortasına koydum bi de güzel yaktım..neyse geldi benim süpersonik kocam...masanın başına geçti ve ne dedi biliyor musun? "kııızzz altı-üstü ıspanak yaptın ne bu seramoni" dedi...inanabiliyorsun...mr. öküz...şaka gibi ben bir ağlamaya başladım bi yandan kahkaha atıyorum bi yandan baya baya ağlıyorum...yazık o da bişey anlamadı...sandalyeyi bi çekti hediye paketi...kalakaldı... ama en ufak bir fikri yok acaba bütün bunlar ne anlama geliyor....en son söyledim de öyle anladı...ama çoook utandı...ve benim romantizm girişimlerim de böylece son buldu...temizlik yapmayı yeğlerim anlıcan:))))
hoşbulduk, bugüzel karşılama için teşekkür ederim, smyrna art bayraklıda tüp bebek merkezi oraya gidiyorum ben, ilk aşılamamızı olduk, inşallah amin
aminnnn canım inşallah dualarınıza çok ihtiyacım var gerçekten elimden geldikçe haber vermeye çalışıcam tabi canım Rabbim herkesin bebişini sağsalim kucağına almayı nasip etsin inş
bu arada 1050 tane çektim bende burcucum lemyelib
ZEYNEPÇİM şimdiden Ağzına sağlık canım çok sağol doğumu kolaylaştırır diye okutmak istiyorum bende en makbulü müslüman kardeşinin duası malum
Kızlar iyi akşamlar. Bugün yoruldum valla. Kaynanamlar gelecekti giridm mutfağa yemekleri yaptım bir yanda toz aldım filan sonra aradılar gelemiyorlarmış kaynanakm rahatsızlanmış bende zeytinyağlı bamya yemeği yapmıştım seviyorlar diye, kayınpederimin sevdiği değişik bir patates çanağı salayam var ondan yaptım, kek yaptım çayın yanına, tavuk aldım şnitzel istemişlerdi ee onlar dahil aldım sayıyı kalacaktı. Bende tavukları da kızarttım, yemeği, tavukların yarısını, salatayı kekin yarısını onlara götürdük. Geldim bu sefer bize hazırladım yedik mutfağı topladım filan ama yoruldum yani çok oturdum kaldım. Şimdi zorla bir duş alıcam meryem duamı okucam daha lem yelid ve tefriciyelere başlayamadım kızlar buranın dualarını da okumak istiyorum artık benim tefriciyelerde dolayı kalmışltı onlarda bu akşam bitsin Tubanın tefriciyeleri 2 günde bitiririm fazlasını da alırım. Burcunun da işyerinde bile okurum.
Geçen izinlerinizi ayarlayın dediği kız amirin, izine çıktı bana sormadı bile izin aldım dedi ben ağustos başı ayrılıma dedim ya ama kütüphanede kimse yok bir öğrenci işçi var o da öğlen geliyor napıcam kapatamam da. Kızın odasından da bir kurs için kitap dağılıtılıyor o yüzden çakışmasın demişlerdi ama erken regl olursam ya da yumurta daha erken toplanırsa kız gelmeden ayrılmak zorundayım izine ne olacak bilmiyorum yarın hanbi bir yere baksam bilmiyorum amirle konuşuıcam off karışık işler işte ya.
Buketim ama hep beni buluyor şöyle oh deyip bir izne çıkamadım ya hele bu sene bu kadar önemliyken bir de ben amire ağustos başı dedim ama erken regl olursam erken tedavi biterse bana dicem ama sen ağustos başı dedin diye ay bilmiyorum bakalım regl olayımda konuşucam artık amirle zaten idare ederlerse de 3-4 gün önce ayrılmış olucam dediğim zamanda o kadar da yaparlar canım yaa.
Bak sen şu kocaya 2. yılda daha unuttu demek. Yok anam erkekler kadınların önemsediği şeyler farklı. Biz aylar öncesinden saymaya başlarız planlar yaparız yok onlarda öyle bir şey. Benimki çiçek filan alırdı şimdi o da yok. Bir yemeğe gideriz geliriz işte unutmaz neyse ki doğum günümü de bilir ama öncesinden tantanaya başlarım tabii nereye gidiyoruz diye. Ancak arada sorarım neydi diye doğru cevap verir ana babasınınkini bilmiyor daha onları da hep ben kutluyorum. Sende yap bir daha hiçbir şey canım o hatırlasın hatırlarsa gece olunca da evlilik yıldönümümüz kutlu olsun der sırtını döner uyursun.
