Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

valla taşınıyo canım...benimde totodan yok ama göbekten maşallahım var...

Slm kizlar ...
Bende kabus gibi bir gece gecirdim kabusun izleri yatak odamin caminda duruyor kara kara nadil temizliycem diye dusunuyorum offf...Saat 2de bir uyandim cama saril saril bisey akiyor uste psikopat biri var camin onunu yikiyor sandim sinirlendim baktim yok kusuyor esim yukari cikicakti birakmadim kavga cikar diye uste iki kat var hangisinin yaptiginida bilmiyorum ben bu manyaklarla napicam onuda bilmiyorum....

selamun aleyküm kızlar, doktordan geldim miniğimin kesesini gördük çok şükür 15 gün sonrada kalp atışını duyacağız inşallah, doktora kaç haftalık dedim tam belli değil kalp atışında belli olur dedi 4,5 haftalık diyebiliriz dedi aslında adet tarihime göre 5 hafta 6 günlük ama bir kaç gün geç yumurtlamıştım 5 haftalık sayabilirim sanırım hamilelik takvimimi yapacağımda

tuba için 50 tane tefriciye ookuyacağım
zeynebin yakın zamandaymış çekebildiğim kadar lem yelid cekeyim
burcum senin için de 1000 tane çekmiştim zeynebinki bitsin seninkinide bitirelim Allahın izniyle

Göüzün aydın canım çok sevindim İnşallah kalp atışlarını kucağına aldığın günleride görürsün

selam tontoşlar... dün oğlumla görüş günümüzdü keyfi yerinde şükür sorun yok 2 hafta sonra tekrar gidicez başı aşağıda normal doğuma uygun dönmez artık sanırım... 2.5 kilo olmuşuz artık tosunumun kemikleri batıyor bana teyzeleri tekmelediğinde veya döndüğünde göbeğimi delip çıkacakmış gibi oluyor ama olsun ben çok mutlu oluyorum oynaşıyoruz poposunu ayaklarını yakalıyorum sıkıştırıyorum şimdiden
dua listesine eklenen arkadaşlar var iyi ki kontrol etmişim... erkenden okuyup bitirince bakmıyordum dün gece bi bakayım dedim öyle gördüm onların da duasını okudum sabah
ikizbebis44/ duygu 23.07.2013 salı hayırlısıyla evlenmesi ve sağlıklı sorunsuz hamişlik
bıdıkcım/ cansu 24.07.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik
canlar hoşgeldiniz aramıza...

öff canım ya o ne demek öyle rezil insanlar ya okuyunca kötü oldum allah kolaylık versin sana walla hamile halinle bi de....

gözün aydın canım allah tamamına erdirsin inşallah

zeynepçim ben 4400 daha cektıım arkadasımda 600 cektı saolsun bugun toplamda 10.000 oldu cnm daha cok acıgın varmöı cumaya kadar yıne okumaya calışırım

hadi hayırlısı tatlım rabbım tamamına erdırsın

Göüzün aydın canım çok sevindim İnşallah kalp atışlarını kucağına aldığın günleride görürsün

öff canım ya o ne demek öyle rezil insanlar ya okuyunca kötü oldum allah kolaylık versin sana walla hamile halinle bi de....

gözün aydın canım allah tamamına erdirsin inşallah

hadi hayırlısı tatlım rabbım tamamına erdırsın

çok sağolun kızlar Allah razı olsun

ranana/ mesude 08.07.2013 pazartesi Evladına sağlıklı ve hayırlı uzun bir ömür
melek2828/ nazan 09.07.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum
kevok08/aylin 10.07.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik +kolay doğum
7verengul/ K. gül 11.07.2013 perşembe Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür
asyamca/ gülhan 12.07.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum
şekerkiz67/ tuğba 15.07.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
binbirgece/ b. gamze 16.07.2013 salı sağlıklı hamişlik kolay doğum
canlar dualarınızı okudum anca bilgisayarı açınca yazabiliyorum cepten zor oluyor

