Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

burcu:300 (okudu)
bedriye:200
tümay:100 (okudu)
özlem:100
seda:300
aslı:500 (okudu)
meral:100
zeynep:100
nazan:50 (okudu)
buket:50 (okudu)
gül:50 (okudu)
tuğba:33 (okudu)
yasemin:100
bircan:50
ben:1300
başka arkadaşım:500

toplam:3833

kalan:611

Ayyy Buket maşallah canımmmm, saçma gelecek belki sana ama bişey dicemm sana benziyor bu kuzu :))))) maşallah herşey yolundaymış cok şükür

oyy Bukett maşallah kızınaa nasıl da büyümüş kocaman olmuşşş Rabbim hayırlısıyla sağlıklı olarak kucağına almayı nasip etsin canımmmaşşalah herşey de yolundaymışş

CANIM MAŞALLAH KIZINA burcu benden önce söylemiş ben diycektim seni andırıyo gercekten :) RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasib etsin İNŞALLAH..

AMİN canım :)

kuzu görmüşsün minnakını..maşallah diyelim kızçeye...

sağolun kızlar teşekkür ederim..eşimde geçen benim çocukluk fotolorıma bakıyo..diyoki sizin gen baskın kesin sana benzeyecek..
bakalım sağlıklı olsunda değişiyo insan oğlu zamanla

Maşallah canım herşeyiniz düzgün çıkıyor... inşallah bebişine kavuşman da yakındır...
canım ya göbek aşağıya ne zaman iniyor ki? senin inmedi mi daha? ne zaman doğuracaksın belli oldu mu? ay ne sordum he
canım bana da 200 tane yaz şimdilik...

ya bu aralar zaten hassasım şiştim iyice canım yanıyo ellerim uyuşuyo artık yavaş yavaş bebişte geliyo ben hepsine kendimden beklemediğim o kadar inanılmaz bir performansla gülp geçiyodum ki anlatamam şakalar falan yapıyorum her gün ah ne olacak çıkacak işte bitecek Rabbim aratmadı ne güzel falan diye motive ediyordum kendimi...........
eşim çok stresli bana rAğmen ya o anlayışlı ah desem kalkıp bakan adam gitti şu son bir kaç gündür acayip bağırıp çağıran herşeye sinirlenen bir adam geldi anlamıyorum çok canım sıkkın kardeşimde burda bişey çaktırmakta istemiyorum kıza üzülmesin diye ama çok doldum moralim 0 herşey çok negatif şu an bağıra bağıra ağlayasım çok var ya

tamam bebeğem şimdi oldu :)))
istersen sen okuma daha gece falanda gelen olur, herkes listeye baksın , düzeltmesini yapsın, yarın akşama netleşir tam sonuç.tabi yinede sen bilirsin

aaaa evet ya aşılama için örnek verecek ve bu durumda hasta olmaması lazım sayının ve hareketliliğin iyi çıkması için, sen doktorunla görüştün mü görüşmediysen anlat durumunu, erteleyebilir. bana jel vermemişti acaba neden verdi söylemedi mi mikrop kapmaman için olabilir veya başka bir şey, prospektüsüne baksana neden vermiş.
evet adetliyken vajinal muayene daha iyiymiş yumurtalıklar daha iyi görünürmüş ilk duyduğumda bende şok oldum hatta hastayı hazırlayan kıza şaka yapıyorsun demiştim ama alışıyor insan....

Son düzenleme:

ya canım konuş eşinle paylaş..benimki bana yetiyo bide sen stresini yansıtma de..onunda sabrı taştı belliki..doğum yaklaiştıkça stresten yapıyodur oda böyle şeyleri..geçer düzelir herşey..ama sen içini dök..

