Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

tubacım canım benim Alllah nasibederse bugün 100 adet okuyup bitiririm, burayada yazarım zaten bitti diye canım
sağolun kızlar teşekkür ederim..eşimde geçen benim çocukluk fotolorıma bakıyo..diyoki sizin gen baskın kesin sana benzeyecek..
bakalım sağlıklı olsunda değişiyo insan oğlu zamanla
anammm buket maşallah subhanallah ama hakkaten bukadar olur aynı sen yaaaaa ayyy benimki böle net çıkmadı , ben elimle tarif etmesem kimse anlayamıyor, yapıştırmış karnıma kafasını :) ayy maşallah rabbim nazarlardan korusun çok tatlı çok net çıkmış.
canım bana sorarsan evde birileri olunca eşler sinir oluyor, yani annen veya kayınvaliden veya kardeşin filan, bence onun stresi bu. benim eşimde olur hatta bende olurum biliyomusun, yalnızlığa alışmışım çünkü sürekli birileri yanımda olunca daralıyorum. dün resmen kendmi yatak odasına kapadım kimseyi görmemek için.
bedişim sen magnezyumunu aksatmadan içiyormusun? bk benim göbek deliğimin etrafı acıyor diye dr beni nst ye sokmuştu biliyosun, içerde hafifte olsa sancı görünüyor, o yüzden magnezyumu günde 3 tane iç dedi, daha iyi geldi çok şükür gerçekten.
anammmm sen 35. haftadasın ve 13 kilo almışsın, ben 20. haftada aldım 10 kiloyu, yani sana gelmeme daha 15 ay var, her ay 1 kg alsam ben senin zamanınd 25 kg almış olurum
canım bende dün sana 1.000 adet lem yelid okudum. Allah kabul eder inşallah benide yaz listeye canımın içi.
Günaydın herkese..ben bugün iyi değilim..benden kimseye fayda yok..hadin bye:))

ayy buket resmen benim dünkü ruh halim bugün sende olmuş bence. dün bir anda daraldım, etrafımda yürüyen iş yapan birkaç kişi vardı evde. bi anda kendimi yatak odasına attım kapadım kapıyı ağlamaya başladım , ben çok sıkıldım, normal insan görmek istemiyorum, ben işe gidicem, canım sıkılıyor, hiçbişeyden mutlu olmuyorum ben niye böleyim filan diye bir anda geldiler bana. dün akşama kadar çıkmadım yatak odamdan delimiyim neyim
bugün normale döndüm ama çok şükür maşallah oynatmaya az kaldı doktorumuz nerde bukeeeeettt

Burcuuuu bebeğim sanada 1.000 adet lem yelid çektim, listen yaz canımın içi

amaaann ne kimseye vericen, sev kendi kendine
Sen onu kendin yardım almadan yıkarsında

13 kilo çok değil ki ben mesela senin haftalarında 13le tamamlamaya yakın olsam çok sevinirim.. ideal bir kilo aslında..
ben şu an 8 kilo almış durumdayım.. ama iştahım her zamankinden daha çok..:26:

bana kas ağrısı dediği halde kas gevşetici vermedi, göğsüme yakın karnın şişliğinin başlamasının üzerine olan kısımın yaklasık 3 parmak aşağısındaymış bebek bu ağrı bebekle alakası yok yani dedi ama şu an ağrım kaburga kemiğinin üzerinde ve acıyor ama doktor yorumsuz.. Tsh bende çok önemsiyorum ama ilk testde sıkıntı çıkmıştı dediler ki 13. haftada kendiliğinden düzelebilir düzenli kan verdim düzeldi çok şükür hiç ilaç içmedim, doktor değerlerin çok iyi oldugunu zaten artık az kaldığınıda söylüyor ama o ultrasonu yazmışız diyor dediğin gibi mecburen gidip yaptırıcam bu durumda. Allah hayırlı sonuçlarla karşılaştırsın inşAllah..

aaa Niye ööle dedin ne kadar güzel yorum yapmışsın, Buket de demiş acyı hisseder diye bebekler evet doktor da dedi senin canın acıyor onunda acıyor ama şöyle bişey var, bacağım için günde 3 kez minoset iç diyor ama bacağım benim geçici bi ağrı değil ve denedim 1 minoset içtim hani 5dk da olsa hafifletse ya hiç bana mısın demedi, şimdi bide şu kaburga ağrısı eklendi ama ben kaburga diyorum doktor ağrı kaburganda değil diyorda nerden biliyor bilmiyorum ult öylesine baktı bi, uyurken bile ağrısına uykudan uyandım ağrısına.. şuanda da çok ağrıyor, sütyen takmıyorum belki o acıtıyordur diyr yok..
dün akşam markete gittik, bacağım, göğsüm o kadar ağrıyordu ki marketde bildiğiniz yerde oturdum Allah tan şifa diliyorum.

