Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Ay kızlar dün ilk defa afedersiniz regliyken ağda yaptım. Feci acıdı çok zorlandım inanın 2 saatimi aldı birde o halde çok çok zor oldu yoğun da geçiriyorum ama mecburdum tedavi esnasında rahat olmak için. Jiletle alsam gün aşırı çağıracak uzadı uzamadı arası bişi oluyor alamıyorsun öyle de gitmek sinmiyor ben problem ediyorum yani. Artık omzum kollarım ağrıdı tabii hala oralar acıyor çok kanattım filan tam tamam artık bırakıyorum diyorum yok kızım uğraştın o kadar devam diyorum bir yandan of çok kötüydü.

günaydın kızlar, cumanız mübarek olsun.
ayşecim duanı ettim Rabbim kabul eylesin inşallah 2. aşılaman kolayca olsun ve bebişin gelsin.
zeynebim Allah yar ve yardımcın olsun dua ettim sana felak, nas eyetel kürsiokudum ve rabbi yessir... çektim, Mevlam yanında olsun yüzünü güldürsün inşallah.

canım bende bu durumu bir iki defa yaşadım çünkü adetim düzensiz nezaman olacağımı bilip de hazırlık yapamadım inanki azıcık da olsa cok acıyor bide oda durumda ağda rezalet cidden.

yaa ben ocak ayında da 1 hafta izin kullandım ya patron onu hatırladı hemen (unutmamış) yeni almadınmı dedi vermiyorum dedi,bi iş var benimle hiç alakası yok o iş bitmeden kimseye izin vermiyorum dedi,gerçi birazşakayla takıldı, başkasına laf çarptırdı ama olsun biraz süründürür sonra verir her zamanki takdiği,bedriye öbür muayeneye daha çok var 6 ay sonra giderim

evet endişeleniyorum en kötü seneryoları getiriyorum gözüme üfff delimiyim neyim,zaten ultrasondan çıkar çıkmaz ağladım ben hamile kalmaya uğraştıkça bişeyler çıkıyor dedim,sonra doktorun yanına gittim adam gayet normal bişey gibi yaklaştı hiç oralı bile olmadı hııı dedim demekki o kadar önemli değil ama yinede korkuyorum korkuyorum işteee, başka doktora gitmek istemiyorum sanırım,ama eşim izne gidip gelelim başka bir yere gidelim dedi de henüz bilmiyorum bakalım,ve gerçekten ne biçim bişeymiş şu ultrason arkadaş valla çok acıyo,gerçi ben hamileyken karından bakılan ultrasondan sonrada ağrı çekerdim demekki çok normal

bence ihmal etme sende git,herkes gitsin ayyy memlekete gitmek iyi olacakta şu ramazan ayında pek iyi bi fikir değil sırf izin verdiler diye gideceğiz, ama bi inek doğum yapacakmış çok merak ettiğim bir an onu görmek istiyoruuummm ayy çok heyecanlı (evet sanırım deliyim düşündüğüm şeye bak)

kızlar hepinize çok teşekkür ederim mesajlar yazmışsınız dün cevaplayacaktım alıntı yaptım ama fırsat olmadı zaten geçmişide okuyamıyorum,hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum sizler bana iyi geliyorsunuz malum izne gideceğim diye işlerimi toparlamaya çalışıyorum yoksa sizinle sohbet etmek isterdim,özledim valla

canım bende bu durumu bir iki defa yaşadım çünkü adetim düzensiz nezaman olacağımı bilip de hazırlık yapamadım inanki azıcık da olsa cok acıyor bide oda durumda ağda rezalet cidden.

hem de ne rezalet banyoya kitledim kendimi zaten çok yoğum oluyorum bir de iyi de oluyor sökülüyor ama o an kötüydü yani. kaç top kağıt havlu serdim yerlere bilmiyorum ayy neyseee işte canım acıyor ama sonuçtan memnunum. Kontollerde rahat edicem hiç olmazsa ama gebeyken cesaret edemem sanırım.

