- 12 Eylül 2012
- 1.118
- 27
- 93
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #33.961
canım bende 10 tane okudum RABBİM kabul etsin İNŞALLAH.
Allah razı olsun canım çok sağol.4 gün meselesi değilde yumurta toplamadan önce bitsin istiyorum.transfer içinde tefriciye başlıcam inşallah.dr cumaya toplarız dediği için 4 gün dedim.şimdiden 27456 oldu bile :)
burcuuuuuuuuuuuu nasılsın görüşmeyeli?neler yaptın bakalım?
zeyno gece kuşu nasılsın? yatmadan bende bir göz atayım dedim..
keşke lem yelid'i daha erken haber verseydin şimdiye bitirirdik..neyse balım bende sana çeker yazarım cumaya kadar inşallah
bende valla deli gibi ütü yaptım ifterden sonra ama bitti çok şükür yarın Allah nasip ederse hast gidicem eşimin sonuçlarını almak için biliyosun zaten -
sen nasılsın?
amin canım.allah razı olsun.allah ım oğluşunun sefasını sürdürsün inşallah.kçtü gününü göstermesin
zeyno gece kuşu nasılsın? yatmadan bende bir göz atayım dedim..
keşke lem yelid'i daha erken haber verseydin şimdiye bitirirdik..neyse balım bende sana çeker yazarım cumaya kadar inşallah
canım ben diyordum ya okuyucam ama ne okuyayım diye.işte siz özlemle konuşunca hah dedim bende okuyayım.Allah razı olsun o yazmış ya şöyle başlanır diye bende başlayıverdim işte cuma günü.dediğim gibi son gücümle bitirmeye çalışıcam inşallah.siz canınızı sıkmayın :) gücünüzü tefriciyeye saklayın
Kod:
nilda yı bende beğendim ama kk da bi sitede bu kelimeniin cennet bahçesinde bekleyen melek değil, ispanyolca, savaşa hazır kadın, kadın asker demek olduğu yazıyıor.
ben hiç beğenmedim anlamı güzel olabilir ama, sanki bi almanın adıymış gibi türk ismi gibi gelmedi
keşke tatlım inan bende çok isterdim senle yakın olmayı.tayin iste sen bizim okula en iyisi :) gerçi lise açmaz şimdi seni :)
tatlım dediğim gibi daha 4 günüm var.bitiririm inşallah.sadece kişi sayısı fazla olsun herkesin duası olsun diye 10 ar tane okurmusunuz dedim ama kızlardn ses çıkmadı.sanada hayırlı iftarlar
ALLAH razı olsun canım..
gecmiş olsun tatlım....bana 3000 daha yaz okudum toplam 5000 oldu canım..
evet demi almanca gibi sanki...
yahu benişm kafa giti iyice..ben ne çok şey kaçırmışım..ya ben tuba ya 50 tane tefriciye okurum haber ver dedim daha ses yok...dideme ne zaman başladık???sana da tefriciye miydi?? biri beni derhal aydınlatsın:))))))))))şuan çıldırmak üzereyim..siz bunları konuşurken ben nerdeydim:))
bende cekerim canım yarın baslarım cumaya dek yazarım toplam ne kadar cektiğimi :)
çok sağol canım.allah senide sevdiceğine kavuştursun inşallah
çok sağol canım.allah senide sevdiceğine kavuştursun inşallah
Zeynep ve Burcu canlarım fırsat buldukça sizin için lem yelid çekicem sayıyı bildiririmTuba canım 500 tefriciiyeyi de tamamladım Rabbim gönlünün muradını nasip etsin inşallahhh
KIZLAR TUBA nın tefricesi kaç tane kaldıı haberi olan var mı bende okuyabilirim
kıslaaaarrrrr bugün ovulasyon testine başladım ikinci çizgi silikti bir kaç güne koyulaşır herhalde
Kızlar iyi geceler. Felaket bir başağrısıyla eve geldim zaten işte ağrıyordu akşam daha da arttı neyse geldim eve yemek yedim eşim bişiler aldı eve olan kadar yemek vardı ben yerim bişiler dedim kabul etmedi öğlende az yemiştim neyse onu yedim ağrım kesici aldıkm yattım 1 saat uyumuşum kalktım sersem gibiydim biraz baş ağrım hala vardı ama yemek yapmam lazımdı yarına karnıyarık yaptım mutfağı topladım filan. Ancak oturdum işte. Şimdi abdest alıp öncelikle topiğin dualarını bitiricem benim tefriciyelerden onlar kalmuıştı hftasonu da vakit bulamadım meryem duamı okuyayım malum hiç ara vermemem lazım. Yarın işim yok biraz ütüm var onları yapınca ful Burcu ve Tubanın dualarını okucam. 300 demiştim Tubaya iki günde biter akşamdan akşama okuyabiliyorum lem yelidde var ya Burcu'nun. Zeynebin'de lem yelid varmış ona da okurum okuyabildiğim kadar. Şimdi yeni durduğum yerde tek başımayım kütüphanede öğrenci geliyordu filan burada öğlen erken gelip kapımı kapatıpta okuyabilirim tefriciye olmaz da lem yelidi başım açık okuyabilirim sanırım zaten dua kitabım ve başörtüm okulda kalmış meryemi de kurandan okucam öbüründe meryem yok zaten. Daha kendime d elem yelid başlıcam kendim okuyayım diyorum ne kadar başarılı olursam artık. Haftaya başlarım sanırım.
