Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Aslı bak buraya yazıyorum o pıhtılar senin çikolata kistin

doktora gittiğinde bi daha sor kistim duruyo mu diye..büyük bir ihtimalle vücut kisti attı..
bu çok güzel bişey heyyyyyy maşallah

ASLI canım burcu ve buket haklı.bendede aynısı olmuştu meğersem kist yapıyrmuş.inşallah dk hapı ile küçülüyrdur kistin

Sündüz 'üm çook çookk haklısın aynen öyle yüzdüm yüzdüm kuyruğa geldim RABBİM utandırmasın hepimizin yüzünü güldürsün İNŞALLAH...

ay meral Allah utandırmasın dedin ya aklıma geldi.memlekete bu gidişimde kadının biriyle hoş geldin beş gittin muhabbeti yaparken bu tuttu''Allah gönlünüzün muradını versin,el içine karıştırsın inşallah '' dedi.kendince dua etti kadıncağız ama ben bozuldum.ne demek el içine karıştırsın,şimdi benim çocuğum olmuyor diye el içine çıkmaya yüzüm yokmu demek oluyor dedim anneme.meğersem cümlenin açıklaması şuymuş''çoluk çocuğa karışın,büyüsünler evlensinler aile genişlesin el içine karışmış olun'' vay arkadaş ne güzel dilimiz var.ve caanım ülkemin caanım insanları ne güzel kullanıyrlar o dili :) benimde yaram var ya iyide deseler gocunuyorum işte :)

Canlarım doğumunuzun kolay geçmesi için sizlere fetih suresini okudum.Allah kabul etsin inşallah
Allah razı olsun canlar...
yişte kızlar betül ranamın son hali büyümüş mü teyzeleri bugün banyo sonrası çektim
ya Mesude senin zillinin bacaklarına dalarım göbeğine yumulurum maşallah

kıymayın zaten kızım.aldınız adamları hemen yaptınız bebekleri ondan sonrada kendinizi bebeğe adayıp unuttunuz eşleri bi kenara attınız.yazık kendilerini kullanılmış hissediyordur onlar şimdi onlarıda anlamak lazım

şaka bi yanada kızlar sevgi ve ilgi herkes için gerekli.hatta erkekler bizden daha çok muhtaçlar buna.ne kadar sert görünselerde çocuk mizaçlılar.düşünsenize birbirinizi sevmiş,istemiş evlenmişsiniz.sonrada daha evleneli 1 yıl lmadan,birbirinize doymadan hamile klamışsınız(mesude,aylin de öyle) haliyle bebekle yatıp bebekle kalkar oldunuz.onlar sizden mahrum kaldı(her manada :) ister istemez gerilirler ama bebek için katlanırlar ama artık sona geldiniz birikmişlik var bide dünyada en sevdikleri iki varlığın(eşleri ve bebekleri) doğum gibi daha önce hiç yaşamadıkları zorlu bi deneyime doğru gittiklerini düşününce endişelenip geriliyorlardır haliyle.kızmayın onlara sevin :)
ama bizim hiç böyle sorunlarımız olmayacak.7 yıldır öyle doydukki birbirimize ben onu severken başını kucağıma basrırıp''kuzuuuuuuuuuum'' diye seviyorum.O yemek yemediğimde yada ağladığımda''noldu yavrum neyin var'' diye soruyor :) öyle hasretizki 3. kişiye herhalde dğum yaklaştı diye değilde offfffff daha çok var ne zaman doğacak bu çocuk diye strese gireriz biz.hsg ler tüp bebek denemesi,kist ameliyatı derken epey deneyimde yaşadık.doğumdan da korkmayız :)
neyse konuyu dağıtmayayım bak çocuklarınız kocamaaaaaaaaaan oldular artık sizi iyiden iyiye anlıyrlar savaşmayın,sevişmeyinde uslu uslu durun emi

SEDA kendin hakkında yazdıklarında ne kadar tez canlı,zıpır,heyecanlıysan başkalarına yaptığın yorumlardada bi kadar ağırbaşlı,olgunsun maşallah kaç defadır denk geliyor yazdıklarını hah hah tamda öyle,ne güzel anlatmış diyerek okuyorum.ağzına,yüreğine sağlık

offf işim var bir sürü bişeyler yazılmış ancak akşama okurum

burcuuuu canım sahurda lem yelid çektim dedim ya 1000 tane pc yi kapattım bi kurt düştü içime ben lem yelidmi çektim yoksa ya evvelmi içim rahat etmedi sabah lem yelid çektim 1500 tane geçmişi okumadım inşallah bitmemiştir daha zeynebinki bitmiş onu gördüm

yaaa bak ne büyük hata etmişim bitirince bişey okunmuyor galiba ,öyle bi bilgiye rastlamadım canım

