- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #34.301
İnşallah tümayımm çok sevindim ya tabii bu durumda sanırım işyerinde 2 günlük bir açık olacak ama napıyım o kadar idare ederler tedaviye başlıyım testlerde sorun çıkmasın da amirle konuşucam..
Tamam canım çok sağol Allah razı olsun.. Ben alıştım çabucak okuyordum ama regl oldum ara verilmemesi lazım. Bu arada sana dün 300 lem yelid çektim ama ne kadar kalmıştı. Daha tefriciye ve lem yeliş okuyamıcam regl bitene kadar Tuba'nın 100 daha okudum 100 tanesini de bugün okuyacaktım kalan ama relg oldum işte. Rabbim seninde işlerini kolaylaştırsın tez zamanda güzel haberler vermeni nasip etsin canım benim
canım varda ilk kez böyle bişey oluyo anlamadım o yüzden de telaşlandımm:26:
sabah tam yazarken dr sıram geldi habersiz çıkmak zorunda kaldım kusura bakamyın.dr tamam cuma(saat 10da) topluyoruz bu gece çatlatma iğneni yap,yarında bi güzel dinlen cuma görüşürüz dedi.dr dan çıktıktan sonra karşıya geçtim,bi arkadaşımın evine gittim.çk güzel geçti vakit.tabi dönmek zor oldu.eve 10 da ancak geldim.bişeyler atıştırdım,sizin kuduklarınızı okudum,iğnemi yaptım ve uyudum.nasıl olsa iğnem yok hiç olmazsa 1 gün oruç tutayım diye niyetlendim(inşallah bebişim tutunursa bide arife günü tutarım eder 2 :) neyse sahura kalktım,abdestimi aldım ve duaları okumaya başladım.mutluyum mesudum yani.yanlız kafa dağıtayım derken ben fena dağıldım.tedavi başladığından beri evde tek bi gün geçirmedim.yarın evdan hatta yataktan öıkmadan dinlenmeyi düşünüyorum yoksa cuma kendimi toplayamayacağım.
Kızlarrr günaydınn. Ben güne çok iyi başladım. İşyerine geldim sabahta hep içimde bir his vardı. Lavaboya gittim bir baktım regl oluyorum nasıl sevindim anlatamam ilaca rağmen gecikirse diye korkum vardı çok şükür beklediğimden 2 gün önce geldi dr arıcam biraz zaman geçsin sanırım yarın çağırır testler için ay çok heyecanlıyımm dua edin testlerde bir aksilik çıkmasın yaa başlıyım
Günaydın ballar :)
,
YASEMIN duanı okudum canım, Rabbim sağlıklı kolay bir doğum nasip etsin, sağsalim doğsun kızın, çok kısmetli olsun inşallah
TUMAY canım ben akıllısı doktora herşeyi sordun da bi tek o kağıdı göstermemışım, internette baktım düşük olamsı sıkıntı, ama doktora göstermedim diye içim içimi yedi, şu mutasyon testini bakıp sende pihtilasma yok dedi
SEDA geglin gelmış hoş gelmiş gözün aydın, bu ay başlıyorsun tedaviye di mi?
canım Allah razı olsun lem yelid için, sayı bayağa oldu, çok rahat bitecek sayenizde, senin meryemine katkıda bulunmayı çok istiyordum zaten, haftasonu misafirim gittikten sonra yine okurum,haa bide küçük bir liste yap şu kişi şugün okuyor diye, gecen sefer yasemin ve ben aynı günde okumuştuk, o yüzden şey ettim :)))
ama ilk kez doğum kontrol içiyosun sanırım..doğum kontrol hapları kistleri söker küçültür.
hadi bismillah:)))1
hadi bismillah:)))2
günaydın herkeşlere..ben bugün bi uyumuşum bi uyumuşum..hava öle serin ki..inşallah bugünüm güzel geçer
Sedacım reglin bu ay bekletmemiş çok sevindim... bu sürecin iyi geçeceğinin sinyali bence bu
günaydın canlar...
Burcucum 1000 tane lem yelid çektim canım senin için ama zeynep için çekmedim çünkü bitmek üzereydi onun huzursuz oldum sayıyı aşarım diye... neyse kısmet işte...
