- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #3.401
AYY kimse yok ya meydan bana kaldırüayamı anlatıyorum bu sefer de şimdi.. rüyamdaaa.. yaklaşık 15 -17 yıldır görmediğim, haber almadığım çocukluk arkadaşımı gördüm ikizlere hamileymiş ama karnı şişmemiş.. diyorum ki benden yine hamilelik haberi yok.. ama üzülmüyorum rüyamda hiç hatta nasıl seviniyor diye onu izliyordum.. kalkınca eşime dediM Kİ ayy benden bu ay yine gebelik haberi çıkmayacak sanırım o da kızdı ki gece gündüz hamilelikle ilgili düşünürsen tabi çıkmaz dedi.. canım ya diyor ki daha yumurtlamadın bile tam olarak bi sabret ama rüyamda gördüm.. Alalh hayırlara çıkarsın inşAllah.
sıradakiiiiii
amin canım benim inşallah senin gönlünden geçen gibi olur pıt diye hamile kalır hayırlısı ile doğum yaparım Allah bebek isteyen herkese nasip etsin hayırlısı ile ama bizim yaşadıklarımızı yaşamadan nasip etsin, rabbim herkese kolaylık versin.
sende pıhtılaşma yoksa neden iğneye başlıyorlar ki bu seferde kanın fazla sulanmış olması bi problem yaratmasın,bakalım biz neyapacağız ne çıkacak genetikten inşallah tedavi ile çözebileceğimiz bişey çıkar Allah kimseye dermansız dert vermesin
sabah 7den beri sitedeyim canım gelmedi henüz...yahu yasemin bu sabah test yapıcaktı haber yok? noldu ki?
özlem inşAllah dediğin gibi mevlam dermansız dert vermesin. bende pıhtılaşma çıkmadı ama bir sıkıntı var ki 1 dış 2 düşük var.. sebebi şu anlık bulunamadı o da şuan ki duruma göre böyle yaparız diyor.. bende 3,5 atıyorum korkudan genlerde bişey çıkarsa diye.. Allah korusun.. bazen sebebi bilinen olması, tedavisi olan birşeyse hele daha kolay.. bak mesela senin biliyoruz ki pıhtılaşma demek ki doz arttırıcaklar.. bana zaten doktor üniversite hastanesi hemde hani bide böyle deneyelim tarzı knuştu.. ama umutt işte
özlem inşAllah dediğin gibi mevlam dermansız dert vermesin. bende pıhtılaşma çıkmadı ama bir sıkıntı var ki 1 dış 2 düşük var.. sebebi şu anlık bulunamadı o da şuan ki duruma göre böyle yaparız diyor.. bende 3,5 atıyorum korkudan genlerde bişey çıkarsa diye.. Allah korusun.. bazen sebebi bilinen olması, tedavisi olan birşeyse hele daha kolay.. bak mesela senin biliyoruz ki pıhtılaşma demek ki doz arttırıcaklar.. bana zaten doktor üniversite hastanesi hemde hani bide böyle deneyelim tarzı knuştu.. ama umutt işte
sabah 7den beri sitedeyim canım gelmedi henüz...
test yaptım negatif. acil çıkıyorum
kızlar ne kadar süredir uğraşıyorsunuz bilmiyorum eminim çok araştırmışsınızdır ama köylüce olacak ama hani pıhtılaşma için nar suyu ve nar ekşisi öneriyorlar yumurtanın sağlıklı olması işte kromozom bozukluğu da buna dahil poleni öneriyorlar belki denemişsinizdir ama yazayım dedim nolur nolmaz... inşallah tez zamanda şifa bulur bebişlerinize kavuşur sıkıntılarınızı unutursunuz
kızlar ne kadar süredir uğraşıyorsunuz bilmiyorum eminim çok araştırmışsınızdır ama köylüce olacak ama hani pıhtılaşma için nar suyu ve nar ekşisi öneriyorlar yumurtanın sağlıklı olması işte kromozom bozukluğu da buna dahil poleni öneriyorlar belki denemişsinizdir ama yazayım dedim nolur nolmaz... inşallah tez zamanda şifa bulur bebişlerinize kavuşur sıkıntılarınızı unutursunuz
yok canım denemedim bilmiyorum da
yaa sorunu biliyoruz ama bana başka bir problem çıkacakmış gibi geliyor genetikle ilgili birşey,ama dediğim gibi inşallah tedavi ile halledebileceğimiz bişey olur 3 hafta nasıl geçecek bilmiyorum.
canım benimm insan tabi maalesef çok araştırmacı oluyor başına bişeyler gelince ama bilmediklerimizde çok tabi.. çok sağol ben mesela bu dediklerini duymamıştım..polen derken arı poleni var hani aktarlarda satılan ondan mı bahsediyoruz.. alıyım ben eğer oysaa yaa şimdiden belki şifa olur..
canım benimm insan tabi maalesef çok araştırmacı oluyor başına bişeyler gelince ama bilmediklerimizde çok tabi.. çok sağol ben mesela bu dediklerini duymamıştım..polen derken arı poleni var hani aktarlarda satılan ondan mı bahsediyoruz.. alıyım ben eğer oysaa yaa şimdiden belki şifa olur..
3 hafta hayırlısıyla tez vakitde geçeeerr sende pıhtılaşmadan kaynaklanmış dozu arttırmaları gerekiyormuş dersin bize.. benim gönlüm senden yana ferah hemde çok ferah.. Zten inanıyorum ki tez vakitde hemen gülücek yüzün Allah ın izniyle biraz önce dediğim o pıt pıtlar boşuna değil.. çok inanıyorum Allah ın izniyle çözülecek herşey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?