Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Burcum içimden öyle geçirdim ama senin içine sinmez belki diye sana yeniden başladım 1000 tane daha okudum

ohh süper bugün bunalmak yok, ye , iç, keyif yap pozitif ol..haydi bir ki..bir ki...hoooop

olsun bebekim nasip böyleymiş yeterki gönlünden geçsin

Olsun Seda haırlısı böyleymiş demekki hiç canını sıkma sen pozitif ol durmak yok devam ....
Seda bugün burcu yarın ben okuyorum meryemi anlaştık dimi ?? Arada aksaklık olmasın...

evet canım bugün ben, ama seda ,sanki benden sonra reglim boyunca Tümay okuayacak dedi bana :26: emin olamadım

canım 150 derken toplamda değilmi toplamdaysa 37,5 günlük doz alırsın eger günlükse bencede çok, ben ilk aşılamamda toplam 437.5 doz kullandm 3 tane yumurtam oluştu ikincide 2 katı 817.5 kullandım bir tane yumurtam olustu 3de fazla oluşursa yapmayabilir ama toplam 150 doz alacaksan bence çok yumrtan oluşmaz

Ayy Meral bu kadar olur dünde ben kocamanın burnundan getirdim, sonra oturdum ağladım, teee gece barıştık :))
evet bu hafta çok bereketli Ramazanın bereketi çok şükür, peş peşe güzel haberler alıcaz inşallah maşallah

Kuzum sabah 500 tane Lem Yelid çektim...haberin ola..

yazdım bebekim, Allah razı olsun

canım o değil, okan hoca prof.benim ki doçent mehmet, soyadını hatırlayamadım, bununda hastası çok , bakalım gecen bir arkadaşımla gittik bu hocaya beni gördü, "senide doğurtucam merak etme" dedi, bi mutlu oldum ki beni hatırladığına çünkü adam çok yoğun arı gibi koşturyor, 3 tane odası var birinden çıkıp birine giriyor :)) sen sakın Hakan'ı bırakm atatlım, Hakan'ın tüm siniri banaymış onun söylediği hiç bir şeyi bu doçent bana söylemedi..hayırlsı sen doktoruna sahip çık, sev onu, doğum yaklaştıkça adam bir sempatik oluyor demek ki
Bayramda olsa gelir doğuma girer bence sen hiç merak etme tatlım

canım ben sadece raporumda gördüm 150 yazmış yanında da bişeyler yazdıyordu anlamadım, reçetede de 1X1 yazıyordu, günlük mü bilemedim , ama o kadar ilaç nasıl biter ki ..neyse adetimin ilk günü gidicem ilk iğneyi doktorum vuracak o zaman herşeyi sorarım

canım 41 gün okuyorsun, günde 1 tane okunuyor, ben bir bardak suya okudum içtim, ama sen yapmayabilirsin, ben adetliyken eşim okudu, hiç zor olmadı, biz burda sana yardım ederiz canım

Burcum içimden öyle geçirdim ama senin içine sinmez belki diye sana yeniden başladım 1000 tane daha okudum

canım içime siner, hatta sindi listeye ekledimi, sonraki 100 taneyide ekledim ,sen sadece 8840 taneyi Burcu'ya yolluyorum diye niyet et kalbinden yeter tatlım, Allah razı olsun bin kere

Evet canım regl bitene kadar bi aksilik olmazsa ben okuycamda ben yarın başlıyacağımdan emin olayım dedim :))

anlaştık bebek

canım günlük olamaz bence çünkü çok fazla zaten yumurtlayabiliyorsun küçük dozlarla destekleyecek olmalı, neyse sen takma bunları kafana Rabbim hayırlısını versin, artarsada iade edersin bence alırsın paranı veya hayrına verirsin birine

Günaydın kızlar nasılsınız nasıl gidiyor herşey yolundadır inşallah. Kış gelsin dîye gün sayıyorum Diyarbakır çok sıcak

tamam tatlım tesekkur ederım

seni doğurtcam dedi he süpermiş senin sevecenleğini yüzünün güzelliğini görüp de böyle samimi davranmamak mümkün değil zaten... sevdim ben de bu adamı

LEM YELİD LİSTESİ'nin son hali BİTTİ canlarım çok bereketli oldu Ağzınıza Kalbinize sağlık

ben: 13.000
sekerkız tuğba: 11.000
sündüz: 3000
meral: 1500
didem :1050
seda: 900
nazan: 6000
gül82: 5000
özlem: 2500
tümay: 12.840
bedriye: 2000
tuba fb : 200
çiğdem: 2000
bircan :2586
duygu: 1000
aslı :5000
yasemin: 1000
buket: 1100
aylin :1000

TOPLAM : 72.676

Destekleriniz için çok sağolun, ALLAH HEPİNİZDEN BİN KERE RAZI OLSUN

hemde fazla oldu , hamd olsun çok şükür

Son düzenleme:

Burcum rabbim kabul etsin :)))

Son düzenleme:
cok uzun bı sure dımı bıde abdestsız okunmaması gerekeır sanırım dımı iş yerınde okuyamam evde okumam lazım

evet canım akışa bıraktım ,Rabbim ne nasip ederse o..tevekkül inşallah...

