Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

yasemin bebeğem..
güle güle kullan canım..oyy betül'e de emzik almış..maşallah size

kızlar ben bazen unutuyorum okuduğumu söylemeyi, burcu yeni arkadaşlara diyince aklıma geldi okuyorum yani ama yazmayı unutuyorum
tubacım okudum duanı Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah

Ayy Merall immmm resmen trajıkomik olmuş, inan kahkaha ve ayyy diyerek okudum.. eşinde duygulanmıştır bende çok duygulandım valla.. kimbilir nasıl kötü hissetti eşin kendini kıyamam yaa.. keşke deseydin evlilik yıldönümümüz diye.. biz yine dışarıda bile kutlamayız evlilik yıldönümümüzü ve bizde klasik olan bişey vardır.. her yıldönümümüzde sabah uyanınca ben derim ki yaşasınn bugun bizim evlilik yıldönümümüz eşim hemen sevgi dolu bakar hemmen ardından tanışma yıldönümümüz ne zamandı diye sorar 23 haz.. der.. bişekilde bana onu bile anımsadığını bildiricek ya, bende ayy unutmamış diicem.. ki bende derim..

hoşbulduk, bugüzel karşılama için teşekkür ederim, smyrna art bayraklıda tüp bebek merkezi oraya gidiyorum ben, ilk aşılamamızı olduk, inşallah amin

hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah..

Allah razı olsun canım yazdım..çok sağol

Sedacım balım lütfen bırak onlar düşünsün..sen gidince ne olacak kim bakacak diye..ben senin kalbindekini biliyorum ama boşver kendini düşün..sen o kadar yılın sonun da tüp bebek yaptıracaksın..en son düşüneceğin yer kütüphane olsun..gerekirse amire herşeyi anlatırsın..o da anlar mutlaka..inşallah da erken regl olursun

hayır hep seni bulmuyo sen kafaya taktıüın için öyle düşünüyosun..erkensede erken...adama dersinki böyle böyle tedfavi oluyorum..bunun bi periodu var..ne zamanolursa o zaman gitmem gerek gittim gittim gidemedim bütün emekler zayi olur de..valla bak ben anlatmıştım..sende anlat anlar elbet eşşek değilse tabi..alalalal..

bizim yıı dönümümüzde 2 gün sonra. 17/07/2013 :))17 temmuzda evlendim bu 5. yılımız olacak..hihihihi..

hee sen bugun gidemedin yani hastaneye.. anladım.. sabahtan mı gidicen yarın kısmetse hastaneye ee bugun bu saate kadar işin mi vardı o zaman niye geç geldin acaba? Gittin de hastaneye çıkmamış sonuçlar da yarın mı çıkıcak yoksa.. çok soru sordum de mi?

Burcu eşin gelmiyecek mi sonuç almaya.. bizde var yaa kendi sonuçlarımzı almaya giderken resmen birbirimizi parçalayacaktık ve ikimizde aynı işyerindeyiz ama yookk koştur kovala ikimizde gitmiştik sanki ben onun yada o benim sonuçlarımızı yicez bu arada ben yinede sormuştum ikimizde gelelim mi diye genetik sadece herkes kendi sonucunu alır demişti sen eşinin sperm testini sıkıntısız alırsın yani bu durumda, genetik de neden öyle diyor Allah korusun sıkıntı çıkarsa doktorla görüştüyorlar ya o yüzden..

Bide lem yelid okumuşuz bayağı sen not alıyon de mi?

Bide çoğumuzun okurken dili dolanmış ama özlem dedi dolandı diye, meral söylememiş hevesimiz kırılmasın diye, bende söylemedim meral in dolanmamış benim niye dolanır ki alışılıyor heralde diye düşündüm..

