- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #34.361
evet aile hekimliğine mutlaka bildirmek lazımmış en baştan ama başka yerde yaptırdığımız tahlillerden haberdar edildiklerin bilmiyordum bende kalırsam gidip kaydımı yaptırıcam. Oh ne güzel kaynanan yardım ediyor demek ki canım şanslısın.
AMİN CANIM İNŞALLAH Rabbim hepimizi başka başka sınıyor sen içini ferah tut emiBu söylediğin beni o kadar rahatlatan bir cümle ki anlatamam...RABBİM bu sınavdan başarılı çıkmayı nasip etsin İNŞALLAH...
[/QUOTE]sabah tam yazarken dr sıram geldi habersiz çıkmak zorunda kaldım kusura bakamyın.dr tamam cuma(saat 10da) topluyoruz bu gece çatlatma iğneni yap,yarında bi güzel dinlen cuma görüşürüz dedi.dr dan çıktıktan sonra karşıya geçtim,bi arkadaşımın evine gittim.çok güzel geçti vakit.tabi dönmek zor oldu.eve 10 da ancak geldim.bişeyler atıştırdım,sizin yazdıklarınızı okudum,iğnemi yaptım ve uyudum.yarın nasıl olsa iğnem yok hiç olmazsa 1 gün oruç tutayım diye niyetlendim(inşallah bebişim tutunursa bide arife günü tutarım eder 2 :) neyse sahura kalktım,abdestimi aldım ve duaları okumaya başladım.mutluyum mesudum yani.yanlız kafa dağıtayım derken ben fena dağıldım.tedavi başladığından beri evde tek bi gün geçirmedim.yarın evden hatta yataktan çıkmadan dinlenmeyi düşünüyorum yoksa cuma kendimi toplayamayacağım.
Canlarım doğumunuzun kolay geçmesi için sizlere fetih suresini okudum.Allah kabul etsin inşallah
Kızlarrr günaydınn. Ben güne çok iyi başladım. İşyerine geldim sabahta hep içimde bir his vardı. Lavaboya gittim bir baktım regl oluyorum nasıl sevindim anlatamam ilaca rağmen gecikirse diye korkum vardı çok şükür beklediğimden 2 gün önce geldi dr arıcam biraz zaman geçsin sanırım yarın çağırır testler için ay çok heyecanlıyımm dua edin testlerde bir aksilik çıkmasın yaa başlıyım
kıymayın zaten kızım.aldınız adamları hemen yaptınız bebekleri ondan sonrada kendinizi bebeğe adayıp unuttunuz eşleri bi kenara attınız.yazık kendilerini kullanılmış hissediyordur onlar şimdi onlarıda anlamak lazım
şaka bi yanada kızlar sevgi ve ilgi herkes için gerekli.hatta erkekler bizden daha çok muhtaçlar buna.ne kadar sert görünselerde çocuk mizaçlılar.düşünsenize birbirinizi sevmiş,istemiş evlenmişsiniz.sonrada daha evleneli 1 yıl lmadan,birbirinize doymadan hamile klamışsınız(mesude,aylin de öyle) haliyle bebekle yatıp bebekle kalkar oldunuz.onlar sizden mahrum kaldı(her manada :) ister istemez gerilirler ama bebek için katlanırlar ama artık sona geldiniz birikmişlik var bide dünyada en sevdikleri iki varlığın(eşleri ve bebekleri) doğum gibi daha önce hiç yaşamadıkları zorlu bi deneyime doğru gittiklerini düşününce endişelenip geriliyorlardır haliyle.kızmayın onlara sevin :)
ama bizim hiç böyle sorunlarımız olmayacak.7 yıldır öyle doydukki birbirimize ben onu severken başını kucağıma basrırıp''kuzuuuuuuuuuum'' diye seviyorum.O yemek yemediğimde yada ağladığımda''noldu yavrum neyin var'' diye soruyor :) öyle hasretizki 3. kişiye herhalde dğum yaklaştı diye değilde offfffff daha çok var ne zaman doğacak bu çocuk diye strese gireriz biz.hsg ler tüp bebek denemesi,kist ameliyatı derken epey deneyimde yaşadık.doğumdan da korkmayız :)
neyse konuyu dağıtmayayım bak çocuklarınız kocamaaaaaaaaaan oldular artık sizi iyiden iyiye anlıyrlar savaşmayın,sevişmeyinde uslu uslu durun emi
sagolun arkadaslar bana yorum yazip moral veren herkesten Rabbim razi olsun ne muradiniz varsa versin Insaallah tek tek alinti yapamadim zamanim yok evde yazmaaya ama gecmisi okudum
bana gelince ben cok üzgünüm lem yelid ve tefriciyeleri kacirdigim icin müsait olmadigim icin isteyemedimde ama size baska bisey okusam olmazmi? dua edeyimmmii tabi dua edeyim ben size dogumu yaklasanlar icinde duua edecem Rabbim kolay dogum nasip etsin Insaallah
bana gelince ben doktora gittim bu sefer baska doktor bakti onada yasadiklarimi tampon meselesini bir bir anlattim.
