Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

burcuuuuuuuuuuuu nasılsın görüşmeyeli?neler yaptın bakalım?

zeyno gece kuşu nasılsın? yatmadan bende bir göz atayım dedim..
keşke lem yelid'i daha erken haber verseydin şimdiye bitirirdik..neyse balım bende sana çeker yazarım cumaya kadar inşallah

bende valla deli gibi ütü yaptım ifterden sonra ama bitti çok şükür yarın Allah nasip ederse hast gidicem eşimin sonuçlarını almak için biliyosun zaten -

sen nasılsın?

heyecanlı,ürkek,korkak...bende 2 gündür niyetleniyorum ütü yapmaya.birikti epey.bitireyim transferden önce diyorum ama içimden hiç bişey yapmak gelmiyor napim.iyice serdim.dr gidip geliyorum öğle oluyo zaten sonra tv,pc akşam iyi kötü bi iftar sofrası kuruyorum kadar işte.yarın oruç oruç yol senide yoracak.inşallah hayırlı sonuçlar alırsında kuş gibi uça uça gelirsin.bende erkenden kalkıp pazara gitmek istiyorum kadıköye.bir iki bişey alıp kafa dağıtasım var ama eşimden korkumdan bişey diyemedim.şurda 10 gün yatacan otur oturduğun yerde diyor bi yere gidicem dediğimde bende kendimi yormak istemiyorum ama dolaşıp kafa dağıtmakta iyi geliyor.ne yapsam ki?

Kod:

nilda yı bende beğendim ama kk da bi sitede bu kelimeniin cennet bahçesinde bekleyen melek değil, ispanyolca, savaşa hazır kadın, kadın asker demek olduğu yazıyıor.

anammm demek ölee.halbuki bende çok sevmiştimmm

ben hiç beğenmedim anlamı güzel olabilir ama, sanki bi almanın adıymış gibi türk ismi gibi gelmedi

hans ve nilda gibi yani

canım 4 günde beiter inşallah şimdi ben benimkine biraz ara vereyim sana okuyayım inşallah..
ayyy süper olurdu ben lise de çalıştım..zorluklarını bilirim..güzel yanlarıda var tabisim :))

ALLAH razı olsun canım..

gecmiş olsun tatlım....bana 3000 daha yaz okudum toplam 5000 oldu canım..

Allah razı olsun canımm..Rabbim evladına çok güzel ve bol bereketli bir ömür verisn inşallah

1. cumaya kadar Tuba ya tefriciye okunacak
2. cumaya kadar zeynep'e lem yelid çekilecek
3. 1 ağustasa kadar bana lem yelid çekilecek
4. Zeynebin transfer hadtasın da tefriciye okunacak tarih belli değil daha başlanmadı

aydınlandın mı

Zeynep ve Burcu canlarım fırsat buldukça sizin için lem yelid çekicem sayıyı bildiririm Tuba canım 500 tefriciiyeyi de tamamladım Rabbim gönlünün muradını nasip etsin inşallahhh

Allah razı olsun canım ..Rabbim ruhuna huzur versin acını dindirsin inşallah..kötü günler geride kalsın hemencecik..

KIZLAR TUBA nın tefricesi kaç tane kaldıı haberi olan var mı bende okuyabilirim

canım ben yazdım liste yayınla diye bakalım yarın liste yayınlarsa ona göre tamamlarız

kıslaaaarrrrr bugün ovulasyon testine başladım ikinci çizgi silikti bir kaç güne koyulaşır herhalde

ovv haydi bol bereketli olsun özlem..çok koyu olmasını beklemeden halvete başla..bir boş bir dolu değerlendir günleri

canım niye bu kadar başın ağrıdı tatlım..sen bu izin işine kafana çok taktın sanırım..ama hiç umduğun gibi olmayacak bence herşey yolunda gidecek..çok çok hastane sana 20 +20 gün rapor verir..lem yelid'e başlayınca yaz da yardım edelim tatlım inşallah

didemim soğuk su içmedim de sanırım terli terli rüzgara oturdum ondan evet hem iltihap vardı ama nerdeyse bitti hamdolsun..bide bel kaslarım kasılıyor ama nasıl bir kasılma taş gibi oluyor..sıcak su ve kas gevşetici işe yarıyor...hamdolsun bu günlerime daha kötü günlerde gecirdim ben bu belim yüzünden..Allah razı olsun canım ..

zeynebim bence çık dolaş..transferden sonra zaten eve kapanacaksın..hem sana da bir değişiklik olur..bayılırım ben pazar gezmeye..
canım aslında yarın otobüsle gidecektim, ama sağolsın eşimin bir arkadaşı bizim arabayla beni ve hanımını götürecek..çok mutlu oldum..çünkü hava sıcak kesin dilim damağım kururdu

LEM YELİD LİSTESİ'nin son hali

ben: 10.000
sekerkız tuğba: 5000
sündüz: 3000
meral: 1000
disem :1050
seda: 600
nazan: 4000
gül82: 5000
özlem: 1000
tümay: 3000
bedriye: 2000
tuba fb : 100
çiğdem: 2000
bircan :1000

TOPLAM : 38.750

unuttuklarım var mı?

bir daha yazmak istiyorum sizin başlama duası okumanıza gerek yok , ben okudum canlarım sadce niyet edin yeter..

hayırlı ve sağlıklı bir evlad sahibi olmak için 1 ağustosa kadar okuyacağım inşallah

ALLAH HEPİNİZDEN BİN KERE RAZI OLSUN

zeynepcim ben çıkıyorum iyi geceler canım. sanırım duygu'da buralarda sana da iyi geceler..yarın görüşürüz inşallah..
hayırlı sahurlar

benide yazcanım 1000 tane okurum

çok iyi olmuş canım.Allah razı olsun arkadaşından da eşinden de zaten belin ağrıyor otobüsle iyice artardı.
SEDA ya bende yazacaktım atlamışım.son zamanlarda bendede baş ağrısı sıklaştı.bende stresten olduğunu düşünüyorum.seda da bi başlasaydı keşke.yalan yok ben rapor yüzünden çok gerildim şimdi ona göre çok çok rahatım şükürler olsun.oda izin konusuna çok kafayı taktı.başlayıp akışına bırakmaya başlasa yavaş yavaş azalır ağrılar(benim öyle oldu)diye düşünüyrum.Allah ım şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine,en sevdiği kullarının hatrına hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…