Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

bak nasılda hemen anladım kardeşim abla sen iyice anne piskolojisine girdin artık komşunun çocuğu 5 aldı sen niye 4 diye kızmayada başlarsın demişti
dikkt et canım kendine öyle soğuğa oturma ayaklarını sıcak tut terli terlide su içme

eğitim şart diyorsun tatlım anladım çok sağol bakalım annecik doğru söylüyorsun bilinçlenme vaktidir

maşallah yaseminim sana ya 10 kilo ama kilon azdıysa çok bişi olmaz verirsin canım nooolcak insan ilk baŞta hamileyim yiyim içiyim oluyo bide geri dönüşü görünce bir duruyorsun
tatlıcım dün gece inanırmısın abartısız bi 3 litre su kaybetmişimdir terden ölüyorum bide pişik oldum hep göğüslerimin ortası bacak aralarım kaşıntıdan terden duramıyorum yaz hamileliği zor valla seni en iyi ben anlarım hamilelikte vücud ısın yarım derece artıyormuş tatlıcım ondan oluyormuş bu sıcaklama bol bol duş al çıkma suyun altından ben öyle yapıyorum artık iyi gelir inş

oh maşahlah sıpacığa tatlım az daha büyüsün iyice batıyor o kemikler nefes almayı unut az nefesle yaşamayı öğreniyorsun inşallah dönmez sağ salim alırsın bebişini kucağına seninde bişi kalmadı artık

hadi bakalım hayırlısı burcum ya inş bir değil 2 3 olur toplucanak çıkarırsın aradan bebişleri

Mervecim hoşgeldin :) canım eşim izmirde egepol hast.de safra ameliyatı olacak..ben aşılamayı ıspartada yaptıracağım..ilk iğneden sonra bir daha ne zaman gidilecek bilmediğim için aşılmayi erteleyim mi diye düşündüm, eşimin ameliyatina denk gelecek adetim sanirim

Sen ne yaptın kan testini ne zaman yapacaksin????

Canım sonuçlarınızın iyi çıkmasına sevindim ama eşin ihmal etmesin canım varikosel olmayadabilir ama sağlıksız gebeliklerin sebebi iyi olmayan spermler de olabilir inşllah hemn doktora gidin ne yapılması gerekiyorsa yapın canım Allah yardımcınız olsun benim eşimin dna sonuçları d bugün yarın çıkacak bakalımm bize ne diceklerr

ayyy rezil insanlar mübarek aylarda manyal mı bunlar yaa polisi arasaydınız keşke nereden bilecekler kim aradı hayret bir şey sen onları temizlemek zorunda mısın yani belalılar demek ki ama böyle olmaz canım mutlaka polis filan çözmelisiniz yani kendi evleri mi hani kiracılarsa ev sahiplesiyle konuşsanız da çıkarsalar evden. :26:

Maşallah canımm bebeğine. Ay onun batması filan herşeyi ne güzeldir. Rabbim sağlıkla gelmesini nasip etsin. Az kaldı

Canım çok sevindim bir yerden başlanacak olmasına düşüklerin hareket ve sayıyla ilgisi yoktur o döllenmeyi etkiler hani sayı ve hareket yeterli olmayınca gebe kalamazsın sperm döllenmeye gidemez ama sen gebe kalabiliyorsun ameliyat filan derlerse gerek yok bence morfoloji nasıl asıl. Ona baksana kağıt varsa elinde. Pgt isabetli olur genetiğe bakıyorlar. Hayırlısı olsun canım..

Aşılama başladığı zaman iğneler, iki günde bir yumurtaların boyutuna bakmak için gitmiştim ben ultrasonla alttan bakıyolardı. Sende de böyle olur mu bilmiyorum.

ben daha kan testi yaptırmadım bugün aşılamanın 11.günü, idrarda yapsam mı acaba diyorum, kafam karışık

Ammaaann şok şok şok flaş flaş flaş...sende benim gibi cart diye tamam demişsin adımını da atmışsın...da ilaçlara çok vermişsin kuzu...gerçi ben sadece katılım payını ödedim galiba...220 tl ödedim ben...aayy içime bir huzur bir huzur...bence oldu bu iş Burcu...oohh çok şükür...ALLAH yolunu çizer sen hiiç düşünme yok İzmir deyim yok ordayım yok burdayım..sen kararını ver YETER...ALLAH muvaffak etsin...peki varikosel olunca düşük mü olurmuş aayy eşin çok üzülücek...

