- 12 Eylül 2012
- 1.118
- 27
- 93
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #34.501
ayyy çok az kaldı pazra pazartesi çok heycanlı inş canım emeklerin zayi olmaz ve bebeişleer gelir annesinin göbüşüne uçarak konarayyy o eczaneye git bi güzel fırçala çoğu kalfa zaten eğitimleri bile yok eczacısına sormadan nasıl böle bişeye karar veriooo çok kızdımmmmmmm neyseki sen sorup öğrenmişsin progesteronda düşük olmasını engellio ama dememkki sadece östrojen alman gerekiomuş vardır bundada bi hayır canım
Hayirli hafta sonlari ....
Zeynep ne guzel insallah mutlu sona az kaldi Rabbim simsiki tutunmalarini nasip etsin...
Cigdem masallah selime buyuyor demekki yerim ben onu...Sacini kestirmen buyuk cesaret bir sure rahat edersin...
Sen iyi ol bak gör nasıl hasret gidericez burda...vücut direncin düştü tabii...mikroplar bedeninde mutlu mesut...izin verme o pisliklere...uykun olmasa da erkenden gir yatağa...uyku olmadan sağlık olmaz...Olsun canımmmiyi olmaya çalışıyorum canımmm uyku düzenim yok o da zamanla olacak heralde nelere alıştık buna da alışacaz Allah'ın izniyleee Raabim büyük...Bide ben hastalanıyorum galiba göğsüm ağrıyo,boğazım ağrıyo ve sesim gidiyooo (( bide özlüyorum sizleri ama çok sık gelemiyorum amaaa dualarımdasınızzz Allah emanet ol canım
oy oy oy oyyy öldüm meraktan öldüümm...şükürler olsun...çook ama çok mutlu oldum senin adına...sonucu harika olacak Zeynep ALLAH ın izniyle çok hissediyorum...Benim gibi acı çekeceksin diye çok korktum şükürler olsun çok kolay atlatmışsın...herkese iyi akşamlar.ben gittim yumoşlarımı dr amcalarına emanet ettim geldim :) 10 yumurta tplandı ve Allah a şükürler olsun ki çok rahat geçti.hemen kendime geldim.1 saat snra çıktık merkezden evimize geldik.bişeyler yedim,yattım dinendim.sizin yazdıklarınızı okudum.jeli yaptım ve yürüyüşe çıktık.dönüştede iğnemi yaptırdım.şimdi yemeğimi yiyip diğer ilaçlarımıda içicem.
BEDRİYE,MERAL,TÜMAY ,BURCU dua etmişler sağlsunlar varlsunlar.Allah gönlünüzün muradını versin inşallah.
Hey MAŞALLAAAHHHH....Arka arkaya muhteşem haberler serisi...kaç tane transfer edecekler o belli mi? ay çok heyecan verici..seninle hazırlayacağım ben de kendimi...bu arada yerinde olsam o eczaneye dönüş yapardım hem de baya iddialı bir dönüş yapardım...pes..yapılacak hata değil bu...telafisi yok yani...kızlar gene ben geldim.merkezdem aradılar.10 yumurtanın 8 tanesi olgunmuş.bunlardan da 6 tanesi döllenmiş.pazartesi tekrar arayacaklar.pazartesi yada çarşamba transfer yapılacak inşallah.yalnız bişeye canım sıkıldı.dün eczacı ilaöların birini farklı vermişitabi biz anca akşam farkettik bunu.bende eş değer herhalde dedim ve kullandım.ama bugün nolur nlmaz diye merkeze sordum.meğer onda hem östrojen hem progestron varmış.halbuki benim kullanmam gereken sadece östrojenmiş.hemşire onu kullanmayın,yenisini alın dedi.şimdi kullanmayacağım bi ilacı satın almış oldum,1 tane kullandığım için iadede edemem.ama ennnnn önemlisi ya ben eczacıya güvenip kullansaydım merkeze srmasydım.kardeş madem elinde yok söylesene adam gibi.ilaçlarımızın milim milim hesaplandığını bilmiyorlar sanki
Canım benim çook ama çook geçmiş olsun...çok normal bunları hissetmen korku endişe..insanda her türlü olumsuz duyguya kapı açar...napalım bu haftasonu da sinirli ol...yeter ki sen ve bebeğin sağlıklı olun...Günaydın kızlar nasılsınız hayırlı hafta sonları ben sade uzanıyorum tuhaf bir ruh halindeyiz sinîrli agresif biri oldum
canım gözün aydın ne güzel mutlu sonu yaklaşıyorsun hayırlısıyla Ağrın varmı, agrılımıydı bende korkuyorum o işlemden.
