Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

inşallah canım.Allah razı olsun hepinizden.o kadar destek oluyorsunuzki bana.canım progestan için jel ve iğnem var zaten.herhalde dr ona göre ayarlıyordur.bide ekstradan hap içmek nasıl etkiler bilemem ki :) kardeşime anlattım.gelip o kavga edecekti nerdeyse.ama ben beceremem.kızdım bitti geçti.boşuna canımı sıkmayayım lüzumsuz insanlar için dimi ama

yavrunada maşallah canım.Allah sağlıkla sıhhatle kucağına kavuştursun inşallah.en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde

Hayirli hafta sonlari ....
Zeynep ne guzel insallah mutlu sona az kaldi Rabbim simsiki tutunmalarini nasip etsin...
Cigdem masallah selime buyuyor demekki yerim ben onu...Sacini kestirmen buyuk cesaret bir sure rahat edersin...

sanada hayırlı günler canım.evet sona az kaldı ama inşallah güzel son olur

Sen iyi ol bak gör nasıl hasret gidericez burda...vücut direncin düştü tabii...mikroplar bedeninde mutlu mesut...izin verme o pisliklere...uykun olmasa da erkenden gir yatağa...uyku olmadan sağlık olmaz...
oy oy oy oyyy öldüm meraktan öldüümm...şükürler olsun...çook ama çok mutlu oldum senin adına...sonucu harika olacak Zeynep ALLAH ın izniyle çok hissediyorum...Benim gibi acı çekeceksin diye çok korktum şükürler olsun çok kolay atlatmışsın...
Hey MAŞALLAAAHHHH....Arka arkaya muhteşem haberler serisi...kaç tane transfer edecekler o belli mi? ay çok heyecan verici..seninle hazırlayacağım ben de kendimi...bu arada yerinde olsam o eczaneye dönüş yapardım hem de baya iddialı bir dönüş yapardım...pes..yapılacak hata değil bu...telafisi yok yani...

Günaydın kızlar nasılsınız hayırlı hafta sonları ben sade uzanıyorum tuhaf bir ruh halindeyiz sinîrli agresif biri oldum
Canım benim çook ama çook geçmiş olsun...çok normal bunları hissetmen korku endişe..insanda her türlü olumsuz duyguya kapı açar...napalım bu haftasonu da sinirli ol...yeter ki sen ve bebeğin sağlıklı olun...

canım gözün aydın ne güzel mutlu sonu yaklaşıyorsun hayırlısıyla Ağrın varmı, agrılımıydı bende korkuyorum o işlemden.

yok canım hiç gözünde büyütme.çok kolay bi işlem.uyuttukarı için hiç bişey duymuyorsun.uyandığında ağrın oluyor onada iğne yapıyorlar zaten.sen hiç merak etme.sonu iyi olsunda ağrıda neymiş diğilmi ama

Zeynebim hazır burdayken bişey paylaşmak istedim...ya ne zamandır aklımı kurcalıyo bu konu ama doktorum pek bir sohbet gönüllüsü olmadığından soramıyorum...şimdi 26 Haziran da benim yumurtalar toplandı...doktor dedi ki bu ay ki reglinde değil bir sonraki ay regline birkaç gün kala geliyorsun bi ilaç vericem sana dedi...ne sormak istediysem lafı kesip "Meral git ve hayatını yaşa..keyfine bak..kendini dinlemekten vazgeç" dedi...sadece arada eşim -çok afedersiniz ama- ne zaman yakınlaşabiliriz diye sordu...doktorda bu reglinden sonra olur dedi..ama ne korunun dediii ne de bi doğum kontrol hapı falan verdi...başka bir topikte benle aynı durumda olan bir arkadaş var ona doğum kontrol hapı verilmiş..eee biz şimdi yakınlaşıyoruz ama ya ben kendiliğimden hamile kalırsam...ve biz anlamazsak ne bileyim bana ilaçlar verilir bu da zarar verirse...vs vs vs...paylaşayım istedim belki bir fikriniz vardır...

