- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #34.521
öylede ne bilim çok ani oldu sanki ayyy sen bana bakma paranoyak oldum galibainş bikaç güne kadar düzelirim inş dua et bana
masalalh canım bu ne enerji okurken yoruldum iğne yerini alkolle ov rhatlatır emilmesse sertlik oluşur iğne olurken olabildiğince serbest bırak kendine güzel güzel nefes al oksijen ağrıyı azaltır
selamlar kızlar bugun gerçi dün oldu artık :)) işe gitmedim evde de bişey yapmadım ööle dinlendim net yoktu nedense..
meraaalll keşke bu ay hayırlısıyla kendiliğinden sağlıklı gebeliğin başlasa, doktor test yapar bence sana,
zeynebimmm kuzumm herşey yolunda gitmiş çok şükür inşAllah guzel haberler vericeksin,
Sedaaamm maşaAllah ın var kıpır kıpırsın, aşı olduktan sonra ov diyorlar ki dağılsın içeri, yorma lutfen kendini sen yinede,
mesudeemm betül şekerimizle kırklanmışsınız maşaAllah size, çokca sarılıp kokluyorum prensesi
çiğdemiiimmmm bende seni özledimm gülümseyerek okuyorum yazdıklarınıbu arada eşin iş bulabildi mi?
aslıı canım benimm hep aklımdasın, Rabbim yüreğine ferahlık versin..Dualarımdasın
hepinizi çokca öptüm, görüşürüz..
aslında canım drumda ta en baştan beri normali destekliyordu benim tosuncuğum iri bebek olucakmış tahmini daha 1 ay var kilosu 4ü geçer dedi ozamanda çatım bu bebeği doğurmaya uygun değilmiş belki normal kiloda olursa doğurabilirdimde buyüzden sezeryan dedi ben tabi ağlıcaktım o an gün falan konuşulunca sanki bebeğimi alıp götüreceklerdi olamazdı o benimdi haftaya gidince netleşicek herşey dün bütün gün bunu düşündüm araştırdım ben eğer ikimiz içinde risk yoksa 39. haftada sezeryan olmayı düşünüyorum nekadar benimle okadar ii bakalım neler yasıcz dualarında unutma beniçok heyecanlı:18:inşAllah herşey yolunda gidecek ve doktorunun planladığı gibi güzel geçer, doktoruna güven sezeryanı benım doktorumda çok talep ediyor ya oda 38.haftada alırım diyor bak senin doktorda çatı dar muhabbeti yapmış ben bayağı araştırdım bu konuyu ve doktorlar diyor ki doğum başlamadan çatı zaten normal yani dar olur hayırlısı olsun hakkımızda bu saatten sonra ben kendi adıma doktor değiştiremem hastane doktor fbim olduğundan o yüzden sezeryansa öyle olsun,inşAllah sağlıklıkla kavuşalım hepimiz bebeklerimize, ilk başatada sen , sonra didemm , sonrada Aylin ..
topik çok hareketlendi maşaAllah gerçekten sizlerin doğumları, kızların tüpleri, aşılamaları.. Herşey çok güzel olsun inşAllah
canım kız zaten alkollü pamukla ovdu bant yapıştırdı ma vallahi o tarafa yatamadım hiç ilk gün baya vabacağıma vurnuşyu dün sadece o yer ağrıdı kız da dedi ama yağlı ve çabuk dağılmayan bir iğne o yüzden zor oluyor yürüyemeyen ağlayanlar oluyor dedi o zaman ben şükredeyim halime dedim. Herşeye katlanıcaz napalım. Acısı bile güzel.
evet öyle sayılırım çok tembellik yaptım regliden önce bitirsem sıkışmazdım doktora iğnelerden sonra yat demedi bilakis egzersiz yürüyüş filan dedi bende iğnelerden sonra yürüyorum evde de egzersiz yapmış oluyorum. Bugün hazır pazar cam silicem vs. Akşama kadar bitiririm yemek filan iğneden sonra da yürürüm gelirim dinlenirim. Zaten transferden sonra hep yatıcam annem sağolsun gelecek yapacak işim de yemeğimi de. Kadıncağız yapma bir iş dinlen ben yaparım dedi ama o da hasta zaten boyun fıtığı var fizik tedaviye gitti kıyabilir miyim ona.
