- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #34.241
Canlarımmmm nasılsınızzDün gelen koyu kahve akıntılarım gece yarısına kadar sürdü hatta hastalığımdaki gibi pıhtı şeklinde geldi ama gece kesildii ben bundan hiçbişe anlamadım ilk kez başıma böle bişe geliyoo ama hastalanmadımya çok mutlu oldum valla ne yalan söleyimm tabi nedenini de merak ediyorumm Pek gelemiyorum hatimlerimi bitirmeye çalışıyorum kızlar ama sizleri özlüyorumm stra bir durum olursa ulaşırsınız bana Hepinizi öpüyorumm
sağol canm allh kabuletsin gönlüne göre versin rabbim[table="class: Cms_table_grid, align: Center"]
[tr]
[td]ikizbebis44/ duygu[/td]
[td]23.07.2013 salı[/td]
[td]hayırlısıyla evlenmesi ve sağlıklı sorunsuz hamişlik
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] bıdıkcım/ cansu[/td]
[td]24.07.2013 çarşamba[/td]
[td]sağlıklı sorunsuz hamişlik
[/td]
[/tr]
[/table]
kızlar dualarınızı okudum sizinde bitti liste şükür hoşgeldiniz bu arada
cok sagol canım Allah razı olsun kabul olsun insalalh dualarımız saglıklı sıhatlı bebegin olsun :)[TABLE="class: cms_table_grid, align: center"]
[TR]
[TD]ikizbebis44/ duygu[/TD]
[TD]23.07.2013 salı[/TD]
[TD]hayırlısıyla evlenmesi ve sağlıklı sorunsuz hamişlik
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] bıdıkcım/ cansu[/TD]
[TD]24.07.2013 çarşamba[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kızlar dualarınızı okudum sizinde bitti liste şükür hoşgeldiniz bu arada
ya senin çikolata kkistin yok muydu?
eğer vasrsa bu durumu niye anormal karşılıyosun..kontrol hapları kisti baskılıyo ya???
hımmm anlaşıldı çok gezmişiz dinlen dinlen yorulmak yokah sündüz var ya.keşke camide yorulsam.pazarda yoruldumdün kadıköye salı pazarına gittim.pertim çıktı.orda çok acıktım.bişeyler atıştırdım dokundu,güneşte var tabi.bide herkesin içinde su içemiyorum malum ramazan.susuz kaldım.eve geldim mide bulantısı baş ağrısı... yattım Allah yattım
bebeğim ama ben zaten obezdim hiç hakkım yok kilo alamaya sen kontrollü gidebiliosan git en iisi karbonhidratların hiiçç faydası yoktubacım canım benim Alllah nasibederse bugün 100 adet okuyup bitiririm, burayada yazarım zaten bitti diye canım
anammm buket maşallah subhanallah ama hakkaten bukadar olur aynı sen yaaaaa ayyy benimki böle net çıkmadı , ben elimle tarif etmesem kimse anlayamıyor, yapıştırmış karnıma kafasını :) ayy maşallah rabbim nazarlardan korusun çok tatlı çok net çıkmış.
canım bana sorarsan evde birileri olunca eşler sinir oluyor, yani annen veya kayınvaliden veya kardeşin filan, bence onun stresi bu. benim eşimde olur hatta bende olurum biliyomusun, yalnızlığa alışmışım çünkü sürekli birileri yanımda olunca daralıyorum. dün resmen kendmi yatak odasına kapadım kimseyi görmemek için.
bedişim sen magnezyumunu aksatmadan içiyormusun? bk benim göbek deliğimin etrafı acıyor diye dr beni nst ye sokmuştu biliyosun, içerde hafifte olsa sancı görünüyor, o yüzden magnezyumu günde 3 tane iç dedi, daha iyi geldi çok şükür gerçekten.
