- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #34.461
cedrodite için öyle dediyse o zaman ya kendin vuracan yada bi daha gidecen:)))
ya eşinle anneni takma sen..insanlar uyarıyo ama yine kişi kendinden bilir işi..sonuçta sana yapılıyo sn takip ediyosun..1 gr la 2 grla olacak yada olmayacak iş değil bu..15 gün boyunca vuracan..3 günde bir doktora gidecen..ölçecek yumoşları..ona göre dozu arttıracak yada azaltacak...milim hesaba gerek yok..atlama yeter:))
Kızlar benım kanamam var yine doktora ulaşamıyorum ne yapmalıyım acile mî gitsem
Aslı'm canım benim 2-3 gün önce sana bi dünya şey yazdım...yemin ederim...ama Bedriye'min başına gelen benim de sıklıkla yaşadığım uzun süre ekranda kalınca silinme durumunu yaşadım...işyerinde olunca malesef böyle oluyor...Canım benim umarım biraz daha iyisindir...seni gerçekten merak ediyorum...
haydi bismillahKızlar dr gittim been. Muayene etti taamm 27 yumurtam var maşallah deyin. Ama tabii hepsi büyümeyebilir yine de 15-20 arası toplanır yani. Adam bakıyor ultrasonla sağdakiler sayıyor sonra sola geçiyor sayıyor da sayıyor şaka gibi geldi banarahmim filan çok iyiymiş boyumu kilomu ölçtü boyuma göre iyiymiş endeksim öyle dedi. Umutluyum senden dedi. İlaçları yazdı tam bir torba dolu ilaç. 2 kutu gonal f, bir kutu menagon, 2 kutu cetrodoite, 1 çatlatma iğnesi 800 küsür verdik indirimli hali. Hastanenin karşısından aldık götürdük kız hemen vuracaktı ama öğlen vurursa hep öğlen yaptırmam lazım ancak eşimin haftasonu öğlen kursu var işleri oluyor akşam vurdurucaz iki iğnem pazartesiye kadar bir iğne de sanrıım pazartesiden sonra eklenecek çatlamayı önleyici iğne. Biri kalçadan olduğu için zaten hastaneye gitmek durumundaydım öbürküleri de hastanede vurdurucam risk almaya gerek yok aşılamada vurduğumdan değişik çünkü. Eşim de örnek verdi akşam gidince onu da öğreniriz sanırım sonucunu. Bana hormona gerek duymadı e2 bakılacak sürekli tedavi süresince öyle işte Ya Bismillah başladık Maşallah diyinn
hemen acile git orda bakarlar için rahat eder canım inş bi sorun çıkmazKızlar benım kanamam var yine doktora ulaşamıyorum ne yapmalıyım acile mî gitsem
aaaaaasorma canım ya burdan Mesudeye çemkiren ben dün şuursuzca evde dört döndüm ama gece yaşadığım korku ders oldu bana yok artık yani eşim de çok kızdı artık doğuma hazırlayacağım sadece kendimi...
Ewet canım günde 3 tane alıyorum doktora gittim çok şükür iyi dinlen dedi birde progestanı fitil olarak kullanmaya başla dedi ama yarın kendi doktorumla konuşayımprogestan içiyodun demi sen?
Ewet canım günde 3 tane alıyorum doktora gittim çok şükür iyi dinlen dedi birde progestanı fitil olarak kullanmaya başla dedi ama yarın kendi doktorumla konuşayım
evet canım önemli olan kalitesi 2 tane de toplanıyor ama dölleniyor tutuyor çok toplanıyor tutmuyor yine de elendikten sonra elde yumurta kalması açısından iyi tabi. Tabi ki ev işini saymıyorum zaten yürüyüşler yapıcaz artık. Canım sen yaptırdın ya sana sorayım şimdi gonal f ve menagonu hastanede yaptırıcam ben akşamları olsun daha iyi olur dedik bir sorun olmaz dimi aşılamada da öyle yapıyordum aynı saatte olması önemli olan. Gonal f göbekten manegon kalçadan bir de cetrodite var çatlama önleyici pazartesiden sonra filan başlarım ona da gonal ve onu aynı saatte aynı anda yaptırınca da bir şey olmaz dimi. Benim ıvf olacak canım bildiğim.
herkese iyi akşamlar.ben gittim yumoşlarımı dr amcalarına emanet ettim geldim :) 10 yumurta tplandı ve Allah a şükürler olsun ki çok rahat geçti.hemen kendime geldim.1 saat snra çıktık merkezden evimize geldik.bişeyler yedim,yattım dinendim.sizin yazdıklarınızı okudum.jeli yaptım ve yürüyüşe çıktık.dönüştede iğnemi yaptırdım.şimdi yemeğimi yiyip diğer ilaçlarımıda içicem.
