- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #34.381
Yok canım ne serini yanıyor ev dışarı heryer neyse evde vantilatör var o biraz serin yapıyor
hz musa haftanın belirli günlerinde halkın arasına karışır deRt ve şikayetlerin dinlermiş üzgün bir çift görünce onlaRa derdini sormuş
-ya musa bizim çocuğumuz olmuyor Rabbine bizim için de dua edermisin?
hz Musa evine gelip bu çift için dua etmiş.Allah tan bir nida;"Ey musa onlara söyle onlar hiç bir zaman döl tutmayacak."
hz musa çiftin yanına gidip aynen söylüyor arada bir zaman geçtikten sonra yine hz musa halkın arasına karıştığı günde o çifti görüyor ve yanlarında bir çocukla.onlara bu çocuk kimndir diyo.çift ya musa u bizim çocuğumuzdur diyor.
hz musa şaşırarak evine geliyor olayın hikmetini anlamak için Allaha dua ediyor.Allahım onlar döl tutmayacaktı diyor ve gelen nida:
"ONLAR BENDEN ASLA ÜMİDİNİ KESMEDİLER."
onlar o Allahın peygemberi doğuyu söyler biz artık çocuk için uğraşmayalım demiyorlar hem Allahın peygamberine inandılar hemde Allahın her şeye gücü yeter dediler.
bize doktor çocuğun olmayacak dese bitti.bir gün olacağına inanın 1 yıl 5 yıl 1o yıl hiç bir şey sebepiz değil
RABBİM HİÇ BİR KADININ KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN.SORUNLU SORUNSUZ BÜTÜN HAMİLELERE KOLAY DOĞUM NASİP ETSİN HAYIRSIZ EVLATTAN SANA SIĞINIRIZ RABBİM
evet sedacım bildiriliyormuş eger aile hekimliğinde kaydın varsa onlar zaten arıyorlar.....
eşimin ailesi ve benim ailem senede 1-2 defa gelebiliyorlar adanadalar, ama güzel bir zamana denk geldi gelmesi, öyle ev işi yapamaz ama en azından yemek yapıyor oda cok büyük bir şey.
sedaaaaaa meryem sureni okudum canım, yürekten :)) Allah kabul etsin inşallah
ve bennn
bana gelince şükür bu halime diyorum kızlar son zamanları hamileliğin zor geçiyormuş ya onu anladım ayaklarımın altı bile şiş yere basarken canım acıyo ağrıyo uyuşuyo geceden sabaha terle kaybettiğim suyun haddi hesabı yok ama çok çok şükür sızlanmak için yazmıyorum inanın artık az kaldı Rabbimin hediyesi mızmızlanmak olmaz bence zaten öyle olanlara çok ızıyorum sürekli şikayet edip doğum deyince sanki hayatındaki en büyük işkenceymiş gibi anlatıyorlar oysaki Rabbimin senin karnında yeşerttiği hediye o Rabbim vermiş isyan etmekl olur mu hiçartık iyiden iyiye günüm yaklaşıyo biraz korku var tabi ne yalan söyliim Rabbim o an cesaret versin diye bol bol dua ediyorum
kocişimlede barıştık 2 gün yeter artık kıyamıyorumda bu gün doğum günü bide çektim beyaz bayrağı:127:
evlendiğimde yani canım :)
allah kabul etsin inş allah razı olsun canımCanlarım doğumunuzun kolay geçmesi için sizlere fetih suresini okudum.Allah kabul etsin inşallah
Kızlarrr günaydınn. Ben güne çok iyi başladım. İşyerine geldim sabahta hep içimde bir his vardı. Lavaboya gittim bir baktım regl oluyorum nasıl sevindim anlatamam ilaca rağmen gecikirse diye korkum vardı çok şükür beklediğimden 2 gün önce geldi dr arıcam biraz zaman geçsin sanırım yarın çağırır testler için ay çok heyecanlıyımm dua edin testlerde bir aksilik çıkmasın yaa başlıyım
ohhh ne güzel herşey yolunda gidiyor inş tahlillerde ii çıkar tedaviye başlarsın canım Meryem suresini bend eokuyabilirim istersn Tümay okucakmış sanırım haber vaer olurmuBu arada Zeynep 300 lem yelid çekebildim dün akşam.
Burcu sana da 300 lem yelid çektim.
Tubam sana 100 daha tefriciye okudum toplamda 200 oldu yani 100 kaldı onu da bu akşam okuyacaktım ama regl oldum canım kusura bakma. Dün pazara gittik geldim yemek ütü filan geçe kaldı o kadar okudum bugün beklemiyordum regl olmayı yoksa okurum ne yapıp edip hakkını helal et.