anammmm sen 35. haftadasın ve 13 kilo almışsın, ben 20. haftada aldım 10 kiloyu, yani sana gelmeme daha 15 ay var, her ay 1 kg alsam ben senin zamanınd 25 kg almış olurum
canım bende dün sana 1.000 adet lem yelid okudum. Allah kabul eder inşallah benide yaz listeye canımın içi.
ayy buket resmen benim dünkü ruh halim bugün sende olmuş bence. dün bir anda daraldım, etrafımda yürüyen iş yapan birkaç kişi vardı evde. bi anda kendimi yatak odasına attım kapadım kapıyı ağlamaya başladım , ben çok sıkıldım, normal insan görmek istemiyorum, ben işe gidicem, canım sıkılıyor, hiçbişeyden mutlu olmuyorum ben niye böleyim filan diye bir anda geldiler bana. dün akşama kadar çıkmadım yatak odamdan delimiyim neyim
bugün normale döndüm ama çok şükür maşallahoynatmaya az kaldı doktorumuz nerde bukeeeeettt
Burcuuuu bebeğim sanada 1.000 adet lem yelid çektim, listen yaz canımın içi
gamze ,seda tümay ve cansu kızlar çok sağolun ağzınıza yğreğinize sağlık Rabbim dualarınızı kabül etsin sizlerden de Allah razı olsun Rabbim ne muradınız varsa versi inşallah
bebkim çok geçmiş olsun iyi bak kendine bel ağrısı kötüdür bilirim sezeryandan sonra daha bi ağrılarım arttı zaten eşinin sonuçlarıda iyi çıkar inşallah bizde seni seviyoruz tontişim
dayanmak zor tabi zeynebim ramazandan sonra baktırıcam zaten hastane uzaknarabamızda yok oruç ağız eşimi de oralarda yormak istmiyorum bayramdan sonra gideriz inşallah
hımm ozaman beklicez görücez inş uslu akıllı sakin bi bebeiş olur anneciğini üzmezoyyy maşallah sohbetler bol bol edilmiş yoruldum yahutümaycım sorun yoktur bebişinde takılma ölçümlere bi bakmışşsın 1 hafta öne geçmiş burcu canım idrar yolu enfeksiyonu olma bi dra danış bence yasemincim aldıklarını güle güle kullan canım zeynepcim lem yelid okuyunca sana haber veririm mesudecim merak ettim anne karnı iel dışarıdki yasam şekli aynımı diye ona göre psikolojimi hazırlıcam son 38 güne girdik kızlar ne cabuk geçmiş sanki hiç geçmemiş gibi sedacım sende ne düşünüyosun boşver sen olmasanda işler yürür hiiiççç merak etme izin yoksa rapor al senin için önemli olan taransferin şimdi takılma işe güce özlem meral teyzeleri pek sarılıştılar Allah muhabbetinizi arttırsın ayşem şevvalimle kocaman öpüyoz sizi [/QUOTEcnm benim değişiyor sen ona kafanı takma herşeye hazırlıklı ol bak bizim kız içerde çok hareketliydi ben yandım dışarda da böyle olursa diye ama aksi çok sakin kızım komşumun kızı ise hareket etmezdı fazkla hamileliği zor geçti ama şuanda kızından bi iş yapamıyor yani anlayacağın o işler belli olmaz sen en kötüsüne bile alıştır kendini kuzum
ve aleyküm selam hoş geldin cnm nerlerdesin hamile kaldın girmez oldun kim bilir doğum yapsan uğramazsın buralara
ayy brcanım gözün aydın olsun kuzum hadi hayırlısı inşallah sağlıcakla kucağına alırsın Rabbim tamamına erdirsin inşallah
ahh didemim ahh kuzum biz neler yaşadık neler eşinin de seninde böyle olmanız çok normal