Günaydın kızlar nasılsınız nasıl gidiyor herşey yolundadır inşallah. Kış gelsin dîye gün sayıyorum Diyarbakır çok sıcak

günaydın canım..ayy diyarbakırın sıcağını bilirim, insan nefes alamaz, ev serin mi, nasıl duruyosun?

tamam tatlım tesekkur ederım

rica ederim bebek

seni doğurtcam dedi he süpermiş senin sevecenleğini yüzünün güzelliğini görüp de böyle samimi davranmamak mümkün değil zaten... sevdim ben de bu adamı

bende sevdim..bide arada "kızım" diyo bana..babacımm babaaa diyem bende ona

Burcum yüz değil bin tane daha okudum...

evet tatlım listeye 1000 yazmıştım zaten burda yalnış yazmışım Allah razı olsun, sayı fazla oldu tümayım

cok uzun bı sure dımı bıde abdestsız okunmaması gerekeır sanırım dımı iş yerınde okuyamam evde okumam lazım

evet canım uzun ,ilk başlarda zor geliyor sonra 15 dk okuyorsun, ben hep abdestli başı kapalı okudum, öylesi daha güzel olur bence, bende iş yerimde okudum boş bir sınıfa gectim, abdestimi aldım başımı örttüm okudum , haydi geçiktirme başla hemen

ay canım ya ben de şimdi sana çekiyordum bir soluklanayım dedim yazını gördüm 586 tane çektim fazla olmuş meğersem:26:

ay canım ya ben de şimdi sana çekiyordum bir soluklanayım dedim yazını gördüm 586 tane çektim fazla olmuş meğersem:26:

olsun bebeğem hiç sorun değil..benim ki de böyle olsun
hemen ekliyoroum çok bereketli oldu çok şükür

Özlem'e vermeyeyim fazlasını , ona sıfırdan tertemiz başlayalım Özlem hemen bugün niyetlen hızımızı keskemeden sana başlayalım

Son düzenleme:
ben kaçtım bir sürü iş var , ama yine gelicem öptüm sizi

ÖZLEEEEEM LEM YELİD BAŞLA HEMEN

sagolun arkadaslar bana yorum yazip moral veren herkesten Rabbim razi olsun ne muradiniz varsa versin Insaallah tek tek alinti yapamadim zamanim yok evde yazmaaya ama gecmisi okudum

bana gelince ben cok üzgünüm lem yelid ve tefriciyeleri kacirdigim icin müsait olmadigim icin isteyemedimde ama size baska bisey okusam olmazmi? dua edeyimmmii tabi dua edeyim ben size dogumu yaklasanlar icinde duua edecem Rabbim kolay dogum nasip etsin Insaallah
bana gelince ben doktora gittim bu sefer baska doktor bakti onada yasadiklarimi tampon meselesini bir bir anlattim.
buna isindim keske bu yapsa bana bidahakine evet yanlis duymadiniz bidahakine dedim cünkü yine asilama düsünüyorum. doktorla konustum bana dediki biz 3- asilama tavsiye ediyoruz tüpe gecmeden cünkü hastamizi tanima onun yumurtlama vs tanima o sürec icinde oluyor ilki tutmadiysa 2 veya diger asilamada olasiligi artiyormus atiyorum ilki yüzde 25 ise 2 asilama yüzde 35 gibi ve gittikce olasilik cogaliyor. bende madem öyle tavsiye ediyorsunnuz iyi bakalim ama belki ikincisinden sonra tüpe gecerim peki ozaman devlet karisliyormu bu sekildede yoksa 3. beklememmi gerek. dedi yok beklemene gerek yok ama dedigim gibi biz o sekil tavsiye ediyoruz ama tüpe gececek olursan bi 12 hafta tedavi süreci baslayacak esinin spermlerine yine bakilacak senin tahlillerin yapilacak ilac kullanimi vs ve 12 hafta sonra tüp yapiliyor.
vay be ne uzun bi sürecmis neyse ben bu asilamamida yaptirayim bakalim ondan sonrasina belki tutar cünkü bu kadini sevdim. ben sikayet ederken diger doktoru dedimki bana catladiktan sonra asilama yapti dedim oda dediki yumurta catladiktan 24 saat canli kaliyor ve seninkide o gün catlamisti ben gecen o sekil yani sendeki gibi asilama yapmistim ve simdi bayan ikizlerine hamile. icimden dedimki sende bana yapsanaaaa lütfeeenn
neyse kusura bakmayin cok yazdim. velhasil bu pztesi veya sali asilamam olur. Rabbim hayirli etsin Insaallah. bu sefer anneme söyleyeyim diyorum hem dua eder benim icin ne dersiniz?? yoksa söylemeyeyimmi?? söylemezsem bana tedaviye basla diye kafami sisiriyor sanki hicbirsey yapmiyormusum gibi. bilmiyorki tedavim basladi ikinci asilamaya gectigimi

ayşecim bence iyi bir karar vermişsin en azından içinde uhde kalmayacak ben de 2.aşılamayı yaptırmayı düşünmüyordum 1.cisi olmadı buda olmaz boş yere yaptıracağım diyordum ama bu aşamaları geceyim diye yaptırdım ve çok şükür tuttu, inşallah Rabbim seninde yardımcın olur ve mucizen gelir... 1.cisini herkese söylemiştim ve çok stres olmuştum üzerimde baskı vardı 2.ciyi kimseye söylemedim sende içinden ne geliyorsa onu yap, gün belli olsun sana dua edelim, başlamak istediğin dua varsa sana yardım da ederiz haber ver bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…