Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım geçmiş olsun allah babana şifa versin bir an önce sağlığına kavuşur inşallah, inşallah adet gecikmen hayırlı bir haberdir o testlerde çıkmıyor olabilir bi kan testi yaptır istersen

cok cok gecmis olsun canim. Babana moral verin iyi düsünün, cünkü eminim baban sizi üzgün görmeye dayanamiyordur. Onun sagligina kavusmasi icin bol bol dua edin. Baskalarindan dua isteyin. Rabbim büyüktür hastaligini yenecegine inanin insaallah Rabbim Dualarimiza cevap verecektir.
bende kosturuyorum is yerinde evde, annemlerde. zaman ne cabuk ilerliyor. Haftasonuna girdim diye sevinirken ben pazartesiye az kaldi ve is günü geliyor diye düsünüyorum
merhaba canım iyiyim, iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın?
sagol canim rabiaya dedigim gibi zamani durduramiyorum
o ilerliyor bende arkasindan kosturuyorum tik tak tik tak diye

ne guzel sonlandırmıssın cumlenı öyle :))) pııtt diye =))) inş Bnm fsh 108 cıkmıstı cnm :) bnce kndı fshne şükür etsen iyiy olur. normalde bız bebek dusunmuyorduk korunuyorduk ıste adet olmayınca doktora gttım hamıleyım sandım. doktor menopoz dedı oyle gelıstı olayalr cnm. suan bır kac gun sonra normalde adet gormem gerekıyor eger gorursem gıdcm doktora fshye bktrmk ıcın

amin canım bnm cok sağol.. evet hayırlısı olsun artık nedıyeleım Allahtan emar fılmı adetlı donemıme denk geldı yoksa cektırmzedım Rabbım denk getırdı. FSH AMH btun sonclarıma bakıldıktan sonra menopoz teşhisi konuldu yaklasık 1 ay surdu bu.. fsh 108 amh 0.01 amh= normalde 2 fln cıkması lazım ama bnm 0 cıktı yanı hıc yok oyle yanıı ama cok sukur adet gordum demekkı yumurtam var =) bir kac gun sonra normalde adet gormem gerekıyor bakalım eger gorursem doktora gdcm fsh hormonumu baktırmak ıcın

yasadiklarini okudumda belki bazi yazdiklarini kacirmis olabilirim kusuruma bakma canim. benim merak ettigim birsey var sen menepoz sonucunu 1 doktordanmi ögrendin? yani baska bir doktora veya profa görünmüsmüydün?

Ah canim benim tebrik ederim RABBIM hayirlisiyla kucagina alacagin gunleri gostersin INSALLAH sana kolay hamilelik kolay dogum ve saglikli hayirli evlat diliyorum RABBIMDEN

canım benim ne güzel bir haber allah bağışlasın inşallah tutunur bebeğin dikkat et kendine ilaçlarını ihmal etme
AMİN canlarım benim ALLAH razı olsun hepinizden.. RABBİM sizede nasip etsin en kısa zamanda..

Mrb kızlar.biliyorsunuz ankaradayim cok sık giremiyorum.
Ozlemcim kendini toplamişsinn aramıza donmussun ne güzel.sonucunu öğrenince hersey daha güzel olacak inşallah.yine hamile kalacaksın,yine gebelik takvimin olacak,yine hafif hafif miden bulanacak, yine kalbini duyacaksın yine yine yine taaaki kucağına alıp kulağını göğsüne dayayip kokusunu icine çekene kada bundan emin olacaksin ve sonrasinda tabiki.seninle başlangıçlarımız farklı ama yine yeni bir başlangıç yapacaksın.
Güldüm haberine cok sevindim.inşallah saglikla sihhatle kucağına alacaksın.darısı da hepimizin basına.
Yasemin,daha varmış demekki anacim,biraz daha sabır .
Herkese selam eder ayrı ayrı herkesin gözlerinden sevgi ve şefkatler öperim.beni dualarınızda unutmayın Allah hepinizin yardımcısı olsun.

iyi geceler kızlar, nasılsınız.
Gülcüm hayırlı olsun meleğin. çok sevindim. İnşallah sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına. ne güzel dua gününde böyle bir haber vermen. tesbihini çekip duanı okudum. Özlemcim senin de tekrar gelmene sevindim. hayırlısı olsun tatlım inşallah tekrar vereceksinn bize güzel haberler ve dualarla alacaksın kucağına bebeğini inşallah. en azından gebe kalabiliyorsun benim o da muamma. Rabim hepimize bu duyguyu yaşatacak inşallah. Bol Bol dua edeceğiz elimizden başka bir şey gelmez. biz tedbirimizi alalım tedavimizi olalım takdir Allahın. Herkese hayırlı geceler.

