Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Yok canım ne serini yanıyor ev dışarı heryer neyse evde vantilatör var o biraz serin yapıyor

tatlım orda insanı sadece klima paklar..Allah kolaylık versin 1 ay daha yanar sonra geceleri serinler biraz..ama sen anlatınca hatırladım..arabadan inmiştim ve Allah'ım böyle bir sıcak görmedim ben ya rabbim bu ne dedim ve ben Adana da mersinde yaşamış insanım düşün..Allah kolaylık versin canım

Vayyy be süpermiş, ağzına sağlık..

bide ben şöyle düşünürüm..hani bazı ailelerin bütün denemelerine ragmen bebekleri olmaz ve onlar gider evlat edinirler..derim ki bak Allah onlara da öyle evlat verdi..yani o çocuğun kaderi yazılmış onun ana babası onu evlat edinen kişi olacak diye..iştee ölee Rabbim çok büyük

Tabii canım olmaz mı insanın nasıl gözünde büyüyor bazen yemek yapmak.

sedaaaaaa meryem sureni okudum canım, yürekten :)) Allah kabul etsin inşallah

canım çok sağol ağzına sağlık Rabbim tez zamanda yolunu açık etsin müjdeler veresin bize

canım az kaldı sabret bak birkaç haftaya kucağında olacak inşallah. Rabbim bir avazda kucağına almayı nasip etsin herked nasıl doğuruyor canım öyle düşün içinde kalan var mı yok demek ki doğuyor bir şekilde merak etme zaten tehlikeye girdiği anda sezeryana alırlar canım. Eşinle barışman iyi olmuş yeter anlamı artık yapmaz bir daha inşallah. Doğum günü de kutlu olsun en güzel hediyesi gelecek zaten.

evlendiğimde yani canım :)

canım daha evlenmede çocuk meselesini mi düşünüyorsun çocuğu da sıkıyorsun daha dur bu ne acele yahu söz nişan yok herhalde sanırım daha hele bir evlenin biraz gezin tozun tadını çıkarın da sonra çocuk düşünürsünüz erkekler daha çıkma evresinde hemen bu konuşmalardan hoşlanmazlar pek bir erken olmuş.

Canlarım doğumunuzun kolay geçmesi için sizlere fetih suresini okudum.Allah kabul etsin inşallah
allah kabul etsin inş allah razı olsun canım

ohhh ne güzel herşey yolunda gidiyor inş tahlillerde ii çıkar tedaviye başlarsın canım Meryem suresini bend eokuyabilirim istersn Tümay okucakmış sanırım haber vaer olurmu
ii yapmışsın canım içine sinmesi en güzeli inş bircan gibisendende güzel haberler alırız herşey gönlünce olsun canım

geçmiş olsun canım kötü huylu olduğunu düşünmüyorlar dememkki takip etmek istemişler inş sorun çıkmaz allahım şifa versin lem yelide ne zzaman başlıosun tatlım bekliorum

canım daha evlenmede çocuk meselesini mi düşünüyorsun çocuğu da sıkıyorsun daha dur bu ne acele yahu söz nişan yok herhalde sanırım daha hele bir evlenin biraz gezin tozun tadını çıkarın da sonra çocuk düşünürsünüz erkekler daha çıkma evresinde hemen bu konuşmalardan hoşlanmazlar pek bir erken olmuş.[/QUOTE]

canım 28 yasındayım daha gezme vaktim gecti. kendide evlenince hemen cocuk istiyor hemde 4 tane canım cok sıkkın aramzı bozuk

canım 28 yasındayım daha gezme vaktim gecti. kendide evlenince hemen cocuk istiyor hemde 4 tane canım cok sıkkın aramzı bozuk[/QUOTE]

ee ama canım yazarken çocuk meselesinden tartışıyoruz diyorsun daha yine de konuşmak yani ayrıntılı konuşmak için erken. Bence yaşında 28 de olsa hiç olmazsa 1 sene tanımalısınız birbirinize flört başka şey aynı evde yaşamak evlilik çok başka şimdi herşey tozpembe olyor. Biraz evliliğe alışın bakalım daha çıkıyorsunuz sanırım söz nişan var mı sevdiğim diyorsun sadece hele bir iş ciddiye binsin de ondan sonra bu konuları konuşursunuz Allah gönlünüze göre versin. Evlilik ne zaman?

Kızlar eve geldim bende nasıl başım ağrıyor uykum var dün gece geç yatmıştım ve ağda yapmam lazım ne bileyim ctesi filan regl olurum diye kaldı ama kontrollere rahat olmak için yapmak durumundayım ilk defa regliyken yapıcam başka çarem yok neyse ben gidiyim hallediyim bari. Sonra da erkenden yatıcam çok uykum var.

Bu arada bir kararım var size öm atıp sölücem merak etmeyin aranızdan ayrılmıcam sizden ayrılamam ki ben ama tedavimle alakalı şeyler. Tek tek sürekli giren arkadaşlarıma öm atıcam bununla ilgili Yasoma demiştim zaten biliyor.

