- 12 Eylül 2012
- 1.118
- 27
- 93
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #34.281
Aslı bak buraya yazıyorum o pıhtılar senin çikolata kistin
doktora gittiğinde bi daha sor kistim duruyo mu diye..büyük bir ihtimalle vücut kisti attı..
bu çok güzel bişey heyyyyyy maşallah
Sündüz 'üm çook çookk haklısın aynen öyle yüzdüm yüzdüm kuyruğa geldim RABBİM utandırmasın hepimizin yüzünü güldürsün İNŞALLAH...
canım sadece 100 dü ama bir tane daha 100 okudum toplam 200
çok sağol canım Allah razı olsun ben de senin için fetih suresi okudum hayırlı kolay doğum için
DİDEM VE SÜNDÜZ sizin için de fetih suresinizokudum umarım çok kolay bir doğum yaparsınız,dua etmeyi unutmayın he
Allah razı olsun canlar...Canlarım doğumunuzun kolay geçmesi için sizlere fetih suresini okudum.Allah kabul etsin inşallah
ya Mesude senin zillinin bacaklarına dalarım göbeğine yumulurumyişte kızlar betül ranamın son hali büyümüş mü teyzeleri bugün banyo sonrası çektim
:113::113::113: yaşasın hamiş dayanışması sürünsün hamiş kocaları ( ay kıyabilsek bari dert değilde işte olsun olsun azda olsa kıymak iyidir dimi ama )
Allah razı olsun gönlüne göre versin tatlım inşallah o an dua edicem hepinize Rabbim müsade ederse etmez olurmuyum
Geldim kızlarr 2-4 arası kursumuz var ya yabancı dil personele gerçi 5-6 kişiyiz ama işte gidiyorum he zaman da geçiyor hem birşeyler öğreniyoruz hocalarımızdan bizim hazırlık yabancı dil okulumuz hocalarımız şimdi bize ders veriyor 4-5 kişi sırayla farklı konular anlatıyorlar 2 den sonra öğrenci yok yaz okulunca iyi de oldu. Akşamda semt pazarına gidicem ama kıyafet bölümüne bişiler bakıcam evde giymeye rahat tayt vs işte bulabilirsem.
Meralim bak kızlarda demiş inan kıskanmak değil imrenmek olabilir o ikisi de farklı şeyler sadece aynı duyguları sende yaşamak istiyorsun neden ben diyorsun. İçin acıyor biliyorum tam bitti derken birinin haberi geliyor ve yine yıkılır gibi oluyorsun ama bak herşey güzel gidiyor gidecekte. Yarın yine güleceksin umut dolu olacaksın bu böyle hiç umut hayaller bitmiyor. Ben de ne kadar alıştım desem de alışılmıyor her haberde bir cız ediyor bir yerler ama kıskanmak mı asla. Bak dondurulmuşların var transfer edilecek ve bebeğin gelecek sana çok az kaldı hani imkansız bir durumumuz yok ki hiçbirimizin yok biz de biraz uğraşarak sahip olacakmışız napalım tek sınavımız bu olsun inşallah öyle dua et Allah içinden çıkılmaz, derman vermez dertler sınavlar vermesinde insana asıl gerisi olur. Hep şükretmek lazım Allah bugünlerimizi aratmasın çocuk olur başka yerden bir şey olur bugününü ararsın aman diyim canım öncelikle Rabbim yuvamızdaki mutluluğu bozmasın çocuğun anne kadar babaya da ihtiyacı var siz destek olun birbirinize. Eşimin de işyerinde arkadaşının eşi var aynı işte çalışıyorlar çevre mühendisliğinde karşı binada eşimle aynı binada. Kız 2009 da doğurdu gebeliğini dün gibi hatırlıyorum şimdi hamileymiş yine 4-5 aylık var kızı olacakmış bu sefer. Ya dedim ben iki senelik evliydim ilk çocuğu doğdu bu zaman zarfında ben bir kere bile gebe kalamadım o 2. ye gebe neden dedim sonra da tövbe Allah'ım en iyisini sen bilirsin bugünümü bana aratma dedim gülüm çok az kaldı inan bana uzun yazdım ama napıyım her düşündüğümü yazmak istedim
Mesudem kızına maşallah çok tatlı Rabbim nazarlardan korusun
canım lem yelide başlarken okunacakları yazmışsın ama bitirince kunacakları yazmamışsın.ama olmazki :) şaka bi yana da bitirince bişey kunuyomu özlem?ben çok cahilim bu knuda.Allah kabul etsin dedim bitti ama bi danışayım sana dedim snradan
[/QUOTE]sabah tam yazarken dr sıram geldi habersiz çıkmak zorunda kaldım kusura bakamyın.dr tamam cuma(saat 10da) topluyoruz bu gece çatlatma iğneni yap,yarında bi güzel dinlen cuma görüşürüz dedi.dr dan çıktıktan sonra karşıya geçtim,bi arkadaşımın evine gittim.çok güzel geçti vakit.tabi dönmek zor oldu.eve 10 da ancak geldim.bişeyler atıştırdım,sizin yazdıklarınızı okudum,iğnemi yaptım ve uyudum.yarın nasıl olsa iğnem yok hiç olmazsa 1 gün oruç tutayım diye niyetlendim(inşallah bebişim tutunursa bide arife günü tutarım eder 2 :) neyse sahura kalktım,abdestimi aldım ve duaları okumaya başladım.mutluyum mesudum yani.yanlız kafa dağıtayım derken ben fena dağıldım.tedavi başladığından beri evde tek bi gün geçirmedim.yarın evden hatta yataktan çıkmadan dinlenmeyi düşünüyorum yoksa cuma kendimi toplayamayacağım.
