- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #34.601
sağol canım hayırlısı ile atlatırız İNŞALLAH bakalım..bu arada ben girmedim kac gündür gecmiş evlilik yıldönümünüz kutlu olsun seneye bebişinizle beraber 6.yılınızı kutlayın İNŞALLAH..:)ooyyy kıyamam kuzuya yaa...
sağol canım hayırlısı ile atlatırız inşallah bakalım..bu arada ben girmedim kac gündür gecmiş evlilik yıldönümünüz kutlu olsun seneye bebişinizle beraber 6.yılınızı kutlayın inşallah..:)
evet kuşum organizayonu kuralım
ayy maşallah çok şükür canım.
ama hamişlik takvimin nerde senin yaaaaa
hoşgeldin düünürüm allah kolaylıkla atlatmanı nasibeder inşallah canım
yasemincim hamilelik takviminin yapmasını beceremedim... sinir geldi üstüme .. o yüzden malesef yok takvimim..
Sağolun kızlarrrbakalım benim sonuçlar ne çıkacak hayılrısı bakalımm Kızlar fetih surEsini Aylin,Didem ve Sündüz için okuyoruz değil mi?
DUYURU
dua önerisi 1: Günde 100 defa koyu yazılı ve altı çizili olan yer
Peygamber Efendimiz (S.A.V)' in şöyle buyurdu: "Herhangi bir kul can ve gönülden, kalbiyle tasdik ederek lisanıyla 'Lâ ilâhe illallâhu vahdehû lâ şerîke lehû, lehü'l-mülkü ve lehü'l-hamdü ve hüve alâ külli şey'in kadîr' -Allah'tan başka hiçbir ilah yoktur. O tektir, eşi yoktur, mülk O'nundur, hamd O'na mahsustur. O'nun her şeye gücü yeter- derse Allah-u Zülcelal semayı açarak ona bakar.. Allah'ın kendisine baktığı bir kul ise, dilediği şeyi Allah'ın kendisine vermesini hak etmiştir."
dua önerisi 2: Günde 100 defa koyu yazılı ve altı çizili yer
Biz bir gün Resulullahh'la aleyhisselam birlikte namaz kılıyorduk Halktan biri;
"Allah'u ekber kebira, velhamdü lillahi kesira, sübhanallahi bükreten ve asila"Yani " Allah büyüklerin en büyüğüdür Allah'a olan hamdimiz çoktur Sabah akşam her an tesbihimiz Allah'adır"
Resulullah aleyhisselam;
"Bu sözleri söyleyen kimdir?"
"Ben ey Alllah'ın Resulü" dedi
Resulullah aleyhisselam;
" Bunlar çok hoşuma gitti Biliyormusunuz, onlar için sema kapıları açıldı" buyurdu
İbni Ömer devamla;
" Bunu söylediğinden beri o zikri okumayı hiç terk etmedim" dedi
"Allah'u ekber kebira, velhamdü lillahi kesira, sübhani bükreten ve esila"
Sema Kapıları Açıldı
canlarım yeni dua listesinde olmak isteyen bu mesajı alıntı yaparak bana adını yazdırsın , bide yukarıdaki dua önerisinden birini mutlaka seçsin..bana ikiside uyar gibi cevaplar sıfır puan ona göreoylama yapacağım
çarşamba 23.00' a kadar isim toplayacağım haberiniz olsun , haydi bismillah
DUYURU
Peygamber Efendimiz (S.A.V)' in şöyle buyurdu: "Herhangi bir kul can ve gönülden, kalbiyle tasdik ederek lisanıyla 'Lâ ilâhe illallâhu vahdehû lâ şerîke lehû, lehü'l-mülkü ve lehü'l-hamdü ve hüve alâ külli şey'in kadîr' -Allah'tan başka hiçbir ilah yoktur. O tektir, eşi yoktur, mülk O'nundur, hamd O'na mahsustur. O'nun her şeye gücü yeter- derse Allah-u Zülcelal semayı açarak ona bakar.. Allah'ın kendisine baktığı bir kul ise, dilediği şeyi Allah'ın kendisine vermesini hak etmiştir."
