Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Amanınn kızlar benim pıhtılaşma genetik sonuçları da çıkmışş ama internetten alamıyomuşum hastaneye gelip alıcaksınız dedii:18::18::18: anamm bide dedi ki sonuçlarınızı genetikçiye göstermeniz lazım neden öle dediki benim doktorum öle bişe demediinese yaww hayırlısı bakalımmm hayırlı sonuçlar alırım inşallahhh

ohh bee senden de hayırlı sevinçli haberler almaya başladık bende çok sevindimm.. gözünüz aydın..

inşAllah herşey güzel olucak..

İşte buuu...Herşey yoluna giriyooorrr...ALLAH ıma binlerce kere şükürler olsun..Çok sevindim Aslı'm çook...

Allah razı olsun kızlarrr birşeyler yoluna girmeye başlıyo heralde inşallah Bakalımm pıhtılaşma sonucu nasıl??? Kızlarr bide hep eşlere et yemekten bahsetmişsiniz ama benim eşimin doktoru bize ikimize de kırmızı eti yasaklamıştıı sonra eşime nohut sürekli yesin demişti humus yap ve hergün sofranızda olsun demişti vee sebze bol bol sebzeee aklınızda bulunsun canlar hatta sitesine girip inceleyebilirsiniz de Kaan Aydos sitesinde detaylar varr

Kızlar nasılsınız. Ben dr gittim sabah dokuzdaydı randevum ama gelir gelmez toplama işlemine girdi nerden bileyim ben bekle bele 10 a geliyordu saat girdim muayeneye. 20 yumurta saydı bu sefer 7 tanesi baya küçük kaldı demek ki geriden de gelseler zor yetişirler. 8-10 arasıı değişiyor büyüklükleri. Yarın erken çatlama önleyici de kullanmaya başlıcam kız anlattı gösterdi çok kolaymış doz ayarlamada yok tek iğne bir sefer kullanılıyor tabi anneme hastaneye gidicem dicem onu bile hastaneye git diyor ama öbür iğenlerden 1 saat sonra vurulması lazım neden bekliyim o kadar ilkini hastanede vurdurucaz ama eşimin inadı tuttu anladım ben gerek yok desem de dinlemiyor yahuu. Neyse işte buraya da haber verdim yarım saat dedim ama 1.5 saat geç kaldım gelen oldu mu odaya bilmiyorum valla. İşte böyle tam gaz devam dr iyi sorun yok dedi.

canım bizim dr eşime et ağırlıklı besleneceksin protein alacaksın dedi bana da sebze dedi öyle besleniyoruz tıp fakültesinde de eşime öyle demişlerdi spermiogram verdiğinde tabii 2.5 lt de su içiyorum rekor kırıyorum bu aralar nohut iyiymiş bak onu duymuştum keşke ıslasaydım da hemen akşam bir etli nohut yapsaydım.

Günaydın kızlar nasılsınız ev çok kirli temizlik yapsam mı diye düşüyorum ama korkuyorum da birşey olur diye

Günaydın kızlar nasılsınız ev çok kirli temizlik yapsam mı diye düşüyorum ama korkuyorum da birşey olur diye

Ay hayır ya daha neler? ALLAH aşkına otur..ya bu topik ne kadar temizlik hastası yaaa...nedir ALLAH aşkna bebişinden daha mı önemli...kurban olim yapma...Şimdi hiç sırası değil...aayy çok sinirlendim...

hadi hayırlısı güzel haberler bunlar..pıhtılaşmayıda bizim diğer kızlarda genetikç,ye götürmüştüler öyle hatırlıyorum..

yzaaa bırak boşver..senin kanaman yeni geçmedi mi..bırak dağınık kalsın..yada bırakamıyosan kıy paraya kadı çağır..bırak valla bırak..

Gunaydiiiin kizlar doktordan geldim
Benim yumisler bu ay buyumemisler biri 10 digeri 11mis bi sekil asilama olmaz doktor dedi belki bu ay gec yumurtlayacaksin belkide bu ay yumurtlamuyacaksin bazi aylar yumurtlama olmayabiliyormus. Kaldim boyle. Bugun 11.gunumdu normalde 13gun yumurtlama oluyordu hadi bilemedin 14-15.gun . Persembe gel bakalim dedi ozamanda sanki cok gec gibi geldi gozume. Doktora sordum iliski yasakmi asilama oncesi yook olurmu dedi hatta daha iyi olur dedi. Bari normal yolla olsa. Biraz uzuldum ama yapcak bisry yok
Ikizim gelmisssss cok sevindim canim ya daha guzel olacak hersey inan Rabbim diger sonucunuda guzel haberler almani nasip etsin Insaallah
Seda Wooow masallah hersey ne cabuk oluyor senin bebis haberini bayrama aliriz bakarsin bayram sekerin gelir Insaallah.
Meral nasilsin canim

