Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

evet sedacım bildiriliyormuş eger aile hekimliğinde kaydın varsa onlar zaten arıyorlar.....
eşimin ailesi ve benim ailem senede 1-2 defa gelebiliyorlar adanadalar, ama güzel bir zamana denk geldi gelmesi, öyle ev işi yapamaz ama en azından yemek yapıyor oda cok büyük bir şey.

Bu söylediğin beni o kadar rahatlatan bir cümle ki anlatamam...RABBİM bu sınavdan başarılı çıkmayı nasip etsin İNŞALLAH...
AMİN CANIM İNŞALLAH Rabbim hepimizi başka başka sınıyor sen içini ferah tut emi

[/QUOTE]

hadi hayırlısı zeynepçim cuma mübarek gün bence güzelce bi gusul al abdestli git bismillahla olacak inş

Canlarım doğumunuzun kolay geçmesi için sizlere fetih suresini okudum.Allah kabul etsin inşallah

ağzına yüreğine sağlık tatlıcım çok sağol
hadi bakalım artık bir an önce inş

KOPTUM GÜLMEKTEN OKUYAMADIM YA ALEMSİN ZEYNEP VALLA BU KADAR TATLI ANLATILIRDI Bİ DURUM
ama bizde gariban naapalım kız nasıl çıkcak diye düşünüp duruyorum zaten ben bide kociş azıcık sinir oldum neyse ya barış bayrağı kaldırdım bu gün merak etme doğum günü benim kocişimin bu gün affettim 2 gün yeter zaten anladı oda uslu duruyo şimdi
aynen canım benimki çok düşkün bana bide bebek ne olacak diye çaktıramıyoda anlıyorum sizin durumda güzelmiş ama arada ninnide iyi gider geceleri yatmadan söyleyin birbirinize Rabbim neşenizi hiç bozmasın tatlım ya güçlükler insanı çok bağlıyo birbirine evliliğini çok sağlamlaştırıyo buna çok inanıyorum sizinki çok güçlü belli Rabbim bir ömür eksik etmesin muhabbetinizi inş

umudunu kaybetme canım bak ne güzel bu doktoruda sevmişsin Rabbim yardımcın olsun iinş

ohh ne güzel valla kıskandım şimdi yemk derdindende kurtulmuşsun ne güzel canım ilk aylarda çok yorgun oluyo insan en iyisi olmuş valla iyiki gelmiş güzel güzel beslesin kuzucuğu
evet canım düzenli olarak çağırıp aramaya devam edecekler aşıların falan orada yapılıyo bebişin kalp atışlarınada bakıyorlar

çok geçmiş olsun özlemcim ya içini ferah tut inş ilaçla falan geçicek birşeydir

evet şimdiden tetanoz aşısı için gün verdiler 15 ekimde yapılacak inşallah kalp atışınada bakılıyor demek, çok güzel kendi doktorunla sınırlı kalmayacak.

BEDRIYE canım ağzına sağlık 2000 daha okumuşsun toplmda 74.676 tane lem yelid yaptı, bereket bereket üzerine,allah razı olsun

ÖZLEM canım benimde gögüsümde ona benzer bir ksit vardi doktor 6 ayda bir kontrol dedi, ben tam 3 yıl sonra kontrole gittim annaa bi baktım ki gitmiş hiç bisey yok :))) sende de öyle olacak, bide benim dalağimda da kist var..valla hiç önemsemiyorum..kötü huylu olup olmadigini anlamak için fak.de bir kan testi yapiliyor 20 günde falan çıkıyo sonuç

Lemyelid başla, bak çok keyifli cekmesi :))

Yok canım ne serini yanıyor ev dışarı heryer neyse evde vantilatör var o biraz serin yapıyor

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin kendiliğînden geçsin gîtsin

hz musa haftanın belirli günlerinde halkın arasına karışır deRt ve şikayetlerin dinlermiş üzgün bir çift görünce onlaRa derdini sormuş
-ya musa bizim çocuğumuz olmuyor Rabbine bizim için de dua edermisin?
hz Musa evine gelip bu çift için dua etmiş.Allah tan bir nida;"Ey musa onlara söyle onlar hiç bir zaman döl tutmayacak."
hz musa çiftin yanına gidip aynen söylüyor arada bir zaman geçtikten sonra yine hz musa halkın arasına karıştığı günde o çifti görüyor ve yanlarında bir çocukla.onlara bu çocuk kimndir diyo.çift ya musa u bizim çocuğumuzdur diyor.
hz musa şaşırarak evine geliyor olayın hikmetini anlamak için Allaha dua ediyor.Allahım onlar döl tutmayacaktı diyor ve gelen nida:
"ONLAR BENDEN ASLA ÜMİDİNİ KESMEDİLER."
onlar o Allahın peygemberi doğuyu söyler biz artık çocuk için uğraşmayalım demiyorlar hem Allahın peygamberine inandılar hemde Allahın her şeye gücü yeter dediler.
bize doktor çocuğun olmayacak dese bitti.bir gün olacağına inanın 1 yıl 5 yıl 1o yıl hiç bir şey sebepiz değil
RABBİM HİÇ BİR KADININ KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN.SORUNLU SORUNSUZ BÜTÜN HAMİLELERE KOLAY DOĞUM NASİP ETSİN HAYIRSIZ EVLATTAN SANA SIĞINIRIZ RABBİM

evet şimdiden tetanoz aşısı için gün verdiler 15 ekimde yapılacak inşallah kalp atışınada bakılıyor demek, çok güzel kendi doktorunla sınırlı kalmayacak.
evet tatlım bayaa ilgileniyorlar ben seviyorum bizim sağlık ocağındaki bayanları tansiyon kilo kalp atışı rutin 2 dozda tetenoz vuruyorlar ilki acıtıyo bi kaç gün ama ikincisini hiç hissetmemiştim ben 35. haftada da son kontrolün oluyo sonra bebişle
ya beni niye kimse çağırmadı tetanoza..

buketçim yanlış hatırlamıyorsam 26. haftası yaptırmıştım ben belki kayıtlı değilsindir canım yada göndermemişlerdir kaydını bi sor bence çok büyük rahatlık çünkü sağlık ocağı bebişin aşıları topuk kanı falan hep onlar ilgileniyo

ve bennn
bana gelince şükür bu halime diyorum kızlar son zamanları hamileliğin zor geçiyormuş ya onu anladım ayaklarımın altı bile şiş yere basarken canım acıyo ağrıyo uyuşuyo geceden sabaha terle kaybettiğim suyun haddi hesabı yok ama çok çok şükür sızlanmak için yazmıyorum inanın artık az kaldı Rabbimin hediyesi mızmızlanmak olmaz bence zaten öyle olanlara çok ızıyorum sürekli şikayet edip doğum deyince sanki hayatındaki en büyük işkenceymiş gibi anlatıyorlar oysaki Rabbimin senin karnında yeşerttiği hediye o Rabbim vermiş isyan etmekl olur mu hiç artık iyiden iyiye günüm yaklaşıyo biraz korku var tabi ne yalan söyliim Rabbim o an cesaret versin diye bol bol dua ediyorum

kocişimlede barıştık 2 gün yeter artık kıyamıyorumda bu gün doğum günü bide çektim beyaz bayrağı:127:

cok güzel cokkkk cok begendim

daha evli değilsiniz sanırım nasıl bebek istiyorsun anlamadım ben :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…