- 15 Ocak 2011
- 906
- 349
- 323
- 37
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #34.081
Ayyy Buket maşallah canımmmm, saçma gelecek belki sana ama bişey dicemm sana benziyor bu kuzu :))))) maşallah herşey yolundaymış cok şükür
oyy Bukett maşallah kızınaanasıl da büyümüş kocaman olmuşşş Rabbim hayırlısıyla sağlıklı olarak kucağına almayı nasip etsin canımm maşşalah herşey de yolundaymışş
canım saçmlama olur mu öyle şey eğer okuyamazsan zorlama ben okurum.
YASOOOO çekebilirsin canım istersen hamilelerin duası kabul olur
çoookk sağol canımAllah razı olsun.sen neyaptın bu ay takibe devam ediyor musun?ben ramazan diye bu ay gitmedim bi dahaki aya devam edeceğim inş..
çk sağol canım.bu arada kızın çook tatlı aynı sen.
çok sağol canım Allah bebeğine ahyırlı sağlıklı uzun ömür versin.
ben şimdi listemi yapıp geleyim
CANIM MAŞALLAH KIZINA burcu benden önce söylemiş ben diycektim seni andırıyo gercekten :) RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasib etsin İNŞALLAH..
AMİN canım :)
Yzıyorum ediyorum araya işler giriyor alta alıyorum musait olduğumda bi bakıyorum ben yazmamışım formaa.. tüm emeklerimde heba oluyor ya çok kızıyorum..
burcumm gözünüz aydın çok şükür genetikler temiz çıkmış,merfolojinin başka adı olabilir çünkü o bir bütün test.. mesela şimdi sana yazarken netde örnek sonuçlara baktım merfoloji demeden
normal yapı:5 /bas anomalisi:71/ortaparöa:11/kuyruk:13
bu tarz yazmış ama yukarıda merfolijiden bahsediyor normalde..
Ayrıca ben diyorum ya bizim merfoloji 1 çıktı baş kuyruk oranlarıda yüksek çıktı ama kaç doktor dedi ki kadın gebe kaldıktan sonra erkeğin sperminin önemi kalmaz ve merfoloji gebelik oluşumunu önlemez, çok şükür örneği de benim.. ee sayı ve hareketlilikde gebe kalmanı etkilemiyeceğine göre ki çok şükür sayı az olmasına rağmen sen sık gebe kaldın Allah a şükür, herşey vaktİ saatle ilgili bence.. hiç birşeyiniz yok sizin. ama keçiboynuzu içir eşine düzenli olarak bak onun faydası oluyor..
Ama aşılama falan bencede dene hem okulunda yok şu an hemde süreci hızlandıracaksa neden olmasın.. Allah inşAllah hayırlı tez vakitlerde güldürecek yüzüünüzü ben çok inanıyorum..
Allah nazarlardan korusun inşAllah.. MaşaAllah prensese
Zeynep 1000 AD okudum tesbihini lutfen ekler misin? Allah niyetini kabul etsin inşAllah Yarabbim.
kuzu görmüşsün minnakını..maşallah diyelim kızçeye...
aslıcım hoşgeldin, doğum kontrol hapından olabilir mi bi prospektüsüne baksaydın.
