Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

bence biz hamilelige aseriyoruz
Bende öpüyorum canim sanada Allah rahatlik versin

ilk adet gördüğünde kullanmadınsa lutfen aktardan hayıt tohumu al.. ama bence su olarak değil.. gerçi yaseminimm su olarak kullandı o da memnun kaldı ama ben tohumunu aldım sıcak suda demledim alırsan bn sana detay anlatırım yada su alırsan yasemin anlatır iç şifa niyetine Allah ın izniyle o fsh düşer.. ayrıca biliyorsundur mutlaka fsh hormonu beynin salgıladığı bir hormon yumurtlarının olduğunu düşün ve inan inandıkça da oran düşecektir. hayıt tohumunu mutlaka iç ama hatta bence şöyle yap al hazırda tut adet kanaman başladı iç 14.gün senni yumurtlama dönemin olsun o zamanda bırak.. bak nasıl düzene girecek Allah ın izniyle.

merhaba canim hosgeldin
inan bu konu hakkinda fazla bir bilgim yok ama bence sen gec yumurtluyor olabilirsin kacinci gün orasini tahmin edemiyorum ama ov testi kullanarak tespit edebilirsin yumurtlama günlerini.
yada günasiri iliski ile yumurtlama gününü kacirmazsin canim. bu benim kendi fikrim. doktoruna danisirsan daha aydinlatir seni

Kızlarr ALLAH razı olsun..RABBİM tez zamanda tüm isteyenlere nasib etsin dualarım sizlerle sizde bana dua edin..1 hafta yokum memlketteyin kızlar 17si dahil tesbihleri çektim dualrınızı okudum 18inden sonraki dua listesini kağıda yazdım okuycam ordayken..RABBİM kabul etsin --- özleyin beni bende sizi özliycemmm

Son düzenleme:

canım benim çok teşekkür ederim,evet inşallah herşey daha güel olacak ama dediğin gibi ancak kucağıma aldığımda içim rahat edecek rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin
seni hiç unuturmuyuz dualarımızdasın Allah senin çabalarını bu sefer sonuçsuz bırakmayacaktır,bak belkide bu sefer olacağına işarettir senin kanı ankaraya ulaştırmak için bu kadar uğraş göstermen ne olur moralin iyi olsun bu sefer olacağına inan

bircancım teşekür ederim,inşallah tekrar verebilirim o güzel haberi bende çok isterim, gebe kalabiliyorum bunu bilmek güzel ama bebekler 9 haftaya gelince kalbi duruyor işte bu pek güzel değil, ben hamile kalabiliyorum ama sonuca varamıyorum

buketciğim olmayacak diye şartlandırma kendini, olacak de at içinden olmayacak şüphesini okuma biraz kötü örnekleri, düşünce gücü diye bişey var sen her zaman iyi olanı güzel olanı düşün, zaten alnımıza ne yazılmışsa onu yaşayacağız ama onu şuan bilemiyoruz sen içini ferah tut yeter

bedriyeciğim bilemiyorum beklemesem yine bişey olsa bu sefer kendime çok kızarım benim yüzümden oldu diye hem biraz rahim toparlansın,biraz ben toparlanayım o arada biraz kendime bakayım diyorum ben biraz beklemekten yanayım ama 6 ay beklemek istemiyorum açıkçası daha önümüzde çok uzun zaman var hamile kalırsam 9 ay geçecek bebek doğacak bakmaktı büyütmekti ooooo ee benim yaşta ilerliyor zaman geçtikçe zor olacağının farkındayım o yüzden çok beklemekte istemiyorum ama bakalım şu genetik sonucundan ne çıkacak belkide beklemek gerekecek tedavi gerekecek

mervecim az önce topikleri gezerken bişey dikkatimi çekti ''Branca ursului'' diye bi ilaç varmış bitkisel bi ilaç galiba erken menopoz'a iyi geliyormuş bi araştır istersen romanyada satılıyormuş ordan getirtiyorlarmış, aslında hamile kalmak için kullanan ve hamile kalanlar varmış sanırım, ama etkileri arasında erken menopoz da yazıyor bazılarına doktor tavsiye etmiş bi araştır istersen aklına yatarsa kullanırsın

yaseminciğim canım benim tesbihini çektim duanı ettim,inşallah hayırlısı ile evini satar içinde huzurla mutlu mesut yaşayacağın yeni bi ev bulur taşınırsın o yeni evdede inşallah boy boy çocukların olur, evinin neşesi huzuru mutluluğu eksik olmasın çocuk sesleri eksik olmasın rabbim herşeyin hayırlısını versin.

