Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

nkeyifler yerinde masalalh selim bey alışşsın doğal beslenmeye en güzeli o ama ii yapıosun diretmekle yoksa çok zor olurdu hemde o maamları boşuna yicek ne gerek var helal sana

Canım sana da tavsiyem şimdiden meme uçlarına krem fln sür ve kesinlikle doğru emİrmeyi öğren sonra çatlak olmasın tatlım ben çektim sizler çekmeyin.. Bebişler doğal beslensin..

Önceden sağıyordum o uyurken vaktim olmuyorsu şimdi emerken uyuyor daa işim olmuyk geliyorum işte fırsat buldukça canım benim.. Hem özledim artkk şöleeee muhabbet etmeyi yahuu..

Okudum canım benim rabbim yüzüne gülsün inşallah..

drumda önerdi sürüyorum zaten acıyorlardı kremi sürünce acısı geçti inş dediğin gibi ben doğru emzirmeyi başarabilirim

Sündüzcüm bak sana bi site ismi vereyim ben burdan çok şey öğrendim ve pis gaza geldim sana da tavsiyem bi incele faydası olacaktır..
Ve tabi diğer doğumu yakın olan arkadaşlar Aylin ve Didem sizin içindr geçerli belki bildiğiniz şeylerdir ama ben çok faydası gördüm bu emzirme işine de ordan okuyarak giriştim zaten..

Bebek Yapım Bakım Onarım: Tomris’in Emzirme Notları – 14: Pompa ile süt sağma (5)

Burda bölüm bölüm anlatmış herbirinde farklı bi konu var okumanızı tavsiye ederim..
Ayrıca burdan anlatılanların çoğu lohusalıkta karşılaşılıp napıcağına bilememe durumu oluyor buda seni azcık depresyona ve yetememe düşüncesine itiyor.. Okuyalım bilinçlenelim :))

günaydın kızlar

Allah sendende razı olsun canım,ne güzel sana faydam olmuş sevindim

ovv haydi bol bereketli olsun özlem..çok koyu olmasını beklemeden halvete başla..bir boş bir dolu değerlendir günleri

bu ay garantileyelim diye zaten öncesinde başladık çalışmalara bakalım hayırlısı olsun

cnm benım 5000 adet cektım rabbım kabul eglesın hayırlısıyla yawrun tutunsun sana ınsallah

gunaydın kıslar nasılsınız pazartesı gunu yıllık ızne ayrılıyorum evde ınternetım yok ara ara gırebılırım lısteyı ben bıtırmıştım zaten telden yada annemlere gıttıkce 15 yokum ınsallah dondugumde gusel haberler alırım rabbım kımsenın kucagını boş bırakmasın kımseye aratmasın hayırlı zmanda hayırlı evlat nasıp etsın inşallah .bu sınavımızı hayırlısıyla atlatmayı nasıp etsın rabbım.cuma gunude hafta tatılım eyüp sultana gıdıcez nasıpse burdan 4 saat sahurda cıkıcaz nasıpse hem evlenme yıldönumumuze denk getırdık

günaydın herkese...
bugün yine enkaz bir gece geçirdim..uyuyamıyorum uyuyamıyorum uyuyamıyorummmmmmmm..dün gittim saçlarıma kankül kestirdim,bide uçlarından aldırdım..annem tutturdu kestirme bebeğin ömrü az olur hurafesine:))

bu arada burcu özet geçmişsin çok sağol..
tuba 50 tane tefriciye okuycam..
zeynep 10 tane lem yelid okumuştum yine okur bildiririm..

burcu sanada okuyacağım..benden haberler bunlar:=))

Tubam ben 300 okucam canım düş benden bugün 150 yarında 150 okurum okumak istiyorum yani sen bana çok okudun onu düş öyle hesapla rahat etmez içim valla.