"Allah'u ekber kebira, velhamdü lillahi kesira, sübhanallahi bükreten ve asila"Yani " Allah büyüklerin en büyüğüdür Allah'a olan hamdimiz çoktur Sabah akşam her an tesbihimiz Allah'adır"
Resulullah aleyhisselam;
Resulullah aleyhisselam;
" Bunlar çok hoşuma gitti Biliyormusunuz, onlar için sema kapıları açıldı" buyurdu
İbni Ömer devamla;
Sema Kapıları Açıldı
canlarım yeni dua listesinde olmak isteyen bu mesajı alıntı yaparak bana adını yazdırsın , bide yukarıdaki dua önerisinden birini mutlaka seçsin..bana ikiside uyar gibi cevaplar sıfır puan ona göreoylama yapacağım
Burcu canım benim dua listesine eklemeyi unutma beniiibide iki teşbihte süper valla ben hangisini tercih ederseniz varım
ben varım..birincisi benim için ideal... (ezbere biliyomdaÇ:)))))
amin csnım çok sağol dualarından da eksik etme beni emigünaydın kuzucuklar
k.burcu çok geçmiş olsun bol bol dinlen inşallah durmuştur şimdiki gebelikler genelde kanamalı geçiyor, Allah sağlık sıhhat versin.
sündüz aylin didem doğum yaklaşıyor Allah yardımcınız olsun kolayca pıtlatın inşallah.
zeynepcim inşallah kuzunu veya kuzucuklarına kavuşmana az kaldı, Rabbim yardımcın olsun kolaylıklar versin inşallah.
bende sağlık ocağında yaptırdığım testleri aldım şekerim biraz yüksek 129 çıktı tok karnına vermiştim ondan olabilirmiş normalde yüksek olmadığını biliyorum normal çıkmıştı daha önce, haftaya kendi doktorumdan da isteyeceğim
Günaydınnnnn hayırlı haftalarrr
haftasonu hiç uğrayamadım onun için songelişmelerden haberim yok ama herkes iyidir sağlıklıdır inşallah.
ben sabah şu çok korktuğum tetenoz aşısını olmaya gittim. akşam ağrımaya başlar dedi anammmmmm:18:
bide bu kansız halimle 3 tüp kan aldılar, şimdi ben onu yerine nasıl koyucam arkadaş zaten zor üretiyorum
bide minnoşumun kalp atışlarını dinletti kadın ayyy ilk defa bukadar uzun dinledim. bu ikinci duyuşum, ikili testte bi 5 saniye kdar dinletmişti doktor. ben bu sağlık ocağı mevzusunu sevdim
buketçim benide çağırmamışlardı ilk kendim gittim sordum halam söylemişti banada bence git öğren kayıt ol tatlımgünaydın herkese..bende hafta sonu temizlik yaptım çamaşır yıkadım ütü masasını koydum oturma odasına hergün birer ikişey ütüleyecem..hiç oturmadan çalıştım oturursam biliyorum ki kalkamam felan en son iş bitti yemek yaptım yedik yattım biraz ki amann kalçalarım nasıl ağırmış..yorulmuşum deli gibi..
yaa beni niye kimse çağırmıyo...