Canımm olsun sağlığın iyi olsun da yarın alırsın tabii sen de merak ediyorsundur. Sıcak iyi gelir sıcak havlu koy filan çok iyi geliyor canım yakı da yapabilirsin. Ben 600 okudum lem yelid ama başlangıç duası varmış onu okumadım bugün onu okucam öyle devam edicem ama 600 ü de say bence okundu yani daha devam ederim kızlar hep okudular bir topla bakalım.
Ayy Merall immmm resmen trajıkomik olmuş, inan kahkaha ve ayyy diyerek okudum.. eşinde duygulanmıştır bende çok duygulandım valla.. kimbilir nasıl kötü hissetti eşin kendini kıyamam yaa.. keşke deseydin evlilik yıldönümümüz diye.. biz yine dışarıda bile kutlamayız evlilik yıldönümümüzü ve bizde klasik olan bişey vardır.. her yıldönümümüzde sabah uyanınca ben derim ki yaşasınn bugun bizim evlilik yıldönümümüz eşim hemen sevgi dolu bakar hemmen ardından tanışma yıldönümümüz ne zamandı diye sorar 23 haz.. der.. bişekilde bana onu bile anımsadığını bildiricek ya, bende ayy unutmamış diicem.. ki bende derim..
özlemim aradım kromozom sonuçlarını verecekler.
sperm sonucu için lab. ulaşamadım adam da bir suratsızdı ki, sonra doktorun sekreterini aradım , dedim böyle böyl ebana sonuç verirlerimi, siz gelin vermezse bile ben burdan arar rica ederim dedi..haydi bismillah..
inşallah yarına bir engel çıkmazsa hastaneye gideceğim..
İyi akşamlar pıtırcıklar :)
Ben çok mutluyum benim sıpayla bugün itibari ile emzirme kampına girdik ben hep sağıp veriyodum yetmiyodu mama yapıyodum bugün dedim artık yeter meme uçlarımda yavaş yavaş iyileşti vereyim bakayım dedim doğru pozisyonda verince hiç acı hissetmedim aksine zevkli bişiymiş emzirmek.. Tabi Selim paşa biberonun rahatlığına alıştığın için kızarak alıyor memeyi söyleniyo karnı bira doyunca dba çok ağlıyo yıktı bugün ortalığı babası dayanamıyo aplamasına hayır dedim alışcak sonuçta ilk doğduğu zamanlar emiyodu nasıl biberona alıştı buna alışcak çok kararlıyım bakalım sürekli emzirip durucam hem sütüm artıcak hemde mamaya elveda divez inşallah.. En azından bunu da denemek istiyorum mama verirken vicdanım sızlıyo..
Buarada oğlumun bir süt annesi benimde bir süt oğlum var artık ..
Yasemin adında çok yakın arkadaşım var o benimkini emzirdi bende onunkini negüzel ben doğurmadım ama o da benim oğlum işte..
Çarşamba günü kırkımız çıkıyo sonunda saçlarımı kestirip bi rahatlıycam çok bunaldım sıcaklarda belime kadar geliyo yıkaması ayrı kurtması ayrı taraması ayrı bıktım valla kısacık erkek tipi kestircem hatta eşim kesck kendisi erkek kuaförü :))
Mis olucam missssss..
Açıkça söyliyim bu sene ramazandan bişi anlamadım tutamadığım için bir türlü moda giremedim şuanlık dua flnda. Okuyamıyorum, garibim eşim tek başına tutuyo neyse kışın ben tutarkende o yicek ama dimi :))
Benden durumlar böyle buarada doğumdan çıkar çıkmaz 10 kilo fln gitmiyo kandırmışlar bizi benim daha yeni 10 kilom gitmiş daha 15 kilo faZlam var napcam bilmiyorum iştah desen hiç kesilmedi hele süt verdirten sonra ölüyüm açlıktan ve susuzluktan .. Yavaş yavaş her şey dimi vericem elbet..
