- 15 Ocak 2011
- 906
- 349
- 323
- 37
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #34.061
Tubam ben 300 okucam canım düş benden bugün 150 yarında 150 okurum okumak istiyorum yani sen bana çok okudun onu düş öyle hesapla rahat etmez içim valla.
Günaydın arkadaşlarımm, herkese hayırlı günler olsun inşallah.
Tuba için tefriciye çekmek istiyorum ama sık sık topiğe gelemediği için bilgi vermeden de çekmek istemiyorum fazla olur filan diye, numarasıda yok bende. Tubaaa eğer topiğe gelip yazımı okursan ve bana 100 adet çek dersen çekerim he, sen çek demeden çekmem. senden haber bekliyor olacağım.
Burcu kuşum sanada Allah nasibederse lem yelid çekeceğim, bi çekim bakim kaç tane çekebiliyorum sonrasında haber verirrim, senin nasılsa sayı problemin yok şimdilik istediğim kadar okurum rahat rahat.
zeynep te başlamış ama hangi zeynep acaba zakkumx mi? bu konuyuda bana birisi netleştirebilirse onada yardım ederim hemen.
doğumu yaklaşanlar için ayrıca fetih suresi de okuyayım.
anammmm bu hafta nekadar yoğun bir dua listemiz var böyle maşallah ramazan bereketi coşmuş galiba
kızlar geceleri 50 kere uyanıyorum, zaten her sağa ve sola dönüşte kendimi tank gibi hissettiğim için mecburen uyanıyorum. ve fix her gece 01:00 - 01:30 civarında ateş basması ile uyanıp kendimi balkona cama atıyorum:) bana en yakın buket olduğu için sanırım o da aynı şeyleri yaşıyordur. ve çok kilo aldığım için biliyorsunuz dr vitamin ilacını bıraktırdı bana, ben yinede bebeğe vitamin gitsin diye haftada 2 kere içiyorum. ama yediklerime artık dikkat ediyorum, makarna pilav börek vs gibi şeylerden sakınıyorum, evde hiç yapmıyorum eğer biyere gidersem de az koyduruyorum. sabahları 2-3 dilim değil, 1-1,5 dilim yiyorum. sonuçta bana faydası olan şeyler bu ekmek,pilav,makarna,börek değil, balık,et,tavuk,pekmez,peynir,yumurta vs gibi şeyleraman Allahım nasılda bilinçlendim birden bire 10 kg alınca dimi ama
20 adet cekebıldım nekadar daha eksik bilmiyorum ama az da olsa bı katkım olsun dedım rabbım kabul etsın
Tuba 50 tane tefriciye okudum snin için.allah kabul etsin dileğini...
selamun aleyküm kızlar, doktordan geldim miniğimin kesesini gördük çok şükür 15 gün sonrada kalp atışını duyacağız inşallah, doktora kaç haftalık dedim tam belli değil kalp atışında belli olur dedi 4,5 haftalık diyebiliriz dedi aslında adet tarihime göre 5 hafta 6 günlük ama bir kaç gün geç yumurtlamıştım 5 haftalık sayabilirim sanırım hamilelik takvimimi yapacağımda
tuba için 50 tane tefriciye ookuyacağım
zeynebin yakın zamandaymış çekebildiğim kadar lem yelid cekeyim
burcum senin için de 1000 tane çekmiştim zeynebinki bitsin seninkinide bitirelim Allahın izniyle
ZEYNEPCİM senin için 2000 LEM YELİD ÇEKTİM 10 DAHA CEKMİŞTİM 2010 OLDU
TUBACIM 50 TEFRİCİYE OKUDUM
RABBİM KABUL ETSİN İNŞALLAH
CANIM MAŞALLAH KIZINA burcu benden önce söylemiş ben diycektim seni andırıyo gercekten :) RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasib etsin İNŞALLAH..Eki Görüntüle 756722 veeeeeee kıjımı göydüm deldim...bişey yok herşey yolunda dedi..dalağına böbreğine baktı parmaklarını saydı..
459 gr 25 cm olmuş. 21 hafta 3 gündü 21 hafta 6 gün olmuş..nasıl oluyosa.:)
bazı arkadaşlara duyurulur..demek ki durup dururken artadabiliyomuş:)) okendini bilir
AMİN canım :)canım saçmlama olur mu öyle şey eğer okuyamazsan zorlama ben okurum.
YASOOOO çekebilirsin canım istersen hamilelerin duası kabul olur
çoookk sağol canımAllah razı olsun.sen neyaptın bu ay takibe devam ediyor musun?ben ramazan diye bu ay gitmedim bi dahaki aya devam edeceğim inş..