BEDRİYE,MERAL,TÜMAY ,BURCU dua etmişler sağlsunlar varlsunlar.Allah gönlünüzün muradını versin inşallah.
herkese iyi akşamlar.ben gittim yumoşlarımı dr amcalarına emanet ettim geldim :) 10 yumurta tplandı ve Allah a şükürler olsun ki çok rahat geçti.hemen kendime geldim.1 saat snra çıktık merkezden evimize geldik.bişeyler yedim,yattım dinendim.sizin yazdıklarınızı okudum.jeli yaptım ve yürüyüşe çıktık.dönüştede iğnemi yaptırdım.şimdi yemeğimi yiyip diğer ilaçlarımıda içicem.
BEDRİYE,MERAL,TÜMAY ,BURCU dua etmişler sağlsunlar varlsunlar.Allah gönlünüzün muradını versin inşallah.
canım bana hemşire aynı zamanda yapacaksın dedi.ben aynı saatte yaptım ikisinide.sağa cetrodite vurdumsa sola da gonalf vurdum.ertesi günde tam tersini.sen gene bi sor ama ben böyle yaptım.
Buarada direk konuya daldım canım.tedavin hayırlı olsun.sonu bebiş olsun inşallah
SEDA VE ZEYNEP çok heyecanlı ya Allahım inş hayırlı güzel haberler verirsiniz,ben burada kıpır kıpırım sizin adınıza kim bilir siz nasıl heyecanlısınızdır
ZEYNEP ben 1000 tane tefriciye okuyabilirim,zaten sen dün başladım yazdıktan sonra ben de başladım senin için
SEDA sana da bişeyler ookuyalım,çok kolay ve güzel bir tedavi geçirmen için,darısı bizim başımıza,ben ne zaman başlayacağım acaba ya
Kizlar mrhba naslsinz bayadir okuyamiyodumda giremiyodumda ankarada bldiginz veye gttgniz kadin dgumcunuz var mi
iyiyiz sağol sen nasılsın,ben ankara da oturmuyorum ama ankarada olan arkadaşlar var onlar gelince söylerler
SEDA VE ZEYNEP çok heyecanlı ya Allahım inş hayırlı güzel haberler verirsiniz,ben burada kıpır kıpırım sizin adınıza kim bilir siz nasıl heyecanlısınızdır
ZEYNEP ben 1000 tane tefriciye okuyabilirim,zaten sen dün başladım yazdıktan sonra ben de başladım senin için
SEDA sana da bişeyler ookuyalım,çok kolay ve güzel bir tedavi geçirmen için,darısı bizim başımıza,ben ne zaman başlayacağım acaba ya
geçmiş olsun canım yumoşlar seni beklior artık transfer ne zaman olucak hadi hayırlısı olsun
canım hadi hayırlı olsun yumoş sayın çok iyi canım kaliteli olsunlar da çok çok olmasına gerek yok bende 27 yumurta görüldüheps toplanmaz ama 15-20 arası bekleniyor ve ağrım da çok olacak bugün bir bayan vardı dün toplanmış 19 yumurta ve kız bugün gelmiş neden geldiyse biz beklerken konuştukta zor yürüyor hapşıracaktı tuttu kendini ağrısı varmış benim halim ne olacak bakalım.:26:
Canım bana arkadaşım gonal f ten bir saat sonra cetrodite dedi hemşireye sordum o da onayladı. Ona başlayınca bir yerden gonal f bir yerden cetrodite olacak hep öyle devam edecek yer değiştirmeyecekmişim. kevgire dönüyoruz valla sen menagon kullandın mı ben ilkini gonal f ile bugğn vurdurdum gonal göbekten o acımıyor zaten de menagon kötü yaptı kastı ayağımı çok
ay tuba sorma var ya.sabah odaya aldılar hazırlamak için ben habire okuyorum.hemşire farketmiş korkuyormusun diye sordu.kafa salladım.halbuki okrku değil heyecan.insan düşüp bayılacak nerdeyse.hele ameliyathaneye aldılar koltuğa yattım ya,içimden yalvarıyorum''Allah ım bian önce uyutsunlar artık diye''
dua için Allah razı olsun canım.buarada hem odada hem ameliyathanede dua etmek için bolbol vaktim oldu.ve inanın kendimden önce size dua ettim(bana nasılsa siz ediyorsunuz :) hepinizi tektek isim isim saydım.Rabbim kabul etsin inşallah.yavrusu olmayanlara tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin,meleği yolda olanları sağ salim kucaklarına kavuştursun,kavuşanlara ise hayırlı uzun ömürler versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?