Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

AYYY varya tam ağzı burnu kırılacak adam yaa, o ne çocuk gibi su dökmeler kusmalar vs vs. yaa Allah sabır versin tümayım, insan mı yaratıkmı nedir bunlar yaa
Sorma canım sabredeyim diyorum ama hamilelikte insan tahammülsüz oluyor normal su dökmüyor canım elini yüzünü yıkıyor camda...

Canım daha önce çıkanlar olmuş kadın direk saldırmış dövmek için karakola gitmişler polise demiş o geldi bana küfür etti beni dövmeye kalktı polis barıştırıp yollamış ...Canım burdaki polisler umursamıyor arıyoruz bizim yapacağımız bişey yok zabıtaya gidin zabıtaya gittiler savcılığa gidin ...Evimden sıkıldım çıkıp gidesim var..

şekerkiz67/ tuğba 15.07.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
binbirgece/ b. gamze 16.07.2013 salı sağlıklı hamişlik kolay doğum
duamnur/ k. burcu 17.07.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik
graphicdesigner / yasemin 18.07.2013 perşembe sağlıklı hamişlik+kolay doğum
nartanesii/ ayşe 19.07.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik kolay doğum
maralam/ meral 22.07.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik ve tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
ikizbebis44/ duygu 23.07.2013 salı hayırlısıyla evlenmesi ve sağlıklı sorunsuz hamişlik
bıdıkcım/ cansu 24.07.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik

arkadaşlar dualarınızı okudum RABBİM inşallah bu mübarek günlerde hepimizin dularını kabul eder...

beni sorucak olursanız şimdilik iyiyiz 1 ağustosta 2 li tarama testim olucak hayırlısıyla.

Selam iyi haftalar kızlar her gunünüz birbirinden güzel geçsin inşallah
Dün kızım hiç uyumadı saat 1'e kadar kucağımdan inmedi gecede kaka ve gaz sancısından inleyip durdu bana bir is yaptırmıyor istiyor ki bı onunla ilgileneyim uyurken bile yanından ayrılmayayım cok düşkün oldu bana ya dün fırsat bulup da yemek dahi giyemedim şimdi baktım yine uyumayacak huysuzlanmaya başladı banyo yaptırdım uyudu inşallah uyanmaz da bende islerimi yaparım bu arada

Gamze hoşgeldin mide bulantıların nasıl ?ikizlerde çok ağır oluyormuş kuzucukların büyüyorlar desene maşallah..

BEDRİYE ve MERAL ballarım kocaman eti dayanamı söylemişsiniz valla kalıma geldi ama bu safra kesesinden dolayı doktor özellikle et yeme demişti arada bir yiyor ama çok az, zaten bu ay aşılama yok ameliyat sonrası olacam büyük bir ihtimalle o zaman dayarım eti, köfteyi ve bideeeee keçiboynuzu kürünü

NAZAN kuzum kıyamam endişeni yerim ben senin, Allah'a emanet olduğunu sende biliyorsun zaten..aman dinle dinle bi yerden sonra sende vazgeçeceksin, Bedriye'nin dediği doğru kendini dinle gel bize çemkir, yalnız yaşama

YASEMİN maşallah Betül'ün kalp sesini duymuşsun ohh misss..ay kıyamam buz koy koluna buz..mutlaka..
yeni dua listesi duyursunu şimiden yapalım mı, sana özel mes. atayım ben bi

kadın zaten dip köşe yapıyo..ya kadının maşallahı varç...ben iyi olsam hamile olmasamda bi günde camları kapıları sil. Bi tane halı sil..mutfak dolaplarını buzdolbını sil..banyo tuvalet yıka yok yapamazdım zaten bençç:))
ben sadece üstünden geçiyorum

oy yeseinler onu sevsinler..oyy..şimdi olsada mıncırsak..

Gamze hoşgeldin mide bulantıların nasıl ?ikizlerde çok ağır oluyormuş kuzucukların büyüyorlar desene maşallah..

sağolasın cnm bulantılarım ara ara oluyor ALLAH tan çok ağır geçirmiyorum.. bebeklerim 21 gün önden gidiyorlarmış :) 17 temmuzda ultrasona girdik elleri ayakları belli olmaya başlamıs ilk defa bu kadar ilerledik RABBİM kucağımada almayı nasip eder inşallah..

darısı tüm isteyenlerin başına.. kimsenin emeklerini karşılıksız bırakmasın YÜCE RABBİMM...

Yerim ben o huysuz prensesi alıştı tabi anne kokusuna ayrılamıyor annesinden ..İnşallah geçer sancıları ağrıları kıyamam kuzucuğa..