SEDA kendin hakkında yazdıklarında ne kadar tez canlı,zıpır,heyecanlıysan başkalarına yaptığın yorumlardada bi kadar ağırbaşlı,olgunsun maşallahkaç defadır denk geliyor yazdıklarını hah hah tamda öyle,ne güzel anlatmış diyerek okuyorum.ağzına,yüreğine sağlık
[/QUOTE]sabah tam yazarken dr sıram geldi habersiz çıkmak zorunda kaldım kusura bakamyın.dr tamam cuma(saat 10da) topluyoruz bu gece çatlatma iğneni yap,yarında bi güzel dinlen cuma görüşürüz dedi.dr dan çıktıktan sonra karşıya geçtim,bi arkadaşımın evine gittim.çok güzel geçti vakit.tabi dönmek zor oldu.eve 10 da ancak geldim.bişeyler atıştırdım,sizin yazdıklarınızı okudum,iğnemi yaptım ve uyudum.yarın nasıl olsa iğnem yok hiç olmazsa 1 gün oruç tutayım diye niyetlendim(inşallah bebişim tutunursa bide arife günü tutarım eder 2 :) neyse sahura kalktım,abdestimi aldım ve duaları okumaya başladım.mutluyum mesudum yani.yanlız kafa dağıtayım derken ben fena dağıldım.tedavi başladığından beri evde tek bi gün geçirmedim.yarın evden hatta yataktan çıkmadan dinlenmeyi düşünüyorum yoksa cuma kendimi toplayamayacağım.
Kızlarrr günaydınn. Ben güne çok iyi başladım. İşyerine geldim sabahta hep içimde bir his vardı. Lavaboya gittim bir baktım regl oluyorum nasıl sevindim anlatamam ilaca rağmen gecikirse diye korkum vardı çok şükür beklediğimden 2 gün önce geldi dr arıcam biraz zaman geçsin sanırım yarın çağırır testler için ay çok heyecanlıyımm dua edin testlerde bir aksilik çıkmasın yaa başlıyım
hersey gönlünce olsun işlerin tıngır mıngır ilerlesin inş.
Kızlarrr günaydınn. Ben güne çok iyi başladım. İşyerine geldim sabahta hep içimde bir his vardı. Lavaboya gittim bir baktım regl oluyorum nasıl sevindim anlatamam ilaca rağmen gecikirse diye korkum vardı çok şükür beklediğimden 2 gün önce geldi dr arıcam biraz zaman geçsin sanırım yarın çağırır testler için ay çok heyecanlıyımm dua edin testlerde bir aksilik çıkmasın yaa başlıyım
Bu arada Zeynep 300 lem yelid çekebildim dün akşam.
Burcu sana da 300 lem yelid çektim.
Tubam sana 100 daha tefriciye okudum toplamda 200 oldu yani 100 kaldı onu da bu akşam okuyacaktım ama regl oldum canım kusura bakma. Dün pazara gittik geldim yemek ütü filan geçe kaldı o kadar okudum bugün beklemiyordum regl olmayı yoksa okurum ne yapıp edip hakkını helal et.
Bir de Meryem suremi okuyacak gönüllü var mıdır ben regliyken.
Hersey istedigin gibi olsun Sedacimm onundeki tum engeller kalksin insallah bebegin gelsin...
Sedaaaa bugün meryem süresi bende, kimseyeye verme? Tamam mı
Seda ben okurum insallah adetin bitene kadar ....kac gun oldu meryeme baslayali ??Bulabildinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?