Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

selamün aleyküm kızlarrrrr
tuba 50 tefriciye okudum Rabbim kabul etsin inşallah,
zeynebin lemyelidi tamamlanmadı dimi ona göre cekeceğim.

bediş -sada..bende oda yapmayacam..benim şimdik evimde bi tane dolap yok ki bir sürü ıvır zıvır var içine koyayım..3+1 ..1 oda da oturma odasının bir kanepesi var.bilgisayar ütü masası , yataklar kitaplar var..
bencillik değil bence küçük bebeğin odadan ne haberi..eğer ev senine evin müsaitse anlarım tabikide yaparsın..e bebek zaten en fazla 2 yaşına kadar senle yatıyo..daha erkende olabilirde..e yatak odasında beşik olacak..benim yatak odamdan da nefret ediyorum..dolaplar hiç kullanışlı değil..çekmeceleri yok kapaklı gözleri var..ne akla hizmet almışsam..bi tane şifonyerim bile yok..bi tane alırım 5-6 çekmeceli 2 sine bizim eşyaları koyarım komidinleri iptal ederim.bebekle birlikte yaşarız inşallah...

kuşum sen bi sakin ol..ne kadar kontrolcu oldun yaf..öle diyipte kötüyü çağırma..benim gibi polyanna ol..herşey iyi olack bi aksillik çıkmayacak de..niye çıksın ki yavv..sende sıradan bi insansın..everenin sana bi garezi yok merak etme..sen çabalıyosun..Allah ta karşılığını verecek..

aynneeennn varya benim dünkü halimi aynen anlatmışsın, ben evdeydim bide rahat rahat ağladım salak gibi sanki ne varsa , ama işte o anki ruh hali o düşünceyi çok önemli bişey sanıp ağlatıyor seni. bak yarın sende kendine ne salakmışım diycen . hayırlısıyla atlat şu günü bak yarın öz eleştiri yaparsın
canım benimki magvital isimli bir magnezyum , 1 bardak suya koyuyorum 3-5 dk bekliyoru iyice çözülüyor valla gazoz gibi tadı var limon aromlı çok güzel. senin içtiğin bu değilse bunu bir dene mutlaka

ah be Zeynebim...Lem Yelid çekmede sana katkım olmadı nasıl kahroldum sabah sayıyı görünce anlatamam...önce Tefriciyeyi okuyayım dedim...o kadar da zamansızım ki anlatamam..işyerinde benim okumam mümkün değil...akşam eve adım attığım andan itibaren iftara kadar yemekle uğraşıyorum..iftardan sonra bulaşık sonra da hop yatak...vallahi böyle geçiriyorum ben Ramazan ı...öğlen çekmek istiyorum kurban olim bana da bırak -da ya sayıyı aşarsam...

Günaydın fıstıklar ben daha yeni uyandım :)

Haftasonu yatılı misafirim var, arı gibi çalışmalıyım..

Var mı bir action..vaauvv diyecegim bir olay oldu mu geceden bu yana söyleyin bakem????

ay kuzum naapiyim anlamıyosun:))))))))))))şaka şaka..bende kk dan haftamı takip ediyorum..eşim bile arada açıp bakıyoki takvimde ne yazıyo felan diye..

biz dün eşimin annesi yüzünden kavga ettik..doldum dpldum sonra içeri girdim biraz ağladım..ama tutttum kendimi.hemen duşa girdim..sonrada gittiim eşime sarıldım yatalım felan dedim..sanırım bugün patlaayacam ama ağlamayacam..bebekimde ağlar..
AY YASO NASIL TATLI GÜZEL FELAN DERSİN BEN CACIĞA KATIP İÇEYİM DEDİM İĞRENÇ BİR TAT..YAA..HAP VERDİ BANADA DOKTOR..

Var mı bir action..vaauvv diyecegim bir olay oldu mu geceden bu yana söyleyin bakem????
bişey olmadı heral..:))

barısozlem/ Özlem 17.06.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
zakkumx/ Zeynep 18.06.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik +tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
didemss_23/ Didem 19.06.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik + kolay doğum

gul1982/ B. Gül 20.06.2013 perşembe Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür
tmyomar/ Tümay 21.06.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum

akyuzcigdem / Çiğdem 24.06.2013 pazartesi Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür
dejavu_one / Seda 25.06.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik+tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
tb_fb/ tuba 26.06.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik
bdroner/ bedriye 27.06.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamilelik +kolay doğum

buketdemet/ buket 28.06.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum

ecrinn07/ aslı 01.07.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamiilik ve tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
burju82 / B. burcu 02.07.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
serap-serap/ serap 03.07.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum

btskn/ bircan 04.07.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik +aşılamasının hayırlısıyla tutması
hayatumuttur / K. Gamze 05.07.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum

ranana/ mesude 08.07.2013 pazartesi Evladına sağlıklı ve hayırlı uzun bir ömür
melek2828/ nazan 09.07.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum

kevok08/aylin 10.07.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik +kolay doğum

7verengul/ K. gül 11.07.2013 perşembe Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür
asyamca/ gülhan 12.07.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum

şekerkiz67/ tuğba 15.07.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
binbirgece/ b. gamze 16.07.2013 salı sağlıklı hamişlik kolay doğum

duamnur/ k. burcu 17.07.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik
graphicdesigner / yasemin 18.07.2013 perşembe sağlıklı hamişlik+kolay doğum

nartanesii/ ayşe 19.07.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik kolay doğum

maralam/ meral 22.07.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik ve tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
ikizbebis44/ duygu 23.07.2013 salı hayırlısıyla evlenmesi ve sağlıklı sorunsuz hamişlik
bıdıkcım/ cansu 24.07.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik

ben hep kontrolcüyüm böyle. Ama tedaviye başlayana kadar sonra pamuk gibi olurum ama çalışmak yok mu o stres ediyor beni işte ertelenirse naparım nasıl izin alırım transfer için sonra diye amannn işte boşverrr dimi. Asıl benim ev işlerimi bitirmem lazım bu akşam kocayı çalıştırayım ben inşallah emeklerimizin karşılığını alırız duasız tek günüm geçmiyor size dua ediyorum kendim için Meryem duamı okuyorum. Gerisini Rabbime bıraktım. Neyleyse güzel eyler.

