- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #34.001
heh yaa seda işte varya son cümlen en güzeliydi, canım sen kendini hep mesul hissediyosun ama öğrenci işçi ile olmuyor demekki, doğru düzgün senin gibi öğrenci olmayan kadrolu 1-2 eleman alsınlar yaa, bu nedir arkadaş tüm yük sende, herşeyi sen takip ediyorsun valla sen anlatıyorsun bana afaganlar basıyor, gelip dağıtıcam şu kütüphaneyi en sonunda, sonra 100 tane öğrenci işçi bile toparlayamayacak. sen en önemli dönemindesin stres olmaman lazım ama nerdeeee, lütfen biraz gamsız olmaya çalış, her yükü kendi sırtına alma, yeni bir işçi mi lazım, başka birine söyle gitsin o çağırsın o hallettirsin kendi üzerinden yükleri atmaya bak.
hayatumuttur / K. Gamze
ranana/ mesude
melek2828/ nazan
kevok08/aylin
7verengul/ K. gül
asyamca/ gülhan
şekerkiz67/ tuğba
Kızlar dualarınızı okudum Rabbim kabul etsin inşallah..
Kızlar nasılsınız. Sabah bende yine sinir harbi yaşadım ne olur ki başka burada zaten. Kütüphaneye kitap gelecekmiş dün hoca aramış tabi akşama doğru kapalı olduğundan bulamamış neyse sabah geldim bekledim bu oda kapalı tabii. Öğrenci işçilerden sorumlu kişiyi aradım birini gönder ben öbür odayı açıcam kitap bekliyorum burada diye tamam dedi bu arada öğrenci geldi kütüphaneye ders çalışmaya. Sonra sorumlu aradı diyor öğrenci işçi yok ya herkes oturuyor aşağıda kimse yok neyse. Kapanacak dedi bu sefer hala kitap bekliyorum yukarı katı aradım dedin gönderin görevlilerle sizi bekliyorum diye neyse gönderdiler kitapları saydım koydum sonra öğrenciye laf anlattım kızıyorlar tabi kütüphaneye kapanıyor diye geldim bu odayı açtım of valla ya. Daha şubatta giren öğrenci işçi burun ameliyatı oluyor hemde izninin bitmesine 4 gün kala ve ay sonuna kadar gelmeyecek 1 ay izin yapmış olacak ben iki haftayı nasıl alıcam diye düşünüyorum. Bende rapor alıcam ama yıllık iznim bittiği gibi 1 haftada raporu getiricem yatıcam hiç valla sonuç öğrenir öğrenmez gelmicem işe negatifte olsa gelmicem.
Günaydın arkadaşlarımm, herkese hayırlı günler olsun inşallah.
Tuba için tefriciye çekmek istiyorum ama sık sık topiğe gelemediği için bilgi vermeden de çekmek istemiyorum fazla olur filan diye, numarasıda yok bende. Tubaaa eğer topiğe gelip yazımı okursan ve bana 100 adet çek dersen çekerim he, sen çek demeden çekmem. senden haber bekliyor olacağım.
Burcu kuşum sanada Allah nasibederse lem yelid çekeceğim, bi çekim bakim kaç tane çekebiliyorum sonrasında haber verirrim, senin nasılsa sayı problemin yok şimdilik istediğim kadar okurum rahat rahat.
zeynep te başlamış ama hangi zeynep acaba zakkumx mi? bu konuyuda bana birisi netleştirebilirse onada yardım ederim hemen.
doğumu yaklaşanlar için ayrıca fetih suresi de okuyayım.
anammmm bu hafta nekadar yoğun bir dua listemiz var böyle maşallah ramazan bereketi coşmuş galiba
kızlar geceleri 50 kere uyanıyorum, zaten her sağa ve sola dönüşte kendimi tank gibi hissettiğim için mecburen uyanıyorum. ve fix her gece 01:00 - 01:30 civarında ateş basması ile uyanıp kendimi balkona cama atıyorum:) bana en yakın buket olduğu için sanırım o da aynı şeyleri yaşıyordur. ve çok kilo aldığım için biliyorsunuz dr vitamin ilacını bıraktırdı bana, ben yinede bebeğe vitamin gitsin diye haftada 2 kere içiyorum. ama yediklerime artık dikkat ediyorum, makarna pilav börek vs gibi şeylerden sakınıyorum, evde hiç yapmıyorum eğer biyere gidersem de az koyduruyorum. sabahları 2-3 dilim değil, 1-1,5 dilim yiyorum. sonuçta bana faydası olan şeyler bu ekmek,pilav,makarna,börek değil, balık,et,tavuk,pekmez,peynir,yumurta vs gibi şeyleraman Allahım nasılda bilinçlendim birden bire 10 kg alınca dimi ama
zeynep te başlamış ama hangi zeynep acaba zakkumx mi? bu konuyuda bana birisi netleştirebilirse onada yardım ederim hemen.
