Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

günaydın kızlar nasılsınız nasıl gidiyor herşey yolundadır inşallah. Kış gelsin dîye gün sayıyorum diyarbakır çok sıcak

haydi hooop hooooopp

cok uzun bı sure dımı bıde abdestsız okunmaması gerekeır sanırım dımı iş yerınde okuyamam evde okumam lazım

abdestsiz olmaz sanırım..o bildiğin kuran suresi..abdest başörtü felan ..evde yapabilirsin sanırım..

canım hayırlısı olsun hakkında..annene söyleyip söylememekte bi türlü..söylesen dua eder ama bu sefer oda stres olur söylemesen üzülür ama olursada sürpriz olur vs vs..ama dert etme bak bircan ikincisinde hamiş oldu..olmayacak diye bişey yok:))inşallah olur

Kızlaarr amire söyledim yerine baktığım kız gelmeden 2-3 öncesinden ayrılmam gerekebilir izine tedavim var dedim kız bana sormadan almış iznini gitmiş dedim, kütüphanedeki öğrenci işçi uzatmış söz vermesine rağmen dedim ben şimdi alamazsam 1 ay atacak tedavim dedim filan tamam dedi adam da illallah demiş napsın saydı döktü burada yerine baktığım kıza da. Tabii anlamıştır ne tedavisi olduğunu konuyu açmak zorunda kalmadım. Birini yollayacaklar buraya 2-3 günlük o çakışmada. O kadar rahatladım anlatamam. Herşey şimdilik iyi gidiyor inşallah sonuna kadar böyle olur.

Evet canım regl bitene kadar bi aksilik olmazsa ben okuycamda ben yarın başlıyacağımdan emin olayım dedim :))

Allah razı olsun canım o zaman bugün Burcu yarından itibaren sen okuyorsun dimi ama zamanın olmaz bir şey çıkar filan başka birine de söylerim canım haber et olur mu zorlamak istemem seni.

Günaydın kızlar nasılsınız nasıl gidiyor herşey yolundadır inşallah. Kış gelsin dîye gün sayıyorum Diyarbakır çok sıcak

canım zor tabi sıcaklarda da bizim buralar bile yanıyordu iki gündür serin neyse ki Allah kolaylık versin.

Canım maşallah Rabbim kabul etsin..

Canım bence de 2. yi denemen iyi olmuş. Bak doktorunda çok pozitifmiş bu sefer iyi olur inşallah yepyeni bir sayfa yepyeni umutlar canım içine sinmiş önemli olanda bu canım. Ben anneme ilkinde demedim ikincide dedim ama tabi sürekli sorular sordu tedaviyle ilgili işte belirtin var mı ne zaman teste gidicen filan kastı yani yine de paylaşmakta iyi oluyor sen bilirsin destek olur dua eder diyorsan söyle canım hadi hayırlı olsun vay be bu ay bereketiyle geldi topiğimize valla.

herkese selamlar sevgilerrrr
Kızlar hamişler listesine bir yıldızımızı daha kaydırdım, Bircan hamişlik takvimini yapmış, hayırlı uğurlu olsun inşallah hemen onu aşağı indirdim.
Ayrıca ecrin23 isimli bir nick vardı hiç topiğe gelmediği için onu listeden sildim. öyle gözüe takılan 1-2 isim daha var yakında onlarıda silicem, boşuna listeyi kalabalıklaştırmayalım, az olsun öz olsun
Mesudeeeee oyy maşallah tosununa yaaa çok büyümüş rabbm nazarlardan korusun, o bacaklar tam mıcıklamalık yaa etli etli maşallah
Buketim bugün nasılsın mutlaka daha iyisindir hatta düne göre 360 derece iyisindir, o bir ruh haliyd öyle gelip geçiyor sende de öyle oldumu bakim merak ettim.
oyyy sedoşum tedaviye başlayacak Allahın izniyle herşey yoluna girmeye başlamış, iznini ayarlamış maşallah canım benim
bugün benim dua günümmüş, nazancım burcum okumuş bugün Allah razı olsun, daha öncesinde ve daha sonra okuyacak olanlardan da Allah razı olsun komple.
Ayşecim ikinci aşılmaya başlayacakmışsın, rabbm bu sefer yüzünü he güldürsün inşallah canım.
Tubacım 100 adettefriciyeni okudum bitirdim, Allah kabul etsin.

AYŞE canım, haydi bismillah, bu sefer olacak Allahın izniyle inanıyorum, aşılama saatini yaz toplu dua edelim, önce Allah'a sonra o kadın doktora güven..Rabbim inşallah bu aşılamayı pozitif nasip eder, bende aşılama yaptıracaaaaaam :))

SEDA canım gözün aydın izin işini halletmişsin, ohh herşey çok yolunda gidecek Allahın izniyle

YASEMIN bebekim hoş geldin....Allah bugün sana okunana dualrı kabul etsin inşallah

sağol yasemin ellerine sağlık

kızlaaar koltuk altımdaki ağrı için doktora gittim geçen gün bugün de ultrason çektirdim iki memede de kist varmış solda 11x4 mm sağda 6x5 mmayrıca dağınık basit ve internal eko granüller içeren kistik yapılar ve kist kümeleri mevcutmuş

dün beni sağlık ocağından aradılar hamilesiniz gelin dediler meğer yaptırdığımız tahliller aile hekimine iletiliyormuş, bu sabah gittim kan verdim yarın çıkıcak, tansiyonumu ölçtü 8-5 çıktı normalde 10-6 çıkar hamilelikte biraz düşermiş bu arada hemşirede aşılamayla ikizleri olmuş maşallah onlara benim gibileri görünce mutlu oluyorum daha çok anladıklarını hissediyorum, bulantılarım yavaş yavaş başlıyor bugün çok zor kahvaltı ettim genelde ederim ama canım istemezse etmezdim şimdi kendimden çok miniğimi düşünmek zorunda hissediyorum neyseki kayınvaldem geldi dün yemek yapmaktan kurtuldum

canım iyi ya sevindim o zaman kötü bir şey yoktur benim de her 2 göğsümdede çıkmıştı, olabiliyormuş sen yinede takibini yaptır.

