Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Nartanesi AYŞE canım duanı ettim Rabbim bu seferki aşılamının hayırlısıyla tutmasını nasip etsin inşallah sağlıklı ikiz bebekler versin sana :)

ZEYNEP canım sana 121 ya selam, nas ve felak okudum, bugün yum.toplama cok kolay geçer inşallah, toplanan yumurtalarında sağlıklı embriyolar oluşturur inşallah, sağlıkla git gel, kazasız belasız

Canım ağzına sağlık Allah razı olsun, ikinci lem yelide hiç gerek yok tatlım benim kısmetim de bu kadarmış sayının bir önemi yok Rabbim niyetimizi biliyor :) bol bereketli oldu hamdolsun :))

Benden 300 tane tefriciye al, şimdilik :) sağlıkla git gel habelerini bekliyoruz

özlem canim nasıl oldun? Canın sıkkındı şu kist işine? Ben gidiyorum amam sen bana mutlaka cevap yaz çünkü aklımdasın..Allah'a emanet ol, Rabbim şifa versin inşallah, geçici birseydir inşallah canım

üfff burcuuu hala canım sıkkın bide ultrasondan sonra göğüslerimde ağırmaya başladı acı diyelim daha doğrusu,hiç keyfim yok

kızlar listeyi tamamladım,dularınızı bitirdim,rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin,duygucum rabbim sanada hayırlı bir eş nasip etsin inşallah

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]şekerkiz67/ tuğba[/TD]
[TD]15.07.2013 pazartesi[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]binbirgece/ b. gamze[/TD]
[TD]16.07.2013 salı[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik kolay doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duamnur/ k. burcu[/TD]
[TD]17.07.2013 çarşamba[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]graphicdesigner / yasemin[/TD]
[TD]18.07.2013 perşembe[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik+kolay doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nartanesii/ ayşe[/TD]
[TD]19.07.2013 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik kolay doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maralam/ meral[/TD]
[TD]22.07.2013 pazartesi[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik ve tüp bebeğin hayırlısıyla tutması [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ikizbebis44/ duygu[/TD]
[TD]23.07.2013 salı[/TD]
[TD]hayırlısıyla evlenmesi ve sağlıklı sorunsuz hamişlik [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bıdıkcım/ cansu[/TD]
[TD]24.07.2013 çarşamba[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
tubacığım 100 adet tefriciyni okudum canım,rabbim hayırlısı ile istanbula tayininizin çıkmasını nasip etsin ve hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah

kızlar eşimi yıllık izne ayırdılar 2 gündür izinli bende izin istedim henüz vermediler cmts belli olacak verip vermeyecekleri eğer izin alabilirsem memlekete gideceğiz belki sonradan yazamayabilirim,yeni dua listesini hazırlarsanız benide eklemeyi unutmayın olurmu,sağlıcakla kalın

günaydı kuzular

kızlar dularınızı okudum rabbim kabul etsi sag saglim bu listeyide bitirdim elhamdülillah

nartanesii/ ayşe 19.07.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik kolay doğum
maralam/ meral 22.07.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik ve tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
ikizbebis44/ duygu 23.07.2013 salı hayırlısıyla evlenmesi ve sağlıklı sorunsuz hamişlik
bıdıkcım/ cansu 24.07.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik

sizin bu romantik dakikaları yaşamanıza vesile olduğum için sevindim:))allah size de versin..bewnim yaşadığım mutluluğun herkes yaşasın..

Buket seni seviyorum..ama gidiyorum..balkon yikayacağım..bugün evi dip bucak temizledim bi balkon kaldı, yarın misafirler geliiiiiii :))))

bende seni baby:))

YASEMMMMMMMMİN..kız senin duayı okumayı unutmuşum:))hihihi..bugün okudum ,Allah kabul etsin..göbeğinin resminifde bekliyorum.

kızlar bugün yoğunum gelemeyebilirim..hadi bye..

