Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım Allah razı olsun lem yelid için, sayı bayağa oldu, çok rahat bitecek sayenizde, senin meryemine katkıda bulunmayı çok istiyordum zaten, haftasonu misafirim gittikten sonra yine okurum,haa bide küçük bir liste yap şu kişi şugün okuyor diye, gecen sefer yasemin ve ben aynı günde okumuştuk, o yüzden şey ettim :)))

canım varda ilk kez böyle bişey oluyo anlamadım o yüzden de telaşlandımm:26:

ama ilk kez doğum kontrol içiyosun sanırım..doğum kontrol hapları kistleri söker küçültür.

hadi bismillah:)))1

hadi bismillah:)))2

günaydın herkeşlere..ben bugün bi uyumuşum bi uyumuşum..hava öle serin ki..inşallah bugünüm güzel geçer

evet hayırlısıyla Allah'ın izniyle başlıcaz eğer testlerde bir sorun çıkmazsa. Yarın heralde gidicez eşime test yapılacak bana da hormonlara bakılacak işte o şekilde başlanacak. Eşimde bir heyecanlandı ki o da arabayı senelik bakıma götürüyordu aradım yolda anlamamış gidince aradı dedim işte böyle böyle diye önce idrak edemedi sanırım sonra aradu çok heyecanlandım diyor. Şimdiden böyleysen transferde ne olucan sen dedim

canım fazla okuyamadım ki 600 öncede okumuştum 300 dün okudum 900 oldu sanırım işte o kadar eve gidince zaman öyle çabuk geçiyor ki pazara gittim güzel rahat altlar aldım evde giymeye. Eve gel yemek ısıt ye topla evi toparla az dinlen ütü yap derken 2 sepet ütü vardı zaten Tubanın 100 tefriciyesi lem yelidler benim Meryem duam işte saat 1 di yattım. Gülüm Tümay regl bitene kadar ben okurum dedi. Sen bugün oku o okur okuyamadığı bir gün olursa sana derim regl bitene kadar zaten bakalım kaç gün siürecek iğnelere başlayınca erken kesilir belki.

Canımm hoş geldin günaydın. Sağol canımm

Oh iyi uyudun demek neyse hava serindi gerçekten ben çok terledim ama cam açayım dedim bu seferde üşürüm diye korktum. Hep terleyip uyandım ilk defa bu sene çok terliyorum ben gece dün gece duaları okurken cam açık böyle kafamı pencereye dayadım öyle okudum serinlik geldin diye. İnşallah güzel bir gün olur benim enerjim fazla bugün hepinize dağıtayımm

günaydın canlar...
Burcucum 1000 tane lem yelid çektim canım senin için ama zeynep için çekmedim çünkü bitmek üzereydi onun huzursuz oldum sayıyı aşarım diye... neyse kısmet işte...

Meralim dün yadılarının hepsini tek tek okudum, sende bir ışık gördüm, dün ki umutsuzluğun gitmiş :)
Senin ağladığın aynı vakitlerde bende bögüre böğüre ağlıyordum, tahmin et sebep neydi :) dün bide aşılama için iğneleri alınca iyice biz gözüme sokuldu durum neyse..biz tam dübecekken kalkarız ama düşmüş gibide ağlar üzülürüz ..

Bu arada benim annemde aynı, herseyde çok destek verir, bebek için ağlayıncada saçmalama neden ağlıyorsun der beni çıldırtır, babamın sperminin rüzgarıyla bile hamile kalır annem :))

Ayyy arkadaşının zikirmatikle oynamasına çok güldüm çoooook :))

Canım sende bir çuval ilaç almışsın, valla iğnelere bana da çok geldi ama sedam dün açıkladı ,300 lük oldugu için 5 kutu vermiş, 450 lik olsaydı 3 kutu verirmiş, dedi, sorun yok dedi, eee bilirkişiden de onayı alınca kafam rahat etti :)))

SÜNDÜZ canım bizim için kuran okuyup dua etmişsin Allah bin kere razı olsun inşallah , Rabbim sana da çok kolay bir doğum nasip etsin

ZEYNEP cuma yumoşlar toplaniyormuş haydi bismillah, lem yelidin bitmiş çok şükür :))

Sedacım reglin bu ay bekletmemiş çok sevindim... bu sürecin iyi geçeceğinin sinyali bence bu

Canım ben akıllılık ettim arada çalışıyor kafam işte geçen reglim çok fazla gecikince söktürücülerle regl olunca doktora bu ay düzenleyivi kullanayım dedim tamam dedi onu kullandım d.k hapı değil ama düzenleyici o yüzden vaktinde geldi c.tesi haplarım bitti bugün de regl oldum çok şükür.. İnşallah süreçte güzelce ilerler.

Bu arada 4 temmuz balaşmışım meryeme 14 okumuşum bugün 15. okunacak daha 40 a çok var önceden başlayıp bitirseydim keşke her gün de bir tane okunabiliyor 41 gün. Bugünü saymazsak 26 gün var. Ben sonucu öğrenirim zaten bitene kadar napalımm artık.

duamnur/ k. burcu 17.07.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik
graphicdesigner / yasemin 18.07.2013 perşembe sağlıklı hamişlik+kolay doğum
nartanesii/ ayşe 19.07.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik kolay doğum
maralam/ meral 22.07.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik ve tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
ikizbebis44/ duygu 23.07.2013 salı hayırlısıyla evlenmesi ve sağlıklı sorunsuz hamişlik
bıdıkcım/ cansu 24.07.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik
dualarınızı okudum Rabbim kabul etsin gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin...

günaydın canlar...
Burcucum 1000 tane lem yelid çektim canım senin için ama zeynep için çekmedim çünkü bitmek üzereydi onun huzursuz oldum sayıyı aşarım diye... neyse kısmet işte...

