- 14 Eylül 2012
- 3.334
- 20
- 108
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #33.941
aaaaa aşk olsun zeynep hepimiz el atarız senin süreni bilmiyordum burcudan sonra sanada okuruz diye ses etmedim ben
sevmedim işte sevmedim sevmedimelif koysana sen yaa yada nil koy hem soyadımız uzun diyordun al işte gayet kısa bi isim
bizim bi arkadaşta karen koymuştu anlamı güzelmiş sanırım ama çok değişik bence, gerek varmı bu kadar değişik isimlere
sayıyı yazdımı hatırlamıyorum ama daha vardır bitmemiştir,tabi tuba hızını alamayıp kedi başına bitirdiyse onu bilemem
oyyyy ayşe şevvalde öpmüş teyzeleriniheee heeee kıskandınız demiiiiii istiyorsanız sizede sarılırız yanaklarınızı sıkıştırırız
hehe sıkıştıırn tabiiiyanaklar aldı basını gidiyoooama iki kişi zor sarılırsınız bize biz çokkkk büyüdük teyzesi toptum tombalak oldum kocam ban gülüyo bi oturup kalkışım var tosbiğim diyo adam kendi göbeğine bakmadan
sende deseydin hadi bende bebek var sende ne var,verirsin doğumdan sonra hiç veremezsen çoçuk yürümeye başlayınca peşine koşturmaktan verirsin
Ne muhabbet ne muhabbet valla çocukla uğraşıyım sizin konuşmalarımı okiyim bilemedim yetiştiremedim valla bıraktım artık amann çenesi düşükler siziii :))) ben burda meme kavgası yapıyorum siz konuşunda durun bakalım allah sizede versin böle evlat da uğraşın emiii
Gece uykulu olduğu için anlamadı selim paşamız cuk cuk emdi sabahda şu saatte kadar kavga ediyoruz ama hiç duymadığım ses tonlamalarını duyuyorum çok zoruna gidiyo bana niye meme verdin diye ayy çok gülüyorum o haline :)) alışcak ama az kaldı,.
Aslı'cığın kuzeni vefat etmiş yeni gördüm valla allah rahmet eylesin sizlere ve ailsine sabır versin şu mübarek ay da kavuştu rabbime mekanı cennt olsun inşallah..
Dualar dağıtılmış ama ben şuanlık okuyamıyorum çarşamba dan sonra okumak üzere; Didem Aylin ve Sündüz'e fetih süresi..
Burcu'cuğuma lem yelid 2000 tane okurum..
Zeynepcim 1000 tane de sana okurum..
Aslı'cım senden yasin almıştım onu da çarşamba dan sonra okurum bebeğim habrrin olsun..
Tuba'ya tefriciye okurum ama sayı fazla olmasın bi listesini yayınlasın ona göre alayım bende..
Başka kaçırdığım var mı ki kızlar ?
Onlara da okurum benimde katkım olsun..
evet demi almanca gibi sanki...
yahu benişm kafa giti iyice..ben ne çok şey kaçırmışım..ya ben tuba ya 50 tane tefriciye okurum haber ver dedim daha ses yok...dideme ne zaman başladık???sana da tefriciye miydi?? biri beni derhal aydınlatsın:))))))))))şuan çıldırmak üzereyim..siz bunları konuşurken ben nerdeydim:))
canım dideme doğumun kolay olması için fetih okuyacağız(sündüzün ve aylinin doğumlarıda yaklaştı) ben lem yelid başladım yumurta toplamaya kadar onu kendim okuyayım sonra tefriciye başlayayım transfere kadar beraber okuruz hem o arada kızların duaları biter dedim.ama çok kişinin duası olsun diyede 10 ar tane lem yelid çekseniz olurmu diye sordum.aydınlatabildim mi
KIZLAR TUBA nın tefricesi kaç tane kaldıı haberi olan var mı bende okuyabilirim
Günaydın Kızlar,
herkeeeesss iyidir inşAllah.. aslında hafta sonu okumaya çalıştım ama maşaAllah diyorum..
aklımda kaldığınca.. 2 yeni arkadaşımız katılmış aramıza, hoşgeldiniz kızlar, sefalar getirdiniz.. Gönlünüze göre olsun herşeyy..
* Meraaall nasıl özendim eyüp sultana gidişinize derken Zeynep'lerde gitmiş iki kere özendim.. bende çok isterim gitmeyi ama eşimi o kalabalığa götürebilme imkanım olmaz, hiç hoşlanmaz yoğunluktan..( ben işte öünümüzdeki hafta sonuna iftar vaktinde sultanahmetde olalım diye ısrar ediceğim ya bakalım.. Allah tümm ettiğiniz duaları, niyetleri inşAllah hayırlısıyla kabul eder..
