Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

daha önce hiç kullanmadım alerjim olurmu olmazmı bilmiyorum nasıl oluyor alerji belirtisi vücutta kızarıklık falan gibimi, tanıdığım arıcı falan da yok tam olarak ne işe yarıyor bu polen, tek başınamı kullanılıyor

canım polene alarjin yoksa- ki olsa bilirdin - hiç bir zararı yok abim kullanamıyor mesela denedi alarjisi vardı alarjisini azdırdı o kadar hapşurdu falan... sana polenin kendini toparlaman için çok faydası olur netten de araştırabilirsin faydalarını vücudun 3 ayda kendine gelecekse polen sayesinde 1 ayda toparlarsın... işte orjinal doğal bulduktan sonra hiç zararı yok için rahat olsun.

yok canım baharda falan hapşurup tıksırıyorsan grip gibi oluyorsan o polen alerjisi işte kolayı var için rahat etmesi için git cildiyeciye alerji testi iste 10 dk çıkıyor zaten cildine bişiler sürüp bakıyorlar nelere varsa söylüyorlar polen onlardan biriyse kullanma zaten değilse zararı yok. aktardan alacaksanız da öle ucuz bişi değil diye biliyorum kuş yemi gibi bişey görünüş olarak balla karıştırıp kullanabilirsin ama ben suyla içiyorum bal bayıyor sabah aç karnına.

tamam canım yazdığını okurken tam algılayamamışım sonradan farkettim polen alerjim yoktur sanırım çükü baharda hiç rahatsızlık yaşamam öyle hapşırma olayım falan olmaz

tamam canım yazdığını okurken tam algılayamamışım sonradan farkettim polen alerjim yoktur sanırım çükü baharda hiç rahatsızlık yaşamam öyle hapşırma olayım falan olmaz

denemeni isterim canım ben çok faydasını gördüm tedevine desteği olacak göreceksin inşallah faydası olur da sağlıklı mutlu fıstık gibi bebişlerin olur... çıkmam gerekiyor şimdi dün gece misafirlerim vardı ev savaş alanı gibi

arkadaşlar hepinizin tesbihlerinizi çektim duanızı ettim rabbim size hayırlı hamilelik kolay doğum hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

test yaptırdım 113.43 çıktı dr progestan verdi tatilden geldiğimde 24 ünde keseyi görmeye gidicem dua edin RABBİM MELEĞİMİ BAĞIŞLASIN sıkı tutunsun meleğim bana...

test yaptırdım 113.43 çıktı dr progestan verdi tatilden geldiğimde 24 ünde keseyi görmeye gidicem dua edin RABBİM MELEĞİMİ BAĞIŞLASIN sıkı tutunsun meleğim bana...

Hayirli olsun canim gebeligin. Rabbim bu sefer saglikli hamilelik gecirmeni ve kolay dogum yapmani nasip etsin Insaallah
cok sevindiiiiiim. Masaallah degerine cok güzel. Kesenide görürsün, pitpitlarida duyarsin; cinsiyetinide ögrenirsin, kucaginada alirsin Insaallah Allahin izniyle. Tebrik ederim arkadasim.emir_bebek:nazar:::

Ah canim benim tebrik ederim RABBIM hayirlisiyla kucagina alacagin gunleri gostersin INSALLAH sana kolay hamilelik kolay dogum ve saglikli hayirli evlat diliyorum RABBIMDEN

canım benim ne güzel bir haber allah bağışlasın inşallah tutunur bebeğin dikkat et kendine ilaçlarını ihmal etme

Rabbim acil sifa versin babana canim Insaallah önemli bi durum yoktur hemen iyilesir umarim.
adetin hic gecikirmiydi senin? Insaallah hamilesin belki gec döllenme ise testlerde cikmayabilir. olumlu seyler düsün canim Rabbim babanin sagligina kavusmasini nasip etsin en yakin zamanda Insaallah

babamda akciğer kanseri çıktı canım çok üzgün bitgin durumdayım gebeliğe gelincede ben normaldede geç olurum bu defada çok çok geçikti dün yinede kan tahlili yaptırdım negatif çıktı öyle işte canım sizler nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…