Aman sende sündüz ne anisi 9 ayy olmuş hala kendini hazirlayamadin mı benim elimde olsa 5 aylikken doğurayım derdim tmm CNm dualardadin Rabbim kolaylıklar versin saglicakla kucağına alirsininsallah yavrunuöylede ne bilim çok ani oldu sanki ayyy sen bana bakma paranoyak oldum galibainş bikaç güne kadar düzelirim inş dua et bana
teşekkür ederiz bedişim ya darısı sizlerin basına olsun önce saglicakla bı kucağınıza alında hayirlisiylaselamlar kızlar bugun gerçi dün oldu artık :)) işe gitmedim evde de bişey yapmadım ööle dinlendim net yoktu nedense..
meraaalll keşke bu ay hayırlısıyla kendiliğinden sağlıklı gebeliğin başlasa, doktor test yapar bence sana,
zeynebimmm kuzumm herşey yolunda gitmiş çok şükür inşAllah guzel haberler vericeksin,
Sedaaamm maşaAllah ın var kıpır kıpırsın, aşı olduktan sonra ov diyorlar ki dağılsın içeri, yorma lutfen kendini sen yinede,
mesudeemm betül şekerimizle kırklanmışsınız maşaAllah size, çokca sarılıp kokluyorum prensesi
çiğdemiiimmmm bende seni özledimm gülümseyerek okuyorum yazdıklarınıbu arada eşin iş bulabildi mi?
aslıı canım benimm hep aklımdasın, Rabbim yüreğine ferahlık versin..Dualarımdasın
hepinizi çokca öptüm, görüşürüz..
Ahh burcum ahh dile düşmûsuz biz ya kuzum ben anahtarı unutmamazlik hiç yapmadım ki kuzum kaza ile Kapi üzerime kapandı o kadar ama yimese sagol hatırlattığın için alırım kuzum sen merak etmeGünaydın ballarım, bir fırsat buldum hemen yazayım istedim
Sündüz canım senin ve bebek için en hayırlı ve sağlıklı olan doğum şekli olur inşallah, bak Tümay'ın bebegi 35. Haftada alınacak, onların içinde en sağlıklısı bu , sakın erken oldugunu düşünme, demesi kolay tabiki, bol bol dua et, bizde ederiz, Allah zaman çok az kaldı :)))
Mesude canım kırkınız çıkmış ohhh maşallah akşam serinliğinde kızınıda alırsınız yürüyüşe çıkarsınız artık, anahtarı almayı unutmayın ama :))) maşallah size
Seda tam tahmin ettiğim gibi toplmama öncesi bütün işleri bitireceksin :))) maşallah. Bende yağlı iğne kullandım ağrısı çok olur yürüyüş iyi gelir ama..ohh annende gelirse sana destek olur, mutlu mutlu...maşallah :)
Bedriye canım anladığım kadarıyla artık cumartesileri çalışmayacaksın, iyi iyi çok sevindim, 8. Aya girincede haftasonu kendini alışverişe verirsin artık :)
Özlem sanırım izin aldı ve memlekete gitti yoksa gelirdi mutlaka ,iyi iyi çok sevindim
Meral canım hiç kaygılanmak ve plan yapmak yoktu hani birbirimize hep öyle söylüyorduk, Allahın o kadar ince ve kusursuz bir planı var ki eğer sen hamile oluirsan ve o bebeğin yaşaması yazılmışsa emin ol herşey öyle ilerler ve sen hiç birşeyi kontrol edemezsin, dur sana bişey anlatayım, benim bir arkadaşın daha doğumüna 2 haftası varken tesadüfen hastanenin önünde araba kazası yapılaryorlar ciddi bişey degil ufak bir çarpma, eşi diyor ki bebeğe birsey olmasın hazır hastanenin önü gidip bir baktıralım diyor,
