- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #34.221
barısozlem/ Özlem 17.06.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
zakkumx/ Zeynep 18.06.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik +tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
didemss_23/ Didem 19.06.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik + kolay doğum
gul1982/ B. Gül 20.06.2013 perşembe Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür
tmyomar/ Tümay 21.06.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum
akyuzcigdem / Çiğdem 24.06.2013 pazartesi Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür
dejavu_one / Seda 25.06.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik+tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
tb_fb/ tuba 26.06.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik
bdroner/ bedriye 27.06.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamilelik +kolay doğum
buketdemet/ buket 28.06.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum
ecrinn07/ aslı 01.07.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamiilik ve tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
burju82 / B. burcu 02.07.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
serap-serap/ serap 03.07.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum
btskn/ bircan 04.07.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik +aşılamasının hayırlısıyla tutması
hayatumuttur / K. Gamze 05.07.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum
ranana/ mesude 08.07.2013 pazartesi Evladına sağlıklı ve hayırlı uzun bir ömür
melek2828/ nazan 09.07.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum
kevok08/aylin 10.07.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik +kolay doğum
7verengul/ K. gül 11.07.2013 perşembe Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür
asyamca/ gülhan 12.07.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum
şekerkiz67/ tuğba 15.07.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
kızlar dualarınızı okudum ALLAH kabul eder inşallah dularımızı
hayatumuttur / K. Gamze
ranana/ mesude
melek2828/ nazan
kevok08/aylin
7verengul/ K. gül
asyamca/ gülhan
şekerkiz67/ tuğba
Kızlar dualarınızı okudum Rabbim kabul etsin inşallah..
7verengul/ K. gül 11.07.2013 perşembe Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür
binbirgece/ b. gamze 16.07.2013 salı sağlıklı hamişlik kolay doğum
canlar dualarınızı okudum anca bilgisayarı açınca yazabiliyorum cepten zor oluyor
gamze ,seda tümay ve cansu kızlar çok sağolun ağzınıza yğreğinize sağlık Rabbim dualarınızı kabül etsin sizlerden de Allah razı olsun Rabbim ne muradınız varsa versi inşallahnick okunacak tarih ne için okuyoruz?
barısozlem/ Özlem 17.06.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
zakkumx/ Zeynep 18.06.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik +tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
didemss_23/ Didem 19.06.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik + kolay doğum
gul1982/ B. Gül 20.06.2013 perşembe Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür
tmyomar/ Tümay 21.06.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum
akyuzcigdem / Çiğdem 24.06.2013 pazartesi Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür
dejavu_one / Seda 25.06.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik+tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
tb_fb/ tuba 26.06.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik
bdroner/ bedriye 27.06.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamilelik +kolay doğum
buketdemet/ buket 28.06.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum
ecrinn07/ aslı 01.07.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamiilik ve tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
burju82 / B. burcu 02.07.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
serap-serap/ serap 03.07.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum
btskn/ bircan 04.07.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik +aşılamasının hayırlısıyla tutması
hayatumuttur / K. Gamze 05.07.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum
binbirgece/ b. gamze 16.07.2013 salı sağlıklı hamişlik kolay doğum
HEPİNİZE DUA ETTİM AMA PAZARTESİ GÜNÜNE KADAR OLAN ARKADAŞLAR 100 TANE ÇEKİP HEPİNİZİ DAHİLETTİM VAKTİM YOKTU PAARTESNDEN SONRAKİLER NORMAL ŞEKİLDE 33 TANE HERBİRİNE HAKGEÇMESİN SİZDE BANA ÖYLE YAPARSINZ ÖDEŞİRİZ(
bebkim çok geçmiş olsun iyi bak kendine bel ağrısı kötüdür bilirim sezeryandan sonra daha bi ağrılarım arttı zaten eşinin sonuçlarıda iyi çıkar inşallah bizde seni seviyoruz tontişimcanlarııııııımmmmmmmmm
ballarımmmmmmmmmmm
hakkınızı helal edin...ben bugün doktora gidemedim..sahurda belim tuttu, ne eğildim ne doruldum ..öğlene kadar yattım..şimdi kendime geldim oturuyorum ve hemen topiğe girdimçok çok özür diliyorum hepinizden hakkınızı helal edin...
