Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

keşke tatlım inan bende çok isterdim senle yakın olmayı.tayin iste sen bizim okula en iyisi :) gerçi lise açmaz şimdi seni :)
tatlım dediğim gibi daha 4 günüm var.bitiririm inşallah.sadece kişi sayısı fazla olsun herkesin duası olsun diye 10 ar tane okurmusunuz dedim ama kızlardn ses çıkmadı.sanada hayırlı iftarlar

Zeynep bende dusunuyorum birine daha okuycaktik ben okurum tatlim okuyabildigim kadar 4gun sonra burcuya devam ederim...

bizimki 2-3 yıldır ramazana geliyor.iftara gidiyoruz beraber romantik romantik :) bu senede bayrama geliyor.innnnnnnnnşallah bebişimiz gelirde bayram yaparız.yoksa....

inşAllah evlatların sizinle olur Zeynep ve enn harika kutlama bu yıl olur inşAllah.

Bide sen lem yelid i neden 10 tane okuyabildiğimiz kadar okuyup haber verelim mi sana? Yoksa özellikle 10 tane mi? Tefiriciye de başlıcakmışız sana.. inşAllah Rabbim emeklerinin karşılığını verir..

Burcuu bende 2000 ad okudum.. yazdım ama görmedin belkimm eklersin beni de..

Kod:

nilda yı bende beğendim ama kk da bi sitede bu kelimeniin cennet bahçesinde bekleyen melek değil, ispanyolca, savaşa hazır kadın, kadın asker demek olduğu yazıyıor.

Buketimm ben sitelerden baktım şimdi sana bunları yazmadan öncede baktım ispanyolca anlamını bilmiyorum ama zaten köken olarak isim Arapça, arapçada da Mucize demekmiş farklı sitelerden bakınca cennet kapısında bekleyen melek, cennet meleklerinden çıkıyor ismi, bende bu ismi düşünmüyor değilim aslında eğer tam niyetlenirsek bi bilen hafıza derkenn Tubaa geldi aklıma o bilir belki de anlamını ona sorarız geldiğinde.. böylece net emin olmuş oluruz..

ben hiç beğenmedim anlamı güzel olabilir ama, sanki bi almanın adıymış gibi türk ismi gibi gelmedi

Çok duyulmayan bir isim ya, ben hiç kimsede duymadım o yüzden belki garipsedin ama tekrarladıkça kulak alışıyor..

Zeynep bende dusunuyorum birine daha okuycaktik ben okurum tatlim okuyabildigim kadar 4gun sonra burcuya devam ederim...

çok teşekkür edrim canım.hamile hamile ne kadar kıymetli senin duan şimdi.okuyunca haber verirsin canım.öyle çok okumana gerek yok,duan bulunsun yeter canım

AMİN canım çok sağol.buara DİDEM,TUBA ve BURCU için okunuyor ya.ağır olmasın diye 10 dedim yoksa özel bi nedeni yok.hani tefriciye okurken yüzüm olsun insanlardan dua istemeye dedim :18: :18: :18: :18:

ALLAH razı olsun canım..

gecmiş olsun tatlım....bana 3000 daha yaz okudum toplam 5000 oldu canım..

ben hiç beğenmedim anlamı güzel olabilir ama, sanki bi almanın adıymış gibi türk ismi gibi gelmedi
evet demi almanca gibi sanki...

AMİN canım çok sağol.buara DİDEM,TUBA ve BURCU için okunuyor ya.ağır olmasın diye 10 dedim yoksa özel bi nedeni yok.hani tefriciye okurken yüzüm olsun insanlardan dua istemeye dedim :18: :18: :18: :18:

yahu benişm kafa giti iyice..ben ne çok şey kaçırmışım..ya ben tuba ya 50 tane tefriciye okurum haber ver dedim daha ses yok...dideme ne zaman başladık???sana da tefriciye miydi?? biri beni derhal aydınlatsın:))))))))))şuan çıldırmak üzereyim..siz bunları konuşurken ben nerdeydim:))