Sen iyi ol bak gör nasıl hasret gidericez burda...vücut direncin düştü tabii...mikroplar bedeninde mutlu mesut...izin verme o pisliklere...uykun olmasa da erkenden gir yatağa...uyku olmadan sağlık olmaz...
oy oy oy oyyy öldüm meraktan öldüümm...şükürler olsun...çook ama çok mutlu oldum senin adına...sonucu harika olacak Zeynep ALLAH ın izniyle çok hissediyorum...Benim gibi acı çekeceksin diye çok korktum şükürler olsun çok kolay atlatmışsın...
Hey MAŞALLAAAHHHH....Arka arkaya muhteşem haberler serisi...kaç tane transfer edecekler o belli mi? ay çok heyecan verici..seninle hazırlayacağım ben de kendimi...bu arada yerinde olsam o eczaneye dönüş yapardım hem de baya iddialı bir dönüş yapardım...pes..yapılacak hata değil bu...telafisi yok yani...
çok sağol meralim.inşallah dediğin gibi olur.inan hayal kurmaya korkuyorum yıkılacak diye.ama moralim yerinde çok şükür.bu tedavi çok daha rahattı benim için.kaç embriyo olacağını bilmiyorum canım.eşime dün konuş doktorla dedim.leyla evde geldi aklına.transfer günü konuşsak olmazmıki.bide bende şçyle bişey var.hiçbişey için ısrarcı olmak istemiyorum.akışına bırakıcam dedim en başta.soru sormuyorum,tercih yapmıyorum,olmayacak olanı olmak için çabalamıyorum.dr konusunda bile dua etmiyorum.hep Allah ım en hayırlısını sen bilirsin.bana o hayırlıyı ver dedim.nasıl gelirse öyle yaşıyorum.umarım sonu iyi olur.tek dileğim o
ama eşim bu sefer çok heyecanlı.ilk tedavide onu böyle görmemiştim.perşembe günü 1 ekadar uyuyamadı.hergün horuluhorul uyuyantop patlasa uyanmayan adam gece saat başı uyandı'saat kaç diye sordu''sabah kalktıkerkenden çıktık.normalde otabandan gider e5 e yöneldi.napıyon otaban daha kısa dedim.şimdi orda kaza maza olursa kapanıyor,e5 te trafikte olsa ara yollara girer gene bişekilde ulaşırız dedi.hayret ettim :)
bide noldu biliynmu kontrollere ben hep tek gittim.akşam gelip na fırça çektim.herkesin bi yanında anası,bi yanında kocası bi ben gariban gibiydim diyenapcan biliyosun şartlerı diyodu.istersen bugünde gelme,örneği kuryeyle yollarsın diye baya yüklendim canı sıkıldı.Allah ın denk getireceği yanımızdaki yatakta yatan kadının transferi varmış ogün.tek başına gelmiş kadın.eşim yetişirse gelmeye çalışıcak dedi.koptu bizimki.bak benim kıymetimi bil diyor hala :)
Zeynebim hazır burdayken bişey paylaşmak istedim...ya ne zamandır aklımı kurcalıyo bu konu ama doktorum pek bir sohbet gönüllüsü olmadığından soramıyorum...şimdi 26 Haziran da benim yumurtalar toplandı...doktor dedi ki bu ay ki reglinde değil bir sonraki ay regline birkaç gün kala geliyorsun bi ilaç vericem sana dedi...ne sormak istediysem lafı kesip "Meral git ve hayatını yaşa..keyfine bak..kendini dinlemekten vazgeç" dedi...sadece arada eşim -çok afedersiniz ama- ne zaman yakınlaşabiliriz diye sordu...doktorda bu reglinden sonra olur dedi..ama ne korunun dediii ne de bi doğum kontrol hapı falan verdi...başka bir topikte benle aynı durumda olan bir arkadaş var ona doğum kontrol hapı verilmiş..eee biz şimdi yakınlaşıyoruz ama ya ben kendiliğimden hamile kalırsam...ve biz anlamazsak ne bileyim bana ilaçlar verilir bu da zarar verirse...vs vs vs...paylaşayım istedim belki bir fikriniz vardır...
