Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

hehe sıkıştıırn tabiiiyanaklar aldı basını gidiyooo ama iki kişi zor sarılırsınız bize biz çokkkk büyüdük teyzesi toptum tombalak oldum kocam ban gülüyo bi oturup kalkışım var tosbiğim diyo adam kendi göbeğine bakmadan

sende deseydin hadi bende bebek var sende ne var,verirsin doğumdan sonra hiç veremezsen çoçuk yürümeye başlayınca peşine koşturmaktan verirsin

sende deseydin hadi bende bebek var sende ne var,verirsin doğumdan sonra hiç veremezsen çoçuk yürümeye başlayınca peşine koşturmaktan verirsin

inş verebilirim yoksa bebşimle nasıl ilgilencem böle tostoparlakbiz tam i baskül ailesiyiz canım zaten kilolar vardı şimdi katlandı ama bebek normal kilo gibi değil ya 11 kilo alsam her yeriem dağılırdı kocaman göbüş olunca yer çekimine karşı ağır gelio sanırım

Ne muhabbet ne muhabbet valla çocukla uğraşıyım sizin konuşmalarımı okiyim bilemedim yetiştiremedim valla bıraktım artık amann çenesi düşükler siziii :))) ben burda meme kavgası yapıyorum siz konuşunda durun bakalım allah sizede versin böle evlat da uğraşın emiii

Gece uykulu olduğu için anlamadı selim paşamız cuk cuk emdi sabahda şu saatte kadar kavga ediyoruz ama hiç duymadığım ses tonlamalarını duyuyorum çok zoruna gidiyo bana niye meme verdin diye ayy çok gülüyorum o haline :)) alışcak ama az kaldı,.

Aslı'cığın kuzeni vefat etmiş yeni gördüm valla allah rahmet eylesin sizlere ve ailsine sabır versin şu mübarek ay da kavuştu rabbime mekanı cennt olsun inşallah..
Dualar dağıtılmış ama ben şuanlık okuyamıyorum çarşamba dan sonra okumak üzere; Didem Aylin ve Sündüz'e fetih süresi..
Burcu'cuğuma lem yelid 2000 tane okurum..
Zeynepcim 1000 tane de sana okurum..
Aslı'cım senden yasin almıştım onu da çarşamba dan sonra okurum bebeğim habrrin olsun..
Tuba'ya tefriciye okurum ama sayı fazla olmasın bi listesini yayınlasın ona göre alayım bende..
Başka kaçırdığım var mı ki kızlar ?
Onlara da okurum benimde katkım olsun..

nkeyifler yerinde masalalh selim bey alışşsın doğal beslenmeye en güzeli o ama ii yapıosun diretmekle yoksa çok zor olurdu hemde o maamları boşuna yicek ne gerek var helal sana

Kızlar iyi geceler. Felaket bir başağrısıyla eve geldim zaten işte ağrıyordu akşam daha da arttı neyse geldim eve yemek yedim eşim bişiler aldı eve olan kadar yemek vardı ben yerim bişiler dedim kabul etmedi öğlende az yemiştim neyse onu yedim ağrım kesici aldıkm yattım 1 saat uyumuşum kalktım sersem gibiydim biraz baş ağrım hala vardı ama yemek yapmam lazımdı yarına karnıyarık yaptım mutfağı topladım filan. Ancak oturdum işte. Şimdi abdest alıp öncelikle topiğin dualarını bitiricem benim tefriciyelerden onlar kalmuıştı hftasonu da vakit bulamadım meryem duamı okuyayım malum hiç ara vermemem lazım. Yarın işim yok biraz ütüm var onları yapınca ful Burcu ve Tubanın dualarını okucam. 300 demiştim Tubaya iki günde biter akşamdan akşama okuyabiliyorum lem yelidde var ya Burcu'nun. Zeynebin'de lem yelid varmış ona da okurum okuyabildiğim kadar. Şimdi yeni durduğum yerde tek başımayım kütüphanede öğrenci geliyordu filan burada öğlen erken gelip kapımı kapatıpta okuyabilirim tefriciye olmaz da lem yelidi başım açık okuyabilirim sanırım zaten dua kitabım ve başörtüm okulda kalmış meryemi de kurandan okucam öbüründe meryem yok zaten. Daha kendime d elem yelid başlıcam kendim okuyayım diyorum ne kadar başarılı olursam artık. Haftaya başlarım sanırım.