oy maşallah kızına böyle sağlıkla büyümeye devam etsin inşallah
tubacım banada 50 yaz bu akşam okuyacağım mutlaka, yarın haber veririm
kızlar ben çok kötüyüm yaa
Maşallah canım herşeyiniz düzgün çıkıyor... inşallah bebişine kavuşman da yakındır...Ballarım şimdi eve girdim , doktor işi uzun sürdü...anlatıyorum
Eşimin kromozom analizi temiz cikti, sende bir sorun yok dedi bende pıhtılaşma sorunu yok , eşimin sperm hareketligi ve sayısı az çıktı, üroloji doktoru bunun altında yatan bir sebep var, varikosel olbilir dedi, bu hafta ona da bakılacak,
Asıl konuya geliyorum doktor hi9 vakit kaybetmeden aşılama yapilacak dedi, olmazsa tüp bebek, o da olmazsa pgt yapilacak dedi ve bana aşılama ilac raporu cıkardı, bende gittim ilacları aldım, adetinin ilk günü gel iğnelere başlayalımdedin, adetimin ilk günü izmirde olacagiz eşimin ameliyatı için bilmiyorum ne yapacaz hayırlısı artık, bu arada ilaclara 497 tl verdim
Işte haberler bunlar :))))
canım ya göbek aşağıya ne zaman iniyor ki? senin inmedi mi daha? ne zaman doğuracaksın belli oldu mu? ay ne sordum hebak nasılda hemen anladımkardeşim abla sen iyice anne piskolojisine girdin artık komşunun çocuğu 5 aldı sen niye 4 diye kızmayada başlarsın demişti
dikkt et canım kendine öyle soğuğa oturma ayaklarını sıcak tut terli terlide su içme
eğitim şart diyorsun tatlım anladım çok sağol bakalım annecik doğru söylüyorsun bilinçlenme vaktidir
maşallah yaseminim sana ya 10 kilo ama kilon azdıysa çok bişi olmaz verirsin canım nooolcakinsan ilk baŞta hamileyim yiyim içiyim oluyo bide geri dönüşü görünce bir duruyorsun
tatlıcım dün gece inanırmısın abartısız bi 3 litre su kaybetmişimdir terden ölüyorum bide pişik oldum hepgöğüslerimin ortası bacak aralarım kaşıntıdan terden duramıyorum yaz hamileliği zor valla seni en iyi ben anlarım hamilelikte vücud ısın yarım derece artıyormuş tatlıcım ondan oluyormuş bu sıcaklama bol bol duş al çıkma suyun altından ben öyle yapıyorum artık iyi gelir inş
oh maşahlah sıpacığatatlım az daha büyüsün iyice batıyor o kemikler nefes almayı unut az nefesle yaşamayı öğreniyorsun inşallah dönmez sağ salim alırsın bebişini kucağına seninde bişi kalmadı artık
hadi bakalım hayırlısı burcum ya inş bir değil 2 3 olur toplucanak çıkarırsın aradan bebişleri
canım bana da 200 tane yaz şimdilik...bedriye:200
tümay:100
özlem:100
seda:300
aslı:500
meral:100
zeynep:100
nazan:50
buket:50
gül:50
tuğba:20
yasemin:100
ben:1300
başka arkadaşım:500
toplam:3770
kalan:674
kızlar arada kaçırdığım varsa yazın düzeltirim...
hepinizin Allah gönlündeki hayırlı muradı versin,hepinizden Allah razı olsun,sizi çoookk seviyorum.sevgi pıtırcığı yaptınız beni
ne oldu sanaa
burcu:300 (okudu)
bedriye:200
tümay:100 (okudu)
özlem:100
seda:300
aslı:500 (okudu)
meral:100
zeynep:100
nazan:50 (okudu)
buket:50 (okudu)
gül:50 (okudu)
tuğba:33 (okudu)
yasemin:100
bircan:50
ben:1300
başka arkadaşım:500
toplam:3833
kalan:611
nooldu sana yaa..hayırdır inş.
Anladım tatlım evet doğru diyosun adetim düzenli mi diye sormuştu, pco da yok bende..tamam.
ayy adetliyken vajinal muayne minormal zamanda bile zor geliyor bana..
canım hem eşimin yanında olmak istiyorum hemde eşim aşılamaya kadar ayağa kalkar mı kalkmaz mı bilmiyoruz sperm verecek ya..ama son ana kadar bekleyeceğim bakalım Rabbim ne nasip edecek
tamam canım ilaçları dolaba koyarım ..bide doktor benim receteye vajinal jel yazmış, herhalde aşılma öncesi kullanacak, sen de varmıydı?
ya bu aralar zaten hassasım şiştim iyice canım yanıyo ellerim uyuşuyo artık yavaş yavaş bebişte geliyo ben hepsine kendimden beklemediğim o kadar inanılmaz bir performansla gülp geçiyodum ki anlatamam şakalar falan yapıyorum her gün ah ne olacak çıkacak işte bitecek Rabbim aratmadı ne güzel falan diye motive ediyordum kendimi...........