sen dogğm yaklaştığı için streslerdesin ama eşinde öyle inanki benim doğumum yaklaştıkça sanki ben değil kocam doğuracakmış gibi hissediyordum o beni değil ben onu sakinleştıriyordum bana dedi ki eşim sen bi doğuracaksın ama ben dokuz doğuruyorum onuda anla taatlım kendini bırakma güçlü ol ki yarın birgün evladını kucağına alacaksın onun sana ihtiyacı var tatlım
bencede azıcık üzülsün aklı başına gelsin çok gaddarım dimiah özlemcim hepsi bi dert valla çeken biz stres olan onlar bidedüzeldi csnım çok şükür ya gerçi ben hala süründürüyorum ama kıyamıyorumda çok öyle gidiyo bakalım
Allah iyiliğini versin csnım ya kelek melek naapan aldık bi kere
bu sabah dedim ama ağladım hemde bu halde doğuma gitsem ne olcak hiçmi için acımıyıcak üzdüm o kadar diye senin yüzünden sancım bile gelmiyo bak doğuramıyorum dedim(sanki elimde ya doğ diyince doğurmak) anladı ama hatasını sürünmeye devam oh olsun
tatlım öyle düşünme ya hiç olur mu öyle şey kadınlar aynı anda o kadar çok duyguyu yaşayabiliyorki buda öyle birşeydir bence. ben bile çk özenirdim bi hamile görünce ay ne güzel Rabbim bana ne zaman verecek diye ki eşim okuduüundan düşünmüyorduk hiç Rabbim zamanı geldiğinde sormadı bile şimdi doğmak üzere hala bile şaka gibi geliyo inan...
Ben çok söylerim bak sanada söyliimm o kadar güzel dua ediyorsun ki demekki Rabbim daha da dua etmeni istiyor ama vermeyeceğini de istetmezmiş zamanı var demekki öyle düşünme o senin kardeşin hem bence oda anlayacaktır bunu sadece özenti istek başka bişey değil seninki sakın suçlama kendini
ah kuzucuk misler gibide olmuştur maşallahcop cop eme eme annesini büyümüşte azcık mıncıklanır ısırılırda mesude bu benim içinde bi ısırı ver emi
ay kız versek keşke onlar doğursaya şunları valla ben dışarda x9 doğurmaya razıyımii yapmışsın kocanda kendinden bilsin sancıların glmediğini ohhh çok iii
ahh diorumya max 7 9 ben oldum 13 allahım sonumu hayretsin aklm fikrim tatlıda börekte çörekteamaaann ne kimseye vericen, sev kendi kendine
Sen onu kendin yardım almadan yıkarsında
13 kilo çok değil ki ben mesela senin haftalarında 13le tamamlamaya yakın olsam çok sevinirim.. ideal bir kilo aslında..
ben şu an 8 kilo almış durumdayım.. ama iştahım her zamankinden daha çok..:26:
bana kas ağrısı dediği halde kas gevşetici vermedi, göğsüme yakın karnın şişliğinin başlamasının üzerine olan kısımın yaklasık 3 parmak aşağısındaymış bebek bu ağrı bebekle alakası yok yani dedi ama şu an ağrım kaburga kemiğinin üzerinde ve acıyor ama doktor yorumsuz.. Tsh bende çok önemsiyorum ama ilk testde sıkıntı çıkmıştı dediler ki 13. haftada kendiliğinden düzelebilir düzenli kan verdim düzeldi çok şükür hiç ilaç içmedim, doktor değerlerin çok iyi oldugunu zaten artık az kaldığınıda söylüyor ama o ultrasonu yazmışız diyor dediğin gibi mecburen gidip yaptırıcam bu durumda. Allah hayırlı sonuçlarla karşılaştırsın inşAllah..