Ya görmemişim dün giremedim okuyabilirsin daha baya var Allah bebeğini hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.

Zeynepcim ben de okurum 100 tane al benden az oldu ama bilseydim tefriciyeye baslamazdim acelesi yoktu nasıl olsa
Hemen bitireyim de sana başlayalım
KIZLAR TUBA nın tefricesi kaç tane kaldıı haberi olan var mı bende okuyabilirim

Canım daha var baya lista yaptım ama pcde ben telden yazıyorum .

valla tatlıcım bence doktor normal doğumda zaman kaybı oluyo diye direkt kasap misali yatırıyo masaya çatal muayenesini bile daha benden istemedi doktor sana çok erken daha doğumuna bayaa var canım yönlendirmek istemem ama bence başka doktor araştır sen herşeyi yeniden isteyecek şimdi biliyorum bende çok doktor değiştirdim ama önemli olan senin ve bıdığının sağlıklı normal yollardan olması bi mecburiyet yoksa
tabi bence tatlım benim fikrim sen ne güzel yapmışsın bak araştırmayı bana saçma geldi Rabbim sonuçta bünyemizi normal doğum için hazırlamış normali o zorunluluk olmadıkça sırf işlerine öyle geliyo diye sezeryan saçma

tatlıcım benim kardeşimde aynı çok ağırıyo beli bu aralar soğuk sumu içiyon kız yoksa iftarda sahurda terli terli dikkat et canımcım kendine geçmiş olsun çok bu arada eğer iltihap varsa sende sıcak iltihabı yayıyormuş canım haberin olsun

ah zeynebim maşallah herşey yolunda ne güzel çok seviniyorum hayırlı haberlerini alınca ameliyat falan derken bak çoğunu bitirdin yolun tatlım Rabbim en kısa zamanda tamamınada erdirsin inşallah canımcım

tatlım bir 10da bana yaz okudum bile Rabbim kabul etsin inş

şimdiden sağol tatlım ağzına yüreğine sağlık

anam sizde hiç vicdan merhamet yokmu ayol bu ne kadar sayfa oku oku bitiremedim tubişim duanı okudum rabbim kabul etsin inş.

Çok sağol canım Allah razı olsun.

Çok teşekkür ederim canım inş korktugun hiçbir şey olmaz busefer melegini kucağına alırsın.

BURCU benden de 100 tane lem yelid al.cok az ama maksat eksik olmayayım
Şimdi tefriciyelerimi hesapladim 1000 tane kalmış yarın 500 öbür gün 500okuyunca bitecek inş

Bide cansu ve duygu ya dualarinizi okuyunca okudum diye yazın demişsin,ben hiç okudum yazmıyorum ama günü gününe okuyorum.bilginize...

tubi Allah razı olsun canım..

Tatlım senin tafriciyeler için bir liste yap.yarın herkes kendini kontrol etsin, unuttuğun gözden kaçırdığın var mı bir bakalım, ona göre tamamlarsın..bazen fazla oluyor çünkü..gerçi geçmişi daha okumadım belki liste yapmişsındır

çido sen anlatınca gözümün önüne geldi şimdi hallerin kıyamma..ama olsun alışsın anne sütü onun için ilac gibi şimdi
canım Allah razı olsun lem yelid okurum demişsın..
Iyi iyi artık topiğe gelebiliyorsun. :))))) öpüyorum sizi maşallah size

canıııııııım allah razı olsun beni düşündüğün için ama senin işin başından aşkın zaten sıkıştırma kendini.bana 10 tane bile okusan yetr.inşallah bi aksilik çıkmazsa yumurta toplama işlemi cuma.o zamana kadar bitiririm inşallah.27000 oldu çok şükür.okuyunca haber edersen sevinirim

burcuuuuuuuuuuuu nasılsın görüşmeyeli?neler yaptın bakalım?

çok sağol canım şimdiden

az ne demek canım.duan bulunsun yeter.şöyle arkası sağlam gideyim opuya giderken :)

seninde ağzına sağlık canım :)

Allah razı olsun canım çok sağol.4 gün meselesi değilde yumurta toplamadan önce bitsin istiyorum.transfer içinde tefriciye başlıcam inşallah.dr cumaya toplarız dediği için 4 gün dedim.şimdiden 27456 oldu bile :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…