canlarım hepinize günaydın, bugün misafirlerim geliyor, aftasonuda kalacaklar o yüzden çok sık gelemeyecegım, haydi öptüm sizi :))))

BEDRIYE bebeğem avatar resmini çok beğendim, bak herkes şirin şirin bebek resmi koyuyor senle bende bir manzara aşkı neden ki? :)) ovvv bayram sonrası tatil gözüktü sana inşallah gidersin doğum öncesi iyi gelir, doktor okey dedikten sonra sende stres yapma git ve tadını çıkar :) sonra gel bize anlat ne yaptığını..
Sen bugün doktora mı gideceksin? Eğer öyleyse Allah yarımcın olsun canım

SEDA canım gelişmeleri neden burdan yazmadığını hepimiz çok iyi biliyourz senin konun konuşulmaz burda elimizden geldiğince seninle ilgili hiçbişey yazmayız sen merak etme tatlım,faceden sana tel numaramı yazarım

MERAL senin işyerin bu zuhubat babaya çok mu yakın, harika Allah dualarını kabul etsin inşallah

OZLEM memleke gidin inşalla hiç bisey düşunme eşininde burnundan getirme, kafanızı boşaltın, gelincede bir doktra daha görün için rahat etsin, hatırlıyormusun bu sene bende ccocuk için her dok. Gidişimde bişey çıktı, vay beyin tomografi, vay rahim ağ açıklğı, vay efendim göğüsünde kist....derken
bunların hepsi beni son durak olan aşılamaya getirdi..doğru yoldasın :))

Doktora gittikçe yazarım elbet ama çok detay yazmak istemiyorum yumurta toplamadan sonra da giremem zaten muhtemelen ağrılarım olacak sonra annem gelecek kesin talimatı var pc başına oturmak yasakmış ama tel numaralarını verelim birbirimize haberleşelim bol bol olur mu canlarımm

Evde de o kadar çok işim varki kim görürse geçen reglimden sonra başlıcaktım işlerim bitecekti olmadı hep bir şey çıktı. Neyse artık yaparım daha da üstünden geçmeme gerek kalmaz. Yarın haftasonu zaten koskoca iki günüm var bu akşam da yaparız bişiler. Temiz pak yapayım evimi bu sürede zaten transferden sonra bol bol yatıcam dinlenicem az yorulayım bişi olmaz.

allah razı olsun dualarınız kabul olsun amin

allah razı olsun dualarınız kabul olsun amin

bugun face de bakınıyordum meral kardeşinin düğününde ne kadar şık güzel olmuş.. çok güzel bir renk tercih etmiş, çok tebrşk ediyorum.. ayy burcu seninde eşinle foton su içerken ne kadar romantik, ne kadar güzeell.. bide eşin sonunda aşkın tarifini yapmış ya, ayy Allah sizi hiç hiç ayırmasın inşAllah, sağlık sıhhat mutluluk hayırlada sağlıklı evlatlar nasip etsin..

Hayırlı Cumalar ...
Zeynep senin için dualar ettim rabbim kabul buyursun bebeğin karnına konsun ben şimdilik 100 tane tefriciye alayım biraz yoğunum yine alırım inş.
Özlem kafaya takma olurmu düşündükçe gözünde büyür benim kayınvalidede 10 senedir varmış doktora gidip geliyor bişey yok yani bendede var doktor emzirince dağılır dedi ...Git tatile kafanı dağıt herşeyi unut..
Burcu kolay gelsin ben misafir ağırlamayı çok severim ama bu ramazan herkes memlekette ben yalnızım İstanbul da...
Bedişne güzel eşinle başbaşa son tatilinize çıkacaksınız bidahakine kızınızla olucaksınız ..Ben hep bebeğim ile tatile gitmeyi hayal etmişimdir inşallah Rabbim nasip eder...
Sedaben meryemleri okurum senin aklın kalmasın bişe olursa okuyamazsamda(Allah korusun hastalık falan onun dışında okurum) sana haber veririm...

