- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #3.421
anladım canım özellikle poleni çok övüyorlar ama piyasada satılan çakma polenleri değil tanıdığınız arıcı varsa ya da çevrenizde tanıyan direk onlardan alın doğurganlığı erkekte de kadında da çok etkiliyormuş yumurta ve sperm sağlığı açısından genel sağlığına da çok iyi sabah aç karnına 1 çay kaşığı içiyorum ben dinlenmiş ve enerjik uyanıyorum ben hasta gibi kalkardım sabahları normalde... 1 haftada bile farkediyorsun değişimi ama polen alerjinin olmaması lazım
ben hiç böyle şeyler kullanmadım bilmiyorum bi zararı falan olmaz herhalde değilmi, birde ben tekrar ne zaman hamile kalmalıyım bilmiyorum acaba uzun bi aramıversem diyorum yoksa 3 ay yeterli olurmu, bugün abim bana ilk düşükten sonra erken davranmışsın dedi doktor 6 ay diyorsa sen 1 sene bekleseydin dedi canımı sıktı ben tam 6 ay sonra hamile kaldım bu sefer dahamı az beklesem diye düşünüyordum zaten yaşım olmuş 29 bekle bekle daha nereye kadar
daha önce hiç kullanmadım alerjim olurmu olmazmı bilmiyorum nasıl oluyor alerji belirtisi vücutta kızarıklık falan gibimi, tanıdığım arıcı falan da yok tam olarak ne işe yarıyor bu polen, tek başınamı kullanılıyor
yok canım baharda falan hapşurup tıksırıyorsan grip gibi oluyorsan o polen alerjisi işte kolayı var için rahat etmesi için git cildiyeciye alerji testi iste 10 dk çıkıyor zaten cildine bişiler sürüp bakıyorlar nelere varsa söylüyorlar polen onlardan biriyse kullanma zaten değilse zararı yok. aktardan alacaksanız da öle ucuz bişi değil diye biliyorum kuş yemi gibi bişey görünüş olarak balla karıştırıp kullanabilirsin ama ben suyla içiyorum bal bayıyor sabah aç karnına.
tamam canım yazdığını okurken tam algılayamamışım sonradan farkettim polen alerjim yoktur sanırım çükü baharda hiç rahatsızlık yaşamam öyle hapşırma olayım falan olmaz
hayırlısı olsun tatlım denemeye devam gelecek meleğin..İNŞALLAHtest yaptım negatif. acil çıkıyorum
AMİN canım ALLAH razı olsun...Rabbim tez zamanda sanada bebiş versin..İNŞALLAH..arkadaşlar hepinizin tesbihlerinizi çektim duanızı ettim rabbim size hayırlı hamilelik kolay doğum hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
test yaptırdım 113.43 çıktı dr progestan verdi tatilden geldiğimde 24 ünde keseyi görmeye gidicem dua edin RABBİM MELEĞİMİ BAĞIŞLASIN sıkı tutunsun meleğim bana...
test yaptırdım 113.43 çıktı dr progestan verdi tatilden geldiğimde 24 ünde keseyi görmeye gidicem dua edin RABBİM MELEĞİMİ BAĞIŞLASIN sıkı tutunsun meleğim bana...
herkese slm nasılsınız
A selam canim hamd olsun sen nasilsin??
iyi diğelim iyi olsun bu ralar zor dönemler geçiriyorum rabbim yardımcım olsun babam çok hasta rabbim şifasını versin bu aralar siteyede giremedim strestan regl bile olmadım bat 21 ağustos tu hala olmadım testlerde negatif bilemiyorum canım işte böyle
Rabbim acil sifa versin babana canim Insaallah önemli bi durum yoktur hemen iyilesir umarim.
adetin hic gecikirmiydi senin? Insaallah hamilesin belki gec döllenme ise testlerde cikmayabilir. olumlu seyler düsün canim Rabbim babanin sagligina kavusmasini nasip etsin en yakin zamanda Insaallah
nasilsin canim. Iyisin degilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?