canımcım daha önce duyduğum bişey değil ama o kızın muhtemelen hamile kalmamsı için vermemiştir dk hapını.kist hikayesi varsa geçmişte onları baskılamak için vermiştir.sende öyle bi durum olmadığı için verme gereği duymamıştır diye düşünüyorum.keşke kendiliğinden kalsan canım.Allah korur onu merak etme.verecekleri ilaç rahmi gebeliğe hazırlamak için olacak sonuçta.vee olaki hamile kalırsan adetin gelmeyeceği için tutarsın dr yolunu.orda çıkar ak koyun kara koyun drların dediği gibi takma kafana şimdi bunları.bu kadar ayrıntılı düşünme.ne şekilde gelirse gelsin başımızın tacı bebişlerimiz.ayyyyyyyyy inşallah meral ya dilerim Rabbimden senin,benim,seda nın ,ayşenin hepimizin peş peşe gelir bebişleri.diğerleride aradan çıkabilir tabi

aynen öyle tatlım emiyor uyuyor büyüyor işte tmm öperim ısırırım cnm sende kıza iyi bak annesi artık yaklaştı doğum Allah yardımcın olsun ağırlaştın iyice zorlaştı herşey
Mesudem kızına maşallah çok tatlı Rabbim nazarlardan korusun
amin cnm çok sağol Rabbim sana da nasip etsin en kosa zamanda inşallah tedaviyede başlamışsın hadi hayırlısı RABBİM yuzünü güldürsün sedoşum
masalalh nasılda kilo almış tombik betüş o bacakları yerim ben tatlı sıpa seni
ye ye teyzesi size serbest
yerim ben bu güzelliği maşaallah Allah nazarlardan saklasın çoookk tatlı
teşekkür ederim tubacım Rabbim bu tatlıdan sana da nasip etsin inşallah
özlemcim çok geçmiş olsun kuzum neyseki ne olduğunu öğrendin Rabbim sana sağlık afiyet versin inşallah
ayy bedişim tattile çıkıyorsun birde izmire geliyorsun ne güzel beklerim cnm bana uğramadan sakın izmiri terketme izmirin neresine geliyosun bakim
maşallah maşallah cnm büyümüş yumoşlar hadi hayırlısı güzel sonuçlar alırsın inşallah zeynebim
ağzına yüreğine sağlık rabbim kabul etsin sana da hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah cnm

al benden de o kadar benim de facem yok siz oralarda takılıyosunuz olmuyo ama bizde isteriz

selam kızlar iyi hafta sonları hepinize bugün bizim kırkımız çıktı kırklandık ve betüşümü tuzlayıp yıkandık beraber çok şükür sizler de iyisinizdsir inşallah
aslım sen nasılsın bi türlü denk gelemiyoruz

kuşum 50 tane de ben okurum Allahın izniylle....

ya geri zekalılar..git de vur kafasına..mudilini vermeden önce sormak zorunda..

kuşum inşallah öyle bişey olur..sende adetten önce doktora gittiğinde önlem olarak test yaptırırsın (ki yapmak lazım) o zamanda yumoşların biraz daha bekler..kardeş olarak gelirler:)))nasıl??annadın mı kapişşş..

Canım benim regl yarından sonra bitecek gibi yarın akşam duruma bakarım bitince bende okurum canım

Canım sevindim bence gayet iyi. Çok fire vermemişsin. Hem önemli olanı da kaliteli olması kaşliteli olan da ilerleyecek zaten. Salak eczacı kalfa da olsa ne olursa olsun ne ilacı olduğunu neden kullanıldığını bilmiyor mu başka ilaç veriyor ismi şeyi belli reçetede ağrı kesici almıyoruz ki yanii. Neyse bir tane içmişsin ama ben olsam çatardım vallahi. Ya merkeze sormasan eczacının vardır bir bildiği desen ne olacaktı yanii hayret birşey.

