- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #34.341
ohh süper bugün bunalmak yok, ye , iç, keyif yap pozitif ol..haydi bir ki..bir ki...hoooop
Olsun bebekim nasip böyleymiş yeterki gönlünden geçsin
evet canım bugün ben, ama seda ,sanki benden sonra reglim boyunca tümay okuayacak dedi bana :26: Emin olamadım
günaydın kızlar nasılsınız nasıl gidiyor herşey yolundadır inşallah. Kış gelsin dîye gün sayıyorum diyarbakır çok sıcak
cok uzun bı sure dımı bıde abdestsız okunmaması gerekeır sanırım dımı iş yerınde okuyamam evde okumam lazım
sagolun arkadaslar bana yorum yazip moral veren herkesten rabbim razi olsun ne muradiniz varsa versin ınsaallah tek tek alinti yapamadim zamanim yok evde yazmaaya ama gecmisi okudum
bana gelince ben cok üzgünüm lem yelid ve tefriciyeleri kacirdigim icin müsait olmadigim icin isteyemedimde ama size baska bisey okusam olmazmi? Dua edeyimmmii tabi dua edeyim ben size dogumu yaklasanlar icinde duua edecem rabbim kolay dogum nasip etsin ınsaallah
bana gelince ben doktora gittim bu sefer baska doktor bakti onada yasadiklarimi tampon meselesini bir bir anlattim.
Buna isindim keske bu yapsa bana bidahakine evet yanlis duymadiniz bidahakine dedim cünkü yine asilama düsünüyorum. Doktorla konustum bana dediki biz 3- asilama tavsiye ediyoruz tüpe gecmeden cünkü hastamizi tanima onun yumurtlama vs tanima o sürec icinde oluyor ilki tutmadiysa 2 veya diger asilamada olasiligi artiyormus atiyorum ilki yüzde 25 ise 2 asilama yüzde 35 gibi ve gittikce olasilik cogaliyor. Bende madem öyle tavsiye ediyorsunnuz iyi bakalim ama belki ikincisinden sonra tüpe gecerim peki ozaman devlet karisliyormu bu sekildede yoksa 3. Beklememmi gerek. Dedi yok beklemene gerek yok ama dedigim gibi biz o sekil tavsiye ediyoruz ama tüpe gececek olursan bi 12 hafta tedavi süreci baslayacak esinin spermlerine yine bakilacak senin tahlillerin yapilacak ilac kullanimi vs ve 12 hafta sonra tüp yapiliyor.
Vay be ne uzun bi sürecmis neyse ben bu asilamamida yaptirayim bakalim ondan sonrasina belki tutar cünkü bu kadini sevdim. Ben sikayet ederken diger doktoru dedimki bana catladiktan sonra asilama yapti dedim oda dediki yumurta catladiktan 24 saat canli kaliyor ve seninkide o gün catlamisti ben gecen o sekil yani sendeki gibi asilama yapmistim ve simdi bayan ikizlerine hamile. Icimden dedimki sende bana yapsanaaaa lütfeeenn
neyse kusura bakmayin cok yazdim. Velhasil bu pztesi veya sali asilamam olur. Rabbim hayirli etsin ınsaallah. Bu sefer anneme söyleyeyim diyorum hem dua eder benim icin ne dersiniz?? Yoksa söylemeyeyimmi?? Söylemezsem bana tedaviye basla diye kafami sisiriyor sanki hicbirsey yapmiyormusum gibi. Bilmiyorki tedavim basladi ikinci asilamaya gectigimi
Evet canım regl bitene kadar bi aksilik olmazsa ben okuycamda ben yarın başlıyacağımdan emin olayım dedim :))
Günaydın kızlar nasılsınız nasıl gidiyor herşey yolundadır inşallah. Kış gelsin dîye gün sayıyorum Diyarbakır çok sıcak
LEM YELİD LİSTESİ'nin son haliBİTTİ canlarım çok bereketli oldu Ağzınıza Kalbinize sağlık
ben: 13.000
sekerkız tuğba: 11.000
sündüz: 3000
meral: 1500
didem :1050
seda: 900
nazan: 6000
gül82: 5000
özlem: 2500
tümay: 12.840
bedriye: 2000
tuba fb : 200
çiğdem: 2000
bircan :2586
duygu: 1000
aslı :5000
yasemin: 1000
buket: 1100
aylin :1000
TOPLAM : 72.676
Destekleriniz için çok sağolun, ALLAH HEPİNİZDEN BİN KERE RAZI OLSUN
hemde fazla oldu, hamd olsun çok şükür
sagolun arkadaslar bana yorum yazip moral veren herkesten Rabbim razi olsun ne muradiniz varsa versin Insaallah tek tek alinti yapamadim zamanim yok evde yazmaaya ama gecmisi okudum
bana gelince ben cok üzgünüm lem yelid ve tefriciyeleri kacirdigim icin müsait olmadigim icin isteyemedimde ama size baska bisey okusam olmazmi? dua edeyimmmii tabi dua edeyim ben size dogumu yaklasanlar icinde duua edecem Rabbim kolay dogum nasip etsin Insaallah
bana gelince ben doktora gittim bu sefer baska doktor bakti onada yasadiklarimi tampon meselesini bir bir anlattim.
