- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #34.141
İYİ AKŞAMLAR ÖZLEM.HİÇ TADIM YOK ÇIKIP SONRA GİRECEKTİM AMA yazdığını görünce takıldım.çamaşırı çıkartmadan nasıl muayene etti merak ettim
barısozlem/ Özlem
zakkumx/ Zeynep
didemss_23/ Didem
gul1982/ B. Gül
tmyomar/ Tümay
akyuzcigdem / Çiğdem
dejavu_one / Seda
tb_fb/ tuba
bdroner/ bedriye
buketdemet/ buket
ecrinn07/ aslı
burju82 / B. burcu
serap-serap/ serap
btskn/ bircan
DUALARINIZ OKUDUM CANLAR ALLAH KABUL ETSİN DİGER KALANLARIDA YARIN OKUYACAGIM:)
canım stres olabilirlerde bizi düşünmeleri lazım bizi kim rahatlatacak doğurcak olan biziz ayrıca dünyanın binbirtürlü hali var azcık düşünseler yaaa ama yaradılışları böyle erkeklerin alıştım artık bi bakmışsın melek bi bakıosun yapmış kelekyok ya öküz değilde öküzcükler diyelim biz onlara kız kıyma o kadar nede olsa çocuklarının anası olcaz az kaldı evimizin direkleri
geçen sen çocuk doğduğunda bana da vermezsin diyordum valla öyleyse yandık yemin ederim yaay çiğdem ya benim annem çok alıngandır bide alınır gider kadın naaparım ben o zaman tekrar tekrar hatırlatayımda bari sakın annemin yanında yapmasın öyle şeyler şimdiden çok pişman sabahtan beri gönlüme almaya çalışıyo gerçi ama biraz süründürcem kararlıyım iyice anlasın
canım sen ısırıyormuşsun selim paşayı bende kuzucuğumu ısırıcam o tombik bacaklarından diyorum hep herkes kıyamazsın öyle olmuyo o işler kimse eline alsın istemiyorsun diyo ben sevsin isterim ama herkes ne biliimm:26: doğrumu sence bu
dinlen canım haftasonu baya yorulmuşun demekki camilerde gezerken güzel yorgunluk ama senin dinlenmen lazım canımdediğim gibi kızlar.hiç tadım yok.ram buram ağrıyr.bi duş alayım bide çay içip yatayım.döncem ben size ama.iyi akşamlar
çok sağol canım Allah razı olsun
burcu:300 (okudu)
bedriye:200
tümay:100 (okudu)
özlem:100
seda:300
aslı:500 (okudu)
meral:100
zeynep:100
nazan:50 (okudu)
buket:50 (okudu)
gül:50 (okudu)
tuğba:33 (okudu)
yasemin:100
bircan:50
aylin:200
çiğdem:100
ben:1300
başka arkadaşım:500
toplam:4133
kalan:311
ayy ne kadar az kalmış ben bunu yarın bitiririm.
BURCU VE ZEYNEP size 100'er tane lem yelid çektim,yav ne kadar zormuş dilim karıştı hep ama başardım.daha çok eksik varsa çekebilirim zaten benim tefriciyeler çok az kaldı.
canımcım okudum bitirdim ben 200 tane...çok sağol canım Allah razı olsun
burcu:300 (okudu)
bedriye:200
tümay:100 (okudu)
özlem:100
seda:300
aslı:500 (okudu)
meral:100
zeynep:100
nazan:50 (okudu)
buket:50 (okudu)
gül:50 (okudu)
tuğba:33 (okudu)
yasemin:100
bircan:50
aylin:200
çiğdem:100
ben:1300
başka arkadaşım:500
toplam:4133
kalan:311
ayy ne kadar az kalmış ben bunu yarın bitiririm.
BURCU VE ZEYNEP size 100'er tane lem yelid çektim,yav ne kadar zormuş dilim karıştı hep ama başardım.daha çok eksik varsa çekebilirim zaten benim tefriciyeler çok az kaldı.
Eki Görüntüle 756722 veeeeeee kıjımı göydüm deldim...bişey yok herşey yolunda dedi..dalağına böbreğine baktı parmaklarını saydı..
459 gr 25 cm olmuş. 21 hafta 3 gündü 21 hafta 6 gün olmuş..nasıl oluyosa.:)
bazı arkadaşlara duyurulur..demek ki durup dururken artadabiliyomuş:)) okendini bilir
Günaydın herkese..ben bugün iyi değilim..benden kimseye fayda yok..hadin bye:))
Günaydın herkese..ben bugün iyi değilim..benden kimseye fayda yok..hadin bye:))
canım stres olabilirlerde bizi düşünmeleri lazım bizi kim rahatlatacak doğurcak olan biziz ayrıca dünyanın binbirtürlü hali var azcık düşünseler yaaa ama yaradılışları böyle erkeklerin alıştım artık bi bakmışsın melek bi bakıosun yapmış kelek
dinlen canım haftasonu baya yorulmuşun demekki camilerde gezerken güzel yorgunluk ama senin dinlenmen lazım canım
zeyneeeeep 2210 tane gündüz cekmiştim, şimdi 1290 tane daha cektim, toplamda 3500 etti, daha devam edecegim yazarım mutlaka
slm kızlarbenim için bir sürü arkadaşım dua okumuş.ağızları dert görmesin,Allah tüm muratlarını versin inşallah hayırlısı ile.liste yapayım atladığım varmı diye bi bakın
BEN = 34600 TANE
BUKET = 10 TANE
B.GÜL = 2010 TANE
SÜNDÜZ = 3250 TANE
ÇİĞDEM = 1000 TANE
TUBA(FB) = 100 TANE
DİDEM = 10 TANE
TUBA(Ş.KIZ) =10000 TANE
ÖZLEM = 1000 TANE
ASLI = 5000 TANE
NAZAN = 1000 TANE
BEDRİYE = 1000 TANE
BURCU = 3500 TANE
DUYGU =1000 TANE
TOPLAM = 63480
KALAN =6520
hayırdır noldu neren agrıyo
ne oldu canım rahatsız mısın yine dinlen canım yaa :26:
yok bi yerim ağırmıyo..artık uyuyamamaktan kaynaklanan rahatsızlıklarımı saymıyorum..
Kafam bozuk bugğn keyfim yok..ondan dedim..
yok bi yerim ağırmıyo..artık uyuyamamaktan kaynaklanan rahatsızlıklarımı saymıyorum..
Kafam bozuk bugğn keyfim yok..ondan dedim..
neden kim bozu kafanı yine yaa bizim gebişlerimizi kim üzüyor böyle kociş mi yoksa. Ayy siz hamile onlar sizden hamile ne diyim bilemiyorum konuyu bilmiyorum ama dünden didemin kocasına da kızdım ya hızımı alamıyorum..
aman tek o olsun bi rahatsızlıgın olmasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?