Canım lem yelid dimi senin de karıştı bende iyice herşey de sana da çekerim burcu ile ikinize. Lem yelid bitsinde tefrciyeye öyle başla yarım kalmasın. Trasnsferden sonra da okunabilir tefriciye tutunması can bulması için

Ben aydınlandım şahsen çünkü gerçekten kafam karıştı. Kime ne okuyorduk tefriciyemi lem yelid mi filan üst üste gelince. Neyse dün topiğin dualarını bitirdim bugüne kadar olanlar bu akşamda tubanın tefriciyesinden 150 tanesini, senin ve zeynebin de lem yelidlerini okurum

ya biliyorum izne de çıkıcam sorun olmayacak ama kendi yerimde rahat olmak başka iki yere koşturmak başka şimdi kütüphaneden hoca kitap almaya gelse yokum. oraya yazı asıcam şu odadayım diye. Erken gitmeye kalksam buraya bitini ayarlıcam ben ağustıs ilk haftası dedim amir dicek ama böyle demiştin. Zaten regl olayım gidicem anlatıcam durum bu diye anlayış gösterir herhalde. Stresten yemek yiyemedim öğlen az yedim sabah zaten yememiştim ondan oldu.

Stresten canım yaa aç kalmamak lazım bir de ama ben dün öğlen pek bişi yemedim sabahta koşturmaktan yememiştim ondan oldu öyle. Ben regl olsam amire gitsem şu tarihte çıkabilirim yerime birini ayarlamanız gerekebilir desem rahatlıcam zaten tahminim gibi c.tesi regl olursam ucu ucuna yetişecek sorun olmayacak yerine baktığım kız da gelecek kütüphanedeki sabah ki öğrenci işçimde gelecek rahatça giderim. İnşallah canım Allah emeklerimizi zayi etmesin hayırlısı olsun stres yapmamaya çalışıyorum ama çalışırken çok zor evde olsam çok rahat olurdum tedaviyi değil iznimi düşünüyorum sadece.

Günaydın arkadaşlarımm, herkese hayırlı günler olsun inşallah.
Tuba için tefriciye çekmek istiyorum ama sık sık topiğe gelemediği için bilgi vermeden de çekmek istemiyorum fazla olur filan diye, numarasıda yok bende. Tubaaa eğer topiğe gelip yazımı okursan ve bana 100 adet çek dersen çekerim he, sen çek demeden çekmem. senden haber bekliyor olacağım.

Burcu kuşum sanada Allah nasibederse lem yelid çekeceğim, bi çekim bakim kaç tane çekebiliyorum sonrasında haber verirrim, senin nasılsa sayı problemin yok şimdilik istediğim kadar okurum rahat rahat.

zeynep te başlamış ama hangi zeynep acaba zakkumx mi? bu konuyuda bana birisi netleştirebilirse onada yardım ederim hemen.

doğumu yaklaşanlar için ayrıca fetih suresi de okuyayım.

anammmm bu hafta nekadar yoğun bir dua listemiz var böyle maşallah ramazan bereketi coşmuş galiba

kızlar geceleri 50 kere uyanıyorum, zaten her sağa ve sola dönüşte kendimi tank gibi hissettiğim için mecburen uyanıyorum. ve fix her gece 01:00 - 01:30 civarında ateş basması ile uyanıp kendimi balkona cama atıyorum:) bana en yakın buket olduğu için sanırım o da aynı şeyleri yaşıyordur. ve çok kilo aldığım için biliyorsunuz dr vitamin ilacını bıraktırdı bana, ben yinede bebeğe vitamin gitsin diye haftada 2 kere içiyorum. ama yediklerime artık dikkat ediyorum, makarna pilav börek vs gibi şeylerden sakınıyorum, evde hiç yapmıyorum eğer biyere gidersem de az koyduruyorum. sabahları 2-3 dilim değil, 1-1,5 dilim yiyorum. sonuçta bana faydası olan şeyler bu ekmek,pilav,makarna,börek değil, balık,et,tavuk,pekmez,peynir,yumurta vs gibi şeyler aman Allahım nasılda bilinçlendim birden bire 10 kg alınca dimi ama

tamama canım istersen okurum 50 tane

amin canım.Allah razı olsun.Allah ım oğluşunun sefasını sürdürsün inşallah.kçtü gününü göstermesin
AMİN canım sen 10 dedin die 10 çektim daha çekerim yazarım sana

AMİN canım sendende ALLAH razı olsun
tamam canım..

