Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

okuyayım canım şişede beklesin kızımın adı ayşe şevval olucak teyzesi nasipse

iyi tatiller canım döndüğünde güzel haberler alırsın inşallah canımm

canımm normale hazırlamışsın kendini ama hayırlısı olsun her zaman sezeryanda kötü birşey yok öyle şimdi yaygın olan bu herkeste hemen kalkıyor ayağa teyzemin gelini sezeryan oldu geçen şeker bayramına birkaç gün kala o da normal bekliyordu ama sancı geldi kalp atışları zayıflamış sezeryana aldılar kız bayramda kalkmıştı bile ayağa hiç moralini bozma hemen iyileşir ilgilenirsin bebeğinle.

Sedacim bugunku meryem suresinide okudum...

Çok sağol bitanem Allah razı olsun. Benim regl bitti galiba gelmiyor sanırım iğneler erken kesti daha 3 gün bitti çünkü bu kadar kısa sürmezdi. Bu akşam temizlenicem yarın da duruma bakıcam gelmezse artık yarın akşam ben devralırım canım çok çok teşekkürler Rabbim sana senin gibi güzel yürekli hayırlı evlat nasip etsin uzun ömürlü olsun inşallah sağlıkla kucağına tatlım benimm

Kızlar çok yoruldum öğlenden bu saate kadar temizlik yaptım camlar silindi bir balkonlar kaldı onunda pimapenlerinin kaba tozunu aldı eşim, perdeler yıkandı asıldı, salon örtülerim yıkandı, iki yemek yaptım biri etli eşime, biri sebze bana dr dediği gibi, hastaneye gittik ine vuruldum geldim bi yatak odası camı kalmıştı onu sildim, mutfak fayans aralarını sildim tek tek ve kalçam ilk defa bu akşam hiç ağrımadı hiç ama ya hareket etmek iyi geliyor dağılıyor ilaç ya da bugün acildeki kızın eli hafifti bilemicem ama aynı keilde acıdı vururken demek ki vurdurdultan sonra hemen gelip oturmamak lazım hareket iyiymiş ne bacağım kasıldı ne ağrı hiç yapılmamış gibi çok şaşırdım iki gün ağrısına üstüne oturamamıştım neyse işte bu işler bitti. Yarın sabah erkenden dr randevum var gidicem fazla beklemem inşallahta işe fazla geç kalmam. Bu arada yarım lt suyu bir günde içemeyen ben 2 gündür 2.5 lt su içiyorum inanamıyorum kendimee
Hadi ben gideyim duşa gireyim de yatayım. Yarın gelince yazarım size

sunbalcım ayşe ve şevval isimleri çok güzel ama iki şe şe yana geliyo şevval ayşe yap tatlım:) fikrimi sormadan söyledim kusura bamya:)

önemli değil canım fikrini paylaşabilirsin bizim soy aıdmız k harfiyle başlıyor A yşe Ş evval K... baş harflerinden aşk çıkıyor çok hoşumuza gitti böyle olunca VE KIZIMIZA YALININ AŞKSIN sen sarkısını armağan ettik büyük ihtimalle şevvali kullnıcaz daha çok

hımmmmmmmmm bak o yönden düşününce evet hoş olmuş:) neyse o zaman öyle kalsın izin veriyorum

şaka bir yana sağlıkla doğsun, adıyla yaşasın tatlım

MERAL MERAL

canım duanı okudum, Rabbim inşallah sana sağlıklı ve hayırlı ikiz bebeler verir, transferin çok iyi gecer ve yumoşların sana sımsıkı sarılır inşallah

Günaydııınnn kızlar
Güpgüzel bir hafta olur inşAllah.. Mutlu güzel haberler aldığımız..

Nazaannn nasılsın? ben seninle karşılaşmadım epeydir, yoğun musun?

özleemm tatile gittin mi?

Burcuumm misafirlerin gitti mi? Burcu seda ya mı zeynebe mi net anımsamıyorum ama doktor demiş ya hani et ağırlıklı beslensin diye sende eşini öyle besle istersen aşılama öncesi faydası olur spermlere inşAllah, çünkü bende eşimi son dönemler hep et ağılrlıklı beslemiştim, sebze yemekleeriyle uğraşmak istemediğimden vesile oldu belki de bize de bilinmez..