MESUDE senin kızın zaten çok uslu maşallah böyle arasırada nazarlık huysuzlansın yerim ben onu..bak uyumuş şimdi maşallah bol bol oku üfle kuzum..Allahtan bir gecelik birşey

GAMZEEEEE hoşgeldin hemen özet geç kendini merak ediyozzz

kısa bir süreliğine gidiyorum tekrar geliceeeem

selam kızlar nasılsınız bayadır giremedim umarım herşey yolundadır..bizimde yarın 3 lü aşımız var ALLAH yardımcımız olsun ..

doğumu yaklaşanlar için fetih okuycaktım ama hastalandım bugün 4.gün bitince okuycam aklımdasınız kızlar öpüyorum hepinizi..

Son düzenleme:

Amin canım inşallah Rabbim dileyen isteyen herkese hamilelik nasip etsin sonrada yavrularını kucağına almayı nasip etsin...

hoş bulduk cnm şimdilik sorun hayırlısıyla iş başı yaptım doktor izin verdi.. ama eşim bırakıp eşim alıyor .. yukardaki yazımda 21 gün önde yazmışım 2 gün olucak yanlışlık yapmışım... 1 ağustos da 2 li tarama testim var.. kan verdim hem ramotoloji için hemde kadın doğumcunun istediği tahililler onların sonuçlarıda iyi çıkar inşallah hayırlısıyla..

Sorma buket teyzesi tam mincirlanacak oldu ben başladım bile:)
Yerim ben o huysuz prensesi alıştı tabi anne kokusuna ayrılamıyor annesinden ..İnşallah geçer sancıları ağrıları kıyamam kuzucuğa..
Tumayim cok acayip birsey oldu kucağımdan bırakadım gelmiyor bana bı kur yapıyor ki sorma gözlerimin icine bakıyor konuşayım diye ağız açmalar görsen bı sagol CNm senada Allah sabırlar versin komşu cok önemli gerçi seninkilere komşu demek biraz acayip ya

Ayy burcum nazar mı ettim ne bu ara pek bı Nazlı cilvemi bırakmıyor ki bir is yapayım tuvalete bile zor gidiyorum azıcık bırakayım mizmizlaniyor kırkı çıktı huy değiştirdi illa koynumda uyuyacak bırakıyorum yatağa geliyorum iki dakika sonra uyanmış sanki kökümü alıyor kız ya

Gamze hoş geldin CNm inşallah sonucların iyi çıkar

Gül CNm sende hoş geldin cok gecmis olsun paşamıza bizde bayramdan sonra olacaz inşallah

hoşbuldum canım valla korkuyorum biraz ağrı ve ateş yapıomuş bu aşı verem aşısıymış 2 bacaklarından 1 kolundan yapılcakmış koldan olan verem aşısı ateş yapıomuş bakalım İNŞALLAH olmaz öle bişi..

Cnm kusura bakma Mart annelerinde bı arkadasin bebeği ölmüş ona bakıyordum cok acı birsey Rabbim kimseye yaşatmasın evlatlarımıza Saglik sıhhat verdin

Bende duydum ateş yapıyormuş diye cnm ebe komşuma söylemiş ası giderken ateş düşürücü şurup icir diye bende şurup alır içiririm diye düşünüyordum istersen sende öyle yap belkim faydası olur

YASEMİN maşallah Betül'ün kalp sesini duymuşsun ohh misss..ay kıyamam buz koy koluna buz..mutlaka..
yeni dua listesi duyursunu şimiden yapalım mı, sana özel mes. atayım ben bi
evet kuşum organizayonu kuralım
ayy maşallah çok şükür canım.
ama hamişlik takvimin nerde senin yaaaaa

hoşgeldin düünürüm allah kolaylıkla atlatmanı nasibeder inşallah canım

ALLAH sabır versin canım RABBİM kimseye yaşatmasın evlat acısı..

bakalım canım ebeye bi sorarım vurdurmadan öylederse eczaneden alıp içirrim öyle vurdurrum sağlık ocağının hemen karsısında eczane zaten..
evet kuşum organizayonu kuralım

ayy maşallah çok şükür canım.
ama hamişlik takvimin nerde senin yaaaaa

hoşgeldin düünürüm allah kolaylıkla atlatmanı nasibeder inşallah canım
sağol tatlım AMİN İNŞALLAH..gecen bacağındn vuruncada ağladı kucağıma aldım sustu ama 3 tane ya az diil ki..

ooyyy kıyamam kuzuya yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…