Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ayy ne güzel bende görecek miyim o günleri acaba bende aşılamada görmüştüm öyle ne güzel gözüküyorlardı hastanenin ultrasonu da çok iyi net gözüküyor ama asıl transfer günü koyacaklar ya ultrasonla bakarak koyuyorlar onu görmeyi çok istiyorum ben ama başınızı kaldırmayın diyorlarmış canım sakın bakıcam diye koyulurken kafanı kaldırma hiç sedyeye alırlar dinlendirmek için filan asla kaldırma başını tamam mı tüp topiklerinde okudum bunu da. Doktor sana görüntüyü gösterir zaten belki resim bile verir. Şimdi senin cuma günü olursa toplama regliden itibaren kaçıncı gün olmuş olacak yumurta toplaman canım bende kafamda tahmini bir gün oluşturmaya çalışıyorum da.

bizimki 2-3 yıldır ramazana geliyor.iftara gidiyoruz beraber romantik romantik :) bu senede bayrama geliyor.innnnnnnnnşallah bebişimiz gelirde bayram yaparız.yoksa....

İnşallah bayramda bebeğinizin müjdesiyle kutlarsın canım Allah'ın izniyle.

ayy sorma ne planlar ne planlar..olalar olaylar..mum değil havai fişek yakıyorum ben:))

ay ne romantiği..hatırlamaz benimkide..hediye mediye hak getirede..kutlarım bile demez..öle bi tipdir ki hatırlasa da demezmiş..önemli değğilmiş ıonun için böyle günler..(senin için değilse belki benim çin öyle kutlasan noolur ağzına mı yapısır.:))

ay bediş yaa isim konusu bizde de bi muamma kis orma..bulamadık bişey aklımıza da bişey gelmiyo.. nilda ne demek ki acaba bediş???

3000 adet lem yelid çektim devam edicem haber ederim öptm

1000 adet daha okudum allah kabul etsin

Allah razı olsun canlarım hemen yazıyorum

hala geçmişi okuyorum şiştim

şekerkız tuba duanı okudum canım rabbiim sağlıklı hayırlı evlatlar versin sana inşallah

kızlar fb TUBAİÇİN TEFRİCİYE OKUYORUZ HABERİNİZ VAR DİMİ görmeyeneler için yazıyorum hayırlısıyla tayinin çıkması ve hayırlı evlad sahibi olması için cuma son gün

ayy ben gücenmemek adına bakıyorum ki bizimki de böyle günleri unutuyor kendim anımsatıyorum, tanışma yıldönümünü hatırlıyor sadece onu bi türlü unutamadı adam ha bire bi onu hatırlıyor yani o kadar sadece ve ne hikmetse onu da gününde değil her evlilik yıldönümümüzde hatırlıyor sanki küçük çocuk gözlerinde bir ışık bu erkekler çocuk gibi.. MErall canımm benimm bence anımsat sen unuttuysan söyliyim diyerekden ennn sevimli halinle söyle ki sonrasında üzüntü, duygusallık vs.. olmasın.. amaann bugunler sadece bir gün önemli olann 365 günn.. Allah inşAllah bi daha ki yıla güzell evlatlarınızla beraber kutlarsınız evlilik yıldönümlerinizi inşallah..

kel alaka yavv.tüp bebek topikleri aşmış durumda zaten...ekran zaten yanında sana gösteriyolar..görmezsen ne bilecen ne oluyo içerde:))gerçi boş su koysalarda bilemezsinya..:))Allah korusun yaa.. sen bak bak benim çok hoişuma gitmişti..iki tane kkuzucuk düşmüştü rahme..ama yaşamadılar tabi..

sonunda 1000 adete tamamlayabildim okudukça yazarım canım,dilim dolaşıyo sen nasıl okudun yaaaaa

Allah razı olsun canım hemen yazdım, benimde dilim dolandı ama 10.00 tane okuyunca alışıyon

allah razı olsun serapcım..öpüyorum seni

Burcu 3000tane lem yelid cektim Rabbim kabul etsin duani..

Allah razı olsun canım..Tümayım kalbini ferah tut hiçbir sorun yok inşallah.bugün sana da dua edeyim inşallah

ayyy Meral bebelerine anlatırsın bu hikayeyi çok güldüm

Allah razı olsun gamzecim..öptüm ikiz annesi

ASLIM Rabbim yardımcın olsun canım.sabırlar versin,atlatma gücü versin.küçük mucizeni sana versin ve keseydi,kalp atışıydı derken unuttursun inşallah

BURCU canım inşallah hayırlı haberlerle dön yarın.bide canım memleketime benden slm söyle :)

BUKET ve BEDRİYE sizin göbeklerinizde kocamaaaaaaaaaan olsun da ÇİĞDEM gibi hayıflanın inşallah

MESUDE canım sen bilirsin tabi ama bu koduramamaktan ziyade tedbir almak.ağlarken canın yanıyor.Allah korusun bişey olsa nasıl dayanırsın?ihmal etmede git bi konuş dr la