ohhh ne güzel herşey yolunda gidiyor inş tahlillerde ii çıkar tedaviye başlarsın canım Meryem suresini bend eokuyabilirim istersn Tümay okucakmış sanırım haber vaer olurmu

inşallah canım 11 de gidicez bakalım. Meryem suresini Tümay okuyacak canım dün Burcu okudu Tümay regl bitene kadar okurum dedi bir terslik çıkarsa sana söylerim canım çok sağol

Bende istiyorum özel mesaj bana ne bana ne

tabii ki de balımmm aaa ayıp ettinnn

hayırlı olsun canım Allah muradını versin inşallah kabul etsin. Şimdi Tümay okuyacak regl bitene kadar çok talibi var çok sağolun Allah razı olsun sizden insanın birilerinden bir şey isteyebilmesi çok güzell ne kadar teşekkür etsem az canım gerek olursa söylerim

Canım hayırlı olsun tefriciyen canım Rabbim inşallah tedavini hayırlı sonuçlandırsın müjdeni alalım. Bugün yumurta toplama var dimi hadi hayırlısı inşallah güzel güzel yumuratların olur güzelce döllenirler can olurlar sana. benim regl bitsin tefriciye okurum sana canımm şimdilik sayı vermiyim hele bir bitsinde benim ki.

kalmaz kalmaz hangi bebek kalmış ki o kalacak sabırsızlanıyorsun annesi ama 38. haftadasın daha 40 haftaya yolu var dursun içeride biraz daha çıkmak isteyince çıkacak zaten yok tembelliğe devam ederse yeter artık anneyle tanışma vakti geldi deyip çıkaracaklar başka yolu yok yani ama gönlüne göre olsun inşallah.

üfff burcuuu hala canım sıkkın bide ultrasondan sonra göğüslerimde ağırmaya başladı acı diyelim daha doğrusu,hiç keyfim yok

özleemmm inşAllah ctesi gününe izin verirler, ciddi olarak konuş rica et sen zaten işyerinden yoğun talepleri olan biri değilsin ki. göğüsdeki sıkıntı hayırlısıyla dönem dönem herkesde çıkar ya o tarz bişeydir inşAllah gelip geçer.. bi ikinci muayene zamanın gelsede rahatlasak ama benim için rahat Allah ın izniyle tertemiz çıkacak..

Zeynep canım benim işleriniz rastgitsin hayırlısıyla Sağlıklı yumurtaların toplansın size sağlıklı evlat olsun inşAllah diyeRabbi yesir çektim sana 100 ad, nas felak okudum, Burcum da okumuş Rabbim kabul etsin inşAllah..

üfff burcuuu hala canım sıkkın bide ultrasondan sonra göğüslerimde ağırmaya başladı acı diyelim dah
a doğrusu,hiç keyfim yok

özlem endişeni anlıyorum ama büyük bir ihtimalle diğer dok.görüşmende herşey normal çıkacak, evet tatlım kistlere bastırdı ccok normal ağrıması, herşey temiz çıkacak inşallah, her gelişmeyi yaz, bu dok. Seni tatmin etmezse içindeki endişe bitene kadar başka dok. Git mutlaka

Ayyy valla süper olur inşalla izin alırsın, gerekirswe duygu sömürüsü yap tatlım :))

SEDA günaydın canım şu mübarek günde tedavinin ilk adımını atıyorsun, haydi besmleyle başla, herşey cok kolay gecsin ve sonu bebek olsun inşallah :)

Kızlaaarr günaydınnn..
İYisiniz inşAllah, avatar resim yaptım kendime Yasemin in isteği üzerine nasıl güzel olmuş mu? Artık çok renkliyim.. :))

Kızlaaarr günaydınnn..
İYisiniz inşAllah, avatar resim yaptım kendime Yasemin in isteği üzerine nasıl güzel olmuş mu? Artık çok renkliyim.. :))

Canım benim şahane olmuş ellerine sağlık....Ayrıca da geçmiş sayfaların birinde benim için ilettiğin muhteşem temenni için de çok teşekkür ederim...Bu mübarek günlerde kalbi pırıl pırıl birinden böylesine pozitif cümleler gelince insan birkez daha umudunu kaybetmemesi gerektiğini anlıyor...