buna isindim keske bu yapsa bana bidahakine evet yanlis duymadiniz bidahakine dedim cünkü yine asilama düsünüyorum. doktorla konustum bana dediki biz 3- asilama tavsiye ediyoruz tüpe gecmeden cünkü hastamizi tanima onun yumurtlama vs tanima o sürec icinde oluyor ilki tutmadiysa 2 veya diger asilamada olasiligi artiyormus atiyorum ilki yüzde 25 ise 2 asilama yüzde 35 gibi ve gittikce olasilik cogaliyor. bende madem öyle tavsiye ediyorsunnuz iyi bakalim ama belki ikincisinden sonra tüpe gecerim peki ozaman devlet karisliyormu bu sekildede yoksa 3. beklememmi gerek. dedi yok beklemene gerek yok ama dedigim gibi biz o sekil tavsiye ediyoruz ama tüpe gececek olursan bi 12 hafta tedavi süreci baslayacak esinin spermlerine yine bakilacak senin tahlillerin yapilacak ilac kullanimi vs ve 12 hafta sonra tüp yapiliyor.
vay be ne uzun bi sürecmis neyse ben bu asilamamida yaptirayim bakalim ondan sonrasina belki tutar cünkü bu kadini sevdim. ben sikayet ederken diger doktoru dedimki bana catladiktan sonra asilama yapti dedim oda dediki yumurta catladiktan 24 saat canli kaliyor ve seninkide o gün catlamisti ben gecen o sekil yani sendeki gibi asilama yapmistim ve simdi bayan ikizlerine hamile. icimden dedimki sende bana yapsanaaaa lütfeeenn
neyse kusura bakmayin cok yazdim. velhasil bu pztesi veya sali asilamam olur. Rabbim hayirli etsin Insaallah. bu sefer anneme söyleyeyim diyorum hem dua eder benim icin ne dersiniz?? yoksa söylemeyeyimmi?? söylemezsem bana tedaviye basla diye kafami sisiriyor sanki hicbirsey yapmiyormusum gibi. bilmiyorki tedavim basladi ikinci asilamaya gectigimi
sağol yasemin ellerine sağlıkherkese selamlar sevgilerrrr
Kızlar hamişler listesine bir yıldızımızı daha kaydırdım, Bircan hamişlik takvimini yapmış, hayırlı uğurlu olsun inşallah hemen onu aşağı indirdim.
Ayrıca ecrin23 isimli bir nick vardı hiç topiğe gelmediği için onu listeden sildim. öyle gözüe takılan 1-2 isim daha var yakında onlarıda silicem, boşuna listeyi kalabalıklaştırmayalım, az olsun öz olsun
Mesudeeeee oyy maşallah tosununa yaaa çok büyümüş rabbm nazarlardan korusun, o bacaklar tam mıcıklamalık yaa etli etli maşallah
Buketim bugün nasılsın mutlaka daha iyisindir hatta düne göre 360 derece iyisindir, o bir ruh haliyd öyle gelip geçiyor sende de öyle oldumu bakim merak ettim.
oyyy sedoşum tedaviye başlayacak Allahın izniyle herşey yoluna girmeye başlamış, iznini ayarlamış maşallah canım benim
bugün benim dua günümmüş, nazancım burcum okumuş bugün Allah razı olsun, daha öncesinde ve daha sonra okuyacak olanlardan da Allah razı olsun komple.
