Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Anammmmm özlem yeni bir stil ..KAdın olmak işte..bir erkeğe yapsan bunu doktora kafa atar..töbe töbe

Allah razı olsun cansu..Rabbim gönlündekinin muradını versin, hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

bedişim senin bu ağrıların ne olacak bilmiyorum daah 3 ay var, nasıl gidecek bu durum..bide öyle normal bişeyde değil, uyuyamıyorum demişsin..şimdi ya kendi doktoruna güvenip böyle acıyla yaşayacaksın ya da sadece bu ağrıların için başka bir doktora görüneceksin..sonuçta kadın doğum doktoru göğüs ağrısına kas ağrısı diyor ne bileyim , bir başka dalda doktora gitsen,, göğüs hast. uzmanına mesela durumu tüm ayrıntısıyla anlatsan sonucta adamın uzman olduğu alan , kadın doğumcu bacağın ve gçöğüs ağrın için sadece tahminlerde bulunur..
ayrıca 8. aya girişin 32. haftada olur , hemen koş doldur eşyayı çılgınca alışveriş yap daha fazla ağarlaşmadan
senin için dua edeceğim Rabbim şifa versin inşallah

LEM YELİD LİSTESİ'nin son hali

ben: 10.000
sekerkız tuğba: 6000
sündüz: 3000
meral: 1000
didem :1050
seda: 600
nazan: 5000
gül82: 5000
özlem: 1000
tümay: 3000
bedriye: 2000
tuba fb : 100
çiğdem: 2000
bircan :2000
duygu: 1000
aslı :5000
yasemin: 1000

TOPLAM : 48.750

unuttuklarım var mı canlarım?

bircan senide ekledim tatlım

Destekleriniz için çok sağolun, ALLAH HEPİNİZDEN BİN KERE RAZI OLSUN

Son düzenleme:
yişte kızlar betül ranamın son hali büyümüş mü teyzeleri bugün banyo sonrası çektim

Eklentiler

• $IMG_1159.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 33
selam kızlar hayırlı günler nasılsınız bakalım

mesude bebekim hoşgeldin..bende şimdi tam topiği kapatıyordum son anda seni gördüm..bugün gec kakltım, 2 tane cam var onları silecem, dün yağmur yağdı, çamur gibi şimdi cam..bide haftasonu yatılı misafirim var..benden bu kadar
sen nasılsın?

Günaydıınnn
Bugün bizim 40 ımız çıktı..
Doğumdan sonra ilkdefa tek başıma dışarı çıktım markete ve manava gittim çok mutlu oldum ben insan mışım meğer sadece meme değilmişim ))
Oğluşum uyuyor şimdi bende mıntıka temizliği yapacağım sonrada bebişimi yıkayacağım mis olcaz ana-oğul..
40 uçurmaya da kaynanama gidicez..
Hadi öptüm hepinizi çok işim var çokkk..

yişte kızlar betül ranamın son hali büyümüş mü teyzeleri bugün banyo sonrası çektim

Oyyy maşallah subhanallah, büyüöüş tabiki maşallah..ayy üzerinde de doğuştan aslan yazıyor, ASLI teyzesi görmesin onu yer bitirir valla öpmekten Allahım nazardan korusun

canım 1000 tane daha çektim

Canlarım benim gitmem lazım gün içinde yine gelirim..hepiniz Allah'a emanet olun..Betül'ü de gördüm, artık bu gazla bir sürü iş yapar dönerim

ohhh hayırlı olsun canım..çok şükür en zor kısmı atlattın haydi yolunuz açık olsun..Allah nazardan korusun sizi

bircan senide ekledim, listeyi düzünledim son hali 48.750 tane lem yelid..Allah razı olsun canım

maşallah canım oğluşunun kırkıda çıkmış, İnşallah daha çok yaşlarını göreceksin.

selam kızlar hayırlı günler nasılsınız bakalım

hoş geldin

anaaam
maşallah yaaç..nasıl büyümüş...senin gözünün önündeye anlamazsın ama çok büyümüş..sen anca fotolardan anlarsın..maşallah tosunuma kaç kilo oldu??

hadi gözün aydın annesi..sende hayata döndün artık..olluşunda yıkansın uyusunda biyisin..

bende öğlen eşimle görüştüm şimdi iyiyim..onu görmek iyi geliyo:))

BURCU Ve binbigece GAMZE dularınızı okudum canlarım, Rabbim evlatlarınıza güzel ömür versin,9 ay boyunc asağlıkla taşıyın ve sonunda da sağlıkla kucagınıza alın inşallah, hayırlı ve ahlaklı evlat olsunlar

hoş gördüm bebekim sağol iyi yaptın bende geçmişe bakim bi dedim anam ne kaynatmışsınız yarıda bırakıp geldin burcum çıkmadan yetişim dedim tatlım nasılsın geçmiş olsun belinağrımış dn bugün daha iyicenesindir inşallah kendini fazla yorma ağır şeyler kaldırma dikkat et kuzum
Oyyy maşallah subhanallah, büyüöüş tabiki maşallah..ayy üzerinde de doğuştan aslan yazıyor, ASLI teyzesi görmesin onu yer bitirir valla öpmekten Allahım nazardan korusun
teşekkür edriz teyzesi ahh yakın olsada elini öpmeye getirsem
ahh aslım bu aralar sık girmiyor denk gelemedik bi gs olarak kızımda aslı teyzesini sever herhal
oooyy yerim ben onu nede yakışmış doğuştan aslan, maşallah maşallah
sağolasın bircanım daha tatlısını Rabbim sana versin sağlıcakla kucağına alırsın ınşallah kuzunu
hoş bulduk buketim yok yok bende anlıyorum büyüdüğünü aa siz daha iyi anlarsınız tabi 3.130 kilo doğdu şuan 5kilo olmasına çok az kaldı cnm

Burcu ben tekrar başa sardım galiba...yemin ederim atlatmıştım..dün gece bu rüyayı ve az önce facebookta üniversiteden bir arkadaşımın 2. bebeğini doğurduğunu görene kadar atlattığımı düşünüyordum...çok sakinlemiştim ağlama krizlerim yoktu...hatta neredeyse ben çocuk istemiyorum galibaya kadar gelmiştim...ben bugün çok kötüyüm...gözyaşlarım tomur tomur hazıroldalar...RABBİM bize sabır versin ve yalvarırım bi de hayırlı, sağlıklı, eli ayağı düzgün evlatlarla müjdelesin...

bu nasıl bir iç hesaplaşmadır böyle..mutluluk elbetteki kıskanılır.her kıskanan fesattır hasettir diye bişey yoktur..bizim olmayanı istememiz çok normaldir..bu böyle biline:))

yok Buket im yok...ben bu duyguyu taşımaktan gerçekten utanç duyuyorum...kıskançlık kötü bişey...dışardan çok haset bir görüntü çiziyor..öyle yüce gönüllü olmalıyız ki herkesin sevinciyle mutlu olmayı bilmeliyiz...ben kardeşimi kıskanacağımı hiiç ama hiiiç düşünmemiştim...canımın canı kardeşim...herşeyim...ama ben o hamile kalırsa mutsuz olucam...feciii çok feciii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…