Burcumm bugun burası bu kadardı, hadi sen iftarlık yemeğini hazırlamaya git.. deeerrmiiişiimmmm

ayy çok sevindim yaa hastanedesin ve gelmeyince bu kadar saattir sıkıntı var diye korktumm ama oh ohh deyipp şımarıyorumm şu ann

oyy oyy maşallah size..evet canım kararlı ol, alışır mecbur,bol bol emsin,onun için en faydalısı anne sütü zaten..ohh bide süt kardeş olmuş maşallah..Allah kolaylık versin öptüm ikinizide

Günaydın canlar nasılsınız bende durumlar aynı hastanın başım yerden kalkmıyor sade yatıyorum birde kızlar ben idrar yaparken çok canım yanıyor sanki içerde idrar torbam patlıyor

canım bol bol su iç, başka tedavisi yok şuan, gündde 2 litre iç bak nasıl rahatlayacaksin, çok geçmiş olsun

evet canım o kadarcık ama başlamadan önce duası var onuda okumamız lazım sanırım,ben okuyacağım

özlemim başlama duasını ben okudum sizinde okumanıza gerek yok sanırım, niyet etseniz yeter, ne dersin?

Allah razı olsun canım Rabbim beline sağlık versin inşallah

seda canım sayılır sayılır inşallah sen benim adımı söyleyip niyetlendinse yeter, başlama duasını ben yaptım

ayy benimde dilim dolndı okurken Özlemmm

ben geldim.yumoşlarım büyümüş teyzeleri çok heyecanlandım bugün.sanki bebeğimi görüyorum ekranda.hani hamile olanlar yazıyor ya kocaman olmuş diye.işte benimde kocamaaaaaaaaaaan olan 5-6 yavrum var içerde bi hoş oldum valla.en büyüğü 21mm olmuş.dr olmuş bunlar dedi.genede bikaç gün daha bekleyelim dedi.iğnenin dozunu azalttı.çarşamba tekrar gitcem kontrole.muhtemelen cuma toplarız ama o gün netleştiririz dedi.

Anladım canımm tmmm

oy maşallah kuzular koynunda büyüyo...hadi hayırlısı..çarşamba belli olur herşey:))

bedişim canım sahurda belim tuttu, oturamadı eğilemedim, öğlene kadar yattım, o yüzden hastaney de gidemedim, topiğe de giremedim, ama şimdi iyiyim hamd olsun
tatlım benimde okurken dilim dolandı ama onbin taneden sonra alışıyorsun
not alıyorum yazıcam birazdan
bugün iftara tekim, eşim iş iftarına katılacak ( o ne demekse)
canım aradım sordum hastaneye sonuçları bana verecekler inşallah
yarın sabah erkenden gideceğim size yazarım çıkar çıkmaz

bizimki 2-3 yıldır ramazana geliyor.iftara gidiyoruz beraber romantik romantik :) bu senede bayrama geliyor.innnnnnnnnşallah bebişimiz gelirde bayram yaparız.yoksa....

ayyyy çok güldüm meral demek unutmuş seninki yıl dönümünüzü çok erken unutmuş ama yaa 2.yıl hemen unutulurmu

Ya Özlemim yanlış mı diyorum mr. ö.. diye ...aayy kıyamam kocamaaa napalım o da öyle bir kişilik kabullenmek lazım...ama daha da acısı 1. yıldönümümüzü de unuttu...:)))

Yaaa Bircan 'ım aynen öyle...Bende de bir özellik var özel gün delisiyimdir...Geçen eşimin ünv. arkadaşının evlilik yıldönümünü kutladım...şok oldular...Çoğu zaman kocaların kurtarıcı meleği olurum...
İşte o nedenle bi ağladım bi kahkaha attım Bedriye'm..Tam trajikomik çünkü:)) kesinlikle çok haklısın yavrum fecii kötü hissetti kendini belki yarım saat sarıldı bana özürler dileyerek...bakalım bu yıl neler olacak..bence hiçbişey değişmeyecek...bu arada sizin metoda bayıldııımm...acaba ben de bu yıl böyle mi yapsam? ama tanışma yıldönünümümüz falan bunlar ağır gelir kocama...