Ayşecim ikinci aşılmaya başlayacakmışsın, rabbm bu sefer yüzünü he güldürsün inşallah canım.
Tubacım 100 adettefriciyeni okudum bitirdim, Allah kabul etsin.
kızlaaar koltuk altımdaki ağrı için doktora gittim geçen gün bugün de ultrason çektirdim iki memede de kist varmış solda 11x4 mm sağda 6x5 mmayrıca dağınık basit ve internal eko granüller içeren kistik yapılar ve kist kümeleri mevcutmuş
canım iyi ya sevindim o zaman kötü bir şey yoktur benim de her 2 göğsümdede çıkmıştı, olabiliyormuş sen yinede takibini yaptır.
canım benim oh çok şükür bu konuyuda aydınlığa kavuşturdun için rahat olsun artık inşallah kötü huylu birşey değilmiş çok şükür. sen yeterki herzaman takibini yaptır, Allahım seni korusun herzaman.kızlaaar koltuk altımdaki ağrı için doktora gittim geçen gün bugün de ultrason çektirdim iki memede de kist varmış solda 11x4 mm sağda 6x5 mmayrıca dağınık basit ve internal eko granüller içeren kistik yapılar ve kist kümeleri mevcutmuş
dün beni sağlık ocağından aradılar hamilesiniz gelin dediler meğer yaptırdığımız tahliller aile hekimine iletiliyormuş, bu sabah gittim kan verdim yarın çıkıcak, tansiyonumu ölçtü 8-5 çıktı normalde 10-6 çıkar hamilelikte biraz düşermiş bu arada hemşirede aşılamayla ikizleri olmuş maşallah onlara benim gibileri görünce mutlu oluyorum daha çok anladıklarını hissediyorum, bulantılarım yavaş yavaş başlıyor bugün çok zor kahvaltı ettim genelde ederim ama canım istemezse etmezdim şimdi kendimden çok miniğimi düşünmek zorunda hissediyorum neyseki kayınvaldem geldi dün yemek yapmaktan kurtuldum
canım benim oh çok şükür bu konuyuda aydınlığa kavuşturdun için rahat olsun artık inşallah kötü huylu birşey değilmiş çok şükür. sen yeterki herzaman takibini yaptır, Allahım seni korusun herzaman.
sen kalbini ferah tutmaya çalış canım benim, onlarda bilemez şimdi belki doğru diyosun, inşallah birdahaki gidişinde büyümemiş olursa heralde ozaman anlayacaklar iyi huylu olduğunu.valla canım sanırım kötü huylu olup olmadığını bir daha kontrole gittiğimde öğreneceğim,sağol canım
herkese selamlar sevgilerrrr
Kızlar hamişler listesine bir yıldızımızı daha kaydırdım, Bircan hamişlik takvimini yapmış, hayırlı uğurlu olsun inşallah hemen onu aşağı indirdim.
Ayrıca ecrin23 isimli bir nick vardı hiç topiğe gelmediği için onu listeden sildim. öyle gözüe takılan 1-2 isim daha var yakında onlarıda silicem, boşuna listeyi kalabalıklaştırmayalım, az olsun öz olsun
Mesudeeeee oyy maşallah tosununa yaaa çok büyümüş rabbm nazarlardan korusun, o bacaklar tam mıcıklamalık yaa etli etli maşallah
Buketim bugün nasılsın mutlaka daha iyisindir hatta düne göre 360 derece iyisindir, o bir ruh haliyd öyle gelip geçiyor sende de öyle oldumu bakim merak ettim.
oyyy sedoşum tedaviye başlayacak Allahın izniyle herşey yoluna girmeye başlamış, iznini ayarlamış maşallah canım benim
bugün benim dua günümmüş, nazancım burcum okumuş bugün Allah razı olsun, daha öncesinde ve daha sonra okuyacak olanlardan da Allah razı olsun komple.