Bu arada 4 temmuz balaşmışım meryeme 14 okumuşum bugün 15. okunacak daha 40 a çok var önceden başlayıp bitirseydim keşke her gün de bir tane okunabiliyor 41 gün. Bugünü saymazsak 26 gün var. Ben sonucu öğrenirim zaten bitene kadar napalımm artık.
TÜMAYIM canım Allah razı lsun.ağzın dert görmesin.Rabbim yavrunu sana bağışlasın inşallah.bana 160 tane yetti canım.Diğerlerini Allah ım Burcunun hanesine yazsın
BURCUM Tümay fazla fazla okumuş.bu durumda 8840 tane okumuş oluyor sana bilgin ola.
bide alakasız lacak ama dr bana 6 kutu yazdı gonal f i.yalnız benimki 300 değil 450 likti. başlarda 225 vurunuyordum snra gelişim iyi olunca 150 ye çekti.bi kutu arttı.aşılamada nasıldır durum bilmem.ama dr bilmese yazmaz.sorgulama ve kendini önce Rabbime sonrada Türk hekimlerine emanet et bence
Meralim dün yadılarının hepsini tek tek okudum, sende bir ışık gördüm, dün ki umutsuzluğun gitmiş :)
Senin ağladığın aynı vakitlerde bende bögüre böğüre ağlıyordum, tahmin et sebep neydi :) dün bide aşılama için iğneleri alınca iyice biz gözüme sokuldu durum neyse..biz tam dübecekken kalkarız ama düşmüş gibide ağlar üzülürüz ..
Bu arada benim annemde aynı, herseyde çok destek verir, bebek için ağlayıncada saçmalama neden ağlıyorsun der beni çıldırtır, babamın sperminin rüzgarıyla bile hamile kalır annem :))
Ayyy arkadaşının zikirmatikle oynamasına çok güldüm çoooook :))
Canım sende bir çuval ilaç almışsın, valla iğnelere bana da çok geldi ama sedam dün açıkladı ,300 lük oldugu için 5 kutu vermiş, 450 lik olsaydı 3 kutu verirmiş, dedi, sorun yok dedi, eee bilirkişiden de onayı alınca kafam rahat etti :)))
Canlarım eczaneye gittim aşılama için ilaçlarımı aldım, adama bir daha sordum benim arkadaşım 220 tl ödemiş ben niye 450 ödüyorum dedim, bana fatutayı gösterdi açıkladı, onların iğne sayisi azdır falan dedi, hic bisey anlamadım, aman dedim ilaclari aldım geldim bakalım Allah ne zaman aşılamayı nasip edecek? Ya da edecek mi?
SEDA. MERAL. BIRCAN.
doktor bana
5 kutu gonal f 300
2 kutu crinone vajinal jel
1 kutu ovitrelle vermiş
şimdi size sorum sizde bunların aynısınımi aldınız? 5 kutu iğne bana çok geldi?
Sağol canım Allah razı olsun :) sana da günaydın :) hoop diye doğur inşallah, bu arada Aylin ben faküldede doçent Mehmet hoca var ona gidiyorum adam çok iyi çok memunum :)))
şekerkiz67/ tuğba 15.07.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
binbirgece/ b. gamze 16.07.2013 salı sağlıklı hamişlik kolay doğum
duamnur/ k. burcu 17.07.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik
graphicdesigner / yasemin 18.07.2013 perşembe sağlıklı hamişlik+kolay doğum
nartanesii/ ayşe 19.07.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik kolay doğum
bu haftanın duasını bitirdim.TUĞBA ve AYŞE Rabbim ikinizinde gönlündekini hayırlısı ile versin inşallah.BURCU,GAMZE ,YASEMİN Allah ım sizide sağlıkla sıhhatle meleklerinize kavuştursun inşallah
Bedriyem senin bu yazını bankada okudum..."canım Meral imm" i okudum ve pıt pıt döktüm gözyaşlarımı acayip etkilendim...cevaben bi dünya şey yazdım tam o sırada başkan bey çağırdı..hop telefon şu bu bi açtım ekranı yazı duruyor ama gönderemedim gitti...nasıl üzüldüm anlatamam...canım benim ALLAH razı olsun...bu arada evet ALLAH izin verirse ağustosta sonlanacak galiba...tabii ALLAH izin verirse...