çk sağol canım.bu arada kızın çook tatlı aynı sen.
çok sağol canım Allah bebeğine ahyırlı sağlıklı uzun ömür versin.
ben şimdi listemi yapıp geleyim
Canım benim gecen ay aynısı oldu ve hamileydim ama sen dogum kont hapı aliyorsun, eger gecen aydan kalan catlamayan yumurtan varsa o kist olmuştur ve vucut onu atmış olabilir, eger normalde kistin varsa o da gitmiş olabilir, dogum kont haplari kistleri temizler eğer yalniş bilmiyorsam..bide erken adet olmazsın çünkü hap zaten düzenler devam ederse doktr git, simdiden gitmene gerek yok canım
Eki Görüntüle 756722 veeeeeee kıjımı göydüm deldim...bişey yok herşey yolunda dedi..dalağına böbreğine baktı parmaklarını saydı..
bazı arkadaşlara duyurulur..demek ki durup dururken artadabiliyomuş:)) okendini bilir
evet tatlım buayda takıpteyım hayırlısı rabbımdencanım saçmlama olur mu öyle şey eğer okuyamazsan zorlama ben okurum.
çoookk sağol canımAllah razı olsun.sen neyaptın bu ay takibe devam ediyor musun?ben ramazan diye bu ay gitmedim bi dahaki aya devam edeceğim inş..
canım saçmlama olur mu öyle şey eğer okuyamazsan zorlama ben okurum.
ben şimdi listemi yapıp geleyim
bedriye:200
tümay:100
özlem:100
seda:300
aslı:500
meral:100
zeynep:100
nazan:50
buket:50
gül:50
tuğba:20
yasemin:100
ben:1300
başka arkadaşım:500
toplam:3770
kalan:674
kızlar arada kaçırdığım varsa yazın düzeltirim...
hepinizin Allah gönlündeki hayırlı muradı versin,hepinizden Allah razı olsun,sizi çoookk seviyorum.sevgi pıtırcığı yaptınız beni
Eki Görüntüle 756722 veeeeeee kıjımı göydüm deldim...bişey yok herşey yolunda dedi..dalağına böbreğine baktı parmaklarını saydı..
şimdi bende 2 ad zikirmatik var tekinde senin tefriciyeleri diğerinde de kızların tesbihlerini çekiyorum.. Senin tefriciyeleri çekerken 1 adette tereddüte düştüm ama devam ettim çekmeye de dünden beri içimde bi kurt ve Allah hepimizin gönlünü biliyor işte olduğu zikirmatikler farklı yerlerde duruyor karışmış rengine bakmadan çekmeye devam ettim bi baktım tefriciye zikirmatiğimde çekiyorum tefriciyeyi tekrar niyetleniceğim ama çok şükürler olsun.. içimde uhde vardı Rabbim bir anda yardım etti şükürler olsun Silindi gitti .. hem uhdemm gitti, hemde içime daha çok sinicek.. Bu yüzdendir kiii sana bitirdim diye haber veremiyorum bugun gecikme için özür..
.
Bircan sana bisey soracagim?????
şimdi adetin ilk günü iğnelere başlanıyor ya..kacinci gününde aşılma oluyor ve kaçinci gününde catlatma iğnesi oluyor, süreyi bana bir özetlermisin tatlım?? Bide senin eşinın spermleri nasildi???
bedriye:200
hepinizin Allah gönlündeki hayırlı muradı versin,hepinizden Allah razı olsun,sizi çoookk seviyorum.sevgi pıtırcığı yaptınız beni
aslıcım hoşgeldin, doğum kontrol hapından olabilir mi bi prospektüsüne baksaydın.Kızlar ben en son 29 haziran da hastalandım bugün 18.günüm biraz önce tuvalete gittim ve kahverengi kop koyu ama akıntılar gelmeye başlamış ve doğum kontrol hapı kullanıyorum hapın bitmesine daha 5 gün falan varrsizce neden böyle bişey olmuş olabilirrr
oy maşallah kızına böyle sağlıkla büyümeye devam etsin inşallahEki Görüntüle 756722 veeeeeee kıjımı göydüm deldim...bişey yok herşey yolunda dedi..dalağına böbreğine baktı parmaklarını saydı..