valla canım zaman geçiyor ya oturdukça ay nasıl olacak şu gün mü toplanır şu günmü transfer olur diye düşünüyor insan iğneler etkilemiyor şun an kalçadan olan var baya ağrıtıyor kalçamı dün bacağıma vurdu bugün akşa vurdurdum o da o yeri acıtıyor. Ağır işleri yarın yapıcam zaten akşam da iğneleri vurdurup dinlenicem. Hafta içi de azar azar yapıcam işte içim rahat etmiyor napıyım annem gelecek yanıma o yardım edecek silip süpürme yemek filan ama birşey görse dayanamaz yapar. Doktorda egzersiz tavsiye etti ne güzel egzersiz işte zaten transferden sonra hep yatıcam belli olana kadar sen de kötüyü düşünme canım umudun olsun hep negatif düşünme seni anlıyorum aynu süreçten geçiyoruz olumsuzu da düşünmeye çalışıyoruz yıkılmayalım diye ama olmuyor ki. Öye de böyle de negatife üzülücez bari bu arada beklerken umudumuz olsun inşallah hepimiz gülze sonuçlarla döneriz canımm

Seda maşallah herşey cok yolunda gider inşallah

İnşallah ikizimm canım benim inşallah senin içinde herşey güzel olsunn

Maşallah canım çok iyi kilosu boyu şu an doğsa bile hiçbirşey olmaz dediğin gibi hayırlısı nasılsa öyle olsun yeter ki sağlıkla bebeğini kucağına al önemli olan bu canım doktor ne derse uyacaksın artık. Evet çok az kaldı sağlıkla gelsin inşallahhh

amin cnm çok sağol Rabbim sana da nasip etsin en kosa zamanda inşallah tedaviyede başlamışsın hadi hayırlısı RABBİM yuzünü güldürsün sedoşum

Amin canım inşallah çok sağol.. Maşallah canımm Betüşe nice aylara yıllara inşallahh. Bir de çıkıp gezdirseydin birine gitseydiniz annesi.

Kızlarrr valla topiğimiz bu aralar çok hareketli daha da hareketlenecek inşallahh.

Ben de kahvaltımı ettim evi süpürdüm eşim geldi pazara gittik geldik balonda daha geçen sene yalıtımdan boya izleri vardı çıkmamıştı eşim tiner aldı onları temizledi ben mutfak dolaplarını temizledim oturma odasındaki koltuğun altını temizledik ne çok atılacak şey varmış neyse süpürdüm sildim içini arkasını da filan. Sonra iğnemi olmaya gittim ordan alışveriş merkezine gittik yemek yedik geldik. Yerleri de sildim oturdum kalçadan olan iğne yine acıttı ağrıyo şu an o yeri ama dayanılmayacak gibi değil bu sefer soldan yaptırdım. Biraz toğpallıyorum sadece göbekten olan hiç acımıyor zaten. P.tesi 9 da da rendevum var işe geç gidicem biraz başka saate veremediler.

Son düzenleme:
inş canım 38 haftalık oluyo bayramdan önce sanki erken gibi geldi:26:haftaya ayrınyısıyla konuşucaz inş hakkımızda hayırlısı olsun inş ben hiç yoktan 38 i bitirelim istiyorum normal doğuma alıştırmıştım kendimi bu fikre alışmam zaman alıcak

Smin CNm sende sagol valla esim isterdi tek basıma da gidemedim minibüsle falan uğraşmak istemedim

Cnm zaten 38 haftalikken sezeryana alıyorlar ondan önce almak isterlerse izin verme bebeğin anne karnında 1 gün bile kalması onun faydasına
Merak etme alisirsin CNm bende normal istiyordum sezeryan aklından bile gecmezdi ama malum sezeryan olduk senin için hangisi hayirlisi ise o olsun CNN maşallah bebeğine iyi bakmissin tonton kız olmuş

sanki bebeğimi benden alıyorlarmış hissine kapıldım birden koruma iç güdülerim harekete geçti allah akıl fikir versin bana ne diim bakalım bugün kafayı yedim hala salak gibiyim

masalalh canım bu ne enerji okurken yoruldum iğne yerini alkolle ov rhatlatır emilmesse sertlik oluşur iğne olurken olabildiğince serbest bırak kendine güzel güzel nefes al oksijen ağrıyı azaltır

sanki bebeğimi benden alıyorlarmış hissine kapıldım birden koruma iç güdülerim harekete geçti allah akıl fikir versin bana ne diim bakalım bugün kafayı yedim hala salak gibiyim

Allah iyiliğini versin dümdüz ya tabi birgun gelip bebeğini karnından alıp kucağına verecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…