eşimin sonuçları bugün çıkmış..Allah nasip ederse yarın gidiyorum inşallah bir engel çıkmaz hayırlısıyla
en
beni merak etmişsiniz ..canlarım..aklıma geldi..ama inan şimdi kaynar su tuttum belime ( bu sıcakta ) biraz iyi oldum şükür
ben sizi çok seviyorum
dayanmak zor tabi zeynebim ramazandan sonra baktırıcam zaten hastane uzaknarabamızda yok oruç ağız eşimi de oralarda yormak istmiyorum bayramdan sonra gideriz inşallahASLIM Rabbim yardımcın olsun canım.sabırlar versin,atlatma gücü versin.küçük mucizeni sana versin ve keseydi,kalp atışıydı derken unuttursun inşallah
BURCU canım inşallah hayırlı haberlerle dön yarın.bide canım memleketime benden slm söyle :)
BUKET ve BEDRİYE sizin göbeklerinizde kocamaaaaaaaaaan olsun da ÇİĞDEM gibi hayıflanın inşallah
MESUDE canım sen bilirsin tabi ama bu koduramamaktan ziyade tedbir almak.ağlarken canın yanıyor.Allah korusun bişey olsa nasıl dayanırsın?ihmal etmede git bi konuş dr la
YASEMİN ya şu ayrıntılı var ya hamileliğin en çok tatmak istediğim anlarından biri.gıcık oldum senin kızainsan sere serpe yayılırda anneciği rahat rahat seyretsin dimi ama :)
ÇİĞDEM canım maşallah sizegözümde canlandı sen anlatırken imrendim,darısı başımıza inşallah
ÖZLEM sen merali severken benimde sana sarılasım geldi bu gün.neden bilmem
oyyy maşallah sohbetler bol bol edilmiş yoruldum yahutümaycım sorun yoktur bebişinde takılma ölçümlere bi bakmışşsın 1 hafta öne geçmiş burcu canım idrar yolu enfeksiyonu olma bi dra danış bence yasemincim aldıklarını güle güle kullan canım zeynepcim lem yelid okuyunca sana haber veririm mesudecim merak ettim anne karnı iel dışarıdki yasam şekli aynımı diye ona göre psikolojimi hazırlıcam son 38 güne girdik kızlar ne cabuk geçmiş sanki hiç geçmemiş gibi sedacım sende ne düşünüyosun boşver sen olmasanda işler yürür hiiiççç merak etme izin yoksa rapor al senin için önemli olan taransferin şimdi takılma işe güce özlem meral teyzeleri pek sarılıştılar Allah muhabbetinizi arttırsın ayşem şevvalimle kocaman öpüyoz sizi [/QUOTEcnm benim değişiyor sen ona kafanı takma herşeye hazırlıklı ol bak bizim kız içerde çok hareketliydi ben yandım dışarda da böyle olursa diye ama aksi çok sakin kızım komşumun kızı ise hareket etmezdı fazkla hamileliği zor geçti ama şuanda kızından bi iş yapamıyor yani anlayacağın o işler belli olmaz sen en kötüsüne bile alıştır kendini kuzum
ve aleyküm selam hoş geldin cnm nerlerdesin hamile kaldın girmez oldun kim bilir doğum yapsan uğramazsın buralarageçmişe bir bakayım dedim işin içinden çıkamadım....
uzun bir aradan sonnra selam sizlere ey topik ahalisi...
