Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

DUYURU

dua önerisi 1: Günde 100 defa koyu yazılı ve altı çizili olan yer

Peygamber Efendimiz (S.A.V)' in şöyle buyurdu: "Herhangi bir kul can ve gönülden, kalbiyle tasdik ederek lisanıyla 'Lâ ilâhe illallâhu vahdehû lâ şerîke lehû, lehü'l-mülkü ve lehü'l-hamdü ve hüve alâ külli şey'in kadîr' -Allah'tan başka hiçbir ilah yoktur. O tektir, eşi yoktur, mülk O'nundur, hamd O'na mahsustur. O'nun her şeye gücü yeter- derse Allah-u Zülcelal semayı açarak ona bakar.. Allah'ın kendisine baktığı bir kul ise, dilediği şeyi Allah'ın kendisine vermesini hak etmiştir."

dua önerisi 2: Günde 100 defa koyu yazılı ve altı çizili yer

Biz bir gün Resulullahh'la aleyhisselam birlikte namaz kılıyorduk Halktan biri;
"Allah'u ekber kebira, velhamdü lillahi kesira, sübhanallahi bükreten ve asila"Yani " Allah büyüklerin en büyüğüdür Allah'a olan hamdimiz çoktur Sabah akşam her an tesbihimiz Allah'adır"
Resulullah aleyhisselam;
"Bu sözleri söyleyen kimdir?"
"Ben ey Alllah'ın Resulü" dedi
Resulullah aleyhisselam;
" Bunlar çok hoşuma gitti Biliyormusunuz, onlar için sema kapıları açıldı" buyurdu
İbni Ömer devamla;
" Bunu söylediğinden beri o zikri okumayı hiç terk etmedim" dedi

"Allah'u ekber kebira, velhamdü lillahi kesira, sübhani bükreten ve esila"

Sema Kapıları Açıldı

canlarım yeni dua listesinde olmak isteyen bu mesajı alıntı yaparak bana adını yazdırsın , bide yukarıdaki dua önerisinden birini mutlaka seçsin..bana ikiside uyar gibi cevaplar sıfır puan ona göre oylama yapacağım

çarşamba 23.00' a kadar isim toplayacağım haberiniz olsun , haydi bismillah

Son düzenleme:
yasemincim hamilelik takviminin yapmasını beceremedim... sinir geldi üstüme .. o yüzden malesef yok takvimim..

canım bizim kızlardan birinin takvimine bak, onun alt kısmında hamilelik takvimi ekle deiye bişeyyazıyor kırmızı renkle ona tıkla

Sağolun kızlarrr bakalım benim sonuçlar ne çıkacak hayılrısı bakalımm Kızlar fetih surEsini Aylin,Didem ve Sündüz için okuyoruz değil mi?

evet tatlım

Burcu canım benim dua listesine eklemeyi unutma beniiibide iki teşbihte süper valla ben hangisini tercih ederseniz varım

ben varım..birincisi benim için ideal... (ezbere biliyomdaÇ:)))))

amin csnım çok sağol dualarından da eksik etme beni emi

tatlım bir yere çarpmışsında morarmış gibi ağırıyo geçiyo ama ikincisini hiç hissetmezsin merak etme
pekmez bide dut çıktı yasemincim ye bol bol kan olsun inşallah bebişe
buketçim benide çağırmamışlardı ilk kendim gittim sordum halam söylemişti banada bence git öğren kayıt ol tatlım

çok iyi canım ya çok sevindim mübarek aydayız inşallah çok daha güzel haberlerini duyarız

gerçekten öyle canım ne gıcıkmış kimsen olmasa ne olacak o camlar hamile halinle nasıl silcen Allah akıl fikir verir inş

hepsi ayrı bir heyecan gerçekten canım nasıl geçecekte diyordum 9 ay bitti bile gerçekten aynen o iyi olsunda katlanırız senin kızında uykuları bir an önce düzene girer inşallah canımcım ya yemek yemeyi ihmal etme ama sakın iş güç boşverde öyle aç olmaz

benim nazlı kuşa gelince herşey yolunda çok şükür teyzeleri bu gün gördüm kızcemi keyfi yerinde doktor sağlığı iyi güzel bir sıkıntı yok dedi
ama daha doğmaya niyeti yokmuş bizimkinin bu haftada beklemeyin dedi haftaya Allah kerim artık bir hafta daha sallıycaz boş beşiği yapcak bişey yok
doğumla ilgili bayaa aklıma takılan vardı onları sordum bende normal doğumda ilk bebekse alttan kesik kaçınılmazmış istenmeyen yırtılmalar oluyor yoksa dedi herşey yolunda gözüküyo bebekte çok büyük değil çok korkma dedi bakalım hayırlısı artık canlar
babası ne geçmez haftaymış bunlar diyip duruyo hala başımda bıktım göbek sevmekten diyo duruyo öyle işte