Son düzenleme:
hayatumuttur / K. Gamze
ranana/ mesude
melek2828/ nazan
kevok08/aylin
7verengul/ K. gül
asyamca/ gülhan
şekerkiz67/ tuğba

Kızlar dualarınızı okudum Rabbim kabul etsin inşallah..

Kızlar nasılsınız. Sabah bende yine sinir harbi yaşadım ne olur ki başka burada zaten. Kütüphaneye kitap gelecekmiş dün hoca aramış tabi akşama doğru kapalı olduğundan bulamamış neyse sabah geldim bekledim bu oda kapalı tabii. Öğrenci işçilerden sorumlu kişiyi aradım birini gönder ben öbür odayı açıcam kitap bekliyorum burada diye tamam dedi bu arada öğrenci geldi kütüphaneye ders çalışmaya. Sonra sorumlu aradı diyor öğrenci işçi yok ya herkes oturuyor aşağıda kimse yok neyse. Kapanacak dedi bu sefer hala kitap bekliyorum yukarı katı aradım dedin gönderin görevlilerle sizi bekliyorum diye neyse gönderdiler kitapları saydım koydum sonra öğrenciye laf anlattım kızıyorlar tabi kütüphaneye kapanıyor diye geldim bu odayı açtım of valla ya. Daha şubatta giren öğrenci işçi burun ameliyatı oluyor hemde izninin bitmesine 4 gün kala ve ay sonuna kadar gelmeyecek 1 ay izin yapmış olacak ben iki haftayı nasıl alıcam diye düşünüyorum. Bende rapor alıcam ama yıllık iznim bittiği gibi 1 haftada raporu getiricem yatıcam hiç valla sonuç öğrenir öğrenmez gelmicem işe negatifte olsa gelmicem.

heh yaa seda işte varya son cümlen en güzeliydi, canım sen kendini hep mesul hissediyosun ama öğrenci işçi ile olmuyor demekki, doğru düzgün senin gibi öğrenci olmayan kadrolu 1-2 eleman alsınlar yaa, bu nedir arkadaş tüm yük sende, herşeyi sen takip ediyorsun valla sen anlatıyorsun bana afaganlar basıyor, gelip dağıtıcam şu kütüphaneyi en sonunda, sonra 100 tane öğrenci işçi bile toparlayamayacak. sen en önemli dönemindesin stres olmaman lazım ama nerdeeee, lütfen biraz gamsız olmaya çalış, her yükü kendi sırtına alma, yeni bir işçi mi lazım, başka birine söyle gitsin o çağırsın o hallettirsin kendi üzerinden yükleri atmaya bak.

canım sıcaklar zaten fena bir de hamilelik olunca normal tabii. Ben de inanmam öyle şeylere hiç. Benim de kestirmem lazım da nasıl fırsat bulucam bakalım uçları kırıldı hep. Transferden önce evin işlerini bitirmeye çalışıyorum bugün ütüm var diğer günler de işten gittikçe ufak ufak yapıcam bişiler haftasonu camlar silinecek çok iş var çok.

eee sana böyle bir yaptırım lazımdı demek ki tartıda kiloları görünce mecburen yani ama ger.ekten pilavın makarnaın ekmeğin bebeğe hiçbir yararı yok karbonhidrat. Bize vitaminler, proteinler lazım tabii ki yenir ama sınırda yenmeli kilo alacaksan faydalı şeyler yiyipte al. Benim pilavla aram yoktur pek ama şimdi kilo almak için yiyip yatmaya çalışıyorum. Mesela dün yemeğimi yaptım bugün pilav olacak yanına eşim çok kilo almış benim tartılmıyordu görmek istemiyordu bir tartıldı 100 kilo. Hemen diyete başladı öğlen ve akşam yemeklerinde ekmeği kesti bol bol salatalık yiyor tatlılara elveda dedi. Yürüyüşte yapacak bakalım.

günaydın canım normaldir karnın büyüyo ben 6. aydan sonra uyumadım doğru dürüst yarı oturur vaziyette yattım sırt üstü yatsan belin ağrır saga zaten yatma sola dön uyumaya calış uyuyabilirsen uykusuz günlere hoşgeldinn bebek doğana kadar ve doğduktan sonra da devam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…