- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #33.981
kesin hediyedir de ondan :) benim eşimde ilk evlendiğimiz sene sevgililer gününde tavşan almıştı bana :)
nkeyifler yerinde masalalh selim bey alışşsın doğal beslenmeye en güzeli oama ii yapıosun diretmekle yoksa çok zor olurdu hemde o maamları boşuna yicek ne gerek var helal sana
çido sen anlatınca gözümün önüne geldi şimdi hallerin kıyamma..ama olsun alışsın anne sütü onun için ilac gibi şimdi
canım Allah razı olsun lem yelid okurum demişsın..
Iyi iyi artık topiğe gelebiliyorsun. :))))) öpüyorum sizi maşallah size
canıııııııım allah razı olsun beni düşündüğün için ama senin işin başından aşkın zaten sıkıştırma kendini.bana 10 tane bile okusan yetr.inşallah bi aksilik çıkmazsa yumurta toplama işlemi cuma.o zamana kadar bitiririm inşallah.27000 oldu çok şükür.okuyunca haber edersen sevinirim
Canım sana da tavsiyem şimdiden meme uçlarına krem fln sür ve kesinlikle doğru emİrmeyi öğren sonra çatlak olmasın tatlım ben çektim sizler çekmeyin.. Bebişler doğal beslensin..
Önceden sağıyordum o uyurken vaktim olmuyorsu şimdi emerken uyuyor daa işim olmuyk geliyorum işte fırsat buldukça canım benim.. Hem özledim artkk şöleeee muhabbet etmeyi yahuu..
Okudum canım benim rabbim yüzüne gülsün inşallah..
canım ben diyordum ya okuyucam ama ne okuyayım diye.işte siz özlemle konuşunca hah dedim bende okuyayım.Allah razı olsun o yazmış ya şöyle başlanır diye bende başlayıverdim işte cuma günü.dediğim gibi son gücümle bitirmeye çalışıcam inşallah.siz canınızı sıkmayın :) gücünüzü tefriciyeye saklayın
ovv haydi bol bereketli olsun özlem..çok koyu olmasını beklemeden halvete başla..bir boş bir dolu değerlendir günleri
Allah razı olsun canım çok sağol.4 gün meselesi değilde yumurta toplamadan önce bitsin istiyorum.transfer içinde tefriciye başlıcam inşallah.dr cumaya toplarız dediği için 4 gün dedim.şimdiden 27456 oldu bile :)
Çok sağol canım Allah razı olsun.
Çok teşekkür ederim canım inş korktugun hiçbir şey olmaz busefer melegini kucağına alırsın.
BURCU benden de 100 tane lem yelid al.cok az ama maksat eksik olmayayım
Şimdi tefriciyelerimi hesapladim 1000 tane kalmış yarın 500 öbür gün 500okuyunca bitecek inş
Bide cansu ve duygu ya dualarinizi okuyunca okudum diye yazın demişsin,ben hiç okudum yazmıyorum ama günü gününe okuyorum.bilginize...
Allah razı olsun canım çok sağol.4 gün meselesi değilde yumurta toplamadan önce bitsin istiyorum.transfer içinde tefriciye başlıcam inşallah.dr cumaya toplarız dediği için 4 gün dedim.şimdiden 27456 oldu bile :)
anammm demek ölee.halbuki bende çok sevmiştimmm
hans ve nilda gibi yani
canım 4 günde beiter inşallah şimdi ben benimkine biraz ara vereyim sana okuyayım inşallah..
ayyy süper olurdu ben lise de çalıştım..zorluklarını bilirim..güzel yanlarıda var tabisim :))
Allah razı olsun canımm..Rabbim evladına çok güzel ve bol bereketli bir ömür verisn inşallah
1. cumaya kadar Tuba ya tefriciye okunacak
2. cumaya kadar zeynep'e lem yelid çekilecek
3. 1 ağustasa kadar bana lem yelid çekilecek
4. Zeynebin transfer hadtasın da tefriciye okunacak tarih belli değil daha başlanmadı
aydınlandın mı
canım niye bu kadar başın ağrıdı tatlım..sen bu izin işine kafana çok taktın sanırım..ama hiç umduğun gibi olmayacak bence herşey yolunda gidecek..çok çok hastane sana 20 +20 gün rapor verir..lem yelid'e başlayınca yaz da yardım edelim tatlım inşallah
zeynebim bence çık dolaş..transferden sonra zaten eve kapanacaksın..hem sana da bir değişiklik olur..bayılırım ben pazar gezmeye..
canım aslında yarın otobüsle gidecektim, ama sağolsın eşimin bir arkadaşı bizim arabayla beni ve hanımını götürecek..çok mutlu oldum..çünkü hava sıcak kesin dilim damağım kururdu
çok iyi olmuş canım.Allah razı olsun arkadaşından da eşinden de zaten belin ağrıyor otobüsle iyice artardı.
