Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

öyle tabii canım aşılamada çok rahattı evde kendin vurunca ama menagon için zaten herhangi bir hastaneye gidicem mecburen gitmişken gonalide yaptırırım dedim. Ama cetrodite sorucam arkadaş öle dedi öyleyse onu öğrenip evde yaparım. Eşim ona onay verdi.

Kızlar benım kanamam var yine doktora ulaşamıyorum ne yapmalıyım acile mî gitsem

Canım nasıl çok mu kanaman neden böyle oldu ki şimdi dur bir sakin ol başka bir doktorla görüş aynı hastanede bir şey desin ya da bir acile filan git canım iğne felan yaparlar serum takarlar bir şey yaparlar belki. :26:

Olsun canımmmiyi olmaya çalışıyorum canımmm uyku düzenim yok o da zamanla olacak heralde nelere alıştık buna da alışacaz Allah'ın izniyleee Raabim büyük...Bide ben hastalanıyorum galiba göğsüm ağrıyo,boğazım ağrıyo ve sesim gidiyooo (( bide özlüyorum sizleri ama çok sık gelemiyorum amaaa dualarımdasınızzzAllah emanet ol canım

haydi bismillah yumoşlarda hazır maşallah inş sonuç çoookkkkk güzel olur
Kızlar benım kanamam var yine doktora ulaşamıyorum ne yapmalıyım acile mî gitsem
hemen acile git orda bakarlar için rahat eder canım inş bi sorun çıkmaz
aaaaaayok temzilik memizlik bizim evi kardeşim temizlerken kocam diodu çocuk burdamı yatacak ne temizliosunuz diyebebişin eşyaları yeri hazırsa gerisi hallaolur boşver şekerim

herkese iyi akşamlar.ben gittim yumoşlarımı dr amcalarına emanet ettim geldim :) 10 yumurta tplandı ve Allah a şükürler olsun ki çok rahat geçti.hemen kendime geldim.1 saat snra çıktık merkezden evimize geldik.bişeyler yedim,yattım dinendim.sizin yazdıklarınızı okudum.jeli yaptım ve yürüyüşe çıktık.dönüştede iğnemi yaptırdım.şimdi yemeğimi yiyip diğer ilaçlarımıda içicem.
BEDRİYE,MERAL,TÜMAY ,BURCU dua etmişler sağlsunlar varlsunlar.Allah gönlünüzün muradını versin inşallah.

canım bana hemşire aynı zamanda yapacaksın dedi.ben aynı saatte yaptım ikisinide.sağa cetrodite vurdumsa sola da gonalf vurdum.ertesi günde tam tersini.sen gene bi sor ama ben böyle yaptım.

Buarada direk konuya daldım canım.tedavin hayırlı olsun.sonu bebiş olsun inşallah

aylin sanada geçmiş olsun canım.

size haber vereyim diye girdim.çıkıyorum acık yatayım.kendini zorlamanın alemi yok dimi?hem kocama nazlanmak için bulunmaz fırsat

geçmiş olsun canım yumoşlar seni beklior artık transfer ne zaman olucak hadi hayırlısı olsun

canım hadi hayırlı olsun yumoş sayın çok iyi canım kaliteli olsunlar da çok çok olmasına gerek yok bende 27 yumurta görüldü heps toplanmaz ama 15-20 arası bekleniyor ve ağrım da çok olacak bugün bir bayan vardı dün toplanmış 19 yumurta ve kız bugün gelmiş neden geldiyse biz beklerken konuştukta zor yürüyor hapşıracaktı tuttu kendini ağrısı varmış benim halim ne olacak bakalım.:26:

Canım bana arkadaşım gonal f ten bir saat sonra cetrodite dedi hemşireye sordum o da onayladı. Ona başlayınca bir yerden gonal f bir yerden cetrodite olacak hep öyle devam edecek yer değiştirmeyecekmişim. kevgire dönüyoruz valla sen menagon kullandın mı ben ilkini gonal f ile bugğn vurdurdum gonal göbekten o acımıyor zaten de menagon kötü yaptı kastı ayağımı çok

SEDA VE ZEYNEP çok heyecanlı ya Allahım inş hayırlı güzel haberler verirsiniz,ben burada kıpır kıpırım sizin adınıza kim bilir siz nasıl heyecanlısınızdır
ZEYNEP ben 1000 tane tefriciye okuyabilirim,zaten sen dün başladım yazdıktan sonra ben de başladım senin için
SEDA sana da bişeyler ookuyalım,çok kolay ve güzel bir tedavi geçirmen için,darısı bizim başımıza,ben ne zaman başlayacağım acaba ya

Kizlar mrhba naslsinz bayadir okuyamiyodumda giremiyodumda ankarada bldiginz veye gttgniz kadin dgumcunuz var mi

canım çok sağol inşallah sende göreceksin o günleri. Bu kadar emek çaba boşa gitmez inşallah kola bir süreç değil ama süreç kısa 8-9 gün sürecek sonra yumurta toplama ve transfer arasında da fazla zaman yok zaten beklemek zamanı çok sıkıcı oluyor. Canım ben lem yelide başlayacaktım aslında meryem okuyorum, tefriciyeler bitti bir o kaldı ama regliyim bir de gerçektne evde çok işlerim var hiçbir işimi yapmadım daha ve zamanım kısıtlı zaten regliyken okuyamam bu arada hafasonu işlerimi halledeyim çoğunluğunu bari. Pazartesş bakarız reglimde biterse lem yelide başlarız belki.

geçmiş olsun canım yumoşlar seni beklior artık transfer ne zaman olucak hadi hayırlısı olsun

