- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #34.021
senin iç karnın dar o zaman ki hemen çıktı karnın canım kilo almamana rağmen bende görüyorum kız kilolu değil arkadan baksan gebe demezsin ama önden bir görüyorum tostoparlak bir karın ay diyorum ben nasıl taşırım böyle karnı
anammm demek ölee.halbuki bende çok sevmiştimmm
hans ve nilda gibi yani
canım 4 günde beiter inşallah şimdi ben benimkine biraz ara vereyim sana okuyayım inşallah..
ayyy süper olurdu ben lise de çalıştım..zorluklarını bilirim..güzel yanlarıda var tabisim :))
Allah razı olsun canımm..Rabbim evladına çok güzel ve bol bereketli bir ömür verisn inşallah
1. cumaya kadar Tuba ya tefriciye okunacak
2. cumaya kadar zeynep'e lem yelid çekilecek
3. 1 ağustasa kadar bana lem yelid çekilecek
4. Zeynebin transfer hadtasın da tefriciye okunacak tarih belli değil daha başlanmadı
aydınlandın mı
selamun aleyküm kızlar, doktordan geldim miniğimin kesesini gördük çok şükür 15 gün sonrada kalp atışını duyacağız inşallah, doktora kaç haftalık dedim tam belli değil kalp atışında belli olur dedi 4,5 haftalık diyebiliriz dedi aslında adet tarihime göre 5 hafta 6 günlük ama bir kaç gün geç yumurtlamıştım 5 haftalık sayabilirim sanırım hamilelik takvimimi yapacağımda
:
öff canım ya o ne demek öyle rezil insanlar ya okuyunca kötü oldum allah kolaylık versin sana walla hamile halinle bi de....Slm kizlar ...
Bende kabus gibi bir gece gecirdim kabusun izleri yatak odamin caminda duruyor kara kara nadil temizliycem diye dusunuyorum offf...Saat 2de bir uyandim cama saril saril bisey akiyor uste psikopat biri var camin onunu yikiyor sandim sinirlendim baktim yok kusuyor esim yukari cikicakti birakmadim kavga cikar diye uste iki kat var hangisinin yaptiginida bilmiyorum ben bu manyaklarla napicam onuda bilmiyorum....
selamun aleyküm kızlar, doktordan geldim miniğimin kesesini gördük çok şükür 15 gün sonrada kalp atışını duyacağız inşallah, doktora kaç haftalık dedim tam belli değil kalp atışında belli olur dedi 4,5 haftalık diyebiliriz dedi aslında adet tarihime göre 5 hafta 6 günlük ama bir kaç gün geç yumurtlamıştım 5 haftalık sayabilirim sanırım hamilelik takvimimi yapacağımda
tuba için 50 tane tefriciye ookuyacağım
zeynebin yakın zamandaymış çekebildiğim kadar lem yelid cekeyim
burcum senin için de 1000 tane çekmiştim zeynebinki bitsin seninkinide bitirelim Allahın izniyle
burcum senin için de 1000 tane çekmiştim zeynebinki bitsin seninkinide bitirelim Allahın izniyle
Göüzün aydın canım çok sevindimİnşallah kalp atışlarını kucağına aldığın günleride görürsün
öff canım ya o ne demek öyle rezil insanlar ya okuyunca kötü oldum allah kolaylık versin sana walla hamile halinle bi de....
gözün aydın canım allah tamamına erdirsin inşallah
hadi hayırlısı tatlım rabbım tamamına erdırsın
Slm kizlar ...
Bende kabus gibi bir gece gecirdim kabusun izleri yatak odamin caminda duruyor kara kara nadil temizliycem diye dusunuyorum offf...Saat 2de bir uyandim cama saril saril bisey akiyor uste psikopat biri var camin onunu yikiyor sandim sinirlendim baktim yok kusuyor esim yukari cikicakti birakmadim kavga cikar diye uste iki kat var hangisinin yaptiginida bilmiyorum ben bu manyaklarla napicam onuda bilmiyorum....
