- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #34.121
Meral , Didem için en mantıklı yorumu sen yapmışsın hay ağzını öpeyim :)))
Takdir edilmek ne şahane gazlıyor insanı yahuu...ben de şmdi bizim organize ettiğimiz iftar yemeğine gidiyorum çok helecanlıyız...ben karşılam komtesindeyim:))) 250 kişilik müşteriler falan var..büyükbaş yöneticilerimiz...aman ben de bir süs bir süs...ama kendimden çok rahatsız oldum öğlen eve gidip kırmızı olan ayakkabılarımı değiştirdim şimdi daha rahatım...Hey ALLAH ım yaa herkeste ne sorunlar ben de ne tür sıkıntılar...saçmayım çok sçma...amaann ne diyelim RABBİM dert vermesin...şimdi çıkıyorum hepinizi çok seviyorum...
Oy maşallah Allah nazarlardan korusun çok tatlıEki Görüntüle 756722 veeeeeee kıjımı göydüm deldim...bişey yok herşey yolunda dedi..dalağına böbreğine baktı parmaklarını saydı..459 gr 25 cm olmuş. 21 hafta 3 gündü 21 hafta 6 gün olmuş..nasıl oluyosa.:)bazı arkadaşlara duyurulur..demek ki durup dururken artadabiliyomuş:)) okendini bilir
Tubacım benden de 100 tane tefriciye al tatlım yarın bitirmiş olurum okundu say sen..
yok ya öküz değilde öküzcükler diyelim biz onlara kız kıyma o kadar nede olsa çocuklarının anası olcaz az kaldı evimizin direkleriyasmincim bend edirayet falan kalmadı bi acım biacım sorma gitisn ne bulursam yiyorum 13 kiloyu buldum max 7 9 kilo alama hakkım varkenburcu canım sonuçlarınız ii çıkmış ne güzel inş varikosel değildir bitkisel kürlerle toparlarsınız ve bebiş gelir en kısa zamanda buketcim kızcen nasılda tatlı o elini yerim ben masalalh ilerde uykusuz geceler dahada artıyor buaarada didem aylin arada yapıyorlar böyle uyuzluklar ben kendiminkine öküzlük diorum buarada her nedense eğer oruç tutuyorlarsa oda etkilio olabilir benimde annem yok doğumda gelecek faha fazla kalmak için kayınvalidemler burda napalaım allah bi kolaylık göstercektir bircancım gözün aydın cnım masallah mercimeğe aslıcım haplar lekelenme yapabilir haberin olsun bi takip et bakalım çiğdemcim o siteye hemen bakıyorum eğitim şart sağol tatlım tubacım ii tatiller şimdiden tümaycım allah sabır versin camda yüzmü yıkanır oha diorum ayıp ayıp kul hakkındanda korkmuyorlar
Didem ve Aylin..
Eşler son aylarda sanki kendileri doğurcaklarmış gibi strese giriyolar sen 1 doğururken onlar 9 doğuruyor gerçekten.. Aileye yeni biri katılıyo yapabilcekmiyim bakabilvekmiyim nasıl yetiştiricem ya ilerde beni anlamasa gibi kendi içlerinde sorunlar yaşıuolar anı değil çok çok ilerisini düşüyolar..
İşin aksi bu olay sen lohusaykende devam ediyo yani herkes senden daha lohusa o dönemde :))
Oyüzden sallayın gitsin hatta alıncak mı diye düşünmeyin o an içinizden ne geliyosa aöyleyin sonra yüzünüze vurursa ben hamileydim veya lohusaydım HORMONLARDAN :))) dersiniz en azından içiniz rahat eder..
Canım iki daire var benim üstümde biribrleriyle kavga ettiler baltalar havada uçuştu karakolluk oldular birbirleriyle uğraşamıyorlar bizi rahatsiz ediyorlarki biz kavga çıkaralım diye ...Sorsam suçu birbirlerine atıcaklar çözümü yok yani
veeeeeee kıjımı göydüm deldim...bişey yok herşey yolunda dedi..dalağına böbreğine baktı parmaklarını saydı..