hehe alıntı yapınca hepsini aldı ben bu topik işlerini anlayana kadar oohoooo.. nese cancazım yaseminim amcamın maalesef az kovanı var 5-6 kadar hatırladığım kadarıyla satmıyor sadece ailesine ve bize veriyor öle keşke olsaydı ben yollardım canım sana ve ihtiyacı olan diğer arkadaşlara...

topikciğimiz nasıl boş kalmış yazık benim yatılı misafirim var ama arada bakıyorum yazamadım önce ama şimdi dayanamadım taaaa 2. sayfaya düşmüştü... herkesler pazar keyfinde sanırım neyse hafta içi coşar inş hem de bebiş haberleriyle...

yasadiklarini okudumda belki bazi yazdiklarini kacirmis olabilirim kusuruma bakma canim. benim merak ettigim birsey var sen menepoz sonucunu 1 doktordanmi ögrendin? yani baska bir doktora veya profa görünmüsmüydün?
E
Cerrah pasa tip fakultesi doktorlarindan ogrendm cnm direk prof bakmadi ama gerek yok ztn cnku rahminin filmin cekiyolar degelene bkyolar prrof. Gosteriyorlar yani br kac doktor bakti sayilir. Ben ilk kadn dgum blumune gttim orda bir kc dktor bkti tahliller yapti muayne yaptlar snra beni tup bebek blumune yonlendirdiler artk sana ypck br seymz yk orasi ilglencek senle ddiler.orasida bu snclarla tup bebek imkansz dedi oyle iste.... bana ilac vrdi adet olmam icin ama olmadm zaten obur doktr sana igne dahi vrsalar adet grcegni sanmyrm demsti oylede olmustu.. snra 1ay snra kendlgmden oldm:)) 17 gn snra br daha oldm suan 25."gnmdeyim olmadm hala eger bu 3. Adetimide olursam fshmi olcturucem:)) degerlerim nasil die ins guzel ckar dusmustur

yaseminciğim gül1982'yi hamileler listesine yazmamışsın henüz,benide ordan çıkarabilirsin canım

Cok gecmis olsun cnm Vardir bundada bir hayir sana uzulme demiyccm cksacma okur ama cok deet ediote hayatni zindan etme yksa yucr Rabbimizin gucune gider buda senn imtihann dua etki hamile kalabliuorsun suan okadar aklmzn ermedgi gsrkli boyutlae varki manevi alemlerde bunu bzm idrak etmemiz imkansZ simdi sen uzuluyorsun harap icindesn belkide kndni scluyrsn acaba yanls bir semi yptm die ama aslnda bizim blmedgmz o serde brnlerce hayir var belkide o bebegn dogm yaprken vefat edicekti Ranbbm o huzel dualarn karsisinda sana merhamet erti ve smdi aldi acini hafifletmek icin.. belki sakat olckti isyan etmemen icin smdi aaldi daha saglikli br bebegn oluck ilerde belki.. ins. O yuzden simdi sen asiri tepki verirsen Allahn gucune gider ve ona verdm rahmetin farknda degil die bir isyanlkarlik sezdirmis oluruz oyuzden basina ne geldiyse sukret bak ben neler yasiyorum ama her seye ragmen sukrediyorum dualarm sennle cnm

2 gündür elektrikler yoktu giremedim ama tesbihlerinizi okudum Allah kabul etsin
gül hamileymişsin çoook tebrik ederim inş sağlıkla bebeğini kucağına alırsın

ya ben 12 gündür doğum kontrol hapı kullanıyrum adetin 3.günü başlamıştım kistim var diye ama dünden beri lekem var baya kahverengi leke neden acaba kistim mi gidiyor çünkü daha önce kullanmıştım hap korunmak için ama hiç böle bişey olmamıştı onun için merak ettim

evet canım, zor bir durum o heyecanı yaşayıp da bebeğini kaybetmek, ama elimizden bir şey gelmiyor. Rabbim veriyor, rabbim alıyor. hep hayırlısını istiyoruz inşallah sen de hayırlısıyla dünyaya getirirsin bebeğini. Allah isteyen herkese verir inşallah.

Günaydınnn, herkese hayırlı haftalar arkadaşlar.
Benim yine eşim gitti, cumaya kadar yok
kendime gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar şarkısını armağan ediyorum bugün
Zeki Müren - Gökyüzünde Yalnız Gezen Yıldızlar - YouTube
tesbihlerimi okuyan bütün arkadaşlarım sizzlerden ALlah razı olsun, sizinde dualarınız kabul olsun inşallah.
adet tarihimden 5 gün geçti hala bir ses yok, yarın sabah uyanınca yine bir test yapacağım, 2 gün önce yaptığım tek çizgi çıkmıştı.
Onun dışında evimize ciddi bir müşteri var belki bugün ev satılabilir. Yani anlıyacağınız benim için çektiğiniz tesbihler kabul oldu olacak gibi bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…