Benden bukadar hepinizi çok çok öpüyoruz paşamla Allaha emanet olun..
Günaydın canlar nasılsınız bende durumlar aynı hastanın başım yerden kalkmıyor sade yatıyorum birde kızlar ben idrar yaparken çok canım yanıyor sanki içerde idrar torbam patlıyor
evet canım o kadarcık ama başlamadan önce duası var onuda okumamız lazım sanırım,ben okuyacağım
canlar duaları okuyamamıştım kaldığım yerden devam ettim,Allah kabul etsin.
[TABLE="class: cms_table_grid, align: center"]
[TR]
[TD]ecrinn07/ aslı[/TD]
[TD]01.07.2013 pazartesi[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamiilik ve tüp bebeğin hayırlısıyla tutması[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burju82 / B. burcu[/TD]
[TD]02.07.2013 salı[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap-serap/ serap[/TD]
[TD]03.07.2013 çarşamba[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]btskn/ bircan[/TD]
[TD]04.07.2013 perşembe[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik +aşılamasının hayırlısıyla tutması[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayatumuttur / K. Gamze[/TD]
[TD]05.07.2013 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ranana/ mesude[/TD]
[TD]08.07.2013 pazartesi[/TD]
[TD]Evladına sağlıklı ve hayırlı uzun bir ömür[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melek2828/ nazan[/TD]
[TD]09.07.2013 salı[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kevok08/aylin[/TD]
[TD]10.07.2013 çarşamba[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik +kolay doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7verengul/ K. gül[/TD]
[TD]11.07.2013 perşembe[/TD]
[TD]Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asyamca/ gülhan[/TD]
[TD]12.07.2013 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Canım bence de doğrusunu yapıyorsun göğsünün yarası geçtiyse alışsın emmeye yani nasıl alışırsa öyle gider demek oğlunun süt kardeşi oldu sen de süt anne oldun ne güzel. Bir haber vardı süt bankası kuracakları ihtiyacı olan sütü olmayanlar oradan alacaklardı ama dinen sakıncalı mı filan çok tartışılmıştı da bence alakası yok ne olacak sağdığın sütü başkası içse hani kim alacak belli değil ya filan diye. Sonra bilmem ne oldu. Kilolar da gider merak etme şimdi enerjiye ihtiyacın var yemelisin uykusuz kalıyorsun enerji harcıyorsun.
Ya ben okumadım başlarken 600 tane okudum dün Burcu'ya ama önce bunu okumadım sayılmaz mı okuduklarım o zaman bu akşam baştan başlıyım :26:
CANSU VE DUYGU
iki sayfa boyunca bu konuyu konuşmuşsunuz Allah iyiliğinizi versin emiDuygu'cum sen işi çözmüşsün ama ben sizi aydınlatmak için kısa bir özet geçeyim
1. bu dua adetliyken okunmuyor çünkü kuran ayeti
2. okuduğumuz zaman burada yazıyoruz mesela "burju82 duanı okudum" diye
3. listede ki herkes için ayrı ayrı 33 kere bu dua okunuyor
4. siz sonradan katıldığını için bugüne kadar olan kişilere tek tek bu duayı okuyorsunuz çünkü onlarda size okuayacak hak geçmesin diye
Cansu 3-4. cevaplar özellikle senin için, yine kafan karışırsa burda sor, mutlaka cevaplarız...
duydu sen evlenince de evlendi diye yazarım ben
haydi kolay gelsin
ben geldim.yumoşlarım büyümüş teyzeleriçok heyecanlandım bugün.sanki bebeğimi görüyorum ekranda.hani hamile olanlar yazıyor ya kocaman olmuş diye.işte benimde kocamaaaaaaaaaaan olan 5-6 yavrum var içerde bi hoş oldum valla.en büyüğü 21mm olmuş.dr olmuş bunlar dedi.genede bikaç gün daha bekleyelim dedi.iğnenin dozunu azalttı.çarşamba tekrar gitcem kontrole.muhtemelen cuma toplarız ama o gün netleştiririz dedi.
hee sen bugun gidemedin yani hastaneye.. anladım.. sabahtan mı gidicen yarın kısmetse hastaneye ee bugun bu saate kadar işin mi vardı o zaman niye geç geldin acaba? Gittin de hastaneye çıkmamış sonuçlar da yarın mı çıkıcak yoksa.. çok soru sordum de mi?
