- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #33.901
ben geldim.yumoşlarım büyümüş teyzeleriçok heyecanlandım bugün.sanki bebeğimi görüyorum ekranda.hani hamile olanlar yazıyor ya kocaman olmuş diye.işte benimde kocamaaaaaaaaaaan olan 5-6 yavrum var içerde bi hoş oldum valla.en büyüğü 21mm olmuş.dr olmuş bunlar dedi.genede bikaç gün daha bekleyelim dedi.iğnenin dozunu azalttı.çarşamba tekrar gitcem kontrole.muhtemelen cuma toplarız ama o gün netleştiririz dedi.
bizimki 2-3 yıldır ramazana geliyor.iftara gidiyoruz beraber romantik romantik :) bu senede bayrama geliyor.innnnnnnnnşallah bebişimiz gelirde bayram yaparız.yoksa....
ooo o zaman sende biiirr sürrüüüü planlar dönüyordur şimdi kafanda.. haydi bakalım siz romantik bir çift misiniz? Ne yapıcan mum ışıklı iftar yada sahur yemeği var mı? Menunde..
Buketimm yaa demişsinn ya karnım aynı byüklükte diye benimm 4 aylıkken hiç karın yoktu şimdi de öyyyllee tümseği biraz geçen bi tepecik var karnımda.. ama Yaseminn gözden kaçtı sanmasın Meral e zor sarılırım karnımdan tarzı bişey yazmış, onun çıktı bayağı demek ki maşaAllah..
hafta sonu kalktımm Nagehann diyerekayy dedimm Buket bence kızına bu ismi koymamalı annesinin ismi daha havalı durur olmaz o zaman diyerek düşünüyordumm pazar sabahın köründe.. hepimiz Betül koyar mışız kızların isimlerini kim betül nasıl derse sıradan yanıt veririz, büyükten küçüğe..
isim önerileride düşündüm sana; Nilda, afra, Hayat, Nesil, Şevval, Elif, Mina
3000 adet lem yelid çektim devam edicem haber ederim öptm
1000 adet daha okudum allah kabul etsin
selam kızlar nasılsınız yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler dualarını okudum RABBİM kabul etsin İNŞALLAH.
[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]kizbebis44/ duygu[/TD]
[TD]23.07.2013 salı[/TD]
[TD]hayırlısıyla evlenmesi ve sağlıklı sorunsuz hamişlik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bıdıkcım/ cansu[/TD]
[TD]24.07.2013 çarşamba[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
BURCU 2000 ADET OKUDUM ŞİMDİLİK DAHA OKUYUNCA YAZARIM CANIM
Ya Özlemim yanlış mı diyorum mr. ö.. diye ...aayy kıyamam kocamaaa napalım o da öyle bir kişilik kabullenmek lazım...ama daha da acısı 1. yıldönümümüzü de unuttu...:)))
Yaaa Bircan 'ım aynen öyle...Bende de bir özellik var özel gün delisiyimdir...Geçen eşimin ünv. arkadaşının evlilik yıldönümünü kutladım...şok oldular...Çoğu zaman kocaların kurtarıcı meleği olurum...
İşte o nedenle bi ağladım bi kahkaha attım Bedriye'm..Tam trajikomik çünkü:)) kesinlikle çok haklısın yavrum fecii kötü hissetti kendini belki yarım saat sarıldı bana özürler dileyerek...bakalım bu yıl neler olacak..bence hiçbişey değişmeyecek...bu arada sizin metoda bayıldııımm...acaba ben de bu yıl böyle mi yapsam? ama tanışma yıldönünümümüz falan bunlar ağır gelir kocama...
ayy ne güzel bende görecek miyim o günleri acaba bende aşılamada görmüştüm öyle ne güzel gözüküyorlardı hastanenin ultrasonu da çok iyi net gözüküyor ama asıl transfer günü koyacaklar ya ultrasonla bakarak koyuyorlar onu görmeyi çok istiyorum ben ama başınızı kaldırmayın diyorlarmış canım sakın bakıcam diye koyulurken kafanı kaldırma hiç sedyeye alırlar dinlendirmek için filan asla kaldırma başını tamam mı tüp topiklerinde okudum bunu da. Doktor sana görüntüyü gösterir zaten belki resim bile verir. Şimdi senin cuma günü olursa toplama regliden itibaren kaçıncı gün olmuş olacak yumurta toplaman canım bende kafamda tahmini bir gün oluşturmaya çalışıyorum da.