Tabii ki öyle hep bir sorunlar çıktı zaten geçen sene ara kanama filan bir türlü hiçbir tedaviye başlayamadım ekimden beri rahim filmi iki aşılama derken bugüne geldim artık bu ay yaptırmam lazım öbür aya kalırsa dönem başlamaya çok yakın bir zaman gelirim ve zor olur. Anlatıcam artık herhalde erkek filan demicem zaten öyle kapalı görüşlü biri değildir keyfi iyiyse matraktır da dertte dinler teselli de eder ama erkek olunca insan çekiniyor ne de olsa. Annemin ihtiyacı olmasa şu dk ayrılırım hiç durmam onlar için çalışıyorum sırf annem işten ayrılmak zorunda kalmasaydı tedaviye başlarken zaten ayrılacaktım ama kısmet değilmiş. İnşallah çok gecikmez düzenleyiciyi o yüzden aldım işte c.tesi günü bitti 1 hafta içinde de regl olmam lazım bakalım.

Eşim de aynen öyle dedi bugün sen kafaya taktıkça bieşey çıkacak dedikçe çıkıyor çağırıyorsun hep sen sakin ol elbet verecek izin dünkü öğrenci işçi bir ay izin alabiliyor burun ameliyatı olup hem de acil olmamasına rağme düzelttirme yapacak olmasına rağmen senin daha acil anlar herhalde dedi. Bende regl olayım anlatıcam işte size ağustos başı dedim ama erken olması gerekiyor böyle durum 3-4 gün idare edin dicem artık napıyım ya tatile gitmicem ya. Benim 6 yılım bitecek evliliğimde amanınn :26:

seda canım sayılır sayılır inşallah sen benim adımı söyleyip niyetlendinse yeter, başlama duasını ben yaptım

ayy benimde dilim dolndı okurken Özlemmm

tamam canım devamda ederim o zaman Rabbim kabul etsin inşallah. Ben zikirmatik alsam başlıcam tek başıma ne kadar zamanda bitirebilirim acaba. Birde Burcu okuduktan sonra bir bardak suya üfleyecekmişsin yarısını sen yarısını eşin içecekmiş balım.

heheh tamam datlım sagol hadi insallah hayırlı ugurlu olsun

ay buket ben aynı şeyi yazacaktım ki sen yazmışsın.SEDA cım canım akışına bırak.zaten yarı adet olsan bile ağustosu bulur transferin.bulmazsada 2 gün kütüphane kapandı diye kıyamet kopmaz.rahat ol.evinin işini bitirdin,ilacını bitirdin artık sıra tedavide...hayırlı sonuçlarla inşallah :)

ooo o zaman sende biiirr sürrüüüü planlar dönüyordur şimdi kafanda.. haydi bakalım siz romantik bir çift misiniz? Ne yapıcan mum ışıklı iftar yada sahur yemeği var mı? Menunde..

Buketimm yaa demişsinn ya karnım aynı byüklükte diye benimm 4 aylıkken hiç karın yoktu şimdi de öyyyllee tümseği biraz geçen bi tepecik var karnımda.. ama Yaseminn gözden kaçtı sanmasın Meral e zor sarılırım karnımdan tarzı bişey yazmış, onun çıktı bayağı demek ki maşaAllah..

hafta sonu kalktımm Nagehann diyerek ayy dedimm Buket bence kızına bu ismi koymamalı annesinin ismi daha havalı durur olmaz o zaman diyerek düşünüyordumm pazar sabahın köründe.. hepimiz Betül koyar mışız kızların isimlerini kim betül nasıl derse sıradan yanıt veririz, büyükten küçüğe..

isim önerileride düşündüm sana; Nilda, afra, Hayat, Nesil, Şevval, Elif, Mina

KIZLAR LEM YELİD OKURKEN sizin başlama duasını okumanıza gerek yok, ben kendim okudum siz sadece benim adıma niyetlenin yeter...bu konuya bir açıklık getireyim istedim..öptüm sizi yanaktan

canım senin için dua edeceğim bugün..

ay meral asıl o kalabalık güzel ya.ben bayıldım valla.maşallah demekten dilim yoruldu.hep haccı düşündüm,mahşeri düşündüm.buranın enerjisi böyleyse kutsal topraklar nasıldır dedim.bu kadarcık insan böyle sel oluyorsa mahşer nasıl olur dedim...çoooooooooook güzeldi ya.demiştim ya ben ilk defa gittim.ve eğer opuda sorun çıkmazsa inşallah bu haftada gitmeyi çok isterim.ilaç gibi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…