Aselam canim ankaraya selamlar
Insaallah sende güzel haberlerle dön memleketine.
Rabbim emeklerinin karsiligini en kisa zamanda versin Insaallah.
özleme öyle güzel sey yazmissinki tipki bir annenin duygularini dile getirmissin. Insaallah yakindir Anne olman

Sagol canım benim.inşallah.kaygılarım var tabi.yan topikte 3 embriyo nakedilen bı ark vardı.olmamış malesef.cok üzüldüm .ben sanırım umudumu buraya bağlamadım.Allah nasip etmemişse üçü besi yok tabi.hani böyle diyorumya sonrada kendi kendime dusununce'olmayacak heralde o yüzden rahatim' gibi seyler aklıma geliyo.kendimce ne kadar cool olsamda neticede psikolojigim. Bı yerde benim kafa elbet eror verecek:)hayırlısı Allah'tan mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler.

evet canim Mevlam neylerse güzel eyler o yüzden elimizden geleni yapiyoruuuzzzz ve gerisini Rabbime birakiyoruz Insaallah.
Kaygilar herzaman var canim hic bitmezki düsünüyorumda suan hamile olsak evet olalim Insaallah ve kalp atisini duymadan rahat edemeyecegiz en azindan ben öyle olurum herhalde daha sonra acaba 2li 3lü testleri temizmi cikacak diye düsünecem ve kaygilanmaya baslayacam
ya cool olalim tipki bunun gibi
bu olmaz bu bebege zararli beni cool göstermedi

O cool adam müştak bı kere

O cool adam müştak bı kere

aa bak gördünmü müstak bize kendinize gelin heyyt gözüyle bakiyor günes gözlügü altindan
o sakiz patlatmasida sizi alirim ayagimin altina paaaat diye patlatirim beyninizi diyor 28:aman Allahim bu nasil bir fantazi bu saatde korku filimide izlemedim halbuki, saat gec oldu ya ondandir)

kızlar günaydın bugün benim 25.günüm dayanamadım test yaptım silikte olsa çift çizgivar dua edin nolur bu ayda kaybetmiyim bebeğimiii
ayyyy süppper bir hber bu yaaaa, Allahım yarabbim ohh çok şüür bu ayı da boş çıkartmadık ohh yaaa,
inşallah sağlıklı 4-4lük bir hamilelik dönemi geçirip bebeğini kucağına alırsın tatlım, darıı hayırlısıyla hepimizin başına olsun
kuşum sıradayım bu sabah test yaptım negatif çıktı ama hala da adet olmadım, umutlar devam ediyor
yasemincim seninde tesbihini okudum yarın unutmayayım diye rabbim kabul etsin gönül muradını versin inş.
Allah razı olsun canım arkadaşım, aminn inşallah.
bedriyecim hakkaten denk gelemiyoruz yaa özledim seni.
test negatif ama kırmızı ışığı da görmedim daha , hala pozitif çıkması için umudum var ::
ayyyy o çift çizgi çıkan testin resmini çekip koysaydın keşke görseydik. benim çıkıyor ma silikmi tam kırmızımı tam anlayamıyorum ne biçimim ben yaa.
yasemin canımsın sen benim, listeye seni çok seviyoruz yazmışsın sağol sanım Allah hepinizden razı olsun okur okumaz ağlamaya başladım
canımmmmmm, sen şimdi ağladım diyince benimde o an gözlerim doldu yaaa tabiki seni çok seviyoru, şahsen ben kendi adıma hakkaten çok seviyorum, senin böyle moralin azda olsa düzgün olarak topiğe dönmen beni nekadar sevindirdi hiç bilemezsin, dualarımdasın canım benim inşallah herşey gönlünce olsun hep...
ah yerim ben seni yaa "biraz köylüce olacak" demişsin ya ne güldüm, allah senide güldürsün emi. bende duymuştm o dediklerini. hatta dün bi den nar suyu aldım %100 saf ve doğal, hiçbir katkı maddei ilaç su filan yok içinde. o yüzden fiyatı da yüksek, yani diğer meyve sularının 1 litrei 1.90 TL iken, bu nar suyunun 700 ml si 6.65 TL ama Allahın şifa kaynağıdır, ilaç içeceğime bunu içeyim dedim ldım içtim, hakkten sadece nar yani süper. tadı hafif buruk ama şifa niyetine diyip lüpletiyorum

