- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #34.481
Hayırlı sabahlar şekerler;
Seda'nın haberine nasıl sevindim anlatamam bu süreçleri pek bilmediğim için daha var sanıyodum adet olduktan sonra fln sanıyodum pek bi ani oldu bana :)) neyse canım çok çokkk sevindim tabiki nazar göz değmesin yumoşlarına maşallah diyelim inşallah rabbim yüzünü güldürsün tatlım benim..
Bide bi dua vardı mübin duası diye yasini okurken her mübin o duayj okuyup başa alıyosun toplamda 7 kere okumuş oluyosun.. Dileğinin kabul olması için.. Beni eşime vermiyolardı ozmn çok okumuştum :)) sedacım ve zeynepcim sizin için okuyabilirim isterseniz hayırlı sonuçlansın inşallah..
Zeynepcim bayağı heyecan yapmışsın e yapmamak elde değil tabii seninde yumoşlarının maşallahı var ayy hadi hayırlısı yaa..
Sıra da Meral ve Aslı var bekliyoruz heyecanla..
Sonra da aşılamacı Burcu şekeriii :))
Şu mübarek ay da Allah kimseyi üZmez hepinizin gönlüne göre versin inşallah..
Ayliiiiiiinnnnnnn aşkolsun bütün işleri bi güne mi sığdırmaya çalıştın çok kıZdım snaa çokkkk erken mi doğuran ona mı niyetlendin :) dur aZcık yavaş yavaş yap kendini yormadan doğumda lazım o enerji benden söylemesii..
Bedişşş senle nezamandır konuşamıyoruz özledim seni balım..
Burcunun da yatılı misafiri varmış ohh muhabbetim dibine vururlar aabah kadar.. Bizde kuzenlerle öyledik çok özledim o günleri şimdi herkes bi uerde toplanabilmek mesele..neyse sen tadını çıkar çok da yorma kendini ve öZletme.. Mıncırırım yanaklarından..
Aaa ayrıca şu kızların bahsettiği resimi çok merak ettim albümüne koy da görelim çatlarım valla :))
Oğluşum şuan uyuyor yanıbaşımda yemek saatlerini bellemiş iftarda ve sahurda tık açıyo gözlerini aofraya dikiyo göZlerini ne yiyosunuz bakiim der gibi :))
Artık söylediklerime yepki veriyo konuluyorum gülüyo gözleriyle beni takip ediyo büyüdü oğluşum yaa çok sevemeden büyücek diye korkuyorum oyüDen ısıra ısıra koklaya koklaya seviyoruz valla.. Keştoş oldu oğlum.. 40ızın çıktığı akşam kestik saçlarını hiç ağlamadı zaten çok dökülüyodu iyi oldu şimdi daha sağlıklı çıkıcak ana çok tatlı kafa yapısı çok güzel maşallah yakıştı kellik.. Bende eşlik ettim oğluma büyül cesaretle belime kadar olan saçlarımı önve kendim kestim biçtim stres attım sonra eşim bi güZel kısacık kesti erkek gibi okadar tahatım ki anlatamam ilk defa bıkadar kısa kestirdim değişik geliyo biraz :))
Neyse canlarr hepinizi çok öpüyorum uykum geliyo 2 saat sonra içtima var benimhayırlı sabahlar hepinize iyi bakın kendinizeeeeeeee :))))
yok canım ben ilk tedavimde menagon kullanmıştım.hakkaten bela bişey.şükür bu sefer kullanmadım.bide onda gün aşırı gidiyorduk ve ultrasndan önce kan veriyorduk.e2 ye bakılıyrdu.bu sefer yumurta toplamaya kadar sadece 4 kez gittim merkeze ve sadece sn gidişimde progestona bakıldı.anestezide bu sefer daha az uygulandı sanırım çünkü çok klay uyandım.ve dediğin gibi geçen sefer 18 yumurta toplanmıştı.ağrım daha fazlaydı.bu sefer daha az.(gerçi bu sefer ağrı kesici iğne vurdular) yani bu benim için çok daha rahat geçiyor,şükürler olsundevamı önemli tabi.umarım sonu bebiş olur tüm çektiklerimizi unuturuz inşallah
iğneler hergün aşağı yukarı aynı saatte vurulduğunda sorun olmuyor demekki boşver takma kafaya.gittiğinde ikisinide yaptır dönüştede cetroditi yaparsın evde.
ay tuba sorma var ya.sabah odaya aldılar hazırlamak için ben habire okuyorum.hemşire farketmiş korkuyormusun diye sordu.kafa salladım.halbuki okrku değil heyecan.insan düşüp bayılacak nerdeyse.hele ameliyathaneye aldılar koltuğa yattım ya,içimden yalvarıyorum''Allah ım bian önce uyutsunlar artık diye''
dua için Allah razı olsun canım.buarada hem odada hem ameliyathanede dua etmek için bolbol vaktim oldu.ve inanın kendimden önce size dua ettim(bana nasılsa siz ediyorsunuz :) hepinizi tektek isim isim saydım.Rabbim kabul etsin inşallah.yavrusu olmayanlara tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin,meleği yolda olanları sağ salim kucaklarına kavuştursun,kavuşanlara ise hayırlı uzun ömürler versin inşallah
Hayırlı sabahlar şekerler;
Seda'nın haberine nasıl sevindim anlatamam bu süreçleri pek bilmediğim için daha var sanıyodum adet olduktan sonra fln sanıyodum pek bi ani oldu bana :)) neyse canım çok çokkk sevindim tabiki nazar göz değmesin yumoşlarına maşallah diyelim inşallah rabbim yüzünü güldürsün tatlım benim..
