- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #3.441
iyi diğelim iyi olsun bu ralar zor dönemler geçiriyorum rabbim yardımcım olsun babam çok hasta rabbim şifasını versin bu aralar siteyede giremedim strestan regl bile olmadım bat 21 ağustos tu hala olmadım testlerde negatif bilemiyorum canım işte böyle
cok cok gecmis olsun canim. Babana moral verin iyi düsünün, cünkü eminim baban sizi üzgün görmeye dayanamiyordur. Onun sagligina kavusmasi icin bol bol dua edin. Baskalarindan dua isteyin. Rabbim büyüktür hastaligini yenecegine inanin insaallah Rabbim Dualarimiza cevap verecektir.babamda akciğer kanseri çıktı canım çok üzgün bitgin durumdayım gebeliğe gelincede ben normaldede geç olurum bu defada çok çok geçikti dün yinede kan tahlili yaptırdım negatif çıktı öyle işte canım sizler nasılsınız
sagol canim rabiaya dedigim gibi zamani durduramiyorummerhaba canım iyiyim, iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın?
çok çok geçmiş olsun.. şişliği Allah tarafından önemsememezlik yapmamışsın.. adetinde gelmişken doktora gitsen olmaz mı? Baksınlar düzelme ne boyutlarda diye.. doktorlarda insan gaybı kimsee bilemez hakkında hayırlısı olsun inşAllah.. çok mu kafna taktın acaba oadetten kesildiğin dönemlerde.. mesela benimde fsh yüksek 11 çıkmıştı yaklaşık bir buçuk sene önce doktor vakit kaybetmeden aşılamaya geç demşti ben halaaa duruyorum.. fsh kaç onuda bilmiyorum. aklıma kötü birşeylerde getirmek istemiyorum.. testi yaptırmayada korkuyorum.. fsh genetik diyorlar ailede bilinene erken menepoz yok ama işte kısmet.. aslında ne biliyor musun kafayı hep rhat tutucağız strese girmeden gönlümüzü Allah a emanet edip bekliyeceğiz araştırmalara girmiyeceğiz.. ooo gelsin bebişler.. bazen cahil kalmak gerekiyor bence bu konularda.. ben o kadar çok şey araştırıp öğrendim ki neye yarıyor.. sadece korku duymama.. hakkımızda hayırlısı herşeyin.. bacağın ile ilgili kısımda da benim senden yana gönlüm ferah Allah ın izniyle pıt diye kurtulacaksın o tümörden
Canımm çok geçmişler olsun tez zamanda Allah şifasını versin. Biyopsi kesin yaparlar evet ama korkma bir anlık birşeymiş canım sağlığın için gerekli bak diyorum sana bunu yoluna koy bebeği yine düşünürsün. Önce senin sağlığın önemli. O menopoz diyen doktoru da dövmek geldi içimden. Hemen regl göremiyorsun diye menopoz denir mi yaa fsh değerin bile onu gösterse beklemesi lazım ne demek imkansız yanii. Bak olmuşsun yine regl nasıl oldun yumurtan var ki oldun regl dediğin şey zaten döllenmeyen yumurtanın vücut tarafından atılmasıdır sende bir yumurta dahi olsa tüp olabilir. Ama önce şu bacağının durumu belli olsun ona yoğunlaş canım. İyi haberlerini verirsin İnşallahh..
Hayirli olsun canim gebeligin. Rabbim bu sefer saglikli hamilelik gecirmeni ve kolay dogum yapmani nasip etsin Insaallah
cok sevindiiiiiim. Masaallah degerine cok güzel. Kesenide görürsün, pitpitlarida duyarsin; cinsiyetinide ögrenirsin, kucaginada alirsin Insaallah Allahin izniyle. Tebrik ederim arkadasim.emir_bebek: nazar:::
Ah canim benim tebrik ederim RABBIM hayirlisiyla kucagina alacagin gunleri gostersin INSALLAH sana kolay hamilelik kolay dogum ve saglikli hayirli evlat diliyorum RABBIMDEN
AMİN canlarım benim ALLAH razı olsun hepinizden.. RABBİM sizede nasip etsin en kısa zamanda..canım benim ne güzel bir haber allah bağışlasın inşallah tutunur bebeğin dikkat et kendine ilaçlarını ihmal etme
Mrb kızlar.biliyorsunuz ankaradayim cok sık giremiyorum.
