Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

hayatumuttur / K. Gamze
ranana/ mesude
melek2828/ nazan
kevok08/aylin
7verengul/ K. gül
asyamca/ gülhan
şekerkiz67/ tuğba

Kızlar dualarınızı okudum Rabbim kabul etsin inşallah..

gamze ,seda tümay ve cansu kızlar çok sağolun ağzınıza yğreğinize sağlık Rabbim dualarınızı kabül etsin sizlerden de Allah razı olsun Rabbim ne muradınız varsa versi inşallah
bebkim çok geçmiş olsun iyi bak kendine bel ağrısı kötüdür bilirim sezeryandan sonra daha bi ağrılarım arttı zaten eşinin sonuçlarıda iyi çıkar inşallah bizde seni seviyoruz tontişim

dayanmak zor tabi zeynebim ramazandan sonra baktırıcam zaten hastane uzaknarabamızda yok oruç ağız eşimi de oralarda yormak istmiyorum bayramdan sonra gideriz inşallah

olmıycaksın..sen çok neşeli ve mutlu bir hamiş olcaksın:))

burcuuuuuuuuuu 1100(binyüz) tane lem yelid okudum senin için allah yerine ulaştırsın..(hızımı alamadımda:))

Son düzenleme:

kızlar dualarınızı bitirdimAllah kabul etsin

Son düzenleme:
sağolasın bircanım daha tatlısını Rabbim sana versin sağlıcakla kucağına alırsın ınşallah kuzunu
sağol kuzucum Allah razı olsun
meral bence de kendine haksızlık ediyorsun benim de 4 ablam var her birinin 2-3 çocuğu var hepsi de kolayca hamile kaldı ben hep düşünürdüm aynı genleri taşıyoruz neden ben böyleyim neden benim çocuğum olmuyor kıskançlığımdan mı düşünürdüm hayır, çok isteyip de sahip olamadığımdan, kendini suçlamayı bırak lütfen kesinlikle kıskançlığından değil bu düşünceler, bırak kardeşini kıskanmayı arkadaşını bile kıskanmıyorsun bizim gibiler kıskanmazlar sadece imrenirler sen de imreniyorsun ve kıskançlık diye nitelendiriyorsun, Rabbim inşallah en hayırlı ve yakın zamanda yüzünü güldürsün, cümlemizin inşallah...

AYY Burcumm başka doktora başka bölüm altında gidemem korkarım, göğüsle ilgili hangi doktora gitseeemm ya kaburgam ağrıyor benim ama doktor kabul etmiyor bacağım için çok araştırdım gebelik ağrısı diyor annemde de olmuş, Allah şifa versin inşAllah. benim korkum çocuğa zararı dokunmasın inşAllah..

bu arada bak sende bana 6 aylıksın demişsinn ama ben 7. aydaymışım buket hesapladı bugun sağolsunn.. ben 28 den itibaren
7. ayıda bitirmiş oluyormuşumm ya Burcu bişey alamam 8. ayımda olunca ancak alışveriş yapabileceğim bebekle ilgili, çünkü adak gibi söz oldu benim ki.8.aya girmeden hiç bişey almam dedim.. Allah inşAllah sağlıkla sıhhat hepimiz kavuşuruz evlatlarımıza inşAllah.

AYY hafta sonuna bizede misafir gelicek, dün akşam rüyamda eşimin salonda temizlik yaptıgını görüyordum gece 5 de bi kalktım yeller esiyor temizliğin yerinde sana çok çok kolay gelsin..

ohh maşaAllah nice nice 40lar olsun inşAllah.. hayır sen sadece artık memesin Allah nazarlardan korusun.. analı, oğullu ikinizi..güzeeell güzeeell gezmeler, tıpış tıpış gidin gelin..

Mesudeeee bu kızzz maşaAllah daha da bi serpilmiş.. ayyy artık kollarını, bacaklarını falan sıkabilirsin, ele avuca geliyor artık iyice de mi? MaşaAllah, tam bi esmer güzeli olucaK inşAllah

süphanallah maşallah...rabbim nazarlardan korusun...sağlıklı, huzurlu, başarılı uzuuun mutlu bir ömrü olsun inşallah...
amin amin cnm benim rabbim tez vakitte sana da nasip etsin inşallah
evet bedişim ya doğan büyüyo işte bi bakmışsın ki seninkide doğmuş bu kadar olmuş inşallah o günleri yaşarsın çok güzel yok teyzesi kıyamıyorum biraz daha büyüsün ısırmalık olsun

tatlım benden 5000 daha toplam 11.000 oldu rabbım kabul eglesın

Amiiinnnn Bircan'ım bin kere yüzbin kere Amiiinn....beni bu transfer günleri yaklaştıkça bir telaş aldı galiba...ve bu da beni kahrediyor...ne güzel sakindim..noldu bana yaaa...oooffff...sıkıldım kendimdeeennn...