aynen öyle tatlım emiyor uyuyor büyüyor işte tmm öperim ısırırım cnm sende kıza iyi bak annesi artık yaklaştı doğum Allah yardımcın olsun ağırlaştın iyice zorlaştı herşeyah kuzucuk misler gibide olmuştur maşallahcop cop eme eme annesini büyümüşte azcık mıncıklanır ısırılırda mesude bu benim içinde bi ısırı ver emi
ay kız versek keşke onlar doğursaya şunları valla ben dışarda x9 doğurmaya razıyım
amin cnm çok sağol Rabbim sana da nasip etsin en kosa zamanda inşallah tedaviyede başlamışsın hadi hayırlısı RABBİM yuzünü güldürsün sedoşumMesudem kızına maşallah çok tatlı Rabbim nazarlardan korusun
ye ye teyzesi size serbestmasalalh nasılda kilo almış tombik betüş o bacakları yerim ben tatlı sıpa seni
teşekkür ederim tubacım Rabbim bu tatlıdan sana da nasip etsin inşallahyerim ben bu güzelliği maşaallah Allah nazarlardan saklasın çoookk tatlı
özlemcim çok geçmiş olsun kuzum neyseki ne olduğunu öğrendin Rabbim sana sağlık afiyet versin inşallahkızlaaar koltuk altımdaki ağrı için doktora gittim geçen gün bugün de ultrason çektirdim iki memede de kist varmış solda 11x4 mm sağda 6x5 mmayrıca dağınık basit ve internal eko granüller içeren kistik yapılar ve kist kümeleri mevcutmuş
ayy bedişim tattile çıkıyorsun birde izmire geliyorsun ne güzel beklerim cnm bana uğramadan sakın izmiri terketme izmirin neresine geliyosun bakimAYYY kuzu musun sen bize :))
Tabi ki umudumuzu yitirmiyeceğiz bazen psikolojik olarak bozuk olduğumuz günler olabilir ama bu demek değil ki her günümüz bunalım, Ben yürekten inanıyorum yaa inşAllah peşpeşe güzel haberler gelicek sizden..
Bu arada kızlar bayramdan sonraki hafta 12 ağustos itibariyle kısmet olursa bende tatile çıkıcağım inşAllah. İzmire gitme planları yapıyoruz araçla ama, haftam biraz ilerlemiş olucak sıkıntı olur mu bilmiyorum doktorla konuştum geçen gidersin 7,8 saatlık yola ama öncesinde muayene edelım demişti bide o 15 gün içinde giderim sanıyordu şimdi bugafta gittiğimde danışıcam bakalım, ama işyeride göndermek istemiyor galiba nasılsa izzne çıkıcaksın diyor çıkıcamda o mecburi izin olucak kısmetse bu tatil amaçlı olucak.. aslında ben değil eşim çok istiyor kafa dağıtması için istiyoruz. malum zor geçiyor hamileliği
bide yarından itibaren ctesi gelmemek için konuşucam kısmetse bugungerçi işyerindekiler tatile çıktıkça ctesileri boş kalmasın diye gelirim ama yarın evde olup yavaaaaşşş yavaaaşş temizlik yapıcam.. söyleyin uğraştırmadan tamam tabi ki gelme desinler
maşallah maşallah cnm büyümüş yumoşlar hadi hayırlısı güzel sonuçlar alırsın inşallah zeynebimherkese iyi akşamlar.ben gittim yumoşlarımı dr amcalarına emanet ettim geldim :) 10 yumurta tplandı ve Allah a şükürler olsun ki çok rahat geçti.hemen kendime geldim.1 saat snra çıktık merkezden evimize geldik.bişeyler yedim,yattım dinendim.sizin yazdıklarınızı okudum.jeli yaptım ve yürüyüşe çıktık.dönüştede iğnemi yaptırdım.şimdi yemeğimi yiyip diğer ilaçlarımıda içicem.