Bendeee ben deee...ben de ekleneceğim...seveceğim...okuyacağım...bana da 1. si süper olur gibi geldi..amanın 100 adet diyince bi tırstım ama...günü gününe okursaaamm...neden olmasın...??

ay var ya tam manyak bunlar yani kimse birşeyde yapmıyormuş öyle olunca böyle olurlar tabi bu ülkede polis ne işe yarıyor ya insanların rahatu huzuru için çalışmıyorlar mı her önüne gelen böyle terbiyesizlik mi yapacak sonra da işte böyle kavgalardan cinayetler bile oluyor illa birinin ölmesi mi lazım Allah korusun

anladım canım öyle yani ee öyle uğraşacaklarına normal aşılama yapsalar ya bak büyümemiş işte. Bence kendin klomen kullanma canım onun zamanını ne kadar içileceğini dr bilir bir de çatlatma iğnesi verebiliyor büyür ama çatlamaz kist olur sonra yapma öyle şeyler başkalarının dediklerini boşver onu kullanırken mutlaka dr kontrolüne gitmek lazım.

Maşallah canım yaa o kadar oldu mu zaman ne çabuk geçiyor vallahi.

ay canım kıyamam hep seni görüyor ya düşkün olmuştur tabi zor öyle de kucaktan inmeyince yanında birileri olsa verirsin ilgilenirler başkalarına da alışır o zaman pek seni aramaz ama böyle olunca hep seninle tabii aman huysuz olmasın ağlamasında ne yapıcan uyudukça yapacaksın artık.

Maşallah canım bebeğine. Artık bekle bakalım doktorun kesi filan korkutmuş seni biş değil o canım o anda anlamıyormuşsun bile bebeğim rahat çıkması için. O an ne uygun olur neyi gösterirse koşullar doğumda o şekilde olur canım sıkma canını.

Tümay'ım benim regl bitti bugün devam edebilicem Meryem duama çok teşekkür ederim bitanem ağzına yüreğine sağlık
Buranın duaları kalmıştı regl olunca onları da okucam bir de Zeynep'in tefrciyesi kaç tane kaldı baya vardı dimi bu akşamlık 50 tane okuyayım da yine alırım. Kaynanama gidicez kayınpederin doğumgünü bugün de yarın gidemeyiz hem ek iğneye başlıcam onu öbürkülerden 1 saat sonra vurmalıymışım hem de bayram nedeniyle eşime haftaiçine ek kurs koymuşlar ona gidecek ve bir de kaynanama tedaviye başladığımızı sölücem de nasıl sölücem. Çünkü 2 hafta gidemem onlara :18:

canım ben kayıt oldum..onlar çağıracaz dediler..yani doktorlar çokta önermiyo..zaten hastane ortamında dıoğum oluyo..evde olsa neyse felan dedi benim doktor..kendisi yuaptırmamış misal..

aynen canım Rabbim gününü saatini yazmış bi ne desek boş sağsalim kucağıma aliiim de o heyecan korku o an geçer gibi geliyo banada bakalım tatlım hayırlısı
canım ben kayıt oldum..onlar çağıracaz dediler..yani doktorlar çokta önermiyo..zaten hastane ortamında dıoğum oluyo..evde olsa neyse felan dedi benim doktor..kendisi yuaptırmamış misal..
evet buketçim doktordan doktora değişiyo bu aşı meselesine bakış canım ama hassas oluyorsun doğum öncesi en ufak bir mikrobu çabuk alıyorsun benim aşı olmadan önce iğne bakmış ayağıma dışarda yürürken düşün Allahtan kırılmış ayakkabıyı delmeden onu görünce ne olur ne olmaz diye yaptırmıştım ben tabi senin kararın canım

Çok özledim sizi ya( ben hamdolsun iyim çarşamba randevum allah nasip ederse 8 ay olacak. Dua listesine ekle burcum beni faceden haber edersen sevinirim cnm...öpüyorum sizi allaha emanet olun. İnşallah

inş canım senin sonuçlarında güzel çıkar ve herşey yolunda gider hadi hayırlısı
ilaç kullnmışmıydın yoksa kendiliğindenmi böyleler belkide geç yumurtlarsın aşılama bu ay olmucak sanırım hayırlısıyla gelsin bebişin inş vardır bundada bi hayır

kızdığımdan değil anlaşamadığımızdan canım bebeğimi doğuracağımın farkındayım tabiki duygu durumum karışık iadeedmiyorum sanırım

Canım benide listeye ekleyebilir misin ve bana 1.dua daha iyi geldi yine alınan karara uyarım

Kızlar ayrı ayrı fetih suresi okudum sizere dua ettim :)Eviniz de sağlık,huzur,mutluluk bereket hiç eksik olmasın Hayırlısıyla ve sağlıklı olarak yavrunuzu kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim, HayırLı ve kolay doğumlar nasip etsinnn İNŞALLAHHHHHDarısı da tüm isteyenlerin başınaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…