- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #34.041
Allah razı olsun canım ..Rabbim ruhuna huzur versin acını dindirsin inşallah..kötü günler geride kalsın hemencecik..
didemim soğuk su içmedim de sanırım terli terli rüzgara oturdum ondan evet hem iltihap vardı ama nerdeyse bitti hamdolsun..bide bel kaslarım kasılıyor ama nasıl bir kasılma taş gibi oluyor..sıcak su ve kas gevşetici işe yarıyor...hamdolsun bu günlerime daha kötü günlerde gecirdim ben bu belim yüzünden..Allah razı olsun canım ..
bak nasılda hemen anladım
dikkt et canım kendine öyle soğuğa oturma ayaklarını sıcak tut terli terlide su içme
Sündüzcüm bak sana bi site ismi vereyim ben burdan çok şey öğrendim ve pis gaza geldim sana da tavsiyem bi incele faydası olacaktır..
Ve tabi diğer doğumu yakın olan arkadaşlar Aylin ve Didem sizin içindr geçerli belki bildiğiniz şeylerdir ama ben çok faydası gördüm bu emzirme işine de ordan okuyarak giriştim zaten..
Bebek Yapım Bakım Onarım: Tomrisin Emzirme Notları 14: Pompa ile süt sağma (5)
Burda bölüm bölüm anlatmış herbirinde farklı bi konu var okumanızı tavsiye ederim..
Ayrıca burdan anlatılanların çoğu lohusalıkta karşılaşılıp napıcağına bilememe durumu oluyor buda seni azcık depresyona ve yetememe düşüncesine itiyor.. Okuyalım bilinçlenelim :))
eğitim şart diyorsun tatlım anladım çok sağol bakalım annecik doğru söylüyorsun bilinçlenme vaktidir
Günaydın arkadaşlarımm, herkese hayırlı günler olsun inşallah.
Tuba için tefriciye çekmek istiyorum ama sık sık topiğe gelemediği için bilgi vermeden de çekmek istemiyorum fazla olur filan diye, numarasıda yok bende. Tubaaa eğer topiğe gelip yazımı okursan ve bana 100 adet çek dersen çekerim he, sen çek demeden çekmem. senden haber bekliyor olacağım.
Burcu kuşum sanada Allah nasibederse lem yelid çekeceğim, bi çekim bakim kaç tane çekebiliyorum sonrasında haber verirrim, senin nasılsa sayı problemin yok şimdilik istediğim kadar okurum rahat rahat.
zeynep te başlamış ama hangi zeynep acaba zakkumx mi? bu konuyuda bana birisi netleştirebilirse onada yardım ederim hemen.
doğumu yaklaşanlar için ayrıca fetih suresi de okuyayım.
anammmm bu hafta nekadar yoğun bir dua listemiz var böyle maşallah ramazan bereketi coşmuş galiba
kızlar geceleri 50 kere uyanıyorum, zaten her sağa ve sola dönüşte kendimi tank gibi hissettiğim için mecburen uyanıyorum. ve fix her gece 01:00 - 01:30 civarında ateş basması ile uyanıp kendimi balkona cama atıyorum:) bana en yakın buket olduğu için sanırım o da aynı şeyleri yaşıyordur. ve çok kilo aldığım için biliyorsunuz dr vitamin ilacını bıraktırdı bana, ben yinede bebeğe vitamin gitsin diye haftada 2 kere içiyorum. ama yediklerime artık dikkat ediyorum, makarna pilav börek vs gibi şeylerden sakınıyorum, evde hiç yapmıyorum eğer biyere gidersem de az koyduruyorum. sabahları 2-3 dilim değil, 1-1,5 dilim yiyorum. sonuçta bana faydası olan şeyler bu ekmek,pilav,makarna,börek değil, balık,et,tavuk,pekmez,peynir,yumurta vs gibi şeyleraman Allahım nasılda bilinçlendim birden bire 10 kg alınca dimi ama
maşallah yaseminim sana ya 10 kilo ama kilon azdıysa çok bişi olmaz verirsin canım nooolcak
tatlıcım dün gece inanırmısın abartısız bi 3 litre su kaybetmişimdir terden ölüyorum bide pişik oldum hep
oh maşahlah sıpacığaselam tontoşlar... dün oğlumla görüş günümüzdü keyfi yerinde şükürsorun yok 2 hafta sonra tekrar gidicez başı aşağıda normal doğuma uygun dönmez artık sanırım... 2.5 kilo olmuşuz artık tosunumun kemikleri batıyor bana teyzeleri tekmelediğinde veya döndüğünde göbeğimi delip çıkacakmış gibi oluyor ama olsun ben çok mutlu oluyorum oynaşıyoruz poposunu ayaklarını yakalıyorum sıkıştırıyorum şimdiden
dua listesine eklenen arkadaşlar var iyi ki kontrol etmişim... erkenden okuyup bitirince bakmıyordum dün gece bi bakayım dedim öyle gördüm onların da duasını okudum sabah
ikizbebis44/ duygu 23.07.2013 salı hayırlısıyla evlenmesi ve sağlıklı sorunsuz hamişlik
bıdıkcım/ cansu 24.07.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik
canlar hoşgeldiniz aramıza...
Ballarım şimdi eve girdim , doktor işi uzun sürdü...anlatıyorum
Eşimin kromozom analizi temiz cikti, sende bir sorun yok dedi bende pıhtılaşma sorunu yok , eşimin sperm hareketligi ve sayısı az çıktı, üroloji doktoru bunun altında yatan bir sebep var, varikosel olbilir dedi, bu hafta ona da bakılacak,
Asıl konuya geliyorum doktor hi9 vakit kaybetmeden aşılama yapilacak dedi, olmazsa tüp bebek, o da olmazsa pgt yapilacak dedi ve bana aşılama ilac raporu cıkardı, bende gittim ilacları aldım, adetinin ilk günü gel iğnelere başlayalımdedin, adetimin ilk günü izmirde olacagiz eşimin ameliyatı için bilmiyorum ne yapacaz hayırlısı artık, bu arada ilaclara 497 tl verdim
Işte haberler bunlar :))))
hadi bakalım hayırlısı burcum ya inş bir değil 2 3 olur toplucanak çıkarırsın aradan bebişleri