SEDA ya bende yazacaktım atlamışım.son zamanlarda bendede baş ağrısı sıklaştı.bende stresten olduğunu düşünüyorum.seda da bi başlasaydı keşke.yalan yok ben rapor yüzünden çok gerildim şimdi ona göre çok çok rahatım şükürler olsun.oda izin konusuna çok kafayı taktı.başlayıp akışına bırakmaya başlasa yavaş yavaş azalır ağrılar(benim öyle oldu)diye düşünüyrum.Allah ım şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine,en sevdiği kullarının hatrına hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah
tamama canım istersen okurum 50 taneYa görmemişim dün giremedim okuyabilirsin daha baya var Allah bebeğini hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.
Zeynepcim ben de okurum 100 tane al benden az oldu ama bilseydim tefriciyeye baslamazdim acelesi yoktu nasıl olsa
Hemen bitireyim de sana başlayalım
Canım daha var baya lista yaptım ama pcde ben telden yazıyorum .
AMİN canım sen 10 dedin die 10 çektim daha çekerim yazarım sanaamin canım.Allah razı olsun.Allah ım oğluşunun sefasını sürdürsün inşallah.kçtü gününü göstermesin
AMİN canım sendende ALLAH razı olsunanammm demek ölee.halbuki bende çok sevmiştimmm
hans ve nilda gibi yani
canım 4 günde beiter inşallah şimdi ben benimkine biraz ara vereyim sana okuyayım inşallah..
ayyy süper olurdu ben lise de çalıştım..zorluklarını bilirim..güzel yanlarıda var tabisim :))
Allah razı olsun canımm..Rabbim evladına çok güzel ve bol bereketli bir ömür verisn inşallah
1. cumaya kadar Tuba ya tefriciye okunacak
2. cumaya kadar zeynep'e lem yelid çekilecek
3. 1 ağustasa kadar bana lem yelid çekilecek
4. Zeynebin transfer hadtasın da tefriciye okunacak tarih belli değil daha başlanmadı
aydınlandın mı
tamam canım..Allah razı olsun canım ..Rabbim ruhuna huzur versin acını dindirsin inşallah..kötü günler geride kalsın hemencecik..
canım ben yazdım liste yayınla diye bakalım yarın liste yayınlarsa ona göre tamamlarız
ovv haydi bol bereketli olsun özlem..çok koyu olmasını beklemeden halvete başla..bir boş bir dolu değerlendir günleri
canım niye bu kadar başın ağrıdı tatlım..sen bu izin işine kafana çok taktın sanırım..ama hiç umduğun gibi olmayacak bence herşey yolunda gidecek..çok çok hastane sana 20 +20 gün rapor verir..lem yelid'e başlayınca yaz da yardım edelim tatlım inşallah
didemim soğuk su içmedim de sanırım terli terli rüzgara oturdum ondan evet hem iltihap vardı ama nerdeyse bitti hamdolsun..bide bel kaslarım kasılıyor ama nasıl bir kasılma taş gibi oluyor..sıcak su ve kas gevşetici işe yarıyor...hamdolsun bu günlerime daha kötü günlerde gecirdim ben bu belim yüzünden..Allah razı olsun canım ..
zeynebim bence çık dolaş..transferden sonra zaten eve kapanacaksın..hem sana da bir değişiklik olur..bayılırım ben pazar gezmeye..
canım aslında yarın otobüsle gidecektim, ama sağolsın eşimin bir arkadaşı bizim arabayla beni ve hanımını götürecek..çok mutlu oldum..çünkü hava sıcak kesin dilim damağım kururdu
hayatumuttur / K. Gamze
ranana/ mesude
melek2828/ nazan
kevok08/aylin
7verengul/ K. gül
asyamca/ gülhan
şekerkiz67/ tuğba
Kızlar dualarınızı okudum Rabbim kabul etsin inşallah..
Kızlar nasılsınız. Sabah bende yine sinir harbi yaşadım ne olur ki başka burada zaten. Kütüphaneye kitap gelecekmiş dün hoca aramış tabi akşama doğru kapalı olduğundan bulamamış neyse sabah geldim bekledim bu oda kapalı tabii. Öğrenci işçilerden sorumlu kişiyi aradım birini gönder ben öbür odayı açıcam kitap bekliyorum burada diye tamam dedi bu arada öğrenci geldi kütüphaneye ders çalışmaya. Sonra sorumlu aradı diyor öğrenci işçi yok ya herkes oturuyor aşağıda kimse yok neyse. Kapanacak dedi bu sefer hala kitap bekliyorum yukarı katı aradım dedin gönderin görevlilerle sizi bekliyorum diye neyse gönderdiler kitapları saydım koydum sonra öğrenciye laf anlattım kızıyorlar tabi kütüphaneye kapanıyor diye geldim bu odayı açtım of valla ya. Daha şubatta giren öğrenci işçi burun ameliyatı oluyor hemde izninin bitmesine 4 gün kala ve ay sonuna kadar gelmeyecek 1 ay izin yapmış olacak ben iki haftayı nasıl alıcam diye düşünüyorum. Bende rapor alıcam ama yıllık iznim bittiği gibi 1 haftada raporu getiricem yatıcam hiç valla sonuç öğrenir öğrenmez gelmicem işe negatifte olsa gelmicem.
günaydın herkese...
bugün yine enkaz bir gece geçirdim..uyuyamıyorum uyuyamıyorum uyuyamıyorummmmmmmm..dün gittim saçlarıma kankül kestirdim,bide uçlarından aldırdım..annem tutturdu kestirme bebeğin ömrü az olur hurafesine:))
bu arada burcu özet geçmişsin çok sağol..
tuba 50 tane tefriciye okuycam..
zeynep 10 tane lem yelid okumuştum yine okur bildiririm..
burcu sanada okuyacağım..benden haberler bunlar:=))
Günaydın arkadaşlarımm, herkese hayırlı günler olsun inşallah.