selamun aleyküm kızlar, doktordan geldim miniğimin kesesini gördük çok şükür 15 gün sonrada kalp atışını duyacağız inşallah, doktora kaç haftalık dedim tam belli değil kalp atışında belli olur dedi 4,5 haftalık diyebiliriz dedi aslında adet tarihime göre 5 hafta 6 günlük ama bir kaç gün geç yumurtlamıştım 5 haftalık sayabilirim sanırım hamilelik takvimimi yapacağımda
tuba için 50 tane tefriciye ookuyacağım
zeynebin yakın zamandaymış çekebildiğim kadar lem yelid cekeyim
burcum senin için de 1000 tane çekmiştim zeynebinki bitsin seninkinide bitirelim Allahın izniyle
ayy brcanım gözün aydın olsun kuzum hadi hayırlısı inşallah sağlıcakla kucağına alırsın Rabbim tamamına erdirsin inşallah
ya alt tarafı oturup bekleyecek işte çok heyecanlı bişey olur evde bekleeyelim bak evde sancı çekeyim falan deme diye 4 dönüyo etrafımda annemler doğuma yakın geleyim kızım zaten iznim az dedi bide tek onuda çok takıyo biliyorum bu gün özürde diledi ama hiç mutlu olmadım nedense o böyle yaptıkça sanki çok kötü bişeye gidiyomuşum gibi geliyo çok fenayım ya bi acayip oldum çöktüm resmen bilmiyorum
ahh didemim ahh kuzum biz neler yaşadık neler eşinin de seninde böyle olmanız çok normal
sen dogğm yaklaştığı için streslerdesin ama eşinde öyle inanki benim doğumum yaklaştıkça sanki ben değil kocam doğuracakmış gibi hissediyordum o beni değil ben onu sakinleştıriyordum bana dedi ki eşim sen bi doğuracaksın ama ben dokuz doğuruyorum onuda anla taatlım kendini bırakma güçlü ol ki yarın birgün evladını kucağına alacaksın onun sana ihtiyacı var tatlım
yişte kızlar betül ranamın son hali büyümüş mü teyzeleri bugün banyo sonrası çektim
burcu ben tekrar başa sardım galiba...yemin ederim atlatmıştım..dün gece bu rüyayı ve az önce facebookta üniversiteden bir arkadaşımın 2. Bebeğini doğurduğunu görene kadar atlattığımı düşünüyordum...çok sakinlemiştim ağlama krizlerim yoktu...hatta neredeyse ben çocuk istemiyorum galibaya kadar gelmiştim...ben bugün çok kötüyüm...gözyaşlarım tomur tomur hazıroldalar...rabbim bize sabır versin ve yalvarırım bi de hayırlı, sağlıklı, eli ayağı düzgün evlatlarla müjdelesin...
Yok buket im yok...ben bu duyguyu taşımaktan gerçekten utanç duyuyorum...kıskançlık kötü bişey...dışardan çok haset bir görüntü çiziyor..öyle yüce gönüllü olmalıyız ki herkesin sevinciyle mutlu olmayı bilmeliyiz...ben kardeşimi kıskanacağımı hiiç ama hiiiç düşünmemiştim...canımın canı kardeşim...herşeyim...ama ben o hamile kalırsa mutsuz olucam...feciii çok feciii...
Günde 33 tane
"Ve zekeriyyâ iz nâdâ rabbehu rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn"
"Anlamı : Zekeriya’yı da hatırla. Hani o, Rabbine, “Rabbim! Beni tek başıma bırakma. Sen varislerin en hayırlısısın” diye dua etmişti.
