Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Tubam ben 300 okucam canım düş benden bugün 150 yarında 150 okurum okumak istiyorum yani sen bana çok okudun onu düş öyle hesapla rahat etmez içim valla.

canım saçmlama olur mu öyle şey eğer okuyamazsan zorlama ben okurum.

YASOOOO çekebilirsin canım istersen hamilelerin duası kabul olur

20 adet cekebıldım nekadar daha eksik bilmiyorum ama az da olsa bı katkım olsun dedım rabbım kabul etsın

çoookk sağol canımAllah razı olsun.sen neyaptın bu ay takibe devam ediyor musun?ben ramazan diye bu ay gitmedim bi dahaki aya devam edeceğim inş..

Tuba 50 tane tefriciye okudum snin için.allah kabul etsin dileğini...

çk sağol canım.bu arada kızın çook tatlı aynı sen.

ZEYNEPCİM senin için 2000 LEM YELİD ÇEKTİM 10 DAHA CEKMİŞTİM 2010 OLDU

TUBACIM 50 TEFRİCİYE OKUDUM

RABBİM KABUL ETSİN İNŞALLAH

çok sağol canım Allah bebeğine ahyırlı sağlıklı uzun ömür versin.

ben şimdi listemi yapıp geleyim

CANIM MAŞALLAH KIZINA burcu benden önce söylemiş ben diycektim seni andırıyo gercekten :) RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasib etsin İNŞALLAH..
AMİN canım :)

Yzıyorum ediyorum araya işler giriyor alta alıyorum musait olduğumda bi bakıyorum ben yazmamışım formaa.. tüm emeklerimde heba oluyor ya çok kızıyorum..

burcumm gözünüz aydın çok şükür genetikler temiz çıkmış,merfolojinin başka adı olabilir çünkü o bir bütün test.. mesela şimdi sana yazarken netde örnek sonuçlara baktım merfoloji demeden

normal yapı:5 /bas anomalisi:71/ortaparöa:11/kuyruk:13

bu tarz yazmış ama yukarıda merfolijiden bahsediyor normalde..

Ayrıca ben diyorum ya bizim merfoloji 1 çıktı baş kuyruk oranlarıda yüksek çıktı ama kaç doktor dedi ki kadın gebe kaldıktan sonra erkeğin sperminin önemi kalmaz ve merfoloji gebelik oluşumunu önlemez, çok şükür örneği de benim.. ee sayı ve hareketlilikde gebe kalmanı etkilemiyeceğine göre ki çok şükür sayı az olmasına rağmen sen sık gebe kaldın Allah a şükür, herşey vaktİ saatle ilgili bence.. hiç birşeyiniz yok sizin. ama keçiboynuzu içir eşine düzenli olarak bak onun faydası oluyor..

Ama aşılama falan bencede dene hem okulunda yok şu an hemde süreci hızlandıracaksa neden olmasın.. Allah inşAllah hayırlı tez vakitlerde güldürecek yüzüünüzü ben çok inanıyorum..

Allah nazarlardan korusun inşAllah.. MaşaAllah prensese

Zeynep 1000 AD okudum tesbihini lutfen ekler misin? Allah niyetini kabul etsin inşAllah Yarabbim.

bedriye:200
tümay:100
özlem:100
seda:300
aslı:500
meral:100
zeynep:100
nazan:50
buket:50
gül:50
tuğba:20
yasemin:100
ben:1300
başka arkadaşım:500

toplam:3770

kalan:674

kızlar arada kaçırdığım varsa yazın düzeltirim...

hepinizin Allah gönlündeki hayırlı muradı versin,hepinizden Allah razı olsun,sizi çoookk seviyorum.sevgi pıtırcığı yaptınız beni

evet tatlım buayda takıpteyım hayırlısı rabbımden

canım saçmlama olur mu öyle şey eğer okuyamazsan zorlama ben okurum.

YASOOOO çekebilirsin canım istersen hamilelerin duası kabul olur

ben şimdi listemi yapıp geleyim

şimdi bende 2 ad zikirmatik var tekinde senin tefriciyeleri diğerinde de kızların tesbihlerini çekiyorum.. Senin tefriciyeleri çekerken 1 adette tereddüte düştüm ama devam ettim çekmeye de dünden beri içimde bi kurt ve Allah hepimizin gönlünü biliyor işte olduğu zikirmatikler farklı yerlerde duruyor karışmış rengine bakmadan çekmeye devam ettim bi baktım tefriciye zikirmatiğimde çekiyorum tefriciyeyi tekrar niyetleniceğim ama çok şükürler olsun.. içimde uhde vardı Rabbim bir anda yardım etti şükürler olsun Silindi gitti .. hem uhdemm gitti, hemde içime daha çok sinicek.. Bu yüzdendir kiii sana bitirdim diye haber veremiyorum bugun gecikme için özür..