İnşallah bayramda bebeğinizin müjdesiyle kutlarsın canım Allah'ın izniyle.
sonunda 1000 adete tamamlayabildim okudukça yazarım canım,dilim dolaşıyo sen nasıl okudun yaaaaa
[TABLE="class: grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]nick[/TD]
[TD]okunacak tarih[/TD]
[TD]ne için okuyoruz?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] ecrinn07/ aslı[/TD]
[TD]01.07.2013 pazartesi[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamiilik ve tüp bebeğin hayırlısıyla tutması[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burju82 / B. burcu[/TD]
[TD]02.07.2013 salı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] serap-serap/ serap[/TD]
[TD]03.07.2013 çarşamba[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] btskn/ bircan[/TD]
[TD]04.07.2013 perşembe[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik +aşılamasının hayırlısıyla tutması[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] hayatumuttur / K. Gamze[/TD]
[TD]05.07.2013 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] ranana/ mesude[/TD]
[TD]08.07.2013 pazartesi[/TD]
[TD]Evladına sağlıklı ve hayırlı uzun bir ömür[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] melek2828/ nazan[/TD]
[TD]09.07.2013 salı[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] kevok08/aylin[/TD]
[TD]10.07.2013 çarşamba[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik +kolay doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 7verengul/ K. gül[/TD]
[TD]11.07.2013 perşembe[/TD]
[TD]Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asyamca/ gülhan[/TD]
[TD]12.07.2013 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
şekerkiz67/ tuğba[/TD]
[TD]15.07.2013 pazartesi[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Kızlarrrr dualarınızı okudum ... Mevlam dileklerimizi kabul eder inşallah...
Burcu 3000tane lem yelid cektim Rabbim kabul etsin duani..
Bak sana çok komik bişey anlatayım Bediye'm..2.evlilik yıldönümümüzde koşa koşa eve gittim..cancazım benden ıspanak istemişti...hemen yaptım..işte çorbası salatası elimden geldiğince en hızlı ne hazırlanabilirse hazırladım...hediyesini de her zaman oturduğu sandalyeye koyup sandalyeyi masanın altına doğru sürdüm...kapı çaldı...ben bi heyecan mum yakacaktım çünkü ama ayarlamamıştım...salonun ortasından mısır heykelleri var mumluk koca heykelimsi bişey onu alıp kütük gibi masanın ortasına koydum bi de güzel yaktım..neyse geldi benim süpersonik kocam...masanın başına geçti ve ne dedi biliyor musun? "kııızzz altı-üstü ıspanak yaptın ne bu seramoni" dedi...inanabiliyorsun...mr. öküz...şaka gibi ben bir ağlamaya başladım bi yandan kahkaha atıyorum bi yandan baya baya ağlıyorum...yazık o da bişey anlamadı...sandalyeyi bi çekti hediye paketi...kalakaldı... ama en ufak bir fikri yok acaba bütün bunlar ne anlama geliyor....en son söyledim de öyle anladı...ama çoook utandı...ve benim romantizm girişimlerim de böylece son buldu...temizlik yapmayı yeğlerim anlıcan:))))
barısozlem/ Özlem 17.06.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
zakkumx/ Zeynep 18.06.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik +tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
didemss_23/ Didem 19.06.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik + kolay doğum
gul1982/ B. Gül 20.06.2013 perşembe Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür
tmyomar/ Tümay 21.06.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum
akyuzcigdem / Çiğdem 24.06.2013 pazartesi Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür
dejavu_one / Seda 25.06.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik+tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
tb_fb/ tuba 26.06.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik
bdroner/ bedriye 27.06.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamilelik +kolay doğum
buketdemet/ buket 28.06.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum
ecrinn07/ aslı 01.07.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamiilik ve tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
burju82 / B. burcu 02.07.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
serap-serap/ serap 03.07.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum
btskn/ bircan 04.07.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik +aşılamasının hayırlısıyla tutması
hayatumuttur / K. Gamze 05.07.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum
ranana/ mesude 08.07.2013 pazartesi Evladına sağlıklı ve hayırlı uzun bir ömür
melek2828/ nazan 09.07.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum
kevok08/aylin 10.07.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik +kolay doğum
7verengul/ K. gül 11.07.2013 perşembe Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür
asyamca/ gülhan 12.07.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum
şekerkiz67/ tuğba 15.07.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
kızlar dualarınızı okudum ALLAH kabul eder inşallah dularımızı
Ayy Merall immmm resmen trajıkomik olmuş, inan kahkaha ve ayyy diyerek okudum.. eşinde duygulanmıştır bende çok duygulandım valla.. kimbilir nasıl kötü hissetti eşin kendini kıyamam yaa.. keşke deseydin evlilik yıldönümümüz diye.. biz yine dışarıda bile kutlamayız evlilik yıldönümümüzü ve bizde klasik olan bişey vardır.. her yıldönümümüzde sabah uyanınca ben derim ki yaşasınn bugun bizim evlilik yıldönümümüz eşim hemen sevgi dolu bakar hemmen ardından tanışma yıldönümümüz ne zamandı diye sorar 23 haz.. der.. bişekilde bana onu bile anımsadığını bildiricek ya, bende ayy unutmamış diicem.. ki bende derim..
hee sen bugun gidemedin yani hastaneye.. anladım.. sabahtan mı gidicen yarın kısmetse hastaneye ee bugun bu saate kadar işin mi vardı o zaman niye geç geldin acaba? Gittin de hastaneye çıkmamış sonuçlar da yarın mı çıkıcak yoksa.. çok soru sordum de mi?
Burcu eşin gelmiyecek mi sonuç almaya..bizde var yaa kendi sonuçlarımzı almaya giderken resmen birbirimizi parçalayacaktık ve ikimizde aynı işyerindeyiz ama yookk koştur kovala ikimizde gitmiştik sanki ben onun yada o benim sonuçlarımızı yicez bu arada ben yinede sormuştum ikimizde gelelim mi diye genetik sadece herkes kendi sonucunu alır demişti sen eşinin sperm testini sıkıntısız alırsın yani bu durumda, genetik de neden öyle diyor Allah korusun sıkıntı çıkarsa doktorla görüştüyorlar ya o yüzden..
Bide lem yelid okumuşuz bayağı sen not alıyon de mi?
Bide çoğumuzun okurken dili dolanmış ama özlem dedi dolandı diye, meral söylememiş hevesimiz kırılmasın diye, bende söylemedim meral in dolanmamış benim niye dolanır ki alışılıyor heralde diye düşündüm..
Burcumm bugun burası bu kadardı, hadi sen iftarlık yemeğini hazırlamaya git.. deeerrmiiişiimmmm
ayy çok sevindim yaa hastanedesin ve gelmeyince bu kadar saattir sıkıntı var diye korktumm ama oh ohh deyipp şımarıyorumm şu ann
özlemim başlama duasını ben okudum sizinde okumanıza gerek yok sanırım, niyet etseniz yeter, ne dersin?
Allah razı olsun canım Rabbim beline sağlık versin inşallah
ayy benimde dilim dolndı okurken Özlemmm
ben geldim.yumoşlarım büyümüş teyzeleriçok heyecanlandım bugün.sanki bebeğimi görüyorum ekranda.hani hamile olanlar yazıyor ya kocaman olmuş diye.işte benimde kocamaaaaaaaaaaan olan 5-6 yavrum var içerde bi hoş oldum valla.en büyüğü 21mm olmuş.dr olmuş bunlar dedi.genede bikaç gün daha bekleyelim dedi.iğnenin dozunu azalttı.çarşamba tekrar gitcem kontrole.muhtemelen cuma toplarız ama o gün netleştiririz dedi.
Ya Özlemim yanlış mı diyorum mr. ö.. diye ...aayy kıyamam kocamaaa napalım o da öyle bir kişilik kabullenmek lazım...ama daha da acısı 1. yıldönümümüzü de unuttu...:)))
Yaaa Bircan 'ım aynen öyle...Bende de bir özellik var özel gün delisiyimdir...Geçen eşimin ünv. arkadaşının evlilik yıldönümünü kutladım...şok oldular...Çoğu zaman kocaların kurtarıcı meleği olurum...