Kızlar Günaydın ,İyi ve Mutlu Haftalarr :) Şimdik eşimin sonuçları çıktı ve doktordan da haber geldi gözlerimize inanamadık ilk testte sperm dnasının %86 sı hasarlıydı şimdi ise %19 hasarlı , Morfoloji %0 dı şimdi %2 sayı iyi hareket iyiUzun süreden beri hiç bu kadar sevinmemiştim kızlarrr Allah'a şükürler olsunnn Önlem amaçlı spermleri korumak için proxedd plus verdi bide beslenmeye dikkat etmememiz istedi bakalım benim pıhtılaşma sonuçlarımdan da hayırlı haberler alırız inşallah Bugün yarın hastalanacam bakalım fsh düşmüşmü işte kızlarr durumlar böyleee Rabbim istedikten sonra herşey düzeliye ,herşey yoluna giriyor çok şükürr
Kızlar nasılsınız. Ben dr gittim sabah dokuzdaydı randevum ama gelir gelmez toplama işlemine girdi nerden bileyim ben bekle bele 10 a geliyordu saat girdim muayeneye. 20 yumurta saydı bu sefer 7 tanesi baya küçük kaldı demek ki geriden de gelseler zor yetişirler. 8-10 arasıı değişiyor büyüklükleri. Yarın erken çatlama önleyici de kullanmaya başlıcam kız anlattı gösterdi çok kolaymış doz ayarlamada yok tek iğne bir sefer kullanılıyor tabi anneme hastaneye gidicem dicem onu bile hastaneye git diyor ama öbür iğenlerden 1 saat sonra vurulması lazım neden bekliyim o kadar ilkini hastanede vurdurucaz ama eşimin inadı tuttu anladım ben gerek yok desem de dinlemiyor yahuu. Neyse işte buraya da haber verdim yarım saat dedim ama 1.5 saat geç kaldım gelen oldu mu odaya bilmiyorum valla. İşte böyle tam gaz devam dr iyi sorun yok dedi.
gerçekten öyle canım ne gıcıkmış kimsen olmasa ne olacak o camlar hamile halinle nasıl silcenGünaydın canlarım...
Gece uyuyamayınca anca bu saatte ayıldım üstteki su döktüğü için camı açamıyorum camı açamayınca sabaha kadar dön dur.Dün gece bağırdım sen ne yapıyorsun utanmıyormusun diye bakalım devam edicekmi offf çok sıkıldım camlarım hep çamur içinde geçen görümcem geldi sildi yine aynı oldu atalarımız boşuna dememiş ev alma komşu al diye ....
hepsi ayrı bir heyecan gerçekten canım nasıl geçecekte diyordum 9 ay bitti bile gerçekten aynen o iyi olsunda katlanırız senin kızında uykuları bir an önce düzene girer inşallah canımcım ya yemek yemeyi ihmal etme ama sakın iş güç boşverde öyle aç olmazİyi tatiller CNm güle güle git güle güle gel inşallah
Haklısını CNm insan biran önce doğsa diyor bilirim o zamanları bende yasadım neyse az daha sabret tatlım az kaldı kızını saglicakla alacaksın kucağına ve bugünleri bu sıkıntıları iyiki yasamişim kızıma değdi diyeceksin Rabbim yardımcın olsun kolay sağlıklı doğumlar versin inşallah
Evet ya zaman geçiyor doğan buyuyor iste
İyi haberlerle gelirdin inşallah
Günaydın aysem herseyin hayırlısı geç olsun güç olmasın bunda da vardır bir hayır cnm izme kendini hakkında herseyim hayırlısı olsun tatlım
DUYURU
Resulullah aleyhisselam;
Resulullah aleyhisselam;
İbni Ömer devamla;
Sema Kapıları Açıldı
Günaydın canlarım...
Gece uyuyamayınca anca bu saatte ayıldım üstteki su döktüğü için camı açamıyorum camı açamayınca sabaha kadar dön dur.Dün gece bağırdım sen ne yapıyorsun utanmıyormusun diye bakalım devam edicekmi offf çok sıkıldım camlarım hep çamur içinde geçen görümcem geldi sildi yine aynı oldu atalarımız boşuna dememiş ev alma komşu al diye ....
Meral seda yasemin kendiliginden olurmu dersiniz kizlar ya hadi Insaallah.
