- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #34.201
canım kusura bakma internette sorun oldu bağlantım gitti hemen cevap vereyim,çamaşırın kenarından soktu aletitoplu ultrason odasında sıra ile alıyorlardı hastaları adet olanlar çamaşırlarını çıkarmasınlar dediler bende telaşlandım çünkü hızlı davranmak gerekiyor bir sürü sıra bekleyen var falan tam doktorun yanına geçtim çamaşırı çıkaracaktımki doktor kalsın dedi:26:bende bi an şaşırdım ama ,çamaşırın kenarından soktu aleti gayet rahat oldu böylelikle
sağol canım Allah razı olsun
nick okunacak tarih ne için okuyoruz?
barısozlem/ Özlem 17.06.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
zakkumx/ Zeynep 18.06.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik +tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
didemss_23/ Didem 19.06.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik + kolay doğum
gul1982/ B. Gül 20.06.2013 perşembe Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür
tmyomar/ Tümay 21.06.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum
akyuzcigdem / Çiğdem 24.06.2013 pazartesi Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür
dejavu_one / Seda 25.06.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik+tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
tb_fb/ tuba 26.06.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik
bdroner/ bedriye 27.06.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamilelik +kolay doğum
buketdemet/ buket 28.06.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum
ecrinn07/ aslı 01.07.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamiilik ve tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
burju82 / B. burcu 02.07.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
serap-serap/ serap 03.07.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum
btskn/ bircan 04.07.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik +aşılamasının hayırlısıyla tutması
hayatumuttur / K. Gamze 05.07.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum
ranana/ mesude 08.07.2013 pazartesi Evladına sağlıklı ve hayırlı uzun bir ömür
melek2828/ nazan 09.07.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum
kevok08/aylin 10.07.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik +kolay doğum
7verengul/ K. gül 11.07.2013 perşembe Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür
asyamca/ gülhan 12.07.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum
şekerkiz67/ tuğba 15.07.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
binbirgece/ b. gamze 16.07.2013 salı sağlıklı hamişlik kolay doğum
HEPİNİZE DUA ETTİM AMA PAZARTESİ GÜNÜNE KADAR OLAN ARKADAŞLAR 100 TANE ÇEKİP HEPİNİZİ DAHİLETTİM VAKTİM YOKTU PAARTESNDEN SONRAKİLER NORMAL ŞEKİLDE 33 TANE HERBİRİNE HAKGEÇMESİN SİZDE BANA ÖYLE YAPARSINZ ÖDEŞİRİZ(
amaaann ne kimseye vericen, sev kendi kendine
Sen onu kendin yardım almadan yıkarsında
13 kilo çok değil ki ben mesela senin haftalarında 13le tamamlamaya yakın olsam çok sevinirim.. ideal bir kilo aslında..
ben şu an 8 kilo almış durumdayım.. ama iştahım her zamankinden daha çok..:26:
bana kas ağrısı dediği halde kas gevşetici vermedi, göğsüme yakın karnın şişliğinin başlamasının üzerine olan kısımın yaklasık 3 parmak aşağısındaymış bebek bu ağrı bebekle alakası yok yani dedi ama şu an ağrım kaburga kemiğinin üzerinde ve acıyor ama doktor yorumsuz.. Tsh bende çok önemsiyorum ama ilk testde sıkıntı çıkmıştı dediler ki 13. haftada kendiliğinden düzelebilir düzenli kan verdim düzeldi çok şükür hiç ilaç içmedim, doktor değerlerin çok iyi oldugunu zaten artık az kaldığınıda söylüyor ama o ultrasonu yazmışız diyor dediğin gibi mecburen gidip yaptırıcam bu durumda. Allah hayırlı sonuçlarla karşılaştırsın inşAllah..
aaa Niye ööle dedin ne kadar güzel yorum yapmışsın, Buket de demiş acyı hisseder diye bebekler evet doktor da dedi senin canın acıyor onunda acıyor ama şöyle bişey var, bacağım için günde 3 kez minoset iç diyor ama bacağım benim geçici bi ağrı değil ve denedim 1 minoset içtim hani 5dk da olsa hafifletse ya hiç bana mısın demedi, şimdi bide şu kaburga ağrısı eklendi ama ben kaburga diyorum doktor ağrı kaburganda değil diyorda nerden biliyor bilmiyorum ult öylesine baktı bi, uyurken bile ağrısına uykudan uyandım ağrısına.. şuanda da çok ağrıyor, sütyen takmıyorumbelki o acıtıyordur diyr yok..
dün akşam markete gittik, bacağım, göğsüm o kadar ağrıyordu ki marketde bildiğiniz yerde oturdum Allah tan şifa diliyorum.