eşim çok stresli bana rAğmen ya o anlayışlı ah desem kalkıp bakan adam gitti şu son bir kaç gündür acayip bağırıp çağıran herşeye sinirlenen bir adam geldi anlamıyorum çok canım sıkkın kardeşimde burda bişey çaktırmakta istemiyorum kıza üzülmesin diye ama çok doldum moralim 0 herşey çok negatif şu an bağıra bağıra ağlayasım çok var ya
ya bu aralar zaten hassasım şiştim iyice canım yanıyo ellerim uyuşuyo artık yavaş yavaş bebişte geliyo ben hepsine kendimden beklemediğim o kadar inanılmaz bir performansla gülp geçiyodum ki anlatamam şakalar falan yapıyorum her gün ah ne olacak çıkacak işte bitecek Rabbim aratmadı ne güzel falan diye motive ediyordum kendimi...........
eşim çok stresli bana rAğmen ya o anlayışlı ah desem kalkıp bakan adam gitti şu son bir kaç gündür acayip bağırıp çağıran herşeye sinirlenen bir adam geldi anlamıyorum çok canım sıkkın kardeşimde burda bişey çaktırmakta istemiyorum kıza üzülmesin diye ama çok doldum moralim 0 herşey çok negatif şu an bağıra bağıra ağlayasım çok var ya
ya canım konuş eşinle paylaş..benimki bana yetiyo bide sen stresini yansıtma de..onunda sabrı taştı belliki..doğum yaklaiştıkça stresten yapıyodur oda böyle şeyleri..geçer düzelir herşey..ama sen içini dök..
Yaaa Didem aynı durumu yazmışsın benimle ben de 2 gün önce gece resmen ağlama krizine girdim karnım kasıldı ağlamaktan aklım çıktı... benimki de aynı o düşünceli hassas adam gitti resmen sallamıyor beni benim de annem evde çaktırmamaya çalışıyoruz falan... öfff neyse hatta benimki dedi ki en sonunda 2. çocuğu düşünmeyelim yeter dedi ben hayatımda hiç bu dönemki kadar bunalmadım dedihala burnumun direği sızlıyor hatırladıkça... onların da bizim gebeliğimizin stresini çıkarma dönemleri sanırım...
Yaaa Didem aynı durumu yazmışsın benimle ben de 2 gün önce gece resmen ağlama krizine girdim karnım kasıldı ağlamaktan aklım çıktı... benimki de aynı o düşünceli hassas adam gitti resmen sallamıyor beni benim de annem evde çaktırmamaya çalışıyoruz falan... öfff neyse hatta benimki dedi ki en sonunda 2. çocuğu düşünmeyelim yeter dedi ben hayatımda hiç bu dönemki kadar bunalmadım dedihala burnumun direği sızlıyor hatırladıkça... onların da bizim gebeliğimizin stresini çıkarma dönemleri sanırım...
canım çok haklsısın böyle hissetmekte..zaten doğuma sayılı günler kaldı, hormonların tavan..yine de çok güçlüymüşsün ki sonuna kadar gelmişsin..
eşin özünde iyi bir insan demek ki, doğum yaklaşıyor hem onun gerginliği hem de belki sana demediği bir sorunu vardır, işle ilgili, ailesiyle ilgili, sana söylemek istememiştir, içine atmıştır iyice şişmiştir, sonuçta da dışarı böyle çıkarmıştır..yaptığının farkında değil bence tatlım..sende üzülmekte haklısın..eşin madem bu kadar anlayışlı bir konuş bakalım belki anlatır sebebini..sende tutma kendini böğüre böğüre ağla..ağla ki için boşalsın rahatla
canım eşinle konuş bence neden böyle davranıyormuş bakalım önce inkar edebilir yok öyle bir şey sen hassassın sana öyle geliyor ama sen yinede böyle böyle yapıyorsun de oda davranışlarının farkına varsın..
ya alt tarafı oturup bekleyecek işte çok heyecanlı bişey olur evde bekleeyelim bak evde sancı çekeyim falan deme diye 4 dönüyo etrafımda annemler doğuma yakın geleyim kızım zaten iznim az dedi bide tek onuda çok takıyo biliyorum bu gün özürde diledi ama hiç mutlu olmadım nedense o böyle yaptıkça sanki çok kötü bişeye gidiyomuşum gibi geliyo çok fenayım ya bi acayip oldum çöktüm resmen bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?