yok canım yapma bak ben yapma diyorum ben yaniii.. Ben yapıyorum çünkü bir etkisi yok şu an yumurtalarımı yorulmanın filan dinleniyorum da onlar kendi hallerinde gelişiyorlar orada ama toplamadan itibaren elimi bir işe sürmücem. Pozitif sonuç alırsam süpürme silme eşim yapaca kadın da alıcam 15 güne bir tamam işte. Hem sen kanamam var demiyor muydun geçen gün canım sakın haa..

Aslım çok sevindim inşallah herşey düzelicek Rabbim çok büyük bak herşey yoluna giriyor...

Burcu tabikide hayır bırak dağınık kalsın iyice dinlen Buket dediği gibi olmadı kadın çağır ama kendini tehlikeye atma...

Ayşeeemmm Ayşeemm kıyamam ben sana...Sakın ama sakın üzülme...herşeyde var bir hayır artık bunu yazmaktan parmaklarımız aşındı...Bak bana benim de 2 ay attı tedavim...bu bir süreç...sürece hep eyvallah diyip devam edicez...hem dediğin gibi belli mi olur belki de normal normal hamile kalırsın...İNŞALLAH mübarek günler yüzü suyu hürmetine böyle sonuçlanır...

Günaydın canlarım...
Gece uyuyamayınca anca bu saatte ayıldım üstteki su döktüğü için camı açamıyorum camı açamayınca sabaha kadar dön dur.Dün gece bağırdım sen ne yapıyorsun utanmıyormusun diye bakalım devam edicekmi offf çok sıkıldım camlarım hep çamur içinde geçen görümcem geldi sildi yine aynı oldu atalarımız boşuna dememiş ev alma komşu al diye ....

Yaa nasıl böyle oldu ki zaten aşılamada gelişmeyen yumurtayı iğneyle geliştirmeleri lazım yani dozu mu az geldi ne oldu uyarıcı ilaçlar unlar sonuçta ne demek bu ay yumurtlama yok bende de mesela 20 tane var normalde hepsi gelişiyor mu hayır belki biri bile büyüyüp çatlamıyor. Neyse artık hayırlısı olsun siz normal deneyin bakma dr öyle dediğine belki normal yolla olur dimi ama.

Sorma baya hızlı gelişiyor herşey iğneler kontroller filan birde beklemeler olmasa arık cuma iznimi yazdırıcam galiba. Pazartesi de başlar iznim. Bir iki gün geç toplansa da napalım zaten iznimin üzerine bitince rapor da alıcam herkes alıyor ben niye almıyım. Yok bayrama kadar öğrenemeyiz sanırım canım yaa.

buketim aynen benimde ayak durunca veya yürüyünce kalçamın ortasındaki kemik nasıl ağrıyor yaaa, bugün ebeye sordum normal dedi, tabiki yük biniyor dedi anammmm ben 12 kilo aldım ebe diyorki ne yiyip ne içiyorsun sen böyle anammmmm dedi yok çok yemiyorum ama ilk 4 ay hep yattım ondan olabilirmi dedim. evet ondandır ozaman dedi. ayrıca birde gebelere tam buğday ekmeği yemelerini tavsiye ediyorum , normal yada kepekli filan yeme dedi. bilgin olsun kuşum. ayrca ben günde 2 litre su içiyorum dedim, aaa olurmu hiç normal insanlar 2 litre içmesi lazım, senin ise en az 4 litre kadar içmen lazım dedi, içimden oha dedim ama öyleymiş :)))
ayyyyyyy Allahımıza binlerce şükür yaaa, Allahın mucizeleri hiç bitermi yarabbim nekadar sevindim canım benim. inşallah artık herşey yolunda gider, sabrın sonu selamettir tatlım benim
oyyyy sedacım sende başladın demek yarabbm sonucunu hayırlı ve mutlu etsin inşallah, senin kadar tatlı bir kızın olsun inşallah, ayy kız sana çok yakışır, heleki senin kadar tatlı olursa hiç doyulmaz ona
anammmmmmm delimisin nesin yaaa, bak gelip senin elini kolunu bağlarım heee, beni bilmiyorsun neler geçirdim 4 ay yattım , lütfen bırak evi ...ok götürsün ne olacak, sen miniğine iyi bak, hafife alınacak bişey değil o kanama olayı canım benim lütfen işi gücü bırak. bugünlere zor eriştik onun için çok dikkatli olalım, Allahın emanetine çok iyi bakalım
ayşecimm canım ayyy bellimi olur hakkaten belkide normal yolla olur, senin gibi bir durum geirip ardından kendiliğinden kalan arkadaş çok duydum ben. hadi bismillah