buna isindim keske bu yapsa bana bidahakine evet yanlis duymadiniz bidahakine dedim cünkü yine asilama düsünüyorum. doktorla konustum bana dediki biz 3- asilama tavsiye ediyoruz tüpe gecmeden cünkü hastamizi tanima onun yumurtlama vs tanima o sürec icinde oluyor ilki tutmadiysa 2 veya diger asilamada olasiligi artiyormus atiyorum ilki yüzde 25 ise 2 asilama yüzde 35 gibi ve gittikce olasilik cogaliyor. bende madem öyle tavsiye ediyorsunnuz iyi bakalim ama belki ikincisinden sonra tüpe gecerim peki ozaman devlet karisliyormu bu sekildede yoksa 3. beklememmi gerek. dedi yok beklemene gerek yok ama dedigim gibi biz o sekil tavsiye ediyoruz ama tüpe gececek olursan bi 12 hafta tedavi süreci baslayacak esinin spermlerine yine bakilacak senin tahlillerin yapilacak ilac kullanimi vs ve 12 hafta sonra tüp yapiliyor.
vay be ne uzun bi sürecmis neyse ben bu asilamamida yaptirayim bakalim ondan sonrasina belki tutar cünkü bu kadini sevdim. ben sikayet ederken diger doktoru dedimki bana catladiktan sonra asilama yapti dedim oda dediki yumurta catladiktan 24 saat canli kaliyor ve seninkide o gün catlamisti ben gecen o sekil yani sendeki gibi asilama yapmistim ve simdi bayan ikizlerine hamile. icimden dedimki sende bana yapsanaaaa lütfeeenn
neyse kusura bakmayin cok yazdim. velhasil bu pztesi veya sali asilamam olur. Rabbim hayirli etsin Insaallah. bu sefer anneme söyleyeyim diyorum hem dua eder benim icin ne dersiniz?? yoksa söylemeyeyimmi?? söylemezsem bana tedaviye basla diye kafami sisiriyor sanki hicbirsey yapmiyormusum gibi. bilmiyorki tedavim basladi ikinci asilamaya gectigimi
dün beni sağlık ocağından aradılar hamilesiniz gelin dediler meğer yaptırdığımız tahliller aile hekimine iletiliyormuş, bu sabah gittim kan verdim yarın çıkıcak, tansiyonumu ölçtü 8-5 çıktı normalde 10-6 çıkar hamilelikte biraz düşermiş bu arada hemşirede aşılamayla ikizleri olmuş maşallah onlara benim gibileri görünce mutlu oluyorum daha çok anladıklarını hissediyorum, bulantılarım yavaş yavaş başlıyor bugün çok zor kahvaltı ettim genelde ederim ama canım istemezse etmezdim şimdi kendimden çok miniğimi düşünmek zorunda hissediyorum neyseki kayınvaldem geldi dün yemek yapmaktan kurtuldum
kızlaaar koltuk altımdaki ağrı için doktora gittim geçen gün bugün de ultrason çektirdim iki memede de kist varmış solda 11x4 mm sağda 6x5 mmayrıca dağınık basit ve internal eko granüller içeren kistik yapılar ve kist kümeleri mevcutmuş
AMİN CANIM İNŞALLAH Rabbim hepimizi başka başka sınıyor sen içini ferah tut emi
ohh ne güzel valla kıskandım şimdiyemk derdindende kurtulmuşsun ne güzel canım ilk aylarda çok yorgun oluyo insan en iyisi olmuş valla iyiki gelmiş güzel güzel beslesin kuzucuğu
evet canım düzenli olarak çağırıp aramaya devam edecekler aşıların falan orada yapılıyo bebişin kalp atışlarınada bakıyorlar
evet şimdiden tetanoz aşısı için gün verdiler 15 ekimde yapılacak inşallah kalp atışınada bakılıyor demek, çok güzel kendi doktorunla sınırlı kalmayacak.