AYLİN........... 1 fetih suresi

SÜNDÜZ......... 1 fetih suresi

DİDEM........1 fetih suresi

Okudum bitirdim Rabbim sizlere çok kolay doğum nasip etsin, sağlıkla evlatlarınızı kucağınıza alın inşallah, sütünüz de şelale gibi gelsin :)

Buket seni seviyorum..ama gidiyorum..balkon yikayacağım..bugün evi dip bucak temizledim bi balkon kaldı, yarın misafirler geliiiiiii :))))

amin canım inş Allahım razı olsun kabul etsin inş bigün bende senin için okuyor olurum gün geçtikçe heycan basıyor ama okadar rüya görüyorum birindede doğurmuyorum hep hamileyim heralde bebişim konaklama hizmetlerinden memnun

canlarım fetih süresi okudum üçümüzda çok kolay doğumlar yapalım bebişlerimize hemen kavuşalım inş

Bende istiyorum özel mesaj bana ne bana ne

canım hiç önemli değil benişm bitti zaten şimdi 100 taneyi de okur bitiririm Allah razı olsun bu kadar işinin arasında yine çektin önemli olan katkın olmasıydı çok teşekkür ederim inşherşey yolunda gider tedavin çok güzel olur vee hamile olarak gelirsin
meryem sureni de ben okuyabilirim istersen gerçi bugün burcu okuyacakmış hafta sonu ben yokum giremem yarın oku dersen haftasonu da okurum

kızlar tefriciyeler için çook çok teşerkkür ederim Allah ne muradınız varsa versin dünyada ve ahirette sıkıntı göstermesin inş

canım ben 100 tefriciyeyi tamamladım.haberin olsun.
BURCUM bugün yattım hep giremedim.duan bitmiş meğersem.ama bende 1000 tane lemyelid çekmiştim ve dahada çekecektim.istersen 2. 70000 e tamamlayalım.sayı baya fazla gelmiş.olmazmı?

sinin dualarıda bitirdiğime göre artık tefriciyeye başlayabilirim dedim.akşam önce bi yasin okudum ve niyetlendim.yardımlarınızı bekliyrum.tabiki gönlünden geçen varsa.yarın sabah erken çıkcaz evden.kaçta döneriz?döndüğümüzde yazacak halim lurmu bilmiyrum ama akşama kadar sizi haberdar ederim diye düşünüyorum.dualarla gidiyrum.Allah bilir ama sorun çıkacağını sanmıyorum ,tabi dualarınız sayesinde

BEDRİYE canım bende çok sık kurum rabbiyesiri.çok sağol.o masaya yattığımda zaten fix önce ayetel kürsi sonra rabbi yesir :) Allah hepimizin yardımcısı olsun.

ÖZLEM canım geçmiş olsun.umarım önemli bişey değildir.vakıf olduğum bi konu olmadığından yorum yapamıyrum ama kızlar hep yazmışlar.dua başlarsan bende seve seve katılırım

BUKET kaç gündür aklımda ama yazma fırsatı olmadı bitürlü.kızına bayıldım Rabbim nazarlardan saklasın,sağlıkla size kavuştursun inşallah.eşimede gösterdim.5 dk falan baktık öyle hayran hayran.Yüce Rabbim neler yaratıyr.acaba bizde tadacakmıyız bu mucizeyi diye öyle bi kaldık önce sonra sarıldık falan...

YASEMİN gösterseydin Betüş hanıma sende.''utan utan bak yaşıtların ne güzel yüzlerini gösteriyr hemde annelerine benziyr '' diye bi fırçalasaydında aklı başına geleydi

AYŞE canım hakkında hayırlısı olsun.Rabbim bu defa yüzünü güldürsün inşallah

SEDA can seninde gözün aydın canım.bak başlıyrsun hayırlısı ile.hadi bismillah bakalım mevlam neyler,neylerse güzel eyler.dualarımdasın

çıkmadan aklıma geldi.DİDEM cim barışmakla çok iyi yapmışsın.zaten dersini almıştır nice nice yaşlara inşallah sağlıkla sıhhatle,mutluluk ve huzurla

evlendiğimde yani canım :)
tatlım bi dur bunun gelinliği var nişanı var kaynana çekiştirmesi var arada tad tuz inş düzelirsiniz bak askerdeymiş kıyma yazık nettiyse affet gitsin (diyen 2 gün süründürdü ama bakma sen bana)

bir umut olsun istedim tatlım çok severim ben bu hikayeyi kalsın aklınızın bir köşesinde tatlım evlatlık olayı güzel tabi ama işte dinen sakıncaları var araştırmıştım bir ara bu konuyu çok Rabbim yardım edin ama evlat edinme şartları farklı diyor canımcım

iyi dileklerin için teşekkürler sedacım valla bizimkinin çıkmaya niyeti yok kız hiç kalacak öyle galiba hiç doğuracakmışım gibide gelmiyo işin garibi bi anda olsun bitsin çarçabuk istiyorum heralde ondan:26:

canlarım fetih süresi okudum üçümüzda çok kolay doğumlar yapalım bebişlerimize hemen kavuşalım inş

ağzınıza yüreğinizi sağlık kızlar Rabbim razı olsun inş

çıkmadan aklıma geldi.DİDEM cim barışmakla çok iyi yapmışsın.zaten dersini almıştır nice nice yaşlara inşallah sağlıkla sıhhatle,mutluluk ve huzurla

aldı canım aldı gıkı çıkmıyo artık günde en az 10 defa şu çocuğu doğurda sevelim demek dışında iyi niyetlerin içiinde teşekkrler canım
sende yat bi güzel dinlen yarın için Rabbim yardımcın olsun iyi haberlerle gel emi merakta bırakma bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…