aaa Niye ööle dedin ne kadar güzel yorum yapmışsın, Buket de demiş acyı hisseder diye bebekler evet doktor da dedi senin canın acıyor onunda acıyor ama şöyle bişey var, bacağım için günde 3 kez minoset iç diyor ama bacağım benim geçici bi ağrı değil ve denedim 1 minoset içtim hani 5dk da olsa hafifletse ya hiç bana mısın demedi, şimdi bide şu kaburga ağrısı eklendi ama ben kaburga diyorum doktor ağrı kaburganda değil diyorda nerden biliyor bilmiyorum ult öylesine baktı bi, uyurken bile ağrısına uykudan uyandım ağrısına.. şuanda da çok ağrıyor, sütyen takmıyorumbelki o acıtıyordur diyr yok..
dün akşam markete gittik, bacağım, göğsüm o kadar ağrıyordu ki marketde bildiğiniz yerde oturdum Allah tan şifa diliyorum.
Zeynep benden 500 ad alır mısın lutfen.. Allah niyetini kabul etsin inşAllah..
inş canım allah gönlüne göre versin herşey yolunda gitsin ve sen güzel haberlerle gel ikizlerin olsun tatlı tatlı minik minkKızlaaarrr ben şu an şoka girdim biriniz yanımda olsa da cimcirse benii. Yalnızım da cimcircek kimse yok
Şimdi takv,me baktım ben bu hafta hariç 2 hafta daha geçiricem ondan sonraki hafta yumurta toplanacak diyorum ama hayır bu c.tesi regl olabilirsem önümüzdeki haftayı geçiricem ondan sonraki hafta ortası yumurtam toplanır en fazla o haftanın sonunda öbür haftaya kalmaz. Çok az kalmış bir anda kalp atışlarım hızlandı tabii öncelikle regl olmam lazım, hormonlarımın tedaviye uygun olması lazım, tedavimin güzel geçmesi lazım vs..
olurmu öyle şey kendine haksızlık ediosun sen hamile kalamadığın için yasadığın üzüntünün yansıması o kendine karşı hissettiğin duygu öyle bi haber alasan havaalra uçarsın bence belki için burkulur ama bu kısakandığını göstermez rabbim sznada yasatsın bu anları inş yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin belki de çok yakın zamanda sendeay kızlaaar ben dün gece rüyamda bir ağladım bir ağladım içli içli...kızkardeşim hamileymiş...hırsımdan nasıl ağlıyorum ama anlatamam...bi de sabah aradım söyledim..."eh be abla kurtul artık şu duygudan rahatla kurban olim" diyo...dedim rüyamı da kontrol edim...asıl hissettiklerini rüyanda yaşıyorsun demek ki ben sana hamileyim desem elbette benim için sevineceksin ama içten içe bu sana acı verecek demek ki dedi.... evet ne yalan söyleyim böyle hissediyorum galiba...o kadar çok ağlamışım ki...nerdeyse gerçekten gözlerim şişmişti... ALLAH içimi temizlesin kendimden nefret ediyorum şuan..insan kardeşinin mutluluğunu kıskanır mı? mübarek gün böyle bir duyguyu içimde barındırıdığım için gerçekten kendimden nefret ediyorum...olacaksın rabbim bilir moral bozömak yok
ohhhh büyüdünüz maşallah o kadar oldumu yaGünaydıınnn
Bugün bizim 40 ımız çıktı..
Doğumdan sonra ilkdefa tek başıma dışarı çıktım markete ve manava gittim çok mutlu oldum ben insan mışım meğer sadece meme değilmişim))
Oğluşum uyuyor şimdi bende mıntıka temizliği yapacağım sonrada bebişimi yıkayacağım mis olcaz ana-oğul..
40 uçurmaya da kaynanama gidicez..
