- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #34.421
Ay kızlar dün ilk defa afedersiniz regliyken ağda yaptım. Feci acıdı çok zorlandım inanın 2 saatimi aldı birde o halde çok çok zor oldu yoğun da geçiriyorum ama mecburdum tedavi esnasında rahat olmak için. Jiletle alsam gün aşırı çağıracak uzadı uzamadı arası bişi oluyor alamıyorsun öyle de gitmek sinmiyor ben problem ediyorum yani. Artık omzum kollarım ağrıdı tabii hala oralar acıyor çok kanattım filan tam tamam artık bırakıyorum diyorum yok kızım uğraştın o kadar devam diyorum bir yandan of çok kötüydü.
özleemmm inşAllah ctesi gününe izin verirler, ciddi olarak konuş rica et sen zaten işyerinden yoğun talepleri olan biri değilsin ki. göğüsdeki sıkıntı hayırlısıyla dönem dönem herkesde çıkar ya o tarz bişeydir inşAllah gelip geçer.. bi ikinci muayene zamanın gelsede rahatlasak ama benim için rahat Allah ın izniyle tertemiz çıkacak..
özlem endişeni anlıyorum ama büyük bir ihtimalle diğer dok.görüşmende herşey normal çıkacak, evet tatlım kistlere bastırdı ccok normal ağrıması, herşey temiz çıkacak inşallah, her gelişmeyi yaz, bu dok. Seni tatmin etmezse içindeki endişe bitene kadar başka dok. Git mutlaka
Ayyy valla süper olur inşalla izin alırsın, gerekirswe duygu sömürüsü yap tatlım :))
Özlemcim canım benim geçmiş olsun...Arkadaşlar da söylemiş ama ben de eksik kalmayayım dedim benim göğsümde kistik bir yapıda...hatta doktor elle muayene yaparken çok endişelenmişti...Acil ultrasona aldılar falan...bana da takipçisi olacaksın dedi ama...amaaannn...onu takip et bunu takip et...diyerekten yaşamaya devam ediyorum...İNŞALLAH izin olayın yalan olmaz da oohh mis gibi gider kafanı dağıtır, arınmış bir şekilde dönersin....memleket gibisi var mı bee...ilaç ilaç...
canım bende bu durumu bir iki defa yaşadım çünkü adetim düzensiz nezaman olacağımı bilip de hazırlık yapamadım inanki azıcık da olsa cok acıyor bide oda durumda ağda rezalet cidden.
SEDA canım gelişmeleri neden burdan yazmadığını hepimiz çok iyi biliyourz senin konun konuşulmaz burda elimizden geldiğince seninle ilgili hiçbişey yazmayız sen merak etme tatlım,faceden sana tel numaramı yazarım
MERAL senin işyerin bu zuhubat babaya çok mu yakın, harika Allah dualarını kabul etsin inşallah
kızlar listeyi tamamladım,dularınızı bitirdim,rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin,duygucum rabbim sanada hayırlı bir eş nasip etsin inşallah
[table="class: Cms_table_grid, width: 700, align: Center"]
[tr]
[td]şekerkiz67/ tuğba[/td]
[td]15.07.2013 pazartesi[/td]
[td]sağlıklı sorunsuz hamişlik[/td]
[/tr]
[tr]
[td]binbirgece/ b. Gamze[/td]
[td]16.07.2013 salı[/td]
[td]sağlıklı hamişlik kolay doğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duamnur/ k. Burcu[/td]
[td]17.07.2013 çarşamba[/td]
[td]sağlıklı hamişlik[/td]
[/tr]
[tr]
[td]graphicdesigner / yasemin[/td]
[td]18.07.2013 perşembe[/td]
[td]sağlıklı hamişlik+kolay doğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nartanesii/ ayşe[/td]
[td]19.07.2013 cuma[/td]
[td]sağlıklı sorunsuz hamişlik kolay doğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]maralam/ meral[/td]
[td]22.07.2013 pazartesi[/td]
[td]sağlıklı sorunsuz hamişlik ve tüp bebeğin hayırlısıyla tutması[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ikizbebis44/ duygu[/td]
[td]23.07.2013 salı[/td]
[td]hayırlısıyla evlenmesi ve sağlıklı sorunsuz hamişlik[/td]
[/tr]
[tr]
[td]bıdıkcım/ cansu[/td]
[td]24.07.2013 çarşamba[/td]
[td]sağlıklı sorunsuz hamişlik[/td]
[/tr]
[/table]
günaydı kuzular
kızlar dularınızı okudum rabbim kabul etsi sag saglim bu listeyide bitirdim elhamdülillah
nartanesii/ ayşe 19.07.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik kolay doğum
maralam/ meral 22.07.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik ve tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
ikizbebis44/ duygu 23.07.2013 salı hayırlısıyla evlenmesi ve sağlıklı sorunsuz hamişlik
bıdıkcım/ cansu 24.07.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik
Hayırlı Cumalar ...
Özlem kafaya takma olurmu düşündükçe gözünde büyür benim kayınvalidede 10 senedir varmış doktora gidip geliyor bişey yok yani bendede var doktor emzirince dağılır dedi ...Git tatile kafanı dağıt herşeyi unut..
OZLEM memleke gidin inşalla hiç bisey düşunme eşininde burnundan getirme, kafanızı boşaltın, gelincede bir doktra daha görün için rahat etsin, hatırlıyormusun bu sene bende ccocuk için her dok. Gidişimde bişey çıktı, vay beyin tomografi, vay rahim ağ açıklğı, vay efendim göğüsünde kist....derken
bunların hepsi beni son durak olan aşılamaya getirdi..doğru yoldasın :))
Özlem'e vermeyeyim fazlasını , ona sıfırdan tertemiz başlayalımÖzlem hemen bugün niyetlen hızımızı keskemeden sana başlayalım
ÖZLEEEEEM LEM YELİD BAŞLA HEMEN
bugun face de bakınıyordum meral kardeşinin düğününde ne kadar şık güzel olmuş.. çok güzel bir renk tercih etmiş, çok tebrşk ediyorum..ayy burcu seninde eşinle foton su içerken ne kadar romantik, ne kadar güzeell.. bide eşin sonunda aşkın tarifini yapmış ya, ayy Allah sizi hiç hiç ayırmasın inşAllah, sağlık sıhhat mutluluk hayırlada sağlıklı evlatlar nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?