Tuba için tefriciye çekmek istiyorum ama sık sık topiğe gelemediği için bilgi vermeden de çekmek istemiyorum fazla olur filan diye, numarasıda yok bende. Tubaaa eğer topiğe gelip yazımı okursan ve bana 100 adet çek dersen çekerim he, sen çek demeden çekmem. senden haber bekliyor olacağım.
Burcu kuşum sanada Allah nasibederse lem yelid çekeceğim, bi çekim bakim kaç tane çekebiliyorum sonrasında haber verirrim, senin nasılsa sayı problemin yok şimdilik istediğim kadar okurum rahat rahat.
zeynep te başlamış ama hangi zeynep acaba zakkumx mi? bu konuyuda bana birisi netleştirebilirse onada yardım ederim hemen.
doğumu yaklaşanlar için ayrıca fetih suresi de okuyayım.
anammmm bu hafta nekadar yoğun bir dua listemiz var böyle maşallah ramazan bereketi coşmuş galiba
kızlar geceleri 50 kere uyanıyorum, zaten her sağa ve sola dönüşte kendimi tank gibi hissettiğim için mecburen uyanıyorum. ve fix her gece 01:00 - 01:30 civarında ateş basması ile uyanıp kendimi balkona cama atıyorum:) bana en yakın buket olduğu için sanırım o da aynı şeyleri yaşıyordur. ve çok kilo aldığım için biliyorsunuz dr vitamin ilacını bıraktırdı bana, ben yinede bebeğe vitamin gitsin diye haftada 2 kere içiyorum. ama yediklerime artık dikkat ediyorum, makarna pilav börek vs gibi şeylerden sakınıyorum, evde hiç yapmıyorum eğer biyere gidersem de az koyduruyorum. sabahları 2-3 dilim değil, 1-1,5 dilim yiyorum. sonuçta bana faydası olan şeyler bu ekmek,pilav,makarna,börek değil, balık,et,tavuk,pekmez,peynir,yumurta vs gibi şeyleraman Allahım nasılda bilinçlendim birden bire 10 kg alınca dimi ama
günaydın canım normaldir karnın büyüyo ben 6. aydan sonra uyumadım doğru dürüst yarı oturur vaziyette yattım sırt üstü yatsan belin ağrır saga zaten yatma sola dön uyumaya calış uyuyabilirsen uykusuz günlere hoşgeldinn bebek doğana kadar ve doğduktan sonra da devam :)Günaydın arkadaşlarımm, herkese hayırlı günler olsun inşallah.
Tuba için tefriciye çekmek istiyorum ama sık sık topiğe gelemediği için bilgi vermeden de çekmek istemiyorum fazla olur filan diye, numarasıda yok bende. Tubaaa eğer topiğe gelip yazımı okursan ve bana 100 adet çek dersen çekerim he, sen çek demeden çekmem. senden haber bekliyor olacağım.
Burcu kuşum sanada Allah nasibederse lem yelid çekeceğim, bi çekim bakim kaç tane çekebiliyorum sonrasında haber verirrim, senin nasılsa sayı problemin yok şimdilik istediğim kadar okurum rahat rahat.
zeynep te başlamış ama hangi zeynep acaba zakkumx mi? bu konuyuda bana birisi netleştirebilirse onada yardım ederim hemen.
doğumu yaklaşanlar için ayrıca fetih suresi de okuyayım.
anammmm bu hafta nekadar yoğun bir dua listemiz var böyle maşallah ramazan bereketi coşmuş galiba
kızlar geceleri 50 kere uyanıyorum, zaten her sağa ve sola dönüşte kendimi tank gibi hissettiğim için mecburen uyanıyorum. ve fix her gece 01:00 - 01:30 civarında ateş basması ile uyanıp kendimi balkona cama atıyorum:) bana en yakın buket olduğu için sanırım o da aynı şeyleri yaşıyordur. ve çok kilo aldığım için biliyorsunuz dr vitamin ilacını bıraktırdı bana, ben yinede bebeğe vitamin gitsin diye haftada 2 kere içiyorum. ama yediklerime artık dikkat ediyorum, makarna pilav börek vs gibi şeylerden sakınıyorum, evde hiç yapmıyorum eğer biyere gidersem de az koyduruyorum. sabahları 2-3 dilim değil, 1-1,5 dilim yiyorum. sonuçta bana faydası olan şeyler bu ekmek,pilav,makarna,börek değil, balık,et,tavuk,pekmez,peynir,yumurta vs gibi şeyleraman Allahım nasılda bilinçlendim birden bire 10 kg alınca dimi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?