Burcu eşin gelmiyecek mi sonuç almaya..bizde var yaa kendi sonuçlarımzı almaya giderken resmen birbirimizi parçalayacaktık ve ikimizde aynı işyerindeyiz ama yookk koştur kovala ikimizde gitmiştik sanki ben onun yada o benim sonuçlarımızı yicez bu arada ben yinede sormuştum ikimizde gelelim mi diye genetik sadece herkes kendi sonucunu alır demişti sen eşinin sperm testini sıkıntısız alırsın yani bu durumda, genetik de neden öyle diyor Allah korusun sıkıntı çıkarsa doktorla görüştüyorlar ya o yüzden..
Bide lem yelid okumuşuz bayağı sen not alıyon de mi?
Bide çoğumuzun okurken dili dolanmış ama özlem dedi dolandı diye, meral söylememiş hevesimiz kırılmasın diye, bende söylemedim meral in dolanmamış benim niye dolanır ki alışılıyor heralde diye düşündüm..
Burcumm bugun burası bu kadardı, hadi sen iftarlık yemeğini hazırlamaya git.. deeerrmiiişiimmmm
ayy çok sevindim yaa hastanedesin ve gelmeyince bu kadar saattir sıkıntı var diye korktumm ama oh ohh deyipp şımarıyorumm şu ann
Ayy Merall immmm resmen trajıkomik olmuş, inan kahkaha ve ayyy diyerek okudum.. eşinde duygulanmıştır bende çok duygulandım valla.. kimbilir nasıl kötü hissetti eşin kendini kıyamam yaa.. keşke deseydin evlilik yıldönümümüz diye.. biz yine dışarıda bile kutlamayız evlilik yıldönümümüzü ve bizde klasik olan bişey vardır.. her yıldönümümüzde sabah uyanınca ben derim ki yaşasınn bugun bizim evlilik yıldönümümüz eşim hemen sevgi dolu bakar hemmen ardından tanışma yıldönümümüz ne zamandı diye sorar 23 haz.. der.. bişekilde bana onu bile anımsadığını bildiricek ya, bende ayy unutmamış diicem.. ki bende derim..
ayyyy çok güldüm meral demek unutmuş seninki yıl dönümünüzü çok erken unutmuş ama yaa 2.yıl hemen unutulurmu
Yaaa Bircan 'ım aynen öyle...Bende de bir özellik var özel gün delisiyimdir...Geçen eşimin ünv. arkadaşının evlilik yıldönümünü kutladım...şok oldular...Çoğu zaman kocaların kurtarıcı meleği olurum...ama ne yapalım ama temizlik şartdoğum günü süprizi bile yapamıyordum ben akşam beni almaya geldiğinde elimde bir pasta poşeti görüyordu süpriz falan kalmıyordu ama bu sene yiğenim yanımdaydı ona aldırdım azcık sürpiz olmuştur belki
ay canım benim senin koca resmen seni romantizmden soğutmuş
İşte o nedenle bi ağladım bi kahkaha attım Bedriye'm..Tam trajikomik çünkü:)) kesinlikle çok haklısın yavrum fecii kötü hissetti kendini belki yarım saat sarıldı bana özürler dileyerek...bakalım bu yıl neler olacak..bence hiçbişey değişmeyecek...bu arada sizin metoda bayıldııımm...acaba ben de bu yıl böyle mi yapsam? ama tanışma yıldönünümümüz falan bunlar ağır gelir kocama...Ayy Merall immmm resmen trajıkomik olmuş, inan kahkaha ve ayyy diyerek okudum.. eşinde duygulanmıştır bende çok duygulandım valla.. kimbilir nasıl kötü hissetti eşin kendini kıyamam yaa.. keşke deseydin evlilik yıldönümümüz diye.. biz yine dışarıda bile kutlamayız evlilik yıldönümümüzü ve bizde klasik olan bişey vardır.. her yıldönümümüzde sabah uyanınca ben derim ki yaşasınn bugun bizim evlilik yıldönümümüz eşim hemen sevgi dolu bakar hemmen ardından tanışma yıldönümümüz ne zamandı diye sorar 23 haz.. der.. bişekilde bana onu bile anımsadığını bildiricek ya, bende ayy unutmamış diicem.. ki bende derim..
hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah..