[/QUOTE]

hadi hayırlı uğurlu olsun canım

canım benim ben heyecanlarımı burada net yaşayabiliyorum içimden geçenleri aktarıyorum ama bir yandan heyecanlıyken endişeliyken hatta bazen karamsarken diğer yandan tevekkül etmeye, sabretmeye, herşeyin iyi yönünden bakmaya çalışıyorum. Mesela eşimin arkadşaının eşi gebe gördüm de dün karnı bile çıkmış o an içim cız etti ama unuttum gitti bile. Ben hep planlar yaparım geleceğe dair ama hep önüme bir engel çıkar 60 günden sonra regl olduktan sonra daha rahattım ilaç kullandığımdan nasılsa erken gelecek diye bu ayımı da aslında güzel geçirdim ve tedaviye gerçekten çok hazırım arkadaşlarıma da destek olmaya çalışıyorum aynılarını bende yaşadım ve nasıl aştığımı anlatmak istedim. Bu arada dün 300 lem yelid çektim canım gönül isterdi ki daha çok olsun ama evde de iş güç işte ancak sıra geliyor kendime.

Kızlarrr günaydınn. Ben güne çok iyi başladım. İşyerine geldim sabahta hep içimde bir his vardı. Lavaboya gittim bir baktım regl oluyorum nasıl sevindim anlatamam ilaca rağmen gecikirse diye korkum vardı çok şükür beklediğimden 2 gün önce geldi dr arıcam biraz zaman geçsin sanırım yarın çağırır testler için ay çok heyecanlıyımm dua edin testlerde bir aksilik çıkmasın yaa başlıyım

[/QUOTE]

Hadi hayırlısı olsun canım toplar yumuşları sonra da el bebeni gel evine. Kaç yumurtan var bir şey dedi mi. İyi etmişsin niyetlenmekle canım. Benim haldır haldır temizlik yapmam lazım hep serdim valla bak regl oldum evde işler duruyor tabi bu ay yapılırsa bakalım. Ben dinlenmeye vakit bulursam ne ala.

hersey gönlünce olsun işlerin tıngır mıngır ilerlesin inş.

Gunaydin gununuz aydin huzurlu ve berelketli olsun..
Zeynep cim duan cabucacik bitti insallah bebisinde cabucacik gelir...
Meral kendini uzme bak tedavinin devam etmesi icin saglam ve guclu olman lazim boyle yaparsan hastalanirsin...
Burcum asilaman insallah hayirli olur doktor protein S yuksekligi icin ne dedi ?

Bu arada Zeynep 300 lem yelid çekebildim dün akşam.

Burcu sana da 300 lem yelid çektim.

Tubam sana 100 daha tefriciye okudum toplamda 200 oldu yani 100 kaldı onu da bu akşam okuyacaktım ama regl oldum canım kusura bakma. Dün pazara gittik geldim yemek ütü filan geçe kaldı o kadar okudum bugün beklemiyordum regl olmayı yoksa okurum ne yapıp edip hakkını helal et.

Bir de Meryem suremi okuyacak gönüllü var mıdır ben regliyken.

Hersey istedigin gibi olsun Sedacimm onundeki tum engeller kalksin insallah bebegin gelsin...

Seda ben okurum insallah adetin bitene kadar ....kac gun oldu meryeme baslayali ??Bulabildinmi

Hersey istedigin gibi olsun Sedacimm onundeki tum engeller kalksin insallah bebegin gelsin...

İnşallah tümayımm çok sevindim ya tabii bu durumda sanırım işyerinde 2 günlük bir açık olacak ama napıyım o kadar idare ederler tedaviye başlıyım testlerde sorun çıkmasın da amirle konuşucam..

Sedaaaa bugün meryem süresi bende, kimseyeye verme? Tamam mı

Tamam canım çok sağol Allah razı olsun.. Ben alıştım çabucak okuyordum ama regl oldum ara verilmemesi lazım. Bu arada sana dün 300 lem yelid çektim ama ne kadar kalmıştı. Daha tefriciye ve lem yeliş okuyamıcam regl bitene kadar Tuba'nın 100 daha okudum 100 tanesini de bugün okuyacaktım kalan ama relg oldum işte. Rabbim seninde işlerini kolaylaştırsın tez zamanda güzel haberler vermeni nasip etsin canım benim

Seda ben okurum insallah adetin bitene kadar ....kac gun oldu meryeme baslayali ??Bulabildinmi

Canım bugün Burcu okumak istedi içinden gelmiş demek ki bugünden sonra sen okursun o zaman. Bakıcam şimdi canım bakalım ne zaman başlamışım ama bitmedi daha çok zamanı var.

Günaydın ballar :)
,

YASEMIN duanı okudum canım, Rabbim sağlıklı kolay bir doğum nasip etsin, sağsalim doğsun kızın, çok kısmetli olsun inşallah

TUMAY canım ben akıllısı doktora herşeyi sordun da bi tek o kağıdı göstermemışım, internette baktım düşük olamsı sıkıntı, ama doktora göstermedim diye içim içimi yedi, şu mutasyon testini bakıp sende pihtilasma yok dedi

SEDA geglin gelmış hoş gelmiş gözün aydın, bu ay başlıyorsun tedaviye di mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…