- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #34.561
ohh bee senden de hayırlı sevinçli haberler almaya başladık bende çok sevindimm.. gözünüz aydın..
inşAllah herşey güzel olucak..
İşte buuu...Herşey yoluna giriyooorrr...ALLAH ıma binlerce kere şükürler olsun..Çok sevindim Aslı'm çook...
Allah razı olsun kızlarrrbirşeyler yoluna girmeye başlıyo heralde inşallah Bakalımm pıhtılaşma sonucu nasıl??? Kızlarr bide hep eşlere et yemekten bahsetmişsiniz ama benim eşimin doktoru bize ikimize de kırmızı eti yasaklamıştıı sonra eşime nohut sürekli yesin demişti humus yap ve hergün sofranızda olsun demişti vee sebze bol bol sebzeee aklınızda bulunsun canlar hatta sitesine girip inceleyebilirsiniz de Kaan Aydos sitesinde detaylar varr
Günaydın kızlar nasılsınız ev çok kirli temizlik yapsam mı diye düşüyorum ama korkuyorum da birşey olur diye
Kızlar Günaydın ,İyi ve Mutlu Haftalarr :) Şimdik eşimin sonuçları çıktı ve doktordan da haber geldi gözlerimize inanamadık ilk testte sperm dnasının %86 sı hasarlıydı şimdi ise %19 hasarlı , Morfoloji %0 dı şimdi %2 sayı iyi hareket iyiUzun süreden beri hiç bu kadar sevinmemiştim kızlarrr Allah'a şükürler olsunnn Önlem amaçlı spermleri korumak için proxedd plus verdi bide beslenmeye dikkat etmememiz istedi bakalım benim pıhtılaşma sonuçlarımdan da hayırlı haberler alırız inşallah Bugün yarın hastalanacam bakalım fsh düşmüşmü işte kızlarr durumlar böyleee Rabbim istedikten sonra herşey düzeliye ,herşey yoluna giriyor çok şükürr
Amanınn kızlar benim pıhtılaşma genetik sonuçları da çıkmışş ama internetten alamıyomuşum hastaneye gelip alıcaksınız dedii:18::18::18: anamm bide dedi ki sonuçlarınızı genetikçiye göstermeniz lazım neden öle dediki benim doktorum öle bişe demediinese yaww hayırlısı bakalımmm hayırlı sonuçlar alırım inşallahhh
yzaaa bırak boşver..senin kanaman yeni geçmedi mi..bırak dağınık kalsın..yada bırakamıyosan kıy paraya kadı çağır..bırak valla bırak..Günaydın kızlar nasılsınız ev çok kirli temizlik yapsam mı diye düşüyorum ama korkuyorum da birşey olur diye
Günaydın kızlar nasılsınız ev çok kirli temizlik yapsam mı diye düşüyorum ama korkuyorum da birşey olur diye
Aslım çok sevindim inşallah herşey düzelicek Rabbim çok büyük bak herşey yoluna giriyor...Kızlar Günaydın ,İyi ve Mutlu Haftalarr :) Şimdik eşimin sonuçları çıktı ve doktordan da haber geldi gözlerimize inanamadık ilk testte sperm dnasının %86 sı hasarlıydı şimdi ise %19 hasarlı , Morfoloji %0 dı şimdi %2 sayı iyi hareket iyiUzun süreden beri hiç bu kadar sevinmemiştim kızlarrr Allah'a şükürler olsunnn Önlem amaçlı spermleri korumak için proxedd plus verdi bide beslenmeye dikkat etmememiz istedi bakalım benim pıhtılaşma sonuçlarımdan da hayırlı haberler alırız inşallah Bugün yarın hastalanacam bakalım fsh düşmüşmü işte kızlarr durumlar böyleee Rabbim istedikten sonra herşey düzeliye ,herşey yoluna giriyor çok şükürr
Gunaydiiiin kizlar doktordan geldim
Benim yumisler bu ay buyumemisler biri 10 digeri 11mis bi sekil asilama olmaz doktor dedi belki bu ay gec yumurtlayacaksin belkide bu ay yumurtlamuyacaksin bazi aylar yumurtlama olmayabiliyormus. Kaldim boyle. Bugun 11.gunumdu normalde 13gun yumurtlama oluyordu hadi bilemedin 14-15.gun . Persembe gel bakalim dedi ozamanda sanki cok gec gibi geldi gozume. Doktora sordum iliski yasakmi asilama oncesi yook olurmu dedi hatta daha iyi olur dedi. Bari normal yolla olsa. Biraz uzuldum ama yapcak bisry yok
Ikizim gelmisssss cok sevindim canim ya daha guzel olacak hersey inan Rabbim diger sonucunuda guzel haberler almani nasip etsin Insaallah
Seda Wooow masallah hersey ne cabuk oluyor senin bebis haberini bayrama aliriz bakarsin bayram sekerin gelir Insaallah.
