Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım jel daha elime gecmedi..eczane gelince beni arayacak..bende bilemedim ne olduğunu ..
off adetliyken alttan muayene gözümde canlandı..içim daraldı..neyse hayırlısı...
eşimin ameliyat tarihi kesinleşsin gidip yüzyüze görüşecem doktorla..zaten benim adetimden önce ameliyat tarihi belli olur inşallah

yaa deme öyle erken merken..Allah zamanında sağlıklı sıhhatli güzzel bi doğum versin.

ya belki biz farkında olamıyoruz..ben mesala söylenirim çok..oram ağırıyo buram ağırıyo..adam artık şakayla karışık takılıyo ama demekki dolmuş..biz nazlandığuımızı sanıyoruz ama onlar gereğinden fazla ciddiye mi alıyolar yoksa sıkıya mı gelemiyolar anlamadım..ayrıca annenin gelmesine sevinmesi lazım niye stres oluyo..benimki de taa başından yanımızda birileri lazım diyodu biz tek başımıza yapamayız..gelir elbet benimde annemler kayın validem felan..ne güzel işte tecrübeliler onnlar..sen tadını çıkar son günlerin..tamam sıcaklarda iyice darlanıyosun çoooookk çoookk iyi anlıyorum seni..eşim bana diyo ki sıcak olsa çok sıcak soğuk olsa çok soğuk herşeyden rahatsızsın..gülüyo takılıyo dalga geçi,yo benimle..bende gülüyorum onunla beraber..
ama bunlarda gerçek..sadece ben değil herkes darlanıyo sıcakta.. olabildiğince yansıtmamak lazım demek ki..sona doğru sabırları taşıyo:))ama asıl sonda lazım sabır...

canlarım ben çıkıyorum gitmeden küçük bir hatırlatma yapayım

doğumu yaklaşanlar için fetih suresi

Aylin
Didem
Sündüz

için bir tane fetih suresi okuyalım inşallah..ismini unuttuğum varsa siz ekleyin hemen..
hepinizi öptüm..kimse hamişleri üzmesin

zeynep 2210 tane lem yelid cektim, daha da devam edecem yazarım

varikosel olunca düşük olmaz sanmam onda zaten döllenme yeteneği kayboluyor spermin dölleyemiyor yani ama Burcu hamile kaldı demek ki dölleyebilen sperm denk gelmiş ve o zamanda sperm iyi demektir.

canım ben regl olacağım zaman gelir öyle ama arada da oluyor bak bakalım geçecek mi devam mı edecek ona göre dr sorarsın kanamaya dönmezse ve kesilirse korkma canım. Erken de olabilir belli olmaz.

canım spermler sağlıksızsa yani döllendiğinde varikosel denk gelse dölleyemez zaten varikoselin etkisi hiç gebe kalınamaması çünkü sperm yumurtayı dölleyemiyor. Varikoselin dereceleri var canım belki senin eşinin ki düşük derece de ve döllenebiliyor yoksa varikoselden düşük olmaz ki o döllenmiş artık. Bana da ilaç fiyatın fazla geldi bende 200 küsür bişi ödemiştim raporla iğnelere. Hayırlısı olsun inşallah canım dediğin gibi Allah bilir hayırlı zamanı. İğneler dolapta hiçbirşey olmaz bir ay sonra bile yaptırsan bende 1 ay önceden almıştım.

Maşallah canımm kocaman olmuş nasılda net gözüküyor yüzü ya ve o senin karnında mucize gerçekten. Herşeyi de tammış çok şükür gözün aydınn..

Hayret bir şey yaa polis neden bir şey yapamazmış halkın mal ve can güvenliğini sağlamakla görevli değil mi eşinle birbirlerine girseler bir şey olsa ancak öyle mi el atacak yani.

canım her zaman her hastada 2. veya 3. günü başlatılıyor ben ilk günü duymadım hiç ama muayene edecektir iğneyi anlatacaktır filan ondan çağırıyordur.

Canım acaba işte mi bir sorun var ne bileyim durup dururken gül gibi adam neden böyle oldu bende iyiyim güler yüzlüyüm stresimi yansıtmıyorum diyorsun sen üzülme diye demiyor anlatmıyor belki ama farkında olmadan da bu şekilde yansıtıyordur belki yani neden birden böyle oldu ki. Mutlaka bir sebebi vardır erkeklerde böyle olabiliyor onu da baba olma heyecanı sarmıştır belki onlarda bizden beter zaten. Sen bir konuş rahatsızlığını söyle canım kendi başına ağlayarak üzülerek o anlamaz ki anlat nede böylesin üzülüyorum diye söyle çeki düzen verir kendine farkına varır da ama sen üzme kendini canım düzelir merak etme.