mrb canım iyiyim şükür aklımı fikrimi kedime takıyorum öyle kafamla konuşuyorum yogun deilim kendimi okadar çok dinliyorumki forma bile gelmiyorum se nasılsın? ya bedriye ben hala hareket hissedemiyorum normalmi

mrb canım iyiyim şükür aklımı fikrimi kedime takıyorum öyle kafamla konuşuyorum yogun deilim kendimi okadar çok dinliyorumki forma bile gelmiyorum se nasılsın? ya bedriye ben hala hareket hissedemiyorum normalmi

kendini tek başına dinleme bizimle paylaş hepberaber dinleyelim, tek başına insan çok kurmaya başlıyor çünkü.. ben iyiyimm, iyiyim inşaAllah ansızın belime karnıma bir ağrı giriyor gözlerim kocaman oluyor bişey mi oldu yoksa diye sonra olmamıştır deyip telkin ediyorum kendimi ama genel manada çok şükür, bugunde haftana baktım dedim hayırlsııyla 2 haftası falan kalmış net hareketleri duymana şimdi herkesin bebeğini hissetme zamanı ayrı ayrı ben mesela 16,17 de hissediyordum kıpırdandığı zamanlarda doktor demişti ki bana o hissettiklerin kesin bebektir diyemem dedi, gaz sancısı da olabilir dedi, senin onu hissetmemen terslik var demekde değil ayrıca demişti sonra ben 22. haftada gittiğimde artık hissediyorsundur dedi bende evet dedim ama şimdide düzen arama hareketlerde dedi bi hissedersiiinn bayağı bir süre (bir iki gün) hissetmezsinn ama 22. haftadayken vuruşlarında net o demişti. ve insan çok stres oluyor evet çünkü beklenti içinde oluyorsun sürekli ama büyüdükçe hayırlısıyla rayına oturuyor hareketleri.. herşey yolunda ohhh miss..

günaydın kuzucuklar
k.burcu çok geçmiş olsun bol bol dinlen inşallah durmuştur şimdiki gebelikler genelde kanamalı geçiyor, Allah sağlık sıhhat versin.
sündüz aylin didem doğum yaklaşıyor Allah yardımcınız olsun kolayca pıtlatın inşallah.
zeynepcim inşallah kuzunu veya kuzucuklarına kavuşmana az kaldı, Rabbim yardımcın olsun kolaylıklar versin inşallah.
bende sağlık ocağında yaptırdığım testleri aldım şekerim biraz yüksek 129 çıktı tok karnına vermiştim ondan olabilirmiş normalde yüksek olmadığını biliyorum normal çıkmıştı daha önce, haftaya kendi doktorumdan da isteyeceğim

Günaydınnnnn hayırlı haftalarrr
haftasonu hiç uğrayamadım onun için songelişmelerden haberim yok ama herkes iyidir sağlıklıdır inşallah.
ben sabah şu çok korktuğum tetenoz aşısını olmaya gittim. akşam ağrımaya başlar dedi anammmmmm:18:
bide bu kansız halimle 3 tüp kan aldılar, şimdi ben onu yerine nasıl koyucam arkadaş zaten zor üretiyorum
bide minnoşumun kalp atışlarını dinletti kadın ayyy ilk defa bukadar uzun dinledim. bu ikinci duyuşum, ikili testte bi 5 saniye kdar dinletmişti doktor. ben bu sağlık ocağı mevzusunu sevdim

günaydın herkese..bende hafta sonu temizlik yaptım çamaşır yıkadım ütü masasını koydum oturma odasına hergün birer ikişey ütüleyecem..hiç oturmadan çalıştım oturursam biliyorum ki kalkamam felan en son iş bitti yemek yaptım yedik yattım biraz ki amann kalçalarım nasıl ağırmış..yorulmuşum deli gibi..

yaa beni niye kimse çağırmıyo...

Kızlar Günaydın ,İyi ve Mutlu Haftalarr :) Şimdik eşimin sonuçları çıktı ve doktordan da haber geldi gözlerimize inanamadık ilk testte sperm dnasının %86 sı hasarlıydı şimdi ise %19 hasarlı , Morfoloji %0 dı şimdi %2 sayı iyi hareket iyi Uzun süreden beri hiç bu kadar sevinmemiştim kızlarrr Allah'a şükürler olsunnnÖnlem amaçlı spermleri korumak için proxedd plus verdi bide beslenmeye dikkat etmememiz istedi bakalım benim pıhtılaşma sonuçlarımdan da hayırlı haberler alırız inşallah Bugün yarın hastalanacam bakalım fsh düşmüşmüişte kızlarr durumlar böyleee Rabbim istedikten sonra herşey düzeliye ,herşey yoluna giriyor çok şükürr

ohh bee senden de hayırlı sevinçli haberler almaya başladık bende çok sevindimm.. gözünüz aydın..

inşAllah herşey güzel olucak..

İşte buuu...Herşey yoluna giriyooorrr...ALLAH ıma binlerce kere şükürler olsun..Çok sevindim Aslı'm çook...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…