Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Bedriyem senin bu yazını bankada okudum..."canım Meral imm" i okudum ve pıt pıt döktüm gözyaşlarımı acayip etkilendim...cevaben bi dünya şey yazdım tam o sırada başkan bey çağırdı..hop telefon şu bu bi açtım ekranı yazı duruyor ama gönderemedim gitti...nasıl üzüldüm anlatamam...canım benim ALLAH razı olsun...bu arada evet ALLAH izin verirse ağustosta sonlanacak galiba...tabii ALLAH izin verirse...

Burcuuummm canım benim...RABBİM bize merhamet etsin İNŞALLAH...O kaddaar ama o kaaddaaar iyi anlıyorum ki seni o yaşadığın duyguyu...uuuffff dicem annem aklıma geliyo "of yok , of yok...af de:))"

Bu söylediğin beni o kadar rahatlatan bir cümle ki anlatamam...RABBİM bu sınavdan başarılı çıkmayı nasip etsin İNŞALLAH...

Tubacım ALLAH ın izniyle okudum tefriciyelerini...ay bu arada bişey anlatmak istiyorum...şimdi ben tefriciyeleri işe gelip giderken okuyorum...neyse bankada da masamın üstüne bırakıyorum zikirmatiği hani unutmayım gözümün önünde olsun diye...neyse 19 tane okumuştum..sonra bi 15 daha okudum hani hatırlıyorum sayı 34 oldu...neyse dün akşam iftar organizasyonu var ya...ben aldım zikirmatiğimi önden indim ki tefriciye okuyayım ne kadar okusam kar..:)) anam bi baktım 54 olmuş rakam...yanımda da benim eleman...nası yaa falan diye tepki veriyorum...Fatih dedi noldu Meral Hanım nedir sıkıntı? ya dedim burda sayı 34 olmalıydı şimdi olmuş 54 deliricem nasıl olabilir bu...aaaa dedi o bişeyin sayısını mı gösteriyor? dedim evladım dua okuyorum sayıyla...hiii dedi ben sizin ekranınızda bi işlem yapıyodum ekran takıldı ben de sıkıldım çok da güzel ses çıkarıyodu bastım durdum..çıtı çıtı çıtı çıtı...:))) ölür müsün öldürür müsün? ALLAH tan rakamı hatırlıyordum ve emindim de içimde kalmadı....

Çok şanslısın en azından seni anlayan bir annen var ... benimkisi bana ilk gecede hamile kalmış..ben 3 aylıkken düşün annemi emerken bi anda emmemeye başlamışım..kadın delirmiş neden emmiyo diye ve kardeşime hamile kaldığını öyle anlamış...kadın yanlışlıkla 1 kere korunmasın pıt hamile...doğurganlıkta son nokta...beni anlaması mümkünlü değil anlıcan...ama bu hayatta da beni rahatlatma yeteneğine sahip tek kişiliktir kendisi...bu konu hariç...en ihtiyacım olduğu konuda yanımda değil malesef...ama dualarıyla yanımda ya o bana yeter...

Zeynebim nasıl içimde uhdeydi anlatamam...fazla mazla bu çocukta benim de katkım olacak o kadar dediiim ve taam iftar vakti hem de bol dualı bir şekilde 201 adet Lem Yelid ini çektim...İNŞALLAH sayı tamamlanmamıştır da benim de duam katılır...

hepimiz için kurandan sureler okudum hepimiz için dua ettim iş isteyenlere hayırlı iş eş isteyenlere hayırlı eş evlat isteyenlere hayırlı evlat versin rabbim benim gibi hamişler kolay sorunsuz doğum sağ salim bebişlerimize kavuşalım inş rabbim kabul etsin inş allahım hepimizn sıkıntılarını gidersin evlerimize yüreklerimize huzur sevdiklerimize sağlık sıhhat versin inş hepinizi öpüyoruz tombul kelebeğimle allahıma emanet olun

Sündüz 'üm çook çookk haklısın aynen öyle yüzdüm yüzdüm kuyruğa geldim RABBİM utandırmasın hepimizin yüzünü güldürsün İNŞALLAH...

oh be buldum ilaç raporumu...bebeğim bana gonal-f 450 ünite 2 kutu + cetrotide 0,25 mg 6 kutu + merrionel 75 ünite 3 kutu + merrionel 150 ünite 5 kutu ilaç vermiş...vay be amma ilaç almışım...tabi sendrom olurum...bunca ilaca bünye mi dayanır? Kuzum 5 kutu çok abartmış yaa...acaba kullanmadığın ilacı geri iade edebiliyor musun?