Zeynep benden 500 ad alır mısın lutfen.. Allah niyetini kabul etsin inşAllah..
selam kızlar hayırlı günler nasılsınız bakalım
yişte kızlar betül ranamın son hali büyümüş mü teyzeleri bugün banyo sonrası çektim
canım 1000 tane daha çektimLEM YELİD LİSTESİ'nin son hali
ben: 10.000
sekerkız tuğba: 6000
sündüz: 3000
meral: 1000
didem :1050
seda: 600
nazan: 5000
gül82: 5000
özlem: 1000
tümay: 3000
bedriye: 2000
tuba fb : 100
çiğdem: 2000
bircan :1000
duygu: 1000
aslı :5000
yasemin: 1000
TOPLAM : 47.750
unuttuklarım var mı canlarım?
Destekleriniz için çok sağolun, ALLAH HEPİNİZDEN BİN KERE RAZI OLSUN
yişte kızlar betül ranamın son hali büyümüş mü teyzeleri bugün banyo sonrası çektim
Günaydıınnn
Bugün bizim 40 ımız çıktı..
Doğumdan sonra ilkdefa tek başıma dışarı çıktım markete ve manava gittim çok mutlu oldum ben insan mışım meğer sadece meme değilmişim))
Oğluşum uyuyor şimdi bende mıntıka temizliği yapacağım sonrada bebişimi yıkayacağım mis olcaz ana-oğul..
40 uçurmaya da kaynanama gidicez..
Hadi öptüm hepinizi çok işim var çokkk..
Günaydıınnn
Doğumdan sonra ilkdefa tek başıma dışarı çıktım markete ve manava gittim çok mutlu oldum ben insan mışım meğer sadece meme değilmişim))
Oğluşum uyuyor şimdi bende mıntıka temizliği yapacağım sonrada bebişimi yıkayacağım mis olcaz ana-oğul..
selam kızlar hayırlı günler nasılsınız bakalım
Günaydıınnn
hoş gördüm bebekim sağol iyi yaptın bende geçmişe bakim bi dedim anam ne kaynatmışsınız yarıda bırakıp geldin burcum çıkmadan yetişim dedim tatlım nasılsın geçmiş olsun belinağrımış dn bugün daha iyicenesindir inşallah kendini fazla yorma ağır şeyler kaldırma dikkat et kuzummesude bebekim hoşgeldin..bende şimdi tam topiği kapatıyordum son anda seni gördüm..bugün gec kakltım, 2 tane cam var onları silecem, dün yağmur yağdı, çamur gibi şimdi cam..bide haftasonu yatılı misafirim var..benden bu kadar
sen nasılsın?
teşekkür edriz teyzesi ahh yakın olsada elini öpmeye getirsemOyyy maşallah subhanallah, büyüöüş tabiki maşallah..ayy üzerinde de doğuştan aslan yazıyor, ASLI teyzesi görmesin onu yer bitirir valla öpmekten Allahım nazardan korusun
sağolasın bircanım daha tatlısını Rabbim sana versin sağlıcakla kucağına alırsın ınşallah kuzunuoooyy yerim ben onu nede yakışmış doğuştan aslan, maşallah maşallah
hoş bulduk buketim yok yok bende anlıyorum büyüdüğünü aa siz daha iyi anlarsınız tabi 3.130 kilo doğdu şuan 5kilo olmasına çok az kaldı cnmhoş geldin
anaaam
maşallah yaaç..nasıl büyümüş...senin gözünün önündeye anlamazsın ama çok büyümüş..sen anca fotolardan anlarsın..maşallah tosunuma kaç kilo oldu??
hadi gözün aydın annesi..sende hayata döndün artık..olluşunda yıkansın uyusunda biyisin..
bende öğlen eşimle görüştüm şimdi iyiyim..onu görmek iyi geliyo:))
Canım benim sen kardeşini kıskanmıyorsun, kendine ve hayata kızıyorsun neden ben hamile kalamıyorum diye..kendine öfkenden ağlıyorsun,herkes normal yolla gebe kalıyor ben niye böyleyım diye hayata kadere kızgınlığından ağlıyorsun..durumun kızkardeşinle hiçbir alakası yok..ve kesinlikle yalniz değilsin benim 25 yaşinda cok iyi kalpli bir arkadaşım var kız 45-60 günde bir adet görür şimdi ikinciye hamile..en son kimyasal gebeligimi yaşarken ögrendim bir yerde oturuyorduk ailecek..hemen günün bitmesi için kenimi sıktım sıktım arabaya biner binmez böğüre böğüre ağladım..neden ben değil diye..hiç yalnız değilsin..kendine öfkelenme..süreci zorlaştırma...bu sürecin sana kazandırdıklarını da gör.....yaşadılarımız aynı
bu nasıl bir iç hesaplaşmadır böyle..mutluluk elbetteki kıskanılır.her kıskanan fesattır hasettir diye bişey yoktur..bizim olmayanı istememiz çok normaldir..bu böyle biline:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?