Özlemcim canım benim geçmiş olsun...Arkadaşlar da söylemiş ama ben de eksik kalmayayım dedim benim göğsümde kistik bir yapıda...hatta doktor elle muayene yaparken çok endişelenmişti...Acil ultrasona aldılar falan...bana da takipçisi olacaksın dedi ama...amaaannn...onu takip et bunu takip et...diyerekten yaşamaya devam ediyorum...İNŞALLAH izin olayın yalan olmaz da oohh mis gibi gider kafanı dağıtır, arınmış bir şekilde dönersin....memleket gibisi var mı bee...ilaç ilaç...

Zeynebim o kadar heyecanlıyım ki anlatamam senin adına...yemin ediyorum kalbim pır pır...Şuan muhtemelen işlem tamamlanmıştır, sen de uyanmak üzeresindir....İNŞALLAH ağrısız sızısız uyanırsın...muhteşem bir günde toplanıyor yumurtaların...o kadar özel birgün ki bugün zaten Cuma bi de astrolojik da olarak dicem Ramazan Ramazan olmayacak...ALLAH nasip ederse öğlen yine Zuhuratbaba ya gidicem...çook dua edicem sana çoookkk...bu arada bir ilki gerçekleştiriyor veee 300 tane istiyorum...Yapabilirim inanıyorum kendime....

AYYY kuzu musun sen bize :))

Tabi ki umudumuzu yitirmiyeceğiz bazen psikolojik olarak bozuk olduğumuz günler olabilir ama bu demek değil ki her günümüz bunalım, Ben yürekten inanıyorum yaa inşAllah peşpeşe güzel haberler gelicek sizden..

Bu arada kızlar bayramdan sonraki hafta 12 ağustos itibariyle kısmet olursa bende tatile çıkıcağım inşAllah. İzmire gitme planları yapıyoruz araçla ama, haftam biraz ilerlemiş olucak sıkıntı olur mu bilmiyorum doktorla konuştum geçen gidersin 7,8 saatlık yola ama öncesinde muayene edelım demişti bide o 15 gün içinde giderim sanıyordu şimdi bugafta gittiğimde danışıcam bakalım, ama işyeride göndermek istemiyor galiba nasılsa izzne çıkıcaksın diyor çıkıcamda o mecburi izin olucak kısmetse bu tatil amaçlı olucak.. aslında ben değil eşim çok istiyor kafa dağıtması için istiyoruz. malum zor geçiyor hamileliği

bide yarından itibaren ctesi gelmemek için konuşucam kısmetse bugun gerçi işyerindekiler tatile çıktıkça ctesileri boş kalmasın diye gelirim ama yarın evde olup yavaaaaşşş yavaaaşş temizlik yapıcam.. söyleyin uğraştırmadan tamam tabi ki gelme desinler

SEDA günaydın canım şu mübarek günde tedavinin ilk adımını atıyorsun, haydi besmleyle başla, herşey cok kolay gecsin ve sonu bebek olsun inşallah :)

evet Burcum ikizim cancağızım heyecan dorukta canım ağzımda bir başlasak rahatlarım iğne vurma aşamasında filan sonra toplama ve transferde yine heyecan başlayacak. Darısı başına inşallah arkadaşım aşılama ile gelecek senin bebiş. Ben öm atcaktım ama buradan yazıyorum yumurta toplandıktan sonra gelemem canlarım bir de kaç yumurta toplandı ne kadar döllendi öm ile yazıcam size açık yazmak istemiyorum. Burayla alakalı değil biliyorsunuz. Hepiniz canımsınız sizden başka kimle paylaşıcam ama herkesin hakkımda bilgi sahibi olmasını istemiyorum anladınız siz. Bu arada tel nolarımızı alalım yaa Yasonun var bende bir tek. Haberleşiriz olur mu zaten yumurta toplanınca da pek gelemem ben annem gelir ertesi güne filan onunla ilgilenirim transferden sonra zaten oturtmaz. Biraz merakta kalacaksınız artık telefonla haberleşiriz olur mu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…