tubacım banada 50 yaz bu akşam okuyacağım mutlaka, yarın haber veririmbedriye:200
canım yoğundum yeni gördüm mesajını, adetin 3. günü başlanıyor bir hafta uyguluyorsun dr bakıyor büyümüşse o gün çatlatma iğneni yaptırıyor 36 saat sonrada aşılamanı yapıyor ama büyümemişse büyüyene kadar iğneni uyguluyorsun bu sürede yumurta takibi yapıyor bazen hergün bazen 2 günde bir çağırıyor taki büyüyene kadar büyümüş olduğu gün çatlatma iğnesi yapılıyor.. eşimin sperm sayısında problem vardı çok düşük değildi ama normalin biraz altındaydı o yüzden aşılama yaptı bize demişti ki sizi yumurtlatırız böyle deneriz ama sayı düşük olduğu için aşılama yapmalıyız
bide benim 1. aşılamamda 12. günde aşılamam yapılmıştı 2. aşılamamda 18. gün aşılamam yapıldı yani birinci aşılamaya göre daha geç yumurtladım sanırım bünyem ilaca alıştı.
Yzıyorum ediyorum araya işler giriyor alta alıyorum musait olduğumda bi bakıyorum ben yazmamışım formaa.. tüm emeklerimde heba oluyor ya çok kızıyorum..
burcumm gözünüz aydın çok şükür genetikler temiz çıkmış,merfolojinin başka adı olabilir çünkü o bir bütün test.. mesela şimdi sana yazarken netde örnek sonuçlara baktım merfoloji demeden
normal yapı:5 /bas anomalisi:71/ortaparöa:11/kuyruk:13
bu tarz yazmış ama yukarıda merfolijiden bahsediyor normalde..
Ayrıca ben diyorum ya bizim merfoloji 1 çıktı baş kuyruk oranlarıda yüksek çıktı ama kaç doktor dedi ki kadın gebe kaldıktan sonra erkeğin sperminin önemi kalmaz ve merfoloji gebelik oluşumunu önlemez, çok şükür örneği de benim.. ee sayı ve hareketlilikde gebe kalmanı etkilemiyeceğine göre ki çok şükür sayı az olmasına rağmen sen sık gebe kaldın Allah a şükür, herşey vaktİ saatle ilgili bence.. hiç birşeyiniz yok sizin. ama keçiboynuzu içir eşine düzenli olarak bak onun faydası oluyor..
Ama aşılama falan bencede dene hem okulunda yok şu an hemde süreci hızlandıracaksa neden olmasın.. Allah inşAllah hayırlı tez vakitlerde güldürecek yüzüünüzü ben çok inanıyorum..
Allah nazarlardan korusun inşAllah.. MaşaAllah prensese
Zeynep 1000 AD okudum tesbihini lutfen ekler misin? Allah niyetini kabul etsin inşAllah Yarabbim.
Anladım tatlım ben her koşulda evimde olmalıyım, yok öyle ilk iğneyi yapayım izmir'e gideyim falan olmaz bu iş..bide benim 1. gün gel dedi, o zman ilk iğneyi yapacaklarmış..
bakalım Bircan vesvese zaman zaman gelip beni yoklasada ben Allah'a bırakıyorum..başını sonunu O biliyor...
TUBAAAAAA
ben 300 tane çektim hemen yaz beni listeye bebeğem..gözden kaçırmışsın
aslıcım hoşgeldin, doğum kontrol hapından olabilir mi bi prospektüsüne baksaydın.
oy maşallah kızına böyle sağlıkla büyümeye devam etsin inşallah
tubacım banada 50 yaz bu akşam okuyacağım mutlaka, yarın haber veririm
canım şimdi dr hastasının bünyesini tanıyor, ben pcosluyum diye geç yumurtluyorum o yüzden bana 3. gün başlatıyor olabilir senin adetin yumurtlaman düzenli bu nedenle adetinle birlikte başlıyor olmalı... aslında haklısın evde olmalısın çünkü dr büyük ihtimalle adetinle birlikte seni vajinal muayene edecek ölçüp biçecek ona göre kaç gün ve hangi dozda kullanmalısın tarif edecek, yani ilk iğne önemli sonrakilerde zaten drla işin olmaz ama o hafta seni çağırabilirde yumurta takibi için, eğer eşinin yanında olmak istiyorsan bir sonraki aya ertele, o ilaçlar buzdolabında açmazsan uzun süre muhafaza ediliyor, hayırlısı olsun balım tevekkülden başka başka çaremiz yok vakti zamanı var o güne kadar Rabbim hepimize sabır versin inşallah
Çıktım benim üstümdekiyle konuştum onun camıda aynı vaziyette polisi aramış polis biz ne yapalım ona demiş..Kadın rahatsız camda elini yüzünü yıkıyormuş üst komşu hep video çekmiş gösterdi polisede göstermiş ikiside ev sahibi yapıcak bişeyde yok ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?