Meral nasilsin canim
Gunaydiiiin kizlar doktordan geldim
Benim yumisler bu ay buyumemisler biri 10 digeri 11mis bi sekil asilama olmaz doktor dedi belki bu ay gec yumurtlayacaksin belkide bu ay yumurtlamuyacaksin bazi aylar yumurtlama olmayabiliyormus. Kaldim boyle. Bugun 11.gunumdu normalde 13gun yumurtlama oluyordu hadi bilemedin 14-15.gun . Persembe gel bakalim dedi ozamanda sanki cok gec gibi geldi gozume. Doktora sordum iliski yasakmi asilama oncesi yook olurmu dedi hatta daha iyi olur dedi. Bari normal yolla olsa. Biraz uzuldum ama yapcak bisry yok
Ikizim gelmisssss cok sevindim canim ya daha guzel olacak hersey inan Rabbim diger sonucunuda guzel haberler almani nasip etsin Insaallah
Seda Wooow masallah hersey ne cabuk oluyor senin bebis haberini bayrama aliriz bakarsin bayram sekerin gelir Insaallah.
Meral nasilsin canim
buketim aynen benimde ayak durunca veya yürüyünce kalçamın ortasındaki kemik nasıl ağrıyor yaaa, bugün ebeye sordum normal dedi, tabiki yük biniyor dedigünaydın herkese..bende hafta sonu temizlik yaptım çamaşır yıkadım ütü masasını koydum oturma odasına hergün birer ikişey ütüleyecem..hiç oturmadan çalıştım oturursam biliyorum ki kalkamam felan en son iş bitti yemek yaptım yedik yattım biraz ki amann kalçalarım nasıl ağırmış..yorulmuşum deli gibi..
yaa beni niye kimse çağırmıyo...
ayyyyyyy Allahımıza binlerce şükür yaaa, Allahın mucizeleri hiç bitermi yarabbim nekadar sevindim canım benim. inşallah artık herşey yolunda gider, sabrın sonu selamettir tatlım benimKızlar Günaydın ,İyi ve Mutlu Haftalarr :) Şimdik eşimin sonuçları çıktı ve doktordan da haber geldi gözlerimize inanamadık ilk testte sperm dnasının %86 sı hasarlıydı şimdi ise %19 hasarlı , Morfoloji %0 dı şimdi %2 sayı iyi hareket iyiUzun süreden beri hiç bu kadar sevinmemiştim kızlarrr Allah'a şükürler olsunnn Önlem amaçlı spermleri korumak için proxedd plus verdi bide beslenmeye dikkat etmememiz istedi bakalım benim pıhtılaşma sonuçlarımdan da hayırlı haberler alırız inşallah Bugün yarın hastalanacam bakalım fsh düşmüşmü işte kızlarr durumlar böyleee Rabbim istedikten sonra herşey düzeliye ,herşey yoluna giriyor çok şükürr
oyyyy sedacım sende başladın demek yarabbm sonucunu hayırlı ve mutlu etsin inşallah, senin kadar tatlı bir kızın olsun inşallah, ayy kız sana çok yakışır, heleki senin kadar tatlı olursa hiç doyulmaz onaKızlar nasılsınız. Ben dr gittim sabah dokuzdaydı randevum ama gelir gelmez toplama işlemine girdi nerden bileyim ben bekle bele 10 a geliyordu saat girdim muayeneye. 20 yumurta saydı bu sefer 7 tanesi baya küçük kaldı demek ki geriden de gelseler zor yetişirler. 8-10 arasıı değişiyor büyüklükleri. Yarın erken çatlama önleyici de kullanmaya başlıcam kız anlattı gösterdi çok kolaymış doz ayarlamada yok tek iğne bir sefer kullanılıyor tabi anneme hastaneye gidicem dicem onu bile hastaneye git diyor ama öbür iğenlerden 1 saat sonra vurulması lazım neden bekliyim o kadar ilkini hastanede vurdurucaz ama eşimin inadı tuttu anladım ben gerek yok desem de dinlemiyor yahuu. Neyse işte buraya da haber verdim yarım saat dedim ama 1.5 saat geç kaldım gelen oldu mu odaya bilmiyorum valla. İşte böyle tam gaz devam dr iyi sorun yok dedi.
anammmmmmm delimisin nesin yaaa, bak gelip senin elini kolunu bağlarım heee, beni bilmiyorsun neler geçirdim 4 ay yattım , lütfen bırak evi ...ok götürsün ne olacak, sen miniğine iyi bak, hafife alınacak bişey değil o kanama olayı canım benim lütfen işi gücü bırak. bugünlere zor eriştik onun için çok dikkatli olalım, Allahın emanetine çok iyi bakalımGünaydın kızlar nasılsınız ev çok kirli temizlik yapsam mı diye düşüyorum ama korkuyorum da birşey olur diye
ayşecimm canım ayyy bellimi olur hakkaten belkide normal yolla olur, senin gibi bir durum geirip ardından kendiliğinden kalan arkadaş çok duydum ben. hadi bismillahGunaydiiiin kizlar doktordan geldim
Meral nasilsin canim
Günaydın canlarım...