459 gr 25 cm olmuş. 21 hafta 3 gündü 21 hafta 6 gün olmuş..nasıl oluyosa.:)
bazı arkadaşlara duyurulur..demek ki durup dururken artadabiliyomuş:)) okendini bilir
aman canım bırak o zaman hiç bulaşma Allahından bulsun
oyyy maşallah maşallah buket resmi görünce aha dedim bukete benziyor sonra dedim yok söylemeyeyim gülmesinler bana nasıl benzettin minicik çocuğu demesinler dedim, sonra bi baktım kızlar sana benzetmiş demekki ben yanılmamışım , haaa haaa kocan avucunu yalasın tıpkı annesi
burcu canım adetliyken ben bir kez muayene olmuştum ama çamaşırı çıkarttırmamıştı doktor o yüzden hiç zor olmamıştı
aylin ve didem kızlar bence doğum yaklaştıkça eşleriniz strese girmeye başladı onlar içinde hiç kolay değil,tabi biraz anlayışlı olmaları lazım ama bazen düşünemeyebiliyorlar inşallah yoluna girer herşey, bu arada meralde çok güzel yorum yapmış
canım 1000 tanede beni yazslm kızlarbenim için bir sürü arkadaşım dua okumuş.ağızları dert görmesin,allah tüm muratlarını versin inşallah hayırlısı ile.liste yapayım atladığım varmı diye bi bakın
ben = 33600 tane
buket = 10 tane
b.gül = 2010 tane
sündüz = 3250 tane
çiğdem = 1000 tane
tuba(fb) = 100 tane
didem = 10 tane
tuba(ş.kız) =10000 tane
özlem = 1000 tane
aslı = 5000 tane
nazan = 1000 tane
bedriye = 1000 tane
burcu = 2210 tane
toplam = 60190
barısozlem/ Özlem
zakkumx/ Zeynep
didemss_23/ Didem
gul1982/ B. Gül
tmyomar/ Tümay
akyuzcigdem / Çiğdem
dejavu_one / Seda
tb_fb/ tuba
bdroner/ bedriye
buketdemet/ buket
ecrinn07/ aslı
burju82 / B. burcu
serap-serap/ serap
btskn/ bircan
DUALARINIZ OKUDUM CANLAR ALLAH KABUL ETSİN DİGER KALANLARIDA YARIN OKUYACAGIM:)
yok ya öküz değilde öküzcükler diyelim biz onlara kız kıyma o kadar nede olsa çocuklarının anası olcaz az kaldı evimizin direkleri
geçen sen çocuk doğduğunda bana da vermezsin diyordum valla öyleyse yandık yemin ederim yaay çiğdem ya benim annem çok alıngandır bide alınır gider kadın naaparım ben o zaman tekrar tekrar hatırlatayımda bari sakın annemin yanında yapmasın öyle şeyler şimdiden çok pişman sabahtan beri gönlüme almaya çalışıyo gerçi ama biraz süründürcem kararlıyım iyice anlasın
canım sen ısırıyormuşsun selim paşayı bende kuzucuğumu ısırıcam o tombik bacaklarından diyorum hep herkes kıyamazsın öyle olmuyo o işler kimse eline alsın istemiyorsun diyo ben sevsin isterim ama herkes ne biliimm:26: doğrumu sence bu
maşallah canımMübarek günü tamamen dua ile geçirmişsin.hemen ekliyeyim ama ben ismini unuttum :26: Duygu muydu merve mi :26:
slm kızlarbenim için bir sürü arkadaşım dua okumuş.ağızları dert görmesin,Allah tüm muratlarını versin inşallah hayırlısı ile.liste yapayım atladığım varmı diye bi bakın
BEN = 33600 TANE
BUKET = 10 TANE
B.GÜL = 2010 TANE
SÜNDÜZ = 3250 TANE
ÇİĞDEM = 1000 TANE
TUBA(FB) = 100 TANE
DİDEM = 10 TANE
TUBA(Ş.KIZ) =10000 TANE
ÖZLEM = 1000 TANE
ASLI = 5000 TANE
NAZAN = 1000 TANE
BEDRİYE = 1000 TANE
BURCU = 2210 TANE
DUYGU =1000 TANE
TOPLAM = 61190
maşallah canımMübarek günü tamamen dua ile geçirmişsin.hemen ekliyeyim ama ben ismini unuttum :26: Duygu muydu merve mi :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?