Tümay o komşu müsvettelerini Allah ıslah etsin, Terbiyesizleri.. eşini gönderme bencede, ama Allah hayırlısıyla onların yanına bırakmaz gerçekten çok kızdım da ne yapılabilir.. karakola mı gitseniz.

tatlım şimdi 13 tane daha cektım

kuzu görmüşsün minnakını..maşallah diyelim kızçeye...

bedirye bişey olmaz Allah niyetimizi biliyor zaten sen dert etme

canım yoğundum yeni gördüm mesajını, adetin 3. günü başlanıyor bir hafta uyguluyorsun dr bakıyor büyümüşse o gün çatlatma iğneni yaptırıyor 36 saat sonrada aşılamanı yapıyor ama büyümemişse büyüyene kadar iğneni uyguluyorsun bu sürede yumurta takibi yapıyor bazen hergün bazen 2 günde bir çağırıyor taki büyüyene kadar büyümüş olduğu gün çatlatma iğnesi yapılıyor.. eşimin sperm sayısında problem vardı çok düşük değildi ama normalin biraz altındaydı o yüzden aşılama yaptı bize demişti ki sizi yumurtlatırız böyle deneriz ama sayı düşük olduğu için aşılama yapmalıyız
bide benim 1. aşılamamda 12. günde aşılamam yapılmıştı 2. aşılamamda 18. gün aşılamam yapıldı yani birinci aşılamaya göre daha geç yumurtladım sanırım bünyem ilaca alıştı.

Çıktım benim üstümdekiyle konuştum onun camıda aynı vaziyette polisi aramış polis biz ne yapalım ona demiş..Kadın rahatsız camda elini yüzünü yıkıyormuş üst komşu hep video çekmiş gösterdi polisede göstermiş ikiside ev sahibi yapıcak bişeyde yok ...

TUBAAAAAA

ben 300 tane çektim hemen yaz beni listeye bebeğem..gözden kaçırmışsın

aslıcım hoşgeldin, doğum kontrol hapından olabilir mi bi prospektüsüne baksaydın.
oy maşallah kızına böyle sağlıkla büyümeye devam etsin inşallah
tubacım banada 50 yaz bu akşam okuyacağım mutlaka, yarın haber veririm

Anladım tatlım ben her koşulda evimde olmalıyım, yok öyle ilk iğneyi yapayım izmir'e gideyim falan olmaz bu iş..bide benim 1. gün gel dedi, o zman ilk iğneyi yapacaklarmış..

bakalım Bircan vesvese zaman zaman gelip beni yoklasada ben Allah'a bırakıyorum..başını sonunu O biliyor...

canım şimdi sonuca baktım, senin dediğin secenekler var ama boş bırakılmış..bakılmamış..neyse mecbur tekrar bekılacak...amam sen haklısın tatlım morfoloji %1 bile olsa bunun içinde de sağlıklı spermler var demektir ve Rabbimin izniyle o sağlıklı olan gelip senin yumurtayla birleşir, bizimkisinde sağlıklı bir döllenme olmuyormuş..ama içim rahat bekliyorum..Aşılama ilaçlarımı aldım ama belki aşılama bile kısmet olmaz Rabbim bilir..Allah'ımın mücizeleri her yerde....çok şükür ki kromozomlar temiz çıktı :)

canım şimdi dr hastasının bünyesini tanıyor, ben pcosluyum diye geç yumurtluyorum o yüzden bana 3. gün başlatıyor olabilir senin adetin yumurtlaman düzenli bu nedenle adetinle birlikte başlıyor olmalı... aslında haklısın evde olmalısın çünkü dr büyük ihtimalle adetinle birlikte seni vajinal muayene edecek ölçüp biçecek ona göre kaç gün ve hangi dozda kullanmalısın tarif edecek, yani ilk iğne önemli sonrakilerde zaten drla işin olmaz ama o hafta seni çağırabilirde yumurta takibi için, eğer eşinin yanında olmak istiyorsan bir sonraki aya ertele, o ilaçlar buzdolabında açmazsan uzun süre muhafaza ediliyor, hayırlısı olsun balım tevekkülden başka başka çaremiz yok vakti zamanı var o güne kadar Rabbim hepimize sabır versin inşallah

TUBAAAAAA

ben 300 tane çektim hemen yaz beni listeye bebeğem..gözden kaçırmışsın

anaaamm sen en baştaydın nolmuş sana hemen ekliyorum

tamam canım çok sağol

Anladım tatlım evet doğru diyosun adetim düzenli mi diye sormuştu, pco da yok bende..tamam.
ayy adetliyken vajinal muayne mi normal zamanda bile zor geliyor bana..
canım hem eşimin yanında olmak istiyorum hemde eşim aşılamaya kadar ayağa kalkar mı kalkmaz mı bilmiyoruz sperm verecek ya..ama son ana kadar bekleyeceğim bakalım Rabbim ne nasip edecek
tamam canım ilaçları dolaba koyarım ..bide doktor benim receteye vajinal jel yazmış, herhalde aşılma öncesi kullanacak, sen de varmıydı?

canım okudum ama yazamadım..aman Öyle pisliklerden uzak durum Allah'a havale et..manyak olurlar ..eşine falan saldırırlar Allah korusun..binada ki herkes tarafından bir resmi şikayet olursa , o zman bir imza atarsınız , onun dışında eşini sakın yollama..töbe töbee Allah ıslah etsin böyle tipleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…