Allah razı olsun canım yazdım..çok sağol
Sedacım balım lütfen bırak onlar düşünsün..sen gidince ne olacak kim bakacak diye..ben senin kalbindekini biliyorum ama boşver kendini düşün..sen o kadar yılın sonun da tüp bebek yaptıracaksın..en son düşüneceğin yer kütüphane olsun..gerekirse amire herşeyi anlatırsın..o da anlar mutlaka..inşallah da erken regl olursun
hayır hep seni bulmuyo sen kafaya taktıüın için öyle düşünüyosun..erkensede erken...adama dersinki böyle böyle tedfavi oluyorum..bunun bi periodu var..ne zamanolursa o zaman gitmem gerek gittim gittim gidemedim bütün emekler zayi olur de..valla bak ben anlatmıştım..sende anlat anlar elbet eşşek değilse tabi..alalalal..
bizim yıı dönümümüzde 2 gün sonra. 17/07/2013 :))17 temmuzda evlendim bu 5. yılımız olacak..hihihihi..
seda canım sayılır sayılır inşallah sen benim adımı söyleyip niyetlendinse yeter, başlama duasını ben yaptım
ayy benimde dilim dolndı okurken Özlemmm
CANSU VE DUYGU
iki sayfa boyunca bu konuyu konuşmuşsunuz Allah iyiliğinizi versin emiDuygu'cum sen işi çözmüşsün ama ben sizi aydınlatmak için kısa bir özet geçeyim
1. bu dua adetliyken okunmuyor çünkü kuran ayeti
2. okuduğumuz zaman burada yazıyoruz mesela "burju82 duanı okudum" diye
3. listede ki herkes için ayrı ayrı 33 kere bu dua okunuyor
4. siz sonradan katıldığını için bugüne kadar olan kişilere tek tek bu duayı okuyorsunuz çünkü onlarda size okuayacak hak geçmesin diye
Cansu 3-4. cevaplar özellikle senin için, yine kafan karışırsa burda sor, mutlaka cevaplarız...
duydu sen evlenince de evlendi diye yazarım ben
haydi kolay gelsin
hayır hep seni bulmuyo sen kafaya taktıüın için öyle düşünüyosun..erkensede erken...adama dersinki böyle böyle tedfavi oluyorum..bunun bi periodu var..ne zamanolursa o zaman gitmem gerek gittim gittim gidemedim bütün emekler zayi olur de..valla bak ben anlatmıştım..sende anlat anlar elbet eşşek değilse tabi..alalalal..
bizim yıı dönümümüzde 2 gün sonra. 17/07/2013 :))17 temmuzda evlendim bu 5. yılımız olacak..hihihihi..
agzına saglık cnm bugun benımm dua gunummuş yasasııınn:)
tatlım ben ılk nıyet edılınce okunuyo dıye burcu okumuştur dıye sadece 5000 tane cektım bu duayı okumadan burcuya problem olurmukı aklıma takıldı sımdı
tatlım tefrıcıye dıger tubanın:)
Kızlar Günaydın iyi haftalar...Burcu canım lem yelid çekince haber veririm canım Zeynepcim senin için de çekicem canım benim Kızlar teyzem bana lem yelid çekmemi sölediğin de suya oku üfle bitince de eşinle için demişti sizin de aklınızda bulunsunKızlar ben sabahlara kadar uyuyamıyorum nasıl uyucam nasıl unutucam bilmiyorum gözlerimi kapatıyorum görüyorum sürekli düşünüyorum nasıl üstesinden gelicem bilmiyorum (
Ay ay ay İNŞALLAAAHHH....Kuzum benden sana naçizane tavsiye haftaiçi gidin...kesinlikle haftasonuna kalma...gerçekten izdiham vardı resmen...keşke karşılaşsaaakk...keşkee...bu arada yanaklarımın müşterisi artıyor...mıncırmak isteyenlerin listesini alacağım...kimsenin içi kalmasın...bu da bir nevi insanlık görevi değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?