Amaaannn amaaann hakikatende bu sefer çok kızdım.. işyerinde heran yazamıyorum ki alta alıyorum yazıp edşp tam gönderdim sanıyorum bak şu an yine glememiş yazdıklarım ki ne çok yazmıştımm..

özetle ;

Burcum tesbihin seninde tamamlanmış ama bende 2000 daha çekmiştim, Allah kabul etsin inşAllah..

Zeynep; canım benim yarına mı yumurtların toplanıyormuş bol bol sana Rabbi Yesir çekicem.. Sende çek istersen tüm işleriniz yolunda gitsin inşAllah bide bugun ve diğer günlerde fırsat buldukça Selavat getir bol boll lutfenn

Seda adetin gelmiş işlemler başlıyor hayırlısıyla inşAllah di mi?

Kızlar hepinizin emeklerini Allah boşa çıkarmasın yüzünüzü güldürsün.. Meral de Ağustosda güzel haberler versin bize inşAllah..

Sonraaa bu listedeenn biiir süürrüüüü sürpriz yumurtalar çıksın inşAllah.. Ramazanın bereketi hepimizin üzerine olsun..

canım benim oh çok şükür bu konuyuda aydınlığa kavuşturdun için rahat olsun artık inşallah kötü huylu birşey değilmiş çok şükür. sen yeterki herzaman takibini yaptır, Allahım seni korusun herzaman.

canım evet hemen haberleri oluyor hafiye gibiler :) oyy yerm senin mide bulantılarını, minnoşun ben burdayım demeye başladı demekki maşallah tatlım kyınvaldenden de Allah razı olsun, hep böyle destek olsun üzmesin seni hiç inşallah.

Bu akşamda ben kayınvalidemleri iftara çağırdım ama 20 dakika konuştum ancak ikna ettim, yok gelmem sen zaten rahatsızsın ne işim var bide ben mi yük olacam, filan diye diye bir hal oldu, en sonunda ikna ettim. Ne bilim çağırmasam kendimi kötü gelin sınıfına koyuyorum, ne var yemek yaparken birkaç malzeme fazla koyucam. Allah gücünü kuvvetini verir inşallah.

valla canım sanırım kötü huylu olup olmadığını bir daha kontrole gittiğimde öğreneceğim,sağol canım

evet aynen öyle bugün daha iyiyim..kocişimi seviyoyum:)))

tam teşekküllü kameraman cevat kelle...:)))

evet canım hayırlısıyla başlıcaz inşallah yarın testlerimi yaptıralım da bakalım dr ne diyecek. İzin de ayarlandı çok şükür sorun ettiğim gibi olmadı.

Evet ikizim benim hallettim yaa üzerimden bir yük kalktı valla. Yarın ki testlerde de bir şey çıkmazsa başlıcaz sanırım inanamıyorum ama. :18:

canım sorun olmaz merak etme öyle kistler ama sürekli kontrol şart dr dediği vakitlerde gidip kontrüllerini yaptır kendiliğinden kaybolabilir de hiç canını sıkma kötü bişi olsa dr başka şeylerde isterdi.

evet aile hekimliğine mutlaka bildirmek lazımmış en baştan ama başka yerde yaptırdığımız tahlillerden haberdar edildiklerin bilmiyordum bende kalırsam gidip kaydımı yaptırıcam. Oh ne güzel kaynanan yardım ediyor demek ki canım şanslısın.

evet canım hayırlısıyla başlayacak. Yarın eşime ve bana testler yapılacak sonuçlara göre de başlanacak inşallah sanırım.

Bediş yaa senin niye nickinin yanında bir profil resmin yok, koysana bişey çok sade kalmışsın böyle olmuyor

hımmmm temaaamm ben bakarım o zaman bir foto..

kızlar yaa unutmuşumm yazmayı

Tuba Tefriciyelerini tamamladım Allah niyetini, dileğini hayırlısıyla kabul etsin inşAllah..

şekerkiz67/ tuğba 15.07.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
binbirgece/ b. gamze 16.07.2013 salı sağlıklı hamişlik kolay doğum
duamnur/ k. burcu 17.07.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik
graphicdesigner / yasemin 18.07.2013 perşembe sağlıklı hamişlik+kolay doğum

Dualarınızı okudum Rabbim inşAllah hayırlısıyla kabul etsin..

Kurs var yine canım hiç gitmek istemiyor ama gidicem sanırım had öptüm sizi gelince görüşürüz

ben hiç sevinmedim ama daha kötüsü ne olacaktı ki takip yaptırmamı söylediler 4-6 ay sonra bakalım ne olacak
canım yüreğini ferah tut banada iyi gibi görünüyor ama takibi yapılmalı dedi hatta 3 ay sonrasına gün aldım korkma canım bir şey çıkmaz hem ağrılıymış seninki de kötü değildir bence
amin canım inşallah, ramazan kalabalık olunca güzel oluyor bende eşime üzülüyordum tek başına sahur yapıyor diye, sende kendini çok yorma canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…