*Dideemm, bu doktorun sezeryan anlayışı beni sanırım başka bir doktora gitmeye yönlendirecek ama bu doktorla başladım onunla devam etmeyi çok istiyorum da beni yüreklendirmesi gerekirken sürekli bir sezeryen hayranlığı var, zaten netde araştırdım yazıyor ki çatı muayenesi türkiyede son yıllarda meşhur oldu diyor, doğum anında görmeden çatı darlığı belli olmazmış, sezeryan bahanesidir diyor ben zaten çatı muayenesi olmak falanda istemiyorum yine dedi yapıcağız diye.. yurtdışında sıkıntı yoksa doğumun başlaması beklenirmiş eğer normal gelmiyorsa acil sezeryen yapılırmış ki kadınlar bazı hormonları sadece doğum esnasında salgılarlarmış salgılasınlar diye ama benim doktor daha ortada bişey yok sezeryanda sezeryen.. Hayırlısı Allah tan hepimiz için..
*Burcu sana 2000 adet tesbih çektim sen bunları al benden ben okudukça yazıcam kısmetse..
canlarııııııımmmmmmmmm
ballarımmmmmmmmmmm
hakkınızı helal edin...ben bugün doktora gidemedim..sahurda belim tuttu, ne eğildim ne doruldum ..öğlene kadar yattım..şimdi kendime geldim oturuyorum ve hemen topiğe girdimçok çok özür diliyorum hepinizden hakkınızı helal edin...
eşimin sonuçları bugün çıkmış..Allah nasip ederse yarın gidiyorum inşallah bir engel çıkmaz hayırlısıyla
beni merak etmişsiniz ..canlarım..aklıma geldi..ama inan şimdi kaynar su tuttum belime ( bu sıcakta ) biraz iyi oldum şükür
ben sizi çok seviyorum
ben geldim.yumoşlarım büyümüş teyzeleriçok heyecanlandım bugün.sanki bebeğimi görüyorum ekranda.hani hamile olanlar yazıyor ya kocaman olmuş diye.işte benimde kocamaaaaaaaaaaan olan 5-6 yavrum var içerde bi hoş oldum valla.en büyüğü 21mm olmuş.dr olmuş bunlar dedi.genede bikaç gün daha bekleyelim dedi.iğnenin dozunu azalttı.çarşamba tekrar gitcem kontrole.muhtemelen cuma toplarız ama o gün netleştiririz dedi.
tatlım bir 10da bana yaz okudum bile Rabbim kabul etsin inşcanım dideme doğumun kolay olması için fetih okuyacağız(sündüzün ve aylinin doğumlarıda yaklaştı) ben lem yelid başladım yumurta toplamaya kadar onu kendim okuyayım sonra tefriciye başlayayım transfere kadar beraber okuruz hem o arada kızların duaları biter dedim.ama çok kişinin duası olsun diyede 10 ar tane lem yelid çekseniz olurmu diye sordum.aydınlatabildim mi
Ne muhabbet ne muhabbet valla çocukla uğraşıyım sizin konuşmalarımı okiyim bilemedim yetiştiremedim valla bıraktım artık amann çenesi düşükler siziii :))) ben burda meme kavgası yapıyorum siz konuşunda durun bakalım allah sizede versin böle evlat da uğraşın emiii
Gece uykulu olduğu için anlamadı selim paşamız cuk cuk emdi sabahda şu saatte kadar kavga ediyoruz ama hiç duymadığım ses tonlamalarını duyuyorum çok zoruna gidiyo bana niye meme verdin diye ayy çok gülüyorum o haline :)) alışcak ama az kaldı,.
Aslı'cığın kuzeni vefat etmiş yeni gördüm valla allah rahmet eylesin sizlere ve ailsine sabır versin şu mübarek ay da kavuştu rabbime mekanı cennt olsun inşallah..
Dualar dağıtılmış ama ben şuanlık okuyamıyorum çarşamba dan sonra okumak üzere; Didem Aylin ve Sündüz'e fetih süresi..
Aslı'cım senden yasin almıştım onu da çarşamba dan sonra okurum bebeğim habrrin olsun..
Tuba'ya tefriciye okurum ama sayı fazla olmasın bi listesini yayınlasın ona göre alayım bende..
anam sizde hiç vicdan merhamet yokmu ayol bu ne kadar sayfa oku oku bitiremedim tubişim duanı okudum rabbim kabul etsin inş.
Gunaydin kizlar ....
Ben doktordayim biraz canim sikkin bebegim gecen sefer 5gun ondeydi bu sefer tam gununde cikti doktor normmal dedi ama ben igneler yetersizmi geliyo acaba diye icim icimi yemeye basladi tahlil verdim bekliyorum bakalim dua edin bize...
Tubacim yuz adet tefriciyeni okudum....
Çok sağol canım Allah razı olsun.
Çok teşekkür ederim canım inş korktugun hiçbir şey olmaz busefer melegini kucağına alırsın.
BURCU benden de 100 tane lem yelid al.cok az ama maksat eksik olmayayım
Şimdi tefriciyelerimi hesapladim 1000 tane kalmış yarın 500 öbür gün 500okuyunca bitecek inş
Bide cansu ve duygu ya dualarinizi okuyunca okudum diye yazın demişsin,ben hiç okudum yazmıyorum ama günü gününe okuyorum.bilginize...
