- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #34.541
aynen canım Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin sezeryanda ustasının elinde 3 günde kaldırıyor ayaga tatlım acı yok ağrı yok ıkınma derdi yok ohhhhöyle düşün canım bi bakcan bebiş kucağında
içini ferah tut emi bide gitmeden önce doğuma 21 inşikak oku tatlım suya onu iç oda kolaylaştırıyormuş oku sen bulunsun içer gidersinhadi ben çıkayım bizim iftar geldi bile iyi bak bebişine bu arada adı ne senin kızın koydunuz mu bişeyler
okuyayım canım şişede beklesin kızımın adı ayşe şevval olucak teyzesi nasipse
mutlu pazarlar hatunlar ben bugun yıllık ızne cıkıyorum 16 gun gıremeyebılırım umarım dondugumde cok gusel haberler alırım ve bende verırım cum gunu test gunum dua edın hayırlı sonuc alalım bebegmız bızınle olsun.
tabiki en güzel şey ona kvuşmak zaten gün sayıyordum hep beynimde sancım gelecek suyum gelecek o moddaydım kendiem telkin veriodum hep yaparsın sen güçlüsün normal doğurabilirsin diye ve günü belli olmadığından bi rahatmışım yani daha var diye düşünüyomuşum hayırlısı szeryansa o olucak zaten korkum hemn sütüm gelmesse ağrım çok olursa ilgilenemssem falan haftaya kesinlşicek herşey bende sezaryen fikrine alışırım ozamana kadar inş
Sedacim bugunku meryem suresinide okudum...
okuyayım canım şişede beklesin kızımın adı ayşe şevval olucak teyzesi nasipse
sunbalcım ayşe ve şevval isimleri çok güzel ama iki şe şe yana geliyo şevval ayşe yap tatlım:) fikrimi sormadan söyledim kusura bamya:)
önemli değil canım fikrini paylaşabilirsin bizim soy aıdmız k harfiyle başlıyor A yşe Ş evval K... baş harflerinden aşk çıkıyor çok hoşumuza gitti böyle olunca VE KIZIMIZA YALININ AŞKSIN sen sarkısını armağan ettikbüyük ihtimalle şevvali kullnıcaz daha çok
Günaydııınnn kızlar
Güpgüzel bir hafta olur inşAllah.. Mutlu güzel haberler aldığımız..
Nazaannn nasılsın? ben seninle karşılaşmadım epeydir, yoğun musun?
özleemm tatile gittin mi?
Burcuumm misafirlerin gitti mi? Burcu seda ya mı zeynebe mi net anımsamıyorum ama doktor demiş ya hani et ağırlıklı beslensin diye sende eşini öyle besle istersen aşılama öncesi faydası olur spermlere inşAllah, çünkü bende eşimi son dönemler hep et ağılrlıklı beslemiştim, sebze yemekleeriyle uğraşmak istemediğimdenvesile oldu belki de bize de bilinmez..
mrb canım iyiyim şükür aklımı fikrimi kedime takıyorum öyle kafamla konuşuyorum yogun deilim kendimi okadar çok dinliyorumki forma bile gelmiyorum se nasılsın? ya bedriye ben hala hareket hissedemiyorum normalmi
Günaydınnnnn hayırlı haftalarrr
haftasonu hiç uğrayamadım onun için songelişmelerden haberim yok ama herkes iyidir sağlıklıdır inşallah.
