Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

İYİ AKŞAMLAR ÖZLEM.HİÇ TADIM YOK ÇIKIP SONRA GİRECEKTİM AMA yazdığını görünce takıldım.çamaşırı çıkartmadan nasıl muayene etti merak ettim

canım kusura bakma internette sorun oldu bağlantım gitti hemen cevap vereyim,çamaşırın kenarından soktu aleti toplu ultrason odasında sıra ile alıyorlardı hastaları adet olanlar çamaşırlarını çıkarmasınlar dediler bende telaşlandım çünkü hızlı davranmak gerekiyor bir sürü sıra bekleyen var falan tam doktorun yanına geçtim çamaşırı çıkaracaktımki doktor kalsın dedi:26:bende bi an şaşırdım ama ,çamaşırın kenarından soktu aleti gayet rahat oldu böylelikle

sağol canım Allah razı olsun

canım stres olabilirlerde bizi düşünmeleri lazım bizi kim rahatlatacak doğurcak olan biziz ayrıca dünyanın binbirtürlü hali var azcık düşünseler yaaa ama yaradılışları böyle erkeklerin alıştım artık bi bakmışsın melek bi bakıosun yapmış kelek
dediğim gibi kızlar.hiç tadım yok.ram buram ağrıyr.bi duş alayım bide çay içip yatayım.döncem ben size ama.iyi akşamlar
dinlen canım haftasonu baya yorulmuşun demekki camilerde gezerken güzel yorgunluk ama senin dinlenmen lazım canım

zeyneeeeep 2210 tane gündüz cekmiştim, şimdi 1290 tane daha cektim, toplamda 3500 etti, daha devam edecegim yazarım mutlaka

Allah kabul etsin tefriciyelerini inşallah canım

Lem yelid icin Allah razı olsun canım ben listeye seni 100 diye eklemiştim zaten bir 100 daha degil dimi? Sadece 100 ???? :))

canımcım okudum bitirdim ben 200 tane...

nick okunacak tarih ne için okuyoruz?
barısozlem/ Özlem 17.06.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
zakkumx/ Zeynep 18.06.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik +tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
didemss_23/ Didem 19.06.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik + kolay doğum
gul1982/ B. Gül 20.06.2013 perşembe Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür
tmyomar/ Tümay 21.06.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum
akyuzcigdem / Çiğdem 24.06.2013 pazartesi Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür
dejavu_one / Seda 25.06.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik+tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
tb_fb/ tuba 26.06.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik
bdroner/ bedriye 27.06.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamilelik +kolay doğum
buketdemet/ buket 28.06.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum
ecrinn07/ aslı 01.07.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamiilik ve tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
burju82 / B. burcu 02.07.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
serap-serap/ serap 03.07.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum
btskn/ bircan 04.07.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik +aşılamasının hayırlısıyla tutması
hayatumuttur / K. Gamze 05.07.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum
ranana/ mesude 08.07.2013 pazartesi Evladına sağlıklı ve hayırlı uzun bir ömür
melek2828/ nazan 09.07.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum
kevok08/aylin 10.07.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik +kolay doğum
7verengul/ K. gül 11.07.2013 perşembe Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür
asyamca/ gülhan 12.07.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum
şekerkiz67/ tuğba 15.07.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
binbirgece/ b. gamze 16.07.2013 salı sağlıklı hamişlik kolay doğum

HEPİNİZE DUA ETTİM AMA PAZARTESİ GÜNÜNE KADAR OLAN ARKADAŞLAR 100 TANE ÇEKİP HEPİNİZİ DAHİLETTİM VAKTİM YOKTU PAARTESNDEN SONRAKİLER NORMAL ŞEKİLDE 33 TANE HERBİRİNE HAKGEÇMESİN SİZDE BANA ÖYLE YAPARSINZ ÖDEŞİRİZ (

maşallah suphan allah darısı bizimkilerin arttıgını görmeye inş.

Günaydın kızlar. Uykusuz bir mesai sabahından merhaba.. Hava baya serin yağmur yağacakmış. Dün eve gittim bizim camların sineklikleri eskimişti adamlar geldi takmaya geç geldiler zaten 1 saat sürdü yemek felan valla uzandım gece yarısına doğru duaları okudum.

Tubacım 100 tefriciye okuyabildim dün akşam bu akşam da 200 okuyup tamamlıcam inşallah..

Zeynep 100 lem yelid çektin sana geçe kaldığım için bu kadar oldu bu akşam daha fazla çekerim sen cumaya kadar mı niyetledin lem yelide bitecek mi hızlanalım bari.

Meryem duamı okuyorum ama ne zaman başlamıştım ya yazmıştım buraya eski yazdıklarıma bir bakayım 40 gün ne zaman doluyormuş daha çok var ama.

Sabırsızlıkla reglimi bekliyorum daha bişi yok c.tesiye kadar yolu var bakalım. Ben p.tesiye kadar beklerim gelmezse ararım doktoru.

ah sündüz var ya.keşke camide yorulsam.pazarda yoruldum dün kadıköye salı pazarına gittim.pertim çıktı.orda çok acıktım.bişeyler atıştırdım dokundu,güneşte var tabi.bide herkesin içinde su içemiyorum malum ramazan.susuz kaldım.eve geldim mide bulantısı baş ağrısı... yattım Allah yattım

zeyneeeeep 2210 tane gündüz cekmiştim, şimdi 1290 tane daha cektim, toplamda 3500 etti, daha devam edecegim yazarım mutlaka

canım çok az kaldı bitmesine.Allah hepinizden razı olsun.devam etme.kendin için oku.bak seninde hemen bitirmen lazım.1 ağustosa bırakmayalım inşallah.Buarada dün okudum ama yazamadım tedavin hayırlı olsun.sana arkadaşımı anlatmıştım özel msj da hatırlarsan.sonun onun gibi olucak inşallah bak :)

yok bi yerim ağırmıyo..artık uyuyamamaktan kaynaklanan rahatsızlıklarımı saymıyorum..
Kafam bozuk bugğn keyfim yok..ondan dedim..

neden kim bozu kafanı yine yaa bizim gebişlerimizi kim üzüyor böyle kociş mi yoksa. Ayy siz hamile onlar sizden hamile ne diyim bilemiyorum konuyu bilmiyorum ama dünden didemin kocasına da kızdım ya hızımı alamıyorum..

aman tek o olsun bi rahatsızlıgın olmasında

ne bileyim kızlar yaa..herkeste olan maddi manevi sıkıntılar..bi daha anlatıpda konuyu deşmek istemiyorum.her durum içinde allah bi kapı açsın darda bırakmasın diye diliyorum.herkes için.
Bide bugğn burada hava serin fakat kapalı..nisan ayında yağmurlar bastıracağı zaman hava gri renk alır ya aynen öyle..buda benim ruh halimi kötü etkiledi heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…