canım o jel progestan jeldir düşük önleyici bazı doktorlar veriyorlar önlem olsun diye bana da vermediler genelde tüpte verilir ama aşılamada da böyle verenler var bir de Burcu'nun düşükleri var ya ondan vermiştir onu. Regliyken evet daha iyiymiş hemen regli sonrası en temiz olduğu rahmin en iyi analiz edildiği zamanmış bende aşılamada ilk defa regl iken muayene oldum alışmıştım. Tabi işyerinde lavaboya giriyordum gidiyordum orada beklerken tekrar giriyordum temizleniyordum filan dua ediyordum bişi olmasın o anda diyee. Tertemiz bitiyordu ama gel bana sor dr alışık ama biz değiliz.

bedriyem canım ya ne güzel anlatmışsın inan düne kadar aynı senin gibiydim ama sanırım biraz doldum taştım saç baş yolasım var çok sinir oldum çok bu arkekler bide doğursa naaparlar bilmem

ah buketim ya annesi yanında olan aylin canım benimki daha yok olmamasından endişeli bizimkide tatlıcım ben hiç naz yapmadım ki sana değil Rabbim gücenir verdim şikayet ediyo diye gıkım çıkmıyo diyorum bide arada
aslında benimkide çok anlayışlıdır çok düşkün bana ondan da yapıyo sanırım ya bide ilk ya bişey olursa diye çok mu korkuyo nedir anlamadım :26:

Aylin seninle olmadı sarılıp ağlaşalım en son naapalım toplu ağlşma

canım adetliyken muayeneden hiç korkma diğeri nasılsa buda aynı bi fark yok yani sadece kalkarken dikkat et her tarafı batırma amannn rahatla şimdi de bunu takma kafana

Canım progestan o jel hali düşük önleyici bazı doktorlar aşılamada veriyor nadiren senin de düşüklerin var ya ondan vermiştir önlem olsun diye

bazen doğum yaklaştı galiba yine sancın mı tuttu hassaslaştın falan diyorum zaten sanki hamile olan o biraz burnu sürtsün akşam ezana kadar gitmiicem yanına konuşmuyucamda ne kadar üzdüğünü anlayınca belki bidaha yapmaz

sağol canımm..darısı da senin başına

hımm..annem gelecek ona stres yapıyo dedin sanıyorum..
neyse tatlıya bağlayın gülün eğlenin hatta fotolarınızı çekip sonrrdan bakın birbirinize:))sinirkliyken ne çirkin oluyosun diye:))çok güleceksiniz:))

inşallah canım ya insanı bir anda bulutların üstüne çıkaran bir lafıylada sanki yerin 7 kat dibine sokan tek varlık şu eş dedikleri....

ya kızlar bu arada karnımın üzerrinde ağrı var diyordum ya artık düz oturamaz oldum yamuk oturuyorum ama yinede çok acıyor, doktora sordum kas ağrısıdır dedi ama hiç mi kas ağrısı çekmedim.. kabburgamın üstü ağrıor, oraya göbek geldi,göbeğim mi arıyor diye düşünüyorum ama ağrıda değil bildiğin acı.. nefes alamıyorum bu kas ağrısı nasıl olsun ki.. Bacağımı geçti resmen acısı.. yada bacağıma alıştım.. bütün ağrılarımda sol tarafımda kaburga, bacak Allah beterinden korusun inşAllah.

ben tsh testi veriyorum her ay çok şükür hepte düzenli çıkıyor dün tlfda doktorla konuşuyorum (TSH çıyla, bu ne demekse)

neyse doktor dedi ki tüm değerler iyi ama boğaz ultr.yaptırmamışsın diyorum ki boşyere onunla ilgili yaptrmak istemiyorum hem rakam yüksek evladımı gördüğüm ultdan. daha yüksek, hemde o ult. girmek istemiyorum.. , zaten artık 1 yada en fazla 2 kez yaparız testi dedi, ona rağmen sıkıntı yok evet ama yaptırın bunu talep etmişiz diyor.. bazen doktorları gerçekten anlamak güç..

Ah canım benim kıyamam ben sanaa..asıl sorun ne biliyor musun? hamileliklerin son ayları çook daha hassaslaşılıyor ya işte bebek herşeyden herkesten önce gelmeye başlıyor...tek konu o oluyor ve eşler giderek yalnızlaşıyor...bu bunalma da ondan kaynaklanıyor...şimdi sen daha doğmadan hrşeyinle birlikte bebeğinlesin...bir sevgiyi paylaşıyorsun gündelik hayatın herşeyin hissettiğin bir canlıya ait..bu sıkıntılara da böylece katlanıyorsun...ama bi de eşini düşünsene...görmediği, duymadığı, ne olduğunu nasıl olacağını bilmediği bir duyguyla başetmeye çalışıyor...bi de üstüne seni kırmamaya çalışırken eh dış faktörlerde cabası (iş, aile vs) inan bana onların üstünde çok daha fazla baskı var...biliyorum senin şimdi bunu anlayışla karşılaman çok zor...ama en azından kendini üzmeyebilirsin...çünkü seninle ilgili bir durum değil bu...Eşin sana olan derin alakasından bunun onda yarattığı endişeden kafayı yemiş durumda...Asıl azıck sen ona anlayışlı ol..rahatlat onu...bak gör eski haline nasıl dönüyor...