Ozlemcim kendini toplamişsinn aramıza donmussun ne güzel.sonucunu öğrenince hersey daha güzel olacak inşallah.yine hamile kalacaksın,yine gebelik takvimin olacak,yine hafif hafif miden bulanacak, yine kalbini duyacaksın yine yine yine taaaki kucağına alıp kulağını göğsüne dayayip kokusunu icine çekene kada bundan emin olacaksin ve sonrasinda tabiki.seninle başlangıçlarımız farklı ama yine yeni bir başlangıç yapacaksın.
Güldüm haberine cok sevindim.inşallah saglikla sihhatle kucağına alacaksın.darısı da hepimizin basına.
Yasemin,daha varmış demekki anacim,biraz daha sabır .
Herkese selam eder ayrı ayrı herkesin gözlerinden sevgi ve şefkatler öperim.beni dualarınızda unutmayın Allah hepinizin yardımcısı olsun.
Aselam canim ankaraya selamlar
Insaallah sende güzel haberlerle dön memleketine.
Rabbim emeklerinin karsiligini en kisa zamanda versin Insaallah.
özleme öyle güzel sey yazmissinki tipki bir annenin duygularini dile getirmissin. Insaallah yakindir Anne olman
Sagol canım benim.inşallah.kaygılarım var tabi.yan topikte 3 embriyo nakedilen bı ark vardı.olmamış malesef.cok üzüldüm .ben sanırım umudumu buraya bağlamadım.Allah nasip etmemişse üçü besi yok tabi.hani böyle diyorumya sonrada kendi kendime dusununce'olmayacak heralde o yüzden rahatim' gibi seyler aklıma geliyo.kendimce ne kadar cool olsamda neticede psikolojigim. Bı yerde benim kafa elbet eror verecek:)hayırlısı Allah'tan mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler.
O cool adam müştak bı kereevet canim Mevlam neylerse güzel eyler o yüzden elimizden geleni yapiyoruuuzzzz ve gerisini Rabbime birakiyoruz Insaallah.
Kaygilar herzaman var canim hic bitmezki düsünüyorumda suan hamile olsak evet olalim Insaallahve kalp atisini duymadan rahat edemeyecegiz en azindan ben öyle olurum herhalde daha sonra acaba 2li 3lü testleri temizmi cikacak diye düsünecem ve kaygilanmaya baslayacam
ya cool olalim tipki bunun gibi
bu olmaz bu bebege zararli beni cool göstermedi
O cool adam müştak bı kere
ayyyy süppper bir hber bu yaaaa, Allahım yarabbim ohh çok şüür bu ayı da boş çıkartmadık ohh yaaa,kızlar günaydın bugün benim 25.günüm dayanamadım test yaptım silikte olsa çift çizgivar dua edin nolur bu ayda kaybetmiyim bebeğimiii
kuşum sıradayım bu sabah test yaptım negatif çıktı ama hala da adet olmadım, umutlar devam ediyorsıradakiiiiii
Allah razı olsun canım arkadaşım, aminn inşallah.yasemincim seninde tesbihini okudum yarın unutmayayım diye rabbim kabul etsin gönül muradını versin inş.
bedriyecim hakkaten denk gelemiyoruz yaa özledim seni.Yaseminnnn.. canımcımmm çok zaman oldu sanki seni yakalayamıyorum burada.. test yaptın mı canımcım sen.. senin de duanı okudum.. Allah ımm hayırlısıyla bir evlat nasip etsin inşAllah sana da sağlığıyla sıhhatıyle..
