- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #34.261
canım Meral imm.. içindeki duyguyu ve kendini kötü hissetme durumunu çok çok iyi anlıyorum çünkü çoğumuz gibi bende bu duyguları çok yakından tanıyorum.. kendini kötü hissetme dedikçe hissediyorsun suçlu hissediyor ama neyin suçunu yaşadığımı bilemiyordum ve kimseyle görüşmemeye başladım kendimi olağanca kapattım kendi içime, olur olmadık kişiler kıskanılıyor vs.. ama kardeşin senin canın geçici bir durumdur bu hayırlsııyla seninde bööleee tombik tombik yanaklı kızçelerin, oğulların olucak hayırlısıylada kardeşinin de hayırlısıyla evladı olsun zaten kendi evladından bir farkı olmadığını da görüceksin en çok sevende sen olucaksındır.. kıskançlıkda insani bir duygu ayrıca psikopatlığa dönüşmedikçe yada yanında büyük fesatlıkları getirmedikçe.. , bak hayırlısıylaa senin tedavin ağustosda olmayacak mı? İnşaAllah Allah edilen duaların hürmetine burada heeerkesin yüzünü güldürecek hayırlısıyla inşAllah..
Bedriyem senin bu yazını bankada okudum..."canım Meral imm" i okudum ve pıt pıt döktüm gözyaşlarımı acayip etkilendim...cevaben bi dünya şey yazdım tam o sırada başkan bey çağırdı..hop telefon şu bu bi açtım ekranı yazı duruyor ama gönderemedim gitti...nasıl üzüldüm anlatamam...canım benim ALLAH razı olsun...bu arada evet ALLAH izin verirse ağustosta sonlanacak galiba...tabii ALLAH izin verirse...
Meral sakın başa dönme sakın..dün hastanede doğumhane yolladı doktor beni ilaç yazan dok. ordaymış..içeri girdim kalbim sıkıştı bacaklarım titredi, nefes alamadım..sonra dedim ki: "kapa çeneni burcu kapa..ne saçmalıyorsun herşey güzel olacak..kendine gel gerizekalı" dedim kendime çemkirdim...
Ufacıkcık bii şey seni başladığın yere geri götürür ama teslim olma..demişsin ki üni.den arkadaşım hamile..benim liseden mezun ettiğim öğrencilerimin çocukları var ..sıra düzen denge bizim bildiğimiz gibi değil...
Burcuuummm canım benim...RABBİM bize merhamet etsin İNŞALLAH...O kaddaar ama o kaaddaaar iyi anlıyorum ki seni o yaşadığın duyguyu...uuuffff dicem annem aklıma geliyo "of yok , of yok...af de:))"
tatlım öyle düşünme ya hiç olur mu öyle şey kadınlar aynı anda o kadar çok duyguyu yaşayabiliyorki buda öyle birşeydir bence. ben bile çk özenirdim bi hamile görünce ay ne güzel Rabbim bana ne zaman verecek diye ki eşim okuduüundan düşünmüyorduk hiç Rabbim zamanı geldiğinde sormadı bile şimdi doğmak üzere hala bile şaka gibi geliyo inan...
Ben çok söylerim bak sanada söyliimm o kadar güzel dua ediyorsun ki demekki Rabbim daha da dua etmeni istiyor ama vermeyeceğini de istetmezmiş zamanı var demekki öyle düşünme o senin kardeşin hem bence oda anlayacaktır bunu sadece özenti istek başka bişey değil seninki sakın suçlama kendini
Bu söylediğin beni o kadar rahatlatan bir cümle ki anlatamam...RABBİM bu sınavdan başarılı çıkmayı nasip etsin İNŞALLAH...
Meralim bak kızlarda demiş inan kıskanmak değil imrenmek olabilir o ikisi de farklı şeyler sadece aynı duyguları sende yaşamak istiyorsun neden ben diyorsun. İçin acıyor biliyorum tam bitti derken birinin haberi geliyor ve yine yıkılır gibi oluyorsun ama bak herşey güzel gidiyor gidecekte. Yarın yine güleceksin umut dolu olacaksın bu böyle hiç umut hayaller bitmiyor. Ben de ne kadar alıştım desem de alışılmıyor her haberde bir cız ediyor bir yerler ama kıskanmak mı asla. Bak dondurulmuşların var transfer edilecek ve bebeğin gelecek sana çok az kaldı hani imkansız bir durumumuz yok ki hiçbirimizin yok biz de biraz uğraşarak sahip olacakmışız napalım tek sınavımız bu olsun inşallah öyle dua et Allah içinden çıkılmaz, derman vermez dertler sınavlar vermesinde insana asıl gerisi olur. Hep şükretmek lazım Allah bugünlerimizi aratmasın çocuk olur başka yerden bir şey olur bugününü ararsın aman diyim canım öncelikle Rabbim yuvamızdaki mutluluğu bozmasın çocuğun anne kadar babaya da ihtiyacı var siz destek olun birbirinize. Eşimin de işyerinde arkadaşının eşi var aynı işte çalışıyorlar çevre mühendisliğinde karşı binada eşimle aynı binada. Kız 2009 da doğurdu gebeliğini dün gibi hatırlıyorum şimdi hamileymiş yine 4-5 aylık var kızı olacakmış bu sefer. Ya dedim ben iki senelik evliydim ilk çocuğu doğdu bu zaman zarfında ben bir kere bile gebe kalamadım o 2. ye gebe neden dedim sonra da tövbe Allah'ım en iyisini sen bilirsin bugünümü bana aratma dedim gülüm çok az kaldı inan bana uzun yazdım ama napıyım her düşündüğümü yazmak istedim/QUOTE]
ne güzel yazmışsın Seda'm derdimi derdin bilmişsin benim için vakit ayırmışsın ve ne de güzel yazmışsın ALLAH bin kere razı olsun..RABBİM emeklerimizin, çabalarımızın meyvesini nasip eder İNŞALLAH....
Meralim sanırım geçmişi okuyorsun..birazdan çıkıcam ben..iftar sofrasını hazırlayacağım..
nasılsın? yüreğindeki öfke geçti mi? sen cevapla ben gece eglir okurum..aklımdaydın bugün..hislerimiz aynı..
Aynen Burcum erken geldim yemeğim de vardı..açtım bilgisayarı ama içim taşıyoo...okuyamadım face i açtım açar açmaz çocukluk arkadaşımın da 2. bebeği olmuş onun resimleri pat diye...o kadar sıkmışım ki sabahtan beri oohh evde de yalnızdım ya...aman bir ağladım bir ağladım bağıra bağıra yok içim soğumadı ve hayatımın hatasını yapıp annemi aradım...hata diyorum çünkü beni benimle aynı şeyleri yaşayanlar dışında kimsenin anlaması mümkün değil bu annem dahi olsa...o sadece üzülmeme üzülüyor ama bu olayın ben de bu denli acı yaratmasını anlamlandıramıyor...üstüne bi de demez mi "rüyanı Gülay a (kızkardeşim olur) anlatmasaydın çocuk etkileniyor çantasında doğum kontrol hapı gördüm resmen seni bekliyor zaten teyzene öyle söylemiş" diye....kahroldum...yok be Burcum ben iyi değilim...beynim çatlayacak gibi...mutsuzum...RABBİM umutsuz olmaktan sakınsın beni...ve RABBİM bu halimden dolayı affetsin beni...