BEDRİYE,MERAL,TÜMAY ,BURCU dua etmişler sağlsunlar varlsunlar.Allah gönlünüzün muradını versin inşallah.
ağzına yüreğine sağlık rabbim kabul etsin sana da hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah cnmranana/ mesude 08.07.2013 pazartesi Evladına sağlıklı ve hayırlı uzun bir ömür
melek2828/ nazan 09.07.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum
kevok08/aylin 10.07.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik +kolay doğum
7verengul/ K. gül 11.07.2013 perşembe Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür
asyamca/ gülhan 12.07.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum
Kızlar RABBİM kabul ederse sizin dualarda tamam...RABBİM sizinde kalbinizdeki güzellikler yaşamanızı nasip etsin İNŞALLAH...Çook uykum geldi sanırım devam edemeyeceğim...neyse yarın tüm gün benim ALLAH ın izniyle...Haydi başbaş....
herkese günaydın kızlar.ben kalktım,kahvaltımı yaptım,ilaçlarımı içtimbugüne .ok az bi sızım kalmış iyiyim çok şükür.elim telefonda bekliyorum.merkezden arayıp bilgi verecekler ya.çok heyecanlı ya.şurda 15-16 gün kaldı sonucu almaya.ve ben hala deli gibi korkuyorumolumsuz düşünme.iyi düşün olacak de hep ki olsun diyorum ama bi tarafım hep buruk.Allah hakkımzıda hayırlısını versin.hayırlısı ile bu defa olsun inşallah.dua etmekten başka yapabileceğim hiçbişey yok...tefriciye için liste yapıcam şimdi.Allah razı olsun gene bir sürü arkadaşım dua etmek istemiş.Rabbim gönüllerindekini versin inşallah
NOT: benim face im yok.meral ve burcunun resimlerini bende çok merak ettim.nolur nolur albime koysunlarda bakak.isterlerse hemen silerler olmazmı?
herkese günaydın kızlar.ben kalktım,kahvaltımı yaptım,ilaçlarımı içtimbugüne .ok az bi sızım kalmış iyiyim çok şükür.elim telefonda bekliyorum.merkezden arayıp bilgi verecekler ya.çok heyecanlı ya.şurda 15-16 gün kaldı sonucu almaya.ve ben hala deli gibi korkuyorumolumsuz düşünme.iyi düşün olacak de hep ki olsun diyorum ama bi tarafım hep buruk.Allah hakkımzıda hayırlısını versin.hayırlısı ile bu defa olsun inşallah.dua etmekten başka yapabileceğim hiçbişey yok...tefriciye için liste yapıcam şimdi.Allah razı olsun gene bir sürü arkadaşım dua etmek istemiş.Rabbim gönüllerindekini versin inşallah
NOT: benim face im yok.meral ve burcunun resimlerini bende çok merak ettim.nolur nolur albime koysunlarda bakak.isterlerse hemen silerler olmazmı?