ben sabah şu çok korktuğum tetenoz aşısını olmaya gittim. akşam ağrımaya başlar dedi anammmmmm:18:
bide bu kansız halimle 3 tüp kan aldılar, şimdi ben onu yerine nasıl koyucam arkadaş zaten zor üretiyorum
bide minnoşumun kalp atışlarını dinletti kadın ayyy ilk defa bukadar uzun dinledim. bu ikinci duyuşum, ikili testte bi 5 saniye kdar dinletmişti doktor. ben bu sağlık ocağı mevzusunu sevdim
Kızlar Günaydın ,İyi ve Mutlu Haftalarr :) Şimdik eşimin sonuçları çıktı ve doktordan da haber geldi gözlerimize inanamadık ilk testte sperm dnasının %86 sı hasarlıydı şimdi ise %19 hasarlı , Morfoloji %0 dı şimdi %2 sayı iyi hareket iyiUzun süreden beri hiç bu kadar sevinmemiştim kızlarrr Allah'a şükürler olsunnn Önlem amaçlı spermleri korumak için proxedd plus verdi bide beslenmeye dikkat etmememiz istedi bakalım benim pıhtılaşma sonuçlarımdan da hayırlı haberler alırız inşallah Bugün yarın hastalanacam bakalım fsh düşmüşmü işte kızlarr durumlar böyleee Rabbim istedikten sonra herşey düzeliye ,herşey yoluna giriyor çok şükürr
İnanmıyorum yaaaa ...aayynen ben de tedaviye başlarken eşime böyle söyledim...hiçbişeyi sorgulamıcam...Doktor ne derse o olacak...Acaba şöyle mi olsaydı böyle mi olsaydı demicem...RABBİM e sığınıcam her daim...Saçma bir soru takldı aklıma ama o da acaba ben mi yanlış anladım diye endişelendiğimden....Bu arada koptum özellikle kuryeyle örnek yollama fikrine:))))Yuh artık bu arada transferde karısını yalnız bırakan kocaya da bin kere yuh...gerçi büyük konuşmayım heran yaşayabilirim belli mi olur...çok sağol meralim.inşallah dediğin gibi olur.inan hayal kurmaya korkuyorum yıkılacak diye.ama moralim yerinde çok şükür.bu tedavi çok daha rahattı benim için.kaç embriyo olacağını bilmiyorum canım.eşime dün konuş doktorla dedim.leyla evde geldi aklına.transfer günü konuşsak olmazmıki.bide bende şçyle bişey var.hiçbişey için ısrarcı olmak istemiyorum.akışına bırakıcam dedim en başta.soru sormuyorum,tercih yapmıyorum,olmayacak olanı olmak için çabalamıyorum.dr konusunda bile dua etmiyorum.hep Allah ım en hayırlısını sen bilirsin.bana o hayırlıyı ver dedim.nasıl gelirse öyle yaşıyorum.umarım sonu iyi olur.tek dileğim o
ama eşim bu sefer çok heyecanlı.ilk tedavide onu böyle görmemiştim.perşembe günü 1 ekadar uyuyamadı.hergün horuluhorul uyuyantop patlasa uyanmayan adam gece saat başı uyandı'saat kaç diye sordu''sabah kalktıkerkenden çıktık.normalde otabandan gider e5 e yöneldi.napıyon otaban daha kısa dedim.şimdi orda kaza maza olursa kapanıyor,e5 te trafikte olsa ara yollara girer gene bişekilde ulaşırız dedi.hayret ettim :)
bide noldu biliynmu kontrollere ben hep tek gittim.akşam gelip na fırça çektim.herkesin bi yanında anası,bi yanında kocası bi ben gariban gibiydim diyenapcan biliyosun şartlerı diyodu.istersen bugünde gelme,örneği kuryeyle yollarsın diye baya yüklendim canı sıkıldı.Allah ın denk getireceği yanımızdaki yatakta yatan kadının transferi varmış ogün.tek başına gelmiş kadın.eşim yetişirse gelmeye çalışıcak dedi.koptu bizimki.bak benim kıymetimi bil diyor hala :)
aman da amaaann Buketim'in ağzından ballar mı damlarmıışş...Aman benim ki laf-ı güzaf cancazım...Nasreddin Hoca misali ya tutarsa...:))kuşum inşallah öyle bişey olur..sende adetten önce doktora gittiğinde önlem olarak test yaptırırsın (ki yapmak lazım) o zamanda yumoşların biraz daha bekler..kardeş olarak gelirler:)))nasıl??annadın mı kapişşş..