İşte o nedenle bi ağladım bi kahkaha attım Bedriye'm..Tam trajikomik çünkü:)) kesinlikle çok haklısın yavrum fecii kötü hissetti kendini belki yarım saat sarıldı bana özürler dileyerek...bakalım bu yıl neler olacak..bence hiçbişey değişmeyecek...bu arada sizin metoda bayıldııımm...acaba ben de bu yıl böyle mi yapsam? ama tanışma yıldönünümümüz falan bunlar ağır gelir kocama...
ayy sorma ne planlar ne planlar..olalar olaylar..mum değil havai fişek yakıyorum ben:))
ay ne romantiği..hatırlamaz benimkide..hediye mediye hak getirede..kutlarım bile demez..öle bi tipdir ki hatırlasa da demezmiş..önemli değğilmiş ıonun için böyle günler..(senin için değilse belki benim çin öyle kutlasan noolur ağzına mı yapısır.:))
ay bediş yaa isim konusu bizde de bi muamma kis orma..bulamadık bişey aklımıza da bişey gelmiyo.. nilda ne demek ki acaba bediş???
ayy ne güzel bende görecek miyim o günleri acaba bende aşılamada görmüştüm öyle ne güzel gözüküyorlardı hastanenin ultrasonu da çok iyi net gözüküyor ama asıl transfer günü koyacaklar ya ultrasonla bakarak koyuyorlar onu görmeyi çok istiyorum ben ama başınızı kaldırmayın diyorlarmış canım sakın bakıcam diye koyulurken kafanı kaldırma hiç sedyeye alırlar dinlendirmek için filan asla kaldırma başını tamam mı tüp topiklerinde okudum bunu da. Doktor sana görüntüyü gösterir zaten belki resim bile verir. Şimdi senin cuma günü olursa toplama regliden itibaren kaçıncı gün olmuş olacak yumurta toplaman canım bende kafamda tahmini bir gün oluşturmaya çalışıyorum da.
İnşallah bayramda bebeğinizin müjdesiyle kutlarsın canım Allah'ın izniyle.
ovv maşallahtosun gibi olmuşlar, zamanı bize yaz mutlaka..
zeyno sen ıspartalı mısın? ay ben ısparatyı çok severim bide dün ordan ramazan pidesi aldık avm'ye gitmiştik tadi çok güzeldi..
herkes birbirine sarılmış bende sarılıcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
LEM YELİD LİSTESİ
ben: 10.000
sekerkız tuğba: 5000
sündüz: 3000
meral: 1000
disem :1050
seda: 600
nazan: 4000
gül82: 2000
özlem: 1000
tümay: 3000
TOPLAM : 30.650
unuttuklarım var mı?
bir daha yazmak istiyorum sizin başlama duası okumanıza gerek yok , ben okudum canlarım sadce niyet edin yeter..
hayırlı ve sağlıklı bir evlad sahibi olmak için 1 ağustosa kadar okuyacağım inşallah
ALLAH HEPİNİZDEN BİN KERE RAZI OLSUN
LEM YELİD LİSTESİ
ben: 10.000
sekerkız tuğba: 5000
sündüz: 3000
meral: 1000
disem :1050
seda: 600
nazan: 4000
gül82: 2000
özlem: 1000
tümay: 3000
bircan : 1000
TOPLAM : 31.650
unuttuklarım var mı?
bir daha yazmak istiyorum sizin başlama duası okumanıza gerek yok , ben okudum canlarım sadce niyet edin yeter..
hayırlı ve sağlıklı bir evlad sahibi olmak için 1 ağustosa kadar okuyacağım inşallah
ALLAH HEPİNİZDEN BİN KERE RAZI OLSUN
ÖZLEM sen merali severken benimde sana sarılasım geldi bu gün.neden bilmem
eveeeeeeeeet.aylinle bi Isparta muhabbeti olmuştu sende katılmıştın ama unutmuşsungel bana sarıl canım :)
hey maşallahramazan bereketi bu demekki.paylaştıkça çoğalıyor :) ben gece gündüz okudum daha 24000 deyim
bedriye
bizim ortak ismimizin dışında NİLDA yı çok beğendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?