Hepinizi çok seviyorum...hepinizi hayorlı geceler diliyorum...ben uykuya doğru yol alıyorum...ruhum bi bedenimden uzaklaşsın bakalım...belki sabaha daha mutlu döner:))

Allah hepinizden binlerce kez razı olsun canım arkadaşlarım utanmasam ağlıcam o kadar duygulandım ki hepiniz katkıda bulunmuşsunuz hemde öyle az buz sayılarlada değil.bana bişey kalmadı bitti duam hayırlısı ile

BEN = 38159 TANE
BUKET = 10 TANE
B.GÜL = 2010 TANE
SÜNDÜZ = 3250 TANE
ÇİĞDEM = 1000 TANE
TUBA(FB) = 100 TANE
DİDEM = 10 TANE
TUBA(Ş.KIZ) =10000 TANE
ÖZLEM = 1000 TANE
ASLI = 6000 TANE
NAZAN = 1000 TANE
BEDRİYE = 1500 TANE
BURCU = 3500 TANE
DUYGU =1000 TANE
SEDA = 100 TANE
MERAL = 201 TANE
YASEMİN =1000 TANE
TÜMAY =160 TANE

TOPLAM =70000 TANE

TOPLAM = 60190[/QUOTE]

[/QUOTE]
allah kabul etsin gülüm

TÜMAYIM canım Allah razı lsun.ağzın dert görmesin.Rabbim yavrunu sana bağışlasın inşallah.bana 160 tane yetti canım.Diğerlerini Allah ım Burcunun hanesine yazsın

BURCUM Tümay fazla fazla okumuş.bu durumda 8840 tane okumuş oluyor sana bilgin ola.

bide alakasız lacak ama dr bana 6 kutu yazdı gonal f i.yalnız benimki 300 değil 450 likti. başlarda 225 vurunuyordum snra gelişim iyi olunca 150 ye çekti.bi kutu arttı.aşılamada nasıldır durum bilmem.ama dr bilmese yazmaz.sorgulama ve kendini önce Rabbime sonrada Türk hekimlerine emanet et bence

kızlar merhaba dün işlerim çok yoğundu gelemedim,herkes iyidir inşallah,geçmişi okuyamayacağım artık akşama okurum inşallah.

burcu canım senin lem yelid tamamlanmamıştır inşallah 1000 tane daha çektim

şekerkiz67/ tuğba 15.07.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
binbirgece/ b. gamze 16.07.2013 salı sağlıklı hamişlik kolay doğum
duamnur/ k. burcu 17.07.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik
graphicdesigner / yasemin 18.07.2013 perşembe sağlıklı hamişlik+kolay doğum
nartanesii/ ayşe 19.07.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik kolay doğum

bu haftanın duasını bitirdim.TUĞBA ve AYŞE Rabbim ikinizinde gönlündekini hayırlısı ile versin inşallah.BURCU,GAMZE ,YASEMİN Allah ım sizide sağlıkla sıhhatle meleklerinize kavuştursun inşallah

Tubacım canım tefriciyeyi okumaya başladım.bugün tamamlar bildiririm inşallah.Burcu canım ndan sonrada senin Lem Yelidini çekmeye başlıcam inşallah

canım lem yelide başlarken okunacakları yazmışsın ama bitirince kunacakları yazmamışsın.ama olmazki :) şaka bi yana da bitirince bişey kunuyomu özlem?ben çok cahilim bu knuda.Allah kabul etsin dedim bitti ama bi danışayım sana dedim snradan

sabah tam yazarken dr sıram geldi habersiz çıkmak zorunda kaldım kusura bakamyın.dr tamam cuma(saat 10da) topluyoruz bu gece çatlatma iğneni yap,yarında bi güzel dinlen cuma görüşürüz dedi.dr dan çıktıktan sonra karşıya geçtim,bi arkadaşımın evine gittim.çk güzel geçti vakit.tabi dönmek zor oldu.eve 10 da ancak geldim.bişeyler atıştırdım,sizin kuduklarınızı okudum,iğnemi yaptım ve uyudum.nasıl olsa iğnem yok hiç olmazsa 1 gün oruç tutayım diye niyetlendim(inşallah bebişim tutunursa bide arife günü tutarım eder 2 :) neyse sahura kalktım,abdestimi aldım ve duaları okumaya başladım.mutluyum mesudum yani.yanlız kafa dağıtayım derken ben fena dağıldım.tedavi başladığından beri evde tek bi gün geçirmedim.yarın evdan hatta yataktan öıkmadan dinlenmeyi düşünüyorum yoksa cuma kendimi toplayamayacağım.

sabah tam yazarken dr sıram geldi habersiz çıkmak zorunda kaldım kusura bakamyın.dr tamam cuma(saat 10da) topluyoruz bu gece çatlatma iğneni yap,yarında bi güzel dinlen cuma görüşürüz dedi.dr dan çıktıktan sonra karşıya geçtim,bi arkadaşımın evine gittim.çok güzel geçti vakit.tabi dönmek zor oldu.eve 10 da ancak geldim.bişeyler atıştırdım,sizin yazdıklarınızı okudum,iğnemi yaptım ve uyudum.yarın nasıl olsa iğnem yok hiç olmazsa 1 gün oruç tutayım diye niyetlendim(inşallah bebişim tutunursa bide arife günü tutarım eder 2 :) neyse sahura kalktım,abdestimi aldım ve duaları okumaya başladım.mutluyum mesudum yani.yanlız kafa dağıtayım derken ben fena dağıldım.tedavi başladığından beri evde tek bi gün geçirmedim.yarın evden hatta yataktan çıkmadan dinlenmeyi düşünüyorum yoksa cuma kendimi toplayamayacağım.[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…