Yaaa Didem aynı durumu yazmışsın benimle ben de 2 gün önce gece resmen ağlama krizine girdim karnım kasıldı ağlamaktan aklım çıktı... benimki de aynı o düşünceli hassas adam gitti resmen sallamıyor beni benim de annem evde çaktırmamaya çalışıyoruz falan... öfff neyse hatta benimki dedi ki en sonunda 2. çocuğu düşünmeyelim yeter dedi ben hayatımda hiç bu dönemki kadar bunalmadım dedi hala burnumun direği sızlıyor hatırladıkça... onların da bizim gebeliğimizin stresini çıkarma dönemleri sanırım...

canım çok haklsısın böyle hissetmekte..zaten doğuma sayılı günler kaldı, hormonların tavan..yine de çok güçlüymüşsün ki sonuna kadar gelmişsin..
eşin özünde iyi bir insan demek ki, doğum yaklaşıyor hem onun gerginliği hem de belki sana demediği bir sorunu vardır, işle ilgili, ailesiyle ilgili, sana söylemek istememiştir, içine atmıştır iyice şişmiştir, sonuçta da dışarı böyle çıkarmıştır..yaptığının farkında değil bence tatlım..sende üzülmekte haklısın..eşin madem bu kadar anlayışlı bir konuş bakalım belki anlatır sebebini..sende tutma kendini böğüre böğüre ağla..ağla ki için boşalsın rahatla

ya alt tarafı oturup bekleyecek işte çok heyecanlı bişey olur evde bekleeyelim bak evde sancı çekeyim falan deme diye 4 dönüyo etrafımda annemler doğuma yakın geleyim kızım zaten iznim az dedi bide tek onuda çok takıyo biliyorum bu gün özürde diledi ama hiç mutlu olmadım nedense o böyle yaptıkça sanki çok kötü bişeye gidiyomuşum gibi geliyo çok fenayım ya bi acayip oldum çöktüm resmen bilmiyorum

canım eşinle konuş bence neden böyle davranıyormuş bakalım önce inkar edebilir yok öyle bir şey sen hassassın sana öyle geliyor ama sen yinede böyle böyle yapıyorsun de oda davranışlarının farkına varsın..

Son düzenleme:

ay canım benim ya kıyamam size, ne oluyor sizin bu kocalara, doğum stresinden mi böyle davranıyorlar

hayy Allah he oluyo bu adamalara böyle..demek ki doğum gerginliğini yaşıyorlar..kıyamam canım sana..kızdım ama o nasıl laf öyle bütün zorluğunu biz çekiyoruz birazda onlar katlansın,ne olacak sanki ...çok bunalmış..ee hamşle olan ne yapsın peki??? töbe töbee ..neyse senin kocanda anlayışlı biri sanırım..normal herhalde baksana didem'inde kocası aynıymış..
hele onlar bebekleri kucaklarına bir alsınlarda görürüm ben onların bunalmasını

ya farkında değildi sanırım sabah ağlayarak çıktım odadan geldi sakinleştirdi özür diledi falan ama hala çok kırgınım sonuçta 2 canlı olan benim ve gıkım çıkmıyo kardeşim bile hayretler içinde normal zamanda nasılsam daha haraketliyim bide bu adam yüzünden erken doğurcam valla çok sinir oldum
burcum kardeşim burda kıyamıyorum onuda üzmeye ya ağlamak istemiyorum size anlatiim azcık rahatliiim bari dedim

AYYY güzell hamişş, sen üzgün mü oldunnn, kıyamam ben sana..

eşinde strese girmiştir kesin yoksa karakterini en iyi sen bilirsin ama kolay değil benimde eşimin doğumuna 2,3 hafta kalsa bende çok gergin olurdum o yüzden onuda anlıyorum aslında ve kendimden de yola çıkarak şunu söylicem ne olur yanlış anlama sakın hormonlarımdan dolayı üzerimde bir sinir bir sinir herkesle küsüm eşimin ailesine çok kırgınım başka başka şeylerden aslında bu sabah kalktığımda konulara baktım benlik bişey yok ortada kayınvalidem eşime kızmış oğluna yani bana şikayet etti dün gece bende ağlamaktan beter oldum nasıl eşime kızarlar diye annesi bee kızar kızar banane.. yani alınganlıklarda biraz had safhada o yüzden ne kadar haklı olursak olalım bence sivri çıkışlar yapmadan ortamı hemen değiştirelim, hem bebişler gerilmez.. eşininde sakin bi zamanında bi daha onu sinirlendirirse çok büyük tepki verip onu şok ediceğini söylersin..

aylinn canım benimm yaa kıyamam eşine diyeydin ya şu karnımdakını hayırlısıyla bi doğurayım da 2. düşünüp düşünmeyeceğimizi ben sana söylerim diye.. ayy herkes bi gergin ama, bunlar hep aslında bence sevdicekleri hayırlıyla kurtulsun diye büyük bekleyişteler ee korkular falan onların gerilmesidir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…