Hadi öptüm hepinizi çok işim var çokkk..maşallah benim günlerim niye geçmio ozaman hep keyfiniz yerinde olsun inş
yişte kızlar betül ranamın son hali büyümüş mü teyzeleri bugün banyo sonrası çektim
masalalh nasılda kilo almış tombik betüş o bacakları yerim ben tatlı sıpa seni
canım varda ilk kez böyle bişey oluyo anlamadım o yüzden de telaşlandımm:26:
Canlarımmmm nasılsınızzDün gelen koyu kahve akıntılarım gece yarısına kadar sürdü hatta hastalığımdaki gibi pıhtı şeklinde geldi ama gece kesildii ben bundan hiçbişe anlamadım ilk kez başıma böle bişe geliyoo ama hastalanmadımya çok mutlu oldum valla ne yalan söleyimm tabi nedenini de merak ediyorumm Pek gelemiyorum hatimlerimi bitirmeye çalışıyorum kızlar ama sizleri özlüyorumm stra bir durum olursa ulaşırsınız bana Hepinizi öpüyorumm
Geldim kızlarr 2-4 arası kursumuz var ya yabancı dil personele gerçi 5-6 kişiyiz ama işte gidiyorum he zaman da geçiyor hem birşeyler öğreniyoruz hocalarımızdan bizim hazırlık yabancı dil okulumuz hocalarımız şimdi bize ders veriyor 4-5 kişi sırayla farklı konular anlatıyorlar 2 den sonra öğrenci yok yaz okulunca iyi de oldu. Akşamda semt pazarına gidicem ama kıyafet bölümüne bişiler bakıcam evde giymeye rahat tayt vs işte bulabilirsem.
Meralim bak kızlarda demiş inan kıskanmak değil imrenmek olabilir o ikisi de farklı şeyler sadece aynı duyguları sende yaşamak istiyorsun neden ben diyorsun. İçin acıyor biliyorum tam bitti derken birinin haberi geliyor ve yine yıkılır gibi oluyorsun ama bak herşey güzel gidiyor gidecekte. Yarın yine güleceksin umut dolu olacaksın bu böyle hiç umut hayaller bitmiyor. Ben de ne kadar alıştım desem de alışılmıyor her haberde bir cız ediyor bir yerler ama kıskanmak mı asla. Bak dondurulmuşların var transfer edilecek ve bebeğin gelecek sana çok az kaldı hani imkansız bir durumumuz yok ki hiçbirimizin yok biz de biraz uğraşarak sahip olacakmışız napalım tek sınavımız bu olsun inşallah öyle dua et Allah içinden çıkılmaz, derman vermez dertler sınavlar vermesinde insana asıl gerisi olur. Hep şükretmek lazım Allah bugünlerimizi aratmasın çocuk olur başka yerden bir şey olur bugününü ararsın aman diyim canım öncelikle Rabbim yuvamızdaki mutluluğu bozmasın çocuğun anne kadar babaya da ihtiyacı var siz destek olun birbirinize. Eşimin de işyerinde arkadaşının eşi var aynı işte çalışıyorlar çevre mühendisliğinde karşı binada eşimle aynı binada. Kız 2009 da doğurdu gebeliğini dün gibi hatırlıyorum şimdi hamileymiş yine 4-5 aylık var kızı olacakmış bu sefer. Ya dedim ben iki senelik evliydim ilk çocuğu doğdu bu zaman zarfında ben bir kere bile gebe kalamadım o 2. ye gebe neden dedim sonra da tövbe Allah'ım en iyisini sen bilirsin bugünümü bana aratma dedim gülüm çok az kaldı inan bana uzun yazdım ama napıyım her düşündüğümü yazmak istedim
Mesudem kızına maşallah çok tatlı Rabbim nazarlardan korusun
duamnur/ k. burcu 17.07.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik CANIM DUANI ETTİM ÖNCE SANA SONRA TÜM TOPİKTEKİ ARKADAŞKARA SONRA KENDİME VE DÜNYA ÜZERİNDE BEBEK İSTEYEN HERKESE BAĞIŞLADIM
Allah kabul etsin tefriciyelerini inşallah canım
Lem yelid icin Allah razı olsun canım ben listeye seni 100 diye eklemiştim zaten bir 100 daha degil dimi? Sadece 100 ???? :))
canımcım okudum bitirdim ben 200 tane...