zeynepciğim senin için 1000 adet lem yelid çektim canım
Ya bir dakika zeynep için ne çekiyoz
geçmişe bir bakayım dedim işin içinden çıkamadım....
uzun bir aradan sonnra selam sizlere ey topik ahalisi...
benide aranıza alırmısınız?
ay seda bas raporu kurtul..sen gidince inanki batmaz oralar..biraz tutuşurlar seni ararlar o kadar...sen işine bak..
ay yasssoo seni e iyi ben anlarım..sağdan sola dönerken uyanıyorum..dönüyorum uyanıyorum uyanıyorum dönüyorum..gece 300 kere uyanıyorum..sağıma yatıyorum bacağımı yukarı çekiyorum karnım yatağa geliyo acaba baskı yapıyomu diye düşünüyorum..soluma yatıyorum ayağımı çekiyorum belim durmuyo dengemi sağlayamıyorum:)))çok ilginçtir ben hiç sırt üstü yatamazdım şimdi sırtüstü yatabiliyorum rahatta ediyorum ama bu sefer kızım çok oynuyo, acaba rahatmı değil diye düşünüyorum:))zaten sıcak beni öldürüyo kıç baş açık yatıyorum kapı pencerede açık bu seferde kimse görür mü diye uyanıyorum(kafaya bak) yani anlayacağın uyku muyku yok:))
kıııızzzzzzzzz napıyon,ne alemdesin??
geçmiş olsun..kuzum şu lem yelidleri toplada üstümüze düşeni yapalım..yazsdımda belki görmemişsindir..
naaber kız kaçak..soruyozda söylemiyon..nasılsın??olluışun nasıl?
alırız canım utanma..ahmet misin yahya mı??
valla canım idare edecekleri birkaç gün zaten erken toplanırsa yumurta diye. Regl de erken olabilirim bu hafta içinde her an olabilir daha geçte olabilir bakalım. Sonra benim işçimde buradaki kızda gelecekler zaten.
Canım yaa valla çok zor sıcaklar hamileyken ama ileriki aylarında hava serinleyecek hiç olmazsa. Ben transferden sonra nasıl yatıcam bilmiyorum nasıl yatsam sorun olacakmış gibi geliyor gerinmemem lazımmış filan ama nasıl başarıcam unuturum ki be uyku sersemi bir de hızlı dönerim ben sağdam sola eşim yastıkları koyucam yanlarına çarptıkça yavaş dönersin diyo
napim kuzu ya geçmişe daldım bakim ne kaynatmışsınız diye...belim ağrıdı...totoyu ya devirdim o şekilde okumaya çalışıyorum...kız napim özledim sizi...arada gelip gidiyordum kimsecikelr olmuyordu...maşallah ben yokken bayağı döktürmüşsünüz...oğluşum iyidir teyzesi ellerinden öper kızına talip olur...ayın 8inde gittik en son kontrole 915 gramdı benim minnakım..gerçi artık minnaklığı falan kalmadı..bayağı büyüdü artık ben burdayım diyor canı sıkıldıkça....sen napıyon canım nasılsın görüşmeyeli...
iyiyim bende bugün görücem kızışımı..ben öyle canım sıkıldıkça gidip görüyom:))başka bi doktora gitmiş olmak için gideyim dedim...bugün saat 1 de gidecem..benim karnım hiç büyümedi biliyon mu..?yeni gibi..oysaki 6. ayın içindeyiz..:))inşallah kızışım iyidir..dönüyoda içerde bakalım orada naapcak..
evet ona biraz dikkat etmen gerek..gerinmek olayı başka..oturmalarına kalkmalarına da dikkat et.. yastık güzel fikirmiş:))
iyiyim bende bugün görücem kızışımı..ben öyle canım sıkıldıkça gidip görüyom:))başka bi doktora gitmiş olmak için gideyim dedim...bugün saat 1 de gidecem..benim karnım hiç büyümedi biliyon mu..?yeni gibi..oysaki 6. ayın içindeyiz..:))inşallah kızışım iyidir..dönüyoda içerde bakalım orada naapcak..
beni görme o zaman canım sen...ayaklardan önce göbek gitmeye başladı...kendi cüssemden korkar hale geldim bu ben miyim diye...gerçi 7 kilo almış bulunmaktayım ama göbeğin maşallahı var ben burdayım diyor artık....oyyyy yerler kuzunu görcen bende canım sıkıldıkça gidiyom bakalım bir gelseler hayırlısıyla...kızlar napıyolar var mı bir gelişme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?