- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #34.441
Hayırlı Cumalar ...
Zeynep senin için dualar ettim rabbim kabul buyursun bebeğin karnına konsun ben şimdilik 100 tane tefriciye alayım biraz yoğunum yine alırım inş.
Özlem kafaya takma olurmu düşündükçe gözünde büyür benim kayınvalidede 10 senedir varmış doktora gidip geliyor bişey yok yani bendede var doktor emzirince dağılır dedi ...Git tatile kafanı dağıt herşeyi unut..
Burcu kolay gelsin ben misafir ağırlamayı çok severim ama bu ramazan herkes memlekette ben yalnızım İstanbul da...
Bedişne güzel eşinle başbaşa son tatilinize çıkacaksınız bidahakine kızınızla olucaksınız ..Ben hep bebeğim ile tatile gitmeyi hayal etmişimdir inşallah Rabbim nasip eder...
Sedaben meryemleri okurum senin aklın kalmasın bişe olursa okuyamazsamda(Allah korusun hastalık falan onun dışında okurum) sana haber veririm...
Aslı bak buraya yazıyorum o pıhtılar senin çikolata kistin
doktora gittiğinde bi daha sor kistim duruyo mu diye..büyük bir ihtimalle vücut kisti attı..
bu çok güzel bişey heyyyyyy maşallah
Ayyy yazmıştımm üşenmeden yine yazayımm.. meralimm.. dedim ki maşaAllah 50 ad tefriciyeyi okur muyum diye tereddüt ediyordu bak 300 ad istemişsin maşaAllah diyorum sana.. Allah gönlüne göre versin inşAllah..
Kızlar dr gittim been. Muayene etti taamm 27 yumurtam var maşallah deyin. Ama tabii hepsi büyümeyebilir yine de 15-20 arası toplanır yani. Adam bakıyor ultrasonla sağdakiler sayıyor sonra sola geçiyor sayıyor da sayıyor şaka gibi geldi banarahmim filan çok iyiymiş boyumu kilomu ölçtü boyuma göre iyiymiş endeksim öyle dedi. Umutluyum senden dedi. İlaçları yazdı tam bir torba dolu ilaç. 2 kutu gonal f, bir kutu menagon, 2 kutu cetrodoite, 1 çatlatma iğnesi 800 küsür verdik indirimli hali. Hastanenin karşısından aldık götürdük kız hemen vuracaktı ama öğlen vurursa hep öğlen yaptırmam lazım ancak eşimin haftasonu öğlen kursu var işleri oluyor akşam vurdurucaz iki iğnem pazartesiye kadar bir iğne de sanrıım pazartesiden sonra eklenecek çatlamayı önleyici iğne. Biri kalçadan olduğu için zaten hastaneye gitmek durumundaydım öbürküleri de hastanede vurdurucam risk almaya gerek yok aşılamada vurduğumdan değişik çünkü. Eşim de örnek verdi akşam gidince onu da öğreniriz sanırım sonucunu. Bana hormona gerek duymadı e2 bakılacak sürekli tedavi süresince öyle işte Ya Bismillah başladık Maşallah diyinn
canım maşallah yumoşlarına hadi rekor kırsınlar toplarken, inşallah her şey yolunda gider, ay ne güzel meral zeynep sen arda arda alırız inşallah haberlerinizi, bu arada tek mi çift mi koyduracaksınız, canım daha önceden hormonlarına bakıldıysa tekrar tekrar bakmıyorlar ama e2 o ayla ilgili olduğu için herzaman istiyorlar, transfer zamanı bol bol dua edicem hepinize gelecek bebişler gelecek
kızlar dr gittim been. Muayene etti taamm 27 yumurtam var maşallah deyin. Ama tabii hepsi büyümeyebilir yine de 15-20 arası toplanır yani. Adam bakıyor ultrasonla sağdakiler sayıyor sonra sola geçiyor sayıyor da sayıyor şaka gibi geldi banaRahmim filan çok iyiymiş boyumu kilomu ölçtü boyuma göre iyiymiş endeksim öyle dedi. Umutluyum senden dedi. Ilaçları yazdı tam bir torba dolu ilaç. 2 kutu gonal f, bir kutu menagon, 2 kutu cetrodoite, 1 çatlatma iğnesi 800 küsür verdik indirimli hali. Hastanenin karşısından aldık götürdük kız hemen vuracaktı ama öğlen vurursa hep öğlen yaptırmam lazım ancak eşimin haftasonu öğlen kursu var işleri oluyor akşam vurdurucaz iki iğnem pazartesiye kadar bir iğne de sanrıım pazartesiden sonra eklenecek çatlamayı önleyici iğne. Biri kalçadan olduğu için zaten hastaneye gitmek durumundaydım öbürküleri de hastanede vurdurucam risk almaya gerek yok aşılamada vurduğumdan değişik çünkü. Eşim de örnek verdi akşam gidince onu da öğreniriz sanırım sonucunu. Bana hormona gerek duymadı e2 bakılacak sürekli tedavi süresince öyle işte ya bismillah başladık maşallah diyinn
hadi hayırlısı standart süreç başlamış..ilaçlar organları etkilemesin felan diye beslenme ve yürüyüş önerisinde bulunuyolar..ev işlerini sayma yürüyüş ayrıca yap..vede önemkli olan sayısı değil kalitesi..sayı elbetteki embriyo oluşma şansını arttırır ama kalite önemli..inşallah hepsi döllenir ve a kalite olur..seninki mikro enjeksiyon mu olacak yoksa normal uvf mi??