Keşke Bedriyem keşke...Gerçi aşırı duaya maruz kaldım bu ay.. annem, annemin (dolayısıyla benim) gün arkadaşları, ve Ankara daki tüm mahalle sayesinde:))))...RABBİM İNŞALLAH temiz ağızlardan çıkan duaları kabul buyurmuştur İNŞALLAH...artık kendiliğinden mi gelir? Tüple mi gelir bilmem ama gelsin gayrı....meraaalll keşke bu ay hayırlısıyla kendiliğinden sağlıklı gebeliğin başlasa, doktor test yapar bence sana,
Evet kuzum çok haklısın plan yoktu..kaygı da...ama çok aklıma takıldı...bir doktorun bunu atlamayacağını düşündüm ve hep kendimden şüphelendim...acaba söyledi de ben mi duymadım...ya da yanlış mı anladım falan diye...ama size yazınca bana da korkunç saçma geldi...Şuan rahatıımm...ALLAH ın hikmeti sonsuz..inandığımız için binlerce şükürler olsun ve tam manasıyla hiçliği kabul edip sığınmak nasip olsun....Meral canım hiç kaygılanmak ve plan yapmak yoktu hani birbirimize hep öyle söylüyorduk, Allahın o kadar ince ve kusursuz bir planı var ki eğer sen hamile oluirsan ve o bebeğin yaşaması yazılmışsa emin ol herşey öyle ilerler ve sen hiç birşeyi kontrol edemezsin, dur sana bişey anlatayım, benim bir arkadaşın daha doğumüna 2 haftası varken tesadüfen hastanenin önünde araba kazası yapılaryorlar ciddi bişey degil ufak bir çarpma, eşi diyor ki bebeğe birsey olmasın hazır hastanenin önü gidip bir baktıralım diyor, anaa ne görsünler kordon boğaza dolanmiş ve kalp atışları yavaşlamış hemen sezeryene alıyorlar ve kız doğürüyor, doktor demişki eger bir iki saat daha geç gelseydiniz bebek ölürdü, işte o araba kazasının hikemti vesilesi ve hiçbirşeyin senin kontrolünde olmayışı , sevgiler öpücükler :)
Hiiiiiiiiiiiiii kuzum beniiimmm ALLAH bin kere razı olsuuunn...aayyy çok heyecanlandım bu benim ilk dua günüüümm...AMİİİNNN....bin kere yüzbin kere AMİİİNNN.....MERAL MERAL
canım duanı okudum, Rabbim inşallah sana sağlıklı ve hayırlı ikiz bebeler verir, transferin çok iyi gecer ve yumoşların sana sımsıkı sarılır inşallah
Aaaaa Bedriyem süpersin ve çok da haklısın...ben de söyleyim diyodum unuttum...Benim de arkadaşım tedavi sürecindeyken doktoru eşi için arkadaşıma bool bool etli nohut yedir kocana demiş...ama hergüün...Duydun mu BURCUUUUU...Senin iğnelerin bitene kadar kocan da kusana kadar etli nohut diyor yapacak bişey yok...Günaydııınnn kızlar
Güpgüzel bir hafta olur inşAllah.. Mutlu güzel haberler aldığımız..
Nazaannn nasılsın? ben seninle karşılaşmadım epeydir, yoğun musun?
özleemm tatile gittin mi?
Burcuumm misafirlerin gitti mi? Burcu seda ya mı zeynebe mi net anımsamıyorum ama doktor demiş ya hani et ağırlıklı beslensin diye sende eşini öyle besle istersen aşılama öncesi faydası olur spermlere inşAllah, çünkü bende eşimi son dönemler hep et ağılrlıklı beslemiştim, sebze yemekleeriyle uğraşmak istemediğimdenvesile oldu belki de bize de bilinmez..
Kızlar Günaydın ,İyi ve Mutlu Haftalarr :) Şimdik eşimin sonuçları çıktı ve doktordan da haber geldi gözlerimize inanamadık ilk testte sperm dnasının %86 sı hasarlıydı şimdi ise %19 hasarlı , Morfoloji %0 dı şimdi %2 sayı iyi hareket iyiUzun süreden beri hiç bu kadar sevinmemiştim kızlarrr Allah'a şükürler olsunnn Önlem amaçlı spermleri korumak için proxedd plus verdi bide beslenmeye dikkat etmememiz istedi bakalım benim pıhtılaşma sonuçlarımdan da hayırlı haberler alırız inşallah Bugün yarın hastalanacam bakalım fsh düşmüşmü işte kızlarr durumlar böyleee Rabbim istedikten sonra herşey düzeliye ,herşey yoluna giriyor çok şükürr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?