Sedam bana ilac vermiyorlar yumurtalarimi gelistirmiyorlar martdan bu yana yumurta takibi yapiyorlar ve hep gelisti bi bu ay boyle oldu kucuk acaba gecen ayki ovitrelle ignesinden dolayimi bi asilama oncesi bide asilama sonrasi aldim ya. Anlamadim ben bu islerden bazen diyomki al klomen kullan benim oturdugum yerde bi abla bana oyle denisti hicbi doktor almanyada bana klomen tedavisi uygulamadi bende gittim kendim aldim kullandim kendiligimden hamile jaldim dedi. Digru olurmuki bilmiyorum klomen yunurta buyutucu degilmi ne zarari ollcakki
şekerkiz67/ tuğba 15.07.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
binbirgece/ b. gamze 16.07.2013 salı sağlıklı hamişlik kolay doğum
duamnur/ k. burcu 17.07.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik
graphicdesigner / yasemin 18.07.2013 perşembe sağlıklı hamişlik+kolay doğum
nartanesii/ ayşe 19.07.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik kolay doğum
maralam/ meral 22.07.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik ve tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
ikizbebis44/ duygu 23.07.2013 salı hayırlısıyla evlenmesi ve sağlıklı sorunsuz hamişlik
bıdıkcım/ cansu 24.07.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik
arkadaşlar dualarınızı okudum RABBİM inşallah bu mübarek günlerde hepimizin dularını kabul eder...
beni sorucak olursanız şimdilik iyiyiz 1 ağustosta 2 li tarama testim olucak hayırlısıyla.
Selam iyi haftalar kızlar her gunünüz birbirinden güzel geçsin inşallah
Dün kızım hiç uyumadı saat 1'e kadar kucağımdan inmedi gecede kaka ve gaz sancısından inleyip durdu bana bir is yaptırmıyor istiyor ki bı onunla ilgileneyim uyurken bile yanından ayrılmayayım cok düşkün oldu bana ya dün fırsat bulup da yemek dahi giyemedim şimdi baktım yine uyumayacak huysuzlanmaya başladı banyo yaptırdım uyudu inşallah uyanmaz da bende islerimi yaparım bu arada
benim nazlı kuşa gelinceherşey yolunda çok şükür teyzeleri bu gün gördüm kızcemi keyfi yerinde doktor sağlığı iyi güzel bir sıkıntı yok dedi
ama daha doğmaya niyeti yokmuş bizimkinin bu haftada beklemeyin dedi haftaya Allah kerim artıkbir hafta daha sallıycaz boş beşiği yapcak bişey yok
doğumla ilgili bayaa aklıma takılan vardı onları sordum bende normal doğumda ilk bebekse alttan kesik kaçınılmazmış istenmeyen yırtılmalar oluyor yoksa dedi herşey yolunda gözüküyo bebekte çok büyük değil çok korkma dedi bakalım hayırlısı artık canlar
babası ne geçmez haftaymış bunlar diyip duruyo hala başımda bıktım göbek sevmekten diyo duruyoöyle işte
amin csnım çok sağol dualarından da eksik etme beni emi
tatlım bir yere çarpmışsında morarmış gibi ağırıyo geçiyo ama ikincisini hiç hissetmezsin merak etme
pekmez bide dut çıktı yasemincim ye bol bol kan olsun inşallah bebişe
buketçim benide çağırmamışlardı ilk kendim gittim sordum halam söylemişti banada bence git öğren kayıt ol tatlım
çok iyi canım ya çok sevindim mübarek aydayız inşallah çok daha güzel haberlerini duyarız
gerçekten öyle canım ne gıcıkmış kimsen olmasa ne olacak o camlar hamile halinle nasıl silcenAllah akıl fikir verir inş
hepsi ayrı bir heyecan gerçekten canım nasıl geçecekte diyordum 9 ay bitti bile gerçekten aynen o iyi olsunda katlanırız senin kızında uykuları bir an önce düzene girer inşallah canımcım ya yemek yemeyi ihmal etme ama sakın iş güç boşverde öyle aç olmaz
aynen canım Rabbim gününü saatini yazmış bi ne desek boş sağsalim kucağıma aliiim de o heyecan korku o an geçer gibi geliyo banada bakalım tatlım hayırlısıay var ya tam manyak bunlar yani kimse birşeyde yapmıyormuş öyle olunca böyle olurlar tabi bu ülkede polis ne işe yarıyor ya insanların rahatu huzuru için çalışmıyorlar mı her önüne gelen böyle terbiyesizlik mi yapacak sonra da
anladım canım öyle yani ee öyle uğraşacaklarına normal aşılama yapsalar ya bak büyümemiş işte. Bence kendin klomen kullanma canım onun zamanını ne kadar içileceğini dr bilir bir de çatlatma iğnesi verebiliyor büyür ama çatlamaz kist olur sonra yapma öyle şeyler başkalarının dediklerini boşver onu kullanırken mutlaka dr kontrolüne gitmek lazım.