DUA LİSTEMİZ
[table="width: 700, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]nick[/td]
[td]okunacak tarih[/td]
[td]ne için okuyoruz?[/td]
[/tr]
[tr]
[td] barısozlem/ Özlem[/td]
[td]17.06.2013 pazartesi[/td]
[td]sağlıklı sorunsuz hamişlik[/td]
[/tr]
[tr]
[td] zakkumx/ Zeynep[/td]
[td]18.06.2013 salı[/td]
[td]sağlıklı sorunsuz hamişlik +tüp bebeğin hayırlısıyla tutması[/td]
[/tr]
[tr]
[td] didemss_23/ Didem[/td]
[td]19.06.2013 çarşamba[/td]
[td]sağlıklı hamişlik + kolay doğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td] gul1982/ B. Gül[/td]
[td]20.06.2013 perşembe[/td]
[td]Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tmyomar/ Tümay[/td]
[td]21.06.2013 cuma[/td]
[td]sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td] akyuzcigdem / Çiğdem[/td]
[td]24.06.2013 pazartesi[/td]
[/tr]
[tr]
[td] dejavu_one / Seda[/td]
[td]25.06.2013 salı[/td]
[td]sağlıklı sorunsuz hamişlik+tüp bebeğin hayırlısıyla tutması[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tb_fb/ tuba[/td]
[td]26.06.2013 çarşamba[/td]
[/tr]
[tr]
[td] bdroner/ bedriye[/td]
[td]27.06.2013 perşembe[/td]
[td]sağlıklı sorunsuz hamilelik +kolay doğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td] buketdemet/ buket[/td]
[td]28.06.2013 cuma[/td]
[td]sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td] ecrinn07/ aslı[/td]
[td]01.07.2013 pazartesi[/td]
[td]sağlıklı sorunsuz hamiilik ve tüp bebeğin hayırlısıyla tutması[/td]
[/tr]
[tr]
[td]burju82 / B. burcu[/td]
[td]02.07.2013 salı[/td]
[/tr]
[tr]
[td] serap-serap/ serap[/td]
[td]03.07.2013 çarşamba[/td]
[td]sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td] btskn/ bircan[/td]
[td]04.07.2013 perşembe[/td]
[td]sağlıklı sorunsuz hamişlik +aşılamasının hayırlısıyla tutması[/td]
[/tr]
[tr]
[td] hayatumuttur / K. Gamze[/td]
[td]05.07.2013 cuma[/td]
[td]sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td] ranana/ mesude[/td]
[td]08.07.2013 pazartesi[/td]
[td]Evladına sağlıklı ve hayırlı uzun bir ömür[/td]
[/tr]
[tr]
[td] melek2828/ nazan[/td]
[td]09.07.2013 salı[/td]
[td]sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td] kevok08/aylin [/td]
[td]10.07.2013 çarşamba[/td]
[td]sağlıklı hamişlik +kolay doğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td] 7verengul/ K. gül[/td]
[td]11.07.2013 perşembe[/td]
[/tr]
[tr]
[td]asyamca/ gülhan[/td]
[td]12.07.2013 cuma[/td]
[td]sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td] şekerkiz67/ tuğba[/td]
[td]15.07.2013 pazartesi[/td]
[/tr]
[tr]
[td] binbirgece/ b. gamze[/td]
[td]16.07.2013 salı[/td]
[td]sağlıklı hamişlik kolay doğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td] duamnur/ k. burcu[/td]
[td]17.07.2013 çarşamba[/td]
[td]sağlıklı hamişlik[/td]
[/tr]
[tr]
[td] graphicdesigner / yasemin[/td]
[td]18.07.2013 perşembe[/td]
[td]sağlıklı hamişlik+kolay doğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td] nartanesii/ ayşe[/td]
[td]19.07.2013 cuma[/td]
[td]sağlıklı sorunsuz hamişlik kolay doğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td] maralam/ meral[/td]
[td]22.07.2013 pazartesi[/td]
[td]sağlıklı sorunsuz hamişlik ve tüp bebeğin hayırlısıyla tutması[/td]
[/tr]
[tr]
[td] ikizbebis44/ duygu[/td]
[td]23.07.2013 salı[/td]
[td]hayırlısıyla evlenmesi ve sağlıklı sorunsuz hamişlik[/td]
[/tr]
[tr]
[td] bıdıkcım/ cansu[/td]
[td]24.07.2013 çarşamba[/td]
[/tr.[/COLOR][/I]
sağol kuzucum Allah razı olsunsağolasın bircanım daha tatlısını Rabbim sana versin sağlıcakla kucağına alırsın ınşallah kuzunu