kızlar gene ben geldim.merkezdem aradılar.10 yumurtanın 8 tanesi olgunmuş.bunlardan da 6 tanesi döllenmiş.pazartesi tekrar arayacaklar.pazartesi yada çarşamba transfer yapılacak inşallah.yalnız bişeye canım sıkıldı.dün eczacı ilaöların birini farklı vermişitabi biz anca akşam farkettik bunu.bende eş değer herhalde dedim ve kullandım.ama bugün nolur nlmaz diye merkeze sordum.meğer onda hem östrojen hem progestron varmış.halbuki benim kullanmam gereken sadece östrojenmiş.hemşire onu kullanmayın,yenisini alın dedi.şimdi kullanmayacağım bi ilacı satın almış oldum,1 tane kullandığım için iadede edemem.ama ennnnn önemlisi ya ben eczacıya güvenip kullansaydım merkeze srmasydım.kardeş madem elinde yok söylesene adam gibi.ilaçlarımızın milim milim hesaplandığını bilmiyorlar sanki
Zeynebim hazır burdayken bişey paylaşmak istedim...ya ne zamandır aklımı kurcalıyo bu konu ama doktorum pek bir sohbet gönüllüsü olmadığından soramıyorum...şimdi 26 Haziran da benim yumurtalar toplandı...doktor dedi ki bu ay ki reglinde değil bir sonraki ay regline birkaç gün kala geliyorsun bi ilaç vericem sana dedi...ne sormak istediysem lafı kesip "Meral git ve hayatını yaşa..keyfine bak..kendini dinlemekten vazgeç" dedi...sadece arada eşim -çok afedersiniz ama- ne zaman yakınlaşabiliriz diye sordu...doktorda bu reglinden sonra olur dedi..ama ne korunun dediii ne de bi doğum kontrol hapı falan verdi...başka bir topikte benle aynı durumda olan bir arkadaş var ona doğum kontrol hapı verilmiş..eee biz şimdi yakınlaşıyoruz ama ya ben kendiliğimden hamile kalırsam...ve biz anlamazsak ne bileyim bana ilaçlar verilir bu da zarar verirse...vs vs vs...paylaşayım istedim belki bir fikriniz vardır...
Ben = 137 tane
burcu = 300 tane
meral = 300 tane
tümay = 100 tane
bedriye = 300 tane
bircan = 100 tane
aslı = 500 tane
tuba = 1000 tane
toplam = 2737 tane
kızlar gene ben geldim.merkezdem aradılar.10 yumurtanın 8 tanesi olgunmuş.bunlardan da 6 tanesi döllenmiş.pazartesi tekrar arayacaklar.pazartesi yada çarşamba transfer yapılacak inşallah.yalnız bişeye canım sıkıldı.dün eczacı ilaöların birini farklı vermişitabi biz anca akşam farkettik bunu.bende eş değer herhalde dedim ve kullandım.ama bugün nolur nlmaz diye merkeze sordum.meğer onda hem östrojen hem progestron varmış.halbuki benim kullanmam gereken sadece östrojenmiş.hemşire onu kullanmayın,yenisini alın dedi.şimdi kullanmayacağım bi ilacı satın almış oldum,1 tane kullandığım için iadede edemem.ama ennnnn önemlisi ya ben eczacıya güvenip kullansaydım merkeze srmasydım.kardeş madem elinde yok söylesene adam gibi.ilaçlarımızın milim milim hesaplandığını bilmiyorlar sanki
canım işlerle bu kadar uğraşma boşver.ilaölar bedeni yoruyor ister istemez.yat dinlen yada gez dlaş.benim evi görsen aldı başını gidiyor...ödüm kopuyor biri gelecek diye.amaaa hi. bişey bebeğimden daha önemli değil.hele bi atlatayım hayırlısı ile,pozitif lursa çağırırım kadını temizler,dilim varmıyor ama negatifsede hem ağlar hem temizlerim.stresimi işle atarım.tabi sen bilirsin gene herkeste aynı olacak diye bişey yok ama ben çok yorulduğum günler bile kolay kolay uyuyamam bu süreçte akşam kanepede uyuyup kalıyorum