Kızlar yumurtlama testlerini yapıyordum ya dün akşam 12.akşamımdı ve iki çift kırmızı çizgiyi gördüm.. çok duygulandım rabbimin işine baktım.. vücudumu hayırlısıyla gebeliğe hazır hale getirdi.. Bundan sonrası Rabbimin bileceği iş kısmet ederseee olucak, yok etmezsee olmayacak.. ve biz herişte bir hayır vardır diyeceğiz.. İnanıyorum artık çok mevlam bu yolda boynumuzu bükük bırakmayacak.. Rabbime şükürler olsun.
canımmmmmm, sen şimdi ağladım diyince benimde o an gözlerim doldu yaaayasemin canımsın sen benim, listeye seni çok seviyoruz yazmışsın sağol sanım Allah hepinizden razı olsun okur okumaz ağlamaya başladım
ah yerim ben seni yaa "biraz köylüce olacak" demişsin ya ne güldüm, allah senide güldürsün emi. bende duymuştm o dediklerini. hatta dün bi den nar suyu aldım %100 saf ve doğal, hiçbir katkı maddei ilaç su filan yok içinde. o yüzden fiyatı da yüksek, yani diğer meyve sularının 1 litrei 1.90 TL iken, bu nar suyunun 700 ml si 6.65 TL ama Allahın şifa kaynağıdır, ilaç içeceğime bunu içeyim dedim ldım içtim, hakkten sadece nar yani süper. tadı hafif buruk ama şifa niyetine diyip lüpletiyorumkızlar ne kadar süredir uğraşıyorsunuz bilmiyorum eminim çok araştırmışsınızdır ama köylüce olacak ama hani pıhtılaşma için nar suyu ve nar ekşisi öneriyorlar yumurtanın sağlıklı olması işte kromozom bozukluğu da buna dahil poleni öneriyorlar belki denemişsinizdir ama yazayım dedim nolur nolmaz... inşallah tez zamanda şifa bulur bebişlerinize kavuşur sıkıntılarınızı unutursunuz
canımmmm yaa nasılda unutmamış yerim ben seni yaaevet canım ben de o saatlerde adet sancısıyla uyandımara ara baktım ama yoktu girse yazardı heralde inşallah pozitiftir ama negatif olursa bikaçgün depresif takılırım demişti ay öyleysede gelsin burda takılsın niye gelmiyor ki yoksa pozitifi gördü uça uça hastaneye falan mı gitti ki inşallah öyledir...
yok canım benim , bizim şu evi satma ve yeni ev bakma telaşelerimiz vardı gene bugün, müşteriler gidip geliyor, beeniyorlar hemde hepsi, ama sanki kısmeti bağlı gbi ben anlamadım bu evin. adam ölüyor bitiyor, saat oturuyor evden çıkamıyor, yarın kapora getirim diyor, yarın olup arıyor vazgeçtim diyor okadara kadar yani düşün.sıkıntı yok takma kafana canımm inş. bi yaramazlık yoktur
yok kuşum daha adet olmadım umutlra tam gaz devamşükür tatlım... neyse artık ekim batını birlikte bekleyeceğiz demektir.
ayyyy parasıyla bizde istesek kargo ile göndermezmi???? kargocuya veririz parasını ?????aktarlara pek güvenme canım siz bulamasanız aileniz bulur heralde benim amcam arıcılık yapıyor biz ondan alıyoruz daha doğrusu bizi çok sever gönderiyor sürekli onun sayesinde başladık zaten... nar ekşisini de halam yapar ne beleşçiyiz di miama sağolsunlar sayelerinde doğal besleniyoruz.