canımmmm yaa nasılda unutmamış yerim ben seni yaa
ah kuşum o uça uça hastaneye gitme sahnelerinide yaşayacağız bir gün inşallah hemde hepimiz...
sıkıntı yok takma kafana canımm inş. bi yaramazlık yoktur
yok canım benim , bizim şu evi satma ve yeni ev bakma telaşelerimiz vardı gene bugün, müşteriler gidip geliyor, beeniyorlar hemde hepsi, ama sanki kısmeti bağlı gbi ben anlamadım bu evin. adam ölüyor bitiyor, saat oturuyor evden çıkamıyor, yarın kapora getirim diyor, yarın olup arıyor vazgeçtim diyor okadara kadar yani düşün.
ama bizim bir ayşe teyzemiz var, kızım dedi eve sirke al, kapı eşiklerine, ayak basmayan yerlere dök azıcık dedi, evdeki kötü gözleri nzarları, şeytani her ne varsa alır götürür dedi. bende yaptım, bakalım bi hareketlenme var müşterilerde, işallah buda bir vesile olur bize
şükür tatlım... neyse artık ekim batını birlikte bekleyeceğiz demektir.
yok kuşum daha adet olmadım umutlra tam gaz devam
ayyyy parasıyla bizde istesek kargo ile göndermezmi???? kargocuya veririz parasını ?????
canım benimm üzülme sakınn zamanı diilmişşş demekkii opuyormm
mervecim canım sağol desteğin için, ama dur daha herşey bitmedi, kırmızıya kadar devam
test yaptırdım 113.43 çıktı dr progestan verdi tatilden geldiğimde 24 ünde keseyi görmeye gidicem dua edin RABBİM MELEĞİMİ BAĞIŞLASIN sıkı tutunsun meleğim bana...
oyyyyy süpper süper yaşasın yaa maşallah
yerim senin hamişlik takvimini ben yaaa oyyy 4 haftalıkmış tipe bk yaaa

rabiacım hşgeldin merak ediyordum bende snei.
Allahım şifa versin babacığına inşallah. Allahın mucizeleri bitmez aradaşım, onun için sakın ümidini kaybetme hep dua et.
bak bir komşu öğretmişti bana, "ya şafi, ya kafi, ya muafi" sürekli gece gündüz ağzında bu 3 kelime olsun, şifa için .

buketim canım benim, ya Allah bismillah de başla sen, inşallah senin operasyonların tutacak, ve u herşeyin çok daha güzel olmasına ilk vesile olacak ben öyle hissediyorum.
Rabbim seni hiç üzmesin inşallah, tüm sabrının selametini görürsün inallah bundan sonra artık.

hosgeldiiiin nasilsin?

ayşecim canım iyiyim hamdolsun, yoğun bir gündü, hala adet olmadım 4 gün geçti, önümüzdeki hafta içi yine bir test yaparım, çünkü bu sabahki nep net bir tek çizgiydi gölge bile yoktu gıcık oldum, eğer koyulaşacaksa hemen koyulaşmaz , olsa olsa geç döllenme olur ancak yani. o da bir umut işte sadece...
şimdi öncelikli telaşımız şu evi satıp, beğendimiz evi alabilmek, ama tahmin ediyorum tam o sırada ben hamile olucam heralde Allahtan hayırlısı bu sadece bir hayal tabi.
sen nasılsın iyimisin.
ayy bu arada çamaşırlar bitmiş, onları bi asayım... offf bu saatte hiç çekilmez yaaa.
ayy bide son 3 gndür sürekli ateş basıyor beni, bu acba hamişlik belirtisi olabilirmi??? yada havaların ısındığından dolayımı

Ayyy hadi Insaallah Önümüzdeki hafta ici Insaallah güzel haber getir bize sevinelim. Gec döllenme olmussa eger idrar testlerinde gec cikiyor hadi Hayirlisi Insaallah
Umarim evi istediginiz miktara satip begendiginiz evi alirsiniz.
Bende cok sükür canim iyiyim. 1hafta daha is yerinde yogunlugum devam edecek sonra rahatlayacagim Insaallah.
bende üsüyorum cünkü havalar sogudu burda
yoksa hamile degilmiyim??:26::26:

merhba arkadaslar araniza yeni katildim lütfen yardim edin bende pco vardi ve adet duzensizligi kilo verdim 2 aydir duzene girdi ama ben genc kizken adetin 40 günde fln oluyodu simdi yine 2 aydir yine ole oldu acaba bende yumurtlama oluyomudur oluyosa bile hangi günler olur lütfen acil yardim edin burarda adetim bugun 37 gün hala adet olmadim ama adet olcakmis gibi belitiler var test yapsammi yapmasammi bilemedim

özlemm bence beklemek yersiz ben hiç beklemedim düşüklerde.. dış gebelikte 6 ay dedi ama 3 ay bekledim ben haa de ki olumlu sonuç aldın mı yok almadım ama baksana Allah beterinden korusunda türlü türlü dert var sanki bekleyince senedim mi var diyorum herşeyin iyi olucağına.. çok uzun korunmama taraftarıyım ama tabi doktor ısrarla aksini söylemiyorsa

Allah iyiliğini versin emi, yani öyle bir psikolojideyizki, karnımız acıksa hamilemiyi? çişimiz gelse hamilemiyiz? uykumuz gelse hamlemiyiz? her sonunun sonuna hamilemiyiz ekini ekliyoruz
napıcaksın işte umut dünyası, elbet birgün olacağız Allah alnımıza yazmışsa zaten.
eşim pazartesi yine şehr dışına gidecek 3-4 gün yanımda olmayacak, onun üzüntüü içindeyim ayrıca, ben yavaşça gidimde sokulayım yanına bari, sonra gidince çok özlerim ah keşke yanımdayken bol bol dibinde dursaydım diye
Allah rahatlık versin tatlım benim, öpüyorum seni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…