inşallah öyle olur çevrede kötü örnekleri görünce korktum biraz e bide çocuk isteği ona engel olurmu diye düşündüm ne bileyim ya çocuğum olurda emziremezsem diye düşündüm,düşündümde düşündüm yani anlayacağın ama aslında bir çok kadında bu problem var sanırım ben şimdi 1-2 gün takar sonra umursamam onuda biliyorum,inşallah izin verirlerse gideceğim tatile bakalım kafa dağıtırmıyız dahamı çok dağılır geliriz bilemiyorum

eşimin burnundan getirmeme konusuna söz veremeyeceğim ya bişey yaptığım yok aslında somurtuyorum sadece,burcuu sendede envayi çeşit hastalık var bacım ne desem mutlaka sendede oluyor yaa başka bi doktora görünmeyi tekrar ultrason çeker diye istemiyorum üfff çok sıkıcı

Bugun benim dua gunummus ya evvel cekmeyi unutmayin benim 4.ya evvel cektim tevafuk dua gunum cok sebindim Allah razi olsun okudugunuz dualar kabul olsun ne muradiniz vatsa versin mevlam. Ben simdi ya evvele arami vercem sonra baslicam nadil yaptiniz gebe hatunlar.
Burjum cok guzel bo teklifte bulundun ama ben kimsenin zamanini almak istemiyorum icinizden o gun gelen istediginiz duayo okuyunun isteyen istedigini okusun misal ayaetel kursi yasin fetih sureler herhangi bisey besmele cekseniz bile yeterli

Özlem'e vermeyeyim fazlasını , ona sıfırdan tertemiz başlayalım Özlem hemen bugün niyetlen hızımızı keskemeden sana başlayalım

ÖZLEEEEEM LEM YELİD BAŞLA HEMEN

canım benim mesajlarını yeni gördüm kusura bakma ben şimdi başlamıyım daha sonra başlarım,şimdi izne gidersem haberleşemem toparlayamam

aayy gerçekten miii? çok teşekkür ederiimm...o elbiseyi düğünden 1 ay önce kelepir kapattım (150 TL) ve aldığımda fermuarını çekemiyordum o kadar diim ben sana...ve 1 ay boyunca nefret ettim elbiseden...fakat gören herkes bayıldığı için kilo vermeye karar verdim:))) bu arada Burcu nun o resmine ALLAH sizi inandırsın dün akşam belki 10 dk öylece baktım...bence bir başyapıt...Nazarım değecek diye korkuyorum ama değmez çünkü bende aşkla baktım diğer herkes gibi...olağanüstü bir fotoğraf sana çook katılıyorum Bedriyem canım beniiimm...

Ayşeeee Nartanesi aslında bir tur yazdım duaları okudum diye ama maalesef bilg göndermedi 6yine silindi gitti yazdıklarım klasik oldu benim bilg artık bu durum..

Duanı okudum, Rabbim kabul etsin inşAllah edilen duaların hürmetine inşAllah bu aşılaman sağlıkla güzel haberlerle gel.. Salı günü di mi aşılamann dualarımda olucaksın inşAllah..

Ayyy yazmıştımm üşenmeden yine yazayımm.. meralimm.. dedim ki maşaAllah 50 ad tefriciyeyi okur muyum diye tereddüt ediyordu bak 300 ad istemişsin maşaAllah diyorum sana.. Allah gönlüne göre versin inşAllah..

Zeyyneeeeppp bende başararım inşAllah banada 300 ad yaz bacım..

Burcu ben hast. kısmetse haftaya ctesi gidicemm.. canımm benimmm ayyyy bi sarılasım geldi sana hee orda öölee şeker şeker bakıyor musun sen..

Tümay ımm canım benimmm tatil konusunu daha doktora sormadım o tarihler için bakalım ne dicek..
Ayyy inşAllah sende gönlüne göre evladınla çıkarsın mis tatillere seneye inşAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…