valla tatlıcım bence doktor normal doğumda zaman kaybı oluyo diye direkt kasap misali yatırıyo masayaçatal muayenesini bile daha benden istemedi doktor sana çok erken daha doğumuna bayaa var canım yönlendirmek istemem ama bence başka doktor araştır sen herşeyi yeniden isteyecek şimdi biliyorum bende çok doktor değiştirdim ama önemli olan senin ve bıdığının sağlıklı normal yollardan olması bi mecburiyet yoksa
tabi bence tatlım benim fikrim sen ne güzel yapmışsın bak araştırmayı bana saçma geldi Rabbim sonuçta bünyemizi normal doğum için hazırlamış normali o zorunluluk olmadıkça sırf işlerine öyle geliyo diye sezeryan saçma
tatlıcım benim kardeşimde aynı çok ağırıyo beli bu aralar soğuk sumu içiyon kız yoksa iftarda sahurda terli terlidikkat et canımcım kendine geçmiş olsun çok bu arada eğer iltihap varsa sende sıcak iltihabı yayıyormuş canım haberin olsun
ah zeynebim maşallahherşey yolunda ne güzel çok seviniyorum hayırlı haberlerini alınca ameliyat falan derken bak çoğunu bitirdin yolun tatlım Rabbim en kısa zamanda tamamınada erdirsin inşallah canımcım
tatlım bir 10da bana yaz okudum bile Rabbim kabul etsin inş
şimdiden sağol tatlım ağzına yüreğine sağlık
heyecanlı,ürkek,korkak...bende 2 gündür niyetleniyorum ütü yapmaya.birikti epey.bitireyim transferden önce diyorum ama içimden hiç bişey yapmak gelmiyor napim.iyice serdim.dr gidip geliyorum öğle oluyo zaten sonra tv,pc akşam iyi kötü bi iftar sofrası kuruyorum kadar işte.yarın oruç oruç yol senide yoracak.inşallah hayırlı sonuçlar alırsında kuş gibi uça uça gelirsin.bende erkenden kalkıp pazara gitmek istiyorum kadıköye.bir iki bişey alıp kafa dağıtasım var ama eşimden korkumdan bişey diyemedim.şurda 10 gün yatacan otur oturduğun yerde diyor bi yere gidicem dediğimdebende kendimi yormak istemiyorum ama dolaşıp kafa dağıtmakta iyi geliyor.ne yapsam ki?
ismin ne canım bu arada
benide yazcanım 1000 tane okurumlem yelid listesi'nin son hali
ben: 10.000
sekerkız tuğba: 5000
sündüz: 3000
meral: 1000
disem :1050
seda: 600
nazan: 4000
gül82: 5000
özlem: 1000
tümay: 3000
bedriye: 2000
tuba fb : 100
çiğdem: 2000
bircan :1000
toplam : 38.750
unuttuklarım var mı?
Bir daha yazmak istiyorum sizin başlama duası okumanıza gerek yok , ben okudum canlarım sadce niyet edin yeter..
Hayırlı ve sağlıklı bir evlad sahibi olmak için 1 ağustosa kadar okuyacağım inşallah
allah hepinizden bin kere razı olsun
Allah razı olsun canım ..Rabbim ruhuna huzur versin acını dindirsin inşallah..kötü günler geride kalsın hemencecik..
canım ben yazdım liste yayınla diye bakalım yarın liste yayınlarsa ona göre tamamlarız
ovv haydi bol bereketli olsun özlem..çok koyu olmasını beklemeden halvete başla..bir boş bir dolu değerlendir günleri
canım niye bu kadar başın ağrıdı tatlım..sen bu izin işine kafana çok taktın sanırım..ama hiç umduğun gibi olmayacak bence herşey yolunda gidecek..çok çok hastane sana 20 +20 gün rapor verir..lem yelid'e başlayınca yaz da yardım edelim tatlım inşallah
didemim soğuk su içmedim de sanırım terli terli rüzgara oturdum ondan evet hem iltihap vardı ama nerdeyse bitti hamdolsun..bide bel kaslarım kasılıyor ama nasıl bir kasılma taş gibi oluyor..sıcak su ve kas gevşetici işe yarıyor...hamdolsun bu günlerime daha kötü günlerde gecirdim ben bu belim yüzünden..Allah razı olsun canım ..
zeynebim bence çık dolaş..transferden sonra zaten eve kapanacaksın..hem sana da bir değişiklik olur..bayılırım ben pazar gezmeye..
canım aslında yarın otobüsle gidecektim, ama sağolsın eşimin bir arkadaşı bizim arabayla beni ve hanımını götürecek..çok mutlu oldum..çünkü hava sıcak kesin dilim damağım kururdu
zeynepcim ben çıkıyorum iyi geceler canım. sanırım duygu'da buralarda sana da iyi geceler..yarın görüşürüz inşallah..
hayırlı sahurlar
Bende yatıyom kuzular iyiy geceler tavsanım beni bekler :)
sanada iyi geceler canım.şimdilik tavşanla idare et seneye sevdiğine sarılarak uyursun inşallah
4 senedir tavsanımla yatıyom alıstım kız bıdıga bırakamıyom töbe töbe 28 yasındaki kızne hallerde :) insalalh canım insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?