Seda maşallah herşey cok yolunda gider inşallah
kızlar kızlar geleelim bana benim tombul kelebeğim 3200 olmuş boyu 49 cm maşallah yavruma annesi çok ii bakıoooama dr dediki çatın irir beebk doğurmaya müsait değil :18: bayramdan önce sezeryan ile alabiliriz dedi :18::18::18::18:nstde sancı çıkmadı açıklıkta yokk beni bi stres aldıki sormayın gitsin buana kadar hangisi hayırlısı ise o olsun dedim haftaya tekrar gidicez netleşir son durum bende haberler böyle benim içinde dua edin kızlar sanırım az kaldı kavuşmaya
amin cnm çok sağol Rabbim sana da nasip etsin en kosa zamanda inşallah tedaviyede başlamışsın hadi hayırlısı RABBİM yuzünü güldürsün sedoşum
selam kızlar iyi hafta sonları hepinize bugün bizim kırkımız çıktı kırklandık ve betüşümü tuzlayıp yıkandık beraber çok şükür sizler de iyisinizdsir inşallah
aslım sen nasılsın bi türlü denk gelemiyoruz
Valla canım haclardan galiba sıcaklar bunaltıyor birde bebeğe birşey olacak korkusuinşallah canım.neden moralin bozuk?bişeymi oldu yoksa hamileliktenmi? inşallah bişey olmamıştır canım
inş canım 38 haftalık oluyo bayramdan önce sanki erken gibi geldi:26:haftaya ayrınyısıyla konuşucaz inş hakkımızda hayırlısı olsun inş ben hiç yoktan 38 i bitirelim istiyorum normal doğuma alıştırmıştım kendimi bu fikre alışmam zaman alıcakCanım benim regl yarından sonra bitecek gibi yarın akşam duruma bakarım bitince bende okurum canım
Canım sevindim bence gayet iyi. Çok fire vermemişsin. Hem önemli olanı da kaliteli olması kaşliteli olan da ilerleyecek zaten. Salak eczacı kalfa da olsa ne olursa olsun ne ilacı olduğunu neden kullanıldığını bilmiyor mu başka ilaç veriyor ismi şeyi belli reçetede ağrı kesici almıyoruz ki yanii. Neyse bir tane içmişsin ama ben olsam çatardım vallahi. Ya merkeze sormasan eczacının vardır bir bildiği desen ne olacaktı yanii hayret birşey.
valla canım zaman geçiyor ya oturdukça ay nasıl olacak şu gün mü toplanır şu günmü transfer olur diye düşünüyor insan iğneler etkilemiyor şun an kalçadan olan var baya ağrıtıyor kalçamı dün bacağıma vurdu bugün akşa vurdurdum o da o yeri acıtıyor. Ağır işleri yarın yapıcam zaten akşam da iğneleri vurdurup dinlenicem. Hafta içi de azar azar yapıcam işte içim rahat etmiyor napıyım annem gelecek yanıma o yardım edecek silip süpürme yemek filan ama birşey görse dayanamaz yapar. Doktorda egzersiz tavsiye etti ne güzel egzersiz işte zaten transferden sonra hep yatıcam belli olana kadar sen de kötüyü düşünme canım umudun olsun hep negatif düşünme seni anlıyorum aynu süreçten geçiyoruz olumsuzu da düşünmeye çalışıyoruz yıkılmayalım diye ama olmuyor ki. Öye de böyle de negatife üzülücez bari bu arada beklerken umudumuz olsun inşallah hepimiz gülze sonuçlarla döneriz canımm
İnşallah ikizimm canım benim inşallah senin içinde herşey güzel olsunn
Maşallah canım çok iyi kilosu boyu şu an doğsa bile hiçbirşey olmaz dediğin gibi hayırlısı nasılsa öyle olsun yeter ki sağlıkla bebeğini kucağına al önemli olan bu canım doktor ne derse uyacaksın artık. Evet çok az kaldı sağlıkla gelsin inşallahhh
Amin canım inşallah çok sağol.. Maşallah canımm Betüşe nice aylara yıllara inşallahh. Bir de çıkıp gezdirseydin birine gitseydiniz annesi.