Bir de Meryem suremi okuyacak gönüllü var mıdır ben regliyken.
ii yapmışsın canım içine sinmesi en güzeli inş bircan gibisendende güzel haberler alırız herşey gönlünce olsun canımsagolun arkadaslar bana yorum yazip moral veren herkesten Rabbim razi olsun ne muradiniz varsa versin Insaallah tek tek alinti yapamadim zamanim yok evde yazmaaya ama gecmisi okudum
bana gelince ben cok üzgünüm lem yelid ve tefriciyeleri kacirdigim icin müsait olmadigim icin isteyemedimde ama size baska bisey okusam olmazmi? dua edeyimmmii tabi dua edeyim ben size dogumu yaklasanlar icinde duua edecem Rabbim kolay dogum nasip etsin Insaallah
bana gelince ben doktora gittim bu sefer baska doktor bakti onada yasadiklarimi tampon meselesini bir bir anlattim.
buna isindim keske bu yapsa bana bidahakine evet yanlis duymadiniz bidahakine dedim cünkü yine asilama düsünüyorum. doktorla konustum bana dediki biz 3- asilama tavsiye ediyoruz tüpe gecmeden cünkü hastamizi tanima onun yumurtlama vs tanima o sürec icinde oluyor ilki tutmadiysa 2 veya diger asilamada olasiligi artiyormus atiyorum ilki yüzde 25 ise 2 asilama yüzde 35 gibi ve gittikce olasilik cogaliyor. bende madem öyle tavsiye ediyorsunnuz iyi bakalim ama belki ikincisinden sonra tüpe gecerim peki ozaman devlet karisliyormu bu sekildede yoksa 3. beklememmi gerek. dedi yok beklemene gerek yok ama dedigim gibi biz o sekil tavsiye ediyoruz ama tüpe gececek olursan bi 12 hafta tedavi süreci baslayacak esinin spermlerine yine bakilacak senin tahlillerin yapilacak ilac kullanimi vs ve 12 hafta sonra tüp yapiliyor.
vay be ne uzun bi sürecmis neyse ben bu asilamamida yaptirayim bakalim ondan sonrasina belki tutar cünkü bu kadini sevdim. ben sikayet ederken diger doktoru dedimki bana catladiktan sonra asilama yapti dedim oda dediki yumurta catladiktan 24 saat canli kaliyor ve seninkide o gün catlamisti ben gecen o sekil yani sendeki gibi asilama yapmistim ve simdi bayan ikizlerine hamile. icimden dedimki sende bana yapsanaaaa lütfeeenn
neyse kusura bakmayin cok yazdim. velhasil bu pztesi veya sali asilamam olur. Rabbim hayirli etsin Insaallah. bu sefer anneme söyleyeyim diyorum hem dua eder benim icin ne dersiniz?? yoksa söylemeyeyimmi?? söylemezsem bana tedaviye basla diye kafami sisiriyor sanki hicbirsey yapmiyormusum gibi. bilmiyorki tedavim basladi ikinci asilamaya gectigimi
kızlaaar koltuk altımdaki ağrı için doktora gittim geçen gün bugün de ultrason çektirdim iki memede de kist varmış solda 11x4 mm sağda 6x5 mmayrıca dağınık basit ve internal eko granüller içeren kistik yapılar ve kist kümeleri mevcutmuş
canım daha evlenmede çocuk meselesini mi düşünüyorsun çocuğu da sıkıyorsun daha dur bu ne acele yahu söz nişan yok herhalde sanırım daha hele bir evlenin biraz gezin tozun tadını çıkarın da sonra çocuk düşünürsünüz erkekler daha çıkma evresinde hemen bu konuşmalardan hoşlanmazlar pek bir erken olmuş.
AYLİN........... 1 fetih suresi
SÜNDÜZ......... 1 fetih suresi
DİDEM........1 fetih suresi
Okudum bitirdim Rabbim sizlere çok kolay doğum nasip etsin, sağlıkla evlatlarınızı kucağınıza alın inşallah, sütünüz de şelale gibi gelsin :)
Bende istiyorum özel mesaj bana ne bana neKızlar eve geldim bende nasıl başım ağrıyor uykum var dün gece geç yatmıştım ve ağda yapmam lazım ne bileyim ctesi filan regl olurum diye kaldı ama kontrollere rahat olmak için yapmak durumundayım ilk defa regliyken yapıcam başka çarem yok neyse ben gidiyim hallediyim bari. Sonra da erkenden yatıcam çok uykum var.