AYYY varya tam ağzı burnu kırılacak adam yaa, o ne çocuk gibi su dökmeler kusmalar vs vs. yaa Allah sabır versin tümayım, insan mı yaratıkmı nedir bunlar yaa

Meral seda yasemin kendiliginden olurmu dersiniz kizlar ya hadi Insaallah.
Sedam bana ilac vermiyorlar yumurtalarimi gelistirmiyorlar martdan bu yana yumurta takibi yapiyorlar ve hep gelisti bi bu ay boyle oldu kucuk acaba gecen ayki ovitrelle ignesinden dolayimi bi asilama oncesi bide asilama sonrasi aldim ya. Anlamadim ben bu islerden bazen diyomki al klomen kullan benim oturdugum yerde bi abla bana oyle denisti hicbi doktor almanyada bana klomen tedavisi uygulamadi bende gittim kendim aldim kullandim kendiligimden hamile jaldim dedi. Digru olurmuki bilmiyorum klomen yunurta buyutucu degilmi ne zarari ollcakki

günaydın canlarım

daha az önce uyandım, misafirlerim gitti, ama evde bir sürü iş var..size bir görüneyimde kalkayım onları yapayım

geçmişi tam okumadım ama gözüme bir şey ilişti ASLI

ASLI balım sonuçlarına çok sevindim..kapılar bir bir açılıyor desene ,hamdolsun ,haydi yolun açık olsun yasin kaç tane oldu???????

Tumaycim gidip konustunuzmu komsuyla konusulacak kisilermi desen boyle boyle bide gebeyim daha hassasim hergun temizleyemem vs
Cok gicikmislar ya bak o yonden almanyada sikayet etsen polisler heemen geliyor mudahale ediyorlar ama doktor yonunden sifir iste

BUKET maşallah hamaratlığın tutmuş sonrada kalçan.. hani sen kadın alıyordun eve ne oldu? kendin yapacaksan bile azar azar yap tatlım aman yüklenme beline kalçana dikkat et

BURCU sende macera arama bebeğim daha geçen hafta biraz kanaman olmuştu Allah korusun..samimi olduğun bir arkadaşın falan yok mu gelse evi süpürse, yada akraba falan..hiç olmadı eşin yapsın bir süpürse banyoyu yıkasa mutfak tezgahını silse yeter sana..bu hafta yat gülüm , hatta 3 ay tamamlanıncaya kadar yat

AYŞE canım valla sizin ordaki doktorlara sinir oluyorum klomen demişsin, olabilir ama o adetliyken içiliyor, bide herkesin yumurta durumuna göre doktor sayı veriyor kimisi günde bir tane kimis günde 2-3..sen nasıl ayarlayacaksın onu?.. benden sana tavsiye soğan kürü yap yumurtlamay çok iyi gelir, bide olmadı bal-tarçın-çörek otu yap o da yumurtlamaya iyi gelir veeee yumurtlama için en iyisi İNCİR KÜRÜ, hemen saraçoğlunun sitesine bak, yumurtlamaya çok iyi gelir ama yinede sen bilirsin bebeğem..üzme kendini daha erken bu ay 11. gün olmazda 14. gün yumurtalar büyür, sen yumurta takibine gitmeye devam et bakalım

TÜMAY şu mübarek günde Allahım ellerine ayaklarına dolasın o üst komşunun, Allhından bulsun ve bir an önce sizden uzak olsunlar canım..Rabbim kolaylık versin

SEDA maşallah maşallah

İyi tatiller CNm güle güle git güle güle gel inşallah

tmm CNm kızma sen ne dersen odur kızacağım birsey söyledimse kusuruma bakma
Haklısını CNm insan biran önce doğsa diyor bilirim o zamanları bende yasadım neyse az daha sabret tatlım az kaldı kızını saglicakla alacaksın kucağına ve bugünleri bu sıkıntıları iyiki yasamişim kızıma değdi diyeceksin Rabbim yardımcın olsun kolay sağlıklı doğumlar versin inşallah
Evet ya zaman geçiyor doğan buyuyor iste
İyi haberlerle gelirdin inşallah
Aslım aalım cok sevindim CNm benim inşallah senin sonuclarında cok güzel çıkar inşallah Rabbim yüzünü güldürsün her daim inşallah
Günaydın aysem herseyin hayırlısı geç olsun güç olmasın bunda da vardır bir hayır cnm izme kendini hakkında herseyim hayırlısı olsun tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…