Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ya senin çikolata kkistin yok muydu?
eğer vasrsa bu durumu niye anormal karşılıyosun..kontrol hapları kisti baskılıyo ya???

Geldim kızlarr 2-4 arası kursumuz var ya yabancı dil personele gerçi 5-6 kişiyiz ama işte gidiyorum he zaman da geçiyor hem birşeyler öğreniyoruz hocalarımızdan bizim hazırlık yabancı dil okulumuz hocalarımız şimdi bize ders veriyor 4-5 kişi sırayla farklı konular anlatıyorlar 2 den sonra öğrenci yok yaz okulunca iyi de oldu. Akşamda semt pazarına gidicem ama kıyafet bölümüne bişiler bakıcam evde giymeye rahat tayt vs işte bulabilirsem.

Meralim bak kızlarda demiş inan kıskanmak değil imrenmek olabilir o ikisi de farklı şeyler sadece aynı duyguları sende yaşamak istiyorsun neden ben diyorsun. İçin acıyor biliyorum tam bitti derken birinin haberi geliyor ve yine yıkılır gibi oluyorsun ama bak herşey güzel gidiyor gidecekte. Yarın yine güleceksin umut dolu olacaksın bu böyle hiç umut hayaller bitmiyor. Ben de ne kadar alıştım desem de alışılmıyor her haberde bir cız ediyor bir yerler ama kıskanmak mı asla. Bak dondurulmuşların var transfer edilecek ve bebeğin gelecek sana çok az kaldı hani imkansız bir durumumuz yok ki hiçbirimizin yok biz de biraz uğraşarak sahip olacakmışız napalım tek sınavımız bu olsun inşallah öyle dua et Allah içinden çıkılmaz, derman vermez dertler sınavlar vermesinde insana asıl gerisi olur. Hep şükretmek lazım Allah bugünlerimizi aratmasın çocuk olur başka yerden bir şey olur bugününü ararsın aman diyim canım öncelikle Rabbim yuvamızdaki mutluluğu bozmasın çocuğun anne kadar babaya da ihtiyacı var siz destek olun birbirinize. Eşimin de işyerinde arkadaşının eşi var aynı işte çalışıyorlar çevre mühendisliğinde karşı binada eşimle aynı binada. Kız 2009 da doğurdu gebeliğini dün gibi hatırlıyorum şimdi hamileymiş yine 4-5 aylık var kızı olacakmış bu sefer. Ya dedim ben iki senelik evliydim ilk çocuğu doğdu bu zaman zarfında ben bir kere bile gebe kalamadım o 2. ye gebe neden dedim sonra da tövbe Allah'ım en iyisini sen bilirsin bugünümü bana aratma dedim gülüm çok az kaldı inan bana uzun yazdım ama napıyım her düşündüğümü yazmak istedim

Mesudem kızına maşallah çok tatlı Rabbim nazarlardan korusun

sağol canm allh kabuletsin gönlüne göre versin rabbim

duamnur/ k. burcu 17.07.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik CANIM DUANI ETTİM ÖNCE SANA SONRA TÜM TOPİKTEKİ ARKADAŞKARA SONRA KENDİME VE DÜNYA ÜZERİNDE BEBEK İSTEYEN HERKESE BAĞIŞLADIM

cok sagol canım Allah razı olsun kabul olsun insalalh dualarımız saglıklı sıhatlı bebegin olsun :)

hımmm anlaşıldı çok gezmişiz dinlen dinlen yorulmak yok
bebeğim ama ben zaten obezdim hiç hakkım yok kilo alamaya sen kontrollü gidebiliosan git en iisi karbonhidratların hiiçç faydası yok

Canlarım eczaneye gittim aşılama için ilaçlarımı aldım, adama bir daha sordum benim arkadaşım 220 tl ödemiş ben niye 450 ödüyorum dedim, bana fatutayı gösterdi açıkladı, onların iğne sayisi azdır falan dedi, hic bisey anlamadım, aman dedim ilaclari aldım geldim bakalım Allah ne zaman aşılamayı nasip edecek? Ya da edecek mi?

SEDA. MERAL. BIRCAN.

doktor bana
5 kutu gonal f 300
2 kutu crinone vajinal jel
1 kutu ovitrelle vermiş

şimdi size sorum sizde bunların aynısınımi aldınız? 5 kutu iğne bana çok geldi?