Maşallah canım yaa o kadar oldu mu zaman ne çabuk geçiyor vallahi.
ay canım kıyamam hep seni görüyor ya düşkün olmuştur tabi zor öyle de kucaktan inmeyince yanında birileri olsa verirsin ilgilenirler başkalarına da alışır o zaman pek seni aramaz ama böyle olunca hep seninle tabii aman huysuz olmasın ağlamasında ne yapıcan uyudukça yapacaksın artık.
Maşallah canım bebeğine. Artık bekle bakalım doktorun kesi filan korkutmuş seni biş değil o canım o anda anlamıyormuşsun bile bebeğim rahat çıkması için. O an ne uygun olur neyi gösterirse koşullar doğumda o şekilde olur canım sıkma canını.
evet buketçim doktordan doktora değişiyo bu aşı meselesine bakış canım ama hassas oluyorsun doğum öncesi en ufak bir mikrobu çabuk alıyorsun benim aşı olmadan önce iğne bakmış ayağıma dışarda yürürken düşün Allahtan kırılmış ayakkabıyı delmeden onu görünce ne olur ne olmaz diye yaptırmıştım ben tabi senin kararın canımcanım ben kayıt oldum..onlar çağıracaz dediler..yani doktorlar çokta önermiyo..zaten hastane ortamında dıoğum oluyo..evde olsa neyse felan dedi benim doktor..kendisi yuaptırmamış misal..
inş canım senin sonuçlarında güzel çıkar ve herşey yolunda gider hadi hayırlısıKızlar Günaydın ,İyi ve Mutlu Haftalarr :) Şimdik eşimin sonuçları çıktı ve doktordan da haber geldi gözlerimize inanamadık ilk testte sperm dnasının %86 sı hasarlıydı şimdi ise %19 hasarlı , Morfoloji %0 dı şimdi %2 sayı iyi hareket iyiUzun süreden beri hiç bu kadar sevinmemiştim kızlarrr Allah'a şükürler olsunnn Önlem amaçlı spermleri korumak için proxedd plus verdi bide beslenmeye dikkat etmememiz istedi bakalım benim pıhtılaşma sonuçlarımdan da hayırlı haberler alırız inşallah Bugün yarın hastalanacam bakalım fsh düşmüşmü işte kızlarr durumlar böyleee Rabbim istedikten sonra herşey düzeliye ,herşey yoluna giriyor çok şükürr
ilaç kullnmışmıydın yoksa kendiliğindenmi böyleler belkide geç yumurtlarsın aşılama bu ay olmucak sanırım hayırlısıyla gelsin bebişin inş vardır bundada bi hayırGunaydiiiin kizlar doktordan geldim
Benim yumisler bu ay buyumemisler biri 10 digeri 11mis bi sekil asilama olmaz doktor dedi belki bu ay gec yumurtlayacaksin belkide bu ay yumurtlamuyacaksin bazi aylar yumurtlama olmayabiliyormus. Kaldim boyle. Bugun 11.gunumdu normalde 13gun yumurtlama oluyordu hadi bilemedin 14-15.gun . Persembe gel bakalim dedi ozamanda sanki cok gec gibi geldi gozume. Doktora sordum iliski yasakmi asilama oncesi yook olurmu dedi hatta daha iyi olur dedi. Bari normal yolla olsa. Biraz uzuldum ama yapcak bisry yok
Ikizim gelmisssss cok sevindim canim ya daha guzel olacak hersey inan Rabbim diger sonucunuda guzel haberler almani nasip etsin Insaallah
Seda Wooow masallah hersey ne cabuk oluyor senin bebis haberini bayrama aliriz bakarsin bayram sekerin gelir Insaallah.