anaa ne görsünler kordon boğaza dolanmiş ve kalp atışları yavaşlamış hemen sezeryene alıyorlar ve kız doğürüyor, doktor demişki eger bir iki saat daha geç gelseydiniz bebek ölürdü, işte o araba kazasının hikemti vesilesi ve hiçbirşeyin senin kontrolünde olmayışı , sevgiler öpücükler :)
G
Seda tam tahmin ettiğim gibi toplmama öncesi bütün işleri bitireceksin :))) maşallah. Bende yağlı iğne kullandım ağrısı çok olur yürüyüş iyi gelir ama..ohh annende gelirse sana destek olur, mutlu mutlu...maşallah :)
olsun canım sen kendinde ovmaya devam et sonra onlar geçmiyor löp diye kalıyor annelerin hakkı boşuna ödenmiyor değil yani erkekler ne kadar rahat ben eşime diorum bedavaya baba oluyosun hadi yine iisin diyetüm sıkıntıyı biz çekiyoruz ama mükafatı büyük hamile kadının çocuğunu emzirmeyi bırakıncaya kadar olan süre içinde hiçbir günahı kalmıyor inş sende bu sıkıntıların ardından mutluluğu yasrsın canım allahım kolaylaşırsın zorlaştırmasın inş
Aman sende sündüz ne anisi 9 ayy olmuş hala kendini hazirlayamadin mı benim elimde olsa 5 aylikken doğurayım derdim tmm CNm dualardadin Rabbim kolaylıklar versin saglicakla kucağına alirsininsallah yavrunu
teşekkür ederiz bedişim ya darısı sizlerin basına olsun önce saglicakla bı kucağınıza alında hayirlisiyla
Ahh burcum ahh dile düşmûsuz biz ya kuzum ben anahtarı unutmamazlik hiç yapmadım ki kuzum kaza ile Kapi üzerime kapandı o kadar ama yimese sagol hatırlattığın için alırım kuzum sen merak etme
Teşekkür ederiz tortilom gezmelere daha gidemeyiz ya Ramazan çıktıktan sonra anca
tabiki en güzel şey ona kvuşmak zaten gün sayıyordum hep beynimde sancım gelecek suyum gelecek o moddaydım kendiem telkin veriodum hep yaparsın sen güçlüsün normal doğurabilirsin diye ve günü belli olmadığından bi rahatmışım yani daha var diye düşünüyomuşum hayırlısı szeryansa o olucak zaten korkum hemn sütüm gelmesse ağrım çok olursa ilgilenemssem falan haftaya kesinlşicek herşey bende sezaryen fikrine alışırım ozamana kadar inşSlm canlarim...
Sedacim dun meryem suresini okudum ...Fazla kendini yorma jhamarat hatun...
Sunduz bebegine kavusup onu koklayacagini dusun onu emzirecegini biraz rahatlarsin....
mutlu pazarlar hatunlar ben bugun yıllık ızne cıkıyorum 16 gun gıremeyebılırım umarım dondugumde cok gusel haberler alırım ve bende verırım cum gunu test gunum dua edın hayırlı sonuc alalım bebegmız bızınle olsun.