Bide bi dua vardı mübin duası diye yasini okurken her mübin o duayj okuyup başa alıyosun toplamda 7 kere okumuş oluyosun.. Dileğinin kabul olması için.. Beni eşime vermiyolardı ozmn çok okumuştum :)) sedacım ve zeynepcim sizin için okuyabilirim isterseniz hayırlı sonuçlansın inşallah..
herkese günaydın kızlar.ben kalktım,kahvaltımı yaptım,ilaçlarımı içtimbugüne .ok az bi sızım kalmış iyiyim çok şükür.elim telefonda bekliyorum.merkezden arayıp bilgi verecekler ya.çok heyecanlı ya.şurda 15-16 gün kaldı sonucu almaya.ve ben hala deli gibi korkuyorumolumsuz düşünme.iyi düşün olacak de hep ki olsun diyorum ama bi tarafım hep buruk.Allah hakkımzıda hayırlısını versin.hayırlısı ile bu defa olsun inşallah.dua etmekten başka yapabileceğim hiçbişey yok...tefriciye için liste yapıcam şimdi.Allah razı olsun gene bir sürü arkadaşım dua etmek istemiş.Rabbim gönüllerindekini versin inşallah
NOT: benim face im yok.meral ve burcunun resimlerini bende çok merak ettim.nolur nolur albime koysunlarda bakak.isterlerse hemen silerler olmazmı?
Kızlarrr günaydın kalltı baya oldu ama kahvaltı etmedim ama edeyim de eşim kursta gelmeden evi süpüreyim sileyim pazara gidelim kendime sebze almam lazım bol bol. Sonra da geleyim yine işlere girişeyim. Çok işim var çok akşamda yine iğne vurdurmaya gidicez. Zaman bılursam belki parka gider yürürüz dr yürüyüş yap demişti. Görüşürüz akşam girerim.
çok sağol canım.transfer embriyoların durumuna göre belirleniyor.yarın arayıp bilgi vercekler.pazar ile çarşamba arası herhangi bi gün arayıp bugün gelin diyeceklermiş.bakalım hayırlısı.inşallah sağlıklı embriylar luşur ve annelerine sıkısıkı tutunurlar
kızlar gene ben geldim.merkezdem aradılar.10 yumurtanın 8 tanesi olgunmuş.bunlardan da 6 tanesi döllenmiş.pazartesi tekrar arayacaklar.pazartesi yada çarşamba transfer yapılacak inşallah.yalnız bişeye canım sıkıldı.dün eczacı ilaöların birini farklı vermişitabi biz anca akşam farkettik bunu.bende eş değer herhalde dedim ve kullandım.ama bugün nolur nlmaz diye merkeze sordum.meğer onda hem östrojen hem progestron varmış.halbuki benim kullanmam gereken sadece östrojenmiş.hemşire onu kullanmayın,yenisini alın dedi.şimdi kullanmayacağım bi ilacı satın almış oldum,1 tane kullandığım için iadede edemem.ama ennnnn önemlisi ya ben eczacıya güvenip kullansaydım merkeze srmasydım.kardeş madem elinde yok söylesene adam gibi.ilaçlarımızın milim milim hesaplandığını bilmiyorlar sanki
kızlar gene ben geldim.merkezdem aradılar.10 yumurtanın 8 tanesi olgunmuş.bunlardan da 6 tanesi döllenmiş.pazartesi tekrar arayacaklar.pazartesi yada çarşamba transfer yapılacak inşallah.yalnız bişeye canım sıkıldı.dün eczacı ilaöların birini farklı vermişitabi biz anca akşam farkettik bunu.bende eş değer herhalde dedim ve kullandım.ama bugün nolur nlmaz diye merkeze sordum.meğer onda hem östrojen hem progestron varmış.halbuki benim kullanmam gereken sadece östrojenmiş.hemşire onu kullanmayın,yenisini alın dedi.şimdi kullanmayacağım bi ilacı satın almış oldum,1 tane kullandığım için iadede edemem.ama ennnnn önemlisi ya ben eczacıya güvenip kullansaydım merkeze srmasydım.kardeş madem elinde yok söylesene adam gibi.ilaçlarımızın milim milim hesaplandığını bilmiyorlar sanki
Hadi canım hayırlısı ile pazartesinî de hayırlısıyla atlayıp burda müjdeli haberi verirsinkızlar gene ben geldim.merkezdem aradılar.10 yumurtanın 8 tanesi olgunmuş.bunlardan da 6 tanesi döllenmiş.pazartesi tekrar arayacaklar.pazartesi yada çarşamba transfer yapılacak inşallah.yalnız bişeye canım sıkıldı.dün eczacı ilaöların birini farklı vermişitabi biz anca akşam farkettik bunu.bende eş değer herhalde dedim ve kullandım.ama bugün nolur nlmaz diye merkeze sordum.meğer onda hem östrojen hem progestron varmış.halbuki benim kullanmam gereken sadece östrojenmiş.hemşire onu kullanmayın,yenisini alın dedi.şimdi kullanmayacağım bi ilacı satın almış oldum,1 tane kullandığım için iadede edemem.ama ennnnn önemlisi ya ben eczacıya güvenip kullansaydım merkeze srmasydım.kardeş madem elinde yok söylesene adam gibi.ilaçlarımızın milim milim hesaplandığını bilmiyorlar sanki
Canlarım günaydın, geçmişi şöyle bir okudum maşallah herkes bomba
Burcu canım gecmiş olsun bebegin Allah'a emanet
Seda maşallah herşey cok yolunda gider inşallah
Zeynep sana da maşallah dualarimda olacaksin, tek bir haptan hicbirsey olmaz , herşey yolunda gidecek inşallah,
Allah'a emanet olun..hepinizi çok öpüyorum
Hadi canım hayırlısı ile pazartesinî de hayırlısıyla atlayıp burda müjdeli haberi verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?