meral bence de kendine haksızlık ediyorsun benim de 4 ablam var her birinin 2-3 çocuğu var hepsi de kolayca hamile kaldı ben hep düşünürdüm aynı genleri taşıyoruz neden ben böyleyim neden benim çocuğum olmuyor kıskançlığımdan mı düşünürdüm hayır, çok isteyip de sahip olamadığımdan, kendini suçlamayı bırak lütfen kesinlikle kıskançlığından değil bu düşünceler, bırak kardeşini kıskanmayı arkadaşını bile kıskanmıyorsun bizim gibiler kıskanmazlar sadece imrenirler sen de imreniyorsun ve kıskançlık diye nitelendiriyorsun, Rabbim inşallah en hayırlı ve yakın zamanda yüzünü güldürsün, cümlemizin inşallah...Burcu ben tekrar başa sardım galiba...yemin ederim atlatmıştım..dün gece bu rüyayı ve az önce facebookta üniversiteden bir arkadaşımın 2. bebeğini doğurduğunu görene kadar atlattığımı düşünüyordum...çok sakinlemiştim ağlama krizlerim yoktu...hatta neredeyse ben çocuk istemiyorum galibaya kadar gelmiştim...ben bugün çok kötüyüm...gözyaşlarım tomur tomur hazıroldalar...RABBİM bize sabır versin ve yalvarırım bi de hayırlı, sağlıklı, eli ayağı düzgün evlatlarla müjdelesin...
yok Buket im yok...ben bu duyguyu taşımaktan gerçekten utanç duyuyorum...kıskançlık kötü bişey...dışardan çok haset bir görüntü çiziyor..öyle yüce gönüllü olmalıyız ki herkesin sevinciyle mutlu olmayı bilmeliyiz...ben kardeşimi kıskanacağımı hiiç ama hiiiç düşünmemiştim...canımın canı kardeşim...herşeyim...ama ben o hamile kalırsa mutsuz olucam...feciii çok feciii...
bedişim senin bu ağrıların ne olacak bilmiyorum daah 3 ay var, nasıl gidecek bu durum..bide öyle normal bişeyde değil, uyuyamıyorum demişsin..şimdi ya kendi doktoruna güvenip böyle acıyla yaşayacaksın ya da sadece bu ağrıların için başka bir doktora görüneceksin..sonuçta kadın doğum doktoru göğüs ağrısına kas ağrısı diyor ne bileyim , bir başka dalda doktora gitsen,, göğüs hast. uzmanına mesela durumu tüm ayrıntısıyla anlatsan sonucta adamın uzman olduğu alan , kadın doğumcu bacağın ve gçöğüs ağrın için sadece tahminlerde bulunur..
ayrıca 8. aya girişin 32. haftada olur , hemen koş doldur eşyayı çılgınca alışveriş yap daha fazla ağarlaşmadan
senin için dua edeceğim Rabbim şifa versin inşallah
mesude bebekim hoşgeldin..bende şimdi tam topiği kapatıyordum son anda seni gördüm..bugün gec kakltım, 2 tane cam var onları silecem, dün yağmur yağdı, çamur gibi şimdi cam..bide haftasonu yatılı misafirim var..benden bu kadar
sen nasılsın?
Günaydıınnn
Bugün bizim 40 ımız çıktı..
Doğumdan sonra ilkdefa tek başıma dışarı çıktım markete ve manava gittim çok mutlu oldum ben insan mışım meğer sadece meme değilmişim))
Oğluşum uyuyor şimdi bende mıntıka temizliği yapacağım sonrada bebişimi yıkayacağım mis olcaz ana-oğul..
40 uçurmaya da kaynanama gidicez..
Hadi öptüm hepinizi çok işim var çokkk..
amin amin cnm benim rabbim tez vakitte sana da nasip etsin inşallahsüphanallah maşallah...rabbim nazarlardan korusun...sağlıklı, huzurlu, başarılı uzuuun mutlu bir ömrü olsun inşallah...
evet bedişim ya doğan büyüyo işte bi bakmışsın ki seninkide doğmuş bu kadar olmuş inşallah o günleri yaşarsın çok güzel yok teyzesi kıyamıyorum biraz daha büyüsün ısırmalık olsunayy burcumm başka doktora başka bölüm altında gidemem korkarım, göğüsle ilgili hangi doktora gitseeemm ya kaburgam ağrıyor benim ama doktor kabul etmiyor bacağım için çok araştırdım gebelik ağrısı diyor annemde de olmuş, allah şifa versin inşallah. Benim korkum çocuğa zararı dokunmasın inşallah..