Zeynep benden 500 ad alır mısın lutfen.. Allah niyetini kabul etsin inşAllah..

allah herkesi selamete çıkarsın sıkıntısından kurtarsın sen takma aklına

ne bileyim yaa..şu an etraımdaki herkese sinir oluyorum..hakkaten deliyim heralde..şuan umurumda olan dünya yansa umurumda olan iki kişi var biri eşim biride bebeğim..öyle enteresan bir ruh halindeyim..daha fazlada yazmak istemiyorum..durduğum yerde gözlerim doluyo..saçma oluyo işyerinde...

Yasemin ben artık magnezyum içmiyorum çünkü çok tiksindim içtğim zamanda bi faydasıda olmadı o yüzden bıraktım bende..
Yaseminn sen o pilavı makarnayı falan kesince kilo alımın durur, benim kötü tarafı bu ara çok canım istiyor.. ben daha bir hafta olmadan 1 k,lo almışım bu arada

ya şu evde birileri olma fikri banada çok itici geliyor inan bende ne yapıcağımı bilmiyorum çok adice kendimi çok kötü hissediyorum ama özellikle anneler beni çok yoruyorlar zihnimde, hatta bu sabah eşimle yolda gülmekten bi hal oldum sabah sabah, Allah kısmet etmiş çocuk doğmuş, anneler, halalar, teyze hepsi gelir ilk heves uzuuunn bir zaman diye düşünüyoruz ve bizde yatmaya yer yok eşim diyor ki beşiği sana göre alalım, bebekle beraber içinde yatarsız, bebeğin odasına bi tanede çekyat alalım bende orada yatarım diyor kapıyı da kapatırız koca evde de herkes nerde ne yaparlarsa yapsınlar deriz diyor.. süpper dediimm, hemmen yolsunlar saçımızı başımızı

akşam uykunu belki tam alamadın, hani insan genelde uykusuz olduğunda enn olumsuz şeyler gelir ya hep aklına.. o yüzden sıkkın olabilirsin belki de.. Allah içine ferahlık versin inşAllah..

ya bu arada ben 8. aya ne zaman giricem kısmetse.. ben bebekle ilgili hiç bir eşya almadım, çünkü adağım vardı düşüklerimin birinde 8 aylık gebeliğe kadar eve onunla ilgili hiçbişey sokmayacağım diye, 32, haftadan sonra 8.aydayım dicem di mi? Ama o zamanda 7. ay çok uzun oluyor gibi.. şu an ben 6. ayımda mıyım o zaman..

AAMAAAAAAA sen hamilelik duygusallığına girmişsin bacımmm.. hadi kendini şımart bi tatlı ye, güzel bişey ye.. bak düşünceler dağılıcak hayırlısıyla kafandan..

ya uykuylada alakalı değil artık biliyorum..önceden ben kendimi bilmezdim hiç..ne üzüldüm üzüldüm mü içimemi attık üstünü mü kapadım..suratım hemen düşer oysaki benim..ama aynalarla gezemiyoruz..
bu arada sen 7. ayındasın şaşkın.

ay salı pazarı dane güzel olur biliyor musun annemlerin eski evine çok çok yakın evlenmiş olmasaydım ve hala orada oturuyor olsaydım görüşürdük ama İstanbul'da bile olsam görüşürdük bir minibüs annemin şu an oturduğu yerden annem de hep gider dün de kadıköye inmişti belki uğramıştır. Canım öğle vakti gidersen öyle olur normal haliyle dayanamıyor insan. Sabah erken gideceksin erkenden kuruyorlar yapacaksın alışverişini öğlene kalmadan döneceksin. Ama çok güzel bebek kıyafetleri oluyor orada da yaa ben boşaltırım hamileyken orayı kalabilirsem tabii

zeynepciğim sen cumaya kadar niyetlenmişsin ya bir seninkini önce bitirelim dedim ben eveli günü burcuya 600 okumuştum dün akşamda sana 500 okudum ekle beni de canım

Çiğdeeemmm....aayyy e ben yine çok mutlu oldum...canım beniiimm..ıssır annem ıssır sana ve bu topikteki tüm kk üyelerine limitsiz ıssırma hakkı bedavaaa....gerçekten süper iyi geldi yazdıkların seni kocamaaannn öpüyorum...ve burda olduğum için YARADAN ıma bir kez daha şükrediyorum....

Canım Allah şifa versin inşallah insanın neresi ağrırsa canı oradadır derler başka bir yerdir ağrıyan belki ama kaburganda hissediyorsundur vuruyordur ağrı ne bileyim. Hem bacağın hem bu ağrı. Ben nasıl geçiricem bakalım minyonum ya bir de ağrım sancım olursa nasıl çalışıcam koltuk tepelerinde bilmem. Oturma koltukları var 3 lü tekli kütüphanede onlara otururum öğrenci yokken ayağımı uzatırım ama öğrenci olmayan zaman olmaz dönemde başlayınca. Allah tüm hamilelere güç kuvvet versin.