Ballarım şimdi eve girdim , doktor işi uzun sürdü...anlatıyorum
Eşimin kromozom analizi temiz cikti, sende bir sorun yok dedi bende pıhtılaşma sorunu yok , eşimin sperm hareketligi ve sayısı az çıktı, üroloji doktoru bunun altında yatan bir sebep var, varikosel olbilir dedi, bu hafta ona da bakılacak,
Asıl konuya geliyorum doktor hi9 vakit kaybetmeden aşılama yapilacak dedi, olmazsa tüp bebek, o da olmazsa pgt yapilacak dedi ve bana aşılama ilac raporu cıkardı, bende gittim ilacları aldım, adetinin ilk günü gel iğnelere başlayalımdedin, adetimin ilk günü izmirde olacagiz eşimin ameliyatı için bilmiyorum ne yapacaz hayırlısı artık, bu arada ilaclara 497 tl verdim
Işte haberler bunlar :))))
o nasıl bi insanmış yaa tuvalet yokmuymuş evlerinde Allah Allah,yukarı çıkıp kızsaydın sabah ayıp yaa
?
canım ikinizde de sıkıntı yok çok şükür hadi hayırlısı, eşinde hareketlilik problemi varsa aşılama mantıklı iğneler içinde kendin yapabilirsin izmire gitmeden hastaneye git tarif etsinler sonrada kendin yap canım.Ballarım şimdi eve girdim , doktor işi uzun sürdü...anlatıyorum
Eşimin kromozom analizi temiz cikti, sende bir sorun yok dedi bende pıhtılaşma sorunu yok , eşimin sperm hareketligi ve sayısı az çıktı, üroloji doktoru bunun altında yatan bir sebep var, varikosel olbilir dedi, bu hafta ona da bakılacak,
Asıl konuya geliyorum doktor hi9 vakit kaybetmeden aşılama yapilacak dedi, olmazsa tüp bebek, o da olmazsa pgt yapilacak dedi ve bana aşılama ilac raporu cıkardı, bende gittim ilacları aldım, adetinin ilk günü gel iğnelere başlayalımdedin, adetimin ilk günü izmirde olacagiz eşimin ameliyatı için bilmiyorum ne yapacaz hayırlısı artık, bu arada ilaclara 497 tl verdim
sağol özlemcim Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah.bircancığım gözün aydın canım keseyi görmüşsün darısı kalp atışlarını duymaya olsun inşallah
gözün aydın canım pıhtılaşma yok genetikte temizmiş,eşinde eğer varikosel varsa onu halletmeden nasıl aşılama yapacak?
benide yazcanım 1000 tane okurum
burcu 1000 adet daha lem yelid çektim allah kabul buyursun inş.
1000 adet daha cektım ekle tatlım rabbım kabul etsın
burcuuuuuuuuuuu 1000 LEM YELİD okudum Allah kabul etsin
Kızlar Günaydınn...Zeynep canım 5,000 tane çektimBurcu canım sana da 5,000 tane çekicem başladım akşama bitiririm inşallah Allah dualarınızı kabul etsin ne muradınız varsa versin
o nasıl bi insanmış yaa tuvalet yokmuymuş evlerinde Allah Allah,yukarı çıkıp kızsaydın sabah ayıp yaa
bircancığım gözün aydın canım keseyi görmüşsün darısı kalp atışlarını duymaya olsun inşallah
gözün aydın canım pıhtılaşma yok genetikte temizmiş,eşinde eğer varikosel varsa onu halletmeden nasıl aşılama yapacak?
Ballarım şimdi eve girdim , doktor işi uzun sürdü...anlatıyorum
allah nasip ederse benimde meleğim olacak ama korkuyorum henüz ultrasona gitmedim inşallah sorun çıkmaz hayırlısını versin rabbim 5 haftalık hamileyim hcg 12430 çıkıyor normalmi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?