Ayşecim ikinci aşılmaya başlayacakmışsın, rabbm bu sefer yüzünü he güldürsün inşallah canım.
kızlaaar koltuk altımdaki ağrı için doktora gittim geçen gün bugün de ultrason çektirdim iki memede de kist varmış solda 11x4 mm sağda 6x5 mmayrıca dağınık basit ve internal eko granüller içeren kistik yapılar ve kist kümeleri mevcutmuş
herkese selamlar sevgilerrrr
AYŞE canım, haydi bismillah, bu sefer olacak Allahın izniyle inanıyorum, aşılama saatini yaz toplu dua edelim, önce Allah'a sonra o kadın doktora güven..Rabbim inşallah bu aşılamayı pozitif nasip eder, bende aşılama yaptıracaaaaaam :))
SEDA canım gözün aydın izin işini halletmişsin, ohh herşey çok yolunda gidecek Allahın izniyle
YASEMIN bebekim hoş geldin....Allah bugün sana okunana dualrı kabul etsin inşallah
dün beni sağlık ocağından aradılar hamilesiniz gelin dediler meğer yaptırdığımız tahliller aile hekimine iletiliyormuş, bu sabah gittim kan verdim yarın çıkıcak, tansiyonumu ölçtü 8-5 çıktı normalde 10-6 çıkar hamilelikte biraz düşermiş bu arada hemşirede aşılamayla ikizleri olmuş maşallah onlara benim gibileri görünce mutlu oluyorum daha çok anladıklarını hissediyorum, bulantılarım yavaş yavaş başlıyor bugün çok zor kahvaltı ettim genelde ederim ama canım istemezse etmezdim şimdi kendimden çok miniğimi düşünmek zorunda hissediyorum neyseki kayınvaldem geldi dün yemek yapmaktan kurtuldum
Amaaannn amaaann hakikatende bu sefer çok kızdım.. işyerinde heran yazamıyorum ki alta alıyorum yazıp edşp tam gönderdim sanıyorum bak şu an yine glememiş yazdıklarım ki ne çok yazmıştımm..
özetle ;
Burcum tesbihin seninde tamamlanmış ama bende 2000 daha çekmiştim, Allah kabul etsin inşAllah..
Zeynep; canım benim yarına mı yumurtların toplanıyormuş bol bol sana Rabbi Yesir çekicem.. Sende çek istersen tüm işleriniz yolunda gitsin inşAllah bide bugun ve diğer günlerde fırsat buldukça Selavat getir bol boll lutfenn
Seda adetin gelmiş işlemler başlıyor hayırlısıyla inşAllah di mi?
Kızlar hepinizin emeklerini Allah boşa çıkarmasın yüzünüzü güldürsün.. Meral de Ağustosda güzel haberler versin bize inşAllah..
Sonraaa bu listedeenn biiir süürrüüüü sürpriz yumurtalar çıksın inşAllah.. Ramazanın bereketi hepimizin üzerine olsun..
Bediş yaa senin niye nickinin yanında bir profil resmin yok, koysana bişey çok sade kalmışsın böyle olmuyor
canım yüreğini ferah tut banada iyi gibi görünüyor ama takibi yapılmalı dedi hatta 3 ay sonrasına gün aldım korkma canım bir şey çıkmaz hem ağrılıymış seninki de kötü değildir benceben hiç sevinmedim ama daha kötüsü ne olacaktı ki takip yaptırmamı söylediler 4-6 ay sonra bakalım ne olacak
amin canım inşallah, ramazan kalabalık olunca güzel oluyor bende eşime üzülüyordum tek başına sahur yapıyor diye, sende kendini çok yorma canım.canım evet hemen haberleri oluyor hafiye gibiler :) oyy yerm senin mide bulantılarını, minnoşun ben burdayım demeye başladı demekki maşallah tatlımkyınvaldenden de Allah razı olsun, hep böyle destek olsun üzmesin seni hiç inşallah.
Bu akşamda ben kayınvalidemleri iftara çağırdım ama 20 dakika konuştum ancak ikna ettim, yok gelmem sen zaten rahatsızsın ne işim var bide ben mi yük olacam, filan diye diye bir hal oldu, en sonunda ikna ettim. Ne bilim çağırmasam kendimi kötü gelin sınıfına koyuyorum, ne var yemek yaparken birkaç malzeme fazla koyucam. Allah gücünü kuvvetini verir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?