YASEMİN ya şu ayrıntılı var ya hamileliğin en çok tatmak istediğim anlarından biri.gıcık oldum senin kıza insan sere serpe yayılırda anneciği rahat rahat seyretsin dimi ama :)

ÇİĞDEM canım maşallah size gözümde canlandı sen anlatırken imrendim,darısı başımıza inşallah

ÖZLEM sen merali severken benimde sana sarılasım geldi bu gün.neden bilmem

vaaay senin eşin tanışma tarihinizi de mi hatırlıyor benimki hatırlamaz , evlilik ve doğum gününüde ben önemsiyorum diye hatırlar

anaaaaam bedriye ne çok soru sormuşsun burcuya
heee heee kimse cesaret edemedi rezil olmaya ama ben salak gibi atladım dimi

özlemim başlama duasını ben okudum sizinde okumanıza gerek yok sanırım, niyet etseniz yeter, ne dersin?

Allah razı olsun canım Rabbim beline sağlık versin inşallah

amiiinnnn, canımcım valla ben okudum başlarken arkadaşlar okumasın o zaman

ayy benimde dilim dolndı okurken Özlemmm

heee heee dökülün dökülüüüünnn

oyyyyy maşallah senin yumoşlarına inşallah hepsi sağlıklıdır hepsi döllenir fazla olanları dondurursun sende

oooo 1.yılmı e o daha kötüymüş tabii doğru diyorsunöyle kabullenmek lazım aslında genel türk erkeği işte hatırlayanlar istisna canım,geçen evlilik yıldönümümüzdü ben hatırlattım aaaa öylemi dedi oda bana aslında sonradan hatırlardı ama sanırım o an unutmuştu, sizin evlilik yıldönümünüzü ben hatırlatıcam meral benim doğum günümdü sizin yıldönümünüz

Son düzenleme:
melek2828/ nazan 09.07.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum
kevok08/aylin 10.07.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik +kolay doğum
7verengul/ K. gül 11.07.2013 perşembe Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür
asyamca/ gülhan 12.07.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum

kızlar herbirinizin Allah gönlünün muradını versin inşallah.Allah cümlemizin duasını kabul etsin

BİNBİRGECE GAMZE canım demin yazmayı unutmuşum.sen niye hala yapmadın hamilelik takvimini?uğraşıyordun sanki.hatta 2 tane yap sen yakışır

ovv maşallah tosun gibi olmuşlar, zamanı bize yaz mutlaka..

zeyno sen ıspartalı mısın? ay ben ısparatyı çok severim bide dün ordan ramazan pidesi aldık avm'ye gitmiştik tadi çok güzeldi..

herkes birbirine sarılmış bende sarılıcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

Nilda ; "mucize" "cennet kapısındaki meleklerden birinin adı"

LEM YELİD LİSTESİ

ben: 10.000
sekerkız tuğba: 5000
sündüz: 3000
meral: 1000
disem :1050
seda: 600
nazan: 4000
gül82: 2000
özlem: 1000
tümay: 3000

TOPLAM : 30.650

unuttuklarım var mı?

bir daha yazmak istiyorum sizin başlama duası okumanıza gerek yok , ben okudum canlarım sadce niyet edin yeter..

hayırlı ve sağlıklı bir evlad sahibi olmak için 1 ağustosa kadar okuyacağım inşallah

ALLAH HEPİNİZDEN BİN KERE RAZI OLSUN

canım ben ilkinde izlemiştim.çok heyecanlıydı gerçekten.şimdi bu benim bebeğimmi diye seve seve okuya okuya..ekran yukardaydı baya.başımı kaldırmadan izlemiştim zaten ama dr öle bi uyarıda bulunmamıştı.canım cuma 14. günüm.ilk denemedede 14. gün yumurta toplama olmuştu.sonra 3-5 günde transferi beklicen yani dediğim gibi yarın regl olsan bile kafadan en az 17gün ederki ağustosu buluyo.rahat ol yani

eveeeeeeeeet.aylinle bi Isparta muhabbeti olmuştu sende katılmıştın ama unutmuşsun gel bana sarıl canım :)

hey maşallah ramazan bereketi bu demekki.paylaştıkça çoğalıyor :) ben gece gündüz okudum daha 24000 deyim

listenin son hali

eveeeeeeeeet.aylinle bi Isparta muhabbeti olmuştu sende katılmıştın ama unutmuşsun gel bana sarıl canım :)

hey maşallah ramazan bereketi bu demekki.paylaştıkça çoğalıyor :) ben gece gündüz okudum daha 24000 deyim

zeynebim sen yazınca hatırşadım oruç hali malum..keşke sende yakınımda olsan...

canım kızlar cok destek verdiler sağolsunlar..seninkini de burda bitiririz inşallah

tosunlarım ben çıkıyorum hiçbir iş yapöadım bugün belim yüzünden ayyy..inşallah iftardan sonra iyi olursam sil süpür,ütü

hepinize hayılrı iftarlar yine gelicem Allah'a emanet olu

bedriye isimler için oylama yap, anlet düzünle bakalım hangisi birinci gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…