Buket duygusallık tavan yapıyor insanın yıllar öncesi yaşadıkları aklına geliyor, geçen akşam eşimi çağırdım mutfağa gel dedim yoksa ağlıcam yemek yaparken, bunun gibi coşuyor bazen insanın yüreği..

demek ki ben 7. ayındayım peki ben 28. haftadan sonra yine 7. ayda olmaya devam mı ediceğim..
ayy saf dee aptal mısın de.. tsh çı doktor kaçıncı ayındaydın sen diyor valla ay olarak algım kapalı 27. haftadayım diye söylüyorum..

Kızlaaarrr ben şu an şoka girdim biriniz yanımda olsa da cimcirse benii. Yalnızım da cimcircek kimse yok

Şimdi takv,me baktım ben bu hafta hariç 2 hafta daha geçiricem ondan sonraki hafta yumurta toplanacak diyorum ama hayır bu c.tesi regl olabilirsem önümüzdeki haftayı geçiricem ondan sonraki hafta ortası yumurtam toplanır en fazla o haftanın sonunda öbür haftaya kalmaz. Çok az kalmış bir anda kalp atışlarım hızlandı tabii öncelikle regl olmam lazım, hormonlarımın tedaviye uygun olması lazım, tedavimin güzel geçmesi lazım vs..

anlıyorum seni, ziraa bende istemezdim annemle kv bir arada olsunlar, herikiside idare eder ama kv bizim çok bilmiş annem sessiz kalmayı tercih eder de ben gerilirim.. bizim evde 3+1 ama 1 odam olduğu gibi boş gardolap ütü falan yapıyorum bi odaya bebeği koyucaz, salonda zaten koltuk açılmıyor, yani Allah nasip kısmet ederse biz çocuk odası falan almadan şööyle yataklı açılan koltuklardan almamız gerekicek sanırım.. da daha hiç o tarz şeylere bakmıyoruz. bu ekim ayı annelerine bakıyorum odalar, beşikler, giysiler maşaAllah ları var.. ben oda yapmıyacağım bu arada kızlar, küçük çocuğun odadan ne haberi var, koca kız olunca yaparız kısmet olursa.. ayy çok mu bencilim diye düşünmüyor değilim ama görmemişim ya abartmak istemiyorum hiç birşeyini bebeğin.. ufak bişey aldığımızda mutlu olsun, sonradan edinirse kendine ait eşyaları kıymet bilir diyorum.. ayy bilmiyorum belki tam ifade edemiyorum ama bi beşik yallah

kuşum kameri ay hesaplanır..4 hafta bir ay..bu hesaptan çocuk 10 aylıkllek(40 hafta) doğmuş gibi oluyor. 28 i 4 e bölünce 7 çıkar. yanii 28. hafta bittiyse 7. ayın bitmiş 8. aya girmişsin demektir.:)))(çocuğa anlatır gibi oldu ama:))) sen yavaş yavşaş hastane çıkışlarını felan almaya başlasan iyi edersin:))

kıııııııııızz dur bi dur sakin ol..daha dereci görmeden paçayı sıvadın..hele bi git kontrolleri ne olduğunu anlamayacan bile:))

canım bende oda yapmak istemezdim de mecburen yapıcam çünkü yatak odam küçük düşün şifonyerim bile yok odamda. Yatağımın yanına park yatak bir belki sığar küçük beşiklerden alıcam ama dolabını komodinin koymaya yer yok bizim gardırop bize zor yetiyor başka koyacak yer yok ee dolap şifonyer alınca artık yatağını da alırım zaten oturma odasına onları koyunca çocuk odası olacak artık yatakta büyüyen alırım öyle çok civcikli almıcam dolabını filan stickerle süslücem onşarı çıkarınca da normal olur baya kullanıyor diye düşünüyorum.

kıııııııııızz dur bi dur sakin ol..daha dereci görmeden paçayı sıvadın..hele bi git kontrolleri ne olduğunu anlamayacan bile:))

valla telaş yaptım hep daha zamanım var diyordum ya geldi çattı işte regl bir yamuk yapmazsa yok ben en kötü şeyleri düşüneyim de başıma gelmesin neyi aklıma getirmezsem başıma geliyor çünkü planlarım hayatım boyunca hep altüst olmuştur. Tedavi sırasında bir şey anlamıcam zaten biliyorum aşılamadan ne zaman başladı bitti anlamadım ama beklemek yok mu off yani.

Gunaydin canlarim...
Zeynep ben 9,000tane cektim ama cok olmus sanirsam sen eksigini tamamla gerisi burcunun olsun

şuraya bak hem canın sıkkııınn, hemde bize laf anlatmaya çalışıyorsun.. çocuğa anlatır gibi anlatmışsın ben de anca anladım çok teşekkür ederimm.. canımm benimmm.. artık bu soruyu kısmet olursa 32. haftada tekrarlarım buket sana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…