Burcuuummm canım benim...RABBİM bize merhamet etsin İNŞALLAH...O kaddaar ama o kaaddaaar iyi anlıyorum ki seni o yaşadığın duyguyu...uuuffff dicem annem aklıma geliyo "of yok , of yok...af de:))"
Bu söylediğin beni o kadar rahatlatan bir cümle ki anlatamam...RABBİM bu sınavdan başarılı çıkmayı nasip etsin İNŞALLAH...
meral ya yazdıklarını okurken kadar tanıdık geldikibundan bi kaç ay önce bende yaşadım aynılarını.burda muhabbetinide ettik.arkadaşlarımı saymıyorum ama sırf bizim ailede ben evlendikten sonra görümcemin 2,eltimin 1,diğer görümcemin 1,kardeşimin 2,dayımın 1,kuzenlerimin 7 tane çocukları doğdu hepsinde ayrı ayrı böğürdüm burcunun tabiriyle.hatta bak anlatayım gülermisin ağlarmısın sen karar ver.kaynanamın bi ineği var.mübarek ayarlamış gibi bizim her yaz tatilimizde doğuruyor! bende hüngür hüngür ağlıyorum inekler bile doğurup anne oluyorda ben olamıyrum diye eminim bebek için bekleyen herkes tatmıştır bu duyguları.hani ben böyle bi insan değilim,kendi kardeşimimi kıskanacağım... hepsini söyledim kendi kendime,kaç kez srguladım kişiliğimi kaç kez nefret ettim kendimden böyle hissettim diye.ama ne yapalım bizim sınavımızda bu.sonuçta biz''benim olmuyorsa kimsenin olmasın''demiyoruz.''herkesin oluyor benimde olsun'' diyoruz.bu ne fesatlık nede başka bişey.bu sadece anne olamamanın serzenişi.hepsini unutacağız inşallah.az kaldı.biraz daha dayan.
ay meral Allah utandırmasın dedin ya aklıma geldi.memlekete bu gidişimde kadının biriyle hoş geldin beş gittin muhabbeti yaparken bu tuttu''Allah gönlünüzün muradını versin,el içine karıştırsın inşallah '' dedi.kendince dua etti kadıncağız ama ben bozuldum.ne demek el içine karıştırsın,şimdi benim çocuğum olmuyor diye el içine çıkmaya yüzüm yokmu demek oluyor dedim anneme.meğersem cümlenin açıklaması şuymuş''çoluk çocuğa karışın,büyüsünler evlensinler aile genişlesin el içine karışmış olun'' vay arkadaş ne güzel dilimiz var.ve caanım ülkemin caanım insanları ne güzel kullanıyrlar o dili :) benimde yaram var ya iyide deseler gocunuyorum işte :)
offf işim var bir sürü bişeyler yazılmış ancak akşama okurum
burcuuuu canım sahurda lem yelid çektim dedim ya 1000 tane pc yi kapattım bi kurt düştü içime ben lem yelidmi çektim yoksa ya evvelmiiçim rahat etmedi sabah lem yelid çektim 1500 tane geçmişi okumadım inşallah bitmemiştir daha zeynebinki bitmiş onu gördüm
yaaa bak ne büyük hata etmişimbitirince bişey okunmuyor galiba ,öyle bi bilgiye rastlamadım canım
gonal f çokmuş senin canım ben ilk aşılamamda 450 lik gonal f aldım 3 kutu 2 kutu yeter dedi ama ilk aşılamada yetmedi ancak 2. kutudan sadece 2 doz kullandım attım geriisini. 2. aşılamada 2 kutu gonal f yetti sana neden o kadar verdi anlamadım tüp gibi değil ki aşılama çok yuımurta olsun istenmez tüpte laba alınıyor en kaliteli birisi transfer ediliyor ama aşılamada kontrol edemezler kaç tanesinin dölleneceğini 3 yumurta olsa hepsi de döllenebilir o yüzden çok dozlar kullanılmaz. Ben 112.5 vurmuştum sen kaç vuracaksın acaba 150 sanırım. Normal o zaman bence çünkü bende iğneleri 10-12 gün kadar kullandım senin iğneler 300 lük benim 450 likti öyle hesaplayınca da normal çıkıyor bende az biraz fazla vurulacaksın dozu o kadar eğer düşündüğüm gibi ayarlayacaksa dozu. Ayrıca bende jel yoktu. Kutu fazla olunca fiyatta artmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?