Zeynep ve Burcu canlarım fırsat buldukça sizin için lem yelid çekicem sayıyı bildiririm Tuba canım 500 tefriciiyeyi de tamamladım Rabbim gönlünün muradını nasip etsin inşallahhh

Son düzenleme:

canım dideme doğumun kolay olması için fetih okuyacağız(sündüzün ve aylinin doğumlarıda yaklaştı) ben lem yelid başladım yumurta toplamaya kadar onu kendim okuyayım sonra tefriciye başlayayım transfere kadar beraber okuruz hem o arada kızların duaları biter dedim.ama çok kişinin duası olsun diyede 10 ar tane lem yelid çekseniz olurmu diye sordum.aydınlatabildim mi

ok...
benden sana 10 tane lemyelid okundu bil...

Amaaannn dert ettiğin şeye bak, Burada Allah ın izniyle tefriciyenide okuruz bak hepimiz hızlanıyoruz.. seda ezberledi tefriciyeyi, ben hızlandırdım 200 almaya başladım okuruz kısmet olsun yeter ki inşAllah..

O zaman Burcum un niyeti lem yelidde kısmetse ağustos 1 e kadar 32,000 olmuş onun onu da tamamlarız hayırlısıyla, (10.000den sonra dilimizde dolaşmıyormuş zaten) bende sana geçiyorum okuruz hayırlısıyla sen 4 günde tamamlansın istiyorsun sanırım di mi? Ben o zaman kısmetse okuyabildiğim kadar başlıyorum bu akşam evde okumaya bildiririm..

canım bende 10 tane okudum RABBİM kabul etsin İNŞALLAH.

oyyy maşallah sohbetler bol bol edilmiş yoruldum yahu tümaycım sorun yoktur bebişinde takılma ölçümlere bi bakmışşsın 1 hafta öne geçmiş burcu canım idrar yolu enfeksiyonu olma bi dra danış bence yasemincim aldıklarını güle güle kullan canım zeynepcim lem yelid okuyunca sana haber veririm mesudecim merak ettim anne karnı iel dışarıdki yasam şekli aynımı diye ona göre psikolojimi hazırlıcam son 38 güne girdik kızlar ne cabuk geçmiş sanki hiç geçmemiş gibi sedacım sende ne düşünüyosun boşver sen olmasanda işler yürür hiiiççç merak etme izin yoksa rapor al senin için önemli olan taransferin şimdi takılma işe güceözlem meral teyzeleri pek sarılıştılar Allah muhabbetinizi arttırsın ayşem şevvalimle kocaman öpüyoz sizi

tatlım dediğim gibi daha 4 günüm var.bitiririm inşallah.sadece kişi sayısı fazla olsun herkesin duası olsun diye 10 ar tane okurmusunuz dedim ama kızlardn ses çıkmadı.sanada hayırlı iftarlar

aaaaa aşk olsun zeynep hepimiz el atarız senin süreni bilmiyordum burcudan sonra sanada okuruz diye ses etmedim ben

Çok duyulmayan bir isim ya, ben hiç kimsede duymadım o yüzden belki garipsedin ama tekrarladıkça kulak alışıyor..

sevmedim işte sevmedim sevmedim elif koysana sen yaa yada nil koy hem soyadımız uzun diyordun al işte gayet kısa bi isim

evet demi almanca gibi sanki...

bizim bi arkadaşta karen koymuştu anlamı güzelmiş sanırım ama çok değişik bence, gerek varmı bu kadar değişik isimlere

KIZLAR TUBA nın tefricesi kaç tane kaldıı haberi olan var mı bende okuyabilirim

sayıyı yazdımı hatırlamıyorum ama daha vardır bitmemiştir,tabi tuba hızını alamayıp kedi başına bitirdiyse onu bilemem

oyyyy ayşe şevvalde öpmüş teyzelerini heee heeee kıskandınız demiiiiii istiyorsanız sizede sarılırız yanaklarınızı sıkıştırırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…