güle güle git ii tatiller canım inş güzel haberler verirsin bize
üstünü giyebilmek bile büyük nimetmiş kız nefes nefese kAlıyorum giyinirkenaynen öyle tatlım emiyor uyuyor büyüyor işte tmm öperim ısırırım cnm sende kıza iyi bak annesi artık yaklaştı doğum Allah yardımcın olsun ağırlaştın iyice zorlaştı herşey
kızlar kızlar geleelim bana benim tombul kelebeğim 3200 olmuş boyu 49 cm maşallah yavruma annesi çok ii bakıoooama dr dediki çatın irir beebk doğurmaya müsait değil :18: bayramdan önce sezeryan ile alabiliriz dedi :18::18::18::18:nstde sancı çıkmadı açıklıkta yokk beni bi stres aldıki sormayın gitsin buana kadar hangisi hayırlısı ise o olsun dedim haftaya tekrar gidicez netleşir son durum bende haberler böyle benim içinde dua edin kızlar sanırım az kaldı kavuşmaya
allah razı olsun canım inş sağ salim kavuşucaz meleklerimize sorma didemcim annesi yerse habire bebişim naapsın gerçi anası tosun babası tosun genetiği çekmişüstünü giyebilmek bile büyük nimetmiş kız nefes nefese kAlıyorum giyinirkenkızcem iyi olsunda gerçi hepsine katlanırım şükür bu halime bi şikayetim yok yinede ama gelse fena olmayacak hani
valla daha dün konuşuyorduk mesudem ya doğduda 40ı bile çıktı sizinkilerin valla ohhben boş beşik sallıyorum hala bide hiç doğurmayacakmışım gibi geliyo bi rahatım anlamadım :26:
kız sen bile doğurcan daha benim kızda tık yokbayramda berarer doğurcaz galiba sündüz kızceler bizim aynı ana denk gelcek maşallah tosuncuğuna iyi beslemişsin annesi demekki
rahatlatmak için söylüyorum tatlım şaka bir yana hayırlısı böyleymiş demekki sündüzcüm öyle düşün tıp çok ilerledi onlar iyi olsunda naapalım benimde içime şüphe düştü şimdi bide daha çatı kontrolümüde yapmadı doktor benim:26:
YARIN DOKTORA GİDECEĞİZ KIZLAR BİZDE KIZIMLA DUA EDİN EMİ BİZE HERHALDE ÇATI KONTROLÜMÜZÜDE YAPAR ARTIK BU GİDİŞİMİZDE DOKTOR İNŞ HERŞEY YOLUNDADIRDA BİR AN ÖNCE SAĞSALİM ALIRIM ARTIK KIZIMI KUCAĞIMA BEŞİĞİ BİLE TOZLANDI VALLA GÖRMEMİŞ GİBİ KURDUK ERKENDENGELMİYODA SIPA BİR TÜRLÜ SÜNDÜZ ÖYLE DEDİ ŞİMDİ KURT DÜŞTÜ İÇİME BENİMDE HAYIRLISI BAKALIM
allah razı olsun canım inş sağ salim kavuşucaz meleklerimize sorma didemcim annesi yerse habire bebişim naapsın gerçi anası tosun babası tosun genetiği çekmişdrumuz bayram önce dedide ben bayram sonu istiyorum 39. haftayı bulmak istiyorum nasipse bana garip gelen bebişim belirlemeliydi ne zamn geleceğini ben değil bana kalması beni biraz rahatsız etti gerçi 37den sonra doğması normal ama ben anormal
çatı kiloya kalıbada bağlı değil demekki o zaman sündüzcüm:26: bende tosun oldum kız oldum 86 rahat rahat pırtlatırım diyordumama bakalım ne diyecek yarın doktor daha çatı muayenesi yapmadı bize
tatlıcım son anda sezeryanda olabiliyor Rabbim zamanını yazmış birkere bizimkiler tahminden öteye gidemiyor ki işte kendi kendimize hayaller kuruyoruz o kadar...
37den sonra tam gelişmiş sayılıyor zaten canım bebiş doktoruna güveniyorsan araştır biraz bakalım tatlım ona göre ver kararını bence
drumda dedisenden daha ii bi çatı bekliodum ama iri bebek için müsait değil dedi napalım canım kaderde ne yazılıysa o olucak haftaya bi gidelim kesinleşicek herşey hayırlısı olsun cümlemiz için mübaresk günlerde rabbim zorlaştırmasın kolaylaştırsın inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?