Kızlar dr gittim been. Muayene etti taamm 27 yumurtam var maşallah deyin. Ama tabii hepsi büyümeyebilir yine de 15-20 arası toplanır yani. Adam bakıyor ultrasonla sağdakiler sayıyor sonra sola geçiyor sayıyor da sayıyor şaka gibi geldi banarahmim filan çok iyiymiş boyumu kilomu ölçtü boyuma göre iyiymiş endeksim öyle dedi. Umutluyum senden dedi. İlaçları yazdı tam bir torba dolu ilaç. 2 kutu gonal f, bir kutu menagon, 2 kutu cetrodoite, 1 çatlatma iğnesi 800 küsür verdik indirimli hali. Hastanenin karşısından aldık götürdük kız hemen vuracaktı ama öğlen vurursa hep öğlen yaptırmam lazım ancak eşimin haftasonu öğlen kursu var işleri oluyor akşam vurdurucaz iki iğnem pazartesiye kadar bir iğne de sanrıım pazartesiden sonra eklenecek çatlamayı önleyici iğne. Biri kalçadan olduğu için zaten hastaneye gitmek durumundaydım öbürküleri de hastanede vurdurucam risk almaya gerek yok aşılamada vurduğumdan değişik çünkü. Eşim de örnek verdi akşam gidince onu da öğreniriz sanırım sonucunu. Bana hormona gerek duymadı e2 bakılacak sürekli tedavi süresince öyle işte Ya Bismillah başladık Maşallah diyinn
Sedacım gözün aydın tatlım sürecin başlamış hayırlısıyla sonuçlanır inşallah...
canlar geçmişi okuyamıyorum dün baya ev işi yapmıştım gece acillik oldum ağrılarım yüzünden çok korktum ama oğlum iyi şüküro korkuyla bugün yatıyorum hiçbirşeye dokunmuyorum...
aylincim geçmiş olsun yorma kendini son bir ayın iyice ağırlaştın o halde iş falan yapma ee insan tabikide duramıyor bende çok kızıyorum kendime öyle ağır iş yapmıyorum ama ilk aylar dikkat etmem gerek bazen unutuyorum sonrada kızıyorum neyse Rabbim size sağlık sıhhat versin.
evet canım önemli olan kalitesi 2 tane de toplanıyor ama dölleniyor tutuyor çok toplanıyor tutmuyor yine de elendikten sonra elde yumurta kalması açısından iyi tabi. Tabi ki ev işini saymıyorum zaten yürüyüşler yapıcaz artık. Canım sen yaptırdın ya sana sorayım şimdi gonal f ve menagonu hastanede yaptırıcam ben akşamları olsun daha iyi olur dedik bir sorun olmaz dimi aşılamada da öyle yapıyordum aynı saatte olması önemli olan. Gonal f göbekten manegon kalçadan bir de cetrodite var çatlama önleyici pazartesiden sonra filan başlarım ona da gonal ve onu aynı saatte aynı anda yaptırınca da bir şey olmaz dimi. Benim ıvf olacak canım bildiğim.
Sedacım gözün aydın tatlım sürecin başlamış hayırlısıyla sonuçlanır inşallah...
canlar geçmişi okuyamıyorum dün baya ev işi yapmıştım gece acillik oldum ağrılarım yüzünden çok korktum ama oğlum iyi şüküro korkuyla bugün yatıyorum hiçbirşeye dokunmuyorum...
sorma canım ya burdan Mesudeye çemkiren ben dün şuursuzca evde dört döndüm ama gece yaşadığım korku ders oldu bana yok artık yani eşim de çok kızdı artık doğuma hazırlayacağım sadece kendimi...
Kızlar benım kanamam var yine doktora ulaşamıyorum ne yapmalıyım acile mî gitsem
canım bişey olmaz da ben kendim yapıyodum..menagon biraz uğraştırıyo..bu ampülü kırıp şişeye enjekte ediyosun..(içinde pamukcuk gibi gözüken bi ilaç) sonra oradan çekip yapıyodum... menagonu da iğnesini alıp göbekten yaptım..istersen sor bi doktora..hergün hastaneye gitmen de zor olur..yapabilirsen kendin yap..cedrodite de kullandım ben..bi saat vermediler ama hergün aynı saatte yapmakta fayda var ben akşam 9 da yapıyodum..bunlar neysede çatlatma iğnesi asıl saatli biliyosun..ıvf de olsa mikro da olsa hayırlıs olsun..benim yumurtalar çatlamadığı için mikro yaptılar..
Sedacim bugunku meryem suresini okudum...
canım benim menagon kalçadan olacakmış kendim vuramam öyle dedi. Onun için gitmişken gonali de vurdurursun dedi eşim annem de telde söyleniyor illa hastanede vurdur diye. Zaten dün konuşuyorduk regl olduğumu söyledim dedim başlıcaz bu sefer hastaneye git ded hemen neymiş aşılamada kendim vurmuşum belki eksik doz vurmuşum yanlış vurmuşum ondan tutmamış ya dedim anne o kalem olan dozu ayarlı vuruyordum sadece dedim sanki çok biliyor ya olsun bu tedavi önemli hastaneye git diyor hele bugün bir sürü ilaç olduğunu öğrendi ya karıştırırsın sen diyo ey allam ya eşimde öle diyo. O neyse de cetrodite var bir de erken çatlamasını önleyici o gonal f den bir saat sonra vuruluyormuş ben bir saat hastanede mi bekliyim yani onu evde vururum sanırım artık. Çatlatma iğnesini biliyorum aşılamada kullandım onu eve götürücem gece vururum onu yine kendim vururum hazır o zaten.
Sağol canım benim Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?