ZEYNEPCİM senin için 2000 LEM YELİD ÇEKTİM 10 DAHA CEKMİŞTİM 2010 OLDU

TUBACIM 50 TEFRİCİYE OKUDUM

RABBİM KABUL ETSİN İNŞALLAH

Kızlar ben en son 29 haziran da hastalandım bugün 18.günüm biraz önce tuvalete gittim ve kahverengi kop koyu ama akıntılar gelmeye başlamış ve doğum kontrol hapı kullanıyorum hapın bitmesine daha 5 gün falan varr sizce neden böyle bişey olmuş olabilirrr

Sağol tatlım kadın dogumcu aynen senin dedigini dedi, sağlıklı spermler buluşmamış yumurtayla, evet cani' varikosel icin eşim hemen gidecek, senin eşinin sperm dna sımı yoksa esinin kromozom analizimi cikacak aslım????

canım spermiogram sonucunda sdece sayi ve hareketlilik var, morfolojiye bakılmamış, sinir oldum bende bizim asıl istedigimiz oydu, simdi eşim ürolojiye gidince onuda isteyecek..sonuca göre aşilama olacam yada erteleyecegim..daha adetime 10 gün var zaten..bakalim sedam bekliyorum sabırla..

Hımm yani benim sehirden bir yere ayrılmamam gerekiyro..tatlım idrar icin erken benim adetim 4 gün gecikmişti idrar negatid cikti ama hamileydim..belli olmaz, bir keresinde de 2 gün gecikmisti idrarda pozitifi gördüm..yapacaksan bile sabah ilk tuvaletinle yap

meralım inana bende senin gibi düşünüyorum simdi burda yazdım ben izmirde olucam belki aşılama ertelenir diye ama gelecegi sadece allah bilir, bakalım Rabbim bize ne nasip edecek sabırla ve sakinlikle bakliyorum..evet canım doktor dedi ve hic düşünmedim hopp koştum ilacları aldım, bende sadece yuzde 20 sini ödedim ,o fiyat cikti..evet canım eger varikosel varsa spermler sagliksiz oluyormuş, bakalım Rabbim ne nasip edecek, eşim ilk fırsatta gidecek ürolojiye zaten

canım bizim sperm dna fragmantasyonumu ne ondan kromozomla alakalı hiçbişe istemedi offf Burcum yaa bide sonuçlar çıksaydı hayırlısıylaa
çatlıcam bide hastalanıyomuyum neyim kafayı yicem zaten 18.günümdeyim Burcu ya hiç normal değil (((

Canım benim gecen ay aynısı oldu ve hamileydim ama sen dogum kont hapı aliyorsun, eger gecen aydan kalan catlamayan yumurtan varsa o kist olmuştur ve vucut onu atmış olabilir, eger normalde kistin varsa o da gitmiş olabilir, dogum kont haplari kistleri temizler eğer yalniş bilmiyorsam..bide erken adet olmazsın çünkü hap zaten düzenler devam ederse doktr git, simdiden gitmene gerek yok canım

hadi gözzün aydın..bir adım atılmış oldu..morfolijiy e niye bakmamışlar yahu:))çıt çıt çıt

kızlar nasılsınız ben maşallah diyeyim işitin grip atlattım gibi ve dua lîstesini bitirdim allah kabul etsin amin
ay hadi nihayet geçti..dikkat et bi daha kapmaa

Demi erken adet olmamalıyım amann nerden çıktıysa şimdi bakalım akşam sökülecek mi sökülürse ertesi güne doktora gitmem lazımm

Canım Bedriye'nin bir lafı var ne kadar zahmet o kadar,rahmet diye..inşallah bu sıkıntılarının karşilıgini fazlasiyla alirsin...iyi haberlerde peş peşe gelir canım..seni o kadar iyi anlıyorum ki ama işin peşini bırakmadan yola sabırla devam etmek lazım..ama zor bilirim..insanı zorlar..Rabbim sabır versin bugün yine sana dua edecegim inşallah

inşallah Burcum Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallahhsizler de benim hep dualarımdasınızz

Eki Görüntüle 756722 veeeeeee kıjımı göydüm deldim...bişey yok herşey yolunda dedi..dalağına böbreğine baktı parmaklarını saydı..

459 gr 25 cm olmuş. 21 hafta 3 gündü 21 hafta 6 gün olmuş..nasıl oluyosa.:)
bazı arkadaşlara duyurulur..demek ki durup dururken artadabiliyomuş:)) okendini bilir

Valla Buketim bende sinir oldum morfolojiye bakmadilar diye..ee ben dört kez hamile kaldım bu sene sperm harektliligi engel degil gebe kalmaya...bakalı? Bir gitsin eşimürolojiye ne diyecekler

Ayyy Buket maşallah canımmmm, saçma gelecek belki sana ama bişey dicemm sana benziyor bu kuzu :))))) maşallah herşey yolundaymış cok şükür

oyy Bukett maşallah kızınaa nasıl da büyümüş kocaman olmuşşş Rabbim hayırlısıyla sağlıklı olarak kucağına almayı nasip etsin canımmmaşşalah herşey de yolundaymışş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…