Yok canım ne serini yanıyor ev dışarı heryer neyse evde vantilatör var o biraz serin yapıyorevet canım akışa bıraktım ,Rabbim ne nasip ederse o..tevekkül inşallah...günaydın canım..ayy diyarbakırın sıcağını bilirim, insan nefes alamaz, ev serin mi, nasıl duruyosun?rica ederim bebekbende sevdim..bide arada "kızım" diyo bana..babacımm babaaa diyem bende ona evet tatlım listeye 1000 yazmıştım zaten burda yalnış yazmışım Allah razı olsun, sayı fazla oldu tümayım evet canım uzun ,ilk başlarda zor geliyor sonra 15 dk okuyorsun, ben hep abdestli başı kapalı okudum, öylesi daha güzel olur bence, bende iş yerimde okudum boş bir sınıfa gectim, abdestimi aldım başımı örttüm okudum , haydi geçiktirme başla hemen
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin kendiliğînden geçsin gîtsinkızlaaar koltuk altımdaki ağrı için doktora gittim geçen gün bugün de ultrason çektirdim iki memede de kist varmış solda 11x4 mm sağda 6x5 mmayrıca dağınık basit ve internal eko granüller içeren kistik yapılar ve kist kümeleri mevcutmuş
ya beni niye kimse çağırmadı tetanoza..
evet tatlım bayaa ilgileniyorlar ben seviyorum bizim sağlık ocağındaki bayanları tansiyon kilo kalp atışı rutin 2 dozda tetenoz vuruyorlar ilki acıtıyo bi kaç gün ama ikincisini hiç hissetmemiştim ben 35. haftada da son kontrolün oluyo sonra bebişleevet şimdiden tetanoz aşısı için gün verdiler 15 ekimde yapılacak inşallah kalp atışınada bakılıyor demek, çok güzel kendi doktorunla sınırlı kalmayacak.
ya beni niye kimse çağırmadı tetanoza..
hz musa haftanın belirli günlerinde halkın arasına karışır deRt ve şikayetlerin dinlermiş üzgün bir çift görünce onlaRa derdini sormuş
-ya musa bizim çocuğumuz olmuyor Rabbine bizim için de dua edermisin?
hz Musa evine gelip bu çift için dua etmiş.Allah tan bir nida;"Ey musa onlara söyle onlar hiç bir zaman döl tutmayacak."
hz musa çiftin yanına gidip aynen söylüyor arada bir zaman geçtikten sonra yine hz musa halkın arasına karıştığı günde o çifti görüyor ve yanlarında bir çocukla.onlara bu çocuk kimndir diyo.çift ya musa u bizim çocuğumuzdur diyor.
hz musa şaşırarak evine geliyor olayın hikmetini anlamak için Allaha dua ediyor.Allahım onlar döl tutmayacaktı diyor ve gelen nida:
"ONLAR BENDEN ASLA ÜMİDİNİ KESMEDİLER."
onlar o Allahın peygemberi doğuyu söyler biz artık çocuk için uğraşmayalım demiyorlar hem Allahın peygamberine inandılar hemde Allahın her şeye gücü yeter dediler.
bize doktor çocuğun olmayacak dese bitti.bir gün olacağına inanın 1 yıl 5 yıl 1o yıl hiç bir şey sebepiz değil
RABBİM HİÇ BİR KADININ KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN.SORUNLU SORUNSUZ BÜTÜN HAMİLELERE KOLAY DOĞUM NASİP ETSİN HAYIRSIZ EVLATTAN SANA SIĞINIRIZ RABBİM
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin kendiliğînden geçsin gîtsin
sağol canım, amiin inşallah kendiliğinden geçer gider
cok güzel cokkkkcok begendim
rabbimden ümidi kesmek yok tatlım
erkek arkadsımlada aram kötü oldu bebek cok istiyorum yasım 28,sevdigimlede aram kötü oldu tartıstık biraz ilgi dedim sadece senden istemicem elin adamlarındanmı isticem dedim kızdı bu lafı bozustuk.allah büyük umudumu kesmedim
daha evli değilsiniz sanırım nasıl bebek istiyorsun anlamadım ben :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?