Sağol canım Allah razı olsun :) sana da günaydın :) hoop diye doğur inşallah, bu arada Aylin ben faküldede doçent Mehmet hoca var ona gidiyorum adam çok iyi çok memunum :)))

Olsun Seda haırlısı böyleymiş demekki hiç canını sıkma sen pozitif ol durmak yok devam ....
Seda bugün burcu yarın ben okuyorum meryemi anlaştık dimi ?? Arada aksaklık olmasın...

Anaaam sana benden daha çok yazmış, doğru doktorun bir bildiği var demekki, çenemi kapatım gidişata bırakayım kendimi, doğru diyorsun

Abovv 8840 mı ne kadar çok maşallah ,tamam benim olsun

TÜMAY'ım sen de niyet et bana yolla bunları

Son düzenleme:

Valla artık ben de seda'nın ağzına bakar oldum:)) doktorumdan daha çok güveniyorum:))
Evet kuzucum ALLAH a şükürler olsun içimdeki fırtına biraz dindi...çünküüüü evde fırtına çıkardım...kocama sardırdım...canım benim ne gereksiz üzdüm onu...sabah özür diledim ama...bakalım şimdi arıcam ses tonundan anlarım...ben de tüp bebeğe başlarken çok ağlamıştım...iğneler..dozlar..kutular...fecaat...ama sonra kendime iğne vurmaktan zevk almaya başlamıştım:)) çok saçma ama...hemencecik de bitiyo zaten...Canım benim farkında mısın bu hafta atağa kalkma haftası...Seda regl oldu başlıyor...Sen sonuçları aldın başlıyorsun...Zeynebim giriş kısmını bitirdi gelişmeye geçti...Buket'in de dediği gibi haydi BİSMİLLAH...

kuzucum 5*300=1500 IU'luk ilaç almışsın ödedeiğin para fazla değil bende toplamda 1500 İU'luk ilaca okadar ödedim, raporlu olmasa 900 ödeyecektin, zaten bir seferde hepsini kullanmayacaksın ben 2 aşılamada kullandım hatta son dozu vurduğumda son kutuyu acmak zorunda kaldım üzüldüm keske açılmasaydı da başka birine verebilseydim malum çok pahalı, inşallah ilacın hepsini kullanmadan müjdeli haber alırsın

Sağol canım Allah razı olsun :) sana da günaydın :) hoop diye doğur inşallah, bu arada Aylin ben faküldede doçent Mehmet hoca var ona gidiyorum adam çok iyi çok memunum :)))

Mehmet Okan bişi diye biri varmış canım o sanırım? onu övdüklerini çok duydum canım ben de çok meşgulmüş o da sanırım Hakanın öğrencisiymiş bi de... işte Hakan dana olmasa süper olurdu da cesaret edemiyorum doktor değiştirmeye bu saatten sonra bi de hastane de sözde özel odaları 2 kişilikmiş 1 tane tek kişilik varmış ona da boş olursa oraya alırız falan dediler geçen gıcık oldum ama işte son ay cesaret edemiyorum hiçbişeye son kontrolde hakan hoca egzersiz yürüyüş falan nasıl yapıcam anlattı inşallah güzel bi doğum geçiricez dedi hiç o kadar sevecen görmemiştim o adamı senin arkadaşının söylediği aklıma geldi ama bi dahaki gidişimde izin durumunu sorucam doktora içimden bi ses bayram haftası doğuracağımı söylüyor çünkü o durumda kim doğurtacak beni onu öğrenirim en azından... ayy ne yazdım kızlar di mi annem 2 günlüğüne izmire döndü dün bebeğe ve bana ördürdüğü bişiler vardı onları alıp gelecek hem de babamın dağıttığı evle ilgilenecek rahat takılırım artık 2 gün buraya...

Allah razı olsun canım , Rabbim hayılrı güzel bir transfer nasip etsin

Ayy zeynepppp çok güldüm :)))..vay arkadaş demek ki hepimiz aynı duygular içinde boğuluyoruzzzz

inşallah inşallah...teyzenin ağzına sağlık

hadi hayırlı uğurlu olsun canım[/QUOTE]

tamam canım sana 1500 yazdım birazdan listenin yeni halini yayınlarım

canım çok vermesinin nedeni sadece 2 rapor hakkının olması 3.de tamamını cebinden ödüyorsun az verse sonraki için tekrar rapor cıkaracak ve böylece rapor hakkı bitecek inşallah hiç gerek kalmayacak sonrakilere hiç

gunaydın kıslar nasılsınız bende meryem suresıne baslamak ıstıyorum ama nasıl okunuyo ne oluyo ne sekılde nıyet edılıyo bılmıyorum yardımcı olurmusunuz bırde bat 28 temmuz adet olursam devam nasıl olucak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…