Bu arada bak sende bana 6 aylıksın demişsinn ama ben 7. Aydaymışım buket hesapladı bugun sağolsunn.. Ben 28 den itibaren
7. Ayıda bitirmiş oluyormuşumm ya burcu bişey alamam 8. Ayımda olunca ancak alışveriş yapabileceğim bebekle ilgili, çünkü adak gibi söz oldu benim ki.8.aya girmeden hiç bişey almam dedim.. Allah inşallah sağlıkla sıhhat hepimiz kavuşuruz evlatlarımıza inşallah.
Ayy hafta sonuna bizede misafir gelicek, dün akşam rüyamda eşimin salonda temizlik yaptıgını görüyordum gece 5 de bi kalktım yeller esiyor temizliğin yerindeSana çok çok kolay gelsin..
Ohh maşaallah nice nice 40lar olsun inşallah.. Hayır sen sadece artık memesinAllah nazarlardan korusun.. Analı, oğullu ikinizi..güzeeell güzeeell gezmeler, tıpış tıpış gidin gelin..
Mesudeeee bu kızzz maşaallah daha da bi serpilmiş.. Ayyy artık kollarını, bacaklarını falan sıkabilirsin, ele avuca geliyor artık iyice de mi? Maşaallah, tam bi esmer güzeli olucak inşallah
LEM YELİD LİSTESİ'nin son hali
ben: 10.000
sekerkız tuğba: 6000
sündüz: 3000
meral: 1000
didem :1050
seda: 600
nazan: 5000
gül82: 5000
özlem: 1000
tümay: 3000
bedriye: 2000
tuba fb : 100
çiğdem: 2000
bircan :2000
duygu: 1000
aslı :5000
yasemin: 1000
TOPLAM : 48.750
unuttuklarım var mı canlarım?
bircan senide ekledim tatlım
Destekleriniz için çok sağolun, ALLAH HEPİNİZDEN BİN KERE RAZI OLSUN
sağol kuzucum Allah razı olsun
meral bence de kendine haksızlık ediyorsun benim de 4 ablam var her birinin 2-3 çocuğu var hepsi de kolayca hamile kaldı ben hep düşünürdüm aynı genleri taşıyoruz neden ben böyleyim neden benim çocuğum olmuyor kıskançlığımdan mı düşünürdüm hayır, çok isteyip de sahip olamadığımdan, kendini suçlamayı bırak lütfen kesinlikle kıskançlığından değil bu düşünceler, bırak kardeşini kıskanmayı arkadaşını bile kıskanmıyorsun bizim gibiler kıskanmazlar sadece imrenirler sen de imreniyorsun ve kıskançlık diye nitelendiriyorsun, Rabbim inşallah en hayırlı ve yakın zamanda yüzünü güldürsün, cümlemizin inşallah...
SÜPHANALLAH MAŞALLAH...RABBİM nazarlardan korusun...sağlıklı, huzurlu, başarılı uzuuun mutlu bir ömrü olsun İNŞALLAH...
Allah razı olsun canım.Rabbim seninde gölünün muradını versin,hayırlısıyla düğünün olur inşallah.
erkek arkadaşın 5 gün sonra mı bitiriyor askerliğini, haydi gözün aydın bu yaz bir nişan bir düğün olur inşallah..
