Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Canım ah dediğin gibi olsa burada otomasyonda yani bilgisayar ve sekretrlikte 3 işçiyiz diğerleri hep 3 er saatlik öğrenci işçi önemli yerlerde de memurlar var görüyoruz işte ne kadar güvenileceğini kız 25 temmuza kadar gelirim diyordu tedavim olduğunu da biliyor detaylarıyla ama hiç 4 gün kalıyor izninin bitmesine ameliyat oluyor hem de bunca zaman olmamış burun düzelttirecek laz da kendisi. Kemik mi en varmış bir de değerleri yüksek çıkmışta dr izne çıkar çıkmaz yapamamışta geçecek bunları bir güzel 1 hafta tatil yaptı işte. Rapor alırım nasılsa diye nasıl zor durumda bırakıyorlar. Bana lazım olan işçiyi benim söylemem gerekiyor kimse benim işimi yapmaz ki. Bak hocaya da öğrenci işçi lazım çalışacaklarmış dün bana gelen öğrenci işçiyi vermişler çocuk gelmemiş hoca bekliyor böyle bana soruyorlar dün hocanın yanına gitti bugünde kütüphane kapalı zaten bilmiyorum dedim. Napıyım artık herşeyi amire anlatıcam 2-3 günlük açık olacak diye 1 ay erteleyemem ki ben. Böyle olacağını bilsem ilk ben giderdim valla bu ay yaptırırdım.

Son düzenleme:

ay seda bas raporu kurtul..sen gidince inanki batmaz oralar..biraz tutuşurlar seni ararlar o kadar...sen işine bak..

ay yasssoo seni e iyi ben anlarım..sağdan sola dönerken uyanıyorum..dönüyorum uyanıyorum uyanıyorum dönüyorum..gece 300 kere uyanıyorum..sağıma yatıyorum bacağımı yukarı çekiyorum karnım yatağa geliyo acaba baskı yapıyomu diye düşünüyorum..soluma yatıyorum ayağımı çekiyorum belim durmuyo dengemi sağlayamıyorum:)))çok ilginçtir ben hiç sırt üstü yatamazdım şimdi sırtüstü yatabiliyorum rahatta ediyorum ama bu sefer kızım çok oynuyo, acaba rahatmı değil diye düşünüyorum:))zaten sıcak beni öldürüyo kıç baş açık yatıyorum kapı pencerede açık bu seferde kimse görür mü diye uyanıyorum(kafaya bak) yani anlayacağın uyku muyku yok:))

20 adet cekebıldım nekadar daha eksik bilmiyorum ama az da olsa bı katkım olsun dedım rabbım kabul etsın

Kızlar Günaydınn...Zeynep canım 5,000 tane çektim Burcu canım sana da 5,000 tane çekicem başladım akşama bitiririm inşallah Allah dualarınızı kabul etsin ne muradınız varsa versin

valla canım idare edecekleri birkaç gün zaten erken toplanırsa yumurta diye. Regl de erken olabilirim bu hafta içinde her an olabilir daha geçte olabilir bakalım. Sonra benim işçimde buradaki kızda gelecekler zaten.

Canım yaa valla çok zor sıcaklar hamileyken ama ileriki aylarında hava serinleyecek hiç olmazsa. Ben transferden sonra nasıl yatıcam bilmiyorum nasıl yatsam sorun olacakmış gibi geliyor gerinmemem lazımmış filan ama nasıl başarıcam unuturum ki be uyku sersemi bir de hızlı dönerim ben sağdam sola eşim yastıkları koyucam yanlarına çarptıkça yavaş dönersin diyo

kıııızzzzzzzzz napıyon,ne alemdesin??

geçmiş olsun..kuzum şu lem yelidleri toplada üstümüze düşeni yapalım..yazsdımda belki görmemişsindir..

naaber kız kaçak..soruyozda söylemiyon..nasılsın??olluışun nasıl?

napim kuzu ya geçmişe daldım bakim ne kaynatmışsınız diye...belim ağrıdı...totoyu ya devirdim o şekilde okumaya çalışıyorum...kız napim özledim sizi...arada gelip gidiyordum kimsecikelr olmuyordu...maşallah ben yokken bayağı döktürmüşsünüz...oğluşum iyidir teyzesi ellerinden öper kızına talip olur...ayın 8inde gittik en son kontrole 915 gramdı benim minnakım..gerçi artık minnaklığı falan kalmadı..bayağı büyüdü artık ben burdayım diyor canı sıkıldıkça....sen napıyon canım nasılsın görüşmeyeli...

evet ona biraz dikkat etmen gerek..gerinmek olayı başka..oturmalarına kalkmalarına da dikkat et.. yastık güzel fikirmiş:))

iyiyim bende bugün görücem kızışımı..ben öyle canım sıkıldıkça gidip görüyom:))başka bi doktora gitmiş olmak için gideyim dedim...bugün saat 1 de gidecem..benim karnım hiç büyümedi biliyon mu..?yeni gibi..oysaki 6. ayın içindeyiz..:))inşallah kızışım iyidir..dönüyoda içerde bakalım orada naapcak..

beni görme o zaman canım sen...ayaklardan önce göbek gitmeye başladı...kendi cüssemden korkar hale geldim bu ben miyim diye...gerçi 7 kilo almış bulunmaktayım ama göbeğin maşallahı var ben burdayım diyor artık....oyyyy yerler kuzunu görcen bende canım sıkıldıkça gidiyom bakalım bir gelseler hayırlısıyla...kızlar napıyolar var mı bir gelişme...

efet karın kaslarını zorlayacak şeyler yasakımış tüp olunca işte herşeye dikkat etmek lazım düşük riski daha fazla. Çamaşır alıp asmak, yukarıya uzanmak, hızlı hareket etmek, kabız olmak, belim eğik oturmak filan hepsi yasal ay napıcam ben robot gibi mi gezicem evde anamda başımda söylenir durur eşim pimpirikli zaten işe gitmesi lazım maalesef annemle eni bırakacak her dk arar ama. Eşimin dahiyane fikirlerinden bende şimdi yayıla yayıla yatıyorum ohh keyfini çıkarıyorum hele o günler gelsinde yerimden 10 dk da kalkarım valla

senin iç karnın dar o zaman ki hemen çıktı karnın canım kilo almamana rağmen bende görüyorum kız kilolu değil arkadan baksan gebe demezsin ama önden bir görüyorum tostoparlak bir karın ay diyorum ben nasıl taşırım böyle karnı

Buket demek bebeğini göreceksin ne güzel. Benim annemin çok çıkmamış karını 6. ayda hala kot giyiyordum diyor ama ben çok zayıf doğmuşum ya. Annem bana 9 aylık gebeyken kış vakti halı yıkamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…