Ballarım şimdi eve girdim , doktor işi uzun sürdü...anlatıyorum

Eşimin kromozom analizi temiz cikti, sende bir sorun yok dedi bende pıhtılaşma sorunu yok , eşimin sperm hareketligi ve sayısı az çıktı, üroloji doktoru bunun altında yatan bir sebep var, varikosel olbilir dedi, bu hafta ona da bakılacak,
Asıl konuya geliyorum doktor hi9 vakit kaybetmeden aşılama yapilacak dedi, olmazsa tüp bebek, o da olmazsa pgt yapilacak dedi ve bana aşılama ilac raporu cıkardı, bende gittim ilacları aldım, adetinin ilk günü gel iğnelere başlayalımdedin, adetimin ilk günü izmirde olacagiz eşimin ameliyatı için bilmiyorum ne yapacaz hayırlısı artık, bu arada ilaclara 497 tl verdim
Işte haberler bunlar :))))

o nasıl bi insanmış yaa tuvalet yokmuymuş evlerinde Allah Allah,yukarı çıkıp kızsaydın sabah ayıp yaa

bircancığım gözün aydın canım keseyi görmüşsün darısı kalp atışlarını duymaya olsun inşallah

gözün aydın canım pıhtılaşma yok genetikte temizmiş,eşinde eğer varikosel varsa onu halletmeden nasıl aşılama yapacak?

allah nasip ederse benimde meleğim olacak ama korkuyorum henüz ultrasona gitmedim inşallah sorun çıkmaz hayırlısını versin rabbim 5 haftalık hamileyim hcg 12430 çıkıyor normalmi bu

o nasıl bi insanmış yaa tuvalet yokmuymuş evlerinde Allah Allah,yukarı çıkıp kızsaydın sabah ayıp yaa
?

Canım iki daire var benim üstümde biribrleriyle kavga ettiler baltalar havada uçuştu karakolluk oldular birbirleriyle uğraşamıyorlar bizi rahatsiz ediyorlarki biz kavga çıkaralım diye ...Sorsam suçu birbirlerine atıcaklar çözümü yok yani

canım ikinizde de sıkıntı yok çok şükür hadi hayırlısı, eşinde hareketlilik problemi varsa aşılama mantıklı iğneler içinde kendin yapabilirsin izmire gitmeden hastaneye git tarif etsinler sonrada kendin yap canım.
sağol özlemcim Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah.

benide yazcanım 1000 tane okurum

burcu 1000 adet daha lem yelid çektim allah kabul buyursun inş.

1000 adet daha cektım ekle tatlım rabbım kabul etsın

burcuuuuuuuuuuu 1000 LEM YELİD okudum Allah kabul etsin

Kızlar Günaydınn...Zeynep canım 5,000 tane çektim Burcu canım sana da 5,000 tane çekicem başladım akşama bitiririm inşallah Allah dualarınızı kabul etsin ne muradınız varsa versin

ballarım Allah bin kere razı olsun, Rabbim sizi hic darda koymasın, okuyan ağzınız dert görmesin inşallah

BIRCAN canım maşallah gözün aydın, inşallah kalp sesini de duyarsınız

özlem tatlım önce kadın dogumda işımi bitirdik, sonra ben ürolojide gittim dr varikoselden dolayı sperm sonucu böyle cıkmiş olabilir dedi, eşim yanımda yoktu muayene edemedi, bu hafta eşim ürolojiye gidecek eger varikosel çıkarsa ben kadın doğuma gidip söyleyecegım durumu, aşılamayı erteleyecegım ..bakalım bekliyorum gelişmeleri

Kızlar nasılsınız ben maşallah diyeyim işitin grip atlattım gibi ve dua lîstesini bitirdim Allah kabul etsin amin

Bircan sana bisey soracagim?????

şimdi adetin ilk günü iğnelere başlanıyor ya..kacinci gününde aşılma oluyor ve kaçinci gününde catlatma iğnesi oluyor, süreyi bana bir özetlermisin tatlım?? Bide senin eşinın spermleri nasildi???

ne zamandan beri uğrayamadım ama mesajını okuduğum iyi oldu sevindim herşey yolunda ve hızlı hızlı ilerliyo ne güzel, izmirde hangi hastaneye gidiyosunuz ?

allah nasip ederse benimde meleğim olacak ama korkuyorum henüz ultrasona gitmedim inşallah sorun çıkmaz hayırlısını versin rabbim 5 haftalık hamileyim hcg 12430 çıkıyor normalmi bu

Maşalllah arkadaşım çok güzellll, harika normal tabiiii Maşallahhhh 41 kere. Hayırlı uğurlu olsun bebişiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…