Smin CNm sende sagol valla esim isterdi tek basıma da gidemedim minibüsle falan uğraşmak istemedimCanım benim regl yarından sonra bitecek gibi yarın akşam duruma bakarım bitince bende okurum canım
Canım sevindim bence gayet iyi. Çok fire vermemişsin. Hem önemli olanı da kaliteli olması kaşliteli olan da ilerleyecek zaten. Salak eczacı kalfa da olsa ne olursa olsun ne ilacı olduğunu neden kullanıldığını bilmiyor mu başka ilaç veriyor ismi şeyi belli reçetede ağrı kesici almıyoruz ki yanii. Neyse bir tane içmişsin ama ben olsam çatardım vallahi. Ya merkeze sormasan eczacının vardır bir bildiği desen ne olacaktı yanii hayret birşey.
valla canım zaman geçiyor ya oturdukça ay nasıl olacak şu gün mü toplanır şu günmü transfer olur diye düşünüyor insan iğneler etkilemiyor şun an kalçadan olan var baya ağrıtıyor kalçamı dün bacağıma vurdu bugün akşa vurdurdum o da o yeri acıtıyor. Ağır işleri yarın yapıcam zaten akşam da iğneleri vurdurup dinlenicem. Hafta içi de azar azar yapıcam işte içim rahat etmiyor napıyım annem gelecek yanıma o yardım edecek silip süpürme yemek filan ama birşey görse dayanamaz yapar. Doktorda egzersiz tavsiye etti ne güzel egzersiz işte zaten transferden sonra hep yatıcam belli olana kadar sen de kötüyü düşünme canım umudun olsun hep negatif düşünme seni anlıyorum aynu süreçten geçiyoruz olumsuzu da düşünmeye çalışıyoruz yıkılmayalım diye ama olmuyor ki. Öye de böyle de negatife üzülücez bari bu arada beklerken umudumuz olsun inşallah hepimiz gülze sonuçlarla döneriz canımm
İnşallah ikizimm canım benim inşallah senin içinde herşey güzel olsunn
Maşallah canım çok iyi kilosu boyu şu an doğsa bile hiçbirşey olmaz dediğin gibi hayırlısı nasılsa öyle olsun yeter ki sağlıkla bebeğini kucağına al önemli olan bu canım doktor ne derse uyacaksın artık. Evet çok az kaldı sağlıkla gelsin inşallahhh
Amin canım inşallah çok sağol.. Maşallah canımm Betüşe nice aylara yıllara inşallahh. Bir de çıkıp gezdirseydin birine gitseydiniz annesi.
inş canım 38 haftalık oluyo bayramdan önce sanki erken gibi geldi:26:haftaya ayrınyısıyla konuşucaz inş hakkımızda hayırlısı olsun inş ben hiç yoktan 38 i bitirelim istiyorum normal doğuma alıştırmıştım kendimi bu fikre alışmam zaman alıcak
Cnm zaten 38 haftalikken sezeryana alıyorlar ondan önce almak isterlerse izin verme bebeğin anne karnında 1 gün bile kalması onun faydasına
Merak etme alisirsin CNm bende normal istiyordum sezeryan aklından bile gecmezdi ama malum sezeryan olduk senin için hangisi hayirlisi ise o olsun CNN maşallah bebeğine iyi bakmissin tonton kız olmuş
Kızlarrr valla topiğimiz bu aralar çok hareketli daha da hareketlenecek inşallahh.
Ben de kahvaltımı ettim evi süpürdüm eşim geldi pazara gittik geldik balonda daha geçen sene yalıtımdan boya izleri vardı çıkmamıştı eşim tiner aldı onları temizledi ben mutfak dolaplarını temizledim oturma odasındaki koltuğun altını temizledik ne çok atılacak şey varmış neyse süpürdüm sildim içini arkasını da filan. Sonra iğnemi olmaya gittim ordan alışveriş merkezine gittik yemek yedik geldik. Yerleri de sildim oturdum kalçadan olan iğne yine acıttı ağrıyo şu an o yeri ama dayanılmayacak gibi değil bu sefer soldan yaptırdım. Biraz toğpallıyorum sadece göbekten olan hiç acımıyor zaten. P.tesi 9 da da rendevum var işe geç gidicem biraz başka saate veremediler.
sanki bebeğimi benden alıyorlarmış hissine kapıldım birden koruma iç güdülerim harekete geçti allah akıl fikir versin bana ne diim bakalım bugün kafayı yedim hala salak gibiyim
Allah iyiliğini versin dümdüz ya tabi birgun gelip bebeğini karnından alıp kucağına verecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?