- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #34.401
canım ben 100 tefriciyeyi tamamladım.haberin olsun.
BURCUM bugün yattım hep giremedim.duan bitmiş meğersem.ama bende 1000 tane lemyelid çekmiştim ve dahada çekecektim.istersen 2. 70000 e tamamlayalım.sayı baya fazla gelmiş.olmazmı?
özlem canim nasıl oldun? Canın sıkkındı şu kist işine? Ben gidiyorum amam sen bana mutlaka cevap yaz çünkü aklımdasın..Allah'a emanet ol, Rabbim şifa versin inşallah, geçici birseydir inşallah canım
Peki kistlerinnne olacak?ilac felan verdimi
sinin dualarıda bitirdiğime göre artık tefriciyeye başlayabilirim dedim.akşam önce bi yasin okudum ve niyetlendim.yardımlarınızı bekliyrum.tabiki gönlünden geçen varsa.yarın sabah erken çıkcaz evden.kaçta döneriz?döndüğümüzde yazacak halim lurmu bilmiyrum ama akşama kadar sizi haberdar ederim diye düşünüyorum.dualarla gidiyrum.Allah bilir ama sorun çıkacağını sanmıyorum ,tabi dualarınız sayesinde
BEDRİYE canım bende çok sık kurum rabbiyesiri.çok sağol.o masaya yattığımda zaten fix önce ayetel kürsi sonra rabbi yesir :) Allah hepimizin yardımcısı olsun.
ÖZLEM canım geçmiş olsun.umarım önemli bişey değildir.vakıf olduğum bi konu olmadığından yorum yapamıyrum ama kızlar hep yazmışlar.dua başlarsan bende seve seve katılırım
BUKET kaç gündür aklımda ama yazma fırsatı olmadı bitürlü.kızına bayıldımRabbim nazarlardan saklasın,sağlıkla size kavuştursun inşallah.eşimede gösterdim.5 dk falan baktık öyle hayran hayran.Yüce Rabbim neler yaratıyr.acaba bizde tadacakmıyız bu mucizeyi diye öyle bi kaldık önce sonra sarıldık falan...
YASEMİN gösterseydin Betüş hanıma sende.''utan utan bak yaşıtların ne güzel yüzlerini gösteriyr hemde annelerine benziyr '' diye bi fırçalasaydında aklı başına geleydi
AYŞE canım hakkında hayırlısı olsun.Rabbim bu defa yüzünü güldürsün inşallah
SEDA can seninde gözün aydın canım.bak başlıyrsun hayırlısı ile.hadi bismillah bakalım mevlam neyler,neylerse güzel eyler.dualarımdasın
Buket seni seviyorum..ama gidiyorum..balkon yikayacağım..bugün evi dip bucak temizledim bi balkon kaldı, yarın misafirler geliiiiiii :))))
ohhh ne güzel herşey yolunda gidiyor inş tahlillerde ii çıkar tedaviye başlarsın canım Meryem suresini bend eokuyabilirim istersn Tümay okucakmış sanırım haber vaer olurmu
Bende istiyorum özel mesaj bana ne bana ne
canım hiç önemli değil benişm bitti zaten şimdi 100 taneyi de okur bitiririm Allah razı olsun bu kadar işinin arasında yine çektin önemli olan katkın olmasıydı çok teşekkür ederim inşherşey yolunda gider tedavin çok güzel olur vee hamile olarak gelirsin
meryem sureni de ben okuyabilirim istersen gerçi bugün burcu okuyacakmış hafta sonu ben yokum giremem yarın oku dersen haftasonu da okurum
kızlar tefriciyeler için çook çok teşerkkür ederim Allah ne muradınız varsa versin dünyada ve ahirette sıkıntı göstermesin inş