SÜPHANALLAH MAŞALLAH...RABBİM nazarlardan korusun...sağlıklı, huzurlu, başarılı uzuuun mutlu bir ömrü olsun İNŞALLAH...

canım Meral imm.. içindeki duyguyu ve kendini kötü hissetme durumunu çok çok iyi anlıyorum çünkü çoğumuz gibi bende bu duyguları çok yakından tanıyorum.. kendini kötü hissetme dedikçe hissediyorsun suçlu hissediyor ama neyin suçunu yaşadığımı bilemiyordum ve kimseyle görüşmemeye başladım kendimi olağanca kapattım kendi içime, olur olmadık kişiler kıskanılıyor vs.. ama kardeşin senin canın geçici bir durumdur bu hayırlsııyla seninde bööleee tombik tombik yanaklı kızçelerin, oğulların olucak hayırlısıylada kardeşinin de hayırlısıyla evladı olsun zaten kendi evladından bir farkı olmadığını da görüceksin en çok sevende sen olucaksındır.. kıskançlıkda insani bir duygu ayrıca psikopatlığa dönüşmedikçe yada yanında büyük fesatlıkları getirmedikçe.. , bak hayırlısıylaa senin tedavin ağustosda olmayacak mı? İnşaAllah Allah edilen duaların hürmetine burada heeerkesin yüzünü güldürecek hayırlısıyla inşAllah..

yok kuzum ya o hep asker sadece yakınıma gelyo :) o safak o yani dogudan gelyoda.heheh sagol canım Allah kabul etsin insallah cümlemizin duası kabul olsun.ısındım datlım :)

hayatumuttur / K. Gamze
ranana/ mesude
melek2828/ nazan
kevok08/aylin
7verengul/ K. gül
asyamca/ gülhan
şekerkiz67/ tuğba
binbirgece/ b. gamze
duamnur/ k. burcu
graphicdesigner / yasemin
nartanesii/ ayşe
maralam/ meral
bıdıkcım/ cansu

burcu 1000 adet lemyelid ekle

olmıycaksın..sen çok neşeli ve mutlu bir hamiş olcaksın:))

burcuuuuuuuuuu 1100(binyüz) tane lem yelid okudum senin için allah yerine ulaştırsın..(hızımı alamadımda:))

tatlım benden 5000 daha toplam 11.000 oldu rabbım kabul eglesın

canlarım ağzınıza sağlık, Allah bin kere razı olsun, Rabbim ruhunuza ferahlık versin, gönlünüzden geçen dualar kabul olsun inşallah,hemen ekliyorum sizi listeye, ayrıca Tuğba canım ne kadar çok okumuşsun Allah bin kere razı olsun

kızlar dualarınızı bitirdimAllah kabul etsin
Ağzına sağlık canım Rabbim evladının iyi günlerini göstersin, hiç kötü gün görmesin Betül..

ovvv çok hızlısın valla :) Ağzına sağlık :)

Meral sakın başa dönme sakın..dün hastanede doğumhane yolladı doktor beni ilaç yazan dok. ordaymış..içeri girdim kalbim sıkıştı bacaklarım titredi, nefes alamadım..sonra dedim ki: "kapa çeneni burcu kapa..ne saçmalıyorsun herşey güzel olacak..kendine gel gerizekalı" dedim kendime çemkirdim...

Ufacıkcık bii şey seni başladığın yere geri götürür ama teslim olma..demişsin ki üni.den arkadaşım hamile..benim liseden mezun ettiğim öğrencilerimin çocukları var ..sıra düzen denge bizim bildiğimiz gibi değil...

ah özlemcim hepsi bi dert valla çeken biz stres olan onlar bide düzeldi csnım çok şükür ya gerçi ben hala süründürüyorum ama kıyamıyorumda çok öyle gidiyo bakalım

Allah iyiliğini versin csnım ya kelek melek naapan aldık bi kere
bu sabah dedim ama ağladım hemde bu halde doğuma gitsem ne olcak hiçmi için acımıyıcak üzdüm o kadar diye senin yüzünden sancım bile gelmiyo bak doğuramıyorum dedim(sanki elimde ya doğ diyince doğurmak) anladı ama hatasını sürünmeye devam oh olsun

tatlım öyle düşünme ya hiç olur mu öyle şey kadınlar aynı anda o kadar çok duyguyu yaşayabiliyorki buda öyle birşeydir bence. ben bile çk özenirdim bi hamile görünce ay ne güzel Rabbim bana ne zaman verecek diye ki eşim okuduüundan düşünmüyorduk hiç Rabbim zamanı geldiğinde sormadı bile şimdi doğmak üzere hala bile şaka gibi geliyo inan...
Ben çok söylerim bak sanada söyliimm o kadar güzel dua ediyorsun ki demekki Rabbim daha da dua etmeni istiyor ama vermeyeceğini de istetmezmiş zamanı var demekki öyle düşünme o senin kardeşin hem bence oda anlayacaktır bunu sadece özenti istek başka bişey değil seninki sakın suçlama kendini
yişte kızlar betül ranamın son hali büyümüş mü teyzeleri bugün banyo sonrası çektim

ah kuzucuk misler gibide olmuştur maşallah cop cop eme eme annesini büyümüşte azcık mıncıklanır ısırılırda mesude bu benim içinde bi ısırı ver emi

ay kız versek keşke onlar doğursaya şunları valla ben dışarda x9 doğurmaya razıyım

Canlarımmmm nasılsınızzDün gelen koyu kahve akıntılarım gece yarısına kadar sürdü hatta hastalığımdaki gibi pıhtı şeklinde geldi ama gece kesildii ben bundan hiçbişe anlamadım ilk kez başıma böle bişe geliyoo ama hastalanmadımya çok mutlu oldum valla ne yalan söleyimmtabi nedenini de merak ediyorummPek gelemiyorum hatimlerimi bitirmeye çalışıyorum kızlar ama sizleri özlüyorummstra bir durum olursa ulaşırsınız bana Hepinizi öpüyorumm

[TABLE="class: cms_table_grid, align: center"]
[TR]
[TD]ikizbebis44/ duygu[/TD]
[TD]23.07.2013 salı[/TD]
[TD]hayırlısıyla evlenmesi ve sağlıklı sorunsuz hamişlik
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] bıdıkcım/ cansu[/TD]
[TD]24.07.2013 çarşamba[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızlar dualarınızı okudum sizinde bitti liste şükür hoşgeldiniz bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…