mervecim canım sağol desteğin için, ama dur daha herşey bitmedi, kırmızıya kadar devamcanım benimm üzülme sakınn zamanı diilmişşş demekkii opuyormm
oyyyyy süpper süper yaşasın yaa maşallahtest yaptırdım 113.43 çıktı dr progestan verdi tatilden geldiğimde 24 ünde keseyi görmeye gidicem dua edin RABBİM MELEĞİMİ BAĞIŞLASIN sıkı tutunsun meleğim bana...
rabiacım hşgeldin merak ediyordum bende snei.babamda akciğer kanseri çıktı canım çok üzgün bitgin durumdayım gebeliğe gelincede ben normaldede geç olurum bu defada çok çok geçikti dün yinede kan tahlili yaptırdım negatif çıktı öyle işte canım sizler nasılsınız
Mrb kızlar.biliyorsunuz ankaradayim cok sık giremiyorum.
Ozlemcim kendini toplamişsinn aramıza donmussun ne güzel.sonucunu öğrenince hersey daha güzel olacak inşallah.yine hamile kalacaksın,yine gebelik takvimin olacak,yine hafif hafif miden bulanacak, yine kalbini duyacaksın yine yine yine taaaki kucağına alıp kulağını göğsüne dayayip kokusunu icine çekene kada bundan emin olacaksin ve sonrasinda tabiki.seninle başlangıçlarımız farklı ama yine yeni bir başlangıç yapacaksın.
Güldüm haberine cok sevindim.inşallah saglikla sihhatle kucağına alacaksın.darısı da hepimizin basına.
Yasemin,daha varmış demekki anacim,biraz daha sabır .
Herkese selam eder ayrı ayrı herkesin gözlerinden sevgi ve şefkatler öperim.beni dualarınızda unutmayın Allah hepinizin yardımcısı olsun.
hosgeldiiiin nasilsin?
ayşecim canım iyiyim hamdolsun, yoğun bir gündü, hala adet olmadım 4 gün geçti, önümüzdeki hafta içi yine bir test yaparım, çünkü bu sabahki nep net bir tek çizgiydi gölge bile yoktu gıcık oldum, eğer koyulaşacaksa hemen koyulaşmaz , olsa olsa geç döllenme olur ancak yani. o da bir umut işte sadece...
şimdi öncelikli telaşımız şu evi satıp, beğendimiz evi alabilmek, ama tahmin ediyorum tam o sırada ben hamile olucam heraldeAllahtan hayırlısı bu sadece bir hayal tabi.
sen nasılsın iyimisin.
ayy bu arada çamaşırlar bitmiş, onları bi asayım... offf bu saatte hiç çekilmez yaaa.
ayy bide son 3 gndür sürekli ateş basıyor beni, bu acba hamişlik belirtisi olabilirmi??? yada havaların ısındığından dolayımı
ben hiç böyle şeyler kullanmadım bilmiyorum bi zararı falan olmaz herhalde değilmi, birde ben tekrar ne zaman hamile kalmalıyım bilmiyorum acaba uzun bi aramıversem diyorum yoksa 3 ay yeterli olurmu, bugün abim bana ilk düşükten sonra erken davranmışsın dedi doktor 6 ay diyorsa sen 1 sene bekleseydin dedi canımı sıktı ben tam 6 ay sonra hamile kaldım bu sefer dahamı az beklesem diye düşünüyordum zaten yaşım olmuş 29 bekle bekle daha nereye kadar
Ayyy hadi Insaallah Önümüzdeki hafta ici Insaallah güzel haber getir bize sevinelim. Gec döllenme olmussa eger idrar testlerinde gec cikiyor hadi Hayirlisi Insaallah
Umarim evi istediginiz miktara satip begendiginiz evi alirsiniz.
Bende cok sükür canim iyiyim. 1hafta daha is yerinde yogunlugum devam edecek sonra rahatlayacagim Insaallah.
bende üsüyorum cünkü havalar sogudu burda
yoksa hamile degilmiyim??:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?