Canım biz dualarını okuduğumuzu buraya yazıyoruz ama artık herkesin ismini bildiğimizden nicklerinide değil sadce adını yazdığımız için gözünden kaçmış olabilir..ama yine de çok çabuk ısındın tempoya maşallah
burcu 1000 adet lemyelid ekle
olmıycaksın..sen çok neşeli ve mutlu bir hamiş olcaksın:))
burcuuuuuuuuuu 1100(binyüz) tane lem yelid okudum senin için allah yerine ulaştırsın..(hızımı alamadımda:))
tatlım benden 5000 daha toplam 11.000 oldu rabbım kabul eglesın
Ağzına sağlık canım Rabbim evladının iyi günlerini göstersin, hiç kötü gün görmesin Betül..kızlar dualarınızı bitirdimAllah kabul etsin
hayatumuttur / K. Gamze
ranana/ mesude
melek2828/ nazan
kevok08/aylin
7verengul/ K. gül
asyamca/ gülhan
şekerkiz67/ tuğba
binbirgece/ b. gamze
duamnur/ k. burcu
graphicdesigner / yasemin
nartanesii/ ayşe
maralam/ meral
bıdıkcım/ cansu
ovvv çok hızlısın valla :) ağzına sağlık :)
aman canım bırak o zaman hiç bulaşma Allahından bulsun
aylin ve didem kızlar bence doğum yaklaştıkça eşleriniz strese girmeye başladı onlar içinde hiç kolay değil,tabi biraz anlayışlı olmaları lazım ama bazen düşünemeyebiliyorlar inşallah yoluna girer herşey, bu arada meralde çok güzel yorum yapmış
canım stres olabilirlerde bizi düşünmeleri lazım bizi kim rahatlatacak doğurcak olan biziz ayrıca dünyanın binbirtürlü hali var azcık düşünseler yaaa ama yaradılışları böyle erkeklerin alıştım artık bi bakmışsın melek bi bakıosun yapmış kelek
dinlen canım haftasonu baya yorulmuşun demekki camilerde gezerken güzel yorgunluk ama senin dinlenmen lazım canım
tatlım öyle düşünme ya hiç olur mu öyle şey kadınlar aynı anda o kadar çok duyguyu yaşayabiliyorki buda öyle birşeydir bence. ben bile çk özenirdim bi hamile görünce ay ne güzel Rabbim bana ne zaman verecek diye ki eşim okuduüundan düşünmüyorduk hiç Rabbim zamanı geldiğinde sormadı bile şimdi doğmak üzere hala bile şaka gibi geliyo inan...ay kızlaaar ben dün gece rüyamda bir ağladım bir ağladım içli içli...kızkardeşim hamileymiş...hırsımdan nasıl ağlıyorum ama anlatamam...bi de sabah aradım söyledim..."eh be abla kurtul artık şu duygudan rahatla kurban olim" diyo...dedim rüyamı da kontrol edim...asıl hissettiklerini rüyanda yaşıyorsun demek ki ben sana hamileyim desem elbette benim için sevineceksin ama içten içe bu sana acı verecek demek ki dedi.... evet ne yalan söyleyim böyle hissediyorum galiba...o kadar çok ağlamışım ki...nerdeyse gerçekten gözlerim şişmişti... ALLAH içimi temizlesin kendimden nefret ediyorum şuan..insan kardeşinin mutluluğunu kıskanır mı? mübarek gün böyle bir duyguyu içimde barındırıdığım için gerçekten kendimden nefret ediyorum...
yişte kızlar betül ranamın son hali büyümüş mü teyzeleri bugün banyo sonrası çektim
gamze ,seda tümay ve cansu kızlar çok sağolun ağzınıza yğreğinize sağlık Rabbim dualarınızı kabül etsin sizlerden de Allah razı olsun Rabbim ne muradınız varsa versi inşallah
ahh didemim ahh kuzum biz neler yaşadık neler eşinin de seninde böyle olmanız çok normal
sen dogğm yaklaştığı için streslerdesin ama eşinde öyle inanki benim doğumum yaklaştıkça sanki ben değil kocam doğuracakmış gibi hissediyordum o beni değil ben onu sakinleştıriyordum bana dedi ki eşim sen bi doğuracaksın ama ben dokuz doğuruyorum onuda anla taatlım kendini bırakma güçlü ol ki yarın birgün evladını kucağına alacaksın onun sana ihtiyacı var tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?