Tuba'ya tefriciye okurum ama sayı fazla olmasın bi listesini yayınlasın ona görealayım bende..
1700 tane okudum okursam yazarım
çido sen anlatınca gözümün önüne geldi şimdi hallerin kıyamma..ama olsun alışsın anne sütü onun için ilac gibi şimdi
canım Allah razı olsun lem yelid okurum demişsın..
Iyi iyi artık topiğe gelebiliyorsun. :))))) öpüyorum sizi maşallah size
Kızlar iyi geceler. Felaket bir başağrısıyla eve geldim zaten işte ağrıyordu akşam daha da arttı neyse geldim eve yemek yedim eşim bişiler aldı eve olan kadar yemek vardı ben yerim bişiler dedim kabul etmedi öğlende az yemiştim neyse onu yedim ağrım kesici aldıkm yattım 1 saat uyumuşum kalktım sersem gibiydim biraz baş ağrım hala vardı ama yemek yapmam lazımdı yarına karnıyarık yaptım mutfağı topladım filan. Ancak oturdum işte. Şimdi abdest alıp öncelikle topiğin dualarını bitiricem benim tefriciyelerden onlar kalmuıştı hftasonu da vakit bulamadım meryem duamı okuyayım malum hiç ara vermemem lazım. Yarın işim yok biraz ütüm var onları yapınca ful Burcu ve Tubanın dualarını okucam. 300 demiştim Tubaya iki günde biter akşamdan akşama okuyabiliyorum lem yelidde var ya Burcu'nun. Zeynebin'de lem yelid varmış ona da okurum okuyabildiğim kadar. Şimdi yeni durduğum yerde tek başımayım kütüphanede öğrenci geliyordu filan burada öğlen erken gelip kapımı kapatıpta okuyabilirim tefriciye olmaz da lem yelidi başım açık okuyabilirim sanırım zaten dua kitabım ve başörtüm okulda kalmış meryemi de kurandan okucam öbüründe meryem yok zaten. Daha kendime d elem yelid başlıcam kendim okuyayım diyorum ne kadar başarılı olursam artık. Haftaya başlarım sanırım.
Ya görmemişim dün giremedim okuyabilirsin daha baya var Allah bebeğini hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.
Zeynepcim ben de okurum 100 tane al benden az oldu ama bilseydim tefriciyeye baslamazdim acelesi yoktu nasıl olsa
Hemen bitireyim de sana başlayalım
Canım daha var baya lista yaptım ama pcde ben telden yazıyorum .
valla tatlıcım bence doktor normal doğumda zaman kaybı oluyo diye direkt kasap misali yatırıyo masayaçatal muayenesini bile daha benden istemedi doktor sana çok erken daha doğumuna bayaa var canım yönlendirmek istemem ama bence başka doktor araştır sen herşeyi yeniden isteyecek şimdi biliyorum bende çok doktor değiştirdim ama önemli olan senin ve bıdığının sağlıklı normal yollardan olması bi mecburiyet yoksa
tabi bence tatlım benim fikrim sen ne güzel yapmışsın bak araştırmayı bana saçma geldi Rabbim sonuçta bünyemizi normal doğum için hazırlamış normali o zorunluluk olmadıkça sırf işlerine öyle geliyo diye sezeryan saçma
tatlıcım benim kardeşimde aynı çok ağırıyo beli bu aralar soğuk sumu içiyon kız yoksa iftarda sahurda terli terlidikkat et canımcım kendine geçmiş olsun çok bu arada eğer iltihap varsa sende sıcak iltihabı yayıyormuş canım haberin olsun
ah zeynebim maşallahherşey yolunda ne güzel çok seviniyorum hayırlı haberlerini alınca ameliyat falan derken bak çoğunu bitirdin yolun tatlım Rabbim en kısa zamanda tamamınada erdirsin inşallah canımcım
tatlım bir 10da bana yaz okudum bile Rabbim kabul etsin inş
şimdiden sağol tatlım ağzına yüreğine sağlık
ok...
benden sana 10 tane lemyelid okundu bil...
Amaaannn dert ettiğin şeye bak, Burada Allah ın izniyle tefriciyenide okuruz bak hepimiz hızlanıyoruz.. seda ezberledi tefriciyeyi, ben hızlandırdım 200 almaya başladımokuruz kısmet olsun yeter ki inşAllah..
O zaman Burcum un niyeti lem yelidde kısmetse ağustos 1 e kadar 32,000 olmuş onun onu da tamamlarız hayırlısıyla, (10.000den sonra dilimizde dolaşmıyormuş zaten) bende sana geçiyorum okuruz hayırlısıyla sen 4 günde tamamlansın istiyorsun sanırım di mi? Ben o zaman kısmetse okuyabildiğim kadar başlıyorum bu akşam evde okumaya bildiririm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?