Bu arada bir kararım var size öm atıp sölücem merak etmeyin aranızdan ayrılmıcam sizden ayrılamam ki ben ama tedavimle alakalı şeyler. Tek tek sürekli giren arkadaşlarıma öm atıcam bununla ilgili Yasoma demiştim zaten biliyor.
Bu arada Zeynep 300 lem yelid çekebildim dün akşam.
Burcu sana da 300 lem yelid çektim.
Tubam sana 100 daha tefriciye okudum toplamda 200 oldu yani 100 kaldı onu da bu akşam okuyacaktım ama regl oldum canım kusura bakma. Dün pazara gittik geldim yemek ütü filan geçe kaldı o kadar okudum bugün beklemiyordum regl olmayı yoksa okurum ne yapıp edip hakkını helal et.
Bir de Meryem suremi okuyacak gönüllü var mıdır ben regliyken.
canım hiç önemli değil benişm bitti zaten şimdi 100 taneyi de okur bitiririm Allah razı olsun bu kadar işinin arasında yine çektin önemli olan katkın olmasıydı çok teşekkür ederim inşherşey yolunda gider tedavin çok güzel olur vee hamile olarak gelirsin
meryem sureni de ben okuyabilirim istersen gerçi bugün burcu okuyacakmış hafta sonu ben yokum giremem yarın oku dersen haftasonu da okurum
kızlar tefriciyeler için çook çok teşerkkür ederim Allah ne muradınız varsa versin dünyada ve ahirette sıkıntı göstermesin inş
tatlım bi dur bunun gelinliği var nişanı var kaynana çekiştirmesi varevlendiğimde yani canım :)
tatlım orda insanı sadece klima paklar..Allah kolaylık versin 1 ay daha yanar sonra geceleri serinler biraz..ama sen anlatınca hatırladım..arabadan inmiştim ve Allah'ım böyle bir sıcak görmedim ben ya rabbim bu ne dedim ve ben Adana da mersinde yaşamış insanım düşün..Allah kolaylık versin canım
Vayyy be süpermiş, ağzına sağlık..
bide ben şöyle düşünürüm..hani bazı ailelerin bütün denemelerine ragmen bebekleri olmaz ve onlar gider evlat edinirler..derim ki bak Allah onlara da öyle evlat verdi..yani o çocuğun kaderi yazılmış onun ana babası onu evlat edinen kişi olacak diye..iştee ölee Rabbim çok büyük
Tabii canım olmaz mı insanın nasıl gözünde büyüyor bazen yemek yapmak.
canım çok sağol ağzına sağlık Rabbim tez zamanda yolunu açık etsin müjdeler veresin bize
canım az kaldı sabret bak birkaç haftaya kucağında olacak inşallah. Rabbim bir avazda kucağına almayı nasip etsin herked nasıl doğuruyor canım öyle düşün içinde kalan var mı yok demek ki doğuyor bir şekilde merak etme zaten tehlikeye girdiği anda sezeryana alırlar canım. Eşinle barışman iyi olmuş yeter anlamı artık yapmaz bir daha inşallah. Doğum günü de kutlu olsun en güzel hediyesi gelecek zaten. .
AYLİN........... 1 fetih suresi
SÜNDÜZ......... 1 fetih suresi
DİDEM........1 fetih suresi
Okudum bitirdim Rabbim sizlere çok kolay doğum nasip etsin, sağlıkla evlatlarınızı kucağınıza alın inşallah, sütünüz de şelale gibi gelsin :)
canlarım fetih süresi okudum üçümüzda çok kolay doğumlar yapalım bebişlerimize hemen kavuşalım inş
çıkmadan aklıma geldi.DİDEM cim barışmakla çok iyi yapmışsın.zaten dersini almıştırnice nice yaşlara inşallah sağlıkla sıhhatle,mutluluk ve huzurla
tatlım bi dur bunun gelinliği var nişanı var kaynana çekiştirmesi vararada tad tuz inş düzelirsiniz bak askerdeymiş kıyma yazık nettiyse affet gitsin (diyen 2 gün süründürdü ama bakma sen bana )
CANIM COK SIKKIN ARAMAIZ COK KÖTÜSÜRÜNDÜREN O CANIM AFFETMEYEN OSADECE İLGİ İSTEDİM DEDİMKİ SENDEN İSTİCEM TABİKİ ELİN ADAMINDANMI İSTİCEM DEDİM PATLAK VERDİ BU LAFIMA TAKTI BEN SENİ UYARMADIMMI BÖLE SELER DEME DİYE DEDİ ARAMIZ COK KÖTÜ HİÇTADIM YOK SABAHTAN BERİ AGLIYORUM SAHURADA BİŞİ YEMİCEM CANIM İSTEMİYO TADIM TUZUM KALMADI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?