Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

hayırdır inş. suanda tek odaklandıgımız sey bebek oldugu için gecemiz gündüzümüz bebek oldu eminim bebegimiz oldugunda keşke bu kadar takmasaydım üzmeseydim kendimi dicez yada bizim gibi bebek bekleyenlere olurr meraketme dicez ama sahip olamadıgımız için böyle suan umarım çokta sürmez relax olmak istiyorum öyle görünmeye çalışıyorum ama hadi hayırlısı

özlem inşAllah dediğin gibi mevlam dermansız dert vermesin. bende pıhtılaşma çıkmadı ama bir sıkıntı var ki 1 dış 2 düşük var.. sebebi şu anlık bulunamadı o da şuan ki duruma göre böyle yaparız diyor.. bende 3,5 atıyorum korkudan genlerde bişey çıkarsa diye.. Allah korusun.. bazen sebebi bilinen olması, tedavisi olan birşeyse hele daha kolay.. bak mesela senin biliyoruz ki pıhtılaşma demek ki doz arttırıcaklar.. bana zaten doktor üniversite hastanesi hemde hani bide böyle deneyelim tarzı knuştu.. ama umutt işte

arkadaşlar kürtaj olduktan sonra bende rüyamda bir kız çocuğu gördüm küçüktü aslında belki birkaç aylık belki yaşında tam bilemiyorum gözleri kocaman kocaman çok güzeldi iş arkadaşım var onun kucağındaydı rüyada onun kızı olduğunu söylendi bana ama onun kızı normalde daha büyük ve farklı onun kızı değildi, eşime anlattım belki bizim bebeğimizi görmüşsündür dedi

kızlar ne kadar süredir uğraşıyorsunuz bilmiyorum eminim çok araştırmışsınızdır ama köylüce olacak ama hani pıhtılaşma için nar suyu ve nar ekşisi öneriyorlar yumurtanın sağlıklı olması işte kromozom bozukluğu da buna dahil poleni öneriyorlar belki denemişsinizdir ama yazayım dedim nolur nolmaz... inşallah tez zamanda şifa bulur bebişlerinize kavuşur sıkıntılarınızı unutursunuz

yaa sorunu biliyoruz ama bana başka bir problem çıkacakmış gibi geliyor genetikle ilgili birşey,ama dediğim gibi inşallah tedavi ile halledebileceğimiz bişey olur 3 hafta nasıl geçecek bilmiyorum.

sabah 7den beri sitedeyim canım gelmedi henüz...

evet canım ben de o saatlerde adet sancısıyla uyandım ara ara baktım ama yoktu girse yazardı heralde inşallah pozitiftir ama negatif olursa bikaçgün depresif takılırım demişti ay öyleysede gelsin burda takılsın niye gelmiyor ki yoksa pozitifi gördü uça uça hastaneye falan mı gitti ki inşallah öyledir...

yok canım denemedim bilmiyorum da

canım benimm insan tabi maalesef çok araştırmacı oluyor başına bişeyler gelince ama bilmediklerimizde çok tabi.. çok sağol ben mesela bu dediklerini duymamıştım.. polen derken arı poleni var hani aktarlarda satılan ondan mı bahsediyoruz.. alıyım ben eğer oysaa yaa şimdiden belki şifa olur..

yok canım denemedim bilmiyorum da

anladım canım özellikle poleni çok övüyorlar ama piyasada satılan çakma polenleri değil tanıdığınız arıcı varsa ya da çevrenizde tanıyan direk onlardan alın doğurganlığı erkekte de kadında da çok etkiliyormuş yumurta ve sperm sağlığı açısından genel sağlığına da çok iyi sabah aç karnına 1 çay kaşığı içiyorum ben dinlenmiş ve enerjik uyanıyorum ben hasta gibi kalkardım sabahları normalde... 1 haftada bile farkediyorsun değişimi ama polen alerjinin olmaması lazım

yaa sorunu biliyoruz ama bana başka bir problem çıkacakmış gibi geliyor genetikle ilgili birşey,ama dediğim gibi inşallah tedavi ile halledebileceğimiz bişey olur 3 hafta nasıl geçecek bilmiyorum.

3 hafta hayırlısıyla tez vakitde geçeeerr sende pıhtılaşmadan kaynaklanmış dozu arttırmaları gerekiyormuş dersin bize.. benim gönlüm senden yana ferah hemde çok ferah.. Zten inanıyorum ki tez vakitde hemen gülücek yüzün Allah ın izniyle biraz önce dediğim o pıt pıtlar boşuna değil.. çok inanıyorum Allah ın izniyle çözülecek herşey.

ben hiç böyle şeyler kullanmadım bilmiyorum bi zararı falan olmaz herhalde değilmi, birde ben tekrar ne zaman hamile kalmalıyım bilmiyorum acaba uzun bi aramıversem diyorum yoksa 3 ay yeterli olurmu, bugün abim bana ilk düşükten sonra erken davranmışsın dedi doktor 6 ay diyorsa sen 1 sene bekleseydin dedi canımı sıktı ben tam 6 ay sonra hamile kaldım bu sefer dahamı az beklesem diye düşünüyordum zaten yaşım olmuş 29 bekle bekle daha nereye kadar

aktarlara pek güvenme canım siz bulamasanız aileniz bulur heralde benim amcam arıcılık yapıyor biz ondan alıyoruz daha doğrusu bizi çok sever gönderiyor sürekli onun sayesinde başladık zaten... nar ekşisini de halam yapar ne beleşçiyiz di mi ama sağolsunlar sayelerinde doğal besleniyoruz.

bilmem belkide Allah söyletiyor sana bunları inşallah yaa hakkımızda hayırlı olsun,birdaha sıkıntı çekmeden kavuşalım inşallah yavrularımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…