canım sadece 100 dü ama bir tane daha 100 okudum toplam 200
çok sağol canım Allah razı olsun ben de senin için fetih suresi okudum hayırlı kolay doğum için
DİDEM VE SÜNDÜZ sizin için de fetih suresinizokudum umarım çok kolay bir doğum yaparsınız,dua etmeyi unutmayın he
Canlarım eczaneye gittim aşılama için ilaçlarımı aldım, adama bir daha sordum benim arkadaşım 220 tl ödemiş ben niye 450 ödüyorum dedim, bana fatutayı gösterdi açıkladı, onların iğne sayisi azdır falan dedi, hic bisey anlamadım, aman dedim ilaclari aldım geldim bakalım Allah ne zaman aşılamayı nasip edecek? Ya da edecek mi?
SEDA. MERAL. BIRCAN.
doktor bana
5 kutu gonal f 300
2 kutu crinone vajinal jel
1 kutu ovitrelle vermiş
şimdi size sorum sizde bunların aynısınımi aldınız? 5 kutu iğne bana çok geldi?
gonal f çokmuş senin canım ben ilk aşılamamda 450 lik gonal f aldım 3 kutu 2 kutu yeter dedi ama ilk aşılamada yetmedi ancak 2. kutudan sadece 2 doz kullandım attım geriisini. 2. aşılamada 2 kutu gonal f yetti sana neden o kadar verdi anlamadım tüp gibi değil ki aşılama çok yuımurta olsun istenmez tüpte laba alınıyor en kaliteli birisi transfer ediliyor ama aşılamada kontrol edemezler kaç tanesinin dölleneceğini 3 yumurta olsa hepsi de döllenebilir o yüzden çok dozlar kullanılmaz. Ben 112.5 vurmuştum sen kaç vuracaksın acaba 150 sanırım. Normal o zaman bence çünkü bende iğneleri 10-12 gün kadar kullandım senin iğneler 300 lük benim 450 likti öyle hesaplayınca da normal çıkıyor bende az biraz fazla vurulacaksın dozu o kadar eğer düşündüğüm gibi ayarlayacaksa dozu. Ayrıca bende jel yoktu. Kutu fazla olunca fiyatta artmış.
çok sağol canım Allah razı olsun ben de senin için fetih suresi okudum hayırlı kolay doğum için
DİDEM VE SÜNDÜZ sizin için de fetih suresinizokudum umarım çok kolay bir doğum yaparsınız,dua etmeyi unutmayın he
hımmm anlaşıldı çok gezmişiz dinlen dinlen yorulmak yok
bencede azıcık üzülsün aklı başına gelsin çok gaddarım dimiii yapmışsın kocanda kendinden bilsin sancıların glmediğini ohhh çok iii
yişte kızlar betül ranamın son hali büyümüş mü teyzeleri bugün banyo sonrası çektim
ay kızlaaar ben dün gece rüyamda bir ağladım bir ağladım içli içli...kızkardeşim hamileymiş...hırsımdan nasıl ağlıyorum ama anlatamam...bi de sabah aradım söyledim..."eh be abla kurtul artık şu duygudan rahatla kurban olim" diyo...dedim rüyamı da kontrol edim...asıl hissettiklerini rüyanda yaşıyorsun demek ki ben sana hamileyim desem elbette benim için sevineceksin ama içten içe bu sana acı verecek demek ki dedi.... evet ne yalan söyleyim böyle hissediyorum galiba...o kadar çok ağlamışım ki...nerdeyse gerçekten gözlerim şişmişti... ALLAH içimi temizlesin kendimden nefret ediyorum şuan..insan kardeşinin mutluluğunu kıskanır mı? mübarek gün böyle bir duyguyu içimde barındırıdığım için gerçekten kendimden nefret ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?