Gece uyuyamayınca anca bu saatte ayıldım üstteki su döktüğü için camı açamıyorum camı açamayınca sabaha kadar dön dur.Dün gece bağırdım sen ne yapıyorsun utanmıyormusun diye bakalım devam edicekmi offf çok sıkıldım camlarım hep çamur içinde geçen görümcem geldi sildi yine aynı oldu atalarımız boşuna dememiş ev alma komşu al diye ....
İyi tatiller CNm güle güle git güle güle gel inşallahmutlu pazarlar hatunlar ben bugun yıllık ızne cıkıyorum 16 gun gıremeyebılırım umarım dondugumde cok gusel haberler alırım ve bende verırım cum gunu test gunum dua edın hayırlı sonuc alalım bebegmız bızınle olsun.
tmm CNm kızma sen ne dersen odur kızacağım birsey söyledimse kusuruma bakmaalakası yok ben bugüne kadar kendimi normal doğuma hazırlamıştım sezeryan olacağımı düşünmemeiştim belki acil durum olursa diye düşünmüştüm benim için 2 hafta sonra sezeryan olmak fikri ani oldu anlatabildimmi
Haklısını CNm insan biran önce doğsa diyor bilirim o zamanları bende yasadım neyse az daha sabret tatlım az kaldı kızını saglicakla alacaksın kucağına ve bugünleri bu sıkıntıları iyiki yasamişim kızıma değdi diyeceksin Rabbim yardımcın olsun kolay sağlıklı doğumlar versin inşallahüstünü giyebilmek bile büyük nimetmiş kız nefes nefese kAlıyorum giyinirkenkızcem iyi olsunda gerçi hepsine katlanırım şükür bu halime bi şikayetim yok yinede ama gelse fena olmayacak hani
valla daha dün konuşuyorduk mesudem ya doğduda 40ı bile çıktı sizinkilerin valla ohhben boş beşik sallıyorum hala bide hiç doğurmayacakmışım gibi geliyo bi rahatım anlamadım :26:
kız sen bile doğurcan daha benim kızda tık yokbayramda berarer doğurcaz galiba sündüz kızceler bizim aynı ana denk gelcek maşallah tosuncuğuna iyi beslemişsin annesi demekki
rahatlatmak için söylüyorum tatlım şaka bir yana hayırlısı böyleymiş demekki sündüzcüm öyle düşün tıp çok ilerledi onlar iyi olsunda naapalım benimde içime şüphe düştü şimdi bide daha çatı kontrolümüde yapmadı doktor benim:26:
YARIN DOKTORA GİDECEĞİZ KIZLAR BİZDE KIZIMLA DUA EDİN EMİ BİZE HERHALDE ÇATI KONTROLÜMÜZÜDE YAPAR ARTIK BU GİDİŞİMİZDE DOKTOR İNŞ HERŞEY YOLUNDADIRDA BİR AN ÖNCE SAĞSALİM ALIRIM ARTIK KIZIMI KUCAĞIMA BEŞİĞİ BİLE TOZLANDI VALLA GÖRMEMİŞ GİBİ KURDUK ERKENDENGELMİYODA SIPA BİR TÜRLÜ SÜNDÜZ ÖYLE DEDİ ŞİMDİ KURT DÜŞTÜ İÇİME BENİMDE HAYIRLISI BAKALIM
Aslım aalım cok sevindim CNm benim inşallah senin sonuclarında cok güzel çıkar inşallah Rabbim yüzünü güldürsün her daim inşallahKızlar Günaydın ,İyi ve Mutlu Haftalarr :) Şimdik eşimin sonuçları çıktı ve doktordan da haber geldi gözlerimize inanamadık ilk testte sperm dnasının %86 sı hasarlıydı şimdi ise %19 hasarlı , Morfoloji %0 dı şimdi %2 sayı iyi hareket iyiUzun süreden beri hiç bu kadar sevinmemiştim kızlarrr Allah'a şükürler olsunnn Önlem amaçlı spermleri korumak için proxedd plus verdi bide beslenmeye dikkat etmememiz istedi bakalım benim pıhtılaşma sonuçlarımdan da hayırlı haberler alırız inşallah Bugün yarın hastalanacam bakalım fsh düşmüşmü işte kızlarr durumlar böyleee Rabbim istedikten sonra herşey düzeliye ,herşey yoluna giriyor çok şükürr
Günaydın aysem herseyin hayırlısı geç olsun güç olmasın bunda da vardır bir hayır cnm izme kendini hakkında herseyim hayırlısı olsun tatlımGunaydiiiin kizlar doktordan geldim
Meral nasilsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?