çok sağol canım.transfer embriyoların durumuna göre belirleniyor.yarın arayıp bilgi vercekler.pazar ile çarşamba arası herhangi bi gün arayıp bugün gelin diyeceklermiş.bakalım hayırlısı.inşallah sağlıklı embriylar luşur ve annelerine sıkısıkı tutunurlar

yok canım ben ilk tedavimde menagon kullanmıştım.hakkaten bela bişey.şükür bu sefer kullanmadım.bide onda gün aşırı gidiyorduk ve ultrasndan önce kan veriyorduk.e2 ye bakılıyrdu.bu sefer yumurta toplamaya kadar sadece 4 kez gittim merkeze ve sadece sn gidişimde progestona bakıldı.anestezide bu sefer daha az uygulandı sanırım çünkü çok klay uyandım.ve dediğin gibi geçen sefer 18 yumurta toplanmıştı.ağrım daha fazlaydı.bu sefer daha az.(gerçi bu sefer ağrı kesici iğne vurdular) yani bu benim için çok daha rahat geçiyor,şükürler olsun devamı önemli tabi.umarım sonu bebiş olur tüm çektiklerimizi unuturuz inşallah
iğneler hergün aşağı yukarı aynı saatte vurulduğunda sorun olmuyor demekki boşver takma kafaya.gittiğinde ikisinide yaptır dönüştede cetroditi yaparsın evde.

ay tuba sorma var ya.sabah odaya aldılar hazırlamak için ben habire okuyorum.hemşire farketmiş korkuyormusun diye sordu.kafa salladım.halbuki okrku değil heyecan.insan düşüp bayılacak nerdeyse.hele ameliyathaneye aldılar koltuğa yattım ya,içimden yalvarıyorum''Allah ım bian önce uyutsunlar artık diye''

dua için Allah razı olsun canım.buarada hem odada hem ameliyathanede dua etmek için bolbol vaktim oldu.ve inanın kendimden önce size dua ettim(bana nasılsa siz ediyorsunuz :) hepinizi tektek isim isim saydım.Rabbim kabul etsin inşallah.yavrusu olmayanlara tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin,meleği yolda olanları sağ salim kucaklarına kavuştursun,kavuşanlara ise hayırlı uzun ömürler versin inşallah

Banada dua edin arkadaslar 14 aydr bebek icn ugrasyoruz ama sonu husran bayadr yazamiyodum kizlar artk dualarda bni de untmayn bisey ler okuncksa bnada syleyin bnd okurum

Hayırlı sabahlar şekerler;
Seda'nın haberine nasıl sevindim anlatamam bu süreçleri pek bilmediğim için daha var sanıyodum adet olduktan sonra fln sanıyodum pek bi ani oldu bana :)) neyse canım çok çokkk sevindim tabiki nazar göz değmesin yumoşlarına maşallah diyelim inşallah rabbim yüzünü güldürsün tatlım benim..
Bide bi dua vardı mübin duası diye yasini okurken her mübin o duayj okuyup başa alıyosun toplamda 7 kere okumuş oluyosun.. Dileğinin kabul olması için.. Beni eşime vermiyolardı ozmn çok okumuştum :)) sedacım ve zeynepcim sizin için okuyabilirim isterseniz hayırlı sonuçlansın inşallah..

Zeynepcim bayağı heyecan yapmışsın e yapmamak elde değil tabii seninde yumoşlarının maşallahı var ayy hadi hayırlısı yaa..
Sıra da Meral ve Aslı var bekliyoruz heyecanla..
Sonra da aşılamacı Burcu şekeriii :))
Şu mübarek ay da Allah kimseyi üZmez hepinizin gönlüne göre versin inşallah..

Ayliiiiiiinnnnnnn aşkolsun bütün işleri bi güne mi sığdırmaya çalıştın çok kıZdım snaa çokkkk erken mi doğuran ona mı niyetlendin :) dur aZcık yavaş yavaş yap kendini yormadan doğumda lazım o enerji benden söylemesii..

Bedişşş senle nezamandır konuşamıyoruz özledim seni balım..

Burcunun da yatılı misafiri varmış ohh muhabbetim dibine vururlar aabah kadar.. Bizde kuzenlerle öyledik çok özledim o günleri şimdi herkes bi uerde toplanabilmek mesele..neyse sen tadını çıkar çok da yorma kendini ve öZletme.. Mıncırırım yanaklarından..
Aaa ayrıca şu kızların bahsettiği resimi çok merak ettim albümüne koy da görelim çatlarım valla :))

Oğluşum şuan uyuyor yanıbaşımda yemek saatlerini bellemiş iftarda ve sahurda tık açıyo gözlerini aofraya dikiyo göZlerini ne yiyosunuz bakiim der gibi :))
Artık söylediklerime yepki veriyo konuluyorum gülüyo gözleriyle beni takip ediyo büyüdü oğluşum yaa çok sevemeden büyücek diye korkuyorum oyüDen ısıra ısıra koklaya koklaya seviyoruz valla.. Keştoş oldu oğlum.. 40ızın çıktığı akşam kestik saçlarını hiç ağlamadı zaten çok dökülüyodu iyi oldu şimdi daha sağlıklı çıkıcak ana çok tatlı kafa yapısı çok güzel maşallah yakıştı kellik.. Bende eşlik ettim oğluma büyül cesaretle belime kadar olan saçlarımı önve kendim kestim biçtim stres attım sonra eşim bi güZel kısacık kesti erkek gibi okadar tahatım ki anlatamam ilk defa bıkadar kısa kestirdim değişik geliyo biraz :))

Neyse canlarr hepinizi çok öpüyorum uykum geliyo 2 saat sonra içtima var benim hayırlı sabahlar hepinize iyi bakın kendinizeeeeeeee :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…