Aslı bak buraya yazıyorum o pıhtılar senin çikolata kistin

doktora gittiğinde bi daha sor kistim duruyo mu diye..büyük bir ihtimalle vücut kisti attı..
bu çok güzel bişey heyyyyyy maşallah

çok güzel yazmişsin canım............

duamnur/ k. burcu 17.07.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik CANIM DUANI ETTİM ÖNCE SANA SONRA TÜM TOPİKTEKİ ARKADAŞKARA SONRA KENDİME VE DÜNYA ÜZERİNDE BEBEK İSTEYEN HERKESE BAĞIŞLADIM

Ağzına sağlık Allah kabul etsin..Rabbim sana da en kısa zamanda sağlıklı bir bebek neasip etsin

Meralim sanırım geçmişi okuyorsun..birazdan çıkıcam ben..iftar sofrasını hazırlayacağım..

nasılsın? yüreğindeki öfke geçti mi? sen cevapla ben gece eglir okurum..aklımdaydın bugün..hislerimiz aynı..

Allah kabul etsin tefriciyelerini inşallah canım

Lem yelid icin Allah razı olsun canım ben listeye seni 100 diye eklemiştim zaten bir 100 daha degil dimi? Sadece 100 ???? :))

canım sadece 100 dü ama bir tane daha 100 okudum toplam 200

canımcım okudum bitirdim ben 200 tane...

çok sağol canım Allah razı olsun ben de senin için fetih suresi okudum hayırlı kolay doğum için

DİDEM VE SÜNDÜZ sizin için de fetih suresinizokudum umarım çok kolay bir doğum yaparsınız,dua etmeyi unutmayın he

sağol canım ben sizin için hiç bişi yapamıyorum sen okumusuun dua etmişsin allahım razı olsun ve kabul etsin inş enkısa zamanda sende gönlünden gecen ne varsa kavuşursun canım

gonal f çokmuş senin canım ben ilk aşılamamda 450 lik gonal f aldım 3 kutu 2 kutu yeter dedi ama ilk aşılamada yetmedi ancak 2. kutudan sadece 2 doz kullandım attım geriisini. 2. aşılamada 2 kutu gonal f yetti sana neden o kadar verdi anlamadım tüp gibi değil ki aşılama çok yuımurta olsun istenmez tüpte laba alınıyor en kaliteli birisi transfer ediliyor ama aşılamada kontrol edemezler kaç tanesinin dölleneceğini 3 yumurta olsa hepsi de döllenebilir o yüzden çok dozlar kullanılmaz. Ben 112.5 vurmuştum sen kaç vuracaksın acaba 150 sanırım. Normal o zaman bence çünkü bende iğneleri 10-12 gün kadar kullandım senin iğneler 300 lük benim 450 likti öyle hesaplayınca da normal çıkıyor bende az biraz fazla vurulacaksın dozu o kadar eğer düşündüğüm gibi ayarlayacaksa dozu. Ayrıca bende jel yoktu. Kutu fazla olunca fiyatta artmış.

Evet canım ben 150 cc vurulacakmışım doktor dosyama yazarken gördüm,bana da cok geldi, kutuları açmadım ama sanirim kutunun üzerinde 8 adet yaziyordu, iğnelerin tanesi kaç cc acaba?? Valla ben zaten ayda 2 tane falan yumurtluyorum bide iğnelerle kaç olur bilmem, çok yumurta olunca aşılama iptal mi oluyor, yoksa hastanın istegine göre yapıyorlarmi seda??

Tamam canım yazdım seni :)) Allah razı olsun, bende bugün inşallah fetih suresini okuyacağım yazarım..bide hayırlı evlat sahibi olmak için
Ben kendime fetih süresi okumuştum 21 gün sanırım, ilgilenenlere duyrulur :))))

:113::113::113: yaşasın hamiş dayanışması sürünsün hamiş kocaları ( ay kıyabilsek bari dert değilde işte olsun olsun azda olsa kıymak iyidir dimi ama)

Allah razı olsun gönlüne göre versin tatlım inşallah o an dua edicem hepinize Rabbim müsade ederse etmez olurmuyum

yişte kızlar betül ranamın son hali büyümüş mü teyzeleri bugün banyo sonrası çektim

yerim ben bu güzelliği maşaallah Allah nazarlardan saklasın çoookk tatlı

ay canım ya aynı şeyleri biz de yaşıyoruz,hatta ablam 5.çocuğunu yapmaya karar verince hiç olmasını istemiyordum,cünkü ilk başta çok üzmüştü beni onun hemen olmasın beni anlasın diye ama 7 yıl hap kullandıktan sonra bırakır bırakmaz hamile kaldı,zatenistediği zaman hamile kalabiliyor,sonra bana söylemediler hemen,ben duyunca ilk defa annemin yanında ağladım,annem o kadar çok üzüldü ki,benimle beraber o da ağladı ben senin çok istediğini bilmiyordum diye ondan sonra ailemden kimsenin yanında çocuklailgili konuşmuyorum onların üzülmesini istemiyorum ama zaten biliyorlar nasıl bir duygu olduğunu çünkü annemin de çocukları zor oluyormuş,anlıyordur herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…