Meral nasilsin canim
İyi tatiller CNm güle güle git güle güle gel inşallah
tmm CNm kızma sen ne dersen odur kızacağım birsey söyledimse kusuruma bakma
Haklısını CNm insan biran önce doğsa diyor bilirim o zamanları bende yasadım neyse az daha sabret tatlım az kaldı kızını saglicakla alacaksın kucağına ve bugünleri bu sıkıntıları iyiki yasamişim kızıma değdi diyeceksin Rabbim yardımcın olsun kolay sağlıklı doğumlar versin inşallah
Evet ya zaman geçiyor doğan buyuyor iste
İyi haberlerle gelirdin inşallah
Aslım aalım cok sevindim CNm benim inşallah senin sonuclarında cok güzel çıkar inşallah Rabbim yüzünü güldürsün her daim inşallah
Günaydın aysem herseyin hayırlısı geç olsun güç olmasın bunda da vardır bir hayır cnm izme kendini hakkında herseyim hayırlısı olsun tatlım
Canım benide listeye ekleyebilir misin ve bana 1.dua daha iyi geldi yine alınan karara uyarımDUYURU dua önerisi 1: Günde 100 defa koyu yazılı ve altı çizili olan yerPeygamber Efendimiz (S.A.V)' in şöyle buyurdu: "Herhangi bir kul can ve gönülden, kalbiyle tasdik ederek lisanıyla 'Lâ ilâhe illallâhu vahdehû lâ şerîke lehû, lehü'l-mülkü ve lehü'l-hamdü ve hüve alâ külli şey'in kadîr' -Allah'tan başka hiçbir ilah yoktur. O tektir, eşi yoktur, mülk O'nundur, hamd O'na mahsustur. O'nun her şeye gücü yeter- derse Allah-u Zülcelal semayı açarak ona bakar.. Allah'ın kendisine baktığı bir kul ise, dilediği şeyi Allah'ın kendisine vermesini hak etmiştir."dua önerisi 2: Günde 100 defa koyu yazılı ve altı çizili yerBiz bir gün Resulullahh'la aleyhisselam birlikte namaz kılıyorduk Halktan biri; "Allah'u ekber kebira, velhamdü lillahi kesira, sübhanallahi bükreten ve asila"Yani " Allah büyüklerin en büyüğüdür Allah'a olan hamdimiz çoktur Sabah akşam her an tesbihimiz Allah'adır" Resulullah aleyhisselam; "Bu sözleri söyleyen kimdir?" "Ben ey Alllah'ın Resulü" dedi Resulullah aleyhisselam; " Bunlar çok hoşuma gitti Biliyormusunuz, onlar için sema kapıları açıldı" buyurdu İbni Ömer devamla; " Bunu söylediğinden beri o zikri okumayı hiç terk etmedim" dedi "Allah'u ekber kebira, velhamdü lillahi kesira, sübhani bükreten ve esila"Sema Kapıları Açıldıcanlarım yeni dua listesinde olmak isteyen bu mesajı alıntı yaparak bana adını yazdırsın , bide yukarıdaki dua önerisinden birini mutlaka seçsin..bana ikiside uyar gibi cevaplar sıfır puan ona göre oylama yapacağımçarşamba 23.00' a kadar isim toplayacağım haberiniz olsun , haydi bismillah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?