- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #34.161
tubacım canım benim Alllah nasibederse bugün 100 adet okuyup bitiririm, burayada yazarım zaten bitti diye canımburcu:300 (okudu)
bedriye:200
tümay:100 (okudu)
özlem:100
seda:300
aslı:500 (okudu)
meral:100
zeynep:100
nazan:50 (okudu)
buket:50 (okudu)
gül:50 (okudu)
tuğba:33 (okudu)
yasemin:100
bircan:50
ben:1300
başka arkadaşım:500
toplam:3833
kalan:611
anammm buket maşallah subhanallah ama hakkaten bukadar olur aynı sen yaaaaa ayyy benimki böle net çıkmadı , ben elimle tarif etmesem kimse anlayamıyor, yapıştırmış karnıma kafasını :) ayy maşallah rabbim nazarlardan korusun çok tatlı çok net çıkmış.sağolun kızlar teşekkür ederim..eşimde geçen benim çocukluk fotolorıma bakıyo..diyoki sizin gen baskın kesin sana benzeyecek..
bakalım sağlıklı olsunda değişiyo insan oğlu zamanla
canım bana sorarsan evde birileri olunca eşler sinir oluyor, yani annen veya kayınvaliden veya kardeşin filan, bence onun stresi bu. benim eşimde olur hatta bende olurum biliyomusun, yalnızlığa alışmışım çünkü sürekli birileri yanımda olunca daralıyorum. dün resmen kendmi yatak odasına kapadım kimseyi görmemek için.Yaaa Didem aynı durumu yazmışsın benimle ben de 2 gün önce gece resmen ağlama krizine girdim karnım kasıldı ağlamaktan aklım çıktı... benimki de aynı o düşünceli hassas adam gitti resmen sallamıyor beni benim de annem evde çaktırmamaya çalışıyoruz falan... öfff neyse hatta benimki dedi ki en sonunda 2. çocuğu düşünmeyelim yeter dedi ben hayatımda hiç bu dönemki kadar bunalmadım dedihala burnumun direği sızlıyor hatırladıkça... onların da bizim gebeliğimizin stresini çıkarma dönemleri sanırım...
bedişim sen magnezyumunu aksatmadan içiyormusun? bk benim göbek deliğimin etrafı acıyor diye dr beni nst ye sokmuştu biliyosun, içerde hafifte olsa sancı görünüyor, o yüzden magnezyumu günde 3 tane iç dedi, daha iyi geldi çok şükür gerçekten.ya kızlar bu arada karnımın üzerrinde ağrı var diyordum ya artık düz oturamaz oldum yamuk oturuyorum ama yinede çok acıyor, doktora sordum kas ağrısıdır dedi ama hiç mi kas ağrısı çekmedim.. kabburgamın üstü ağrıor, oraya göbek geldi,göbeğim mi arıyor diye düşünüyorum ama ağrıda değil bildiğin acı.. nefes alamıyorum bu kas ağrısı nasıl olsun ki.. Bacağımı geçti resmen acısı.. yada bacağıma alıştım.. bütün ağrılarımda sol tarafımda kaburga, bacak Allah beterinden korusun inşAllah.
ben tsh testi veriyorum her ay çok şükür hepte düzenli çıkıyor dün tlfda doktorla konuşuyorum (TSH çıyla, bu ne demekse)
neyse doktor dedi ki tüm değerler iyi ama boğaz ultr.yaptırmamışsın diyorum ki boşyere onunla ilgili yaptrmak istemiyorum hem rakam yüksek evladımı gördüğüm ultdan. daha yüksek, hemde o ult. girmek istemiyorum.. , zaten artık 1 yada en fazla 2 kez yaparız testi dedi, ona rağmen sıkıntı yok evet ama yaptırın bunu talep etmişiz diyor.. bazen doktorları gerçekten anlamak güç..
anammmm sen 35. haftadasın ve 13 kilo almışsın, ben 20. haftada aldım 10 kiloyu, yani sana gelmeme daha 15 ay var, her ay 1 kg alsam ben senin zamanınd 25 kg almış olurumyasmincim bend edirayet falan kalmadı bi acım biacım sorma gitisn ne bulursam yiyorum 13 kiloyu buldum max 7 9 kilo alama hakkım varkenburcu canım sonuçlarınız ii çıkmış ne güzel inş varikosel değildir bitkisel kürlerle toparlarsınız ve bebiş gelir en kısa zamanda buketcim kızcen nasılda tatlı o elini yerim ben masalalh ilerde uykusuz geceler dahada artıyor buaarada didem aylin arada yapıyorlar böyle uyuzluklar ben kendiminkine öküzlük diorum buarada her nedense eğer oruç tutuyorlarsa oda etkilio olabilir benimde annem yok doğumda gelecek faha fazla kalmak için kayınvalidemler burda napalaım allah bi kolaylık göstercektir bircancım gözün aydın cnım masallah mercimeğe aslıcım haplar lekelenme yapabilir haberin olsun bi takip et bakalım çiğdemcim o siteye hemen bakıyorum eğitim şart sağol tatlım tubacım ii tatiller şimdiden tümaycım allah sabır versin camda yüzmü yıkanır oha diorum ayıp ayıp kul hakkındanda korkmuyorlar
canım bende dün sana 1.000 adet lem yelid okudum. Allah kabul eder inşallah benide yaz listeye canımın içi.slm kızlarbenim için bir sürü arkadaşım dua okumuş.ağızları dert görmesin,Allah tüm muratlarını versin inşallah hayırlısı ile.liste yapayım atladığım varmı diye bi bakın
BEN = 33600 TANE
BUKET = 10 TANE
B.GÜL = 2010 TANE
SÜNDÜZ = 3250 TANE
ÇİĞDEM = 1000 TANE
TUBA(FB) = 100 TANE
DİDEM = 10 TANE
TUBA(Ş.KIZ) =10000 TANE
ÖZLEM = 1000 TANE
ASLI = 5000 TANE
NAZAN = 1000 TANE
BEDRİYE = 1000 TANE
BURCU = 2210 TANE
TOPLAM = 60190
Günaydın herkese..ben bugün iyi değilim..benden kimseye fayda yok..hadin bye:))
ayy buket resmen benim dünkü ruh halim bugün sende olmuş bence. dün bir anda daraldım, etrafımda yürüyen iş yapan birkaç kişi vardı evde. bi anda kendimi yatak odasına attım kapadım kapıyı ağlamaya başladım , ben çok sıkıldım, normal insan görmek istemiyorum, ben işe gidicem, canım sıkılıyor, hiçbişeyden mutlu olmuyorum ben niye böleyim filan diye bir anda geldiler bana. dün akşama kadar çıkmadım yatak odamdan delimiyim neyim
bugün normale döndüm ama çok şükür maşallah
Burcuuuu bebeğim sanada 1.000 adet lem yelid çektim, listen yaz canımın içi