sinin dualarıda bitirdiğime göre artık tefriciyeye başlayabilirim dedim.akşam önce bi yasin okudum ve niyetlendim.yardımlarınızı bekliyrum.tabiki gönlünden geçen varsa.yarın sabah erken çıkcaz evden.kaçta döneriz?döndüğümüzde yazacak halim lurmu bilmiyrum ama akşama kadar sizi haberdar ederim diye düşünüyorum.dualarla gidiyrum.Allah bilir ama sorun çıkacağını sanmıyorum ,tabi dualarınız sayesinde
SEDA can seninde gözün aydın canım.bak başlıyrsun hayırlısı ile.hadi bismillah bakalım mevlam neyler,neylerse güzel eyler.dualarımdasın
iyi dileklerin için teşekkürler sedacımvalla bizimkinin çıkmaya niyeti yok kız hiç kalacak öyle galiba hiç doğuracakmışım gibide gelmiyo işin garibi bi anda olsun bitsin çarçabuk istiyorum heralde ondan:26:
üfff burcuuu hala canım sıkkın bide ultrasondan sonra göğüslerimde ağırmaya başladı acı diyelim daha doğrusu,hiç keyfim yok
kızlar eşimi yıllık izne ayırdılar 2 gündür izinli bende izin istedim henüz vermediler cmts belli olacak verip vermeyecekleri eğer izin alabilirsem memlekete gideceğiz belki sonradan yazamayabilirim,yeni dua listesini hazırlarsanız benide eklemeyi unutmayın olurmu,sağlıcakla kalın
üfff burcuuu hala canım sıkkın bide ultrasondan sonra göğüslerimde ağırmaya başladı acı diyelim dah
a doğrusu,hiç keyfim yok
kızlar eşimi yıllık izne ayırdılar 2 gündür izinli bende izin istedim henüz vermediler cmts belli olacak verip vermeyecekleri eğer izin alabilirsem memlekete gideceğiz belki sonradan yazamayabilirim,yeni dua listesini hazırlarsanız benide eklemeyi unutmayın olurmu,sağlıcakla kalın
Kızlaaarr günaydınnn..
İYisiniz inşAllah, avatar resim yaptım kendime Yasemin in isteği üzerinenasıl güzel olmuş mu? Artık çok renkliyim.. :))
BEDRİYE canım bende çok sık kurum rabbiyesiri.çok sağol.o masaya yattığımda zaten fix önce ayetel kürsi sonra rabbi yesir :) Allah hepimizin yardımcısı olsun.
ÖZLEM canım geçmiş olsun.umarım önemli bişey değildir.vakıf olduğum bi konu olmadığından yorum yapamıyrum ama kızlar hep yazmışlar.dua başlarsan bende seve seve katılırım
BUKET kaç gündür aklımda ama yazma fırsatı olmadı bitürlü.kızına bayıldımRabbim nazarlardan saklasın,sağlıkla size kavuştursun inşallah.eşimede gösterdim.5 dk falan baktık öyle hayran hayran.Yüce Rabbim neler yaratıyr.acaba bizde tadacakmıyız bu mucizeyi diye öyle bi kaldık önce sonra sarıldık falan...
YASEMİN gösterseydin Betüş hanıma sende.''utan utan bak yaşıtların ne güzel yüzlerini gösteriyr hemde annelerine benziyr '' diye bi fırçalasaydında aklı başına geleydi
AYŞE canım hakkında hayırlısı olsun.Rabbim bu defa yüzünü güldürsün inşallah
Canım benim şahane olmuş ellerine sağlık....Ayrıca da geçmiş sayfaların birinde benim için ilettiğin muhteşem temenni için de çok teşekkür ederim...Bu mübarek günlerde kalbi pırıl pırıl birinden böylesine pozitif cümleler gelince insan birkez daha umudunu kaybetmemesi gerektiğini anlıyor...
SEDA günaydın canım şu mübarek günde tedavinin ilk adımını atıyorsun, haydi besmleyle başla, herşey cok kolay gecsin ve sonu bebek olsun inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?