Kolay gelsin canımm. Vallahi bir action yok isterdim yani bir action son dakika flaşş haberr vermek ama naparsın yok yani elimizde şu anda bişey. Hamileyim diyebilseydim mesela günün flaş haberi olurdu da nerdee..

ay bu kaynanaları ne yapmalı acaba. Benimki duruldu bu aralar. Hafta sonu yemeğe çağırdım gelemediler son dk rahatsızlanmış aldım yemeklerden götürdüm teşekkür ede ede bir hal oldu başkası olsa yüzüne bakmaz aslında evlenmeden önce neler etti evlendikten sonra ne laf koymalar ama işte Allah büyük öbür oğlu dönecekti yurt dışından dönmedi ordan yabancı kızla evlendi kaldı burada tek gelin benim kim bakacak başka oğlumu. Sen bugün de patlama boşverr canım bebeğine yazık paylayacaksın da ne olacak amann değişmiyorlar zaten. Ya bu vitaminler çok mu kötü magnezyum filan ben hap içemiyorum apranax filan kayıyorsa büyük hap içemem diş etim apse yapmış antibiyotiği zorla içiyorum öğüre öğüre boğazsımda kalıveriyor. Ama napcam mecbur içicem. Tüpte daha çok ilaç veriyorlar yaa ayrıca bir de. :26:

ay kızlaaar ben dün gece rüyamda bir ağladım bir ağladım içli içli...kızkardeşim hamileymiş...hırsımdan nasıl ağlıyorum ama anlatamam...bi de sabah aradım söyledim..."eh be abla kurtul artık şu duygudan rahatla kurban olim" diyo...dedim rüyamı da kontrol edim...asıl hissettiklerini rüyanda yaşıyorsun demek ki ben sana hamileyim desem elbette benim için sevineceksin ama içten içe bu sana acı verecek demek ki dedi.... evet ne yalan söyleyim böyle hissediyorum galiba...o kadar çok ağlamışım ki...nerdeyse gerçekten gözlerim şişmişti... ALLAH içimi temizlesin kendimden nefret ediyorum şuan..insan kardeşinin mutluluğunu kıskanır mı? mübarek gün böyle bir duyguyu içimde barındırıdığım için gerçekten kendimden nefret ediyorum...

Zeyno gözün aydın bitmiş lem yelid..cok sevindim valla :))) bizim kızlar canavar gibi hepsinin ağzına sağlık..

Cok sağol tatlım evet bir yola girdik bakalım Rabbim ne nasip edecek..biraz heyecan var..evet hep o arkadaşın aklıma geliyor..Rabbimin mucizesi hiç bitmez hiç :))

Yumurta toplamaya giderken yaz da sana dua edelim

genelde yazıyoruz okuduklarımızı sen neyi soruyosun ki?

ay sendemi benim gibisin..hergün 1 iğne 3 ilaç içiorum..her akşam öğüre öğüre içiyorum..gözümden yaş geliyo inanki..ama naapalımiçecez..tüp de de bir sürü ilaç var.ama naapalım katlanacaz..

valla ben göremedim yazıldıgını YA HANİ SU ARKADASA OKUDUK ALLAH KABUL ETSİN DİYE

Son düzenleme:

Canım benim sen kardeşini kıskanmıyorsun, kendine ve hayata kızıyorsun neden ben hamile kalamıyorum diye..kendine öfkenden ağlıyorsun,herkes normal yolla gebe kalıyor ben niye böyleyım diye hayata kadere kızgınlığından ağlıyorsun..durumun kızkardeşinle hiçbir alakası yok..ve kesinlikle yalniz değilsin benim 25 yaşinda cok iyi kalpli bir arkadaşım var kız 45-60 günde bir adet görür şimdi ikinciye hamile..en son kimyasal gebeligimi yaşarken ögrendim bir yerde oturuyorduk ailecek..hemen günün bitmesi için kenimi sıktım sıktım arabaya biner binmez böğüre böğüre ağladım..neden ben değil diye..hiç yalnız değilsin..kendine öfkelenme..süreci zorlaştırma...bu sürecin sana kazandırdıklarını da gör.....yaşadılarımız aynı

valla ben göremedim yazıldıgını YA HANİ SU ARKADASA OKUDUK ALLAH KABUL ETSİN DİYE

herkes okudukça yazıyor.kaçırmış olabilirsin..bi saati yok..ben az sonra yazacam mesela:)

bu nasıl bir iç hesaplaşmadır böyle..mutluluk elbetteki kıskanılır.her kıskanan fesattır hasettir diye bişey yoktur..bizim olmayanı istememiz çok normaldir..bu böyle biline:))

Allah razı olsun canım.Rabbim seninde gölünün muradını versin,hayırlısıyla düğünün olur inşallah.
erkek arkadaşın 5 gün sonra mı bitiriyor askerliğini, haydi gözün aydın bu yaz bir nişan bir düğün olur inşallah..
Canım biz dualarını okuduğumuzu buraya yazıyoruz ama artık herkesin ismini bildiğimizden nicklerinide değil sadce adını yazdığımız için gözünden kaçmış olabilir..ama yine de çok çabuk ısındın tempoya maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…