sana bi kas gevşetici vermedi mi bu adam..adam mı kadın mı krem yada başka bişey..uyacak bişey..ya kuzum ben doktorua katılıyorum..tsh ı ciddiye almalısın..tabiki sen bilirsinde..
bide bu sıcaklarda söylenmez ama şu göğsüne sıcak kpmpres yapsana iyi gelir belki..

evet yaa gerçektende öyle demii..niyeki acep..aşıkmısın nesin=??

kim ben hiçte bir kere gıcık o gıcıklar sevilmez aşıkta olunmaz
bu arada kendi derdimden diyemedim ya ne güzelde büyümüş mınık maşallah canımcım ya biraz daha büyüsün bak ultrasonada sığmayacağı zamanlarda en güzeli oluyo güzlerini açıp kapıyo falan ah kuzucuklar ya

canım anlıyorum aslında da işte doluyo bir anda insam önce süründürüp sonra alttan alsam olmaz mı üzdü ama beni banane

bende oldum olası anlayamamışımdır canım zaten bir kadının ömründe sadece hamilelikte yaşadığı iki ilginç durum var yoksa delirme sebebi
1) kocaman olan bir göbüşü sevmek (normalde depresyon sebebi)
2) doktor kontrolüne seve seve güler yüzle gitmek

Bedriye canım, benimde bir arkadaşım okuldan izin alip eve giderdi ağrısına dayanamazdı, ama hic doktora gitmedi bebekten ağrıyor derdi, 6. Aylarında falandı sanirim..parol alirdi iyi gelirdi..simdi nur topu gibi bir kızı var..doktorun verdiği ilacların bazılarını kullan istersen canım..hani sen hep diyosunya bebek yavaş hareket ediyor diye belki senin ağrılarını o da hissediyor ve sürekli ağrı cektigi için yavaş hareket ediyor yavrum..şuan yazdığım yorum dünyanın en saçma en mal yorumu sanırım :)))) kendimden tiksindim :))

Meral , Didem için en mantıklı yorumu sen yapmışsın hay ağzını öpeyim :)))

acıyı hissettikleri doğrudur:))

SEDA balım ağzına sağlık varikoselle ilgili beni cok aydinlattın ve bide o jelin ne olduğunu anlatmışsın..ayy cehalet ne kötü :))) her topiğe senin gibi biri lazım :)))) ayy eczane beni kazıkladı mı acaba ya üffff (( neyse ilaçları almaya gittiğimde bir sorayım barı

ASLI tatlım anlaşılan sende adetliyken muayne olanlar kervanındasın :)) yok yok korkman açar otururum yanımda yedek bisey götüreyim bari, ben ilk gün coj az olurum zaten ikinci gün şelale :)))

DIDEM bebeğim sen hıç üzülme..minnak kızını düşün..inşallah eşin bugün senin gönlünü almak için bir sürü güzel şey yapar :)

biraz süründürcem ama dayanamıycak gelcek biliyorum şimdi azıcık duygu sömürüsüde yapcam biraz vicdanına dokuniimde görsün

KIZLARRRRRR ÇOK SAĞOLUN VALLA YA AĞLAMAK ÜZEREYDİM GİRDİĞİMDE ÇOK RAHATLATTINIZ BENİ İNSAN BELKİDE ÖMRÜ BOYUNCA YÜZÜNÜ BİLE GÖREMEYECEĞİ KİŞİLERDEN GERÇEK DOSTLAR BULABİLECEĞİNİ BU TOPİKTE ANLIYO GERÇEKTEN SAĞOLUN İYİKİ VARSINIZ

yasmincim bend edirayet falan kalmadı bi acım biacım sorma gitisn ne bulursam yiyorum 13 kiloyu buldum max 7 9 kilo alama hakkım varken burcu canım sonuçlarınız ii çıkmış ne güzel inş varikosel değildir bitkisel kürlerle toparlarsınız ve bebiş gelir en kısa zamanda buketcim kızcen nasılda tatlı o elini yerim ben masalalh ilerde uykusuz geceler dahada artıyor buaarada didem aylin arada yapıyorlar böyle uyuzluklar ben kendiminkine öküzlük diorum buarada her nedense eğer oruç tutuyorlarsa oda etkilio olabilir benimde annem yok doğumda gelecek faha fazla kalmak için kayınvalidemler burda napalaım allah bi kolaylık göstercektir bircancım gözün aydın cnımmasallah mercimeğe aslıcım haplar lekelenme yapabilir haberin olsun bi takip et bakalım çiğdemcim o siteye hemen bakıyorum eğitim şart sağol tatlım tubacım ii tatiller şimdiden tümaycım allah sabır versin camda yüzmü yıkanır oha diorum ayıp ayıp kul hakkındanda korkmuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…