Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Meral , Didem için en mantıklı yorumu sen yapmışsın hay ağzını öpeyim :)))

Takdir edilmek ne şahane gazlıyor insanı yahuu...ben de şmdi bizim organize ettiğimiz iftar yemeğine gidiyorum çok helecanlıyız...ben karşılam komtesindeyim:))) 250 kişilik müşteriler falan var..büyükbaş yöneticilerimiz...aman ben de bir süs bir süs...ama kendimden çok rahatsız oldum öğlen eve gidip kırmızı olan ayakkabılarımı değiştirdim şimdi daha rahatım...Hey ALLAH ım yaa herkeste ne sorunlar ben de ne tür sıkıntılar...saçmayım çok sçma...amaann ne diyelim RABBİM dert vermesin...şimdi çıkıyorum hepinizi çok seviyorum...

Meralcim bayılıyorum şu yazılarına hele kendi kendine özeleştiri yapıyosun ısırasım geliyo senide ( benim sıpayı ısırmaktan gelen bi alışkanlık- sevdiklerimi ısırıyorum diyelim :)) saçma maçma değilsin çok tatlısın çokkk... Hayırlı iftarlar bizde seni seviyoruz iyiki bizimlesııııınnnnn

Didem ve Aylin..
Eşler son aylarda sanki kendileri doğurcaklarmış gibi strese giriyolar sen 1 doğururken onlar 9 doğuruyor gerçekten.. Aileye yeni biri katılıyo yapabilcekmiyim bakabilvekmiyim nasıl yetiştiricem ya ilerde beni anlamasa gibi kendi içlerinde sorunlar yaşıuolar anı değil çok çok ilerisini düşüyolar..
İşin aksi bu olay sen lohusaykende devam ediyo yani herkes senden daha lohusa o dönemde :))
Oyüzden sallayın gitsin hatta alıncak mı diye düşünmeyin o an içinizden ne geliyosa aöyleyin sonra yüzünüze vurursa ben hamileydim veya lohusaydım HORMONLARDAN :))) dersiniz en azından içiniz rahat eder..

Oy maşallah Allah nazarlardan korusun çok tatlı

Tubacım benden de 100 tane tefriciye al tatlım yarın bitirmiş olurum okundu say sen..

çok sağol canım Allah razı olsun

burcu:300 (okudu)
bedriye:200
tümay:100 (okudu)
özlem:100
seda:300
aslı:500 (okudu)
meral:100
zeynep:100
nazan:50 (okudu)
buket:50 (okudu)
gül:50 (okudu)
tuğba:33 (okudu)
yasemin:100
bircan:50
aylin:200
çiğdem:100
ben:1300
başka arkadaşım:500

toplam:4133

kalan:311

ayy ne kadar az kalmış ben bunu yarın bitiririm.

BURCU VE ZEYNEP size 100'er tane lem yelid çektim,yav ne kadar zormuş dilim karıştı hep ama başardım.daha çok eksik varsa çekebilirim zaten benim tefriciyeler çok az kaldı.

yok ya öküz değilde öküzcükler diyelim biz onlara kız kıyma o kadar nede olsa çocuklarının anası olcaz az kaldı evimizin direkleri

geçen sen çocuk doğduğunda bana da vermezsin diyordum valla öyleyse yandık yemin ederim ya ay çiğdem ya benim annem çok alıngandır bide alınır gider kadın naaparım ben o zaman tekrar tekrar hatırlatayımda bari sakın annemin yanında yapmasın öyle şeyler şimdiden çok pişman sabahtan beri gönlüme almaya çalışıyo gerçi ama biraz süründürcem kararlıyım iyice anlasın
canım sen ısırıyormuşsun selim paşayı bende kuzucuğumu ısırıcam o tombik bacaklarından diyorum hep herkes kıyamazsın öyle olmuyo o işler kimse eline alsın istemiyorsun diyo ben sevsin isterim ama herkes ne biliimm:26: doğrumu sence bu

aman canım bırak o zaman hiç bulaşma Allahından bulsun

oyyy maşallah maşallah buket resmi görünce aha dedim bukete benziyor sonra dedim yok söylemeyeyim gülmesinler bana nasıl benzettin minicik çocuğu demesinler dedim, sonra bi baktım kızlar sana benzetmiş demekki ben yanılmamışım , haaa haaa kocan avucunu yalasın tıpkı annesi

burcu canım adetliyken ben bir kez muayene olmuştum ama çamaşırı çıkarttırmamıştı doktor o yüzden hiç zor olmamıştı

aylin ve didem kızlar bence doğum yaklaştıkça eşleriniz strese girmeye başladı onlar içinde hiç kolay değil,tabi biraz anlayışlı olmaları lazım ama bazen düşünemeyebiliyorlar inşallah yoluna girer herşey, bu arada meralde çok güzel yorum yapmış

slm kızlarbenim için bir sürü arkadaşım dua okumuş.ağızları dert görmesin,Allah tüm muratlarını versin inşallah hayırlısı ile.liste yapayım atladığım varmı diye bi bakın

BEN = 33600 TANE
BUKET = 10 TANE
B.GÜL = 2010 TANE
SÜNDÜZ = 3250 TANE
ÇİĞDEM = 1000 TANE
TUBA(FB) = 100 TANE
DİDEM = 10 TANE
TUBA(Ş.KIZ) =10000 TANE
ÖZLEM = 1000 TANE
ASLI = 5000 TANE
NAZAN = 1000 TANE
BEDRİYE = 1000 TANE
BURCU = 2210 TANE

TOPLAM = 60190

İYİ AKŞAMLAR ÖZLEM.HİÇ TADIM YOK ÇIKIP SONRA GİRECEKTİM AMA yazdığını görünce takıldım.çamaşırı çıkartmadan nasıl muayene etti merak ettim

canım 1000 tanede beni yaz

barısozlem/ Özlem
zakkumx/ Zeynep
didemss_23/ Didem
gul1982/ B. Gül
tmyomar/ Tümay
akyuzcigdem / Çiğdem
dejavu_one / Seda
tb_fb/ tuba
bdroner/ bedriye
buketdemet/ buket
ecrinn07/ aslı
burju82 / B. burcu
serap-serap/ serap
btskn/ bircan
DUALARINIZ OKUDUM CANLAR ALLAH KABUL ETSİN DİGER KALANLARIDA YARIN OKUYACAGIM:)

maşallah canım mübarek günü tamamen dua ile geçirmişsin.hemen ekliyeyim ama ben ismini unuttum :26: duygu muydu merve mi :26:

O biraz doğru valla kim alsa eline benim göz hapsimde sanki bişi olvakmış gibi aklım çıkıyo cereyana fln çıkarıyolar bi dünya laf sayıyorum ama herkes dokunmaya korkuyo genelde küçük diye.ama ben evirip çevirip seviyorum valla çok alıştım de bişi olmuyo yani :))

dediğim gibi kızlar.hiç tadım yok.ram buram ağrıyr.bi duş alayım bide çay içip yatayım.döncem ben size ama.iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…